9 Awesome Free Business Name Generators (nr. 2 er min favorit)

“Hvad er der i et navn?” – Lad os fortælle Juliet, at navne og titler er virkelig vigtige. Du har måske godt indhold eller de bedste ideer til at dele, men uden en effektiv titel kan folk muligvis ikke overveje at se på det.


Ejer du en virksomhed, eller er du en startup, men kæmper stadig med at bringe kunder til dit websted? Vil du oprette et brand?

For at hjælpe dig med dette problem har vi noteret et par fantastiske GRATIS forretningsgeneratorer. Ja, du behøver ikke betale dem for at hjælpe dig.

Lad os se på hver enkelt af dem og se, hvor fordelagtige de er for din virksomhed …

hostingpill9 Fantastiske gratis forretningsnavne-generatorer

 1. Crowdspring
 2. Namelix
 3. Brandlance
 4. BNG
 5. NameBounce
 6. Forretningsnavngenerator
 7. Namesmith
 8. Naminum

1. Crowdspring

crowdspring

Crowdspring er ikke kun et svar på dine virksomheds / produktnavnsbehov, men det er en hel branding-løsning. Efter at have valgt ‘Virksomheds / produktnavn’ fra rullemenuen og klik på ‘Start et navneprojekt’ for at starte det interaktive spørgsmål&Et forløb.

Crowdspring er IKKE en navnegenerator. Det er et team af eksperter og designere, der bruger deres kvalifikationssæt og data fra Q&A til at komme med personaliserede virksomhedsnavne, der leveres med en 100% refusionsgaranti og lovlige kontrakter for at beskytte dit unikke navn.

Generer virksomhedsnavn med Crowdspring

2. Namelix

Namelix

Namelix er en Business Name Generator, der foreslår forretningsnavne til dig. Det beder dig om at indtaste nøgleordene relateret til din virksomhed eller kan beskrive din virksomhed. Derefter behandler de ord, du har indtastet, og genererer et unikt ord med begrænsede bogstaver.

Det antyder alle mulige mærkeord, der kan laves ved at kombinere de nøgleord, du har indtastet. Der er andre to kriterier, som dette websted beder os om at indtaste – ordets længde og stil på ordet.

For eksempel indtastede vi navnet “hostingpill” for at generere forslag:

Namelix

Nedenfor er de resultater, vi har fået fra Namelix: (og mange flere)

Namelix

Det giver dig mulighed for at gemme de navne, du kan lide, og du kan direkte købe domænet fra dette websted.

3. Brandlance

brandlance hjemmeside
Brandlance kan foreslå tilgængelige virksomhedsnavne, iørefaldende virksomhedsnavne, ideer til din virksomhed og endda en detaljeret guide til, hvordan du kan gå hen til oprette dine unikke navne med ubegrænsede revisioner.

brandlance-funktioner

Brandlance tilbyder 2 tjenester: Logo Designer og Business Name Generator. Logo Designer har et stort antal premade logo design at vælge imellem og tilpasse.

Generatoren til forretningsnavne giver brugerne mulighed for at beskrive deres forretning og derefter foreslå navne baseret på denne beskrivelse. Du kan også tjekke for et eksisterende navn for at bekræfte dets tilgængelighed.

brandlance

4. BNG

BNG

Her skal du indtaste de ord, der er relateret til din virksomhed, og BNG genererer forslag, hvorfra du kan vælge navnet og kontrollere tilgængeligheden af ​​det domæne med GoDaddy.

BNG

Vi brugte ordet “Hosting Pill” og klikkede på søgningen for at se resultaterne. Ovenstående billede indeholder en liste med foreslåede ord. De har også en industrifilterindstilling, hvor du kan vælge kategorierne.

For eksempel kan du vælge kategorier som “Teknologi”, “Sport”, “Sundhed” osv., Og denne generator vil foreslå idéer til virksomhedsnavnet i overensstemmelse hermed.

5. NameBounce

NameBounce

NameBounce er en firmanavngenerator, hvor du kan indtaste nøgleordene samt vælge den udvidelse, du ønsker til dit domæne. Når du har skrevet nøgleordene, genererer det derefter et par ideer ved hjælp af synonymerne til de skrevne ord og kombinerer dem.

NameBounce

Vi genererede et par forslag ved hjælp af ordene “hosting” og “pille”. Det giver dig mulighed for at filtrere ordene efter længde og placering af ordet. Du kan tilføje de ord, du kan lide, i favoritlinjen og færdiggøre virksomhedsnavnet senere.

6. Generator af virksomhedsnavn

BusinessNameGenerator

Dette navnegeneratorværktøj hjælper dig ved at generere forslagene til det ord, du har indtastet. Det genererer navne ved at tilføje et par bogstaver før og efter det ord, du har indtastet.

BusinessNameGenerator

Vi brugte ordet “hostingpill”, og dette var de forslag, vi fik. Det genererer tilfældige forretningsnavne til dig, hvorfra du kan vælge et navn til din virksomhedswebsted.

7. Navnesmed

Namesmith

Navnesmed bruger de nøgleord, du har indtastet, for at generere kreative ord. Dine indtastede data, dvs. nøgleord, deles ikke med nogen, og de registrerer ikke de domænenavne, der er genereret af dig.

Namesmith

Vi fik ovenstående forslag fra ordene “hosting” og “pille”. De tjekker de tilgængelige domænenavne og foreslår ordene i overensstemmelse hermed. Du kan vælge de navne, du kan lide, og føje dem til favoritter.

8. Naminum

Naminum

Naminum beder dig om at indtaste et basisord eller et nøgleord, som du vil medtage i dine virksomhedsnavne.

Naminum

Vi genererede et par forslag til ordet “hostingpill”. Dette værktøj giver dig mulighed for at indstille forslagene i henhold til placeringen af ​​målgruppen. Du får de foreslåede navne med bogstaverne tilføjet før og efter nøgleordet.

Når du har valgt det navn, du kan lide, kan du købe og kasse med det domænenavn fra GoDaddy.

9. Novanym

Novanym

Novanym er et værktøj, der ikke bruger det nøjagtige nøgleord, du har indtastet. I stedet for det, vil det finde og bruge lignende ord til det.

Novanym

Her kan du indstille forretningstype og navnestil, så værktøjet kan generere navnene i overensstemmelse hermed. Forretningsnavne, der genereres af dette værktøj, kan købes herfra selv og er tilgængelige med udvidelsen “.com”.

Designet af logoet fås også med det domænenavn, du vælger og køber. Så du behøver ikke at bekymre dig om at få logoet designet.

Tip til valg af et navn til din virksomhed

Ovenstående liste var et sæt værktøjer, der kan hjælpe dig med at generere ideer til dine virksomhedsnavne. Du finder måske mange værktøjer, der hjælper dig med at vælge et domænenavn, men ikke hjælpe dig med at beslutte, hvilket er det bedste, eller som vil bringe flere kunder på dit websted.

Du ved aldrig, om det navn, du har besluttet at gå med, vil bringe de besøgende eller øge konverteringsfrekvensen. Men du kan bestemt følge nogle tip, der i det mindste forhindrer dig i at tage dårlige valg af navnet.

Parat? Lad os tjekke alle tipene en efter en –

1. Få feedback fra mennesker

Feedback

Når du har listen på nogle få navne fra Business Name-generatorwebstederne, skal du vise dem til dine nære, dvs. venner, familiemedlemmer, dine kolleger osv., Og få deres mening.

Se hvordan de finder det, tag deres feedback på navnene, og vælg derefter hvilket navn der skal afsluttes. Du kan også få feedback fra publikum, som du vil målrette mod.

2. Undgå at have et navn, der ligner konkurrenterne

SameBrandNames

Kontroller, hvad der er navnene på dine konkurrenters forretning, og vælg IKKE et navn, der ligner deres. Ofte kan folk forveksle din virksomhed med deres ‘, og du kan ende med at miste kunder.

Du kan ikke bruge lignende logoer, lignende navne og lignende skrifttyper ligesom dine konkurrenter. Du ønsker, at dit virksomheds navn skal være et brand. For det skal det være unikt.

3. Brug en “.com” -udvidelse

Dotcom

Et “.com” er et domæne på topniveau, der bruges meget og har SEO fordele. Brug af denne TLD giver dig fordele i forhold til andre domæneudvidelser. Cirka 52% af webstederne har “.com” som deres udvidelse.

4. Enkelt og let at udtale / huske

Mærke navne

Se dette – En grafisk designer har to kreative navne som forslag: “Hyphenostalgic Graphonical” eller “HyGraph” – hvilket vil du vælge?

Et flertal af mennesker vil sige “HyGraph”, og det er fordi det er kort, enkelt og let at huske. Plus, det formidler betydningen af ​​det arbejde, som designeren udfører.

Så hold navnene korte, enkle og let forståelige for alle. Det skal også være effektivt og kreativt at blive et brand.

5. Brug ikke bindestreger eller specialtegn

NoSpecialCharacters

Har du bemærket, at topmærkenavne som Google, Facebook, Pinterest, Cocacola osv. Har noget til fælles. Selvfølgelig er de enkle at stave og læse, men har noget andet, som de ikke bruger.

Det er korrekt – specialtegn. Så undgå at bruge specialtegn i dit mærkenavn såvel som i domænenavnet.

6. Vær kreativ, men ikke ekstra-kreativ

GoldenGaytime

LOL! Det er rigtigt. Vær kreativ når du vælger dit navn, men ikke ekstra kreativ. Som dette is-brand fra Kwality Swirls blev kaldt “Golden Gaytime”, og et tandpasta-brand kaldet “Oral-me” (bogstaveligt talt tænker din hjerne fra et andet perspektiv).

Disse navne kan være virkelig værste, og du kan ende med at miste kunder eller blive et meme-materiale. Så undgå at være ekstra-kreativ, eller nogle gange ville det gøre dit brand til en katastrofe.

Konklusion

Det er vanskeligt at vælge et navn, fordi du aldrig kan være sikker på, om det ville hjælpe dig med at opnå succes i erhvervslivet eller ej. At have et kort og enkelt mærkenavn får mere trækkraft. Men at være kreativ (ikke ekstra-kreativ) er også nødvendig.

Så de ovennævnte værktøjer er nogle af de bedste navnegeneratorer på markedet, som du kan bruge til forslag. Husk også at huske de tip, der er nævnt her.

Fortæl os, hvilket værktøj du ville vælge til mærkenavn til din virksomhed. Hvis du har nogle andre navnegeneratorer eller tip, som vi ikke har dækket, skal du skrive dem i kommentarafsnittet, og vi vil med glæde inkludere det på denne liste.

Gå nu, lav et brand!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map