9 Awesome Free Business Name Generators (nr. 2 er min favoritt)

“Hva er i et navn?” – La oss fortelle Juliet at navn og titler er veldig viktige. Du kan ha godt innhold eller de beste ideene du kan dele, men uten en effektiv tittel, vil folk kanskje ikke vurdere å se på det.


Eier du en bedrift, eller er du en oppstart, men sliter fortsatt med å bringe kunder til nettstedet ditt? Vil du lage et merke??

For å hjelpe deg med dette problemet har vi skrevet noen fantastiske GRATIS forretningsgeneratorer. Ja, du trenger ikke betale dem for å hjelpe deg.

La oss se på hver enkelt av dem og sjekke hvor gunstige de er for bedriften din …

hostingpill9 Awesome Free Business Name Generators

 1. Crowdspring
 2. Namelix
 3. Brandlance
 4. BNG
 5. NameBounce
 6. Forretningsnavngenerator
 7. Namesmith
 8. Naminum

1. Publikum

crowdspring

Crowdspring er ikke bare et svar på bedrifts- / produktnavnbehov, men det er en hel merkevareløsning. Etter å ha valgt ‘Firma / produktnavn’ fra rullegardinmenyen og klikk på ‘Start et navneprosjekt’ for å starte det interaktive spørsmålet&En prosess.

Crowdspring er IKKE en navnegenerator. Det er et team av eksperter og designere som bruker ferdighetssettet og dataene fra spørsmålet&A for å komme med personlige virksomhetsnavn som har 100% refusjonsgaranti og lovlige kontrakter for å beskytte ditt unike navn.

Generer bedriftsnavn med Crowdspring

2. Namelix

Namelix

Namelix er en Business Name Generator som foreslår firmanavn for deg. Den ber deg om å oppgi nøkkelordene relatert til virksomheten din, eller kan beskrive virksomheten din. Deretter behandler du ordene du har skrevet inn, og genererer et unikt ord med begrensede bokstaver.

Det foreslår alle mulige merkeord som kan lages ved å kombinere søkeordene du har skrevet inn. Det er andre to kriterier som dette nettstedet ber oss om å angi – ordets lengde og stil på ordet.

For eksempel skrev vi inn navnet “hostingpill” for å generere forslag:

Namelix

Nedenfor er resultatene som vi fikk fra Namelix: (og mange flere)

Namelix

Det lar deg lagre navnene du liker, og du kan direkte kjøpe domenet fra dette nettstedet.

3. Brandlance

brandlance hjemmeside
Brandlance kan foreslå tilgjengelige firmanavn, fengende firmanavn, ideer for virksomheten din og til og med en detaljert guide for hvordan du kan lage dine unike navn med ubegrensede revisjoner..

brandlance funksjoner

Brandlance tilbyr 2 tjenester: Logo Designer og Business Name Generator. Logo Designer har et stort antall premade logo design å velge mellom og tilpasse.

Forretningsnavngeneratoren lar brukere beskrive virksomheten sin og deretter foreslå navn basert på beskrivelsen. Du kan også se etter et eksisterende navn for å bekrefte tilgjengeligheten.

brandlance

4. BNG

BNG

Her må du skrive inn ordene som er relatert til virksomheten din, og BNG vil generere forslag hvor du kan velge navn og sjekke tilgjengeligheten til det domenet med GoDaddy..

BNG

Vi brukte ordet “Hosting Pill” og klikket på søket for å se resultatene. Bildet over inneholder en liste over foreslåtte ord. De har også et industrifilteralternativ der du kan velge kategoriene.

For eksempel kan du velge kategorier som “Teknologi”, “Sport”, “Helse”, etc., og denne generatoren vil foreslå ideene til firmanavn deretter.

5. NameBounce

NameBounce

NameBounce er en bedriftsnavngenerator hvor du kan skrive nøkkelordene i tillegg til å velge utvidelsen du vil ha for domenet ditt. Når du har skrevet nøkkelordene, vil det deretter generere noen få ideer ved å bruke synonymer til de skrevne ordene og kombinere dem.

NameBounce

Vi genererte noen få forslag ved å bruke ordene “hosting” og “pille”. Det lar deg filtrere ordene etter lengde og plassering av ordet. Du kan legge til ordene du liker, i favorittlinjen og fullføre virksomhetsnavnet senere.

6. Forretningsnavngenerator

BusinessNameGenerator

Dette navnegeneratorverktøyet hjelper deg ved å generere forslagene til ordet du har skrevet inn. Det vil generere navn ved å legge til noen få bokstaver før og etter ordet du har skrevet inn.

BusinessNameGenerator

Vi brukte ordet “hostingpill”, og dette var forslagene vi fikk. Den genererer tilfeldige virksomhetsnavn for deg som du kan velge et navn på bedriftsnettstedet ditt.

7. Navnesmed

Namesmith

Navnesmed bruker nøkkelordene du har skrevet inn, for å generere kreative ord. Dine angitte data, dvs. søkeord, vil ikke bli delt med noen, og de registrerer ikke domenenavnene som er generert av deg.

Namesmith

Vi fikk ovennevnte forslag fra ordene “hosting” og “pille”. De sjekker tilgjengelige domenenavn og foreslår ordene deretter. Du kan velge navnene du vil og legge dem til i favoritter.

8. Naminum

Naminum

Naminum ber deg om å oppgi et basisord eller et nøkkelord som du vil inkludere i firmanavnene.

Naminum

Vi genererte noen få forslag til ordet “hostingpill”. Dette verktøyet lar deg stille forslagene i henhold til målgruppens beliggenhet. Du får de foreslåtte navnene med bokstavene lagt før og etter nøkkelordet.

Når du har valgt navnet du vil, kan du kjøpe og sjekke ut det domenenavnet fra GoDaddy.

9. Novanym

Novanym

Novanym er et verktøy som ikke bruker det nøyaktige nøkkelordet du har skrevet inn. I stedet for det, vil den finne og bruke lignende ord som den.

Novanym

Her kan du angi forretningstype og navnestil slik at verktøyet kan generere navnene deretter. Forretningsnavnene som genereres av dette verktøyet, kan kjøpes herfra selv og er tilgjengelige med utvidelsen “.com”.

Logoen er også tilgjengelig med domenenavnet du velger og kjøper. Så du trenger ikke å bekymre deg for å få logoen designet.

Tips for å velge et navn for virksomheten din

Listen over var et sett med verktøy som kan hjelpe deg med å generere ideer til virksomhetsnavnene dine. Du kan finne mange verktøy som hjelper deg med å velge et domenenavn, men som ikke hjelper deg å bestemme hvilket som er best eller som vil gi flere kunder på nettstedet ditt.

Du vet aldri om navnet du har bestemt deg for å komme med, vil bringe besøkende eller øke konverteringsfrekvensen. Men du kan absolutt følge noen tips som i det minste vil forhindre deg i å ta dårlige valg av navnet.

Klar? La oss sjekke ut alle tipsene en etter en –

1. Få tilbakemelding fra folk

Tilbakemelding

Når du har listet noen få navn fra Business Name-generatornettstedene, kan du vise dem til dine nære, dvs. venner, familiemedlemmer, kollegene osv., Og få deres mening.

Se hvordan de finner det, ta tilbakemeldingene på navnene og bestem deretter hvilket navn som skal sluttbehandles. Du kan også få tilbakemeldinger fra publikum som du vil målrette deg mot.

2. Unngå å ha et navn som ligner på konkurrentenes

SameBrandNames

Sjekk hva er navnet på konkurrentenes virksomhet, og IKKE velg et navn som ligner på deres. Ofte kan folk forveksle virksomheten din med dem, og du kan ende med å miste kunder.

Du kan ikke bruke lignende logoer, lignende navn og lignende skrifter akkurat som konkurrentene. Du vil at firmanavnet ditt skal være et merke. For det må det være unikt.

3. Bruk en “.com” -utvidelse

Dotcom

Et “.com” er et toppdomener som brukes mye og har SEO fordeler. Å bruke denne TLD gir deg fordeler i forhold til andre domeneforlengelser. Rundt 52% av nettstedene har “.com” som utvidelse.

4. Enkelt og lett å uttale / huske

Merke navn

Se dette – En grafisk designer har to kreative navn som foreslås: “Hyphenostalgic Graphonical” eller “HyGraph” – hvilket vil du velge?

Et flertall av mennesker vil si “HyGraph”, og dette er fordi det er kort, enkelt og lett å huske. I tillegg formidler det betydningen av arbeidet som designeren utfører.

Så hold navnene korte, enkle og lett forståelige for alle. Det skal også være effektivt og kreativt å bli et merke.

5. Ikke bruk bindestrek eller spesialtegn

NoSpecialCharacters

Har du lagt merke til at topp merkenavn som Google, Facebook, Pinterest, Cocacola, etc. har noe til felles. Selvfølgelig er de enkle å stave og lese, men har noe annet de ikke bruker.

Det er riktig – spesialtegn. Så unngå å bruke spesialtegn i merkenavnet ditt, så vel som i domenenavnet.

6. Vær kreativ, men ikke ekstra kreativ

GoldenGaytime

LOL! Det er sant. Vær kreativ når du velger navnet ditt, men ikke ekstra kreativt. Som dette iskremmerket fra Kwality Swirls ble kalt “Golden Gaytime”, og et tannkremmerke som heter “Oral-me” (bokstavelig talt tenker hjernen din fra et annet perspektiv).

Disse navnene kan være virkelig verste, og du kan ende opp med å miste kunder eller bli et meme-materiale. Så unngå å være ekstra kreativ, eller noen ganger vil det gjøre merkevaren din til en KATTER.

Konklusjon

Det er vanskelig å velge navn fordi du aldri kan være sikker på om det vil hjelpe deg å oppnå suksess i virksomheten eller ikke. Å ha et kort og enkelt merkenavn får mer trekkraft. Men å være kreativ (ikke ekstra-kreativ) er også nødvendig.

Så de ovennevnte verktøyene er noen av de beste navnegeneratorene i markedet som du kan bruke til forslag. Ikke glem å huske på tipsene som er blitt nevnt her.

Fortell oss hvilket verktøy du vil velge for merkenavn for bedriften din. Hvis du har noen andre navnegeneratorer eller tips som vi ikke har dekket, skriv dem i kommentarfeltet, så tar vi dem gjerne med på denne listen.

Gå nå, lag et merke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map