Atlantic.net Review (2020): Är det det bästa valet? Låt oss ta reda på…

Med så många värdplattformar på marknaden verkar det ibland förvirrande att avgöra vilka som kan fungera bäst för ditt behov.


Atlantic.net är en sådan värdplattform som har blandad popularitet. Det började 1994 och har funnits på marknaden under en längre tid.

Om du tänkte på Atlanten som ett stort hav är Alantic.net ett hav av värdlösningar.

De erbjuder väl snidade funktioner och är utformade för att tillhandahålla HIPAA-kompatibla värdlösningar som säkert kan lagra medicinsk information.

Atlantic.net är populärt för sina molnbaserade lösningar och virtuell privat server (VPS) värd. Med många befintliga funktioner är detta en recension som jag har väntat på att dela.

Detta har över 15 000 kunder och har flera populära märken som Kia, Puma, Samsung som använder sina tjänster.

Atlantic.net skiljer sig lite från de flesta konventionella värdplattformar.

Varför är detta annorlunda?

Håll i medan jag slösar bönorna om deras tjänster och mycket mer.

Genom denna recension kommer jag att tala mer om vad jag har utforskat i Atlantic.net.

Uptime

Atlantic.net är en helt molnbaserad värdplattform. Det har flera datacenter på olika platser. Detta säkerställer stabila och konsekventa tjänster med minsta driftstopp.

Atlantic.net är en av få värdplattformar som erbjuder nästan 100% drifttid. Det ger en 100% drifttid SLA.

Så här är vad deras SLA definierar. Atlantic.net kommer att ge en 100% SLA på alla kritiska komponenter som lämnar åtminstone planerat underhåll.

Molnservrarna tillåter Atlantic.net att erbjuda jämn prestanda. Den hanterade och dedikerade värdgivningen erbjuder en 100% drifttid SLA.

SLA

Sammantaget tillhandahåller Atlantic.net pålitliga tjänster med goda prestanda och stabil drifttid. Hittills har Atlantic.net hållit upp till förväntningarna.

Låt mig gå vidare och visa upp andra parametrar för Atlantic.net.

Plans

Atlantic.net tillhandahåller HIPAA-specifika molnbaserade värdtjänster. De upprätthåller öppenhet i sin prissättning.

Atlantic.net har flera molnbaserade planer, som är nästan 20 typer av molnbaserade värdlösningar. Olika planer tillgodoser olika krav.

Atlantic.net stöder WordPress-värd, hanterad webbhotell, okontrollerad webbhotell, dedikerad hosting, Linux- och Windows-baserad hosting. Den goda blandningen av värdplaner ger en rad alternativ.

Varje plan är optimerad för ett specifikt krav som lagring, datoranläggning, minne etc. Jag anser att Atlantic.net har ett brett val när det gäller planer. Inte många värdleverantörer har en så bra blandning av planer.

Hosting-alternativ

Du faktureras endast för de resurser du använder. Inte bara detta, utan du kan också lägga till resurser när det behövs.

Funktioner

Som jag nämnde tidigare är varje plan i Atlantic.net annorlunda och motsvarar ett specifikt krav. Den har en uppsättning flexibla funktioner. Tjänster för säkerhetskopiering kommer till en extra kostnad.

Planerna har inga specifika pengarna tillbaka-garanti, men det ger SLA-service.

Hipaa-funktioner

Du kan när som helst skala upp dina servrar. Daglig säkerhetskopiering är tillgänglig på minst $ 1 för säkerhetskopior. Planerna innehåller en IPv4-adress. Dessutom finns IP: er tillgängliga till en separat prissättning på $ 2,19 / månad.

cPanel och WHM finns tillgängliga till separat prissättning. Arkitekturen är byggd på ett sätt som ger hög prestanda. Raid-10-lagring säkerställer att din webbplats alltid körs.

Om inte via cPanel, kan du också använda deras inbyggda Restful API för att hantera servrar.

API

SSD-lagring på varje server garanterar bra hastighet. Med hanterade servrar kan du installera din egen licensierade programvara och därmed minska ytterligare prissättning.

Atlantic.net stöder installationen med ett klick på olika programvara inklusive WordPress.

Cloud Feature

Atlantic.net är en av få värdplattformar som stöder FreeBSD.

När du använder Atlantic.net, förvänta dig inte att du skulle få för många freebies med sina planer. De flesta funktioner som cPanel, säkerhetskopior har separat prissättning.

Men eftersom du bara betalar för det du använder, verkar Atlantic.net fortfarande inte alltför dyrt. Ett bra ställe att börja om du letar efter en bra blandning av värdlösningar.

Ändå kanske du måste välja en plan som bäst passar ditt krav. Att välja en lämplig plan kanske inte verkar enkelt, men deras kundsupport ger riktlinjer för dessa.

Det här är exakt vad min nästa punkt skulle vara. Låt mig tala mer om deras kundsupport.

Kundsupport

Återigen, här är Atlantic.net annorlunda jämfört med de flesta konventionella värdplattformar. Var och en av värdlösningarna har olika stöd.

Kundsupport

Till skillnad från de flesta plattformar täcker Atlantic.net inte ett livechattalternativ för icke-användare. Du kan dock nå dem via ett samtal under specifika tidpunkter. Bortsett från detta har det live teknisk chattstöd för användare.

Support via e-post är tillgängligt 24/7/365. Det har flera FAQ-avsnitt om olika tjänster.

E-post

Om du inte hittar en lämplig plan kan du till och med fylla i deras supportformulär. En kundtjänstrepresentant hjälper dig att skräddarsy de lämpligaste planerna baserat på ditt krav.

Supportformulär

Det jag gillar med deras support är att de förstår kundernas krav och ger lösningar på dina frågor.

Samtalen samt e-postmeddelanden omdirigeras alltid till specifika supportkanaler. Till exempel finns det separat stöd för dedikerad värd och colocation.

En sådan segregering av tjänster säkerställer att du får snabb hjälp och lösningarna är relevanta för ditt värdkrav.

säkerhet

Jag nämnde detta tidigare; Men jag kommer att upprepa mig själv. Altantic.net erbjuder skräddarsydda värdplaner som är särskilt HIPAA-kompatibla.

Atlantic.net tar säkerhet och tillförlitlighet extremt allvarligt. Detta framgår av omfånget av efterlevnad

dess datacenter har.

Det är fantastiskt att veta vilken säkerhet Atlantic.net upprätthåller.

efterlevnad

Medan Atlantic.net främst är känt för sin HIPAA-efterlevnad, finns det flera andra som är integrerade.Hipaa-kompatibla funktioner

Infrastrukturen är mycket säker och inkluderar DDoS-skydd, intrångsdetektering, hanterade brandväggar och tvåfaktorautentiseringar.

PCI

Olika aspekter av säkerhet omfattas fullständigt i alla planer från Atlantic.net.

Andra säkerhetsfunktioner

Atlantic.net innehåller grundläggande såväl som flera avancerade säkerhetsfunktioner. Dess bra lista över överensstämmelse visar verkligen säkerhetsnivån för sina molntjänster.

Fördelar

Atlantic.net har många bra funktioner som du kanske inte får på andra värdplattformar.

Medan jag har talat mycket om olika aspekter av Atlantic.net, låt mig bara sammanfatta och lägga fram vad jag verkligen tyckte tilltalande här.

 • Uptime är verkligen en att inte missa punkt när vi talar om Atlatnic.net. Dess SLA med 100% drifttid är värt att särskilt nämna. Som ägare till en webbplats behöver du inte vara orolig för några tidigare obetydliga stillestånd eller fallout. Dess högpresterande servrar ger en sömlös och robust upplevelse. En perfekt blandning av prestanda och tillförlitlighet kan utnyttjas här.
 • Kundtjänst är ännu en aspekt som är väl inbyggd Atlantic.net. Det har bra teknisk support. Stödet som är väl segregerat är en av de viktigaste höjdpunkterna här. Nåväl, inte bara detta utan också deras stöd via e-post, livechatt och telefon är värda att nämna.
 • Planens mångsidighet är välbyggd inom Atlantic.net. Du kan hitta flera planer för att uppfylla olika krav. Med en komplett molnbaserad lösning finns det mycket som Atlantic.net har att erbjuda. Planflexibilitet är en av de viktigaste proffsen jag hittade här. Inga många plattformar är byggda för att ge en sådan flexibilitetsnivå. Här kan du dessutom välja såväl Windows som Linux-baserad värd.
 • En annan att inte missa proffsen är deras säkerhet. Jag har redan lyft fram nivån av efterlevnad som Atlantic.net upprätthåller för sina datacenter och infrastruktur. De är inte bara kompatibla utan tillhandahåller också ytterligare säkerhetsfunktioner.

Till skillnad från vissa värdplattformar ingår dessa helt i planen. Säkerhet är något som Atlantic.net förmodligen är det bästa bland de flesta värdplattformar. Deras bra blandning av säkerhetsfunktioner är värt att nämnas.

Nackdelar

Det finns mycket som Atlantic.net erbjuder och verkar vara en enda-lösning när det gäller mångsidighet.

Ändå är detta inte en perfekt ideallösning. Atlantic.net har några brister som inte kan undvikas.

Medan jag talade om deras proffs, låt mig också lyfta fram några av de nackdelar de har.

 • Atlantic.net debiterar dig endast för de tjänster du använder, vilket är bra. Men cPanel eller till och med backup debiteras separat. Även om det finns flera värdplattformar som tillhandahåller dessa som freebies, får du det verkligen inte gratis här.
 • Atlantic.net är mångfaldig när det gäller planer. Om du inte har cPanel kan du fortfarande använda deras inbyggda API: er. Detta är lätt för användare med teknisk stöd. Detta är dock lika komplicerat för användare som inte är tekniskt benägna eller precis börjar utforska värdplattformar.

Slutsats: Rekommenderar jag Atlantic.net?

Äntligen dags för domen, så kommer jag verkligen att rekommendera Atlantic.net? Som jag redan har nämnt flera gånger tillhandahåller Atlantic.net ett stort utbud av tjänster.

Atlantic.net är en perfekt lösning för värdbehov i företagsklass, medicinska centra och liknande organisationer.

Med detta behöver du inte oroa dig för tid, prestanda, tillförlitlighet, säkerhet. Dessa är nyckelfunktioner för alla värdplattformar, och Atalntic.net garanterar att erbjuda det bästa av industristandardlösningar.

Det som emellertid kan vara utmanande är det faktum att nya användare kan hitta detta alltför komplicerat. Medan du får teknisk hjälp från kundsupporten, kan du fortfarande hitta detta komplex om du inte har mycket teknisk expertis.

Efter att ha sagt detta vill jag också lyfta fram att Atlantic.net är bra att gå alternativet om du har den nödvändiga tekniska expertisen. Jag skulle verkligen rekommendera Atlantic.net.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map