HostGoi Review (2020): Verdt å synge opp med dem?

HostGoi Review (2020): Verdt å synge opp med dem?

HostGoi Review (2020): Verdt å synge opp med dem?

Hvis du leter etter en hosting-tjeneste i India, kan det hende du har kommet over HostGoi, men det kan ikke se ut til å gjøre deg opp?


Vel, denne vurderingen vil sikkert hjelpe deg med å avgjøre om HostGoi er verdt tiden din eller ikke.

Vi gjennomgår hosting-planer basert på forskjellige parametere som sikkerhet, priser, support osv. Du kan sjekke ut hvordan vi gjennomgår hosting-tjenester og deretter bestemme selv om du vil velge det eller ikke.

Hva er HostGoi?

HostGoi, grunnlagt i 2018, er en ledende leverandør av webhotellbasert i India og har datasentre i India, USA, Europa.

HostGoi

HostGoi, et ledende webhotellfirma som tilbyr de beste webhotellene, forhandlerhotellene, skyservere, domenenavnsregistrering, WordPress Hosting, VPS, etc. catering til små og store bedrifter.

Dette fremgår av det faktum at de har Colgate, Dabur, Bajaj Capital, Avenues Global School og mange internasjonale klienter.

Så kan det gi deg ‘The Best Bang For Your Buck’?

Det er det vi vil dekke i denne anmeldelsen i dag.

La oss dykke inn, skal vi?

oppetid

Oppetid refererer til den tiden webhotellet ditt fortsetter å være i gang.

Hvis du trodde 99% og 99,99% betyr det samme, tenk på nytt!

oppetid

I følge SLA Uptime Calculator vil dette bety driftsstans på:

 • Daglig: 8 sekunder
 • Ukentlig: 1 minutt
 • Månedlig: 4 minutter og 19 sekunder
 • Årlig: 52 minutter og 33 sekunder

I følge oss er dette veldig god oppetid alle selskaper kan ha.

Priser og funksjoner

prisfunksjoner

Ting på prissiden er ganske lempelige med HostGoi. Sannsynligvis er HostGoi en av de rimeligste hosting-tjenestene i markedet.

Den grunnleggende planen ligger på bare 0,85 dollar per måned. Selv forretningsplanen og standardplanen er ganske rimelig med henholdsvis bare $ 2 og $ 3,85 per måned.

Den beste delen er nesten alle funksjonene i alle planene er like bortsett fra ’tilgjengelighetsdelen’. I grunnleggende plan får du for eksempel 5 GB SSD og 10 GB båndbredde, mens det samme er ubegrenset i pakken Business og Standard.

har hostgoi

Brukervennlighet

Brukervennlighet er en av faktorene som selv om de ikke er av største betydning, men mange ting absolutt er avhengig av det.

Den bruker Cpanel for enkel bruk sammen med ferdige verktøy for nettstedsbygger slik at du ikke trenger komplekse kodespråk.

Personlig syntes vi grensesnittet deres er lett å bruke.

Kundeservice

De har ikke videoer på nettstedet sitt, men de har blogger for alt.

Jepp! Jeg mener ALT!

kundeservice

Bare for å sjekke om en chatbot ble brukt til chatting eller et virkelig menneske, prøvde vi å stille et annet spørsmål.

Vi spurte dem om migrasjon.

kundeservice

Vi var glade for å få svar snart fra deres side, og det var et menneske. Chat var definitivt treg, men vi kunne finne et svar på hva vi hadde til hensikt.

kundeservice

Som du kan se fra skjermbildet over, har de syv forskjellige kategorier for veiledning angående hosting, WordPress, osv. Bortsett fra at de har en spesiell seksjon om “hvordan du starter en blogg” og en detaljert “hosting guide.”

En ting vi la spesielt merke til ved dem, er at de har et e-post nyhetsbrev for å oppdatere oss. Vi synes det er en flott funksjon å holde deg oppdatert.

kundeservice

Brukerstøtte

Selv om de nevner at de har gratis SSL-installasjon, men på nettstedet deres, har de nevnt kostnader for det samme. Vi synes dette er en vanskelig del og det kreves klarhet her.

SSL

Sikkerhet

Selv om sikkerhet ikke egentlig er en prioritering for deg, bør det fortsatt være noe du bryr deg om fordi du har avgjørende data om de besøkende.

Så hvordan er HostGoi?

HostGoi gir deg denne garantien med en rekke sikkerhetsfunksjoner.

sikkerhet

sikkerhet

Fordeler med HostGoi:

 • Stor oppetid
 • Samlet sett anstendige priser.
 • E-post nyhetsbrev for å holde oss oppdatert er en flott funksjon.

Ulemper ved HostGoi:

 • Live chat var ikke tilfredsstillende, og det er rom for forbedringer etter vårt syn.
 • SSL-sertifikater er gratis med delte hostingplaner, men de har en gyldighet på 90 dager og kommer ikke med et tillitsforsegling. For å fjerne denne ulempen kan du velge et Premium SSL-sertifikat som Comodo-tilbudsgaranti, Organisasjon / Admin Validation, Trust Seal. Gyldigheten varierer i henhold til abonnementsperioden (1/2/3 år).
 • JetBackup Daily backup-løsning for nettsteder er inkludert i cPanel uten kostnad som automatisk genererer full sikkerhetskopi av nettstedet og lagrer all sikkerhetskopien på en skyserver. Imidlertid holder det bare fem dager gamle sikkerhetskopier, så hvis brukeren vil beholde sine gamle sikkerhetskopier i en mannsalder, må de velge CodeGuard.
 • Videostøtte hadde vært bedre i tillegg til blogger.

Konklusjon

Nå kan du tenke på HostGoys tjenester når det gjelder tilbud og leveranser.

Jeg vil si at hvis det er en ting som plager meg med HostGoi, ville det være mer polert Live Chat Support, men det er fremdeles nitpicking.

Du kan gå rett frem & gi HostGoi et skudd, vi er sikre på at du ikke blir skuffet.

Abonner du på HostGoys tjeneste? Har du et forslag du kanskje vil dele? Vi vil gjerne høre det fra deg i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector