Atlantic.net Review (2020): Er det det bedste valg? Lad os finde ud af det…

Med så mange hostingplatforme på markedet virker det somme tider forvirrende at finde ud af, hvad der muligvis fungerer bedst efter dit behov.


Atlantic.net er en sådan hostingplatform, der har blandet popularitet. Begyndt i 1994 og har været på markedet i nogen tid.

Hvis du tænkte på Atlanterhavet som et stort hav, er Alantic.net et hav af hostingløsninger.

De tilbyder veludskårne funktioner og er designet til at levere HIPAA-kompatible hostingløsninger, der sikkert kan gemme medicinsk information.

Atlantic.net er populær for sine skybaserede løsninger og hosting af virtual private server (VPS). Med en masse eksisterende funktioner er dette en anmeldelse, jeg har ventet på at dele.

Dette har over 15K kunder og har flere populære mærker såsom Kia, Puma, Samsung, der bruger deres tjenester.

Atlantic.net er lidt anderledes end de fleste konventionelle hostingplatforme.

Hvorfor er dette anderledes?

Hold fast, mens jeg spilder bønnerne om deres tjenester og meget mere.

Gennem denne gennemgang vil jeg tale mere om, hvad jeg har udforsket i Atlantic.net.

Uptime

Atlantic.net er en helt skybaseret hostingplatform. Det har flere datacentre forskellige steder. Dette sikrer stabile og konsistente tjenester med mindst mulig nedetid.

Atlantic.net er en af ​​de få hostingplatforme, der tilbyder næsten 100% oppetid. Det giver en 100% oppetid SLA.

Så her er hvad deres SLA definerer. Atlantic.net giver et 100% SLA på alle de kritiske komponenter, der efterlader planlagt vedligeholdelse.

Cloud-serverne giver Atlantic.net mulighed for at tilbyde ensartet ydelse. Den administrerede og dedikerede hosting giver en 100% oppetids-SLA.

SLA

I det store og hele leverer Atlantic.net pålidelige tjenester med god ydelse og stabil oppetid. Indtil videre har Atlantic.net holdt op med forventningen.

Lad mig komme foran og vise andre parametre til Atlantic.net.

Planer

Atlantic.net leverer HIPAA-specifikke skybaserede hostingtjenester. De opretholder gennemsigtighed i deres prisfastsættelse.

Atlantic.net har flere skybaserede planer, som er næsten 20 typer skybaserede hostingløsninger. Forskellige planer imødekommer forskellige krav.

Atlantic.net understøtter WordPress-hosting, administreret hosting, ikke-administreret hosting, dedikeret hosting, Linux og Windows-baseret hosting. Den gode blanding af hostingplaner giver en række muligheder.

Hver plan er optimeret til et specifikt krav såsom opbevaring, computing, hukommelse osv. Jeg betragter Atlantic.net som et bredt valg, når det kommer til planer. Ikke mange hostingudbydere har en så god blanding af planer.

Hosting muligheder

Du faktureres kun for de ressourcer, du bruger. Ikke kun dette, men du kan også tilføje ressourcer, når det er nødvendigt.

Funktioner

Som jeg nævnte tidligere, er alle planer i Atlantic.net forskellige og svarer til et specifikt krav. Det har et sæt fleksible funktioner. Tjenester til sikkerhedskopiering kommer til en ekstra omkostning.

Planerne har ikke nogen specifik pengene-tilbage-garanti, skønt de leverer SLA-garanti.

Hipaa funktioner

Du kan til enhver tid opskalere dine servere. Daglig sikkerhedskopi er tilgængelig til mindst $ 1 for sikkerhedskopier. Planerne indeholder en IPv4-adresse. Derudover er IP’er tilgængelige til separat pris på $ 2,19 / måned.

cPanel og WHM er tilgængelige til separate priser. Arkitekturen er bygget på en måde, der giver høj ydelse. Raid-10-lageret sikrer, at dit websted altid kører.

Hvis ikke gennem cPanel, kan du også benytte deres indbyggede Restful APIs til at administrere servere.

API'er

SSD-lageret på hver server garanterer god hastighed. Med administrerede servere kan du installere din egen licenserede software og dermed reducere yderligere prissætning.

Atlantic.net understøtter installationen af ​​forskellige software, herunder WordPress, med et enkelt klik.

Cloudfunktion

Atlantic.net er en af ​​de få hostingplatforme, der understøtter FreeBSD.

Når du bruger Atlantic.net, må du ikke forvente, at du får for mange freebies med dens planer. De fleste funktioner såsom cPanel, sikkerhedskopier har separat prissætning.

Da du kun betaler for det, du bruger, synes Atlantic.net imidlertid stadig ikke for dyrt. Et godt sted at starte, hvis du leder efter en god blanding af hosting-løsninger.

Alligevel skal du muligvis vælge en plan, der bedst passer til dit krav. At vælge en passende plan kan muligvis ikke synes enkelt, men deres kundesupport indeholder retningslinjer for disse.

Dette er nøjagtigt, hvad mit næste punkt ville være. Lad mig tale mere om deres kundesupport.

Kunde support

Igen, her er Atlantic.net forskellig i forhold til de fleste konventionelle hostingplatforme. Hver af hostingløsningerne har forskellige support.

Kunde support

Atlantic.net dækker i modsætning til de fleste platforme ikke en live chat-mulighed for ikke-brugere. Du kan imidlertid nå dem via et opkald under specifikke timinger. Bortset fra dette har det live teknisk chat support til brugere.

Support via e-mail er tilgængelig 24/7/365. Det har flere FAQ-sektioner om forskellige tjenester.

E-mail

Hvis du ikke finder en passende plan, kan du endda udfylde deres supportformular. En kundesupportrepræsentant vil hjælpe dig med at skræddersy de mest passende planer baseret på dit krav.

Support form

Hvad jeg kan lide ved deres support er, at de forstår kundens krav og leverer løsninger på dine spørgsmål.

Opkaldene samt e-mails omdirigeres altid til specifikke supportkanaler. For eksempel er der separat support til dedikeret hosting og colocation.

En sådan adskillelse af tjenester sikrer, at du får hurtig hjælp, og løsningene er relevante for dit hosting-krav.

Sikkerhed

Jeg nævnte dette tidligere; dog vil jeg gentage mig selv igen. Altantic.net leverer skræddersyede hostingplaner, der især er HIPAA-kompatible.

Atlantic.net tager sikkerhed og pålidelighed ekstremt alvorligt. Dette fremgår af rækkevidden af ​​overholdelse

dets datacentre har.

Det er forbløffende at kende sikkerhedsniveauet, som Atlantic.net opretholder.

Overholdelse

Mens Atlantic.net overvejende er kendt for sin HIPAA-overholdelse, er der flere andre, der er inkorporeret.Hipaa-kompatible funktioner

Infrastrukturen er meget sikker og inkluderer DDoS-beskyttelse, indtrængningsdetektion, administrerede firewalls og to-faktor-godkendelser.

PCI

Forskellige aspekter af sikkerhed er fuldstændigt dækket af alle planerne fra Atlantic.net.

Andre sikkerhedsfunktioner

Atlantic.net inkluderer grundlæggende såvel som flere avancerede sikkerhedsfunktioner på niveau. Dens gode liste med overholdelse viser bestemt sikkerhedsniveauet, de opretholder for deres skytjenester.

Fordele

Atlantic.net har en masse gode funktioner, som du muligvis ikke får på andre hostingplatforme.

Mens jeg har talt meget om forskellige aspekter af Atlantic.net, så lad mig bare sammenfatte og fremlægge, hvad jeg virkelig fandt tiltrækkende her.

 • Uptime er bestemt et ikke at gå glip af punkt, når vi taler om Atlatnic.net. Dens 100% oppetid SLA er værd at have en særlig omtale. Som ejer af et websted behøver du ikke være bekymret for hidtil usete nedetider eller nedbrud. De højtydende servere giver en problemfri og robust oplevelse. En perfekt blanding af ydelse og pålidelighed kan benyttes herover.
 • Kundesupport er endnu et aspekt, der er godt indbygget Atlantic.net. Det har god teknisk support. Den støtte, der er godt adskilt, er et af de vigtigste højdepunkter herover. Nå, ikke kun dette, men også deres support via e-mail, live chat og telefon er værd at nævne.
 • Plan alsidighed er godt bygget inden i Atlantic.net. Du kan finde flere planer til at imødekomme forskellige krav. Med en komplet skybaseret løsning er der meget, som Atlantic.net har at tilbyde. Planfleksibilitet er en af ​​de vigtigste fordele, jeg fandt herover. Ikke mange platforme er bygget til at give et sådant niveau af fleksibilitet. Herudover kan du vælge både Windows og Linux-baseret hosting.
 • En anden ikke at gå glip af profferne er deres sikkerhed. Jeg har allerede fremhævet niveauet for overholdelse, som Atlantic.net opretholder for sine datacentre og infrastruktur. De er ikke kun kompatible, men leverer også ekstra sikkerhedsfunktioner.

I modsætning til visse hostingplatforme er disse fuldstændigt inkluderet i planen. Sikkerhed er noget, som Atlantic.net sandsynligvis er den bedste blandt de fleste hostingplatforme. Deres gode blanding af sikkerhedsfunktioner er det værd at nævne.

Ulemper

Der er meget, som Atlantic.net tilbyder og ser ud til at være en one-stop-løsning, når det kommer til alsidighed.

Alligevel er dette ikke en perfekt ideel løsning. Atlantic.net har nogle få mangler, som ikke kan undgås.

Mens jeg talte om deres fordele, så lad mig også fremhæve nogle af de ulemper, de har.

 • Atlantic.net debiterer dig kun for de tjenester, du bruger, hvilket er godt. Dog debiteres cPanel eller endda backup separat. Mens der er flere hostingplatforme, der leverer disse som freebies, får du det bestemt ikke gratis herover.
 • Atlantic.net er forskelligartet når det kommer til planer. Hvis du ikke har cPanel, kan du stadig bruge deres indbyggede API’er. Dette er let for brugere med teknisk opbakning. Dette er dog lige så kompliceret for brugere, der ikke er teknisk tilbøjelige eller lige er begyndt at udforske hostingplatforme.

Konklusion: Anbefaler jeg Atlantic.net?

Endelig tid til dommen, så vil jeg virkelig anbefale Atlantic.net? Som jeg allerede har nævnt flere gange, leverer Atlantic.net en enorm vifte af tjenester.

Atlantic.net er en perfekt løsning til hosting-krav fra virksomhedsklasse, medicinske centre og lignende organisationer.

Med dette behøver du ikke at bekymre dig om oppetid, ydelse, pålidelighed, sikkerhed. Dette er nøglefunktioner til enhver hostingplatform, og Atalntic.net sikrer at give det bedste af branchestandardløsninger.

Det, der imidlertid kan være udfordrende, er det faktum, at nye brugere muligvis finder dette alt for kompliceret. Mens du får teknisk hjælp fra kundesupporten, kan du stadig finde dette kompleks, hvis du ikke har meget teknisk ekspertise.

Når det er sagt, vil jeg også fremhæve, at Atlantic.net er en god mulighed at gå, hvis du har den krævede tekniske ekspertise. Jeg vil bestemt anbefale Atlantic.net.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map