Amezmo Review (2020): Er det sikker og pålitelig PHP-vert?

PHP Hosting er ofte ansett som svært undervurdert på grunn av en misforståelse av at PHP er for komplisert til å håndtere eller en bratt læringskurve, men de er alle blitt debunkert på grunn av den enorme utviklingen og fremgangen som er gjort gjennom årene..


Amezmo er en slik hosting-tjeneste som gjør php-hosting super tilgjengelig og rimelig for alle. Den støtter alle mainstream-teknologier og plattformer, slik at du kan utnytte planen din fullstendig & funksjoner.

La oss se nærmere på Amezmo for å finne ut nøyaktig hva den har å tilby, og hvis du selv ønsker å komme inn i tjenesten. Starter med…

Brukervennlighet

Amezmo Start gratis prøveversjon

Hvilken bedre måte å teste brukervennlighet enn å teste tjenesten selv? Derfor bestemte vi oss for å registrere deg for den gratis prøveperioden for å ta en titt på innsiden. Over ser du skjemaet for å starte en gratis prøveperiode etter å ha opprettet en konto.

Du kan også se alle funksjonene til en gratis konto som administrert PHP-skyhosting, GitHub / GitLab-støtte, administrerte databaser og pengene-tilbake-garanti.

forekomster

Etter å ha lagt inn alle detaljene var vi i tjenesten nesten øyeblikkelig som var rask. Herfra kan du bare klikke på ‘Start første instans’ og komme på jobb med en gang. Så det var det vi gjorde.

Start instans

Som du kanskje ser, kan du bestemme et navn du vil lagre i det private nettverket, et dedikert domenenavn og muligheten til å dele forekomsten på en sikker måte. Vi la inn passende detaljer og klikket på ‘Neste’.

amezmo Lanseringsinstans

På toppen av neste side sier at forekomsten vår har tilgang til alle PHP-versjoner så vel som Node.js installert. Deretter kan du velge din egen PHP-versjon, standard database, brukernavn / passord og gjenpakke pakkehåndterer for dataoptimalisering.

Start forekomst amezmo

Hvis du klikker på neste, blir du bedt om å velge en plan. Der ‘Amezmo 256’ er en gratis plan som du kan starte med en gang eller få en 7 dagers gratis prøveversjon med ‘Amezmo 512’, som er en betalt plan.

Derfor er alt for brukervennlighet. Det er enkelt å konfigurere en konto og konfigurere serverpreferanser og ta mindre enn noen få minutter. Du kan også klikke på ‘Lær mer’ på hver side hvis du har problemer med å navigere.

Priser & Funksjoner

Etter vår mening er prisingen like viktig som ytelsen. Funksjonene er oftere enn ikke i forhold til prisen. Jo mer du betaler, jo flere funksjoner får du.

Men prisingen betyr noe der du kan være begrenset til ressursene dine, eller bare vil at det minimale minimum skal drive nettbutikken din. Det beste er at Amezmo har en gratis plan.

Priser for PHP App Hosting Amezmo

Men gratisplanen krever kredittkortinformasjon som ikke er så stor avtale, for dette er normen for de fleste selskaper. Imidlertid tilbyr Amezmo en lang liste over funksjoner som du kan se.

Hovedfunksjonene å merke seg med den gratis planen er Ubegrenset null nedetid-distribusjon med Git, Smart package manager ™ for Composer og Node, 1 dagers metrisk oppbevaring, avanserte servermålinger og automatiske sikkerhetsoppdateringer og sikkerhet.

Hvis det er en hoved ting som gjør at Amezmo skiller seg ut fra konkurransen, ville det være integrasjonen for GitHub / BitBucket / GitLab. Så hvis du er en tung koder, kan du slippe unna med mye enkelhet.

En annen flott ting er at den påfølgende planen inkluderer alle de nåværende funksjonene i den forrige planen, noe som betyr at ‘Standard’ -planen @ $ 8 / måned inkluderer alle funksjonene i gratisplanen og mer.

Standardplanen inkluderer premiumfunksjoner som økt RAM, ubegrenset SSD, distribusjonshaker, 7-dagers metrisk oppbevaring, ekstern MySQL via SSH-tunnel, ubegrenset nettverksoverføring, opptil 4 beholdte utgivelser, osv..

I tillegg til å ha alle funksjonene inkludert fra standardplanen, kommer den avanserte planen til $ 30 / måned og har den høyeste rekke funksjoner som en dual core CPU, 6 tilpassede domener, SSH-tilgang, forekomstdeling, osv..

Derfor ser alt klart ut på siden av funksjonene. I tillegg til å ha en gratis plan, føles prisen på premiumplanene verdt kostnadene på grunn av listen over funksjoner, og sammenlignet med AWS, og Heroku, føles prisingen også forutsigbar.

Sikkerhet & Kundeservice

Sikkerhet er uten tvil en stor bekymring blant alle slags hosting-tjenester. Og likevel overses det ofte, og det er derfor det er flere tilfeller av nettsteder som blir brutt og deres data lekket.

PHP-servere for moderne applikasjoner

Amezmo har flere funksjoner for å bekjempe en slik hendelse. Aller først er Amezmo IKKE en delt hosting. Dermed får du dedikerte ressurser med en egen CPU, RAM og lagring som er mye effektiv på grunn av et isolert miljø.

Amezmo liker å holde seg i forkant av alle PHP-distribusjoner, og det er grunnen til at du får alle de siste oppdateringene og utvidelsene samlet i pakken. Amezmo overvåker oppdateringssyklusen for PHP-utgivelser, slik at du kan bruke dem automatisk eller manuelt.

En annen ting å merke seg her er at der selskaper som Digital Ocean og AWS krever ytterligere brannmurkonfigurasjon med hver delt instans, konfigurerer Amezmo automatisk brannmuren som standard.

Det er det for sikkerheten til Amezmo. Den eneste viktigste sikkerheten du får er den som er samlet i PHP-utgivelser, som er bra, men ingenting å bli begeistret for. Det er flere ting som Automatisk brannmur og automatisk ssl, men det handler om det.

Deretter snakker vi om kundesupport:

Amezmo tilbyr høy prioritet og 15-minutters svar via e-post / chat-støtte i sine høye nivåplaner. Men siden et flertall mennesker liker å gå over gratisplanen, er det dette vi også vil dekke.

amezmo-forekomster

Gratisplanen tilbyr bare e-poststøtte, noe som er greit hvis det gjør det vi trenger. Ofte viser det seg at e-post er en effektiv løsning når du har med mye informasjon.

amezmo-forekomster

Ved å klikke på alternativet E-post, kastet dette skjemaet vår måte som er obligatorisk for å få spørringen løst. Dermed er det hva vi gjorde. Vi fylte ut et spørsmål og sendte e-posten og ventet på svar.

Vi ventet & ventet, men det var ingen respons i sikte som var en bummer. Vi tror det er trygt å gjette at premiumplanene gir deg mer prioritet. La oss gå videre.

Komme i gang på Amezmo _ Amezmo

Annet enn e-poststøtten, har Amezmo også god dokumentasjon på nettstedet, slik at du kan lære deg å komme deg rundt tjenesten smertefritt. Det er lett å lese og inkluderer eksterne lenker til emner for videre lesing.

Databaser _ Amezmo

Vi ønsket å se litt mer på oss, så vi klikket på databaser. Informasjonen virket veldig kort og lett å forstå. Det var også underemner under databaser som utvidet Amezmos tjeneste.

Det avslutter sikkerheten & kundeservice. Sikkerheten er mildest sagt mild og e-poststøtten & dokumentasjonen føltes tilfredsstillende.

Konklusjon

Så langt det største grepet med tjenesten kan være krittet til mindre enn par sikkerhet og dårlig live støtte. Det er ganske store bekymringer i dag. Du kan slippe unna med dårlig chat-støtte, men sikkerheten er fremdeles viktig.

Siden PHP er åpen kildekode, kan hackere eller phishere lett få hendene på det og trenge gjennom appen / nettstedet ditt. Så bør du la sikkerhetsaspektet holde deg tilbake fra å komme inn i tjenesten?

Vel nei. Ikke egentlig.

Selv om dårlig sikkerhet er en risiko. Du kan ta mange manuelle forholdsregler og tiltak for å gjøre nettstedet ditt trygt. I tillegg gir PHP deg mye fleksibilitet i det aspektet. Hvis du har litt erfaring med nettet, bør det ikke være for vanskelig.

Men hva med e-post / chat-støtten?

Hvis vi ikke fikk svar, betyr ikke det, vil du ikke gjøre det. Vi var med på gratisplanen.

Så er Amezmo verdt prisen? Sikker. Det er en gratis plan uansett, så absolutt sjekk ut tjenesten.

Det avslutter anmeldelsen. Hva synes du om Amezmo? Prøvde du det? Hva er dine tanker? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map