Bandzoogle anmeldelse: 8 ting at vide, før du bruger det!

Denne artikel blev revideret og opdateret den 29. april 2020.


Åh ja, i dag er der så mange hostingplatforme tilgængelige på markedet. De fleste af disse er dog generelle hostingplatforme. Ved generelt formål mener jeg, at du kunne være vært for ethvert domæne.

Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne få en helt eksklusiv hostingplatform, der kan bruges til et specifikt domæne, du leder efter?

Hvad med at have en hostingplatform dedikeret til musikere?

Værsgo.

Bandzoogle er faktisk en hostingplatform dedikeret til musikere.

Et websted dedikeret til musikere kræver mere kreativitet og flere værktøjer. Dette er nøjagtigt, hvad Bandzoogle inkorporerer.

Hvad er Bandzoogle?

Hold markøren for at få vist forhåndsvisning

Bandzoogle

Bandzoogle er en webhostingsplatform, der udelukkende er dedikeret til musikere. Det giver værktøjer til musikere til at opbygge et professionelt websted, promovere musik samt sælge direkte til fans.

Det giver værktøjer til støtte for integration med sociale medier som Twitter, Facebook, Instagram, SoundCloud og Bandcamp.

Bandzoogle inkluderer også en indbygget butik, adresselisteværktøjer og rapporteringsfunktioner sammen med snesevis af temaer og skabeloner.

Det blev først lanceret i 2003 af en musiker Chris Vinson, som også oprettede et websted for sit rockband, der hedder Rubberman.

Bandzoogle har hovedkvarter i Montreal, Quebec, Canada. Dette er populært blandt musikere, og mere end 30.000 musikere og bands bruger det.

Fordele ved Bandzoogle:

Det er ekstremt vigtigt at kende de bedste punkter om den hostingplatform, du vælger. Som enhver anden hostingplatform har Bandzoogle sit eget sæt fordele og ulemper.

Lad mig tale mere om fordelene ved at bruge Bandzoogle.

 • Ydeevne og hastighed: Bandzoogle har en skyinfrastruktur og er bygget til at give høj ydelse til tunge designwebsteder. Det har evnen til hurtigt at gengive video og grafik.

  Da dette er dedikeret til musikere, tages der ekstra hensyn til at give tilstrækkelig båndbredde uden kvælning. Det begrænser kun brugere baseret på sider, spor og fotos. Bortset fra dette er der ingen andre begrænsninger. Hostingplatformen understøtter skalerbare og hurtigt voksende websteder.

  Nedenfor vises ydelsen på webstedet, hvilket er fremragende.
  bandzoogle oppetidKlik her for at kontrollere den seneste statistik over oppetid for Bandzoogle

  En lignende test for den første byte er som vist nedenfor. Dette er også lige så hurtigt.

bandzoogle webside hastighed

Naturligvis er Bandzoogle funktionsrig og gør webstedsoprettelse ekstremt enkel. Det har nogle let at bruge træk og slip-indstillinger, som nemt kan bruges af selv en begynderbruger.

 • E-handel klar: Den grundlæggende plan understøtter de fleste af de rudimentære funktioner, der kræves til et musikwebsted. Alle planerne har støtte til e-handel. Du kan nemt sælge downloads til musik ved hjælp af dette.
  e-handel klar bandzoogle
 • Postliste indbygget: Understøttes også en postliste med mindst 100 fanabonnenter til den grundlæggende plan. Du kan hurtigt oprette forbindelse til dine fans ved hjælp af deres postlistefunktion.

  Funktionen muliggør professionelle e-mails, planlægning af e-mails og analyse sammen med e-mail-rapportering.
  Bz mailingliste

  Andre inkluderede funktioner er turnékalender og SEO-værktøjer. Disse er få funktioner, som ikke er let tilgængelige i andre hostingplatforme.

 • Tryk på sæt & Mere: Hver plan understøtter elektroniske pressesæt og har SSL-sikkerhed. Den mere avancerede plan har masser af ekstra funktioner.
 • Avancerede funktioner: Få af disse inkluderede funktioner er videooverskrifter, lagerstyring, rapportering af lydscanning, albumbestillinger og mange flere. Du kan sælge billetter, merchandise, videofiler og mediefiler.
 • Indbyggede webdesignværktøjer: Bandzoogle understøtter kraftfulde webdesignværktøjer med funktioner som en image manager, Instagram-integration, fontbibliotek og mange flere. Generelt er det funktionsrige at udvikle en musikerwebsted.
 • Prøveperiode: Med hver plan får du en 30-dages gratis prøveperiode. De fleste af hostingplatformerne understøtter ikke sådanne funktioner. Så ja, det er faktisk en win-win situation.Bz-prøve 30 dage
  Når prøveperioden er udløbet, kan du nemt opgradere til en af ​​deres betalte planer. Planen inkluderer det gratis domænenavn.
 • Rabatter: Bandzoogle giver attraktive rabatter. Hvis du vælger at betale årligt, får du en rabat, der svarer til to gratis måneder. Hvis du har et gratis domæne, kan du efter 60-dages medlemskab vælge at flytte et andet sted.

  Bandzoogle giver en non-profit rabat. Det tilbyder gratis konti for registrerede velgørende organisationer, der er fuldt fokuseret på musik.

  Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig en gratis konto og sende e-mail til Bandzoogle med oplysninger om din organisation.

  Spring over alt og kræv din rabat nu …

Bandzoogle leverer en masse dataindblik ved at implementere effektiv rapportering, der kan gengive interaktiv dataanalyse.

Bandzoogle har en unik funktion til at give placeringsmålretning. Med denne funktion kan du målrette fans mod bestemte placeringer med tilpasset e-mail.

Ulemper ved Bandzoogle:

Lad os tale om et par ting, som efter min mening Bandzoogle kan forbedre.

For at være ærlig er der ikke for mange ulemper ved at bruge Bandzoogle. De hævder at være en musiker-hostingplatform, og det er noget, de er gode til.

Få ulemper er-

 • Tilføjelser: Når det kommer til en tilpasset e-mail-indbakke, er dette ikke en del af planen. Så e-mail-hosting har en separat prisfastsættelse på $ 14,95 / år.

Igen understøtter ingen af ​​planerne opretstående multi-websteder. Multi-site har en separat prisfastsættelse, som du har brug for for at komme i kontakt med deres kontospecialist.

Bandzoogle-funktioner:

Brugervenlighed:

Den cPanel, der er tilgængelig i Bandzoogle, er nem at bruge, selv for begyndere.

Se Bandzoogle-demoen nedenfor:

Når du har logget ind, kan du nemt redigere og tilføje grundlæggende funktioner.

Bandzoogle cPanelDette giver også flere e-handel support. Herfra kan du tilføje de seneste nyheder, de seneste numre og detaljer om dine kommende shows.

Redigering af skabeloner er let, og du kan nemt tilføje sider. CPanel giver dig også mulighed for at redigere skabeloner, generere forskellige rapporter og tilføje e-mail-kampagner ved hjælp af postlistefunktionen.

Bandzoogle postliste

Skabeloner:

Dit musikwebsted ville være ufuldstændigt uden at bruge de bedste skabeloner. Skabelonerne skal være iøjnefaldende, og det er præcis, hvad Bandzoogle henvender sig til.

Nå, alle disse er faktisk mobile lydhør. Skabelonerne er godt adskilt baseret på musikgenren. Det understøtter et stort antal temaer, og du kan også tilføje dit eget tema.Bandzoogle-skabeloner

Du kan nemt få vist dit valg af tema. Dette giver dig også en mobilbaseret visning.Bandzoogle skabeloner 2

Alt dette kommer med en let at justere og bruge tilpasninger.

Træk og slip-funktioner:

I de fleste tilfælde har musikwebsteder tunge UI og afhænger stort set af medie- og videooverførsler. For at bruge alle disse funktioner i de fleste hosting-platforme skal man foretage et vist niveau af kodningsændringer.

I modsætning hertil leverer Bandzoogle interaktivt og innovativt UI-design, der er perfekt til dit musikalske websted. Samtidig kræver dette ingen kodningsexpertise.

Den komplette webdesign bruger en brugervenlig webstedsbygger med træk og slip-indstillinger.

Bandzoogle-menu

At foretage enhver tilpasning ved hjælp af disse træk-og-slip-funktion er ekstremt problemfri. Sammen med disse træk- og slipfunktioner er der flere demovideoer, der er tilgængelige.

Når du har foretaget disse ændringer, kan du hurtigt se på en forhåndsvisning af dit websted til desktop, tablet og mobil.

Kunde support:

Når det kommer til kundesupport, kan du nå Bandzoogle-teamet ved hjælp af e-mail eller live chat. Du kan bruge e-mailen til enhver tid. Live chat er ikke tilgængelig 24/7.

I tilfælde af at live chat-indstillingen ikke er tilgængelig, vil du få en popup som vist nedenfor.Bandzoogle kontakt os

Bandzoogle tilbyder ikke en live chat-mulighed på alle tidspunkter, sandsynligvis en grund er deres ekstremt enkle at bruge cPanel.

Over deres cPanel finder du flere demovideoer, der kan bruges som referencevejledning.

Desuden prøvede jeg også deres live chat-mulighed. Det var ekstremt hurtigt uden ventetid.

Bandzoogle live chat

Bandzoogle livechat 2

Live chatrepræsentanten var hurtig nok til at give tilstrækkelig information og relevante links til at give mere information om de forskellige funktioner.

Bortset fra dette har Bandzoogle en blogafdeling, der har forskellige interessante indhold på tværs af forskellige emner. Du kan også registrere dig her for at få regelmæssige opdateringer.

Priser:

Bandzoogle har 3 forskellige planer. De 3 planer er-

Funktioner
LITE
STANDARD
PRO
sider1020Ubegrænset
Billeder100500Ubegrænset
Gratis domænenavnJaJaJa
Pris$ 8,29 / mo$ 12,46 / mo$ 16,63 / mo

Start din 30 dages gratis prøveperiode

(Gratis prøveperiode på 30 dage, intet kreditkort nødvendigt.)

E-mail-hosting kan vælges til en særskilt pris på $ 14,95 / år. Generelt tilbyder Bandzoogle overkommelige planer. Den grundlæggende plan indeholder en række funktioner.

Bandzoogle vs Wix

Nu hvor jeg har givet en tur gennem Bandzoogle, lad mig sammenligne dette med en anden populær hostingplatform “Wix”.

Bandgoogle vs wix

Wix er også en skybaseret hostingplatform, der ligner Bandzoogle. Det blev først lanceret i 2006 og har hovedkvarter i Tel Aviv, Israel.

Wix er en universel hostingplatform sammenlignet med Bandzoogle, der rent fokuserer på musikerbaserede websteder.

Når det kommer til at oprette et musikerwebsted, så lad mig give dig en sammenligning mellem Wix og Bandzoogle.

en. Skabeloner
 • Mens man taler om skabeloner, leverer Bandzoogle flere musikrelevante skabeloner sammenlignet med Wix.
 • Med Wix kan du ikke vælge forskellige musikgenre-baserede skabeloner. Eftersom dette er en mere universel hostingplatform, er valget af skabeloner begrænset.
b. Brugervenlighed til at tilpasse webstedet

Både Wix såvel som Bandzoogle giver dig mulighed for at prøve deres tjenester gratis, hvilket er den gode del.

 • Med Wix kan du ikke tilpasse flere sektioner på webstedet. På en måde er font- og farvevalget meget begrænset.
 • Dette er noget, der let er tilgængeligt i Bandzoogle.
c. Postliste
 • Rapportering, postliste er ikke tilgængelig med Wix.
 • Igen er dette nogle af de funktioner, der er inkluderet selv som en del af den grundlæggende plan i Bandzoogle.
d. e-handel
 • Hvis du ønsker en opsætning af e-handel med Wix, bliver du nødt til at vælge den højest betalte plan.
 • Imidlertid er dette med Bandzoogle let tilgængeligt i basisplanen.
e. Musikervenlige funktioner
 • Elektroniske pressesæt, SEO-værktøjer, tour-kalender, SoundScan-rapportering og mange flere funktioner, der kræves til et musikerwebsted, er let tilgængelige i Bandzoogle.
 • Dette er noget, der mangler i Wix.

Konklusion:

Jeg har givet et detaljeret gennemgang af Bandzoogle. Tilvejebragte også en sammenligning med Wix, som tilfældigvis er et to-to-valg til at oprette en musiker’s websted.

Bandzoogle er dedikeret til at imødekomme musikernes behov alene, og det er netop det, de hævder at gøre. Det er faktisk et perfekt valg, hvis du kigger efter musikbaseret webstedshosting.

Det har en god ydelse, hastighed og er skalerbar. Dette er nogle af de funktioner, du vil kigge efter, da det er tungt for UI at oprette en musikerwebsted. Bandzoogle leverer de mest nøjagtige værktøjer til at hjælpe dig med at oprette et professionelt websted.

Bandzoogle har ikke kun en attraktiv skabelonsamling, men har også en intuitiv cPanel, der er let at bruge og har træk og slip-funktioner. Dit websted kan være i gang inden for få minutter.

Det er ikke alt. Bandzoogle understøtter nem redigering af dit websted og leverer desuden analyser ved hjælp af dets rapporteringsværktøjer.

Generelt er Bandzoogle et virkelig anbefalet valg til en musikerwebsite.

Så gå videre, få din Bandzoogle-hosting i dag!

Start din 30 dages gratis prøveperiode

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map