CloudWays Review (2020): Allt du borde veta innan du köper det

Översikt över CloudWays

Om du är intresserad av att utforska hanterade molnhotell är CloudWays ett alternativ du helt enkelt inte kan ignorera.


Som namnet antyder stöder CloudWays en rad molnbaserad webbhotell. Det är baserat på Malta och startades först 2011.

Därefter har CloudWays renoverat många av sina tjänster och gjort betydande framsteg för att leda stafetten av molnbaserade webbhotellleverantörer.

Jag hittade CloudWays ger en lista över mångsidiga tjänster.

För att nämna några stöder CloudWays WordPress-värd, Magento-värd, PHP-värd, Laravel-värd, Drupal-värd, Joomla-värd, WooCommerce-värd och PrestaShop-värd.

Dess helt hanterade hosting garanterar hög hastighet, hög prestanda, tillförlitlighet, säkerhet och infrastrukturdrivna tjänster. Här finns flera leverantörer av molninfrastruktur.

Det här verkar intressant, eller hur? Tja, vänta det finns mer till det här.

Tja, vänta det finns mer till det här.

Drifttid och tillförlitlighet

CloudWays drivs helt av molnbaserad infrastruktur. Till min otro garanterar CloudWays att hålla en nästan 100% drifttid.

En del ytterligare forskning om deras infrastruktur avslöjade att CloudWays tillhandahåller dedikerade resurser som kan maximera prestandan.

molnvägar funktionerDet har dygnet runtövervakning som ser till att servrarna övervakas ständigt. CloudWays har autohealade hanterade servrar. När det finns problem startas om servrarna automatiskt.

molnvägar proffs

Jag tyckte det var särskilt lugnande eftersom jag inte behöver fortsätta undra om min webbplats plötsligt skulle gå ner.

Den överflödiga och självhelande infrastrukturen gör tjänsterna mer pålitliga. Det tas kontinuerliga och automatiska säkerhetskopior. Detta är också aktiverat med on-demand-säkerhetskopior.

Sammantaget skulle jag säga när det gäller drifttid och tillförlitlighet CloudWays täcker de flesta viktiga aspekter som mycket få värdtjänster gör.

Prestanda

Molnbaserade tjänster ger bättre prestanda, vilket är ett känt faktum. CloudWays ger emellertid bra prestanda och snabbhet.

Medan jag redan har nämnt om deras drifttid, skulle jag vilja kasta lite ljus om CloudWays-prestanda.

De dedikerade resurserna tillsammans med en välbyggd cachemekanism ger en stabil prestanda. CloudWays använder Redis vilket förbättrar databasens prestanda.
molnvägar funktioner

De andra komponenterna som Apache, Nginx, Varnish ger bättre prestanda. För WordPress-värd använder den Breeze, som är ett plugin som kan ge bättre prestanda med effektiv cache.

Det här är vad jag kallar en bra blandning av teknikdrivna komponenter tillagda för att ge rätt prestanda.

CloudWays inbyggda CDN används med SSD-enheter för att förbättra prestandan. För PHP-miljö möjliggör det PHP-FPM som förbättrar belastningstider i PHP-baserad miljö.

Servrarna inom CloudWays-infrastruktur optimeras kontinuerligt för att ge snabbare hastighet och bättre prestanda.

Slutligen vill jag lyfta fram att CloudWays mycket intelligent använder olika tekniker för att ge snabbare hastighet och bättre prestanda.

säkerhet

När vi talar om molnbaserade system kan vi bara inte ignorera säkerheten. Så hur bra är CloudWays när det gäller säkerhet?

Till att börja med erbjuder CloudWays dedikerade brandväggar på OS-nivå. Det möjliggör 1-klick på Låt oss kryptera SSL-installation.

dedikerad os

Jag håller med om att det här är grundläggande säkerhetsfunktioner. CloudWays tillhandahåller dock några fler säkerhetsfunktioner.

Få andra säkerhetsfunktioner inkluderar IP-vitlistning för att ge åtkomst till SSH och SFTP. OS och firmware uppgraderas kontinuerligt med säkerhetsuppdateringar.

Du kan lägga till ett extra lager av säkerhet genom att använda deras tvåfaktorautentisering.

Jag skulle medge att en bra uppsättning säkerhetsfunktioner är det som gör CloudWays säkert över molninfrastruktur.

Hur lätt är CloudWays att använda?

Låt mig därefter ge mer information om CloudWays instrumentpanel.

CloudWays låter dig använda sin 3-dagars kostnadsfria testperiod som får aktiverad efterverifiering. Att komma igång med deras instrumentbräda är enkelt.

På en högre nivå tyckte jag att det var enkelt.

Detta ger dig möjligheten att välja olika molnleverantörer. Tillsammans med detta kan du anpassa det baserat på dina krav.

Cloudways Dashboard

Du kan välja mellan olika serverplatser. Härifrån kan du aktivera eller inaktivera tillägg.

Dashboard Lägg till Ons

Instrumentpanelen låter dig hantera applikationer, servrar och skapa team och projekt för bättre samarbete.

cloudways instrumentbrädaInte många värdleverantörer överväger teamsamarbete och att ha den här funktionen inbäddad i instrumentpanelen gör CloudWays till ett bra alternativ.

Med CloudWays WordPress Migrator kan du snabbt migrera flera WordPress-webbplatser. Med CloudWays kan du ha en separat iscensättningsmiljö som kan klonas.

Sammantaget är min erfarenhet av CloudWays att det har enkla, innovativa och out-of-the-box funktioner aktiverade i instrumentpanelen och allt detta är lätt att använda.

Kundsupport

CloudWays har en livechatt dygnet runt. Jag försökte deras livechattalternativ. Detta är verkligen dygnet runt och kundsupportrepresentanten ger snabba svar på alla frågor.

För att utforska ytterligare försökte jag deras livechattalternativ och det är lika tilltalande.

cloudways Live Chat

Det har också ett 24/7 biljettsystem som låter dig lägga till biljetter till dina frågor. CloudWays stöds med en uttömmande kunskapsbas som täcker ett brett spektrum av ämnen.

CloudWays stöds med bra samhällsstöd. Om du fortfarande vill hitta mer support har CloudWays egna fältexperter som hjälper användare med migrering, installation, felsökning och uppgraderingar.

Efter att ha använt CloudWays, hittade jag mig aldrig frustrerande leta efter självstudier eller guider. Allt är lätt tillgängligt.

CloudWays tillhandahåller CloudwaysBot-kanaler som kan ge flera aviseringar

CloudWays Bot

Planer och prissättning

De flesta användare tycker att dedicerad hanterad molnbaserad webbhotell alltid kommer att vara dyr eller snarare inte särskilt budgetvänlig. I motsats till denna tro är CloudWays säkert budgetvänligt i många aspekter.

Låt mig förklara detta bättre genom att illustrera deras prissättningsmodell.

CloudWays håller en strategi Pay as you Go, vilket innebär att du endast betalar för de resurser du konsumerar. Tillägg, migrering, support ingår i tjänsten.

Det har ingen låsperiod och du kan skala dina applikationer utan begränsningar. Planerna låter dig välja mellan olika molnleverantörer.

Dessa konfigurationer är helt anpassningsbara och håller därigenom effektiva priser.

Cloudways planer

Funktioner

CloudWays ger dig de flesta av de grundläggande såväl som många andra funktioner. Den har en kostnadsfri testversion, gratis migrering, 24/7 support och support med CloudwaysBot-kanaler.

Det innehåller flera tillägg som Rackspace-e-post, SMTP, DNS, applikationsuppgradering, Cloudways API, för att nämna några.

Dess stöd för flera värden är en punkt som jag redan har lyftt fram.

CloudWays har säkerhetskopiering och återställning med ett klick, cron jobbschef, WP-CLI förinstallerat och bra stöd för samarbete med skapande av arbetsflöden.

molnvägar funktioner

Sammantaget vill jag betona att CloudWays inte är alltför funktionspaket, men samtidigt ger användbara grundläggande och avancerade funktioner.

Sammanfattning

CloudWays har några oslagbara funktioner. Dess budgetvänliga tillvägagångssätt där du måste betala för vad du använder är verkligen en funktion du inte kan missa.

Med sin hanterade molnhotell kan du inte bara utnyttja dess webbhotell utan också flera tillägg som ingår utan extra kostnad.

Fördelar

 • Konfigurerbara servrar
 • Bra säkerhetsfunktioner
 • Kundsupport dygnet runt
 • Prisvärd plan
 • Stöder flera hosting

Nackdelar

 • Registreringen och verifieringen är tidskrävande
 • Har inte en traditionell cPanel, till skillnad från de flesta värdplattformar
 • Kräver viss grundläggande teknisk expertis för att börja använda deras molnhotell

Vår dom

CloudWays ger support 24/7, gratis prov, gratis migrering och massor av andra funktioner. Servrarna kan konfigureras enligt ditt krav.

Skalning av befintlig infrastruktur är enkel med CloudWays. Dess senaste infrastrukturteknologier ger en bra blandning av hastighet och säkerhet.

När det gäller drifttid, prestanda, tillförlitlighet och säkerhet visar CloudWays sig vara ett bra alternativ och värt att prova. Utan andra tankar är CloudWays ett val du bara inte kan missa.

Prova CloudWays

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map