CrashPlan-gennemgang: Skal du købe denne onlinebackup-service?

Her på HostingPill er data og dens bevægelser meget vigtige for os. Uanset om du konsekvent ønsker at tilføje indhold til dit websted eller arbejde offline, er digital opbevaring en vigtig del af hverdagen nu.


En enkelt computer kan indeholde og behandle store mængder information og gjort næsten alt om information (oprette den, få adgang til den, dele den) mere effektiv.

Ulempen er naturligvis, at hvis din enhed går ned, går i stykker eller bliver stjålet – har du måske mistet alle disse filer, du har opbevaret et sted.

Derfor er vigtigheden af ​​at støtte alt op. Men hej, det er lettere sagt end gjort – vi kan muligvis sikkerhedskopiere en gang imellem manuelt, men jeg tvivler på, at nogen regelmæssigt gør manuelle sikkerhedskopier konsekvent nok til at bevare alle de nye ting på deres enhed.

Gå ind i CrashPlan.

CrashPlan er et produkt udviklet af Code42, en softwarevirksomhed, der beskæftiger sig med backup-software.

Code42 tilbyder to hovedprodukter: Code42 Enterprise, som er backup-software til store virksomheder, og CrashPlan, som er til små virksomheder.

Konkret er CrashPlan beregnet til at rumme op til 200 ansatte (eller 200 enheder – der er en forskel!).

CrashPlan er nu specifikt til små virksomheder, skønt det også var til personlig brug.

Efter min ydmyge mening kan du bruge det nuværende CrashPlan til dine personlige enheder såvel som din virksomhed helt fint.

Alt dette lyder godt – men er CrashPlan virkelig så god?

Nå, det synes Expedia. Det samme gør USA’s National Park Service. Såvel som Square, Adobe og Yelp – hvis du nogensinde har hørt om dem.

Så klart Code42s software klarer sig godt med de større klienter. Kan dens software til små virksomheder holde op lige så godt?

Lad os se!

Ulemper

CrashPlan lyder godt udad. Når du dykker ind, er der et par uheldige fejl. Heldigvis er de ikke store, men vi skal stadig kigge først.

Et problem jeg har med CrashPlan er, at det kun dækker computere.

ulemper

At have en CrashPlan-app til tablets og smartphone lyder som noget grundlæggende for mig – en repræsentant fortalte mig, at CrashPlan plejede at tilbyde disse muligheder – så jeg synes, det er meget uheldigt, det bliver begrænset til desktops.

Bortset fra det kunne CrashPlan’s kundesupport bruge noget arbejde.

Mit vigtigste problem her er ressourcerne på stedet. Da CrashPlan er en del af Code42s backup-tjenester, får den halvdelen af ​​Code42s supportside.

support side

Det har ikke mange artikler, og er ikke godt til at gennemse. Du kan søge, men den er alligevel ikke særlig ressourcetung.

Endelig, selvom repræsentanterne er hjælpsomme, kan de være lidt vanskelige at nå. Undertiden besøger du måske webstedet og finder et pop op-vindue, men andre gange vil det ikke være der, selv ikke i arbejdstiden.

Der er heller ingen nemme muligheder for at kontakte support i selve softwaren, så du skal gøre alt på webstedet.

Endelig er telefon- og live chat-timer faktisk begrænset. Hverken er døgnet rundt, kun billetsystemet.

Det er dybest set det. Som du kan se, er manglerne mest koncentreret om kundesupport.

Selvom dækningen for flere enheder ville være stor, bruger de fleste virksomheder primært computere, så det er ikke for meget tab.

Klar til det positive?

Fordele

CrashPlan har meget at gøre for disse svagheder.

For det første er priserne meget enkle og fleksible. Det er en (rimelig, efter min mening) fast pris pr. Produkt, og du kan tilføje en masse produkter.

crashplan pris

Udgifterne er nøjagtigt proportionale med den mængde enheder, du ønsker at have dækket af CrashPlan.

For det andet kan jeg virkelig godt lide, at CrashPlan ikke byrder dens service med skrammel. Du får det, du beder om, og selv for det produkt er det ekstremt fleksibelt.

Du kan redigere et ton præferencer og indstillinger for at gøre CrashPlan’s service så optimal for din tidsplan og præferencer som muligt.

Selvom kundesupporten er den svagere side af CrashPlan, har jeg fundet repræsentanterne som særligt nyttige.

Til sidst er CrashPlan meget nem at bruge og har også enestående ydelse.

I det hele taget vil jeg sige, at CrashPlan har meget at gøre for det. Men det betyder ikke, det er for alle – så læs fortsat for at få de detaljer, der betyder noget for dig.

Prisfastsættelse

CrashPlan’s priser er et af de mest ligetil for ethvert produkt, jeg har gennemgået indtil videre. Det skyldes, at der dybest set er et prismærke.

Det magiske nummer er $ 10.

crashplan pris

CrashPlan’s pris er $ 10 pr. Måned pr. Enhed, så hvor meget du betaler er stort set op til dig – du kan kun dække din bærbare computer for kun $ 10 om måneden eller alle de computere, som folkene i din virksomhed bruger, uanset hvor mange måneder der er.

Med det ude af vejen, tror jeg, at det større spørgsmål, der er tilbage, er, om der er nogen skjulte omkostninger.

Typisk kunne man forvente muligheder for at opgradere lagring, eller måske et skjult gebyr for faktisk at gendanne filer.

CrashPlan formår ikke at debitere dig for noget af det (faktisk har du også ubegrænset lagerplads). Der er heller ingen gebyrer for tilføjelse af enheder med undtagelse af enhedstærsklen på 200+.

På det tidspunkt skal du opgradere til Code42 Enterprise, hvilket giver perfekt mening. For de fleste små virksomheder er en grænse på 200 computere mere end nok.

CrashPlan har en prøve på en måned gratis for dem af jer, der er usikker på det. Personligt har jeg brugt CrashPlan i et par måneder, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke har set nogen ændringer i, hvad jeg betaler.

crashplan gratis prøveversion

Det er den samme måned til måned, og intet er dukket op for at få mig til at betale et ekstra gebyr eller den nødvendige opgradering.

Jeg tror, ​​det er sandsynligvis fordi CrashPlan’s service er så ligetil, at der ikke er meget plads at skjule. Det er ikke en masse værktøjer, der er pakket i en pakke: det er sikkerhedskopiering og gendannelse af data.

I det hele er det en lettelse at kunne rapportere om en gennemsigtig prisstruktur.

Funktioner

CrashPlan er en enkel service. Det er på ingen måde en dårlig ting, men det er stadig et vigtigt faktum af CrashPlan’s essens.

CrashPlan er et backup- og gendannelsesværktøj. Det er rettet mod små virksomheder, men du kan bruge det til din personlige computer lige så godt. Det lyder godt, men er der behov for at tale om funktioner bortset fra “sikkerhedskopiering” og “gendannelse”?

Ja. Fordi sikkerhedskopierings- og gendannelsesværktøjer er temmelig almindelige, enten af ​​sig selv eller som valgfri tilføjelse til webstedsopbygning eller hosting-pakker. En service kan være både enkel og veludstyret, og CrashPlan er et fremragende eksempel på det.

Lad os starte med det grundlæggende.

Funktionen, der er CrashPlan’s salgssted, er en overkommelig udvidelse. Du kan tilføje enhed efter enhed uden yderligere gebyrer, indtil du rammer 200 enheder.

crashplan funktioner

Det vigtigste er især, at sikkerhedskopieringskapaciteten er ubegrænset. Dette gælder for hver enhed, men endnu bedre er der ingen grænser for filstørrelser.

Du behøver ikke at opdele en stor fil i mindre dele, for eksempel, som virkelig kan være praktisk.

En funktion, som CrashPlan leverer, er temmelig enkel, men meget nyttig. Det ville være muligheden for at redigere din sikkerhedskopi. Mange back-up-tilføjelser leveret af hosting- eller webstedsbyggerfirmaer har ikke denne funktion.

Man kan også tilpasse, hvor længe filer opbevares, og hvilke versioner der skal opbevares eller kasseres.

forretning backup

Dashbordet til desktop-software giver dig mulighed for at se lagrings- og sikkerhedskopieringsstatus for alle computere på din plan – jeg brugte bare min egen, men det er en god funktion at have til forretningsindstillinger.

Andre ting, du kan gøre, involverer omfattende indstillinger og valg af funktion.

Det vil sige, du kan tilpasse din CrashPlan-software til at arbejde tæt på det, der er ideelt for dig: du kan redigere forbindelses- / netværksindstillinger, tilføje obligatoriske adgangskoder til at åbne softwaren i første omgang, indstille advarsler for dig selv, stoppe sikkerhedskopier når dit computerbatteri når x-beløb, og meget mere.

Selvom desktop-softwaren fungerer fint, ville jeg ønske, at de også havde CrashPlan tilgængelig til tablets eller telefoner. Selvom ikke til sikkerhedskopiering af ting direkte fra disse enheder, ville det i det mindste være praktisk at redigere dine indstillinger og præferencer ved hjælp af apps på andre enheder.

Til sidst: skønt det må være en selvfølge, CrashPlan bruger top-notch, industristandard krypteringstiltag for at beskytte dine data.

data-sikkerhed

Jeg vil generelt sige, at CrashPlan er top-notch funktionsmæssigt. Igen er selve tjenesten meget enkel. Andre virksomheder kan muligvis prøve at krydre det ved at tilføje bloatware eller unødvendige værktøjer.

CrashPlan holder sin funktion lige, men gør den ekstremt brugbar og formbar. Det er en kraftfuld software, der lader sit potentiale være helt åbent for brugeren.

Brugervenlighed

Hvis du tænkte, at en software, der centrerer omkring en eller to kernefunktioner, ville være en temmelig let at bruge software … ville du generelt have ret. I det mindste på forbrugersiden er det generelt sandt. Men det er ikke altid sandt!

Og selvom en service ikke er nøjagtigt teknisk vanskelig, kan den være så dårligt designet, at den bliver frustrerende og ineffektiv at bruge, især i forhold til andre indstillinger. Falder CrashPlan i denne fælde?

Nej. Se selv.

oprette backup-valg med crashplaner

Jeg valgte en mappe til sikkerhedskopiering. Når jeg ikke skriver om hosting, kan jeg lide at læse – for nylig har jeg læst op om bevidstheden – så her er jeg, der sikkerhedskopierer min lette læsning.

sikkerhedskopiere med Crashplan

Når jeg var tilfreds med mit valg af filer / mapper, ramte jeg bare “Gem” -knappen og ventede, mens ting blev uploadet. Det var temmelig hurtigt (skønt jeg ganske vist brugte et Ethernet-kabel), og meget let at bruge.

CrashPlan er usædvanligt nem at bruge. Alle de funktioner, jeg talte om tidligere, kan fås i fanen “værktøjer” ovenfor eller “indstillinger” -knappen ved hjælp af sikkerhedskopien.

Jeg ved ikke, om brugergrænsefladen er intuitiv for dig, men det har været mig. Hidtil har jeg ikke haft nogen forvirringer, der navigerer eller skifter indstillinger (der er ikke så meget at navigere alligevel).

Afslutningsvis vil jeg sige, at CrashPlan er meget let at bruge, og ud over det, intuitivt for brugeren.

Kunde support

Jeg vil være ærlig med dig. Som jeg har understreget, er CrashPlan meget ligetil som et produkt – så kundesupport er ikke så vigtigt som det er for mere kompliceret og alt-i-en online software.

Ikke desto mindre ved du aldrig, hvornår noget vil komme op – jeg havde faktisk et spørgsmål, som CrashPlan-webstedet ikke adresserede godt. Så hvordan måles CrashPlan’s support?

Til dette svar ser jeg på både repræsentanterne og ressourcerne på stedet, som CrashPlan leverer. Lad os starte med førstnævnte.

Jeg ville ønske, at kundeservicerepræsentanterne var lidt lettere at få adgang til. Måske er det fordi CrashPlan er et relativt ligetil værktøj, men uanset hvad du er nødt til at tage et par flere klik for at komme til de nødvendige kontaktsider.

En anden mindre gener er, at live chat og telefontider begge er begrænset til mandag til fredag ​​og fra 07:00 til 19:00 (US Central Standard Time). Heldigvis er billetsystemet døgnet rundt, men jeg tror i det mindste telefon- eller live chat-tjenester kunne være åbne længere.

Bemærk: Hvis du åbner webstedet i de rigtige timer, finder du muligvis en pop-up til live chat. Dette har ikke været min oplevelse, hver gang jeg besøger webstedet, selv ikke i de officielle chat-timer – så gå figur.

Når du først får en repræsentant, finder du det sandsynligvis en god oplevelse. Du udfylder en grundlæggende live chatformular og venter derefter på nogen til at afhente din sag.

crashpaln support

crashpaln-chat

crashplan chat

crashplan chat

Som du kan se, var livechaten generelt temmelig lydhør. Selvom det føltes længere på det tidspunkt, ventede jeg kun et par minutter og fik derefter svaret.

For øvrig var mit spørgsmål, om CrashPlan var tilgængelig til andre enheder, f.eks. Telefoner eller tablets. Deres websted henviser mest til computere, men siger også “enheder.” Jeg var ikke sikker på, om det var indlysende, at CrashPlan er tilgængelig for andre enheder, eller åbenlyst, at det ikke er tilfældet.

Jeg blev desuden imponeret over medarbejderens slags svar, som føltes meget personlig. Jeg følte, at repræsentanten var en person, der arbejdede i det egentlige firma, måske på deres egentlige kontorer, snarere end nogen, der kopierede klæbende svar fra et tilfældigt sted.

Uanset om det er sandt eller ej, var det et godt svar.

Selvom jeg er tilfreds med deres live chat, gentager jeg, at de begrænsede timer og de ekstra trin, der kræves for at komme til en kontaktside, er frustrerende og ikke branchestandard. Bestemt ikke verdens ende, men i det mindste en mindre gener.

CrashPlan’s kundesupportside er Code42s supportside, som i sig selv er opdelt i CrashPlan-halvdelen og Code42 for Enterprise-halvdelen. CrashPlan’s halvdel er ikke nøjagtigt god til browsing.

Du kan kun se på et par guider og ressourcer og “topartiklerne”, men kun hvad der er angivet til dig under disse kategorier.

Der er en søgefunktion, men den gælder for alle Code42s supportsideoplysninger. Du kan anvende et CrashPlan-filter på søgefunktionen, men det er stadig meget mindre, end du ville få med andre supportsider. Jeg ved ikke engang, om jeg vil kalde det en vidensbase.

Efter at have kigget igennem støttesidens artikler – hvilket betyder ved at foretage søgninger – kan jeg sige, at jeg har set bedre. Det væsentligste tages hånd om, men hvis du har et underligt spørgsmål, er du sandsynligvis nødt til at gå hen og kontakte en repræsentant.

De har også en ressursside, der ikke er superrelateret til CrashPlan og er mere rettet mod små virksomheder og deres data. Det kan være nyttigt, men du kan alligevel finde masser af ting som det uden for CrashPlan på internettet.

I alt er CrashPlan’s support i orden. Deres informationsressourcer på stedet mangler både indhold og en mere omfattende brugergrænseflade.

Repræsentanter er meget gode, men timerne er begrænsede, hvis du ønsker øjeblikkelig hjælp. Hvilket ikke ville være for dårligt, hvis oplysningerne på stedet var bedre.

Men hey, intet er perfekt. CrashPlan er en simpel service, så det ville være urimeligt at forvente fuldt ud kundesupport til det. Og hvis alt fungerer godt, har du sandsynligvis ikke brug for kundesupport alligevel …

Efter at have kigget igennem støttesidens artikler – hvilket betyder ved at foretage søgninger – kan jeg sige, at jeg har set bedre.

Det væsentligste tages hånd om, men hvis du har et underligt spørgsmål, er du sandsynligvis nødt til at gå hen og kontakte en repræsentant.

De har også en ressursside, der ikke er superrelateret til CrashPlan og er mere rettet mod små virksomheder og deres data. Det kan være nyttigt, men du kan alligevel finde masser af ting som det uden for CrashPlan på internettet.

I alt er CrashPlan’s support i orden. Deres informationsressourcer på stedet mangler både indhold og en mere omfattende brugergrænseflade.

Repræsentanter er meget gode, men timerne er begrænsede, hvis du ønsker øjeblikkelig hjælp. Hvilket ikke ville være for dårligt, hvis oplysningerne på stedet var bedre.

Men hey, intet er perfekt. CrashPlan er en simpel service, så det ville være urimeligt at forvente fuldgyldig kundesupport til det. Og hvis alt fungerer godt, har du sandsynligvis ikke brug for kundesupport alligevel …

Pålidelighed

Efter at have brugt det i et par måneder, kan jeg ærligt sige, at CrashPlan klarer sig, som du ville forvente, at hvis du lige er færdig med at kigge gennem deres websted. Okay, måske ikke så perfekt, som virksomheden gør det ud til at være, men det er en given.

Jeg har stadig fundet, at CrashPlan generelt er hurtig. Min bærbare computer er ikke nogen tungvægt, og jeg var bekymret for, hvor meget af min pc’s ressourcer, der ville blive trukket væk til CrashPlan’s konstante baggrundsaktivitet – selvom jeg har lavet nogle indstillingsredigering, har jeg fundet min computer hovedsagelig upåvirket af CrashPlan.

Når jeg sikkerhedskopierer mapper, fandt jeg ikke, at bestemte filer skiller sig ud, som ikke er sikkerhedskopieret (hvilket undertiden sker, når jeg bruger back-up-tilføjelser i andre tjenester). Alt bliver overført helt fint.

Funktioner Funktioner Kontinuerlig Backup Crashplan

I sidste ende kommer det ned på, om jeg har bemærket uregelmæssigheder, mislykkede sikkerhedskopieringer, beskadigede filer eller langsomme hastigheder.

Indtil videre har jeg ikke gjort det. Hvilket får mig til at sige, at medmindre jeg tilfældigvis er usædvanligt heldig, fungerer CrashPlan lige som bestemt.

Anbefaler jeg CrashPlan?

Hvis du har nået det så langt, har du enten læst (eller skummet) meget. I tilfælde af at alt er virket, så lad mig pakke det hele op for dig.

Code42’s Enterprise-produkter er blevet brugt af verdens førende mærker, navne, du næsten helt sikkert har hørt om.

CrashPlan for Small Business har muligvis mindre af disse tunge kunder, men det klarer sig stadig godt.

Dens prisstruktur er meget enkel – $ 10 pr. Enhed pr. Måned. Jeg synes, prisen er ganske rimelig, og den er bestemt fleksibel – du kan bare bruge den til en enhed, hvis du f.eks. Er freelancer.

Du kan tilføje en masse enheder, så mange som de fleste små virksomheder ville have brug for efter min mening, og tjenesten er meget tilpasselig. Du kan alvorligt redigere ting, som du ikke ville tænke på at redigere (men du finder ud af, at det senere kommer godt med).

For ikke at nævne, ydelsen er meget solid, og softwaren er super nem at bruge.

Jeg ville ønske, at kundeservicerepræsentanter var mere tilgængelige, og informationen på stedet var meget bedre, men repræsentanterne er gode, hvis du kan få adgang til dem.

Det er sikkert, pålideligt, meget formbart og efter min mening værd at prisen. Hvis du er usikker, kan du altid prøve det i en måned gratis og annullere, hvis du beslutter det ikke er noget for dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map