Host-Tracker-anmeldelse: Baseret på vores erfaring (2020)

Samlet bedømmelse:

Host-Tracker leverer ikke kun webstedsovervågningstjenester, men er udstyret med flere andre tjenester og kan levere en detaljeret rapport for disse parametre. Dette er specifikt designet til at holde dit websted pålideligt og sikkert på alle tidspunkter.


Fordele ved Host-Tracker:

 • Giver alsidig funktion til overvågning og sikkerhedsdrevet overvågning
 • Et godt antal serverplaceringer til overvågning af tjenester
 • Detaljerede rapporteringsfunktioner
 • Understøtter API, domæne / IP sortliste
 • God support til alarmer med levering af advarsler via forskellige medier
 • Konfigurerbar overvågningsvarighed, fejlmeddelelser, rapportformat

Ulemper ved Host-Tracker:

 • Supporten har ikke mulighed for billetter eller chats. Selvom dette helt ikke er en ulempe, men er en god at have funktion

Oversigt over Host-Tracker:

Oppetidsovervågning er yderst vigtig for ethvert websted for at levere pålidelige tjenester. Ikke kun til opretholdelse af kontinuerlig oppetid, men også for at sikre, at webstedet er sikkert.

Host-Tracker giver døgnet rundt overvågning af dit websted. Det kan give rapporter, der specificerer oppetid og responstid for dit websted.

Host-Tracker kan sende øjeblikkelige advarsler i tilfælde af nedetid på webstedet, eller hvis det registrerer problemer med dit websted. Dette kan være en teknisk ulempe eller et problem på grund af ondsindet forsæt.

Derudover tilbyder Host-Tracker en række andre tjenester. På et højt niveau kan Host-Tracker betragtes som en flerbrud, enkelt stop-løsning til forskellige overvågningsopgaver.

Brugervenlighed:

Host-Tracker giver et let at starte og bruge instrumentbrættet. Du finder oppetidsmålingerne lige ind på dashboardets startside.

Dens brug er ganske ubesværet, hvor websteder kan tilføjes til oppetidskontrol. På samme tid kan du redigere din konfiguration baseret på kravet.

Webstedsovervågning

Til at begynde med understøtter Host-Tracker-teamet den oprindelige opsætning og konfiguration. Dette kan fås via flere placeringer. I øjeblikket er der 142 overvågningssteder.

Dashboardet leverer oppetidsmetriksrapporter, som kan vælges for enhver specifik varighed.

Brugervenlighedsrapport

Her kan du konfigurere kontaktpersoner og alarmmedium.
Brugervenlighed Kontakt

Dashboard-menuen er som vist nedenfor:
Dashboard-menu

Google Ads-administrationsindstillingen giver dig mulighed for at starte eller stoppe Google Ads baseret på status på dit websted.

For at få vist din webstids oppetidstatus offentligt, kan du bruge oppetid informatorer. Du kan tilpasse det.

Uptime informanter

Dit websted har muligvis planlagt vedligeholdelse, og du ønsker bestemt ikke, at det skal påvirke dine faktiske oppetidsmålinger. Dette kan udelukkes meget godt ved at specificere en planlagt vedligeholdelsesarbejdsplan.

Vedligeholdelse af instrumentbræt

På et givet tidspunkt kan du kontrollere de nøjagtige placeringer af serverne fra instrumentbrættet. Det er udbredt, distribueret, og du kan vide, hvor nøjagtigt er placeringen herfra.
Dashboard-serverplacering

I det store og hele er Host-Tracker enkel at bruge, og det er usandsynligt, at du har brug for meget hjælp uanset om du er teknisk tilbøjelig eller ikke.

Funktioner:

Host-Tracker giver sine brugere en liste over funktioner i enhver plan. Dette giver en gratis såvel som 30-dages gratis prøveperiode. Den gratis service udfører en grundlæggende oppetidsovervågning i et interval på 30 minutter og leverer desuden rapporter.

Planerne er dækket med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. I tilfælde af at du tjekker den gratis prøveperiode, så lad mig forsikre dig om dette såvel som en række tjenester.

De fleste af planerne inkluderer overvågning af responstid, indholdsovervågning, tilpasset fejl / responsovervågning, databaseovervågning, vedligeholdelsesplanlægning, SNMP / Https-overvågning.

Hvis du har brug for mere, kan du meget godt vælge en bedre plan, hvor du også vil få overvågning af domæneudløbsdato, overvågning af certifikatudløbsdato. Planerne kan også overvåge infra-brug som CPU, hukommelse og andre.

De daglige rapporter er detaljerede, og der er også rapporter leveret med regelmæssige intervaller med konsoliderede resultater.

For hver plan varierer overvågningsintervallet, og antallet af kontaktpersoner, der kan konfigureres, varierer.

Få andre funktioner inkluderet i mere avancerede planer er – DNSBL-overvågning til sortlistedomæne eller IP, cron-jobplanlægning, transaktionsovervågning, API-adgang og support til multi-user-konto.

Funktioner og anmeldelse
Generelt giver Host-Tracker dig mulighed for at overvåge ping, https, trace, sidehastighed, DNSBL. Du kan modtage advarsler via e-mail, SMS, Skype, Hangout eller taleopkald.

Hjælp og support:

Det er usandsynligt, at du som bruger ville finde Host-Tracker for kompliceret. Det har anstændigt tilstrækkelige hjælpeguider, der dækker de vigtigste emner.

Du kan nå Host-Tracker’s support via e-mail. Hjemmesiden forklarer den grundlæggende anvendelse af oppetidsovervågning.

Webstedet er godt dækket med blogs og ofte stillede spørgsmål, som er lige så nyttige.
Ofte stillede spørgsmål om Host TrackerGuidene, der leveres, er selvforsynende og giver et overblik over tjenesterne.

Priser:

Som jeg nævnte tidligere, hvis du har et meget rudimentært krav, så giver Host-Tracker en gratis plan. Bortset fra dette får du en 30-dages gratis prøveversion, som giver dig mulighed for at få et hængende på de fleste af de iboende tjenester hos Host-Tracker.

Den mest basale plan starter ved $ 5 / måned. Generelt er der 4 betalte planer.
Planer
Planerne bliver større og bedre, når du trækker opad. Hvis du vælger en årlig plan, sparer du bestemt meget.

Intervallet for overvågning er også tilstrækkeligt, hvor det maksimalt udfører 10 minutter intervalovervågning for den mest basale plan.

En fordel ved disse planer er, at basisplanen opfylder det mest almindelige krav til overvågning af oppetid. Planerne imødekommer de mest basale såvel som avancerede overvågningskrav.

Dom:

Host-Tracker ender med at gøre en indvirkning. Dens overvågningstjenester er bestemt varierede og kommer med flere tilføjelsesfunktioner.

Det har 30-dages gratis prøveversion, som er en stor fordel sammen med en grundlæggende gratis plan. Planerne er igen alsidige og overkommelige.

De sikkerhedsdrevne funktioner er endnu et positivt aspekt af Host-Tracker. Tilpasningsniveauet Host-Tracker tillader er bestemt værd at prøve.

Host-Tracker er et valg, som det er værd at prøve og er en hat, der passer til alle.

Besøg Host-Tracker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map