G Suite suger: 5 bedste G Suite-alternativer til at skifte fra det! (2020)

G Suite er den, der pakker sig selv med cloud computing, samarbejdsværktøjer, software og produkter, der blev udviklet af Google Cloud først den 28. august 2006. Det betragtes som en pakke med webapplikationer, der er designet af Google til forretningsformål.


Det er en samling af firmabaserede produkter som Gmail, dokumenter, ark, kalender, drev, fotos osv.; på abonnementsbasis leveret af Google.

Enkelt sagt, hvis du arbejder i en forretningsvirksomhed, skal du alle have dine e-mail-id’er for det pågældende firma. Dette gør G Suite; det giver dig e-mail-adresser, der kan have dit vandt virksomheds domænenavn.

Nå, det er en sådan funktion, der er leveret af G Suite. Der er stadig en masse funktioner og apps, der er tilgængelige og bruges også af os.

Selvom G Suite har leveret flere funktioner og dets tjenester gennem Google, er det ikke stadig perfekt. Selvom det er så nyttigt, giver det ikke dig desktop-apps, der kan bruges på computeren, selv når du er offline.

Så hvis du sidder fast på et sted, hvor der er mindre internetadgang, kan G Suite ikke hjælpe dig meget. Der er ikke nogen indbyggede formularer til din e-mail; skal du bruge et tredjepartsprogram til det samme.

Der kan være mange flere andre sådanne G Suite-fejl, der sætter spørgsmålstegn ved, om det skal videreføres, hvis du arbejder for en virksomhed. Her er nogle G Suite-alternativer, der kan betragtes som en mulighed.

1. Rackspace

Rackspace

Ligesom Google er Rackspace også en global satsning, der opererer i omkring 150 lande. På udkig efter en enkel e-mail-baseret applikation, er dette noget, du skal gå med. Om en pris koster $ 2,99 pr. Måned for en bruger, det er den billigste, og sammenlignet med G Suite er det kun halvdelen af ​​prisen.

Det giver dig funktioner som 25 GB postkasser, e-mail-gendannelse, 24 × 7 support til kunderne, og vigtigst af alt, det inkluderer e-mail-vedhæftede filer, der skal være så store som 50 MB, hvilket for G Suite kun er 25 MB.

Selvom der er en con, kan du ikke dele kalendere eller samarbejde dokumenter, der var mulige gennem G Suite. Alligevel kan det betragtes som en god mulighed.

Rackspace har mange fordele, som er som følger:

 • Rackspace yder 24 × 7 kundesupport til sine brugere.
 • Rackspace kan være fordelagtigt for drift af små virksomheder med relativt billigere service.

Rackspace har flere mangler, der er som følger:

 • Der er ingen OneCloud-skylager, der er tilknyttet Rackspace. For at benytte OneCloud-skylager skal du købe et relativt dyrt OneDrive-abonnement.

2. Zoho

Zoho

Et af de mest anbefalede alternativer til G Suite er Zoho. Hvis din virksomhed løber tør for budgetter, og du har brug for en billigere løsning end G Suite, er Zoho en fremragende mulighed. Da koster kun en dollar pr. Måned, giver Zoho dig al adgang til dine forretnings-e-mails.

Det anses for at være udviklervenligt og giver dig også slap, den mest anvendte applikation i virksomheder i dag i prisen. Du får også en anden kreativ funktion af nogle til samme pris som Zoho Cliq.

Zoho Cliq hjælper med at øge produktiviteten og holder også alle dine medarbejdere forbundet i en løkke. Nogle af dens funktioner inkluderer 5 GB lagerplads, 25 MB vedhæftede filer til e-mail, chat understøtter, 30 GB cloud lager support osv.

Zoho er et godt navn med flere gavnlige tjenester såsom:

 • Zoho har et separat chatsystem, så brugerne kan stille deres spørgsmål i overensstemmelse hermed. Der er også fildeling såvel som kalenderplanlægning for Zoho-brugere.
 • Det er et af de sikreste alternativer med Bullet-resistente vægge for at beskytte brugernes privatliv.

Zoho har nogle mindre mangler, som er som følger:

 • Zoho leverer fremragende tjenester, men prisen, der er forbundet med hver service, er en smule dyr. For at benytte 100 GB lagerplads skal du købe en professionel plan, som er ganske kostbar.

3. GoDaddy

Kom så far

Vi har alle hørt navnet på GoDaddy som et webhostingfirma og er nu gået i retning af produktivitetstjenester. Virksomheden er nu begyndt at levere tjenester til produktion.

GoDaddy har også samarbejdet med Microsoft og tilbyder i sit program 365 af Microsoft Office-apps. Den eneste ulempe, det har, er, at det ikke giver nogen meddelelsesfunktion. Så du skal stole på andre apps til det.

Det giver dig 1 TB cloud-lagringsfacilitet til lagring af dine filer og andre ting. Da GoDaddy altid har været nøjagtig med hensyn til dens sikkerhed, vil det være på samme måde som i e-mails. Således bliver det en fremragende mulighed for G Suite, da den også tilbyder ubegrænset e-mails, faciliteter og Microsoft-support.

GoDaddy har flere fordele, som er som følger:

 • Brugere kan benytte 24 × 7 opkaldsstøtte, hvis de er vidne til problemer vedrørende de leverede tjenester.
 • Som GoDaddy samarbejder med Microsoft Office, er det et meget bedre alternativ med hensyn til at levere ubegrænset e-mail-personalisering.

GoDaddy mislykkes i nogle parametre, der er som følger:

 • GoDaddy har ikke sin instant messaging-app. Hvis du sidder fast i en alvorlig situation, bliver du nødt til at kigge efter Outlook som en mulighed.

Kom i gang med Godaddy

4. SamePage

SamePage

SamePage ligner noget med G Suite, når det kommer til at oprette indholdet og delingen, men det understøtter ikke e-mail-hosting. Så hvis du allerede bruger et tredjepartsprogram til at løse dette formål, er SamePage en fremragende mulighed at samarbejde med.

Det giver dig sin pakke med kontorapps som kalender, teksteditor osv. Og giver dig også mulighed for at kombinere et team af mennesker på et enkelt dokument og få dem til at arbejde på det samme. Der er også kommentarer, videoopkald og chatindstillinger tilgængelige i dens kontorapps.

SamePage giver dig mulighed for at synkronisere med din sky, og du behøver derfor ikke at trække din dropbox, du er nødt til at linke den, og det er det. Det er et sted, der giver dig mulighed for at interagere med alle tredjepartsapplikationer på en enkelt side.

SamePage leverer problemfri tjenester med flere fordele, der er som følger:

 • SamePage tillader flere personer på den samme dokumentside til ethvert ændringsformål. Så SamePage har ingen problemer med nedbrud af systemet.
 • Du kan alternativt også arbejde med alle tredjepartsapps, hvis du bruger SamePage.
 • SamePage bliver en samlet portal, hvis du bruger flere tjenester ad gangen.

SamePage har indeholder et problem, der er forbundet:

 • SamePage tilbyder ikke nogen e-mail-hosting til sine brugere.

5. Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Leder du efter en allrounder, der indeholder alle funktioner som G Suite? Nå her er den. Office 365 fra Microsoft er en flok af alle de værktøjer og tjenester, der kræves til din virksomhed.

Det giver dig mulighed for at oprette din personlige e-mail med det officielle domænenavn som de andre til kommunikation over hele verden med en anerkendelse af din virksomhed.

Den største ulempe ved G Suite ved ikke at være tilgængelig offline er løst af denne app, da den giver adgang både online og offline.

Ligesom G Suite giver det dig også mulighed for at åbne dine dokumenter i browseren uden brug af nogen tredjepartsapplikation. Det giver dig funktioner som skype at chatte og ringe og giver dig også udsigten til e-mails.

Det leverer også 1 TB af drevet til skylagring i sin forretningsplan. Det leveres også med den bedste avancerede sikkerhedsfunktion for trusselbeskyttelse som Google. Så efter at have undersøgt alle ovenstående elementer, der er lige så de samme som for Google, kan Office 365 være et godt alternativ til G Suite.

Fordele

 • Brugere kan når som helst få adgang til Microsoft Office Apps med færre chancer for datatyveri.
 • Med Microsoft Office 365 kan du samarbejde med flere klienter såvel som kolleger.
 • Du kan få adgang til din Microsoft Office 365 i en webbrowser.

Ulemper

 • Microsoft Office er en fantastisk platform, men det har kompatibilitetsproblemer med apps fra tredjepart, hvilket gør det vanskeligt for brugerne at styre arbejdet.

Konklusion

For at være præcis nok er G Suite den bedste mulighed blandt nogen af ​​disse applikationer, det bliver lidt dyrt for virksomheder, der arbejder på en lille platform eller ikke har meget indtægt til at have råd til det.

I sådanne tilfælde kan du således bruge ovenstående alternativer, der kan fungere for din virksomhed og vise sig at være nyttige nok.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map