9 dumme webhotellspørsmål du alltid fryktet å stille

Beslutning er den mest irriterende oppgaven i verden; folk tar vanligvis avgjørelse basert på emosjonelle og personlige instinkter, men beslutninger bør alltid være basert på fakta og data. Å velge webhotell er en av de beslutningene som alltid bør tas ved å holde fakta under lys. Enhver beslutning som tas på grunnlag av henvisningsprogram eller kraftig rabatt kan forårsake problemer og feil i fremtiden.


Mange synes Web Hosting er et forvirrende sett med jargons; de er ikke klar over at det har fått en fremtredende rolle å spille i deres online forretningsutvikling. Her skal vi svare på 9 dumme webhotellspørsmål du alltid fryktet å stille:

1. Kan nettstedets hastighet økes hvis jeg setter nettstedet mitt på dedikert hosting kontra delt hosting?

nettstedets hastighet

Svar: Kom rett til svaret, ja! Lastingshastigheten til nettstedet ditt vil øke hvis du setter nettstedet ditt på dedikert hosting i stedet for delt hosting.

Her er grunnen til: Et selskap som selger delt hosting (som navnet antyder alt på delt hosting er DELT inkludert diskplass, båndbredde, etc.) har hundrevis eller kanskje tusenvis av kunder. De må gi hver og en av dem en god kundeopplevelse, og derfor vil de dele serverressursene de har likt mellom hver kunde. DET får nettstedet ditt til å lastes tregere.

Mens nettstedet ditt opererer på en dedikert hosting, deles ikke ressursene, de er bare “dedikert” til deg. Derfor vil nettstedets hastighet definitivt øke hvis du søker dedikert hosting. Lær mer om dedikert hosting her.

2. Vil hastigheten på nettstedet minke hvis jeg er vert for flere nettsteder på hostingkontoen min?

Svar: Det er to forskjellige scenarier, la oss diskutere begge scenariene én etter én:

Hvis du har en dedikert hosting, og så er du vert for flere nettsteder: Hvis du har en dedikert hosting og så er du vert for opptil 10 nettsteder, vil ikke hastigheten på nettstedet ditt redusere mye fordi dedikerte hosting-servere kommer med mye av ressurser.

Hvis du har en delt hostingkonto og deretter vert for flere nettsteder: Hvis du har en delt hostingkonto og er vert for mer enn to nettsteder, vil hastigheten på nettstedet reduseres fordi serverressursene allerede er begrenset av webhotellet. selskapet, og du begrenser det ytterligere ved å være vert for mer enn ett nettsted.

3. Bør webhotellserveren være i nærheten av min plassering eller brukerens plassering?

web hosting server

Svar: Hvis nettbutikken din er rettet mot et bestemt område eller et land, er det viktig at serveren er i nærheten av brukeren / besøkende. For eksempel: Hvis du har en nettbutikk som selger Vape væske i Australia, er det viktig at nettstedet ligger på en server i Australia, Dette vil påvirke SEO, rangering og lastehastigheten på nettstedet ditt.

På den annen side, hvis du målgruppen er så bred som Amazons, som hele kloden er, er det ikke viktig for deg å ha nettstedet ditt hostet på servere over hele kloden. I slike tilfeller vil CDN-er (Content Delivery Networks) komme i spill, og de vil lagre ofte tilgjengelige data på servere nærmest klienten. CDNer vil gjøre det automatisk; du trenger ikke å bekymre deg for det. Du kan lære mer om andre viktige faktorer relatert til servere, her.

4. Hvis jeg registrerer mitt domene hos en hostingleverandør og er vert for nettstedet hos et annet webhotellfirma, vil det påvirke hastigheten på nettstedet?

Svar: Det kommer ikke til å være noen innvirkning på lastehastigheten til nettstedet hvis DNS og nettet er vert på forskjellige servere.

5. Windows Server vs. Linux Server – Hvilken bør jeg velge og hvorfor?

Windows-kontra-Linux

Svar: Bedrifter og Web Masters bør alltid velge Linux Server til Windows Server for å være vertskap for nettstedene sine fordi Linux gir bedre sikkerhet, høy stabilitet og mer TCO – totale eierkostnader – gitt Linux-programvarepakker er alltid tilgjengelig gratis. Du kan finne flere grunner til å velge Linux-server til Windows-server her.

6. Bør jeg bekymre meg for å ta sikkerhetskopi av nettstedet, selv når webhotellfirmaet tilbyr automatisk sikkerhetskopiering?

Svar: Uansett om nettstedet ditt er vert på en dedikert hosting eller på en delt hosting, bør du alltid ta sikkerhetskopi av nettstedet, selv når webhotellfirmaet tilbyr automatisk sikkerhetskopiering.

Hver ny automatisk sikkerhetskopi overskriver forrige automatisk sikkerhetskopi, og det anbefales derfor å opprettholde personlige sikkerhetskopier. Fjern / personlig sikkerhetskopi kommer til å være nyttig for katastrofegjenoppretting.

7. Hvis jeg bytter webhotell, vil det påvirke Google-rangeringen min?

Svar: Å bytte fra et vertsfirma til et annet vil ikke påvirke SEO eller Google Ranking så lenge DNS-hosting og webhotell forblir i samme land. 1% av Google-rangeringen din kan bli påvirket hvis du bytter til et dårlig webhotell. Hold Nedetiden lav og kvaliteten på innholdet på nettstedet ditt høyt, og Google Ranking vil aldri synke.

8. Jeg fant et nettsted som tilbyr GRATIS webhotell. Skal jeg gå for det?

Free-web-hosting

Svar: Nettsteder som tilbyr gratis webhotell gir generelt veldig lav lastehastighet og en veldig høy nedetid. Disse faktorene kommer til å drepe Google Ranking. Du kan ikke være vertskap for fullverdige profesjonelt designede nettsteder på slike gratis hosting. Og siden kostnadene for hosting har falt så mye som gjør årene, er det fremdeles ganske økonomisk at det å være hostet på en Shared Hosting-server.

9. Jeg er i ferd med å lansere min nye webside. Bør jeg gå for delt hosting eller dedikert hosting?

Svar: Når man lanserer en ny webside, bør man alltid beregne budsjettet, fremtidige behov og kundegrunnlag før man velger dedikerte eller delte hostingtjenester. Hvis du ser frem til å gå stort i fremtiden og planlegger å være vertskap for mer enn ett nettsted, velg Dedikert hosting, men hvis du er en person og dine behov er begrenset, fortsett med Shared Hosting og nyt din online tilstedeværelse.

Nå som vi har svart på alle disse spørsmålene, er det på tide at du kommer i gang med din neste online satsing.

Ha en lykkelig vert!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map