Bluehost Review 2020: Testade dem i 2 år. Här är vad vi vet.

Denna artikel reviderades och uppdaterades den 3 april 2020.


Bluehost är verkligen populär, men det betyder inte att det är rätt värd för dig. Oroa dig inte – vi kommer att ta reda på det just nu.

Så här kan jag hjälpa till:

Jag har använt den av och på under en lång tid och jag har testat den formellt sedan april 2017. Jag rankade faktiskt BlueHost som den mest pålitliga och snabbaste värden i min lista över de bästa webbhotellleverantörerna.

Och efter att ha blivit riktigt vänlig med Bluehost är det dags att dela min forskning med världen – så att ingen köper hosting de inte borde göra, och så att ingen missar en bra möjlighet.

Fri

Site Migration Services

Under en begränsad tid – erbjuder vi GRATIS webbplatsmigrering om du byter till BlueHost.

För mer information klicka här

Låt mig sätta scenen: Bluehost är ett av de mest kända webbhotellföretagen i världen. Hur välkänd?

Vi pratar om över 2 miljoner webbplatser som får stöd av Bluehost – de stora ligorna.

Bluehost-webbplatser

Men är Bluehost för stor? Jag menar, det måste helt klart göra något rätt, men betyder inte en viss storlek också Bluehost kan lura folkmassan? Eller kanske Bluehost inte bryr sig om ditt företag lika personligt som ett mindre värdföretag?

Dessutom ägs Bluehost själv av ett större konglomerat. Hur vet du att ett otillåtligt större företag kommer att ta hand om dig och ditt företag? Din webbplats information?

Det finns några skäl att oroa sig för Bluehost. Tro mig, jag tog dem till hjärtat när jag började testa.

Mer än ett halvt år senare har jag kommit med några blandade känslor.

Varför?

Låt mig visa dig.

Uptime

Stark drifttid är en av de saker du bäst ska leta efter i din blivande värd.

De flesta webbplatser lovar 99,9% drifttid, och även om detta låter riktigt högt kan det faktiskt betyda 43 MINUTES driftstopp uppmätt per månad.

Vi testade Bluehosts prestanda sedan april 2017 på vår testwebbplats hostingpill-bh.

Kolla in det:

bluehost recension

Uptime
99,97%
Respons tid
1002ms

Här är den genomsnittliga Uptime:
  • Mar 2020: 99,96%
  • Feb 2020: 99,95%
  • Jan 2020: 100%
  • Dec 2019: 99,98%
  • Nov 2019: 100%
  • Oktober 2019: 100%
  • Sep 2019: 100%
  • Aug 2019: 99,93%
  • Jul 2019: 100%
  • Juni 2019: 99,96%
  • Maj 2019: 99,98%
  • Apr 2019: 100%
  • Mar 2019: 99,99%
  • Feb 2019: 100%
  • Jan 2019: 99,94%
  • December 2018: 100%
  • Nov 2018: 100%
  • Okt 2018: 99,99%
  • Sep 2018: 99,91%
  • Aug 2018: 100%
  • Jul 2018: 100%
  • Juni 2018: 100%
  • Maj 2018: 100%
  • Apr 2018: 100%
  • Mar 2018: 100%
  • Feb 2018: 99,98%
  • Jan 2018: 99,98%
  • Dec 2017: 100%
  • Nov 2017: 99,93%
  • Okt 2017: 100%
  • Sep 2017: 99,85%
  • Aug 2017: 99,78%
  • Jul 2017: 99,96%
  • Juni 2017: 99,97%
  • Maj 2017: 99,98%
Här är den genomsnittliga responstiden:
  • Mar 2020: 1014ms
  • Feb 2020: 994ms
  • Jan 2020: 998ms
  • Dec 2019: 927ms
  • Nov 2019: 689ms
  • Okt 2019: 781ms
  • Sep 2019: 756ms
  • Aug 2019: 827ms
  • Jul 2019: 746ms
  • Juni 2019: 801ms
  • Maj 2019: 720ms
  • Apr 2019: 707ms
  • Mar 2019: 842ms
  • Feb 2019: 801ms
  • Jan 2019: 739ms
  • Dec 2018: 355ms
  • Nov 2018: 450ms
  • Okt 2018: 422ms
  • Sep 2018: 431ms
  • Aug 2018: 437ms
  • Jul 2018: 685ms
  • Juni 2018: 742ms
  • Maj 2018: 661ms
  • Apr 2018: 736ms
  • Mar 2018: 780ms
  • Feb 2018: 723ms
  • Jan 2018: 949ms
  • Dec 2017: 881ms
  • Nov 2017: 577ms
  • Okt 2017: 318ms
  • Sep 2017: 698ms
  • Aug 2017: 639ms
  • Jul 2017: 344ms
  • Juni 2017: 855ms
  • Maj 2017: 836ms

Du kan kolla detaljerad drifttid här.

Som ni ser tenderar uppetiden att vara riktigt bra eller på sämre sida. Lyckligtvis är det vanligtvis 100%, men september 2018 och januari 2019 är drifttider som jag betraktar som sub-par även om de är tekniskt över 99,9%.

Kom ihåg att 99,9% är mer än ett minimum av drifttid än en stark indikator. Inte för att rita en godtycklig linje, men jag anser att 99,95% eller högre är “bra.”

Med det beräkningen uppfyllde Bluehost inte mina förväntningar i två månader. Men bortsett från dessa månader var drifttiden antingen perfekt eller nästan perfekt (99,99%).

och det finns fler goda nyheter:

Titta på dessa hastigheter! Min webbplats svarstider var genomgående ganska bra fram till 2019, av någon anledning. Från och med 2019 måste jag ta hänsyn till de genomsnittliga responstiderna för dem.

Min övergripande uppgift är att Bluehost är en solid artist. Om du vill ha bästa möjliga drifttid är Bluehost kanske inte det bästa valet. Men om du bara behöver bra och pålitlig prestanda, gör Bluehost bra.

Naturligtvis, viktigt som uppetid är, finns det något ELSE Bluehost är känt för att vi inte kan glömma:

Enkel användning

Användarvänlighet är något Bluehost enkelt härskar i.

Åh, säkert, det är inte den obestriddaste mästaren för enkel värd. Men det är definitivt där uppe, tillsammans med GoDaddy. Enligt min mening är det faktiskt enklare än GoDaddy.

I själva verket får Bluehost den särskilda distinktionen att vara i nivå med en allt-i-ett-webbplatsbyggare som Wix.

Naturligtvis kräver värd lite mer teknisk kunskap för att förstå, men vad användargränssnittet och funktionerna går är saker mycket användbara.

Och Bluehost har faktiskt åtminstone en tydlig fördel jämfört med GoDaddy, direkt från start:

GoDaddy fokuserar mycket på användarvänlighet och låga priser framåt, men höjer sig sedan med extra avgifter när ditt första år löper ut.

Bluehosts användarvänlighet översätter också till en lättare att förstå prisstrukturen. Det är mer öppet vad du betalar för och lättare att hantera ditt konto.

Men även bortsett från det är det superlätt att hantera grunderna för din webbhotell. Bluehosts gränssnitt är minimalistiskt och lätt på ögonen, med minimala försäljningar.

Här är beviset:

bluehost portal

Några av er kanske smyger lite, särskilt de mer erfarna användarna.

Var pokker är kontrollpanelen? Hur gör jag någonting i detta enkla gränssnitt?

Oroa dig inte. Klicka bara på “avancerad” -fliken så kommer du att titta på vad som anses enkelt för de flesta andra värdar:

bluehost cpanel

Jej, cPanelen.

Vissa värdar håller cPanel lite separat från huvudhotellportalen, vilket jag tycker är irriterande, och integrerar det bara så fullständigt att cPanel är en del av din instrumentpanel när du loggar in på ditt värdkonto.

Så det är en styrka hos Bluehost – det får en fin balans.

Du behöver inte gå in i detaljerna om du inte vill, så snabba ändringar och check-ups är mycket enkla. Men om du vill ha mer allvarligt engagemang är du aldrig för långt borta från cPanel.

Bluehost är också riktigt bra på att integrera med WordPress. Faktum är att Bluehost är en av WordPress rekommenderade värdar:

siteground wordpress rec

Det är inte bara prestanda som räknas här, utan användarvänligheten.

Användarvänlighet plus WordPress är ett område Bluehost är en MASTER på:

Bluehost gör det extremt snabbt och effektivt att installera WordPress och skapa en ny webbplats eller överföra en befintlig webbplats. När din webbplats har konfigurerats är den redan integrerad i din värdportal.

bluehost portal

Du kan enkelt gå direkt till din WordPress-instrumentbräda eller hantera några grundläggande detaljer via Bluehost, utan att involvera WordPress. Det är en fantastisk blandning av enkelhet som möjliggör detaljerade redigeringar.

bluehost portal hantera webbplats

Denna nivå av tillgänglighet och flexibilitet genomsyrar allt annat Bluehost gör.

Allt? Japp:

Hantera dina kontouppgifter, köp, betalningsmetoder, tillägg osv. – allt är väldigt enkelt.

Bluehosts styrkor i användbarhet gör dess popularitet mycket lätt att förstå. Om du letar efter en enkel värd är Bluehost förmodligen ett av de bästa alternativen runt. Inte konstigt att det är ett så populärt webbhotellföretag.

Men självklart vill du inte att användarvänligheten ska offra vad du kan göra …

Prissättning och funktioner

Så även om Bluehost generellt sett har bra drifttid och utmärkt användarvänlighet, är priserna och funktionerna oerhört viktiga.

Bluehost erbjuder främst tre olika typer av hosting: delad webbhotell, Virtual Private Server (VPS) hosting och dedikerad server hosting.

Du kan läsa mer om skillnaderna i FAQ-avsnittet, men kort sagt är delad hosting billigare genom att låta dig dela serverresurser med andra webbplatser. De andra två avsätter fler resurser till dig, men är dyrare som ett resultat.

Låt oss börja med den delade värden:

bluehost delad webbhotell

De delade värdpaketen är totalt sett ganska överkomliga. Om du bara tittar på förstaårspriserna är Bluehost inte det billigaste …

YTLIGT SETT.

Naturligtvis uppmuntrar jag inte alla att välja värd baserat 100% på den lägsta prislappen. Men om du gör det, bör du fortfarande försöka få ut det du kan.

För dem som helt enkelt behöver en anständig värd för billiga, är Bluehosts första nivå ett ganska anständigt alternativ: det har allt som din webbplats behöver och bra kvalitet till ett rimligt pris.

Vet vad mer?

Detta pris blir ännu lägre om du går igenom oss, till 2,95 dollar per månad.

Men du behöver inte heller begränsa dig till det lägsta priset:

De två senare nivåerna är bra alternativ, särskilt om du bara vill hålla fast vid din webbplats under ett år. De har låga priser vid första köpet och mycket resurser.

Naturligtvis har vi att göra med värd. Värdplaner, och särskilt delade värdplaner, har nästan alltid lägre priser för det första året men är betydligt högre varje år därefter.

Så om du vill ha en webbplats längre än ett år måste du ta allt detta i beaktande. Och om du gör det, gissa vad?

När du väl är intresserad av att hålla fast vid en webbplats längre än ett år blir Bluehost ett av de mer prisvärda värdalternativen. Den första nivån förnyas till exempel till ungefär standardpriset för ett delat webbhotell för startnivå – lite lägre, faktiskt.

De senare nivåerna ligger alla inom det normala utbudet av delade värdpriser eller är billigare än en del av konkurrensen.

Så priserna för delad hosting är ganska anständiga. Den större frågan nu är om funktionerna är bra.

Gissa vad?

Funktionerna är bra.

Ärligt talat är till och med ingångsnivån imponerande. 50 GB SSD-lagring är ganska generös för en plan för startnivå som stöder en webbplats.

Glöm inte detta:

Att konkurrera med andra företag kan säga att de har obegränsad lagring, men det är orealistiskt. Och SSD-lagring är av högre kvalitet än traditionell hårddisklagring.

Och bortsett från detta är en domän inkluderad, plus SSL, obegränsad bandbredd och 25 underdomäner och 5 parkerade domäner. Jag har sett fler utsläppsrätter för andra planer, men alla som tittar på ett alternativ på startnivå kommer att hitta det anständigt.

Högre delade planer gör i princip allt obegränsat och ökar prestanda, plus lägga till skräppost, marknadsföring och bättre säkerhet.

Resultatet, totalt sett:

Bluehosts delade värdplaner är välutrustade med resurser och funktioner och är ganska prisvärda.

Och det finns en annan dold bonus som många inte känner till:

Bluehost samarbetar ofta med olika företag och programvaror på grund av dess popularitet. Detta ger rabatter och freebies ibland.

Till exempel:

Vissa kunder kan få 1 GB gratis molnlagring genom att skapa ett gratis JustCloud-konto. Eftersom JustCloud har samarbetat med Bluehost kan vissa kunder få ett sådant freebie.

Det är knappast den enda funktionen, men det är den typ som är värt att se upp.

Bluehost har också en uppsättning hanterade WordPress-planer – vilket betyder att Bluehost tar hand om nästan allt åt dig – som liknar de delade värdplanerna men ger dig lite mer serverutrymme.

Det är en typ av mellan-alternativ.

bluehost wordpress värdplan

Kom ihåg att detta inte är det enda sättet du kan göra WordPress på Bluehost, men om användarvänlighet är prioriterad är dessa planer mycket.

100 gratis premiumteman är till exempel bra när du tänker på att du också har tillgång till många gratis WordPress-teman också.

Planerna har vissa säkerhetstillägg inkluderade och några anständiga affärsverktyg ur lådan.

WordPress är en kraftfull plattform som ibland kan innehålla många rörliga delar, så att ha det lyckats är ett bra sätt att använda WordPress enkelt utan att offra sin kraft.

Vad sägs om VPS-värd?

bluehost vps värdplan

Ärligt talat är Bluehosts VPS-registreringspriser ganska låga. Tyvärr är förnyelsepriserna ganska höga.

“Men du sa bara att värdar har höga förnyelsepriser!”

Tja, vissa värdar håller priserna för initial och förnyelse desamma för högre kvalitetshotell som Cloud, VPS eller dedikerade. Inte Bluehost, antar jag.

När det gäller resurser är det ganska anständigt, och här är varför:

De är relativt proportionella mot priset. Ganska enkelt.

För vissa är locket på 8 GB RAM eller 4 kärnor ganska lågt. Även om det är VPS, inte dedikerat, erbjuder några av Bluehosts konkurrenter högre kapacitet.

Om du behöver vara värd för ett resurstungt projekt under en kortare tid är Bluehosts VPS-priser förmodligen ett bra alternativ. Om du letar efter något på längre sikt tror jag inte Bluehost är dåligt, men inte enastående.

Nu har vi ett monster kvar att gå över: de dedikerade serverplanerna.

bluehost dedikerad server

Dedikerade servrar på Bluehost liknar Bluehosts VPS-tjänster eftersom de är relativt bra priser för vad de ger dig.

Egentligen är dessa priser på första sikt verkligen överkomliga.

Om du vill förnya?

Då är priserna inte utom räckhåll – dedikerade servrar är ganska dyra, och till och med Bluehosts förnyelsepriser är överkomliga i detta slut av spektrumet.

Men funktionerna är viktiga, och så här staplar de samman:

De är bra för vad du får, MEN det är synd att Bluehost inte erbjuder ytterligare nivåer. Många människor skulle betala mer för extra RAM, kärnor och lagring.

Så i allmänhet har Bluehosts VPS och dedikerade planer lite gemensamt: de är övergripande överkomliga, särskilt för första terminen, och ger en bra fördelning av resurser.

I alla fall…

Bluehost erbjuder inga ytterligare högre nivåer med bättre kapacitet. Och det är en bummer, eftersom många människor skulle betala för det.

Som det står nu är Bluehosts delade värdalternativ verkligen solida erbjudanden.

De befintliga VPS- och dedikerade serverplanerna är bra erbjudanden för dem vars resursbehov passar, men människor med behov av mycket mer RAM, kärnor eller till och med lagring kommer förmodligen att behöva leta någon annanstans.

Det ser bra ut för Bluehost totalt sett. Men de håller på att börja se bättre ut.

Kundsupport

Hur kommer saker och ting att bli bättre?

Eftersom Bluehost är bra i användarvänlighet, och det är ett bra tecken på att Bluehost också kommer att vara bra på kundsupport..

När det gäller värdföretag är Bluehost en av de BÄSTA med kundsupport.

Vi pratar om en massa saker här. Det finns flera sätt att kontakta representanter, plus många resurser och information på plats.

Här är en av resurserna på plats:

Bluehost-stöd

Kunskapsbasen har mycket information, men det är inte min favoritbas. Det ser bra ut, men det ligger bakom det, det finns ett problem:

Jag har sett fler artiklar och mer detaljerade artiklar med andra företag.

Återigen är Bluehost’s fortfarande omfattande för att kunna vara användbara i de flesta situationer. Men jag upprepar: det kan gå längre.

Lyckligtvis har Bluehost några fler resurser på plats. Detta är coolt:

bluehost wordpress hosting guide

Detta är Bluehosts WordPress-värdguide om du inte kunde berätta.

Vem som helst kan komma åt detta, så även om du inte vill använda Bluehost är det en bra resurs att kolla in.

Bortsett från detta är Bluehost en av de bästa värdarna för att prata med representanter:

Bluehost-stöd

Och ja, jag menar bokstavligen prata. Bluehost är en av de få värdarna som har massor av telefonsupport, så istället för bara ett parnummer som får dig att vänta för evigt, har Bluehost många tillägg för mer specifika frågor.

Du kanske fortfarande måste vänta, beroende på tid, naturligtvis. Och jag vet, jag vet – hur är Bluehost reps kundtjänst?

Enligt min erfarenhet har supportpersonal varit mycket hjälpsam och generellt snabbt att svara på telefonen.

Det beror typ på problemet, men allvarliga problem kommer att involvera skickliga kundtjänstrepresentanter … även om du kanske måste trycka lite.

Du kan också få support genom att skicka biljetter:

Bluehost supportbiljett

Vilket är bra djupare svar och allvarliga problem. Biljettsystemet är bra, men det finns en fångst …

Bluehost supportbiljett

Det här lyckas.

Jag vet vad du tänker: det låter inte som ett stort problem! Rimligt nog. Tänk dig DETTA:

Du har ett teknisk supportproblem. Situation A: ditt problem är brådskande, så telefon och chatt fungerar bra.

Situation B: du är upptagen och du kan inte vänta. Biljetter skulle kunna vara en bra åtgärd om du skulle kunna använda dem, men nu har du snidit ett block av tid på dagen för att prata med support.

Så det är verkligen olyckligt, för min mening är biljetter bra för teknisk support. Men åtminstone bortsett från det är biljettsystemet ganska solid.

Och hur kan vi glömma livechatt?

bluehost chatbluehost chat

Som ni ser loggade jag in från en annan dator än vanligt och var tvungen att verifiera mitt konto. Så det var en liten försening.

MEN även med den lilla förseningen tog det bara några minuter för ett snabbt svar. Visst, det var en enkel fråga, men du får idén – svaren är snabba och tydliga, även när de är mer tekniska.

Så vad kan jag säga mer?

Bluehosts resurser på plats kan vara lite mer robusta, men de är fortfarande ganska bra. Speciellt för nybörjare är de bra.

Dessutom har Bluehost massor av telefonsupport och responsiva biljett- och livechattalternativ. Så överhuvudtaget klockar Bluehost när det gäller kundsupport.

säkerhet

Du har sett uppetiden redan. Jag har sagt från min ärliga erfarenhet att Bluehost presterar bra. Och du vet att kundsupporten är en stark punkt, så det betyder att du kan få hjälp när du behöver det.

Men räcker det?

Ledsen, kompisar. Prestanda och drifttid är relaterad till säkerhet, men inte samma sak.

Speciellt när du överväger möjligheten till underhållsfel eller ett cyberattack, är det inte bara din webbplats’s drifttid som är i fara – utan din information (och potentiellt dina kunder också).

Och kundsupport är bra, men att förhindra ett problem är bättre än att få människor att lösa ett problem i första hand.

Nu är det dags att vi pratar om en av de stora molnen som hänger över Bluehost:

Du kanske känner till att Bluehost ägs av Endurance International Group.

EIG är ett av konglomeraten i värdvärlden, och att äga både Bluehost och HostGator plus många mindre värdar betyder att det stöder miljoner och miljoner domäner.

Jag vet vad du tänker. Kan jag lita på att EIG, ett stort företag, hanterar säkerheten väl i alla dess dotterbolag?

Dessa är inte tomma frågor:

Bluehost

EIG fick mycket flak 2013 då fyra stora dotterbolag, inklusive Bluehost, fick svåra avbrott.

Varför hände det här?

Eh, för EIG hade koncentrerat allt i några få datacentra. 2013 slog ett problem vid ett datacenter ut fyra av dess stora dotterbolag.

Titta, det är fruktansvärt. Det är exakt den nackdelen som konsolideringen är benägen till, den som EIG borde ha letat efter. Men…

Det är 2019 nu. Är saker bättre för Bluehost?

Två svar. Bluehost klarar sig bra med säkerhetstillägg och programvara för sina kunder.

bluehost addons säkerhet

Det här är bara ett urval av vad som finns tillgängligt på Bluehost. De flesta av dem är väldigt enkla att installera och använda och kan gå långt för dem som bryr sig om dem.

Saker som SiteLock, skräppost-skydd, en dedikerad IP, SSL och så vidare, används vanligtvis och viktiga säkerhetsverktyg.

Dessutom innehåller vissa nivåer några av dessa tillägg gratis.

Så det låter bra, men här är fången:

Det är bara inte massor av tillägg.

Det är riktigt, om du är kreativ kan du förmodligen ta reda på några andra tillägg som hjälper din webbplats säkerhet (t.ex. WordPress-plugins) bortsett från den lilla standardmarknaden Bluehost. Men skulle du behöva gå till dessa längder i första hand?

Och … saker till och med levereras när det gäller faktiskt serversäkerhet. Jag säger iffier inte för att jag vet att Bluehost faktiskt har dålig praxis. Det är ett djupare problem:

Bluehost säger helt enkelt INTE mycket om serverunderhåll eller säkerhetsprotokoll.

Om en större värdstyrka inte kan lägga grundläggande information som den på sin webbplats, tvekar jag att lita på den.

Och att veta att EIG tidigare har drabbats av säkerhetsbrister från att sätta in allt i ett litet antal datacentra, skulle du känna dig bekväm bara att lita på Bluehost, när det inte ens säger någonting?

Ja, precis.

Så huvudet:

Bluehost kan vara tillräckligt bra när det gäller grundläggande säkerhet eftersom den har drivit miljontals webbplatser i flera år. Bluehost tillhandahåller vissa säkerhetstillägg som kan vara användbara, även om de är typ av grundläggande.

Men när det gäller det snygga underhållet av servrar, sakerna på värdens slut, vet vi helt enkelt inte tillräckligt för att göra en exakt bedömning. Som skrämmer mig med tanke på dess historia.

Fördelar

Okej, vi har pratat om massor. Låt oss komma tillbaka till grunderna.

Här är sakerna Bluehost är bra på:

  • Enkel användning. Mer än någonting annat är Bluehost utmärkt för personer som är nya för att värd, letar efter en enklare värdupplevelse eller som helt enkelt prioriterar ett enklare användargränssnitt.
  • Överlappande med användarvänlighet har Bluehost riktigt bra kundsupport, främst på det sätt du kan kontakta representanter.
  • Totalt sett har Bluehost bra resultat. Då och då kan saker sjunka under standard. Merparten av tiden är dock Bluehosts prestanda på topp.
  • Bluehost integreras RIKTIGT bra med WordPress. Det är enkelt och snabbt att använda WordPress på Bluehost. Dessutom är prestandan bra.
  • Totalt sett har Bluehost bra värde och resursfördelning för de planer den erbjuder. Detta gäller särskilt för delad värd, men människor som vill ha en mer prisvärd VPS eller dedikerad upplevelse kan också hitta Bluehost ett bra alternativ.

Nackdelar

Det finns mycket bra att gå runt med Bluehost, men ingenting är perfekt. Här är nackdelarna med Bluehost:

  • Du kan inte använda biljetter för teknisk support, endast telefon och livechatt.
  • Det enklare användargränssnittet kommer att vara en avstängning för vissa som gillar ett mer praktiskt tillvägagångssätt. Men jag misstänker att många sådana människor kommer att vara nöjda så länge cPanel finns.
  • Som jag har sagt, när Bluehost inte fungerar perfekt fungerar den under standard (åtminstone genom mina mätningar).
  • Personer som behöver högkvalitativ värd med de senaste specifikationerna och massorna av resurser kanske inte hittar Bluehost har några lämpliga planer. Om du letar efter den bästa dedikerade eller till och med VPS-värd är Bluehost inte rätt plats att åka till.
  • Bluehost säger inte tillräckligt om sina säkerhetsrutiner. Kombinera det med det faktum att Bluehost ägs av ett mindre än transparant konglomerat och har haft serverproblem tidigare (om än för 6 år sedan), och jag kan inte säga att saker ser bra ut.

Slutsats: Rekommenderar jag Bluehost?

Det finns ingen anledning att snyggt folk. Rekommenderar jag Bluehost?

Ja, utan tvekan. Men INTE till alla. Det är därför jag inte rekommenderar det till kännare av primära dedikerade servrar eller VPS-planer:

Bluehost saknar några av de hårdare specifikationerna och användarkontrollerna som finns tillgängliga på andra värdar. Bluehost är förmodligen för mellanklass för dig om du letar efter en VPS i toppnivå eller dedikerad server.

OCH det faktum att lite är känt om Bluehosts säkerhets- eller datacenterpraxis bör också få dem med premiumstandarder att tänka två gånger.

Och även om jag tycker att driftstiden och responstiden är tillräckligt bra även för e-handel, om din prioritering # 1 får bästa möjliga upptid, borde Bluehost inte vara ditt val.

Oroa dig dock inte. Många människor kan dra nytta av Bluehosts värd:

Om du vill ha en prisvärd dedikerad server eller VPS-plan och inte behöver topp-of-the-line specifikationer eller resurser, har Bluehost relativt prisvärda alternativ och anständiga prestanda.

Bluehosts delade planer är också bra för dem som söker mer grundläggande värd. Bluehosts delade planer är relativt överkomliga utan att offra mycket.

I själva verket får de en bra resursfördelning utan för många begränsningar. De är inte överbelastade med funktioner, men de har tillräckligt, och det finns några tillägg för dem som inte har något emot att betala lite extra.

Jag rekommenderar mestadels Bluehost till de som inte är värda. Bluehost går ur sitt sätt att vara lätt att använda utan att offra för mycket användarkontroll, även om det naturligtvis går förlorat.

Det har utmärkt kundsupport utöver sitt användargränssnitt, och det är speciellt bra för att enkelt använda WordPress (oavsett om du är med på den hanterade planen eller inte). Dessutom är resultatet generellt sett ganska bra.

Men du behöver inte ta mitt ord för det.

Bluehost låter dig prova de första 30 60 dagarna riskfria (erbjudande som är berättigad från 1 april till 30 april 2020) och du kan komma igång på nolltid.

Lycklig värd!

Skicka recension

Skicka en kort men detaljerad recension och få GRATIS länk till din webbplats.

Var vänlig och rätta de följande felen:

    Recensionstitel

    betyg

    Uptime

    Prestanda

    Värde för pengar

    Kundservice

    Helhetsbetyg

    fokusera ut

    Ladda upp bild (valfritt)

    Läser in...
    Din recension har skickats in för godkännande. Den kommer att publiceras när den har godkänts.

    NEPAL

    Jämför limo
    https://www.comparelimohire.com.au

    25 februari 2019

    Uptime

    Prestanda

    Värde för pengar

    Kundservice

    Helhetsbetyg

    Jag har använt Bluehost med många webbplatser och
    har en bra erfarenhet av att använda den. Uptime och
    kundservice är mycket pålitlig med dygnet runt
    Stöd. Gratis SSL som en extra tjänst att göra
    din webbplats är säker och skyddad. Sammantaget är det
    mycket bra webbhotell.

    INDIEN

    Vaishak Damodar
    https://www.vaishak.net/

    19 februari 2019

    Uptime

    Prestanda

    Värde för pengar

    Kundservice

    Helhetsbetyg

    Jag valde en delad värdplan som erbjuds av
    Bluehost.com eftersom det var ett stort värde för pengarna. den
    erbjöd gratis SSL-certifikat för alla
    WordPress-webbplatser (automatiskt efter WordPress
    installation) och hade en iscensatt miljö tidigare
    gör webbplatsen live. Jag använde Hostgator (Indien) och
    Sitground tidigare och de saknade detta
    funktion. Gränssnittet är ganska modernt och
    vänlig.

    Hastigheten för webbplatserna som var värd enligt denna plan var
    “genomsnitt till snabbt” och jag minns inte något slags
    driftstopp till datum. Eftersom jag är WordPress-utvecklare,
    Jag optimerar laddningstiden för webbplatserna.

    Kommer till nackdelarna, avinstallationen av
    WordPress måste göras manuellt och det finns det
    problem med att hitta “.htaccess” -filen under
    filhanteraren trots att du har kontrollerat möjligheten att leta
    för dolda filer. Det måste nås av
    lägger till en kortkod till URL: en. Det har de inte
    löst problemet ännu.

    För en delad värdplan verkar Bluehost vara en
    bra passform för mig. Mitt totala betyg skulle vara 4,5 / 5.
    Tack!

    PAKISTAN

    Linkpak Digital
    https://linkpak.com

    15 februari 2019

    Uptime

    Prestanda

    Värde för pengar

    Kundservice

    Helhetsbetyg

    Jag använder det i 3 år nu. Det är bra
    kundsupport som erbjuds, och slutresultatet jag
    got är en blandning av användarvänliga aspekter tillsammans med en
    bra mängd kraft och potentiellt finjustera för
    mer avancerade användare. Men ändå är det bättre än
    ingenting.

    Nathan C
    http://mamaandlucas.com/

    05 dec 2018

    Uptime

    Prestanda

    Värde för pengar

    Kundservice

    Helhetsbetyg

    Hade ett tekniskt problem med min webbplats så kontaktade
    onlinestödet som diagnostiserade problemet och
    fixade det för mig. Jättebra service.

    INDIEN

    Brandon
    https://www.optiux.com/

    01 april 2019

    Uptime

    Prestanda

    Värde för pengar

    Kundservice

    Helhetsbetyg

    Jag har använt BlueHost tidigare och jag skulle säga att de är det
    ganska bra för nybörjare. De gör installation
    WordPress super enkelt och erbjuder gratis domän vilken
    är körsbär på kakan för noobs. Men när du växer,
    bör du leta efter alternativ.

    Lycka till :)

    relaterade artiklar

    bästa webbhotell De bästa webbhotellföretagen för 2020 (nr 1 är min favorit)

    hur man bygger en wordpress blogg Hur man bygger en WordPress-blogg från Scratch! (5 SUPER enkla steg)

    Bluehost-kuponger Bluehost-kupong – Spara 181,44 $ + GRATIS domän

    Skriv för oss

    Är du en entusiastisk teknikälskare som följer med allt som rör sig i trenderna? Eller känner du datorer inifrån och ut & kan berätta vad som får den att kryssa bara utifrån den?

    Vi har letat efter dig!

    HostingPill letar efter innehållsförfattare som har färdigheter att syntetisera komplex tekniksjargong till lekmannens tunga och presentera den i ett intressant artikelformat.

    Ansök idag!

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map