Find det navn, dine forretningsbehov har – Fra toppen

Okay, så du er klar til at lancere dit brand, men du er ikke engang sikker på, hvor du skal starte. Bortset fra selvfølgelig ved du, at dit brand skal have et navn, ikke?


Men at finde ud af, hvad du skal navngive dit brand er bestemt ikke altid let. Heldigvis behøver det ikke at være så kompliceret, som du måske var blevet ført til at tro. Det kan faktisk falde et sted lige i midten.

Hvad du har brug for, er at følge de trin, vi har oprettet nedenfor, for at sikre dig, at du har et navn, der virkelig resonerer med mennesker.

Hvem er du?

Hvis du prøver at oprette et navn, er den allerførste ting, du skal finde ud af, hvem du endda er. Nej, vi mener ikke dig personligt.

Vi mener det brand, du prøver at oprette. Hvad handler dit brand om? Hvad gør den? Hvad er de værdier, du vil promovere? Hvorfor er dit produkt endda vigtigt?

I dette trin kan du også starte med at nedskrive forretningsnavne, du virkelig kan lide. Tænk på, hvad det handler om hver af dem, der faktisk appellerer til dig og noterer det også, mens du er ved det.

For faktisk at gøre noget af din liste, vil du have mindst 8 navn, som du virkelig kan lide. De behøver ikke at have noget at gøre med din virksomhed.

Du leder bare efter navne, som du kan lide at høre, og så kan du arbejde med dem. Find ud af et par punkter om hver enkelt, der fortæller, hvad du kan lide ved det.

Måske kan du lide det faktum, at det er en ordspill, eller du kan lide, at det virkelig passer til det mærke, det reklamerer for. Uanset hvad det er, skriv det ned.

Hvem er din målgruppe?

Lad os sige, at du handler med at sælge boligindretning. Hvis du sælger til universitetsstuderende, der ønsker at møblere deres kollegieværelse, vil du gå til det helt anderledes end nogen, der sælger til middelaldrende, professionelle mennesker, som møbler deres evigt hjem.

Så tænk på de mennesker, du sælger til, når du opretter dit brand name. det skal målrettes mod det specifikke publikum, som du har.

Tænk på det sådan, Robinhood er en investeringsapp, men da du først hørte det navn tænkte du sandsynligvis straks på karakteren fra dine barndomshistorier.

Det var netop derfor, de valgte det navn. det appellerer til årtusinder med en følelse af retfærdighed og lethed. Selve appen er designet til at sikre, at enhver kan investere gratis, så det er ikke kun noget for dem med en masse penge.

Hvad er din fremtid?

Forestil dig dit brand om fem år. Hvad ville gøre dig virkelig glad for at se det? Hvad med om ti år? Hvis du vil være nøjagtigt det samme bare større, kan du navngive dit brand, hvad du vil.

Hvis du tænker på, at du muligvis ændrer tingene op ad vejen, vil du ikke have et navn, der er for strømlinet. Hvis du begynder at sælge bøger og derefter starte i kuglepenne og notebooks, vil du ikke have et navn, der kun får folk til at tænke på bøger, ikke?

Det bedste du kan gøre er at oprette en sætningssætninger, der opsummerer dine behov og dit brand.

 • Jeg leder efter et navn, der viser, at vi er en sjov og helt unik virksomhed.
 • Jeg leder efter et navn, der viser, at vi er unge, friske og hippe.
 • Jeg leder efter et navn, der viser, at vi er miljøvenlige og bæredygtige.

Skriv et par af disse til dit eget brand, og hvad du leder efter.

Hvad har du brug for?

Okay, så du har skrevet nogle navne, du virkelig kan lide, og du har oprettet nogle resume af, hvad du leder efter. Nu er det tid til at begynde at finde ud af navne, som du kan prøve.

Den første ting, du har brug for at vide om et mærkenavn, er, at det skal være let at stave, høre og sige. Folk vil være i stand til at dele dit brand, men hvis de ikke kan få navnet ud, vil det ikke ske.

Hvad hedder du?

Bliv ikke for nervøs, du behøver ikke at have det hele spikret lige nu. I stedet vil du starte med en bred vifte. Du skriver bare ned hvert navn, du kan tænke på, som muligvis kan fungere for dit brand.

Gå ud af boksen, bliv kreativ og bekymre dig ikke om, hvad du kan lide eller ikke gør på dette tidspunkt. Hvis du stadig har nogle problemer, skal du se på disse kreative forretningsnavne for at komme i gang.

Du vil gerne have navne, der virkelig er brede, og navnene, der er rigtig specifikke. Vælg navne, der virkelig er abstrakte og virkelig beskrivende, navne, der er klassiske eller følelsesmæssige.

Vælg navne, der fletter ord sammen, eller opret navne, der er flere ord. Du kan oprette alt, hvad du vil, og blive mere dristige om det.

Hvordan kan du vælge?

Nu vil du starte processen med at indsnævre tingene. Bare læs hvert navn og beslutte, om du kan lide det eller ej.

Hvis du forlader det i øjeblikket, men hvis ikke, så krydse det væk. Bliv bare ved at indsnævre, indtil du kun kommer fem eller seks muligheder, som du absolut elsker.

Det er tid til at begynde at spørge folk, hvilket navn der gør dem til de mest interesserede i at finde ud af mere.

Spørg dine venner og familie og endda fremmede, der er en del af din demografiske mål. Det er her, du vil få endnu mere feedback.

Hvordan gør du det til dit?

Det sidste trin for denne del af processen er at få et domænenavn.

Du ønsker et domæne, der passer til dit brand og dit navn, og det vil være let for folk at genkende, at de er forbundet med dig. Det betyder, at du får et navn, der passer godt til dit navn.

Sørg for, at du også kører gennem ting som varemærkevalidering.

Når alt kommer til alt ønsker du ikke at oprette alt omkring dit brand og din virksomhed og derefter finde ud af, at du ikke kan bruge det navn, du har oprettet, fordi en anden allerede har det.

Husk, at bare fordi ingen har det nøjagtige navn, betyder det ikke, at det ikke kan være et problem.

Du vil sikre dig, at du heller ikke ser for tæt på nogen anden. Hvis du gør det, kan du ende med juridiske problemer, og det hjælper ikke dig med at starte og opbygge din virksomhed.

Afsluttende ord

Når det kommer til at oprette dit navn, bliver det en vanskelig proces.

Vi vil ikke fortælle dig, at det bliver en tur i parken. Men det bliver bestemt også en sjov proces.

Du kommer til at stole meget på dit navn for at hjælpe med at skabe dit brand og dit band til potentielle kunder.

Tag dig tid til at gennemgå denne proces, og spring ikke over nogen af ​​trinnene. Du finder ud af, at du har en meget lettere tid med at oprette dit brand og din virksomhed, hvis du gør det.

Når alt kommer til alt skal du evaluere andre navne, før du nogensinde kommer med dine egne, for at sikre dig, at du holder dig til de ting, du virkelig elsker.

Derefter skal du sørge for, at dit brand vil sætte din bedste fod fremad for alle involverede.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map