Bluehost Review 2020: Testet dem i 2 år. Her er hvad vi ved.

Denne artikel blev revideret og opdateret den 3. april 2020.


Bluehost er VIRKELIG populær, men det betyder ikke, at det er den rigtige vært for dig. Bare rolig – det vil vi regne med lige nu.

Derfor kan jeg hjælpe:

Jeg har brugt det til og fra i lang tid, og jeg har testet det formelt siden april 2017. Faktisk rangerede jeg BlueHost som den mest pålidelige og hurtigste vært på min liste over de bedste webhostudbydere.

Og efter at have været rigtig venlig med Bluehost, er det på tide, at jeg deler min forskning med verden – så ingen køber hosting, de ikke skal have, og så ingen går glip af en god mulighed.

Gratis

Site Migration Services

I en begrænset periode – vi tilbyder GRATIS webstedsmigration, hvis du skifter til BlueHost.

Klik her for flere detaljer

Lad mig sætte scenen: Bluehost er et af de mest kendte webhostingfirmaer i verden. Hvor kendt?

Vi taler om over 2 MILLION websteder, der får understøttet af Bluehost – de store ligaer.

Bluehost-websteder

Men er Bluehost for stor? Jeg mener, det må klart være at gøre noget rigtigt, men betyder ikke en bestemt størrelse også Bluehost kunne narre mængden? Eller måske vil Bluehost ikke pleje din virksomhed så personligt som et mindre hostingfirma?

Plus, Bluehost ejes selv af et større konglomerat. Hvordan ved du, at et uoverkommeligt større selskab vil passe dig og din virksomhed? Oplysninger om dit websted?

Der er nogle grunde til at være bekymrede over Bluehost. Tro mig, jeg tog dem til hjertet, da jeg begyndte at teste.

Mere end et halvt år senere er jeg kommet med nogle blandede følelser.

Hvorfor?

Lad mig vise dig.

Uptime

Stærk oppetid er en af ​​de ting, du skal se mest efter i din potentielle vært.

De fleste steder lover 99,9% oppetid, og selvom dette lyder virkelig højt, kan det faktisk betyde 43 MINUTTER nedetid målt pr. Måned.

Vi testede Bluehosts præstationer siden april 2017 på vores testwebsite hostingpill-bh.

Tjek det ud:

bluehost anmeldelse

Uptime
99,97%
Responstid
1002ms

Her er den gennemsnitlige oppetid:
  • Mar 2020: 99,96%
  • Feb 2020: 99,95%
  • Jan 2020: 100%
  • Dec 2019: 99,98%
  • Nov 2019: 100%
  • Okt 2019: 100%
  • Sep 2019: 100%
  • Aug 2019: 99,93%
  • Jul 2019: 100%
  • Juni 2019: 99,96%
  • Maj 2019: 99,98%
  • Apr 2019: 100%
  • Mar 2019: 99,99%
  • Feb 2019: 100%
  • Jan 2019: 99,94%
  • Dec 2018: 100%
  • Nov 2018: 100%
  • Okt 2018: 99,99%
  • Sep 2018: 99,91%
  • Aug 2018: 100%
  • Jul 2018: 100%
  • Juni 2018: 100%
  • Maj 2018: 100%
  • Apr 2018: 100%
  • Mar 2018: 100%
  • Feb 2018: 99,98%
  • Jan 2018: 99,98%
  • Dec 2017: 100%
  • Nov 2017: 99,93%
  • Okt 2017: 100%
  • Sep 2017: 99,85%
  • Aug 2017: 99,78%
  • Jul 2017: 99,96%
  • Jun 2017: 99,97%
  • Maj 2017: 99,98%
Her er den gennemsnitlige svartid:
  • Mar 2020: 1014ms
  • Feb 2020: 994ms
  • Jan 2020: 998ms
  • Dec 2019: 927ms
  • Nov 2019: 689ms
  • Okt 2019: 781ms
  • Sep 2019: 756ms
  • Aug 2019: 827ms
  • Jul 2019: 746ms
  • Jun 2019: 801ms
  • Maj 2019: 720ms
  • Apr 2019: 707ms
  • Mar 2019: 842ms
  • Feb 2019: 801ms
  • Jan 2019: 739ms
  • Dec 2018: 355ms
  • Nov 2018: 450ms
  • Okt 2018: 422ms
  • Sep 2018: 431ms
  • Aug 2018: 437ms
  • Jul 2018: 685ms
  • Jun 2018: 742ms
  • Maj 2018: 661ms
  • Apr 2018: 736ms
  • Mar 2018: 780ms
  • Feb 2018: 723ms
  • Jan 2018: 949ms
  • Dec 2017: 881ms
  • Nov 2017: 577ms
  • Okt 2017: 318ms
  • Sep 2017: 698ms
  • Aug 2017: 639ms
  • Jul 2017: 344ms
  • Jun 2017: 855ms
  • Maj 2017: 836ms

Du kan kontrollere detaljeret oppetidsscore her.

Som du kan se, har oppetiden en tendens til at være rigtig god eller på den dårligere side. Heldigvis er det normalt 100%, men september 2018 og januar 2019 er oppetidsresultater, som jeg betragter som under-par, selvom de teknisk er over 99,9%.

Husk, at 99,9% mere er et blødt minimum af oppetidskvalitet end en stærk indikator. Ikke for at trække en vilkårlig linje, men jeg betragter 99,95% eller derover for at være “gode.”

Ved denne beregning levede Bluehost ikke op til mine forventninger i to måneder. Men bortset fra disse måneder var oppetiden enten perfekt eller næsten perfekt (99,99%).

og der er flere gode nyheder:

Se på disse hastigheder! Mit websteds responstider var konsekvent temmelig gode indtil 2019 af en eller anden grund. Fra og med 2019 er jeg nødt til at overveje dem som gennemsnitlige responstider.

Min samlede overtagelse er, at Bluehost er en solid udøver. Hvis du vil have den bedst mulig oppetid, er Bluehost muligvis ikke et øverste valg. Men hvis du bare har brug for god og pålidelig ydelse, klarer Bluehost det fint.

Selvfølgelig er vigtigt som oppetid, der er noget ELSE Bluehost er berømt for, at vi ikke kan glemme noget om:

Brugervenlighed

Brugervenlighed er noget Bluehost let hersker overhovedet i.

Åh, bestemt, det er ikke den ubestridte mester i let hosting. Men det er bestemt deroppe sammen med GoDaddy. Efter min mening er det faktisk LETTER end GoDaddy.

Faktisk får Bluehost den særlige forskel ved at være på niveau med en alt-i-en-webstedsbygger som Wix.

Naturligvis kræver hosting lidt mere teknisk viden for at forstå, men så vidt brugergrænsefladen og funktionerne går, er tingene meget anvendelige.

Og Bluehost har faktisk mindst en klar fordel i forhold til GoDaddy lige fra get-go:

GoDaddy fokuserer meget på brugervenlighed og lave priser foran, men hæver sig derefter mod ekstra gebyrer i det øjeblik dit første år udløber.

Bluehosts brugervenlighed oversættes også til en lettere forståelig prisstruktur. Det er mere gennemsigtigt, hvad du betaler for, og lettere at administrere din konto.

Men selv bortset fra det er det super let at administrere det grundlæggende i din hostingtjeneste. Bluehosts interface er minimalistisk og let på øjnene med minimalt udsalg.

Her er beviset:

bluehost portal

Nogle af jer narrer lidt ud, især de mere erfarne brugere.

Hvor pokker er kontrolpanelet? Hvordan gør jeg noget i denne enkle grænseflade?

Bare rolig. Klik bare på fanen “avanceret”, så ser du ud til, hvad der anses for let for de fleste andre værter:

bluehost cpanel

Jepp, cPanel.

Nogle værter holder cPanel lidt adskilt fra den vigtigste hostingportal, som jeg synes er irriterende, og meget integrerer det bare så fuldt at cPanel er en del af dit dashboard, når du logger ind på din hosting-konto.

Så det er en styrke fra Bluehost – det er en fin balance.

Du behøver ikke at komme ind i detaljerne, medmindre du vil, så hurtige ændringer og kontrol er meget let. Men hvis du ønsker mere seriøst engagement, er du aldrig for langt væk fra cPanel.

Bluehost er også rigtig god til at integrere med WordPress. Faktisk er Bluehost en af ​​WordPress ‘anbefalede værter:

siteground wordpress rec

Det er ikke kun ydelse, der tæller her, men brugervenligheden.

Brugervenlighed plus WordPress er et område Bluehost er en MASTER på:

Bluehost gør det ekstremt hurtigt og effektivt at installere WordPress og oprette et nyt sted eller overføre et eksisterende. Når dit websted er konfigureret, er det allerede integreret i din hostingportal.

bluehost portal

Du kan nemt gå direkte til dit WordPress-dashboard eller administrere nogle grundlæggende detaljer via Bluehost, uden at involvere WordPress. Det er en fantastisk blanding af enkelhed, der giver mulighed for detaljerede redigeringer.

bluehost portal administrere site

Dette niveau af tilgængelighed og fleksibilitet gennemsyrer alt andet Bluehost gør.

Alt? Jep:

Håndtering af dine kontooplysninger, køb, betalingsmetoder, tilføjelser osv. – alt sammen er det nemt.

Bluehosts styrker i brugervenlighed gør dens popularitet meget let at forstå. Hvis du leder efter en nem vært, er Bluehost sandsynligvis en af ​​de bedste muligheder. Ikke underligt, at det er sådan et populært webhostingfirma.

Men selvfølgelig ønsker du ikke brugervenlighed til at ofre det, du kan gøre …

Priser og funktioner

Så selvom Bluehost generelt har en god oppetid og fremragende brugervenlighed, er priserne og funktionerne meget vigtige.

Bluehost tilbyder primært tre forskellige typer hosting: delt webhosting, Virtual Private Server (VPS) hosting og dedikeret serverhosting.

Du kan læse mere om forskellene i FAQ-sektionen, men kort fortalt er delt hosting mere overkommelig ved at lade dig dele serverressourcer med andre sider. De to andre dedikerer flere ressourcer til dig, men er dyrere som et resultat.

Lad os starte med den delte hosting:

bluehost delte webhosting

De delte hostingpakker er generelt overkommelige. Hvis du kun ser på førsteårspriser, er Bluehost ikke den billigste …

PÅ DET.

Selvfølgelig opfordrer jeg ikke alle til at vælge hosting baseret 100% på den laveste pris. Men hvis du gør det, skal du stadig prøve at få det, du kan ud af det.

For dem, der simpelthen har brug for en anstændig vært til billigt, er Bluehosts første niveau en temmelig anstændig mulighed: det har alt, hvad dit websted har brug for, og god kvalitet til en rimelig pris.

Ved hvad ellers?

Denne pris bliver endnu lavere, hvis du går igennem os, til $ 2,95 om måneden.

Men du behøver heller ikke at begrænse dig til den laveste pris:

De sidstnævnte to niveauer er gode muligheder, især hvis du kun ønsker at holde fast på dit websted i et år. De har lave priser ved første køb og mange ressourcer.

Vi har naturligvis med hosting at gøre. Hostingplaner og især delte hostingplaner har næsten altid lavere priser for det første år, men er væsentligt højere hvert år bagefter.

Så hvis du vil have et websted længere end et år, skal du tage alt dette i betragtning. Og hvis du gør det, gæt hvad?

Når du først er interesseret i at holde fast på et websted længere end et år, bliver Bluehost en af ​​de mere overkommelige hostingmuligheder. Den første niveau for eksempel fornyes til omtrent standardprisen for en delt hosting-pakke på indgangsniveau – lidt lavere, faktisk.

De sidstnævnte niveauer er alle inden for det normale udbud af delte hostingpriser eller er billigere end nogle af konkurrencerne.

Så priserne for delt hosting er ret anstændige. Det større spørgsmål nu er, om funktionerne er gode.

Gæt hvad?

Funktionerne er gode.

Helt ærligt er selv indgangsniveauet imponerende. 50 GB SSD-opbevaring er temmelig generøs til en plan for indgangsniveau, der understøtter et websted.

Glem ikke dette:

Konkurrerende planer med andre virksomheder kan måske sige, at de har ubegrænset lagerplads, men det er urealistisk. Og SSD-lagring er af højere kvalitet end traditionel HDD-lager (harddiskdrev).

Og bortset fra dette er et domæne inkluderet plus SSL, uovervåget båndbredde og 25 underdomæner og 5 parkerede domæner. Jeg har set flere kvoter for andre planer, men alle, der ser på en indgangsniveauindstilling vil synes det er anstændigt.

Højere delte planer gør dybest set alt ubegrænset og øger ydeevnen plus tilføj spam-udøvelser, markedsføringstilbud og bedre sikkerhed.

Resultatet samlet:

Bluehosts delte hostingplaner er veludstyrede med ressourcer og funktioner og er temmelig rimelige.

Og der er en anden skjult bonus, som mange mennesker ikke kender til:

Bluehost er på grund af sin popularitet ofte samarbejdet med forskellige virksomheder og software. Dette bringer til tider rabatter og freebies.

For eksempel:

Nogle kunder kan få 1 GB gratis cloud-lager ved at oprette en gratis JustCloud-konto. Fordi JustCloud har samarbejdet med Bluehost, kan nogle kunder få en sådan freebie.

Det er næppe den eneste funktion, men det er den slags værd at kigge efter.

Bluehost har også et sæt administrerede WordPress-planer – hvilket betyder, at Bluehost tager sig af næsten alt for dig – der ligner de delte hostingplaner, men giver dig lidt mere serverplads.

Det er en slags indbyrdes mulighed.

bluehost wordpress hosting plan

Husk, at dette ikke er den eneste måde, du kan gøre WordPress på Bluehost, men hvis brugervenlighed er en prioritet, er disse planer meget.

For eksempel er 100 gratis premium-temaer gode, når du overvejer at du også har adgang til en masse gratis WordPress-temaer.

Planerne leveres med nogle sikkerhedsudvidelser inkluderet og nogle anstændige forretningsværktøjer ude af kassen.

WordPress er en magtfuld platform, der undertiden kan indeholde en masse bevægelige dele, så at have det styret er en god måde at bruge WordPress nemt på uden at ofre sin magt.

Hvad med VPS-hosting?

bluehost vps hosting plan

Helt ærligt, Bluehosts VPS-registreringspriser er ret lave. Desværre er fornyelsespriserne temmelig høje.

”Men du har lige fortalt mig, at værter har høje fornyelsespriser!”

Tja, nogle værter holder priserne ved start og fornyelse de samme for hosting af højere kvalitet som Cloud, VPS eller dedikeret. Ikke Bluehost, antager jeg.

Hvad ressourcerne angår, er det temmelig anstændigt, og her er hvorfor:

De står relativt i forhold til prisen. Temmelig enkel.

For nogle er 8 GB RAM- eller 4-kernehætten temmelig lav. Selvom det er VPS, ikke dedikeret, tilbyder nogle af Bluehosts konkurrenter højere kapacitet.

Hvis du er nødt til at være vært for et ressource-tungt projekt i kortere tid, er Bluehosts VPS-priser sandsynligvis en fantastisk mulighed. Hvis du leder efter noget på længere sigt, synes jeg ikke Bluehost er dårlig, men ikke enestående.

Nu har vi et monster tilbage til at gå over: de dedikerede serverplaner.

bluehost dedikeret server

Dedikerede servere på Bluehost ligner Bluehost’s VPS-tjenester, idet de er relativt god pris til det, de bringer dig.

Faktisk er disse priser på første sigt virkelig overkommelige.

Hvis du vil forny?

Derefter er priserne ikke uden for rækkevidde – dedikerede servere er temmelig dyre, og endda Bluehosts fornyelsespriser er overkommelige i denne ende af spektret.

Men funktionerne er vigtige, og her er hvordan de stakkes sammen:

De er gode til det, du får, MEN det er synd at Bluehost ikke tilbyder flere niveauer. Mange mennesker ville betale mere for ekstra RAM, kerner og opbevaring.

Så generelt har Bluehost’s VPS og dedikerede planer lidt til fælles: De er overordnet overkommelige, især for den første periode, og giver en god allokering af ressourcer.

Imidlertid…

Bluehost tilbyder ikke yderligere højere niveauer med bedre kapacitet. Og det er en bummer, fordi masser af mennesker ville betale for det.

Som det nu er, er Bluehosts delte hostingindstillinger virkelig solide tilbud.

De eksisterende VPS- og dedikerede serverplaner er gode tilbud for dem, hvis ressourcebehov passer, men folk med behov for meget mere RAM, kerner eller endda opbevaring er sandsynligvis nødt til at se et andet sted.

Det ser godt ud for Bluehost generelt. Men de er ved at begynde at se meget bedre ud.

Kunde support

Hvordan bliver tingene bedre?

Fordi Bluehost er fantastisk til brugervenlighed, og det er et godt tegn på, at Bluehost også vil være god til kundesupport..

For så vidt angår hostingfirmaer er Bluehost en af ​​de BEDSTE med kundesupport.

Vi taler om en masse ting her. Der er flere måder at kontakte repræsentanter på plus masser af ressourcer og information på stedet.

Her er en af ​​ressourcerne på stedet:

bluehost support

Vidensbasen har en masse information, men det er ikke min yndlingsvidenbase. Det ser fint ud, men der er underliggende, at der er et problem:

Jeg har set flere artikler og mere detaljerede artikler med andre virksomheder.

Så igen, Bluehost’s er STILLIG omfattende nok til at være nyttige i de fleste situationer. Men jeg gentager: det kunne gå videre.

Heldigvis har Bluehost nogle flere ressourcer på stedet. Det her er sejt:

bluehost wordpress hosting guide

Dette er Bluehosts WordPress-hostingvejledning, hvis du ikke kunne fortælle det.

Alle kan få adgang til dette, så selvom du ikke ønsker at bruge Bluehost, er det en god ressource at tjekke ud.

Bortset fra det er Bluehost en af ​​de bedste værter for at tale med repræsentanter:

bluehost support

Og ja, jeg mener bogstaveligt talt at tale. Bluehost er en af ​​de få værter, der har masser af telefonsupport, så i stedet for kun et par numre, der får dig til at vente for evigt, har Bluehost en masse udvidelser til mere specifikke typer spørgsmål.

Du bliver muligvis stadig nødt til at vente, afhængigt af tiden, selvfølgelig. Og jeg ved, jeg ved – hvordan er Bluehost reps ‘kundeservicefærdigheder?

I min erfaring har supportpersonale været meget hjælpsomme og generelt hurtige til at svare på telefonen.

Det afhænger slags af problemet, men alvorlige problemer involverer dygtige kundeservicerepræsentanter… selvom du muligvis bliver nødt til at skubbe lidt på.

Du kan også få support ved at sende billetter:

Bluehost support billet

Hvilket er gode mere dybtgående svar og alvorlige problemer. Billetsystemet er godt, men der er en fangst …

Bluehost support billet

Dette SUCKS.

Jeg ved hvad du tænker: dette lyder ikke som et stort problem! Fair nok. Forestil dig DETTE:

Du har et teknisk supportproblem. Situation A: dit problem er presserende, så telefon og chat fungerer fint.

Situation B: Du har travlt, og du kan ikke vente. Billetter VIL være en god foranstaltning, hvis du kunne bruge dem, men nu har du skåret en blokering af tiden ud af din dag til at tale med support.

Så det er virkelig uheldigt, for billetter er efter min mening gode til teknisk support. Men i det mindste bortset fra det, er billetsystemet temmelig solidt.

Og hvordan kan vi glemme live chat?

bluehost chatbluehost chat

Som du kan se, loggede jeg mig ind fra en anden computer end normalt og var nødt til at bekræfte min konto. Så der var en lille forsinkelse.

MEN selv med den lille forsinkelse tog det kun et par minutter for et hurtigt svar. Indrømmet, det var et simpelt spørgsmål, men du får ideen – svarene er hurtige og til det punkt, selv når de er mere tekniske.

Så hvad kan jeg ellers sige?

Bluehosts ressourcer på stedet kan være lidt mere robuste, men de er stadig ret gode. Især for begyndere er de gode.

Plus, Bluehost har fået masser af telefonstøtte og responsive billet- og live chat-muligheder. Så alt i alt ryger Bluehost, når det kommer til kundesupport.

Sikkerhed

Du har allerede set oppetiden. Fra min ærlige oplevelse har jeg fortalt dig, at Bluehost klarer sig godt. Og du ved, at kundesupporten er et stærkt punkt, så det betyder, at du kan få hjælp, når du har brug for det.

Men er det nok?

Beklager, venner. Ydeevne og oppetid er relateret til sikkerhed, men ikke den samme ting.

Især når du overvejer muligheden for vedligeholdelsesfejl eller et cyberangreb, er det ikke kun dit webstids driftstid, der er i fare – men dine oplysninger (og potentielt dine kunder også).

Og kundesupport er stor, men det er bedre at forhindre et problem end at få folk til at løse et problem i første omgang.

Nu er det på tide, at vi taler om en af ​​de store skyer, der hænger over Bluehost:

Du ved måske, at Bluehost ejes af Endurance International Group.

EIG er et af konglomeraterne i hostingverdenen, og at eje både Bluehost og HostGator plus en masse mindre værter betyder, at det understøtter millioner og millioner af domæner.

Jeg ved hvad du tænker. Kan jeg stole på, at EIG, et større selskab, håndterer sikkerhed godt i alle dets datterselskaber?

Disse er ikke tomme spørgsmål:

Bluehost

EIG fik en masse flak i 2013, da fire større datterselskaber, herunder Bluehost, oplevede alvorlige strømafbrydelser.

Hvorfor skete dette?

Eh, fordi EIG havde koncentreret alt i et par datacentre. I 2013 slog et problem på et datacentre fire af dets store datterselskaber ud.

Se, det er forfærdeligt. Det er nøjagtigt den nedadrettede konsolidering er tilbøjelig til, den, som EIG burde have været på udkig efter. Men…

Det er 2019 nu. Er tingene bedre for Bluehost?

To svar. Bluehost klarer sig godt med sikkerhedsudvidelser og software til sine kunder.

bluehost addons sikkerhed

Dette er blot en prøveudtagning af, hvad der er tilgængeligt på Bluehost. De fleste af dem er meget lette at installere og bruge og kan gå langt for dem, der holder af dem.

Ting som SiteLock, spambeskyttelse, en dedikeret IP, SSL og så videre, bruges ofte og vigtige sikkerhedsværktøjer.

Desuden inkluderer visse niveauer nogle af disse tilføjelser gratis.

Så det lyder godt, men her er fangsten:

Det er bare ikke et ton tilføjelser.

Sandt nok, hvis du er kreativ, kan du sandsynligvis finde ud af nogle andre udvidelser, der hjælper dit websteds sikkerhed (f.eks. WordPress-plugins) bortset fra den lille standard Bluehost-markedsplads. Men skulle du være nødt til at gå i disse længder i første omgang?

Og… tingene leveres endda, når det kommer til den faktiske serversikkerhed. Jeg siger, hvis ikke, fordi jeg ved, at Bluehost faktisk har dårlig praksis. Det er et dybere problem:

Bluehost siger simpelthen ikke meget om dets servervedligeholdelse eller sikkerhedsprotokoller.

Hvis en større hostingstyrke ikke kan placere grundlæggende information som den på sit websted, tøver jeg med at stole på dem.

Og vel vidende om, at EIG tidligere har lidt sikkerhedsfejl ved at proppe alt sammen i et lille antal datacentre, ville du føle dig godt tilpas, når du bare har tillid til Bluehost, når det ikke engang siger noget?

Ja, nøjagtigt.

Så kernen:

Bluehost kan være god nok med hensyn til grundlæggende sikkerhed, fordi den med succes har drevet millioner af websteder i årevis. Bluehost leverer nogle sikkerheds tilføjelser, der kan være nyttige, selvom de er slags basale.

Men når det drejer sig om den nydelige, vedligeholdelse af servere, tingene på værtens ende, ved vi simpelthen ikke nok til at træffe en nøjagtig vurdering. Hvilket skræmmer mig i betragtning af dens historie.

Fordele

Okay, vi har talt om et ton. Lad os komme tilbage til det grundlæggende.

Her er de ting Bluehost er GODE til:

  • Brugervenlighed. Mere end noget andet er Bluehost fantastisk til folk, der er nye til at være vært, leder efter en lettere hostingoplevelse, eller som bare samlet set prioriterer en enklere brugergrænseflade.
  • Overlappende med brugervenlighed har Bluehost virkelig solid kundesupport, primært på måder, du kan kontakte repræsentanter på.
  • Samlet set har Bluehost god ydelse. Af og til kan ting falde til under standard. Det meste af tiden er imidlertid Bluehosts præstationer førsteklasses.
  • Bluehost integreres VIRKELIG godt med WordPress. Det er let og hurtigt at bruge WordPress på Bluehost. Desuden er ydelsen god.
  • Samlet set har Bluehost god værdi og allokering af ressourcer til de planer, den tilbyder. Dette gælder især for delt hosting, men folk, der ønsker en mere overkommelig VPS eller dedikeret oplevelse, kan også finde Bluehost en god mulighed.

Ulemper

Der er meget godt at gå rundt med Bluehost, men intet er perfekt. Her er ulemperne ved Bluehost:

  • Du kan ikke bruge billetter til teknisk support, kun telefonisk og live chat.
  • Den enklere brugergrænseflade vil være en afkørsel for nogle, der kan lide en mere hands-on tilgang. Men jeg formoder, at mange af disse mennesker vil være tilfredse, så længe cPanel er til stede.
  • Som jeg har sagt, når Bluehost ikke fungerer perfekt, fungerer den under standard (i det mindste ved mine målinger).
  • Mennesker, der har brug for hosting af højeste kvalitet med de nyeste specifikationer og mange ressourcer, finder måske ikke, at Bluehost har nogen passende planer. Hvis du leder efter den bedste dedikerede eller endda VPS-hosting, er Bluehost ikke stedet at gå.
  • Bluehost siger ikke nok om dens sikkerhedspraksis. Kombiner det med det faktum, at Bluehost ejes af et mindre end gennemsigtigt konglomerat og har haft serverproblemer før (omend for 6 år siden), og jeg kan ikke sige, at ting ser godt ud.

Konklusion: Anbefaler jeg Bluehost?

Ingen grund til at vildt-folk. Anbefaler jeg Bluehost?

Ja, uden tvivl. Men IKKE til alle. Derfor anbefaler jeg ikke det til kendere af prime dedikerede servere eller VPS-planer:

Bluehost mangler nogle af de hårdere specifikationer og brugerkontroller, der er tilgængelige på andre værter. Bluehost er sandsynligvis for mellemlang rækkevidde for dig, hvis du leder efter en VPS i top niveau eller dedikeret server.

OG det faktum, at der ikke er kendt lidt om Bluehosts sikkerheds- eller datacenterpraksis, bør også få dem med premium-standarder til at tænke to gange.

Og selvom jeg synes, oppetiden og responstiden er god nok, selv for e-handel, hvis din prioritering nr. 1 får den bedst mulig oppetid, burde Bluehost ikke være dit valg.

Men rolig. Masser af mennesker kan drage fordel af Bluehosts vært:

Hvis du vil have en overkommelig dedikeret server eller VPS-plan, og du ikke har brug for top-of-the-line specifikationer eller ressourcer, har Bluehost relativt overkommelige muligheder og anstændig ydelse.

Bluehosts delte planer er også gode til dem, der søger mere grundlæggende hosting. Bluehosts delte planer er relativt overkommelige uden at ofre meget.

Faktisk får de en god allokering af ressourcer uden for mange begrænsninger. De er ikke overbelastede med funktioner, men de har fået nok, og der er nogle tilføjelser for dem, der ikke har noget imod at betale lidt ekstra.

Jeg anbefaler hovedsageligt Bluehost til dem, der er nye med at være vært. Bluehost går ud af at være let at bruge uden at ofre for meget brugerkontrol, selvom nogle naturligvis går tabt.

Det har stor kundesupport ud over dets brugergrænseflade, og det er især godt til nemt at bruge WordPress (uanset om du er på den administrerede plan eller ej). Plus, det er præstation generelt set ret godt.

Men du behøver ikke tage mit ord for det.

Bluehost giver dig mulighed for at prøve de første 30 60 dage uden risiko (tilbud, der er berettiget fra 1. april til 30. april 2020), og du kan komme i gang på kort tid.

God hosting!

Indsend anmeldelse

Indsend en kort, men detaljeret gennemgang, og få GRATIS link til dit websted.

Ret venligst følgende fejl:

    Gennemgå titel

    Vurderinger

    Uptime

    Ydeevne

    Værdi for pengene

    Kunde service

    Samlet bedømmelse

    fokusere ud

    Upload billede (valgfrit)

    Indlæser...
    Din anmeldelse er sendt til godkendelse. Det offentliggøres, når det er godkendt.

    NEPAL

    Sammenlign limo
    https://www.comparelimohire.com.au

    25. februar 2019

    Uptime

    Ydeevne

    Værdi for pengene

    Kunde service

    Samlet bedømmelse

    Jeg har brugt Bluehost med mange websteder og
    har en god oplevelse med at bruge det. Oppetid og
    kundeservice er meget pålidelig med 24/7
    support. Gratis SSL som en ekstra service at gøre
    dit websted er sikkert og beskyttet. Samlet set er det
    meget god hostingudbyder.

    INDIEN

    Vaishak Damodar
    https://www.vaishak.net/

    19. februar 2019

    Uptime

    Ydeevne

    Værdi for pengene

    Kunde service

    Samlet bedømmelse

    Jeg valgte en delt hostingplan, der tilbydes af
    Bluehost.com, da det var en god værdi for pengene. Det
    tilbød gratis SSL-certifikater til alle
    WordPress-websteder (automatisk efter WordPress
    installation) og havde et iscenesættelsesmiljø før
    at gøre webstedet live. Jeg brugte Hostgator (Indien) og
    Sidegrund i fortiden, og de manglede dette
    funktion. Grænsefladen er ret moderne og
    venlige.

    Hastigheden på de websteder, der er vært under denne plan, var
    ‘gennemsnitligt til hurtigt’, og jeg kan ikke huske nogen slags
    nedetid indtil dato. Da jeg er WordPress-udvikler,
    Jeg optimerer indlæsningstiden for webstederne.

    Kommer til ulemperne, afinstallationen af
    WordPress skal udføres manuelt, og der er der
    problemer med at finde ‘.htaccess’ -filen under
    filhåndtering til trods for at kontrollere muligheden for at se
    til skjulte filer. Det skal tilgås af
    tilføje en kort kode til URL’en. Det har de ikke
    løst dette problem endnu.

    For en delt hostingplan ser Bluehost ud til at være en
    god pasform til mig. Min samlede bedømmelse ville være 4,5 / 5.
    Tak!

    PAKISTAN

    Linkpak Digital
    https://linkpak.com

    15. februar 2019

    Uptime

    Ydeevne

    Værdi for pengene

    Kunde service

    Samlet bedømmelse

    Jeg bruger det i 3 år nu. Der er godt
    kundesupport, der tilbydes, og slutresultatet jeg
    got er en blanding af brugervenlige aspekter sammen med en
    god mængde kraft og potentiel finjustering for
    mere avancerede brugere. Men alligevel er det bedre end
    ikke noget.

    Nathan C
    http://mamaandlucas.com/

    05. december 2018

    Uptime

    Ydeevne

    Værdi for pengene

    Kunde service

    Samlet bedømmelse

    Havde et teknisk problem med min hjemmeside så kontaktede
    online support, der diagnosticerede problemet og
    fikseret det for mig. Fantastisk service.

    INDIEN

    Brandon
    https://www.optiux.com/

    1. april 2019

    Uptime

    Ydeevne

    Værdi for pengene

    Kunde service

    Samlet bedømmelse

    Jeg har brugt BlueHost tidligere, og jeg vil sige, at de er det
    ret godt for begyndere. De foretager installation
    WordPress super nemt og tilbyder gratis domæne hvilket
    er kirsebær på kagen til noobs. Men når du vokser,
    du skal begynde at lede efter alternativer.

    Held og lykke :)

    relaterede artikler

    bedst-web-hosting Bedste webhostingfirmaer for 2020 (nr. 1 er min favorit)

    hvordan man bygger en wordpress blog Sådan oprettes en WordPress Blog fra Scratch! (5 SUPER nemme trin)

    bluehost-kuponer Bluehost-kupon – spar $ 181,44 + GRATIS domæne

    Skriv til os

    Er du en entusiastisk tech-elsker, der følger med alt, hvad der bevæger sig i trends? Eller kender du computere indefra og ud & kan fortælle, hvad der får det til at krydse bare ved udseendet?

    Vi har ledt efter dig!

    HostingPill er på udkig efter indholdsforfattere, der har evnerne til at syntetisere kompleks tech-jargon til lægmandstunge og præsentere det i et interessant artikelformat.

    Ansøg i dag!

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map