9 vackra Wix-webbplatsexempel för din inspiration (2020)

När du går in i världen att bygga din butik eller skapa ditt eget företag blir det lättare att komma med den första idén och starta dina saker. Men med det tar det mycket mer att få den idén att växa med några nya experiment och att vara bättre än din konkurrens.


Dessa saker måste spela en viktig roll, men den mest grundläggande regeln är att generera en bra idé. Och för att utöka det kräver du en bra plattform; vad kan vara bättre än att starta online?

För att komma in i den här tekniska världen får springbrädan för att nå bergen din webbplats. Människor planerar idag att skapa sin webbplats för många ändamål som mat, blomsterbutik, djurskötselstjänster, matvaror och vad inte!

För att skapa en webbplats är det främsta att ta reda på den bästa plattformen för samma. Oroa dig inte här är några fantastiska Wix-mallar som kan hjälpa dig att skapa din webbplats.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Om du visar något intresse för blandningen av både konst och design, är Sonja van Duelman det bästa exemplet.

Denna Wix-webbplats är i sig en perfekt symbol för att kombinera konst med webbdesign eftersom dess unika smak i sig är synlig när du bläddrar på deras webbplats. Med några spännande mallar är den här webbplatsen perfekt för att starta ditt företag.

2. Grillad ostfabrik

Håll muspekaren för att förhandsgranska

thegrilledcheesefactory

Namnet i sig är så ostlikt. Det får din mun fylld med vatten och vad som kan vara bättre än en webbplats som ger dig den bästa grillade osten. Hans webbplats ger dig färskt bröd, färska ingredienser osv. Och vad som kan vara mer överväldigande för magen än ost.

Webbplatsen innehåller funktioner som menyn, videor relaterade till platsen, Instagram-länkar, bokningsorder etc..

3. Hej granne

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Hej granne

Fantastisk webbplats skapad av Wix-temat. Om du är intresserad av att spela spel och du har ett stort intresse för skräck. Ger denna webbplats dig den bästa upplevelsen att ha smak av båda tillsammans. Hello Neighbour är ett spel som är baserat på temat skräck.

Detta spel startades ursprungligen på youtube och är nu också tillgängligt på olika spelplatser.

4. Ät levande sömn

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Ät levande sömn

En webbplats vars namn till och med låter som ett livets mantra. Eftersom mat är livets viktigaste del som håller dig igång annat än att andas, talar den här webbplatsen om klassiska franska landsrecept.

Webbplatsen är en fantastisk webbplats med en hanterad hemsida fylld med många vackra, iögonfallande foton. Det finns också ett galleri som innehåller bilder av olika recept och fullt informativt innehåll om dem.

5. Klipp och blåmärken

Cuts & Bruises Barbershop

Klipp och blåmärken är en barbershop som har använt Wix för att skapa sin webbplats med temat som matchar deras butik.

Det bästa med webbplatsen är att den har all information som presenteras på en enda sida som användarna vill veta. Webbplatsen erbjuder också funktioner som livechatt och en kundvagnsfacilitet.

6. Seven Grams Caffe

Håll muspekaren för att förhandsgranska

Seven Grams Caffe

Denna webbplats är definitivt en intressant plats eftersom den första visningen i sig gör att tittarna förstår vad hela webbplatsen handlar om. Det ger dig exakt information på ett användarvänligt sätt med bilderna och hjälper användarna att köpa sina produkter snabbt.

De kan också boka för catering och kan till och med gå till alla webbplatslänkar.

7. Goda känslor

Håll muspekaren för att förhandsgranska

goodfeelinggoods

Med några fantastiska effekter och avsnitt är detta Wix webbplatsexempel perfekt för en plan för din webbplats. Denna webbplats behandlar en specifik produkt för pojkar, dvs anti-allergisk läppbalsam.

Du kommer att stöta på flera layoutmönster när du växlar till de andra sidorna genom navbarsektionen med några iögonfallande banners och sektioner..

8. French Knot Studios

Håll muspekaren för att förhandsgranska

frenchknotstudios

Ett vackert sätt att använda Wix, den här webbplatsen har allt om bilder. Webbplatsen håller den väldigt elegant men ändå stilig och innehåller en hel massa färger och elegans blandade med minnen. På webbplatsen finns bilder med korta paroler som speglar dem och ett bildspel för alla.

Det finns länkar på sociala medier på toppen, och informationen är utformad på ett sådant sätt att beskrivningen av bilden är rätt under miniatyren..

9. Djurmusik

Håll muspekaren för att förhandsgranska

animalmusic

Ett av de mest uppskattande och imponerande sätten att representera sig själva, den här webbplatsen har allt som förklaras på hemsidan om sig själva. Det finns miniatyrbilder på hemsidan för andra alternativ än företagets portfölj som foton, videor, musik osv..

Det bästa är att eftersom alternativen för sociala medier är mot vänster hörnet, kan användare lätt när som helst byta till dessa.

Ett fantastiskt sätt att förbättra ditt företag och sälja produkterna till kunderna är onlinewebbplatser en bra plattform eftersom de ger sådana aktiviteter inte bara en plattform att representera utan också för att visa ut sig själva och tjäna mer.

Slutsats

Wix har definitivt presenterat en fantastisk plattform för att använda sina funktioner och implementera dem till att skapa några färgglada, attraktiva och käke-släppande webbplatser. Det finns många av dem som exempel, av vilka några har visats ovan. Hoppas att det kommer att finnas fler fantastiska skapelser som dessa i framtiden genom Wix.

Även om skapandet av webbplats verkar vara ett enkelt jobb är det inte. Webbplatsen handlar inte bara om presentationerna; det handlar också om innehållet och hur bra du har lyckats sätta allt på plats. Ikonerna, skjutreglagen, placering, utseende, varje bit räknas på en webbplats. Du kan inte missa att ha en unik funktion då den ser ofullständig ut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map