De 4 beste nettstedGround-alternativene (nummer 1 er bare fantastisk)

De 4 beste nettstedGround-alternativene (nummer 1 er bare fantastisk)

De 4 beste nettstedGround-alternativene (nummer 1 er bare fantastisk)

Jeg er sikker på at SiteGround ikke er noe nytt for ørene dine, du ville sikkert ha hørt mye om det tidligere. Men vet du, av mange brukere som søker etter SiteGround-alternativer.


Jeg har brukt SiteGround til å være vertskap for flere nettsteder, og ja, det er til tider frustrerende når du ikke får forventet utfall.

Når SiteGround er oversvømmet av så mange webhotell, hvorfor nøyaktig søker brukere etter SiteGround-alternativer?

Med SiteGround starter du til en lav pris og ender gradvis opp med å betale mer enn 3 ganger den opprinnelige prisingen for påfølgende fornyelse. Er ikke det litt urettferdig?

Det er ikke alt. SiteGround hevder å gi ubegrenset trafikk, men hver plan har et begrenset månedlig besøk. Er det ikke dette som stryker? Dette er absolutt fryktelig hvis du har planer om å skalere opp trafikken.

SiteGround har ikke mye sikkerhetsfunksjoner inkludert i planen, og du må velge en minimum 12-månedersplan. Bare lav planfleksibilitet.

Så, der går det, klagepunktet fra SiteGround-brukere. Hvis du er en slik bruker og febrilsk søker etter SiteGround-alternativer, kan du fortsette.

Dette er nøyaktig hva jeg vil dekke over her og gi deg gode fire alternativer til SiteGround.

hostingpill4 Beste SiteGround-alternativer

  1. GreenGeeks (Min favoritt)
  2. Bluehost
  3. FastComet
  4. A2 Hosting

Alternativ nr. 1: GreenGeeks

GreenGeeks BannerJeg ville starte dette med GreenGeeks. GreenGeeks er en god miljøvennlig vertsplattform og kan være et passende alternativ til SiteGround.

GreenGeeks har eksistert i nesten 10 år. Selv om ikke de mest kjente hostingplattformene, virker GreenGeeks absolutt lovende på flere måter.

Årsak 1 – Oppetidsgaranti:

greengeeks oppetidGreenGeeks gir en god og jevn oppetid. I de fleste tilfeller opprettholder den en konstant 100% oppetid.

GreenGeeks gir en garanti på 99,9% oppetid for delt hosting. Dette forsikrer på en måte oppetiden. Dessverre gir SiteGround ikke en slik garanti for delt hosting.

Årsak 2 – Priser:

GreenGeeks gir deg 3 planer for delt hosting. Den mest grunnleggende planen inneholder en rekke nyttige funksjoner og koster fortsatt bare $ 2,95 per måned i tilfelle du velger en 3-årsplan.

Spesielt gir GreenGeeks fleksibilitet når det gjelder planer og priser. Du kan velge en minimumsplan på 1 måned eller en maksimal 3-årsplan.

GreenGeeks planerGreenGeeks inkluderer oppsetningsavgift og domeneregistreringsavgift i planen. I virkeligheten trenger du ikke betale ekstra for de fleste tjenestene.

I motsetning til dette SiteGround, som du er klar over, ikke har en slik prisfleksibilitet og er dyrere.

Årsak 3 – Sikkerhetsfunksjoner:

Sikkerhet er først og fremst viktig når det gjelder webhotell.

GreenGeeks forstår best dine sikkerhetsproblemer. Alle planer dekker et minimum av Let’s Encrypt Wildcard SSL.

I tillegg kan du velge en Premium SSL. Infrastrukturen til GreenGeeks bruker containerbasert teknologi som gir maksimal sikkerhet sammen med skalerbarhet.

Det gir hosting-kontoisolering, proaktiv døgnovervåkningsserverovervåking, sanntids sikkerhetsskanning etter virus og malware, automatiske oppdateringer for sikkerhetsoppdateringer, forbedret SPAM-beskyttelse med planlagte nattlige sikkerhetskopier.

GreenGeeks tilbyr noen avanserte sikkerhetsfunksjoner som helt mangler i SiteGround.

Årsak 4 – tillegg:

GreenGeeks inkluderer sikkerhetskopier og restaurering som en del av enhver plan. Du får et gratis domenenavn sammen med gratis migrering av nettsteder.

Alle planer inkluderer 24/7 teknisk support. GreenGeeks er utviklervennlig og støtter et bredt spekter av teknologier. I tilfelle du velger netthandel, får du en gratis installasjon av handlekurven.

Planene inkluderer gratis dra og slipp-byggherre, gratis e-postkontoer, ubegrenset database, cPanel og softaculous.

Årsak 5 – Ingen innspilling:

GreenGeeks gir skalerbare databehandlingsressurser. Den har flere datasentre og inneholder SSD-RAID 10-lagring.

Databasene og serverne er optimalisert og inkluderer en gratis CDN-integrasjon som gir god hastighet via hurtigbufring.

GreenGeeks ytelseDu kan også alternativt velge deres kraft cacher. Den overflødige infrastrukturen gir deg ubegrenset båndbredde og minst smøring.

Ja, jeg vil ha GreenGeeks

Alternativ nr. 2: Bluehost:

BlueHost BannerDeretter vil jeg foreslå Bluehost som et godt SiteGround-alternativ. Dette er igjen en populær hostingplattform og anbefales offisielt for WordPress.

Bluehost driver over 2 millioner nettsteder over hele verden. Det kommer med allsidige tjenester og forskjellige funksjoner som gjør det enklere å være vertskap for nettsteder.

Årsak 1 – Ingen throttling:

Dette er min første grunn, Bluehost er et godt SiteGround-alternativ. Alle planer har standardytelse. Den grunnleggende planen gir en 50 GB SSD-lagring.

Alle planer støtter uovervåket båndbredde. Selv om planene kan ha ressursbegrensning som kan skaleres når som helst, men dette begrenser ikke på noen måte din vekst.

Det støttes med SSD-lagring sammen med CloudFlare CDN for å gi betydelig ytelse.

Årsak 2 – Priser:

Bluehost gir 4 planer med de grunnleggende planene som starter på $ 2.95 / måned. Dette er tilstrekkelig for et enkelt nettsted. Planen fornyes til $ 7,99 / måned, som fremdeles er budsjettvennlig sammenlignet med SiteGround.

BlueHost-planerAlle planer inkluderer domener, sikkerhetskopier, grunnleggende sikkerhetsfunksjoner, kundestøtte, SSL-sertifikater, og muliggjør ressursskala oppover.

Årsak 3 – Funksjoner:

Bluehost støtter delt, dedikert, VPS, WordPress hosting. Domeneregistrering er inkludert i 1 år når du registrerer deg for Bluehost.

Bluehost gir muligheter for bygging av nettsteder med innebygd nettstedbygger som bruker Weebly. Alternativt kan du bruke WordPress eller andre tilgjengelige tredjepartsalternativer.

Som tillegg kan du få tilleggsfunksjoner som SiteLock, Unik IP, CodeGuard, Domenes personvern, Spambeskyttelse, tilgangskontroll, Spam Expert.

Årsak 4 – Kundestøtte:

Du kan nå Bluehost kundesupport via billetter, chatter, e-post, telefon. Å bruke chat og telefon vil gi deg et øyeblikkelig svar.

Den har WordPress-ekspertise og gir 24/7 kundestøtte for både tekniske og salgssøk. Bluehost tilbyr gratis konsultasjoner med eksperter på nettet.

Nettekspertene hjelper brukere med blogger, nettsteder, trafikkgenerering, SEO, websikkerhet, hastighet, design. Inkludert er også deres markedsføringstjeneste som fungerer over webdesign, SEO og innholdsoppretting.

Årsak 5 – WordPress hosting:

Bluehost er den anbefalte vertspartneren for WordPress-nettsteder. Denne verten er over 850 000 WordPress-nettsteder.

Med dette støtter Bluehost WordPress-hosting med planer som starter på $ 2.95 / måned. Dette inkluderer WordPress-installasjon, oppdateringer og gir et iscenesettelsesmiljø.

Det er bygget med flere temaer, og i tilfelle du vil ha mer avanserte funksjoner, kan du velge WP Pro-planen. Bluehost støtter også e-handel med sine WooCommerce-planer som starter på $ 6,95 per måned.

Ja, jeg vil ha Bluehost

Alternativ nr. 3: FastComet:

fastcomet bannerFastComet er enda et godt alternativ for SiteGround. Det gir så mye som SiteGround og mye mer. FastComet er en ikke å gå glipp av vertsplattform, og har vokst betydelig de siste årene.

Den har en uslåelig funksjonsliste med konkurransedyktige priser, og du mottar mye godsaker som en del av planen. FastComet slår alle målestokk når det gjelder hosting og bygging av nettsteder.

Årsak 1 – Priser:

FastComet har 3 forskjellige planer når det gjelder delt hosting. Nå her er noe utrolig. FastComet har sin laveste planpris til $ 2,95 per måned.

Med den høyeste planen ville du bare bruke $ 5,95 per måned. Dette er mye lavere enn SiteGround-grunnleggende plan etter fornyelse.

fastcomet vanlig og salgspris

Det er klart dette er et budsjettvennlig vertsalternativ. De fleste funksjonene er inkludert i planen.

Årsak 2 – Fordeler og freebies:

Som nevnt tidligere, er mange funksjoner inkludert i planen. Til å begynne med får du gratis domeneoverføring, gratis nettstedoverføring.

FastComet-funksjonen

Inkludert i planen er gratis DNS-administrasjon, en privat DNS, cPanel, 300+ gratis applikasjoner, softaculous, FTP og e-post hosting.

Når du velger en FastComet-plan, får du også få fordeler. Du får gratis Zopim LiveChat, Attracta SEO. I tillegg får du 20% rabatt på WP Rocket og SiteCake som kan brukes til å lage nettsteder.

Årsak 3 – Hastighetsoptimalisering og ytelse:

FastComet har en god base når det gjelder hastighetsoptimalisering og ytelse. På et grunnleggende nivå består FastComet av tilpassede optimaliserte servere.

FastComet har flere hurtigbufring og optimalisering. Noen av disse inkluderer Varnish, Memcached, APC for PHP caching, OPCache for PHP modules, CloudFlare CDN Caching, tapsfri datakomprimering.

hurtigbufring cache og hastighetsoptimaliseringsfunksjoner

Funksjoner som asynkron ressursbelastning, automatisk minifisering for js / CSS / HTML-filer, aggressiv gzip, JavaScript-pakking, nettleseroptimalisering sørger for at sideinnlastningene er raskere.

Årsak 4 – Sikkerhet:

FastComet inneholder gode sikkerhetsfunksjoner, og alt dette er inkludert i enhver plan, noe som er en ekstra fordel. Bortsett fra SSL har den flere andre funksjoner.

FastComet gir sikkerhet ved å bruke en nettverksbrannmur, nettapplikasjonsbrannmur, beskyttelse mot skadelig programvare, beskyttelse mot brute-force, deteksjon av skadelig programvare med fjerning, hurtigkobling og passordbeskyttelse.

Noen avanserte sikkerhetsfunksjoner er også integrert i hver plan. Dette inkluderer BitNinja-serversikkerhet, isolering av kontoer, tofaktorautentisering, CageFS-sikkerhet.

Som en grunnleggende sjekk gir FastComet serverovervåking 24/7 sammen med daglige sikkerhetskopier.

Årsak 5 – Utviklerfunksjoner:

FastComet er bra når det gjelder ytelse, stabilitet, lastetider, sikkerhet, men samtidig er den fullpakket med funksjoner utelukkende for utviklere.

Støtten deres kommer over flere teknologier uten begrensninger. For å nevne noen, inkluderer FastComet-utviklerfunksjoner Bash-støtte, Python-støtte, Perl-støtte, PHP-støtte, MySQL, SSH.

Dette er de grunnleggende funksjonene du vil få på de fleste plattformer.

Men vent. Det er noen flere funksjoner her.

FastComet støtter også Node.js, GIT, WP-CLI for WordPress, Drush for Drupal, Ray media server (RMS), Laravel, genesis, Phalcon, Symfony og for ikke å gå glipp av Google apps-integrasjon.

Ja, jeg vil at brukere av FastComet68 kjøpte dette

Alternativ nr. 4: A2 Hosting

A2 hosting-banner
Mitt fjerde alternativ til SiteGround er A2 Hosting. A2-hosting har en rekke hostingalternativer og støtter Windows så vel som Linux-hosting.

A2-hosting har mye å tilby og har mange funksjoner. A2 Hosting er et budsjettvennlig alternativ og fungerer som et godt SiteGround-alternativ.

Årsak 1 – Oppetid og ytelse:

Når det handler om delt hosting, gir de fleste vertsplattformer ikke en oppetidsgaranti. I motsetning til dette gir A2 hosting en garanti på 99,9% oppetid.

A2-hosting bruker SSD-lagring og gir ubegrenset plass og ubegrenset båndbredde. De høyere endeplanene gir Turbo-servere som gir 20 ganger hastigheten.

A2 Hosting Uptime

Etter å ha overvåket A2-vertshastighet og oppetid, kan jeg tydelig si at A2-hosting gir et gjennomsnitt på 99,98% oppetid. For delt hosting er dette en betydelig oppetid.

a2 hosting oppetid

Så her er forskjellen, SiteGround stående gir ikke noen oppetidsgaranti med sin delte hosting.

Årsak 2 – Planer og priser:

A2-hosting på et høyere nivå støtter flere typer hosting. Dette inkluderer Delt hosting, WordPress hosting, VPS hosting og Dedikert hosting.

A2 Hosting Plans

Når vi snakker om deres mest populære Shared hosting-planer, begynner dette på $ 3,92 / måned. Dette gir 3 forskjellige planer.

A2 Hosting Delt planer

Med mange allsidige planer gir A2 hosting et bedre valg av planer og er like rimelig. Planene har når som helst pengene tilbake-garanti.

Så planene er nesten like priset til SiteGround. Imidlertid, hvis du ser nærmere på, vil du innse at fornyelser er billigere med A2-hosting sammenlignet med SiteGround.

Årsak 3 – Sikkerhet og pålitelighet:

A2-hosting tilbyr gode innebygde sikkerhetsfunksjoner. For å starte med A2-hosting gir Let’s Encrypt SSL-sertifikater.

Hvis du har et spesielt SSL-krav, vil du absolutt finne et godt valg når du bruker A2-hosting. Du kan ha SSL for et enkelt nettsted eller ha en jokertekst SSL for flere nettsteder. Også støttet er premium og forhånds SSL.

For å beskytte nettstedet ditt gir A2 hosting HackScan-beskyttelse som er inkludert i planen.

A2 hosting hack skanning

Sikkerheten er lagt til den doble brannmuren, Brute Force-forsvaret, KernelCare-kjerneoppdateringer og andre intuitive sikkerhetsfunksjoner.

A2-hosting gir også DDoS-beskyttelse. Selv om dette har mange sikkerhetsfunksjoner, er det også pålitelig. Konstant sikkerhetskopiering og infrastruktur sikrer jevn driftstid.

Årsak 4 – Tilleggsfunksjoner:

Jeg har snakket om A2-hostingplaner, oppetid, ytelse, hastighet, sikkerhet og pålitelighet. A2-hosting er imidlertid ikke begrenset til bare disse parametrene.

A2-hosting tilbyr garanti når som helst. Planene inkluderer gratis nettstedoverføring og støttes av A2 hosting kundesupport.
cPanel er inkludert i planen. A2 Hosting er en plattform som er rent utviklervennlig. Det gir flere utvikler-spesifikke funksjoner.

Få av disse inkluderte er PHP-støtte for alle versjoner, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. Dette fungerer utmerket for Java, PHP, Asp.net, Node.js hosting.

Årsak 5 – Kundestøtte:

Det er enkelt å finne informasjon mens du bruker A2-hosting. Du har en dedikert support døgnet rundt.

Du kan nå kundesupport over billetter eller live chat. I tilfelle du leter etter teknisk hjelp til SSL-oppsett eller overføring av nettsted, vil du få nok hjelp her.

Det er en klar kunnskapsbase som inkluderer vanlige spørsmål, blogger og lignende hjelpetutorials. Nybegynnere, så vel som avanserte brukere, vil finne nok hjelp mens de bruker A2-hosting.

Kom i gang med A2 Hosting24 brukere kjøpte dette

Siste tanker:

Webhotell
Oppbevaring
Brukervennlighet
oppetid
Kostnad (månedlig)
Vår vurdering
GreenGeeksubegrenset★★★★★★★★★★$ 2.95 / mo.★★★★★
Bluehost50 GB SSD★★★★★★★★★★$ 2.95 / mo.★★★★★
FastComet15 GB SSD★★★★★★★★$ 2.95 / mo.★★★★
A2 Hostingubegrenset★★★★★★★$ 3.92 / mo.★★★★

Med dette har jeg gitt deg et godt sett med SiteGround-alternativer. Selv om alle disse er gode, skiller en av disse seg ut.

Hvis jeg skulle velge et enkelt alternativ, ville jeg gått videre med GreenGeeks. Dette er en plattform som gir deg valuta for pengene med sitt sett med inkluderende funksjoner.

Den godt blandede nyeste teknologidrevne arkitekturen gir deg god hastighet og ytelse sammen med garantert oppetid.

Selv om du kan prøve noen av disse, er GreenGeeks et slikt alternativ som kan utforskes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector