Atlantic.net gjennomgang (2020): Er det det beste valget? La oss finne det ut…

Med så mange vertsplattformer i markedet, virker det noen ganger forvirrende å finne ut hvilke som kan fungere best for ditt behov.


Atlantic.net er en slik hostingplattform som har blandet popularitet. Startet i 1994 og har vært i markedet i noen tid.

Hvis du tenkte på Atlanterhavet som et stort hav, er Alantic.net et hav av hostingløsninger.

De tilbyr velutskårne funksjoner og er designet for å tilby HIPAA-kompatible hostingløsninger som sikkert kan lagre medisinsk informasjon.

Atlantic.net er populært for sine skybaserte løsninger og virtuell privat server (VPS) hosting. Med mange eksisterende funksjoner er dette en anmeldelse jeg har ventet på å dele.

Dette har over 15K kunder og har flere populære merker som Kia, Puma, Samsung som bruker tjenestene deres.

Atlantic.net er litt forskjellig fra de fleste konvensjonelle vertsplattformer.

Hvorfor er dette annerledes?

Hold på mens jeg søler bønnene om tjenestene deres og mye mer.

Gjennom denne gjennomgangen vil jeg snakke mer om hva jeg har utforsket i Atlantic.net.

oppetid

Atlantic.net er en helt skybasert hostingplattform. Den har flere datasentre på forskjellige steder. Dette sikrer stabile og konsistente tjenester med minst mulig nedetid.

Atlantic.net er en av få hostingplattformer som tilbyr nesten 100% oppetid. Det gir en 100% oppetid SLA.

Så her er hva SLA deres definerer. Atlantic.net vil gi en 100% SLA på alle de kritiske komponentene og etterlater alt planlagt vedlikehold.

Nettserverne lar Atlantic.net tilby jevn ytelse. Den administrerte og dedikerte hosting gir en 100% oppetid SLA.

SLA

I det hele tatt leverer Atlantic.net pålitelige tjenester med god ytelse og jevn oppetid. Så langt har Atlantic.net holdt opp med forventningen.

La meg komme videre og vise frem andre parametere for Atlantic.net.

planer

Atlantic.net tilbyr HIPAA-spesifikke skybaserte hostingtjenester. De opprettholder åpenhet når det gjelder priser.

Atlantic.net har flere skybaserte planer, som er nesten 20 typer skybaserte hostingløsninger. Ulike planer imøtekommer forskjellige krav.

Atlantic.net støtter WordPress hosting, managed hosting, unmanaged hosting, dedikert hosting, Linux og Windows-basert hosting. Den gode blandingen av hostingplaner gir en rekke alternativer.

Hver plan er optimalisert for et spesifikt krav som lagring, databehandling, minne osv. Jeg anser at Atlantic.net har et bredt valg når det kommer til planer. Ikke mange vertsleverandører har en så god blanding av planer.

Hosting alternativer

Du blir fakturert for bare ressursene du bruker. Ikke bare dette, men du kan også legge til ressurser når det er nødvendig.

Funksjoner

Som jeg nevnte tidligere, er alle planer i Atlantic.net forskjellige og ivaretar et spesifikt krav. Den har et sett med fleksible funksjoner. Tjenester for sikkerhetskopiering kommer til en ekstra kostnad.

Planene har ingen spesifikk pengene-tilbake-garanti, selv om den gir SLA-garanti for tjenester.

Hipaa funksjoner

Du kan når som helst skalere opp serverne dine. Daglig sikkerhetskopi er tilgjengelig på minimum $ 1 for sikkerhetskopiering. Planene gir en IPv4-adresse. I tillegg er IP-er tilgjengelige til separate priser på $ 2,19 / måned.

cPanel og WHM er tilgjengelige til separate priser. Arkitekturen er bygget på en måte å gi høy ytelse. Raid-10 lagring sørger for at nettstedet ditt alltid kjører.

Hvis ikke gjennom cPanel, kan du også benytte deres innebygde Restful API-er til å administrere servere.

APIer

SSD-lagring på hver server garanterer god hastighet. Administrerte servere lar deg installere din egen lisensierte programvare, og reduserer dermed tilleggspriser.

Atlantic.net støtter ett-klikks installasjon av forskjellige programvare inkludert WordPress.

Cloud Feature

Atlantic.net er en av få hostingplattformer som støtter FreeBSD.

Når du bruker Atlantic.net, ikke forvent at du vil få for mange freebies med planene. De fleste funksjoner som cPanel, sikkerhetskopier har separate priser.

Siden du bare betaler for det du bruker, virker Atlantic.net likevel ikke altfor dyrt. Et flott sted å starte i tilfelle du leter etter en god blanding av hostingløsninger.

Likevel må du kanskje velge en plan som best passer ditt behov. Å velge en passende plan kan ikke virke enkelt, men kundesupporten gir riktlinjer for disse.

Dette er nøyaktig hva mitt neste poeng ville være. La meg snakke mer om kundesupporten deres.

Kundeservice

Igjen, Atlantic.net er her annerledes enn i de fleste konvensjonelle vertsplattformer. Hver av hostingløsningene har forskjellig støtte.

Kundeservice

I motsetning til de fleste plattformer dekker Atlantic.net ikke et live chat-alternativ for ikke-brukere. Du kan imidlertid nå dem over en samtale i løpet av bestemte timinger. Bortsett fra dette har det teknisk support for brukere for brukere.

Støtte på e-post er tilgjengelig 24/7/365. Den har flere vanlige spørsmål om forskjellige tjenester.

e-post

I tilfelle du ikke finner en passende plan, kan du til og med fylle ut støtteskjemaet deres. En kundesupportrepresentant vil hjelpe deg å skreddersy de mest passende planene basert på ditt behov.

Støtteskjema

Det jeg liker med deres støtte er at de forstår kundebehovet og tilbyr løsninger på spørsmålene dine.

Samtalene, så vel som e-post, blir alltid omdirigert til spesifikke støttekanaler. For eksempel er det separat støtte for dedikert hosting og colocation.

Slik adskillelse av tjenester sikrer at du får rask hjelp og løsningene er relevante for ditt hosting-krav.

Sikkerhet

Jeg nevnte dette tidligere; Imidlertid vil jeg gjenta meg selv igjen. Altantic.net tilbyr skreddersydde hostingplaner som er spesielt HIPAA-kompatible.

Atlantic.net tar sikkerhet og pålitelighet ekstremt alvorlig. Dette fremgår av rekkevidden for samsvar

det har datasentre.

Det er utrolig å vite sikkerhetsnivået Atlantic.net opprettholder.

Samsvar

Mens Atlantic.net hovedsakelig er kjent for sin HIPAA-samsvar, er det flere andre som er innarbeidet.Hipaa-kompatible funksjoner

Infrastrukturen er meget sikker og inkluderer DDoS-beskyttelse, inntrengingsdeteksjon, administrerte brannmurer og to-faktor autentisering.

PCI

Ulike aspekter ved sikkerhet er fullstendig dekket i alle planene gitt av Atlantic.net.

Andre sikkerhetsfunksjoner

Atlantic.net inkluderer grunnleggende så vel som flere avanserte sikkerhetsfunksjoner på nivå. Den gode listen over samsvar viser absolutt sikkerhetsnivået de opprettholder for skytjenester.

Pros

Atlantic.net har mange gode funksjoner som du kanskje ikke får på andre hostingplattformer.

Mens jeg har snakket mye om forskjellige aspekter ved Atlantic.net, la meg bare oppsummere og legge frem det jeg virkelig syntes tiltalende her.

 • Oppetid er absolutt et ikke gå glipp av poeng når vi snakker om Atlatnic.net. Dens 100% oppetid SLA er verdt å ha en spesiell omtale. Som eier av et nettsted trenger du ikke være bekymret for noen uovertruffen nedetid eller nedgangstid. De høye ytelsesserverne gir en sømløs og robust opplevelse. En perfekt blanding av ytelse og pålitelighet kan benyttes her.
 • Kundestøtte er enda et aspekt som er godt innebygd i Atlantic.net. Den har god teknisk støtte. Støtten som er godt atskilt er et av de viktigste høydepunktene her. Vel, ikke bare dette, men også deres støtte via e-post, live chat og telefon er verdt å nevne.
 • Plan allsidighet er godt bygget i Atlantic.net. Du kan finne flere planer for å tilfredsstille forskjellige krav. Med en komplett skybasert løsning er det mye som Atlantic.net har å tilby. Planfleksibilitet er en av de viktigste proffene jeg fant her. Det er ikke mange plattformer som er laget for å gi en slik grad av fleksibilitet. Herover kan du dessuten velge Windows så vel som Linux-basert hosting.
 • En annen å ikke gå glipp av proffer er deres sikkerhet. Jeg har allerede fremhevet nivået av samsvar som Atlantic.net opprettholder for sine datasentre og infrastruktur. Ikke bare er de kompatible, men gir også ekstra sikkerhetsfunksjoner.

I motsetning til visse hostingplattformer, er disse fullstendig inkludert i planen. Sikkerhet er noe Atlantic.net sannsynligvis er det beste blant de fleste vertsplattformer. Deres gode blanding av sikkerhetsfunksjoner er det verdt å bli nevnt.

Ulemper

Det er mye som Atlantic.net tilbyr og ser ut til å være en one-stop-løsning når det kommer til allsidighet.

Likevel er dette ikke en perfekt ideell løsning. Atlantic.net har noen få mangler som ikke kan unngås.

Mens jeg snakket om proffene deres, la meg også fremheve noen av de ulempene de har.

 • Atlantic.net belaster deg bare for tjenestene du bruker, noe som er bra. Imidlertid belastes cPanel eller til og med backup separat. Selv om det er flere hostingplattformer som gir disse som freebies, får du det absolutt ikke gratis her.
 • Atlantic.net er mangfoldig når det kommer til planer. I tilfelle du ikke har cPanel, kan du fremdeles bruke deres innebygde API-er. Dette er enkelt for brukere med teknisk støtte. Dette er imidlertid like komplisert for brukere som ikke er teknisk tilbøyelige eller bare begynner å utforske vertsplattformer.

Konklusjon: Anbefaler jeg Atlantic.net?

Endelig tid for dommen, så vil jeg virkelig anbefale Atlantic.net? Som jeg har nevnt flere ganger allerede, tilbyr Atlantic.net et stort utvalg av tjenester.

Atlantic.net er en perfekt løsning for hosting-krav i bedriftsklassen, medisinske sentre og lignende organisasjoner.

Med dette trenger du ikke å bekymre deg for oppetid, ytelse, pålitelighet, sikkerhet. Dette er viktige funksjoner for enhver hostingplattform, og Atalntic.net sørger for å tilby det beste av bransjestandardløsninger.

Det som imidlertid kan være utfordrende er det faktum at nye brukere kan finne dette altfor kompliserte. Selv om du får teknisk hjelp fra kundesupporten, kan du fremdeles finne dette komplekset hvis du ikke har mye teknisk kompetanse.

Når det er sagt, vil jeg også fremheve at Atlantic.net er et godt alternativ for tilfelle du har den nødvendige tekniske kompetansen. Jeg vil absolutt anbefale Atlantic.net.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map