FatCow Review (2020): Funksjonene er gode, hva med ‘Security’?

Hva er FatCow Hosting?

FatCow er et navn du kanskje ikke har kommet over på reisen din for å finne den rette webhotelletjenesten.


Det er et ganske lite selskap – selv om det ble stiftet i 1998 og derfor har eksistert så lenge noe av det beste i biz, har FatCows navn ikke utøvet like stort trekk som de andre, større, konkurrentene.

Og likevel har FatCow klart å holde seg flytende i et veldig konkurransedyktig område av online virksomhet i to tiår – så klart, det er ikke for loslitt til tross for størrelsen.

Og dette får oss til å undre oss over hva som skjer med FatCow?

Blir det i live ved hell, eller er det en skjult perle i vertsverdenen?

I denne anmeldelsen vil jeg se på FatCow og diskutere min erfaring med å bruke den.

Jeg er glad for å kunne rapportere at denne underdogen er et solid vertsfirma, men det er noen få advarsler å passe på.

Så – la oss komme til det!

Totalt: Ulempene

FatCow er et av de mer nyanserte hostingfirmaene jeg har vurdert.

Jeg liker det, eller i det minste vil jeg, spesielt fordi det er en relativt liten utfordrer i et stort utvalg av vertsselskaper.

Imidlertid er det noen få ting som FatCow ikke gjør mest konkurransedyktig, og det er min jobb å fremheve de manglene.

Så la oss få det fort over.

Først ut, prisen: FatCow fokuserer på enkelhet, men resultatet er at den delte webhotellpakken er litt kostbar.

Det er billig for første periode, relativt til funksjonene du får, men når den fornyes, er det ganske kostbart.planer for fornyelse av fatcow

fatcome fornyelsesplaner

Dessuten er det bare en pakke – du kan ikke velge en billigere pakke med færre funksjoner, bare den pakken som kan være over det ideelle prispunktet ditt.

Andre konkurrenter tilbyr absolutt delte webhotellpakker for lavere priser og lignende mengder funksjoner, noe som gjør dette uheldig.

En annen ulempe er FatCows kundestøtte: Jeg fant at kunnskapsbasen deres var litt skitten.

En overflødig lenke her, en hvordan-til-artikkel som bruker videoen til et annet vertsfirma der, og så videre … alt i alt er kundesupporten deres ikke forferdelig, men langt fra den mest robuste, jeg har sett.

Den gode nyheten er at det handler om FatCows feil.

Prisstrukturen er litt for enkel for delt webhotell, og litt dyrt for delt webhotell avhengig av hva du er ute etter.

Dokumentasjonen på stedet kan bli fornyet.

Annet enn det er det anstendig – så la oss komme inn på den morsomme delen!

Totalt: Pros

Heldigvis har FatCow noen gode ting å gjøre for det. Det første jeg vil se på er enkelheten i prisstrukturen.

Ja, hvis du ønsker å få delt webhotell, kan det hende du synes FatCows priser er litt for restriktive til å få noe skreddersydd for dine behov, spesielt hvis du prøver å spare penger.

Imidlertid, hvis du vil ha WordPress, VPS eller dedikert hosting – vel, FatCows struktur gjør ting faktisk veldig enkelt.

WordPress hosting har to nivåer som begge er godt omtalt og ikke betydelig priset bortsett fra hverandre.

Dedikert og VPS-hosting har de samme funksjonene, og å få en annen pakke betyr egentlig å få flere serverinnkvartering enn verktøy.

Det er veldig strømlinjeformet og gjør det problemfritt å få disse alternativene.

Den andre tingen er også relatert til den delte webhotellpakken: Hvis du vil ha et billig alternativ som ikke trenger å ha alle funksjoner, er ikke FatCow stedet for deg.

Men hvis du vil få det høyeste nivået av delt hosting for en tyngre verktøysett på en annen plattform, er FatCows pris faktisk ikke så billig.

Delt vertsverktøy for fatcow

Hvis du vil ha alle disse verktøyene og overnattingsstedene, er det ikke overpriset.

Det er generelt en velutviklet plattform, så jeg gir dem æren for det.

Dessuten er sikkerheten deres ganske solid. Det er ikke det beste – jeg tror de kan være i stand til å bruke en hardere sikkerhetsinfrastruktur og mer cyber-forsvar – men jeg setter pris på deres åpenhet på stedet.

Endelig kan deres enkelhet dra dem ned med delte hostingpriser og kundestøtte, men samlet sett er de en veldig brukervennlig tjeneste. Det er strømlinjeformet: som nevnt er prisingen enkel, men det samme er selve programvaren.

Det har absolutt en enkel læringskurve og et behagelig brukergrensesnitt.

Å kombinere det med et godt sett med funksjoner er en verdig prestasjon som hvert enkelt vertsfirma må treffe, og jeg setter pris på FatCows suksess.

La oss se på priser litt mer.

Priser

Noe jeg liker mye med Fatcow er enkelheten i prisene.

Alt er ekstremt greit; trenger du ikke grave for lenge for å finne ut hvor mange tjenester du kan kjøpe.

Så la oss fortsette den enkelheten, ikke sant?

For det første har vi alternativet de fleste av dere vil se på: delt webhotell, som FatCow kaller “The Original FatCow Plan.”

fatcow planer

Den opprinnelige FatCow starter på 49 dollar i året – dette er en spesiell introduksjonshastighet som vil øke etter første periode – som viser seg å bli omtrent $ 4,88 per måned.

Fornyelsesprisene er $ 14,95 i måneden for et års varighet, $ 13,95 for en 2-års periode og $ 12,95 for en 3-års periode. Helt ærlig er dette veldig kostbart – jeg måtte dobbeltsjekke for å sikre at det ikke var for en annen hostingpakke.

Men nei, det er for den vanlige, delte webvertstjenesten. Herav er det for øvrig bare ett alternativ – det er ikke et lagdelt produkt som du kan velge pakker med færre funksjoner til en lavere pris.

WordPress hosting, et stiftingshotellprodukt for de fleste tjenester, starter på $ 3,75 i måneden og slutter på $ 6,95 i måneden.

fatcow wprdpress hosting

Ja, det er bare to nivåer, WordPress Starter og WordPress Essential – men hei, de er anstendig priset og WordPress Essential ser ut til å være fullt utstyrt.

Virtuelle private servere starter med en grunnleggende plan for $ 19,99 per måned for første periode ($ 24,99 etterpå), og slutter med Optimum til $ 79,99 ($ ​​99,99 regelmessig).

fatcow vps planer

For de som ser på kraftige alternativer, starter dedikert hosting med FatCow på $ 119.99 i måneden og slutter på $ 191.99.FatCow dedikert hostingplan

Disse er selvfølgelig rabattert for de første vilkårene; Når denne perioden er over, betaler du $ 149.99 for oppstart (første lag) -pakken og $ 239.99 for Enterprise (tredje lag).

Totalt sett er WordPress-hosting ganske billig på FatCow, og VPS og dedikert serververt med FatCow er også godt priset.

Det eneste problemet er delt webhotell: det koster 49 dollar for det første året, men det er fremdeles mye dyrere for over $ 4 i måneden enn hva mange andre ledende leverandører tilbyr – noe som er mer innen $ 2-3.

Når du fornyer den, stiger imidlertid prisen dramatisk. Hvis du forplikter deg i tre år, betaler du fortsatt $ 12,95 per måned. For å sette ting i perspektiv: GoDaddy og Bluehost fornyer seg til $ 7,99 i måneden, og det er for en årelang pakke.

Så totalt sett vil jeg si at FatCows delte webhotellalternativ er overpriset, men de andre alternativene er veldig rettferdige og fortsatt verdt å vurdere.

Så la oss snakke om funksjoner – det som virkelig vil avgjøre hvor god pris en pakke er!

Oversikt over funksjonene

Vanligvis fokuserer vi på funksjonene for delt webhotell, fordi det vanligvis er det mest etterspurte vertsalternativet.

Ettersom FatCows delte webhotell er overpriset, vil vi imidlertid prøve å snakke litt mer om alle andre tjenester de tilbyr.

Delt hosting har et anstendig sett med funksjoner – anstendig for så vidt det kan formidle prisen litt.

Selvfølgelig er det selve hostingingen, i tillegg til en enkel nettstedsbygger, installasjonsveivisere for applikasjoner, og nettbutikkverktøy, e-post, SEO og markedsføringsverktøy, og kundesupport..

Det kommer også med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, et gratis domenenavn, ubegrenset postbokser, ubegrenset diskplass og ingen caps på båndbredde.

delte hostingfunksjoner på Fatcow

Det er enkelt å se disse som sjenerøse – men du kan også få disse funksjonene for å bare oppgradere til en delt eller annen tredjepart delt hostingpakke på en annen plattform.

Dette er virkelig bare verdt det for den første bruksperioden; etter at fornyelsen får prisen til å stige, kan du like godt dra andre steder.

WordPress-hostingpakkene tilbyr gratis domeneregistrering, ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde. Mer interessant er det at de tilbyr gratis markedsføringskreditter for søkemotorer, noe som er ganske pent for startpakkenens lave pris.

Funksjonene for VPS-hosting er mer eller mindre de samme mellom nivåene: prisøkningen utgjør i utgangspunktet et økt antall kjerner, RAM, lagring og båndbredde. Du kan selv beregne prisen her.

Det samme er for dedikerte hostingplaner: Det som øker virkelig er kapasitet, ikke verktøy, mellom prispoeng.

Totalt sett vil jeg si at dedikerte og VPS-hostingplaner med Fatcow er omtrent like fullt utstyrt som på en hvilken som helst annen plattform, og konkurransedyktige priser (eller i det minste normalt priset).

WordPress-hosting ser ut til å være en ganske god avtale med FatCow, uansett hvilket nivå du får, selv om det ikke nødvendigvis er den beste avtalen for WordPress-hosting der ute.

Fatcow wp-funksjoner

Delt webhotell har et ganske bra sett med funksjoner – det eneste problemet er at det er litt kostbart.

Det kan hende du får en god del det første året, og betaler rundt $ 4 i måneden for det som kan være det dobbelte av det på en annen plattform, men etter din første periode er fornyelsesprisen så betydelig at jeg ikke er sikker på at det er verdt det.

Når det er sagt høres det ut som at FatCow egentlig ikke sliter med å ha riktig mengde verktøy eller ha en god mengde riktige verktøy – bare pris.

Hvordan kan det å sjonglere disse funksjonene panorere seg for brukeren?

La oss finne det ut.

Se FatCow hosting sine fulle planer her …

Brukervennlighet og brukerkontroll

Det er ganske viktig å ha en kombinasjon av brukervennlighet og fleksibilitet. FatCow markedsfører seg selv som en plattform for små til mellomstore bedrifter.

fatcow kontrollpanel

Man kan derfor forvente at FatCow vil tilby nok kraft til å tilfredsstille forretningsbehov, men en tjeneste som er strømlinjeformet og enkel, for å gjøre ting enkelt og effektivt.

Slik markedsfører hvert populært vertsselskap seg, men FatCow navngir navn enkelhet som et av selskapets grunnleggende lokaler.

Den gode nyheten er at FatCow faktisk lykkes i denne forbindelse. Du har kanskje sett det litt i pris- og funksjonsdelene: selv når du ser på hva du skal kjøpe, er det egentlig ikke en overveldende mengde valg.

Delt hosting har en pakke med alle funksjoner. WordPress hosting har bare to pakker. For VPS og dedikert serververt er verktøyene du får det samme – det eneste du betaler mer for er ekstra innkvartering og plass.

Selv om du har besøkt nettstedet deres, er alt ekstremt enkelt og lett å navigere. Det samme er tilfelle for nettstedet når du har logget deg på. Du trenger ikke å grave rundt mye for noe.

Alle nettstedbyggere er enkle å bruke – det er tross alt deres mål – men FatCows er ikke noe unntak. Denne videoen, fra deres hjelpeside, er en god demonstrasjon.

Å administrere kontoen din, e-post, domener og så videre, er omtrent like enkel som den nettstedsbyggeren. Faktisk er nettstedsbyggeren sannsynligvis noe av det mer kompliserte du trenger å gjøre med.

Alt i betraktning gjør FatCow det bra med brukervennlighet, uten å ofre din evne til å kontrollere kontoen eller nettstedet ditt.

Kundeservice

Noe som tilfører FatCows brukervennlighetsfaktor, er dens solide kundestøtte. Som på de fleste plattformer, tilbyr FatCow pedagogisk og faktamateriell på stedet for søk, surfing eller onboarding.

I tillegg har kundeservicerepresentanter tilgjengelige for å svare på spørsmål via live chat, telefon eller billett / e-post. Jeg testet ut live chat deres som gjest for å se hva enhver anonym besøkende kunne få.

Merk: tidene i nedre venstre hjørne av skjermen er nøyaktige i løpet av et minutt etter at den siste meldingen ble sendt.fatcow chat1

Det tok et par minutter, men jeg fikk svar.

fatcow chat2

Dette er absolutt ikke den type spørsmål en kundeservicerepresentant normalt får. Jeg fikk fremdeles et svar – selv om det kunne vært formulert bedre.

fatcow chat 3

Jeg måtte avklare, men det var generelt nyttig. Merk at representanten sier at videoen på hjelpesiden deres er “nesten” den samme som nettstedbyggeren.

fatcow chat 4

I meldingen min spurte jeg imidlertid om nettstedbyggeren i videoen / som iPage bruker er den samme som FatCows – ikke lik, men den samme.

FatCow-representanten bekreftet da svaret mitt, noe som får meg til å lure på – er det den samme byggmesteren, eller lignende?

Nå forstår jeg at jeg er ganske anal om en veldig triviell og uortodoks sak. Representanten var generelt hjelpsom, forsto spørsmålet og prøvde sitt beste for å svare.

Og før du spør: ja, nettstedsbyggeren de bruker er stort sett det samme som iPage.

Det større spørsmålet handler om deres kunnskapsbase.

Hvorfor kunne de ikke bruke en video av sin egen byggherre, og legge den på en FatCow YouTube-kanal?

Er de så anstrengte for ressurser at de må bruke andre vertsplattforms skreihenger og gi den av som sine egne?

Nå bortsett fra det, er kunnskapsgrunnlaget bra. Det er enkelt og rett på sak.

En siste klage er kontaktsiden deres, som har to lenker: en til deres kunnskapsbase, og en annen til brukerhåndbøkene deres. Begge lenker omdirigerer til den samme hjelpesiden / kunnskapsbasen.

Jeg får dette til å virke som små ting av seg selv, men når det hele kommer sammen, ser dokumentasjonen deres på stedet litt skitten ut. forhastet, for å si det mildt.

Jeg kan ikke lese hver artikkel de har på stedet, og det kan du heller ikke – så hvor mye av den er faktisk nyttig og spesifikk for FatCow-plattformen?

Er noe av det villedende, utdatert eller kopiert fra andre plattformer?

Det er vanskelig å si, men jeg er litt skeptisk til FatCows kundestøtte av disse grunnene.

FatCow er imidlertid et lite selskap, og kanskje vi kan tilgi dem litt.

Totalt sett virker kunnskapsgrunnlaget omfattende, og deres representanter svarer på en riktig måte. At de tilbyr 24/7 telefonsupport i størrelsen er en ekstra bonus.

Jeg tror bare ikke det er den beste kundesupporten jeg har sett.

Men hvis sikkerheten er god, trenger du ikke å takle kundestøtte for mye – så la oss se på det!

Sikkerhet

Du trenger ikke at jeg skal fortelle deg at sikkerhet er viktig. Ettersom FatCow er en mindre tjeneste, er det lett å lure på om de kanskje klyper øre på sikkerhet, eller ikke klarer å være gjennomsiktige.

Det er ikke slik det er. FatCow er mer gjennomsiktig om sikkerheten enn mange andre store navn i vertsverdenen, noe som er ganske betryggende.

Faktisk er denne siden dedikert til å beskrive FatCows servere og deres sikkerhet. De har bare to servere, og begge i Boston-området – bevis for at de virkelig er en liten utfordrer – men disse serverne virker godt bevoktet.

Av spesiell interesse tilbyr de et “samlet servermiljø.” Dette er en utradisjonell struktur som i utgangspunktet lar den første tilgjengelige maskinen betjene en kundesider, noe som gir raskere lastetid.

fatcow sikkerhet

Hvis en maskin krasjer, vil en annen enhet bli gruppert i nærheten for å overta umiddelbart.

Så langt gjør dette FatCows sikkerhet ser ganske bra ut.

Nå, fremdeles tror jeg at de kunne ha litt mer infrastruktur på plass for å beskytte mot hackere og cyberangrep, men gitt at de bare har to servere i samme område, er det mer forståelig.

Etter min erfaring har oppetiden vært ganske bra. Bortsett fra noen minutter i løpet av en måned eller her – ikke noe uvanlig selv for de større plattformene – har jeg hatt pålitelig oppetid.

Jeg vil ikke si at FatCow har den beste sikkerheten jeg har sett, men at den er veldig solid for sin størrelse. Jeg er sikker på at FatCow er pålitelig nok for alle som bekymrer seg for oppetid eller informasjon.

Anbefaler jeg FatCow?

Avslutningsvis presenterer FatCow noen få ulemper og ganske mange fordeler – som sannsynligvis stammer fra dens lille størrelse og / eller sitt fokus på forenkling.

På den ene siden er prisingen enkel på en måte som gjør at du kjøper en plan fra FatCow smertefri. For noen typer hosting betyr enkelheten at du får en virkelig god avtale.

For delt webhotell er det derimot bare en god del for første periode. Etterpå kan enkelhet begrense muligheten for å få en pakke skreddersydd til dine behov.

Funksjonene er gode, det er veldig enkelt å bruke tjenester, og sikkerheten virker ganske solid selv om det kanskje kan gjøre med litt mer.

Kundestøtten er i orden – ikke noe viktig, men noen få ting her og der gir meg en følelse av at kunnskapsbasen deres kan ha utdaterte eller svake artikler.

Totalt sett vil jeg anbefale FatCow for små til mellomstore bedrifter som vil ha VPS, WordPress eller dedikerte hostingløsninger.

Jeg vil ikke anbefale FatCow for alle som ønsker å lage et billig personlig nettsted – hvis du ønsker å dele delt hosting, men med fulle funksjoner, ville enten FatCow eller en høyt lagd delt hosting-pakke med et annet selskap være bra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map