Den komplette guide til at skifte fra delt hosting til VPS-hosting

Introduktion:

Hvad kan jeg sige om delt hosting? Delt hosting er til nybegynder og til startups. Når du er ny på Internettet, bruger du delt hosting til at være vært for dit websted. En håndfuld mennesker deler den samme fysiske server, hvor det kun tager få tunge steder at spise op alle de leverede ressourcer, der får dit websted til at lide.


At flytte til VPS Hosting er logisk, når du er vokset op som virksomhed eller som et community på Internettet. VPS Hosting er ‘dyre’ og ‘meget vanskelige at administrere’ er nogle af de almindelige myter. Man kan købe VPS Hosting-tjenester for mindst $ 15 pr. Måned fra leverandører som DreamHost.

VPS-hosting — Virtual Private Server Hosting — er et virtuelt rum på en meget kraftig maskine. Det er som en lille computer inde i en supercomputer dedikeret til dit websted. I modsætning til Shared Hosting får du her fuld adgang til de lovede ressourcer. Ingen anden Webmaster med et tungt sted kan bruge dine ressourcer. Dit websted kører til det bedste ud af sit potentiale indtil og medmindre du overbelaster dit VPS Hosting ved at være vært for flere og flere sider på det.

Sådan vælges VPS-hosting:

Sådan vælges VPS-hosting

Når man vælger en VPS Hosting, skal man altid huske disse ting:

RAM (Random Access Memory): Den vigtigste ting, du skal kigge efter, når du køber en VPS Hosting, er RAM. Mindst 1 GB er vigtigt. 1 GB RAM sikrer hurtigere indlæsning af webstedet og holder mulighederne for udvidelse åben.

Uptime: Selvom de fleste af tjenesteudbyderne hævder at have en oppetid på 99,99 procent, men det tilrådes at læse en masse ægte anmeldelser, før de overtager tjenesterne.

Administreret eller ubemandet: Dette er de to mest populære VPS Hosting-planer på det moderne marked. Administreret plan har alt sorteret; udbyderen administrerer al software, opdateringer, programrettelser og plugininstallationer. Uhåndteret plan kræver, at brugeren opretter Cpanel og også administrerer anden softwareinstallation.

Der er 3 virksomheder, der tilbyder VPS-servere af god kvalitet, nemlig HostGator, DreamHost og BlueHost. Her er en sammenligning af deres planer.

Funktioner
HostGator
DreamHost
Bluehost
Hastighed.5 kerne2 CPU-kerner
Opbevaring25 GB30 GB SSD-opbevaring30 GB SAN
Vædder512 MB1 GB2 GB
båndbredde500 GBUbegrænset1TB
domænerUbegrænset1
IP-adresser2 IP’er1 IP’er
Pris$ 11,97 / mo *$ 15 / mo *$ 14,99 / mo *
Køb nuKøb nuKøb nu

Sådan overføres domæner:

Hvis du ser frem til at overføre dit domæne fra f.eks. Xyz-register til DreamHost, skal du først sikre følgende:

 • Domænet må ikke være på vent i det nuværende register.
 • Domænet skal være ulåst og i brug.
 • Du kan ikke overføre et domæne, medmindre det er mindst tres dage gammel.
 • Administrativ e-mail-konto relateret til domæne skal være i brug for at bekræfte overførselsanmodningen.

Følg nu de anførte trin for at afslutte domæneoverførslen til DreamHost:

Trin 1: Login til DreamHost Cpanel ved hjælp af loginoplysninger.

Dreamhost

Trin 2: På højre side af din skærm er der en menulinje. Klik på ‘Domæne’, og klik derefter på ‘Reg.Transfer’.

Dreamhost

Trin 3: Skriv det domænenavn, du vil overføre til DreamHost, i det rum, der støder op til ‘Overfør domæneregistrering (er) til os:’, og klik på ‘Anmod om overførsel’.

Dreamhost

P.S: I det øjeblik, du klikker på ‘Anmod om overførsel’, sendes en e-mail med tilladelseskode til den e-mail, der er tilknyttet det domæne, du planlægger at overføre. Husk, at posten med tilladelseskode er gyldig op til 5 dage fra oprettelsen.

Trin 4: Den nye side på skærmen kræver, at du indtaster den ‘autoriserede kode’, der blev genereret og sendt til den officielle e-mail, der er tilknyttet domænet. Du skal udfylde alle WHOIS detaljer på denne side.

Dreamhost

Trin 5: Så snart du er færdig med at udfylde alle WHOIS-oplysninger, skal du revidere oplysningerne for fejl, og klik derefter på ‘Fortsæt’..

Dreamhost

Trin 6: Følg resten af ​​trinnene for at fuldføre overførslen og i tilfælde af fejl eller tvivl kan du kontakte DreamHost kundeservice.

Må og gør ikke, mens du flytter til VPS-hosting:

Do s:

 • Foretag en sidehastighedstest, før du flytter til en ny tjenesteudbyder. Brug Google PageSpeed ​​Insights til at gennemføre testen før og efter at du er flyttet til VPS. På denne måde kan du med sikkerhed vide, om skift til VPS faktisk hjalp dig eller ej.
 • Tag altid en sikkerhedskopi af dit websted. Download sikkerhedskopien, og hold den sikker til fremtidig brug.
 • Foretrækker altid pakker, der giver betydelig hostingplads. En stor tilfældig adgangshukommelse er også vigtig, så husk også på den.

Don’ts:

 • Ikke afhængig af automatisk sikkerhedskopiering. Opret altid en sikkerhedskopi og vær på den sikre side.
 • Vær aldrig websteder mere end muligheden for den hostingpakke, du har erhvervet. Forsøg at afbalancere fordelingen af ​​plads og ressourcer.
 • Brug aldrig WHOIS-detaljerne på dit domæne. Sørg også for, at du ikke forlader din Hosting-konto sårbar overfor hackere.

Nu er du klar til at migrere dit websted fra delt hosting til VPS-hosting. Når du er migreret til VPS Hosting, skal du begynde at se den samlede ydelse på dit websted.

VPS Hosting er en nødvendighed og ikke en luksus; Hvis dit online netværk eller samfund vokser hurtigt, og hvis du ikke skifter til VPS Hosting fra Shared Hosting, vil du begynde at miste en betydelig mængde potentielle kunder. Foretag de rigtige valg, og få din online-forretning til at røre ved nye grænser for succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map