BlueHost mot GreenGeeks – VINNER Basert på min erfaring

Vi har tidligere sammenlignet Bluehost med DreamHost og Bluehost kom ut på topp, med en betydelig margin. Nå er det på tide å se om GreenGeeks er en bedre hostingleverandør enn Bluehost.


Jeg vil sammenligne de delte hostingproduktene fra både GreenGeeks og Bluehost. Testkategoriene vil være:

 • Funksjonssett – Tilbyr de alt du forventer?
 • Ytelse – Vil nettstedet laste i tide?
 • Støtte – Er de vennlige, raske og villige til å hjelpe?
 • Brukervennlighet – Fungerer det bare uten meldinger?

For hver kategori vil jeg oppsummere hva hvert selskap tilbyr, der det er mulig vil jeg ta med rå data.

Etter at jeg har sammenlignet, tildeler jeg en vinner til hver enkelt. Jeg er en erfaren webutvikler / konsulent med erfaring fra dusinvis av forskjellige webhoteller, jeg vet hvilke funksjoner som er verdt å ha og hvilke som bare er varm luft.

Det er på tide å komme i gang.

Oversikt over BlueHost

Bluehost ble grunnlagt av Matt Heaton i 2003, Matt grunnla også 3 andre vertsgiganter (HostMonster, FastDomain & iPage) før de solgte dem opp til Endurance International i 2011.

Bluehost-intro

Som du ser fra vår forrige artikkel, har Bluehost ikke tappet ballen siden han mistet Matt.

Bluehost driver sitt eget datasenter i et 50.000 kvadratmeter stort anlegg i Utah, og det sysselsetter rundt 700 ansatte for å administrere disse serverne og tilby kundestøtte.

Tilbake i 2009 & 2011 ble Bluehost dømt i media for sensurering av noen av sidene på webhotellet basert på en liste over useriøse stater levert av den amerikanske regjeringen.

I 2015 ble Bluehost hacket av den syriske elektroniske hæren, men de så ut til å ha skjerpet sikkerheten siden den gang.

Les min BlueHost-anmeldelse her..

Oversikt over GreenGeeks

GreenGeeks ble grunnlagt i 2008 av Trey Gardner.

GreenGeeks tar en annen tilnærming til de fleste andre leverandører, deres viktigste tilbud handler om grønn hosting, alle hostingplanene deres bruker enten grønn energi eller investerer tilbake i grønn energi, hosting på internett bruker en vanvittig mengde strøm, GreenGeeks prøver å beholde det bærekraftig.

GreenGeeks har 5 datasentre, 4 i USA og 1 i Europa når du setter opp kontoen din med dem, kan du velge hvor nettstedet ditt skal være vert.

greengeeks-steder

Les min GreenGeeks anmeldelse her..

Funksjon sammenligning med plan og pris:

Nå har jeg gjennomgått oversikten over at det er på tide å komme til virksomheten med en grunnleggende funksjoner-sammenligning..

La oss sammenligne midten av det delte hostingproduktet fra begge selskapene:

BlueHost vs GreenGeeks prissammenligningstabell:

BluehostGreenGeeks
PlanGrunnleggendeEcosite Starter
Månedlig pris$ 2.95 / mo.$ 2.95 / mo.
Diskplass50 GBubegrenset
båndbreddeunmeteredubegrenset
E-postkontoer5ubegrenset
Domener tillatt1ubegrenset
Gratis domeneJaJa
databaseubegrensetubegrenset
KontrollpanelcPanelcPanel
FTP-kontoJaJa
E-post hostingJaJa
WebmailsupportJaJa
Spam Free ProtectionJa
Pengene tilbake-garanti30 dager30 dager
Besøk BluehostBesøk GreenGeeks

Så GreenGeeks kommer faktisk billigere ut, det virker definitivt veldig vanlig i disse dager for alle hosting selskaper å tilby et identisk funksjonssett.

Det ser ut som om vi er nødt til å grave dypere for å finne noe som skiller dem ut.

GreenGeeks tilbyr noe de kaller ‘Elastisk plattform’, dette lar deg gjøre små eller store justeringer av ytelsen tilgjengelig for deg uten å ta nettstedet ditt offline, du trenger bare å oppgradere det du trenger, jeg liker virkelig ideen om å kunne oppgrader RAM for et WordPress-nettsted.

GreenGeeks tilbyr også en GRATIS migrasjonstjeneste for nettsteder, for å sette dette i perspektiv, betaler Bluehost $ 150 for dette.

Jeg sliter med å finne noen funksjoner som Bluehost tilbyr enn GreenGeeks ikke. Jeg er imponert.

For meg har GreenGeeks de beste funksjonene.

BlueHost vs GreenGeeks – Performance Test

For øyeblikket vil jeg si at GreenGeeks er litt i spissen, men det er fremdeles å spille for, forestillingen vil virkelig avgjøre alt her!

Jeg vil kjøre en sidehastighet, første byte- og oppetidstest på nettstedet vårt hos hver av vertene.

1. Sidehastighet

Sidehastighet er en viktig beregning for ethvert nettsted, uten tvil tregere sideinnlastetider påvirker ikke bare Google Ranking, men også brukeropplevelsen,

Testnettsted på BlueHost:

Bluehost lastetid

Testnettsted på GreenGeeks:

greengeeks-belastningstid

Tallene her er faktisk ikke så dårlige som de ser ut, GreenGeeks-siden vår er større, så tiden det tar er lengre. Jeg har lagt merke til dette ved å trene en tid per MB,

BlueHost: 1,64 sekunder per MB lastet

GreenGeeks: 1,71 sekunder per MB lastet

Vinner: Bluehost!

Første byte

Første byte-tester er ganske nyttige for å teste latenstid og hvor responsive serveren din er. Hvis du ser høye første bytider, er det sannsynligvis verdt å flytte til en vert med et datasenter nærmere brukerne dine.

Testnettsted på BlueHost:

bluehost hastighet

Testnettsted på GreenGeeks:

Greengeeks første byte

Igjen, som du ser Bluehost svarer litt raskere, virker ikke 0,02 av et sekund så mye, og for å være ærlig er det ikke, men det legger opp når du legger dette til hver forespørsel du stiller til serveren.

Nok en seier for Bluehost, om enn en liten.

Se BlueHosts planer her …

oppetid:

Vi har markedsføringsnumrene oppgitt ovenfor, så la oss sammenligne disse med hvordan nettstedet vårt gjorde det. Husk at vi bare har kjørt disse testene på vårt enkelt nettsted, men vi har 30 dagers data verdt som skulle gjøre dem ganske pålitelige.

Testnettsted på Bluehost:

bluehost oppetid

Klikk her for siste oppetid.

Testnettsted på GreenGeeks:

greengeeks - oppetid

Klikk her for siste oppetid.

BlueHost Uptime Score: 99,99%

GreenGeeks Uptime Score: 100%

Oppetidsmonitoren vår viser faktisk at GreenGeeks har en litt bedre responstid, den har også en tendens til å ha kortere perioder med nedetid.

Se GreenGeeks planer her …

Over hele 30-dagersperioden er imidlertid Bluehosts oppetidstatistikk bedre.

Jeg kommer til å kalle dette en uavgjort!

Resultatoppsummering

Fra prestasjonstesten alene er Bluehost vinneren, selv om det bare er litt. De mistet ikke en eneste runde, god sideinnlasting og første bytehastigheter er viktig.

Hand on Experience

Du kan ikke bedømme en bok etter omslaget, og du kan absolutt ikke bedømme et vertsprodukt ut fra funksjonene alene.

Det er på tide å gjøre hendene skitne. Jeg vil sette opp et enkelt WordPress-nettsted på begge vertene og skrive om opplevelsen min.

Brukerstøtte:

Jeg testet ut begge støttetilbudene ved å bruke nettpratboksen på hvert nettsted.

Jeg spurte dem spørsmål om resultatene av deres hosting og hva prosessen var å få et eksisterende WordPress-nettsted overført, slik vurderer jeg tjenesten

Bluehost:

 • På tide å svare – mindre enn et minutt
 • Produktkunnskap – bra
 • Kommentarer – Svarene føltes hermetiske, ikke en gang sikker på om noe av dette er automatisert, men jeg fikk det jeg ville.

bluehost støtte

GreenGeeks:

 • På tide å svare – mindre enn et minutt
 • Produktkunnskap – utmerket
 • Kommentarer – Følte meg litt mer menneskelig, fikk ikke hermetiske svar, imponert over teknisk kunnskap.

GreenGeeks Support-telefon

Så vinneren av support er GreenGeeks! Jeg føler meg mer og mer imponert av dem.

Kontrollpanel:

For meg er cPanel alt-og avslutter alle hosting-kontrollpaneler, jeg er vant til det, jeg bruker flere titalls andre nettsteder, jeg vil ikke bruke noe annet og jeg er sikker på at noen andre med mange nettsteder vil være enige.

Både GreenGeeks og Bluehost tilbyr standard cPanel så vel som SSH-tilgang, det er virkelig ikke mye annet jeg kan be om.

BlueHost cPanel:

Bluehost-grensesnitt

GreenGeeks cPanel:

cPanel-greengeeks

Det er uavgjort!

sikkerhetskopier:

backup

Det er en sterk forskjell mellom sikkerhetskopieringstilbudene til begge selskaper,

Bluehost

Tar daglige, ukentlige og månedlige sikkerhetskopier av hele webhotellkontoen din, slik at du enkelt kan gå tilbake i tid til hvilken som helst dato.

Dette er en så god egenskap at jeg ikke helt kan forklare det, for de fleste mennesker kanskje ikke engang legger merke til at en fil eller side ble slettet i flere dager eller kanskje til og med uker, å kunne gå langt tilbake i tid er virkelig nyttig.

GreenGeeks

På den annen side er det hva GreenGeeks har å si om sikkerhetskopieringer;

GreenGeeks tar sikkerhetskopier om natten som bare beholdes i 24 timer for gjenoppretting av katastrofer. Dette er strengt ment ment i tilfelle nødsituasjoner, for eksempel filsystemfeil eller massedatatap som følge av systemfeil. Det anbefales på det sterkeste og er kundens ansvar å sikre at de opprettholder nøyaktige og oppdaterte sikkerhetskopier av nettstedets filer, databaser og e-post. “

Effektivt er sikkerhetskopiene deres ikke egentlig for deg å bruke til tapte filer osv.… Det vil være deg å sette opp et bedre backup-system.

Den klare vinneren for sikkerhetskopier er Bluehost!

Konklusjon

Nå er det på tide å bestemme en totalvinner og for meg å fortelle deg hvilken vert jeg vil anbefale. Dette er noe av det tøffere jeg har måttet gjøre, det er normalt mye tydeligere hvem vinneren kommer til å bli.

For meg er de viktigste funksjonene her ytelse og sikkerhetskopiering, og så mye som jeg elsker noen av funksjonene GreenGeeks tilbyr, fra et rent hostingproduktperspektiv vil jeg si at BlueHost er min totale vinner!

Gratulerer Bluehost.

PS: Jeg føler meg fortsatt som den Bluehost & GreenGeeks er veldig nærme når det gjelder funksjoner, ytelse og generell støtte, så hvis du har lyst til å støtte en grønn sak, er GreenGeeks fortsatt verdt å se på.

Det er absolutt ikke et stort offer å gå for GreenGeeks over Bluehost.

Relaterte innlegg:
 1. Bluehost mot Godaddy: Hvilken webhotell vinner?
 2. Bluehost vs. HostGator – Hvorfor BlueHost er bedre
 3. SiteGround mot Bluehost: Det som er best, raskt og pålitelig hosting?
 4. DreamHost mot BlueHost-sammenligning – FAKTA Basert på min erfaring
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map