Host-Tracker gjennomgang: Basert på vår erfaring (2020)

Generell vurdering:

Host-Tracker tilbyr ikke bare overvåkningstjenester på nettstedet, men er utstyrt med flere andre tjenester og kan gi en detaljert rapport for disse parametrene. Dette er spesielt designet for å holde nettstedet ditt pålitelig og sikkert til enhver tid.


Fordeler med Host-Tracker:

 • Tilbyr allsidig funksjon for overvåking og sikkerhetsdrevet overvåking
 • Et stort antall serverplasser for å overvåke tjenester
 • Detaljerte rapporteringsfunksjoner
 • Støtter svartelisting av API, domene / IP
 • God støtte for varsler med klargjøring for varsler via forskjellige medier
 • Konfigurerbar overvåkningsvarighet, feilmeldinger, rapportformat

Ulemper med Host-Tracker:

 • Støtten har ikke et anlegg for billetter eller chatter. Selv om dette absolutt ikke er en ulempe, men er en god funksjon

Oversikt over Host-Tracker:

Oppetidsovervåking er ekstremt viktig for at ethvert nettsted skal tilby pålitelige tjenester. Ikke bare for å opprettholde kontinuerlig oppetid, men også for å sikre at nettstedet er sikkert.

Host-Tracker tilbyr overvåking døgnet rundt av nettstedet ditt. Det kan gi rapporter som spesifiserer oppetid og responstid for nettstedet ditt.

Host-Tracker kan sende øyeblikkelig varsler i tilfelle driftsstans på nettstedet eller hvis det oppdager problemer med nettstedet ditt. Dette kan være en teknisk hage eller et problem på grunn av ondsinnet intensjon.

I tillegg tilbyr Host-Tracker en rekke andre tjenester. På et høyt nivå kan Host-Tracker betraktes som en flerbruksløsning med en enkelt løsning for en rekke overvåkningsoppgaver.

Brukervennlighet:

Host-Tracker gir et enkelt å starte og bruke dashbord. Du finner oppetidsmålingene rett inn på startsiden for dashbordet.

Bruken av den er ganske uanstrengt der nettsteder kan legges til for overvåking av oppetid. Samtidig kan du redigere konfigurasjonen din basert på kravet.

Nettstedsovervåking

Til å begynne med støtter Host-Tracker-teamet den opprinnelige konfigurasjonen og konfigurasjonen. Dette kan nås via flere steder. For øyeblikket er det 142 overvåkingssteder.

Instrumentpanelet inneholder rapporter om oppetidsmålinger som kan velges for enhver spesifikk varighet.

Brukervennlig rapport

Her kan du konfigurere kontaktpersonene og varslingsmediet.
Brukervennlighet Kontakt

Dashbordmenyen er som vist nedenfor:
Dashbordmeny

Med Google Ads-administrasjonsalternativet kan du starte eller stoppe Google Ads basert på statusen til nettstedet ditt.

Hvis du vil vise oppetidstatus for nettstedet ditt offentlig, kan du bruke oppetid informatorer. Du kan tilpasse den.

Uptime informanter

Nettstedet ditt kan ha planlagt vedlikehold, og du vil definitivt ikke at det skal ha innvirkning på dine faktiske oppetidsmålinger. Dette kan utelukkes godt ved å spesifisere en planlagt vedlikeholdsarbeidsplan.

Vedlikehold av dashbordet

På et gitt punkt kan du sjekke de nøyaktige stedene til serverne fra dashbordet. Det er utbredt, distribuert, og du kan vite hvor nøyaktig stedet er herfra.
Dashbordets serverplassering

I det store og hele er Host-Tracker enkel å bruke, og det er lite sannsynlig at du vil trenge mye hjelp uavhengig av om du er teknisk tilbøyelig eller ikke.

Funksjoner:

Host-Tracker gir brukerne en liste over funksjoner i hver plan. Dette gir en gratis samt 30-dagers gratis prøveperiode. Gratis tjenesten utfører en grunnleggende oppetidsovervåking med et intervall på 30 minutter og gir i tillegg rapporter.

Planene er dekket med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. I tilfelle sjekker du gratis prøveperiode, la meg forsikre deg om dette, så vel som en rekke tjenester.

De fleste av planene inkluderer overvåking av responstid, overvåking av innhold, tilpasset feil / responsovervåking, databaseovervåking, vedlikeholdsplanlegging, SNMP / Https-overvåking.

Hvis du trenger mer, kan du godt velge en bedre plan der du også vil få overvåking av utløp av domener, overvåking av utløp av sertifikater. Planene kan også overvåke infra-bruk som CPU, minne og andre.

De daglige rapportene er detaljerte, og det er også rapporter gitt med jevne mellomrom med konsoliderte resultater.

For hver plan varierer overvåkningsintervallet, og antall kontaktpersoner som kan konfigureres varierer.

Få andre funksjoner som er inkludert i mer avanserte planer er – DNSBL-overvåking til svartelistedomener eller IP, cron-jobbplanlegging, transaksjonsovervåking, API-tilgang og støtte for flerbrukerkonto.

Funksjoner og varsling
Totalt sett lar Host-Tracker deg overvåke ping, https, spore, sidehastighet, DNSBL. Du kan motta varsler via e-post, SMS, Skype, Hangout eller taleanrop.

Hjelp og støtte:

Det er lite sannsynlig at du som bruker vil finne Host-Tracker for komplisert. Den har anstendig tilstrekkelige hjelpeguider som dekker hovedtemaene.

Du kan nå Host-Tracker-støtten via e-post. Nettstedet forklarer den grunnleggende bruken av oppetidsovervåking.

Nettstedet er godt dekket av blogger og vanlige spørsmål som er like nyttige.
Vanlige spørsmål om Host TrackerGuidene som følger med er selvforsynt og gir en oversikt over tjenestene.

Priser:

Som jeg nevnte tidligere, hvis du har et veldig rudimentært krav, så gir Host-Tracker en gratis plan. Bortsett fra dette får du en 30-dagers gratis prøveperiode som lar deg få tak i de fleste av de iboende tjenestene til Host-Tracker.

Den mest grunnleggende planen starter på $ 5 / måned. Totalt sett er det 4 betalte planer.
planer
Planene blir større og bedre når du trender oppover. Hvis du velger en årlig plan, vil du absolutt spare mye.

Intervallet for overvåkning er også tilstrekkelig, hvor det maksimalt gjør 10 minutter intervallovervåking for den mest grunnleggende planen.

En fordel med disse planene er at grunnleggende plan tilfredsstiller det vanligste kravet til overvåkning av oppetid. Planene dekker de fleste grunnleggende så vel som avanserte overvåkningskrav.

Kjennelse:

Host-Tracker ender opp med å gjøre inntrykk. Overvåkningstjenestene er absolutt varierte og har flere tilleggsfunksjoner.

Den har 30-dagers gratis prøveperiode som er en stor fordel sammen med en grunnleggende gratis plan. Planene igjen er allsidige og rimelige.

De sikkerhetsdrevne funksjonene er nok et positivt aspekt av Host-Tracker. Tilpassingsnivået Host-Tracker tillater er absolutt verdt å prøve.

Host-Tracker er et valg som er verdt å prøve og er en hatt som passer alle.

Besøk Host-Tracker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map