HostGator mod GoDaddy: Sammenligning baseret på hastighed, pris og support

godaddy_vs_hostgator 2018Webhosting er en sjov ting. Der er over 1.000 leverandører af hvad der i det væsentlige er det samme produkt. Det samme produkt, der ikke har nogen synlig ydeevneindikation.

Webhosting er en sjov ting. Der er over 1.000 leverandører af hvad der i det væsentlige er det samme produkt. Det samme produkt, der ikke har nogen synlig ydeevneindikation.


Jeg kan ikke tænke på mange andre ting, du ville købe uden at vide mere information. Forestil dig at leje et værelse i en lejlighed med andre mennesker.

Forestil dig nu, at du ikke ved, hvor mange mennesker du deler med, hvor mange ting de har eller hvilken slags forretning de er i.

Dette er en dybdegående sammenligning af GoDaddy og Hostgator, jeg er vært for hundredvis af sider for forskellige klienter på tværs af alle mulige forskellige hostingfirmaer, det bliver et mareridt at styre, og det er på tide at konsolidere alt til ét sted for at spare penge og kræfter.

Før jeg går ned og vælger en udbyder, skal jeg sammenligne nogle af de store kanoner.

Jeg vil sammenligne GoDaddy & Hostgator, uden tvivl to af de største virksomheder inden for webhosting, begge praler med masser af de samme funktioner og synes generelt at have gode anmeldelser.

Begge har eksisteret længe nok til, at de skulle have veletablerede supportsystemer, og samfundet ligger bag dem, der er meget fortrolige med deres produkter og faldgruber.

Jeg ved hvad du tænker; ”Hvorfor har du valgt at sammenligne GoDaddy og Hostgator, hvad med X-, Y- og Z-hostingfirma, jeg har hørt, at de er fantastiske”.

Mit svar på denne stemning er dobbelt: For det første, hvis jeg flytter alle mine websteder til en platform, er det en engangsaftale, jeg vil ikke være i gang med dette igen når som helst snart, så jeg har brug for et firma, der klæber rundt i på lang sigt.

For det andet ønsker jeg konsistens, mange mindre virksomheder er fantastiske at starte med kun for at bremse med tiden.

Du kan springe resten af ​​detaljerne og se konklusion her.

Lad os dykke ned i HostGator vs. Godaddy …

Hvad skal vi overveje, når vi vælger det bedste mellem HostGator vs GoDaddy?

 1. Funktioner og priser
 2. Speed ​​Performance
 3. lydhørhed
 4. Benchmark
 5. Kunde support
 6. Endelig dom

Inden vi går videre, vil jeg gerne fortælle dig, at jeg har HostGators kuponkode, der kan spare dig $ 113,01 på Hatchling Plan, $ 149,00 på Baby Plan, $ 329,00 til forretningsplan.

Aktivér HostGator-kuponkode

GoDaddy vs HostGator – Funktioner Sammenligning med pris

Nu er det ikke mindst muligt at sammenligne, hvilke funktioner begge udbydere tilbyder på deres brød- og smørprodukt.

Jeg sammenligner mellemlange plan for hver leverandør, efter min mening skal disse begge være velegnet til et lille forretningswebsted eller en lille WordPress-blog.

GoDaddy vs HostGator prissammenligningstabel:

Kom så farHostGator
PlanØkonomiHatchling
Månedlig pris$ 2,99$ 2,75
Månedlige fornyelsesomkostninger$ 7,99$ 6,95
domæner11
siderUbegrænsetUbegrænset
Opbevaring100 GBfastprisadgang
båndbreddefastprisadgangfastprisadgang
Gratis e-mail-adresser1Ubegrænset
FTP-kontoJaJa
E-mail-hostingJaJa
WebmailsupportJaJa
Spam-fri beskyttelseJaJa
$ 100 Google AdwordsJa
100 $ Bing-annoncekreditJa
Pengene tilbage garanti30 dage45 dage
Besøg HostGator

Som du kan se, at begge tilbyder det, der ser ud til at være et meget lignende produkt, er der naturligvis ingen detaljer overhovedet, hvilken slags ydelse man kan forvente.

Begge produkter inkluderer 24/7 support, 99,9% oppetid, Google AdWords-kredit, softwareinstallatører (til ting som WordPress) og cPanel-adgang.

GoDaddys tilbud inkluderer DDOS-beskyttelse (Millage kan variere) og et gratis domæne. De tilbyder sikkerhedskopier og ekstra ressourcer til en pris. Det er værd at bemærke, at de begrænser MySQL-databaser til 1 (25 GB) og kun inkluderer 1 e-mail-postkasse med en maksimal lagringsstørrelse på 5 GB.

Af hensyn til webstedets sikkerhed indgik Godaddy et partnerskab med Sucuri (gennemgang) for at beskytte webstedet mod hackere og fjerne malware fra webstedet.

Hostgator tilbyder SSH-adgang, lyd / video-streaming, DDOS-beskyttelse, ubegrænsede postkasser og ingen grænse for størrelsen eller antallet af MySQL-databaser.

Jeg vil tale mere om MySQL-begrænsningen, det ser måske ikke ud som en big deal, men for mig er det det. Hvis jeg har flere WordPress-websteder på samme hosting, men for forskellige klienter, vil jeg virkelig holde dem adskilt, lige så meget som for sikkerhed.

Med GoDaddy skulle jeg tilmelde mig flere hostingkonti eller opbevare dem alle i en stor database.

For mig (og forhåbentlig for dig) er sikkerhedskopier en big deal. EN MASSIV aftale. Som det gamle ordsprog siger ”At undlade at forberede sig forbereder sig på at mislykkes”.

Glem aldrig dette. Det er så let at ved et uheld slette dele af eller hele dit websted, ødelægge noget eller blive kompromitteret. At Hostgator inkluderede sikkerhedskopier uden ekstra omkostninger er et plus. Et massivt plus.

GoDaddy vs HostGator – Datasammenligning

Det er tid til at knuse numrene. Jeg har kørt tre test for at vise de gennemsnitlige responstider for hver virksomhed. Jeg installerede et eksempelsted på både GoDaddy og Hostgator (på de planer, vi sammenlignede ovenfor) og kørte test for hastighed, respons og benchmarking.

1. Hastighed

Når jeg taler om hastighed, taler jeg virkelig om den indledende sideindlæsningstid. Dette er super vigtigt, langsomme sider svarer til den høje afvisningsprocent.

De fleste mennesker venter ikke længere end 6 sekunder på, at en side indlæses, før de forlader, nogle venter ikke engang et helt sekund.

Testwebsted, der er vært på GoDaddy

Godaddy hastighed

Testwebsted, der er hostet på HostGator

Hostgator-webstedshastighed

HostGator indlæst på 1,40 sekunder, hvor GoDaddy blev indlæst på 3,05 sekunder. HostGator vandt Godaddy, når det kommer til hastighed.

2. lydhørhed

Så vigtig som den første indlæsningstid er, er jeg også nødt til at få en idé til, hvor responsivt webstedet generelt er, dvs. hvor lang tid det tager at indlæse hver side, når du først er på siden. Jeg kørte en test i en periode på 30 dage.

Test responstid på webstedet hos HostGator

Responstid for Hostgator

Test responstid på GoDaddy

Responstid på Godaddy

HostGator er klart vundet over Godaddy.

Jeg tror, ​​vi kan være enige om, at et mønster opstår her. TO gange så hurtigt igen! Denne test lægger endnu mere vægt på mig, den kørte over en 30-dages periode, så den ulige sne-dag påvirker ikke resultaterne for meget.

Da jeg selv spillede med Hostgator for mit øje, så det mere lydhør ud, og disse test har virkelig bekræftet det for mig.

Se HostGators planer & priser her.

3. Benchmark

Jeg brugte GTMetrix til at måle siderne, det måler forskellige ydeevneindikatorer og giver en belastningstid i sekunder. Jeg ville ikke forvente, at dette giver os noget andet end de sidste to resultater, men giver os en chance for at bekræfte scorerne igen.

Godaddy vs Hostgator benchmark

Hostgator – 0,7 sekunder
GoDaddy – 1,8 sekunder

Så lidt forskellige tal, men størrelsesordenen er den samme.

Resume af dataene

Jeg er tilpas med pålideligheden af ​​disse ydelsestests. De er alle serversiden, som undgår problemer med langsomhed på individuelle klientmaskiner.

Jeg har også brugt en blanding af forskellige tests fra forskellige kilder.

Disse data peger kun på én måde og én vej, GoDaddy kan ikke konkurrere med Hostgator om hostingpræstationer.

I alle tre test var Hostgator dobbelt så høj som hastigheden. DOBBELT. Du skal huske, at Hostgator er lidt billigere end GoDaddy, men alligevel er det den mere kraftfulde hosting.

GoDaddy vs HostGator – Support

Jeg har talt lidt om den support, som begge virksomheder giver, jeg troede, det ville være nyttigt at vise en sort / hvid sammenligning af, hvordan dette så ud ved at kontakte begge via deres live chatfunktioner, med de samme spørgsmål.

Hostgator:

hostgator support

Kom i gang med HostGator

Kom så far:

godaddy support

Kom i gang med GoDaddy

Forhåbentlig, hvad du kan se her, er, at når jeg først kom igennem til Hostgator, var begge supportteam lynet hurtigt og svarede inden for minuttet i begge tilfælde.

Hostgators support gav lidt mere information, som var nyttig, mens GoDaddys support er mere konstant hurtig. Generelt vil jeg sige, at støtten fra begge virksomheder er god.

GoDaddy vs HostGator – Målrettet målgruppe

DADDY

Der er ingen tvivl om det GoDaddy er det største navn når det kommer til domænenavne, dette har ført til, at de er blevet de facto stedet at gå til alle ting websteder, de har et enormt udvalg af produkter til overkommelige priser.

Fra mit synspunkt er GoDaddy’s hovedmål at appellere til ikke-it-brugere, dvs. små virksomhedsejere, de ser ud til at fokusere på at gøre livet lettere og brugervenlighed i forhold til rå ydelse.

Godaddy annoncer

Læs hele GoDaddy-gennemgangen..

GATOREN

Hostgator er muligvis ikke så stor som GoDaddy, men på trods af sin relativt lille størrelse er Hostgator en kæmpe blandt it- og web-fagfolk.

Hostgaor-annoncer

Hostgator tilbyder et strømlinet udvalg af produkter, og selvom deres tilbud er lige så brugervenligt som GoDaddy’s ser de ud til at sigte mod en mere teknisk brugerbase, favoriserer ydelsen og kvaliteten af ​​hosting.

Læs hele HostGator-gennemgangen..

GoDaddy vs HostGator – Opgraderet dedikeret serverplatform

Når jeg sammenligner de to virksomheder, har jeg læst en masse andre menneskers sammenligninger og anmeldelser, noget, der kom op gang på gang, var, at ydelsen af ​​alle Hostgators hostingprodukter var forbedret over tid.

Dette er sjældent.

Hvorfor er dette sjældent? Når et hostingfirma starter, skal det typisk købe en slags servere. I dette øjeblik, i starten af ​​hostingfirmaernes liv, er det sandsynligvis den bedste ydelse, du nogensinde vil få på delt webhosting.

Når tiden går, får virksomheden flere og flere kunder, de køber flere servere, og alle er glade. På et tidspunkt indser virksomheden, at de sandsynligvis kunne presse et par flere websteder på serveren for at tjene lidt mere penge. Ydeevnen vil lide.

Som det fremgår af nedenstående link, er det klart for mig, at dette ikke sker på Hostgator, de opdaterer aktivt deres servere for at undgå dette nøjagtige problem. Jeg kunne ikke finde noget lignende der skete på GoDaddy.

Pressemeddelelse - HostGator

Se HostGators planer & priser her.

GoDaddy vs HostGator – praktisk oplevelse

Min erfaring med Hostgator er sandsynligvis nøjagtigt, som du ville forvente, de bruger cPanel, som jeg ved nøjagtigt hvordan man bruger.

Alt fungerede første gang, hostingopsætning, WordPress-installation osv.… Deres kundesupport var utroligt hjælpsom, ingen holdetid, de kom lige lige ned til at løse mit problem.

Min oplevelse med GoDaddy var ikke dårlig: den var heller ikke stor. Nu tænkte jeg, at GoDaddy brugte cPanel, men i virkeligheden bruger de en slags tilpasset version af cPanel, det har de fleste af de samme funktioner, nogle ting blev gjort anderledes, nogle ting var forskellige steder.

Dette var en smerte for mig at være ærlig, jeg er bare så vant til at cPanel.

Nu skal jeg indrømme, at jeg har brugt GoDaddy meget. Jeg mener virkelig meget. Mit tidligere firma brugte det til hosting og SSL-certifikater til omkring 100 klienter (de var billige til det, vi ønskede).

Efter min oplevelse er GoDaddy brugergrænseflade frygtelig. Heldigvis har de god støtte, da når noget ikke fungerer gennem UI (og dette sker meget), skal du ringe til support for at få det sorteret.

HostGator vs. GoDaddy Konklusion

Så hvilken er bedre: Hostgator vs. Godaddy? De er begge solide webhostingfirmaer, og dit valg afhænger af, hvad du værdsætter mere.

Hvis du leder efter ubegrænsede ressourcer (dvs. lagring, båndbredde, e-mails), skal du gå til Hostgator. Du kan få deres aktuelle rabat her.

Hvis du er ny, har et budget, der har stort behov for telefonstøtte, skal du vælge Godaddy. Godaddy-rabatter er tilgængelige her.

Og hvis du leder efter et uafhængigt firma med superiour performance, så vil jeg gå med FastComet (anmeldelse)

Og hvis du lige starter med dit første websted, vil jeg foreslå, at du tjekker min WordPress installationsvejledning nyttig.

Relaterede indlæg:
 1. Bluehost mod Godaddy: Hvilken webhosting vinder?
 2. Bluehost vs. HostGator – Hvorfor BlueHost er bedre
 3. 1&1 vs. GoDaddy: Sammenligning og test baseret på min oplevelse
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map