Gratis VPN vs Betalt VPN: Hvilken er bedre? (2020)

Hvis du er streng omkring nogen af ​​dine online aktiviteter, er det uundgåeligt at få en VPN-service.


Tjenesten skaber for dig en sikker, privat og krypteret forbindelse på internettet, især forbindelser, der ikke er særlig sikre.

Når du overvejer valget af VPN til brug, skal du undersøge efter en, der har en solid balance mellem tilslutningsprotokoller, fantastiske funktioner og serverplacering.

En VPN-tjeneste har andre store fordele, som mange brugere har brug for, og det er derfor nødvendigt at få en ideel VPN-service, der vil tilbyde dig, at.

Sådan vælges enten en gratis VPN eller en betalt VPN

Det ultimative valg af, om du får en gratis eller betalt VPN, vil være meget afhængig af, hvad du søger at opnå.

For eksempel, hvis du bare har brug for en VPN, der giver dig adgang til nogle tjenester som Netflix eller til ethvert geobegrænset indhold, kan en gratis VPN være tilstrækkelig.

Hvis du imidlertid leder efter en mere seriøs VPN, der giver dig forbedret online sikkerhed, så er det sikkert, at din eneste mulighed er at gå med den betalte VPN.

Gratis VPN-service

Gratis VPN-service er en fantastisk mulighed for folk, der skærer ned på omkostningerne eller ser på lommevenlige tjenester.

At få en gratis VPN er meget let som download og installationsprocessen, hvis det er meget enkelt.

Det vil være en fantastisk måde at beskytte dig selv, når du er online, især når du er på offentlig Wi-Fi-shopping eller gør noget, der ikke er for alvorligt.

Ulempen med dette er imidlertid, at hvis du leder efter sikkerhed på højt niveau, vil det ikke være i stand til at tilbyde det til dig.

Nogle VPN’er som Hola er et perfekt eksempel på dette, og Hola VPN-gennemgangen viser klart hvorfor.

Mens det er en enkel og billig måde at beskytte dig mod hackere på, er det for det meste meget rystende og upålideligt.

Selvom det tjener dig i nogle få områder, kan du ikke stole på det for at give dig de sikkerhedsprotokoller, du leder efter.

Ulemper ved at bruge gratis VPN

 • Du får ondsindede annoncer

ondsindet annonceDe fleste af de gratis VPN’er genererer penge ved at vise brugerne reklamer, som alle kan være meget frustrerende.

Den mere frustrerende bit er dog, at nogle af deres annoncer er ondsindede og kan ende med at introducere malware til din enhed.

 • Dine data kan sælges til tredjepart

Da disse gratis VPN’er også søger at få nogle penge og forblive flydende, indsamler de undertiden dine online data og sælger dem til tredjepart.

Dette sker normalt gennem de annoncer, du konstant ser i din browser, fordi de sælger data til virksomheder og annoncører, der er interesseret i at få visse oplysninger.

 • De tilbyder dig begrænset båndbredde, funktioner og placeringsprotokoller

Når du bruger en gratis VPN, deler du båndbredde med mange andre brugere, hvilket i sidste ende fører til langsommere forbindelseshastigheder og ikke en god gennemsigtig oplevelse.

Den gratis VPN har, i modsætning til den betalte, ikke så mange nyttige funktioner som en internet-kill-switch og flere logins.

Endelig tilbyder de forældede sikkerhedsprotokoller, der lader dig udsættes, da mange tredjeparter kan få fat i dine personlige data.

 • Fører til IP-adresselækager

Når du bruger gratis VPN-tjenester, eksisterer den tunnel, der ideelt holder brugerne anonyme for udkigere, muligvis ikke, eller den er muligvis ikke sikker nok.

Dette fører til din IP-adresse og i sidste ende dine personlige data til at forblive eksponeret og kan spores eller overvåges af tredjepart.

For gratis VPN’er er IP-trafiklækage meget almindelig, i modsætning til de betalte VPN’er.

Gratis VPN’er leveres ikke med funktionen internet-kill switch, som betalte VPN’er har, hvilket betyder, at din identitet ikke altid er beskyttet på alle tidspunkter.

Betalte VPN’er

Betalte VPN’er, i modsætning til gratis VPN’er, løser flere problemer, de skaber.

De fleste betalte VPN’er har gratis prøveversioner som ExpressVPN, der dybest set har en pengene tilbage-garanti.

Hvis du opgraderer fra gratis service til betalt service, vil du bemærke den betydelige indflydelse med hensyn til anonymitet og sikkerhedsprotokoller.

Fordele

 • Hurtigere hastigheder

At have en betalt VPN garanterer dig en bedre browseroplevelse med hensyn til internethastighed.

Dette skyldes, at for betalte VPN’er håndterer de så mange forbindelser samtidig uden at være langsomme, fordi de strategisk er placeret overalt for at gøre det muligt for dig at komme omkring digitale forhindringer med høje hastigheder.

 • Top-notch sikkerhed

Hvis der er én ting, som en betalt VPN kan garantere dig, er den øverste sikkerhed, da de bruger AES 256-bit-kryptering til at skjule alle dine online-aktiviteter.

Dette giver fuld korrekt sikkerhed for alle dine data, da alt, hvad du deler over internettet, forbliver fortroligt.

 • Ingen båndbreddehætte

Med betalte VPN-indstillinger får du ubegrænset båndbredde på alle VPN-servere.

Dette er perfekt, fordi hvis der ikke er nogen throttling af forbindelseshastighederne, kan du nemt udføre dine aktiviteter uden at bekymre dig om kvoter.

 • Stor kundesupport

Da du betaler abonnement, når du bruger betalte VPN’er, har de til gengæld investeret i en førsteklasses kundesupport.

Kundeplejen er tilgængelig i 24 timer, hvilket betyder, at du kan kontakte dem så ofte, som du ønsker, og når behovet opstår.

 • Top notch funktioner

Hvis du søger at forbedre din online oplevelse, vil betalte VPN’er være nyttige, fordi de giver dig adgang til en lang række funktioner.

Dette er perfekt, fordi jo flere gode funktioner du har, jo flere fordele får du, når du bruger internettet.

 • Multi-platform support

Da de fleste brugere helt sikkert har mere end en enhed, som de opretter forbindelse til internettet med, er betalt VPN et ideelt valg, fordi de kan opsættes på enhver enhed og bruges samtidig.

Ulemper

 • VPN’er er dyre

dyr vpnAt have en betalt VPN kan komme med store funktioner og fordele, men du bliver bedt om at gå i dine lommer.

Nogle betalte VPN’er er dyrere end andre på grund af de ekstra funktioner, de tilbyder, og det er ikke nødvendigvis overkommelig eller tilgængeligt for alle.

 • Ikke alle betalte VPN’er er 100% pålidelige og sikre

Der er mange VPN-udbydere derude, og det er vigtigt at bemærke, at ikke alle garanterer sikkerhed, og at ikke alle af dem kan stole på 100%.

Dette betyder derfor, at du stadig skal gøre din research godt for at få en ideel betalt VPN for at få værdi for pengene.

Konklusion

Brug af en gratis VPN kompromitterer uden tvivl din sikkerhed og online privatliv.

Det kan dog stadig være praktisk, når du ikke har penge, da det vil hjælpe dig med et par andre ting, især når du er på offentlig WiFi.

At få en betalt VPN anbefales stærkt, fordi det har flere funktioner, det er effektivt, og de fleste af dem garanterer din online sikkerhed.

Det er dog stadig vigtigt at udføre din dybdegående undersøgelse for at få en ideel VPN til at få værdi for pengene gennem en god oplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map