BlueHost mod GreenGeeks – VINNER Baseret på min oplevelse

Vi har tidligere sammenlignet Bluehost med DreamHost, og Bluehost kom ud på toppen med en betydelig margin. Nu er det tid til at se, om GreenGeeks er en bedre hosting-udbyder end Bluehost.


Jeg vil sammenligne de delte hostingprodukter fra både GreenGeeks og Bluehost. Testkategorierne er:

 • Funktionssæt – Tilbyder de alt, hvad du forventer?
 • Ydeevne – Vil webstedet indlæses i tide?
 • Support – Er de venlige, hurtige og villige til at hjælpe?
 • Brugervenlighed – Arbejder det bare uden messin ‘rundt?

For hver kategori opsummerer jeg, hvad hver virksomhed tilbyder, hvor det er muligt, vil jeg bringe rå data ind.

Når jeg har sammenlignet, tildeler jeg derefter en vinder til hver enkelt. Jeg er en erfaren webudvikler / konsulent med erfaring fra snesevis af forskellige webhosts, jeg ved, hvilke funktioner der er værd at have, og hvilke der bare er varm luft.

Det er tid til at komme i gang.

Oversigt over BlueHost

Bluehost blev grundlagt af Matt Heaton i 2003, Matt grundlagde også 3 andre hosting-giganter (HostMonster, FastDomain & iPage), før de solgte dem alle op til Endurance International i 2011.

bluehost-intro

Som du kan se fra vores tidligere artikel, har Bluehost ikke tabt bolden siden han mistede Matt.

Bluehost driver deres eget datacenter i en 50.000 kvadratmeter stor facilitet i Utah, og det beskæftiger omkring 700 ansatte til at styre disse servere og tilbyde support til kunderne.

Tilbage i 2009 & 2011 Bluehost blev dømt i medierne for at censurere nogle af siderne på dets webhosting baseret på en liste over slyngelstater leveret af den amerikanske regering.

I 2015 blev Bluehost hacket af den syriske elektroniske hær, men de så ud til at have skærpet sikkerheden siden da.

Læs min BlueHost-anmeldelse her..

Oversigt over GreenGeeks

GreenGeeks blev grundlagt i 2008 af Trey Gardner.

GreenGeeks tager en anden tilgang til de fleste andre udbydere, deres vigtigste tilbud handler om grøn hosting, alle deres hosting-planer bruger enten grøn energi eller investerer tilbage i grøn energi, hosting af internettet bruger en skør mængde strøm, GreenGeeks prøver at holde det bæredygtigt.

GreenGeeks har 5 datacentre, 4 i USA og 1 i Europa, når du opretter din konto hos dem, kan du vælge, hvor dit websted er vært.

greengeeks-locations

Læs min GreenGeeks anmeldelse her..

Funktionssammenligning med plan og pris:

Nu har jeg gennemgået oversigten, det er tid til at gå ned i forretningen med en grundlæggende funktionssammenligning, jeg spekulerer på, om at gå grøn kommer til en høj pris.

Lad os sammenligne midten af ​​det delte udvalgte hostingprodukt fra begge virksomheder:

BlueHost vs GreenGeeks prissammenligningstabel:

BluehostGreenGeeks
PlanGrundlæggendeEcosite Starter
Månedlig pris$ 2,95 / mo.$ 2,95 / mo.
Diskplads50 GBUbegrænset
båndbreddefastprisadgangUbegrænset
E-mail-konti5Ubegrænset
Domæner tilladt1Ubegrænset
Gratis domæneJaJa
DatabaseUbegrænsetUbegrænset
KontrolpanelcPanelcPanel
FTP-kontoJaJa
E-mail-hostingJaJa
WebmailsupportJaJa
Spam-fri beskyttelseJa
Pengene tilbage garanti30 dage30 dage
Besøg BluehostBesøg GreenGeeks

Så GreenGeeks kommer faktisk billigere ud, det virker bestemt meget almindeligt i disse dage for alle hostingfirmaer at tilbyde et identisk featuresæt.

Det ser ud til, at vi bliver nødt til at grave dybere for at finde noget, der adskiller dem.

GreenGeeks tilbyder noget, de kalder ‘Elastic Platform’, dette giver dig mulighed for at foretage små eller store justeringer af ydeevnen til rådighed for dig uden at tage dit websted offline, du behøver kun at opgradere det, du har brug for, jeg kan virkelig godt lide ideen om at være i stand til opgrader RAM til et WordPress-sted.

GreenGeeks tilbyder også en GRATIS webstedsmigrationstjeneste, for at sætte dette i perspektiv, opkræver Bluehost $ 150 for dette.

Jeg kæmper for at finde de funktioner, Bluehost tilbyder end GreenGeeks ikke. Jeg er imponeret.

For mig har GreenGeeks de bedste funktioner.

BlueHost vs GreenGeeks – Performance Test

I øjeblikket vil jeg sige, at GreenGeeks er lidt i spidsen, men det hele er stadig at spille for, præstationen vil virkelig beslutte alt her!

Jeg kører en sidehastighed, første byte- og oppetidstest på vores site hos hver af værterne.

1. Sidehastighed

Sidehastighed er en vigtig metrik for ethvert websted, uden tvivl en langsommere sideindlæsningstid påvirker ikke kun din Google Ranking, men også brugeroplevelsen,

Testwebsted på BlueHost:

Bluehost belastningstid

Testwebsted på GreenGeeks:

greengeeks-belastningstid

Tallene her er faktisk ikke så dårlige, som de ser ud, vores GreenGeeks-site er større, så den tid, der er taget, er længere. Jeg har taget dette ind ved at arbejde en tid pr.,

BlueHost: 1,64 sekunder pr. MB indlæst

GreenGeeks: 1,71 sekunder pr. MB indlæst

Vinder: Bluehost!

Første byte

Første byte-test er temmelig nyttige til test af latenstid, og hvor responsiv din server er. Hvis du ser høje første bytider, er det sandsynligvis værd at flytte til en vært med et datacenter tættere på dine brugere.

Testwebsted på BlueHost:

bluehost hastighed

Testwebsted på GreenGeeks:

Greengeeks første byte

Igen, som du kan se Bluehost reagerer lidt hurtigere, synes 0,02 af et sekund ikke så meget, og for at være ærlig er det ikke, det tilføjer dog, når du tilføjer dette til hver anmodning, du sender til serveren.

En anden sejr for Bluehost, om end en lille.

Se BlueHosts planer her …

Uptime:

Vi har ovenstående marketingnumre, så lad os sammenligne disse med, hvordan vores site gjorde. Husk, at vi kun har kørt disse test på vores enkelt sted, men vi har 30 dages værdi af data, hvilket skulle gøre dem temmelig pålidelige.

Testwebsted på Bluehost:

bluehost oppetid

Klik her for seneste oppetid.

Testwebsted på GreenGeeks:

greengeeks - oppetid

Klik her for seneste oppetid.

BlueHost Uptime Score: 99,99%

GreenGeeks Uptime Score: 100%

Vores oppetidsmonitor viser faktisk, at GreenGeeks har en lidt bedre responstid, den har også en tendens til at have kortere perioder med nedetid.

Se GreenGeeks planer her …

Over hele 30-dages perioden er Bluehosts statistik over oppetider dog bedre.

Jeg vil kalde dette et slips!

Resultatoversigt

Fra performancetesten alene er Bluehost vinderen, selvom kun lidt. De mistede ikke en enkelt runde, god sideindlæsning og første bytehastigheder er vigtige.

Hand on Experience

Du kan ikke bedømme en bog efter dens omslag, og du kan bestemt ikke dømme et hostingprodukt ud fra dens funktioner alene.

Det er tid til at få vores hænder beskidte. Jeg opretter et simpelt WordPress-sted på begge værter og skriver om min oplevelse.

Support:

Jeg testede begge support tilbud ved hjælp af online chatboksen på hvert websted.

Jeg stillede dem spørgsmål om udførelsen af ​​deres hosting, og hvad processen var at få et eksisterende WordPress-websted overført, så her bedømmer jeg tjenesten

Bluehost:

 • Tid til at svare – Mindre end et minut
 • Produktkendskab – god
 • Kommentarer – Svarene føltes hermetiske, ikke engang sikker på, om noget af dette er automatiseret, men jeg fik, hvad jeg ville.

bluehost support

GreenGeeks:

 • Tid til at svare – Mindre end et minut
 • Produktkendskab – fremragende
 • Kommentarer – Følte mig mere menneskelig, fik ikke dåse svar, imponeret over teknisk viden.

GreenGeeks Support-telefon

Så vinderen af ​​support er GreenGeeks! Jeg føler mig mere og mere imponeret over dem.

Kontrolpanel:

For mig er cPanel alt sammen og afslutter alle hosting-kontrolpaneler, jeg er vant til det, jeg bruger på flere snesevis af andre websteder, jeg vil ikke bruge noget andet, og jeg er sikker på, at nogen anden har masser af sider ville være enige.

Både GreenGeeks og Bluehost tilbyder standard cPanel såvel som SSH-adgang, der er virkelig ikke meget andet, jeg kan bede om.

BlueHost cPanel:

bluehost-grænseflade

GreenGeeks cPanel:

cPanel-greengeeks

Det er et slips!

Backups:

backup

Der er en markant forskel mellem backup-tilbudene fra begge virksomheder,

Bluehost

Tager daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier af hele din webhostingkonto, så du nemt kan gå tilbage i tiden til enhver dato.

Dette er en så god funktion, jeg kan ikke helt forklare det, for de fleste mennesker kan de måske ikke engang bemærke, at en fil eller side blev slettet i dage eller måske endda uger. At være i stand til at gå langt tilbage i tiden er virkelig nyttigt.

GreenGeeks

På den anden side er her hvad GreenGeeks har at sige om sikkerhedskopier;

”GreenGeeks tager natlige sikkerhedskopier, der kun opbevares i 24 timer til katastrofegendannelse. Dette er strengt beregnet i tilfælde af nødsituationer, såsom filsystemfejl eller massedatatab som følge af en systemsvigt. Det anbefales kraftigt og er kundens ansvar at sikre, at de opretholder nøjagtige og ajourførte sikkerhedskopier af deres webstedsfiler, databaser og e-mails. ”

Effektivt er deres sikkerhedskopier ikke rigtig til dig at bruge til mistede filer osv.… Onus vil være på dig at opsætte et bedre backup-system.

Den klare vinder for sikkerhedskopier er Bluehost!

Konklusion

Nu er det tid til at beslutte en samlet vinder og for mig at fortælle dig, hvilken vært jeg vil anbefale. Dette er en af ​​de hårdere, jeg har måttet gøre, det er normalt meget klarere, hvem vinderen bliver.

For mig er de vigtigste funktioner her ydelsen og sikkerhedskopierne, og så meget som jeg elsker nogle af de funktioner, GreenGeeks tilbyder, fra et rent hostingproduktperspektiv vil jeg sige, at BlueHost er min samlede vinder!

Tillykke Bluehost.

PS: Jeg har stadig lyst til den Bluehost & GreenGeeks er meget tæt med hensyn til funktioner, ydeevne og samlet support, så hvis du har lyst til at støtte en grøn sag, er GreenGeeks stadig værd at se på.

Det er bestemt ikke et kæmpe offer at gå for GreenGeeks over Bluehost.

Relaterede indlæg:
 1. Bluehost mod Godaddy: Hvilken webhosting vinder?
 2. Bluehost vs. HostGator – Hvorfor BlueHost er bedre
 3. SiteGround mod Bluehost: Hvilket er bedst, hurtigt og pålideligt hosting?
 4. DreamHost mod BlueHost-sammenligning – FAKTA Baseret på min oplevelse
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map