CyberGhost VPN Review 2020 (Våre tanker etter å ha testet det)

Hvis du har sett på lister over toppnivå-VPN-er, har du sikkert møtt CyberGhost.


CyberGhost er ikke den største eller mest populære VPN, men det er absolutt en av de mest anerkjente.

CyberGhost har overraskende bare eksistert siden 2011. CyberGhost har opprettholdt en sterk følelse av identitet som en promotør for internett-personvern og frihet.

Ja, alle VPN-er sier det, jeg vet. Vel, CyberGhost var det første VPN-selskapet som publiserte en åpenhetsrapport, og hele selskapet er mindre enn et tiår gammelt.
Så det kan være mer enn bare å vise med CyberGhost.

Til tross for at den ikke er den mest populære VPN-en i verden, støtter den over 20 millioner brukere, så det er sikkert noe går riktig.

Men hei, du kan ikke bedømme hva CyberGhost sier om seg selv. Heldigvis har jeg brukt CyberGhost en liten stund nå, og jeg kan gi deg en full oversikt over det gode, det dårlige og det fantastiske. La oss komme i gang.

Pros

Jeg begynner med de gode nyhetene. Helt ærlig, det er mye av det, så jeg vil prøve å holde det kort.

For det første har CyberGhost rimelige priser. Noen mennesker vil finne bedre avtaler med andre selskaper, men for de som ønsker en fullt utstyrt VPN med høy ytelse, er CyberGhost en av de beste tilbudene der ute.

For det andre har CyberGhost mange funksjoner.

CyberGhost VPN-funksjoner

Spesielt har CyberGhost mange styrker når det gjelder serverne, og mange verktøy som gir brukerne kontroll over deres egen erfaring.

Noe av det imponerende med dette er at CyberGhost klarer å gjøre alt dette samtidig som det er enkelt å bruke. Brukergrensesnittet er veldig vennlig, og en nybegynner kan optimalisere CyberGhost-innstillingene (eller la dem være i fred, hvis de ønsker det).

Endelig har CyberGhost generelt solid ytelse. Etter min erfaring har CyberGhost vært en av de raskeste VPN-ene rundt, men det er hikke her og der (og jeg er ikke sikker på i hvilken grad det bare er internett).

Likevel er CyberGhost veldig bra.

Alt i alt klarer CyberGhost seg veldig bra i de fleste aspekter, og dette har gjort det til et av de mest attraktive VPN-ene på markedet.

Ulemper

Dette er en av de korteste “ulemper” -listene jeg har gjort på en stund. Den tydeligste svakheten er i kundesupport.

Selv om CyberGhost har et live chat- og billettsystem, mangler de telefonstøtte. Dette er ikke et stort problem, og mange VPN-er har ikke telefonstøtte, men det ville være fint likevel.

I tillegg, mens representantene er i orden, er kunnskapsbasen / informasjonsmaterialet litt mangelfullt.

cyberghost-innhold for ulemper

Det er ikke noe galt med det i seg selv, men det kan bruke noe mer innhold.

Bortsett fra det, skulle jeg ønske det var mer en kobling i appen til kundesupport. Du kan lage en tilbakemelding eller en feilrapporteringsdialog, men det er ikke det samme.

Nå, bortsett fra det, må jeg si at jeg ikke tror CyberGhost har for mange feil som er verdt å ta til etterretning.

Jeg vil imidlertid si at selv om prisene er bra for det som blir tilbudt, vil CyberGhosts pakker fortsatt være litt for mye for noen mennesker.

For de som ikke har noe imot å forlate noen funksjoner og servere, kan du definitivt gå billigere enn CyberGhost.

Spesielt hvis du bare trenger en enkel VPN, kan CyberGhost være litt mye for deg i det den tilbyr.

Hvis du vil ha en fullt utstyrt VPN, tror jeg ikke det er for mye som går galt med CyberGhost. Men hei, la oss komme inn på detaljene først.

Priser og funksjoner

Før vi hopper inn i alt CyberGhost tilbyr, la oss se kort på pris.

For det første tilbyr mange kjente VPN-er gratis tjenester sammen med betalte opsjoner. CyberGhost er ikke en av dem, jeg beklager å si. CyberGhost tilbyr bare betalte planer – men det er ikke helt ille.

Dette er fordi gratis VPN-er noen ganger risikerer å ha tvilsom personvernpraksis. Det er ikke en risiko du vil ta hvis målet ditt er anonymitet på internett. På en måte er CyberGhost å være ærlig overfor brukerne sine: Hvis du ønsker personvern i toppnivå, må du betale.

Uansett, det som er mer skuffende for meg er at CyberGhost ikke tilbyr en lengre prøveperiode. CyberGhost tilbyr bare en 24-timers gratis prøveperiode, og da må du velge.

Det er bedre enn ingenting, men ikke nok tid til å ta et fullt informert valg. Imidlertid har planer en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, så du trenger ikke å gjøre noen enorm risiko.

cyberghost pengene tilbake

Når det gjelder prisene i seg selv, er CyberGhost som de fleste VPN-er med å tilby lavere priser for lengre forpliktelser. Jeg vil si at CyberGhost sine priser er ganske normale for VPN-planer, hvis de er litt på høyere side.

Vektlegg litt. Jeg forstår at mange VPN-brukere ikke er virksomheter, men enkeltpersoner fra alle samfunnslag som kan være interessert i å beskytte anonymiteten deres til en lavere pris.

Grei nok, men etter min mening er CyberGhosts priser veldig gode for kvaliteten på funksjonene CyberGhost tilbyr.

Og i alle fall er noen av CyberGhosts markedsføringsalternativer ganske rimelige selv etter VPN-standarder.

Så langt betalingen går, er CyberGhost ganske typisk når det gjelder å akseptere kort, PayPal eller Bitcoin (ingen andre mynter, beklager!).

Nå, for å få prisene til å fungere: CyberGhost kan jobbe på opptil 7 enheter samtidig. Noen VPN-er tilbyr mer, men 5-10 er ganske typiske og jeg synes 7 enheter er ganske solide, spesielt til de prisene.

koble til 7 enheter cyberghost

Når du bruker den på en av disse enhetene, vil du oppdage at CyberGhosts servere er en av styrkene. Hvis du er bekymret for at CyberGhost, primært operert i Sentral-Europa, vil mangle servere i ditt område, vil du sannsynligvis ta feil.

CyberGhost har over 3000 servere i 60 land. Selvfølgelig har noen land en større andel av disse serverne enn andre, men det er fortsatt en veldig god mengde servere per land, så du får et enormt valgnivå.

Dette er en av mine favoritt ting om CyberGhost: CyberGhost gjør det så enkelt som mulig å bytte til de beste serverne.

Det er vanlig at VPN-er fremhever noen få servere, men CyberGhost gjør massevis av arbeid for deg ved å velge en lang liste over de beste serverne for torrenting og streaming.

For streaming forteller CyberGhost til og med deg hvilke servere som er best for strømming fra hvilke tjenester. Du kan også bokmerke servere og til og med administrere dem under kategorier. Det er veldig omfattende.

cyberghost vpn-streaming

I tillegg til å kunne bytte mellom servere, kan du veksle mellom VPN-protokoller. Som tilfellet er for de fleste VPN-er, er OpenVPN standard, men du kan også hoppe til L2TP-IPsec- eller IKEv2-protokoller..

Noen VPN-er tilbyr ekstra verktøy i tillegg til det grunnleggende om VPN-teknologi. CyberGhost er en av disse. Mest fremtredende,

CyberGhost har en annonse-blokkering innebygd, i tillegg til en malware-blokkering og DNS / IP lekkasjebeskyttelse.

malware-blokkerer cyberghost

I tillegg har CyberGhost en automatisk drepebryter. Dette er ikke til stede i hver VPN, og jeg ville lyve hvis jeg sa jeg virkelig måtte benytte meg av disse, men det er fremdeles en fin funksjon.

I utgangspunktet betyr det at hvis tilkoblingen din faller, vil visse applikasjoner automatisk blokkeres fra å få tilgang til enheten din. Det er et raskt skjold.

For de mest grunnleggende tingene, som jeg nesten ikke synes er verdt å nevne fordi du på en måte kan anta dem for de fleste betalte alternativer: CyberGhost har retningslinjer uten logger og ubegrenset båndbredde.

Jeg vil snart dekke ytelsen og sikkerheten, men for å si det kort: ja, det er raskt, og ja, det er sikkert.

Nå må jeg si – CyberGhost er like bra som de beste VPN-ene, og det har veldig rimelige priser å starte opp. Du får rikelig med verktøy, og best av alt, full kontroll over disse verktøyene. Pokker, halvparten av verktøyene handler om å gi deg kontroll over opplevelsen.

Av den grunn vil jeg hevde at CyberGhost er en av de beste VPN-ene akkurat nå, og på toppen av det har noen av de beste prisene.

Brukervennlighet

OK, alt høres bra ut – mye tilpassbarhet og funksjoner. Woohoo! Men kan ikke det være litt anmassende?
For en første gangs bruker kan det være litt. Imidlertid tror jeg de fleste, til og med nybegynnere, kunne komme om bord i løpet av timen (maksimalt).

Det er ganske enkelt å sette opp en konto. Jeg har møtt noen eldre anmeldelser som sa at CyberGhost pleide å være litt mer forvirrende i registreringsprosessen, men jeg tror det ikke lenger er noe problem, for øyeblikket kan det gjøres i løpet av få minutter.

Med minutter mener jeg hele prosessen med å laste ned programvaren, registrere en konto, betale og begynne å bruke VPN. Og når du først bruker VPN, er designet ekstremt brukervennlig.

La meg vise deg hva jeg mener. Slik ser CyberGhost normalt ut på en PC.

cyberghost ser ut på skrivebordet

Hvis du klikker på den lille pilen ved siden av rullegardinmenyen, vil denne dukke opp.

cyberghost-grensesnitt

Dette er den imponerende serveradministrasjonen som jeg fortalte deg om tidligere. Du kan utvide det litt mer herfra. Og dit du går, det er det fullverdige vinduet ditt:

cyberghost-serverforbindelse

Og så klikker du bare på pilen igjen, så går den tilbake til den opprinnelige størrelsen, der du bare må veksle en eller to knapper. Og som jeg har sagt, CyberGhost er veldig nyttig når det gjelder å identifisere hvilke servere som er ideelle.

Kontostyring og veksling av andre innstillinger er omtrent like brukbare som alt annet hittil vist.

Jeg har bare én klage: noen ganger når jeg åpner CyberGhost-vinduet, er det for stort for skjermen. Jeg må endre størrelsen på skjermen manuelt for å få den til å passe hver gang, noe som er irriterende, men ikke veldig stort.

Alt i alt er CyberGhost ganske enkelt. Forskjellen mellom CyberGhost og de enkleste VPN-ene der ute er egentlig bare noen få klikk.

Så sant, CyberGhost er teknisk sett ikke den enkleste VPN-en, men det er fordi det ikke er den enkleste VPN-en.

Og jeg kan ikke forestille meg å klage på det, med tanke på CyberGhost som gjør det så enkelt som mulig å ha en så tilpasset VPN-opplevelse.

Kundeservice

Ah – men hva med kundeservicen? Ting kan alltid gå galt, og god kundesupport er derfor viktig.

CyberGhost tilbyr et lite kunnskapsgrunnlag. Primært har støttesiden noen få guider, noen feilsøkingsartikler og noen vanlige spørsmål om vanlige spørsmål. Det er ikke noe stort, men det er veldig passende for omfanget av en VPN.

cyberghost-støtteside

Så langt det går direkte å kontakte representanter, kan du nå dem via et billettsystem eller via live chat.

Jepp, ingen telefonstøtte, men i det minste kan du fremdeles kontakte en representant direkte med live chat.

Jeg har funnet representantene ganske nyttige, men jeg har heller ikke hatt dype problemer med CyberGhost, så jeg kan ikke si at jeg har testet representanter med et mer utfordrende spørsmål ennå. Ikke desto mindre kan CyberGhosts live chat- og billettsystem stort sett gjøre susen.

Så i alt er det ikke mye å si om kundesupporten. Det er ganske enkelt — ikke verst, men ikke akkurat fantastisk.

Samtidig synes jeg CyberGhost klarer seg bra nok til at behovet for solid kundestøtte blir noe redusert. Som fører meg til mitt neste punkt …

Sikkerhet og pålitelighet

Her ligger svaret du har ventet på – hvordan fungerer VPN faktisk?

Jeg lagret de beste nyhetene for sist, damer og herrer. Fordi CyberGhost presterer utmerket. Noen VPN-er tilbyr forskjellige hastigheter i prisnivåene, men med CyberGhost vil enhver kontrakt gi deg god fart.

Nå må jeg kvalifisere det: hastighetstesten min med CyberGhost var ikke for varm.

Her er en hastighetstest med CyberGhost AV.

cyberghost hastighetstest

Og her er en hastighetstest med CyberGhost ON.

cyberghost på

Så der går du. Det er klart, ting gikk mye tregere for nedlastingshastigheten. For å være ærlig, føltes det ikke veldig nøyaktig. Noen ganger kan internett mitt være flekkete, så jeg prøvde en gang til etter noen minutter.

hastighet gitt av cyberghost vpn

Så kanskje det bare er meg og det flekkete internett mitt, eller kanskje er CyberGhost bare ustabil. Etter min erfaring (og erfaringer fra de fleste av brukerne) er dette ikke tilfelle.

Jeg vil uansett si at CyberGhost totalt sett har veldig solid ytelse når det gjelder stabilitet og har generelt gode hastigheter.

Som du kan se, i den andre testen var nedlastningshastigheten veldig nær nedlastingshastigheten min uten CyberGhost. Jeg kan ikke si at det er sånn hele tiden, men det føles vanligvis raskt uansett.

Så langt sikkerheten går, tilbyr CyberGhost industristandarden 256-bit AES-kryptering. CyberGhost tilbyr også muligheten til å veksle mellom VPN-protokoller og har alternativet DNS-lekkasjebeskyttelse, som jeg nevnte. Og det er selvfølgelig alt ved siden av annonse-blokkeringen og malware-nettsted-blokkeringen.

Du kan også blokkere nettsteder fra å spore deg, og automatisk omdirigere til HTTP-tilkoblinger. Disse verktøyene er utmerkede sikkerhetstillegg, spesielt fordi du kan kontrollere i hvilken grad du vil sikre internettbruken din.

I sum vil jeg si at CyberGhost er en av de best presterende VPN-ene der ute. Sikkerhetsverktøyene gir deg noen ekstra ekstra beskyttelse hvis du vil ha det, og CyberGhosts sikkerhetsprotokoller er solide. Pluss at jeg generelt synes at CyberGhost-hastighetene er ganske solide, og for det meste er det en av de raskeste VPN-ene rundt.

Anbefaler jeg CyberGhost VPN?

Jeg er sikker på at du kan gjette svaret, men hva er dommen på CyberGhost?

For å si det enkelt, det er en priset VPN som er godt omtalt og har solid ytelse. Brukere får utmerket kontroll over VPN-opplevelsen deres, idet servere og sikkerhetstillegg er to hovedområder der brukere kan gjøre som de vil.

Dessuten er alt dette ekstremt enkelt å lære og administrere. Ja, kundesupporten kan være litt bedre, men det er nok, og i alle fall tviler jeg på at du vil trenge det mye.

Nok en gang kan jeg ikke fortelle deg entydig hvor god CyberGhost-hastighet er. De føler meg bra for meg, og når jeg tester dem, får jeg forskjellige svar, noe som mest sannsynlig er på grunn av min egen funky WiFi.

Jeg vil si CyberGhost er i det minste på den bedre siden av hastigheter, for å være sikker, men er ofte en av de raskeste VPN-ene.

Alt i alt er det ikke for alle. Folk som bare vil ha enkle, billige VPN-er, bør se på andre alternativer. Men alle andre bør sterkt vurdere CyberGhost – det er en av de beste VPN-ene rundt.

Få CyberGhost nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map