Hosting24-anmeldelse: Hvad jeg kan lide og ikke lide at bruge den! [A + serverhastighed]

Uanset hvor mange muligheder for webhosting der er tilgængelige på markedet, er det altid godt at vide mere. Hver af dem har visse unikke funktioner, der passer til dine forretningsbehov og budget.


En fantastisk måde at ramme den rigtige hostingindstilling er ved at forblive opmærksom på de trending hosting muligheder og få et komplet overblik over det gennem en fuld hostinganmeldelse.

Endnu en gang er jeg her for at give dig få indsigt og en gennemgang af forskellige parametre for en anden hostingplatform.

Denne gang er det Hosting24.

Hosting24 blev først officielt lanceret i 2008 og har eksisteret siden 2004. Dette har hovedkvarter i Kaunas, Litauen.

Hosting24 er en del af Hostinger og 000webhost, der har i alt 29 millioner brugere i 178 lande.

Lad mig derefter tale mere om min anmeldelse til Hosting24.

Hosting24 Funktioner:

 • Gratis webstedsbygger
 • Gratis cPanel
 • 99,9% oppetidsgaranti
 • E-mail-hosting inkluderet i planen
 • Sikkerhedsfunktioner inkluderet
 • God båndbredde og diskpladsunderstøttelse
 • Omkostningseffektiv
 • Brugervenlig webstedsbygger
 • Understøtter PHP, MYSQL og mange andre et-klik-installationer

Hvor hurtigt er Hosting24?

hosting24-hastighed

Hosting24-serverhastighedstest – A +. Kredit: Bitcatcha

Se Hosting24s fulde planer her …

Hvad jeg kan lide ved Hosting24:

1. Prisstruktur:

Første gang priser for en grundlæggende plan starter ved $ 2,15 pr. Måned med en 48-måneders plan. Den samme plan har forskellige fleksible betalingsmuligheder fra 3 måneder, 4 måneder, 12 måneder til 24 måneder, 36 måneder og 48 måneder.

Planen indeholder BitNinja Smart Security sammen med SpamAssassin Protection inkluderet gratis.

De andre mere forhåndsplaner starter ved prisfastsættelse på $ 8,84 pr. Måned og $ 11,99 pr. Måned. Disse planer inkluderer ubegrænset websteder med ubegrænset SSD-plads.

Prisstrukturen er fordelagtig for langvarige brugere.

Hosting24-planer:

FUNKTIONER
ENKELT
PRÆMIE
FORRETNING
Diskplads10 GBUbegrænsetUbegrænset
båndbredde100 GBUbegrænsetUbegrænset
Internet side1UbegrænsetUbegrænset
FTP-bruger1UbegrænsetUbegrænset
PanelcPanelcPanelcPanel
Pris$ 0,80 / mo$ 2,15 / mo$ 3.45 / mo

Prøv risikofri i 30 dage »

2. Kæmpe diskplads / båndbredde:

Planerne leveres med en god mængde diskplads. Den grundlæggende plan understøtter en diskplads på 10 GB, som er tilstrækkelig stor til et mellemstort websted.

Grundlæggende plan understøtter også en båndbredde på 100 GB. Med andre planer er diskpladsen såvel som båndbredden ubegrænset.

3. Uptime:

Hosting24 delt hosting garanterer 99,99 oppetid.

Hosting24-Uptime

Her er den gennemsnitlige oppetid:
hosting24-oppetid-2019

 • Mar 2019: 100%
 • Feb 2019: 99,99%
 • Jan 2019: 99,78%

hosting24-oppetid 2018

 • Dec 2018: 99,96%
 • Nov 2018: 99,99%
 • Okt 2018: 99,99%
 • Sep 2018: 99,78%
 • Aug 2018: 99,93%

Her er den gennemsnitlige svartid:

 • Mar 2019: 1.129 ms
 • Feb 2019: 1.404 ms
 • Jan 2019: 1.668 ms
 • Dec 2018: 916 ms
 • Nov 2018: 1.021 ms
 • Okt 2018: 949 ms
 • Sep 2018: 829 ms
 • Aug 2018: 943 ms

Dette er noget, som ikke mange delte hosting giver en garanti. Serverne overvåges konstant for at løse eventuelle pludselige nedetidsproblemer.

Bemærk: Vi har stoppet med at måle Uptime for denne hosting i øjeblikket. Men uanset hvad vi har registreret, har vi nævnt ovenfor.

4. Tilbagebetalingsgaranti:

Hosting24 giver en 30-dages risikofri prøveperiode. Dette er uanset hvilken plan du vælger.

Dette giver brugerne mulighed for at prøve tjenesterne, før de fuldstændigt forpligter sig til dem, og brugeren får en fuld refusion.

5. Tilføjet sikkerhed:

Hosting24 giver god support til sikkerhedsfunktioner i den grundlæggende plan.

Den grundlæggende plan inkluderer BitNinja Smart Security, der giver beskyttelse mod de mest populære former for angreb, såsom XSS, DDoS, malware, scriptinjektion, brute force og andre automatiske angreb.

Sikkerhed-hosting24

Derudover indeholder dette også SpamAssassin Protection til at filtrere og beskytte e-mails ved at blokere spam. Dette understøtter SSL-certifikater og daglige sikkerhedskopier til en separat pris.

6. Support via e-mail:

E-mail-hosting er inkluderet som en del af enhver plan, du vælger. Dette bruger cloud-SMTP-levering for at sikre jævn og pålidelig levering.

Uden ekstraomkostninger kan du få en e-mail-id, der ligner dit domæne. Mens den grundlæggende konto understøtter 1 e-mail-konto, understøtter de andre planer ubegrænsede e-mail-konti.

7. Domain Checker:

Ved hjælp af domænekontrollen kan du finde det perfekte matchende domæne. Værktøjet hjælper med at finde tilgængeligheden af ​​det krævede domænenavn inden for få sekunder. Dette gør domæneregistreringen ekstremt enkel.

Domain_Checker_Hosting24

Dette giver også andre levedygtige muligheder for domænenavnet. Hvis dit valg af domænenavn ikke er tilgængeligt, giver den intensive matchning flere nærmeste muligheder. Derved hjælper med at række ud bedre domænenavnekonventioner med domænekontrol.

8. Gratis domæne:

Et gratis domæne er en del af en Premium eller Business hosting-plan, der er købt i 12 måneder eller længere. Et gratis domænenavn er inkluderet for det første år.

Free_Domain_Hosting24

Dette er en fordelagtig mulighed, hvis du planlægger at vælge en længere varighed.

9. God cPanel-support:

Hosting24 understøtter hPanel såvel som cPanel. Dette inkluderer værktøjer til e-mails, fil og MYSQL-databasestyring. CPanel giver nogle nyttige analyser sammen med SEO-optimeringsværktøjer.

CPanel har support til SSH, SSL, Cron Jobs og mange andre.

Hosting24-cpanel1

Det har installation med et enkelt klik til flere apps og bruges til installation af WordPress, Joomla, Drupal, PrestaShop og scripts til E-handel, Content Management, Community building for at nævne nogle få.

Hosting24-cpanel2

Ved hjælp af cPanel kan brugere oprette deres egne komplette eller delvise sikkerhedskopier ud over de ugentlige automatiske sikkerhedskopier.

CPanel er udstyret med yderligere sikkerhedsfunktioner, der hurtigt kan aktiveres. Nogle af disse funktioner inkluderer – Password Protect Directories, IP Allow Manager, Hotlink Protection.

CPanel er godt adskilt med forskellige muligheder.

Hosting24-cpanel3

10. Brugervenlig webstedsbygger:

Den integrerede webstedsbygger gør oprettelse og hosting af hjemmesiden enkel. Dette er ekstremt let at bruge med sin træk- og slipfunktion og kan let bruges af begyndere.

Det forenkler respons på webstedsopbygning og SEO-optimering.

website_builder_hosting24

Webstedsbyggeren er brugervenlig med understøttelse af flere skabeloner til websteder, blogs og e-handelsportaler. Dette kan tilpasses fuldstændigt og kræver ingen kodningsindsats.

Hvad jeg gerne vil se på Hosting24:

1. Grundlæggende tilføjelser mangler:

Mens der er flere fordele inkluderet i planen og få ekstra sikkerhedsfunktioner inkluderet gratis som en del af planen, opkræves basale tilføjelser som SSL-certifikat separat for de lave priser, der er prissat.

Single_hosting_SSL_HOSTING24

Tilsvarende har domæneregistrering separat prissætning. Daglige sikkerhedskopieringer opkræves separat. Webstedsmigration er ikke en del af planen og debiteres separat.

2. Højere fornyelser:

Hosting24 leverer billigere førstegangsplaner. Låseperioden for de billigere planer er mere. Fornyelserne for hver plan er højere. Jo mere avanceret planen er, jo mere er priserne på fornyelse.

3. Live chat:

Hosting24 har god kundesupport, men der mangler en live chat-mulighed.

En live chat-mulighed giver brugerne mulighed for hurtigt at løse problemer og er den nemmeste måde at få spørgsmål besvaret. De sikrer dedikeret support 24/7/365, som kun er via en undersøgelsesformular tilgængelig på webstedet.

På en positiv note kan du imidlertid nå dem via e-mail eller forespørgselsformular tilgængelig via webstedet.

Derudover leverer de også en dedikeret videnbase, FAQ-sektion og en række blogs for at forstå, hvad der er tendens. Videnbasen er godt adskilt og let at gennemse.

KONKLUSION:

Med dette har jeg givet dig en liste over funktioner sammen med fordele og ulemper ved at bruge Hosting24. Dette er et godt valg for begyndere, fordi det er enkelt at bruge.

Hvis du leder efter support til et forholdsvis simpelt og mellemlang trafikbaseret websted, er Hosting24 det værd at prøve.

Faktum er, at dette er nominelt prissat sammenlignet med flere hostingplatforme og ville være et godt valg, hvis du ikke bekymrer dig om at betale separat for et par tilføjelser.

CPanel og webstedsbyggeren henvender sig til hurtig webstedsudvikling. Derudover har de en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket gør det lettere at prøve dette.

Prøv risikofri i 30 dage

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map