HostGoi-anmeldelse (2020): Værd at synge med dem?

Hvis du leder efter en hosting-service i Indien, er du måske stødt på HostGoi, men du kan ikke se ud til at gøre dig opmærksom?


Nå, denne anmeldelse vil bestemt hjælpe dig med at beslutte, om HostGoi er værd at bruge din tid eller ej.

Vi gennemgår hosting-planer baseret på forskellige parametre som sikkerhed, priser, support osv. Du kan tjekke, hvordan vi gennemgår hosting-tjenester og derefter selv bestemme, om du vil vælge det eller ej.

Hvad er HostGoi?

HostGoi, der blev grundlagt i 2018, er en førende webhostingudbyder med base i Indien og har datacentre i Indien, USA, Europa.

HostGoi

HostGoi, et førende webhostingfirma tilbyder den bedste webhosting, forhandlerhosting, skyserver, domænenavnsregistrering, WordPress Hosting, VPS osv. Catering til små og store virksomheder.

Dette fremgår af det faktum, at de har Colgate, Dabur, Bajaj Capital, Avenues Global School og mange internationale klienter.

Så kan det give dig ‘The Best Bang For Your Buck’?

Det er hvad vi vil dække i denne anmeldelse i dag.

Lad os dykke ind, skal vi?

Uptime

Uptime refererer til det tidspunkt, hvor din webhost forbliver i gang.

Hvis du troede, at 99% og 99,99% betyder det samme, skal du tænke igen!

oppetid

I henhold til SLA Uptime Calculator ville dette betyde nedetid på:

 • Dagligt: ​​8 sekunder
 • Ugentligt: ​​1 minut
 • Månedligt: ​​4 minutter og 19 sekunder
 • Årligt: ​​52 minutter og 33 sekunder

Ifølge os er dette meget god oppetid, som enhver virksomhed kan have.

Prissætning og funktioner

prisfunktioner

Tingene på prissiden er temmelig lette med HostGoi. Sandsynligvis er HostGoi en af ​​de mest overkommelige hostingtjenester på markedet.

Den grundlæggende plan kommer på kun $ 0,85 per måned. Selv forretningsplanen og standardplanen er ganske overkommelige med henholdsvis kun $ 2 og $ 3,85 pr. Måned.

Den bedste del er næsten alle funktioner i alle planerne er ens bortset fra ’tilgængelighedsdelen’. For eksempel får du i basisplanen 5 GB SSD og 10 GB båndbredde, hvorimod det samme er ubegrænset i pakken Business og Standard.

funktioner hostgoi

Brugervenlighed

Brugervenlighed er en af ​​de faktorer, som skønt ikke er af største betydning, men mange ting helt sikkert afhænger af det.

Det bruger Cpanel til let brug sammen med færdige webstedsbyggerværktøjer, så du ikke har brug for komplekse kodesprog.

Personligt fandt vi deres interface let at bruge.

Kunde support

De har ikke videoer på deres hjemmeside, men de har blogs til alt.

Yep! Jeg mener ALT!

kunde support

Bare for at kontrollere, om en chatbot blev brugt til at chatte eller et rigtigt menneske, forsøgte vi at stille et andet spørgsmål.

Vi spurgte dem om migration.

kunde support

Vi var glade for snart at få et svar fra deres side, og det var et menneske. Chat var bestemt langsom, men vi kunne finde et svar på, hvad vi havde til hensigt.

kunde support

Som du kan se fra ovenstående skærmbillede, har de syv forskellige kategorier til vejledning vedrørende hosting, WordPress osv. Bortset fra at de har et specielt afsnit om “hvordan man starter en blog” og en detaljeret ‘hosting guide.’

En ting, vi især bemærkede ved dem, er, at de har et e-mail-nyhedsbrev til at opdatere os. Vi synes, det er en fantastisk funktion at holde sig opdateret.

kunde support

support

Selvom de nævner, at de har gratis SSL-installation, men på deres websted, har de nævnt gebyrer for det samme. Vi synes, dette er en vanskelig del, og der kræves klarhed her.

SSL

Sikkerhed

Selv hvis sikkerhed ikke rigtig er en prioritet for dig, skal det stadig være noget, du er interesseret i, fordi du har vigtige data om dine besøgende.

Så hvordan er HostGoi?

HostGoi giver dig denne garanti med en række sikkerhedsfunktioner.

sikkerhed

sikkerhed

Fordele ved HostGoi:

 • Stor oppetid
 • Samlet set anstændige priser.
 • Nyhedsbrev via e-mail for at holde os opdateret er en fantastisk funktion.

Ulemper ved HostGoi:

 • Live-chat var ikke tilfredsstillende, og der er plads til forbedringer efter vores syn.
 • SSL-certifikater er gratis med delte hostingplaner, men de har en gyldighed på 90 dage og leveres ikke med et tillidsforsegling. For at fjerne denne ulempe kan du vælge et Premium SSL-certifikat som Comodo-tilbudsgaranti, Organisation / Admin Validation, Trust Seal. Gyldigheden varierer afhængigt af abonnementsperioden (1/2/3 år).
 • JetBackup Daily website backup-løsning er inkluderet i cPanel gratis, som automatisk genererer fuld websidebackup og gemmer al sikkerhedskopien på en skyserver. Dog holder det kun 5 dage gamle sikkerhedskopier, så hvis brugeren vil beholde deres gamle sikkerhedskopier i en levetid, er de nødt til at vælge CodeGuard.
 • Videostøtte ville have været bedre ud over blogs.

Konklusion

Nu kan du gøre dig opmærksom på HostGoys tjenester med hensyn til dens tilbud og leverancer.

Jeg ville sige, at hvis der er en ting, der generer mig ved HostGoi, ville det være mere poleret Live Chat Support, men det er stadig nitpicking.

Du kan gå lige foran & give HostGoi et skud, vi er sikre på, at du ikke bliver skuffet.

Abonnerede du på HostGoys service? Har du et forslag, som du måske vil dele? Vi vil meget gerne høre det fra dig i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map