HostGator mot GoDaddy: Sammenligning basert på hastighet, pris og support

godaddy_vs_hostgator 2018Webhotell er en morsom ting. Det er over 1000 leverandører av hva som egentlig er det samme produktet. Det samme produktet som ikke har noen synlig ytelsesindikasjon.

Webhotell er en morsom ting. Det er over 1000 leverandører av hva som egentlig er det samme produktet. Det samme produktet som ikke har noen synlig ytelsesindikasjon.


Jeg kan ikke tenke på mange andre ting du ville kjøpt uten å vite mer informasjon. Se for deg å leie et rom i en leilighet med andre mennesker.

Tenk deg nå at du ikke vet hvor mange mennesker du deler med, hvor mye ting de har eller hva slags virksomhet de driver med.

Dette er en grundig sammenligning av GoDaddy og Hostgator, jeg er vert for hundrevis av nettsteder for forskjellige klienter i alle slags forskjellige vertsselskaper, det blir et mareritt å administrere, og det er på tide at jeg konsoliderer alt til ett sted for å spare penger og krefter.

Før jeg tar skrittet og velger en leverandør, må jeg sammenligne noen av de store kanonene.

Jeg skal sammenligne GoDaddy & Hostgator, uten tvil to av de største selskapene innen webhotell, begge har mange av de samme funksjonene og ser ut til å ha gode anmeldelser generelt.

Begge har eksistert lenge nok til at de skal ha veletablerte støttesystemer, og samfunnet som ligger bak dem som er godt kjent med sine produkter og fallgruver.

Jeg vet hva du tenker; “Hvorfor har du valgt å sammenligne GoDaddy og Hostgator, hva med X, Y og Z Hosting-selskapet, har jeg hørt at de er flotte”.

Svaret mitt på dette sentimentet er dobbelt: For det første, hvis jeg flytter alle nettstedene mine til en plattform, er det en avtale for én gang, jeg vil ikke være i gang med dette igjen når som helst, så jeg trenger et selskap som vil holde seg rundt i på lang sikt.

For det andre, jeg vil ha konsistens, mange mindre selskaper er fantastiske å starte med bare for å bremse over tid.

Du kan hoppe over resten av detaljene og se konklusjonen her.

La oss dykke inn i HostGator vs. Godaddy …

Hva må vi ta i betraktning når vi velger det beste mellom HostGator vs GoDaddy?

 1. Funksjoner og priser
 2. Speed ​​Performance
 3. respons
 4. benchmark
 5. Kundeservice
 6. Endelig dom

Før vi går videre, vil jeg gi deg beskjed om at jeg har HostGators kupongkode som kan spare deg $ 113,01 på Hatchling Plan, $ 149,00 på Baby Plan, $ 329,00 på forretningsplan.

Aktiver HostGator kupongkode

GoDaddy vs HostGator – Funksjoner sammenligning med pris

Nå som virksomhet, er det på tide å sammenligne hvilke funksjoner begge leverandører tilbyr på brød- og smørproduktet.

Jeg sammenligner mellomnivåplanen for hver leverandør, i mine tanker burde disse begge være egnet for et lite forretningsnettsted eller en liten WordPress-blogg.

GoDaddy vs HostGator prissammenligningstabell:

Gå pappaHostGator
PlanØkonomiHatchling
Månedlig pris$ 2.99$ 2.75
Månedlig fornyelseskost$ 7.99$ 6.95
domener11
siderubegrensetubegrenset
Oppbevaring100 GBunmetered
båndbreddeunmeteredunmetered
Gratis e-postadresser1ubegrenset
FTP-kontoJaJa
E-post hostingJaJa
WebmailsupportJaJa
Spam Free ProtectionJaJa
$ 100 Google AdwordsJa
100 dollar Bing-annonsekredittJa
Pengene tilbake-garanti30 dager45 dager
Besøk HostGator

Som du ser begge tilbyr det som ser ut til å være et veldig likt produkt, er det selvfølgelig ingen detaljer i det hele tatt om hva slags ytelse du kan forvente.

Begge produktene inkluderer 24/7 support, 99,9% oppetid, Google AdWords-kreditt, installasjonsprogramvare for programvare (for ting som WordPress) og cPanel-tilgang.

GoDaddys tilbud inkluderer DDOS-beskyttelse (Millage kan variere) og ett gratis domene. De tilbyr sikkerhetskopier og ekstra ressurser til en pris. Det er verdt å merke seg at de begrenser MySQL-databaser til 1 (25 GB) og bare inkluderer 1 e-postkasse med en maksimal lagringsstørrelse på 5 GB.

For nettstedets sikkerhet inngikk Godaddy et samarbeid med Sucuri (gjennomgang) for å beskytte nettstedet mot hackere og fjerne skadelig programvare fra nettstedet.

Hostgator tilbyr SSH-tilgang, streaming av lyd / video, DDOS-beskyttelse, ubegrensede postbokser og ingen begrensning på størrelsen eller antallet MySQL-databaser.

Jeg vil snakke mer om MySQL-begrensningen, det virker kanskje ikke som en stor sak, men for meg er det det. Hvis jeg har flere WordPress-nettsteder på samme hosting, men for forskjellige klienter, vil jeg virkelig holde dem adskilt, like mye som for sikkerhet.

Med GoDaddy måtte jeg registrere meg for flere hostingkontoer eller oppbevare dem alle i en stor database.

For meg (og forhåpentligvis for deg) er sikkerhetskopier en stor sak. EN MASSIV avtale. Som det gamle ordtaket sier “Å ikke forberede seg forbereder seg til å mislykkes”.

Glem aldri dette. Det er så enkelt å tilfeldigvis slette deler av hele nettstedet, ødelegge noe eller bli kompromittert. At Hostgator inkluderte sikkerhetskopier uten ekstra kostnad er et pluss. Et massivt pluss.

GoDaddy vs HostGator – Datasammenligning

Det er på tide å knuse tallene. Jeg har kjørt tre tester for å vise de gjennomsnittlige responstidene for hvert selskap. Jeg installerte et eksempelsted på både GoDaddy og Hostgator (på planene vi sammenlignet ovenfor) og kjørte tester for hastighet, respons og benchmarking.

1. Hastighet

Når jeg snakker om hastighet, snakker jeg virkelig om innledende tid på siden. Dette er superviktig, langsomme sider tilsvarer høy avvisningsfrekvens.

De fleste vil ikke vente lenger enn 6 sekunder på en side å laste før de går, noen vil ikke engang vente et helt sekund.

Testnettstedet vert på GoDaddy

Godaddy hastighet

Testnettstedet vert på HostGator

Hostgator nettstedets hastighet

HostGator lastet på 1,40 sekunder der GoDaddy lastet inn på 3,05 sekunder. HostGator vant Godaddy når det gjelder hastighet.

2. Responsivitet

Så viktig som den første lastetiden er, må jeg også få en ide om hvor responsivt nettstedet er generelt, dvs. hvor lang tid det tar å laste hver side når du er på nettstedet. Jeg kjørte en test over en periode på 30 dager.

Test responstid på nettstedet på HostGator

Responstid for Hostgator

Test responstid på nettstedet på GoDaddy

Responstid på Godaddy

HostGator er helt klart vunnet over Godaddy.

Jeg tror vi kan være enige om at et mønster dukker opp her. TO ganger så raskt, igjen! Denne testen har enda mer vekt hos meg, den kjørte over en 30-dagers periode, så den rare snødagen ville ikke påvirke resultatene for mye.

Da jeg lekte med Hostgator selv for øyet, så det mer responsivt ut, og disse testene har virkelig bekreftet det for meg.

Se HostGators planer & priser her.

3. Benchmark

Jeg brukte GTMetrix for å måle nettstedene, den måler forskjellige ytelsesindikatorer og gir en lastetid på sekunder. Jeg ville ikke forvente at dette vil gi oss noe annet enn de to siste resultatene, men gir oss en sjanse til å bekrefte resultatene på nytt.

Godaddy vs Hostgator benchmark

Hostgator – 0,7 sekunder
GoDaddy – 1,8 sekunder

Så litt forskjellige tall, men størrelsesorden er den samme.

Sammendrag av dataene

Jeg er komfortabel med påliteligheten til disse ytelsestestene. De er alle på serversiden som unngår problemer med treghet på individuelle klientmaskiner.

Jeg har også brukt en blanding av forskjellige tester fra forskjellige kilder.

Denne informasjonen peker bare én vei og én vei, GoDaddy kan ikke konkurrere med Hostgator om hostingytelse.

I alle tre testene var Hostgator dobbel hastighet. DOBBELT. Du må huske at Hostgator er litt billigere enn GoDaddy, men at det likevel er den kraftigere hosting.

GoDaddy vs HostGator – Støtte

Jeg har snakket litt om støtten som begge selskaper gir, jeg trodde det ville være nyttig å vise en svart / hvit sammenligning av hvordan dette så ut ved å kontakte begge via live chatfunksjonene deres, med de samme spørsmålene.

Hostgator:

hostgator-støtte

Kom i gang med HostGator

Gå pappa:

godaddy support

Kom i gang med GoDaddy

Forhåpentligvis det du kan se her, er at når jeg kom igjennom til Hostgator, var begge supportteamene lynraske og svarte i løpet av minuttet i begge tilfeller.

Hostgators støtte ga litt mer informasjon som var nyttig, mens GoDaddys støtte er mer konsekvent rask. Totalt sett vil jeg si at støtten som tilbys av begge selskaper er god.

GoDaddy vs HostGator – Målrettet målgruppe

DADEN

Det er ingen tvil om at GoDaddy er det største navnet når det kommer til domenenavn, dette har ført til at de har blitt de facto stedet å gå for alle nettsteder, de har et enormt utvalg av produkter til rimelige priser.

Fra mitt synspunkt er GoDaddy hovedmål å appellere til ikke-IT-brukere, dvs. eiere av små bedrifter, de ser ut til å fokusere på å gjøre livet enklere og brukervennlighet overfor rå ytelse.

Godaddy-annonser

Les hele GoDaddy-gjennomgangen..

GATOREN

Hostgator er kanskje ikke så stor som GoDaddy, men til tross for den relativt små størrelsen, er Hostgator en kjempe blant IT- og nettpersoner.

Hostgaor-annonser

Hostgator tilbyr et strømlinjeformet utvalg av produkter, og selv om tilbudet deres er like brukervennlig som GoDaddy’s, ser det ut til at de sikter til en mer teknisk brukerbase, favoriserer ytelsen og kvaliteten på hosting.

Les hele HostGator-gjennomgangen..

GoDaddy vs HostGator – Oppgradert dedikert serverplattform

Når jeg sammenliknet de to selskapene har jeg lest mange andre menneskers sammenligninger og anmeldelser, noe som kom opp gang på gang at resultatene til alle Hostgators vertsprodukter hadde forbedret seg over tid.

Dette er sjelden.

Hvorfor er dette sjeldent? Når et vertsfirma starter, må det vanligvis kjøpe en slags servere. Akkurat i dette øyeblikket er det sannsynlig at den første ytelsen du noensinne vil få på delt webhotell, ved starten av vertselskapenes liv.

Når tiden går får selskapet flere og flere kunder, de kjøper flere servere og alle er fornøyde. På et tidspunkt innser selskapet at de sannsynligvis kunne presset noen flere nettsteder på serveren for å tjene litt mer penger. Forestillingen vil lide.

Som det fremgår av lenken nedenfor, er det klart for meg at dette ikke skjer hos Hostgator, de oppgraderer serverne sine aktivt for å unngå akkurat dette problemet. Jeg kunne ikke finne noe lignende som skjer på GoDaddy.

Pressemelding - HostGator

Se HostGators planer & priser her.

GoDaddy vs HostGator – praktisk opplevelse

Min erfaring med Hostgator er sannsynligvis nøyaktig slik du forventer, de bruker cPanel, som jeg vet nøyaktig hvordan de skal bruke.

Alt fungerte første gang, hostingoppsett, WordPress-installasjon, osv.… Kundesupporten deres var utrolig nyttig, ingen holdetid, de kom rett til å fikse problemet mitt.

Min erfaring med GoDaddy var ikke dårlig: den var heller ikke bra. Nå tenkte jeg at GoDaddy brukte cPanel, men i virkeligheten bruker de en slags tilpasset versjon av cPanel, den har de fleste av de samme funksjonene, noen ting ble gjort annerledes, noen ting var forskjellige steder.

Dette var vondt for meg å være ærlig, jeg er bare så vant til å cPanel.

Nå skal jeg tilstå at jeg har brukt GoDaddy mye. Jeg mener virkelig mye. Det forrige selskapet mitt brukte det til hosting og SSL-sertifikater for rundt 100 klienter (de var billige for det vi ønsket).

Etter min erfaring er GoDaddy brukergrensesnitt fryktelig. Heldigvis har de god støtte som når noe ikke fungerer gjennom brukergrensesnittet (og dette skjer mye) må du ringe support for å få det sortert.

HostGator vs. GoDaddy Konklusjon

Så hvilken er bedre: Hostgator vs. Godaddy? Vel, de er begge solide webhotellfirmaer, og valget ditt avhenger av hva du verdsetter mer.

Hvis du er ute etter ubegrensede ressurser (dvs. lagring, båndbredde, e-post), kan du gå til Hostgator. Du kan få deres nåværende rabatt her.

Hvis du er ny, har et lite budsjett og trenger telefonsupport mye, bør du velge Godaddy. Godaddy-rabatter er tilgjengelige her.

Og hvis du leter etter et uavhengig selskap med overlegen ytelse, så vil jeg gå med FastComet (anmeldelse)

Og hvis du bare begynner med din første webside, vil jeg foreslå at du sjekker WordPress Setup Guide som er nyttig.

Relaterte innlegg:
 1. Bluehost mot Godaddy: Hvilken webhotell vinner?
 2. Bluehost vs. HostGator – Hvorfor BlueHost er bedre
 3. 1&1 vs. GoDaddy: Sammenligning og tester basert på min erfaring
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map