Hostinger gjennomgang: Awesome Uptime (100%), hva med funksjoner?

Hva er Hostinger?

Det er på tide at vi får en oppdatert anmeldelse av Hostinger. Tross alt har Hostinger vært en viktig vertskap på et internett fullt av forskjellige hostingplattformer.


Hvis du ikke har hørt om Hostinger før, kan du kanskje bli overrasket over å vite at det faktisk er en spredende hostingleverandør. Jeg mener det: Hostinger har over 29 millioner brukere og datterselskaper i 178 land.

Det startet i 2004, men helt fra begynnelsen av har det blitt et fantastisk vertsalternativ.

I denne anmeldelsen skal vi snakke om mye – men for å gi deg et raskt svar er Hostinger bra. Ikke perfekt, men generelt billig i forhold til hva du får for pengene.

Men hei, det er en forenkling. Så hva venter vi på?

La oss dykke inn.

Totalt: Ulempene

OK, dårlige nyheter først: hva gjør Hostinger dårlig?

Hostinger’s Single Shared Hosting-plan kommer til en lav pris, men du vil ikke få massevis av funksjoner ut av den.

Det er ikke å si at Hostinger totalt sett mangler i funksjonsavdelingen (det er det ikke!) Bare at den laveste prisplanen er bar.

lave kostnader for Hostinger

Ettersom mange av dere kanskje er interessert i å gå etter den billigste planen, spesielt hvis du ikke har heftige behov, er det en slags viktig ulempe.

Det kan være lurt å vurdere å oppgradere til Premium eller se på en annen tjeneste som gir deg flere funksjoner for mindre behov.

Her er en annen ting: Jeg har hørt at noen mistet litt oppetid ved hjelp av Hostinger. Dette har ikke vært min erfaring, for å være tydelig – men fra en rask Google opplevde minst en anmelder noe driftsstans.

Ærlig talt, jeg forventer ikke at dette skal være et problem. Det har ikke vært noe problem for meg da jeg har brukt Hostinger, og Hostinger garanterer for tiden 99,9% oppetid – vurderingen kan være utdatert.

Bortsett fra det, er prisingen av Hostinger god … så lenge du har det bra med å betale i to år.

Jepp, hvis du vil dra nytte av de laveste prisene, går du inn på et to års forpliktelse – noe mange (forståelig nok) kanskje ikke er villige til å gjøre.

En siste merknad om prisingen: det er en 30-dagers refusjonspolicy for hostingpakken din.

Flink!

Den 30-dagers policyen utvides imidlertid ikke til domenenavn du kjøper; for dem får du fire dager å tilbakebetale.

tilbakebetaling politikk av hostinger

Jeg tror det tar på de fleste av Hostingers feil. Hovedpunktene er en misvisende prisstruktur, og en svak inngangspakke.

De andre bekymringene er mindre. leksjonen her er å forske på vilkårene ordentlig før du legger deg til rette.

Ikke bli for desperat!

Det er mange gode nyheter å se frem til også.

Totalt: Pros

Nå som vi er ferdige med den dårlige nyheten, hva har Hostinger gjort for det?

Glad for at du spurte, for svaret er: mye.

Først ut, som snart vil bli åpenbar, er prisen.

Hostinger har store “salg” (jeg mistenker at de kan være semi-permanent prising i stedet for bare begrenset salgstid).

Til den nåværende salgsprisen, som er 80% avslag på den billigste planen, er de ganske vanskelige å slå.80% avslag på HostingerAngående det toårige engasjementet – vel, det suger, men det er fremdeles en god del om du har det bra med å slå deg ned i lang tid. På den lappen er 30-dagers refusjonspolicy god nok til å finne ut om du vil forplikte eller ikke.

For det andre funksjonene: det er ikke slik at Hostinger har de beste funksjonene eller den største verktøysettet for alle hostingplattformene. Det trenger ikke å være det beste, for det pakker fremdeles mye trøkk og for, igjen, en ganske priset pakke.

Dette gjelder for det meste, pakke for delt og tredje nivå. Likevel er det et godt verktøy for prisen.

Noe av det beste med Hostinger er brukervennligheten. Jeg mener, noen mennesker kan til og med ønske seg en plattform som er litt mer robust, men jeg syntes det var en god blanding av brukerkontroll og enkel brukeropplevelse.

Dette inkluderer nettstedbyggeren deres. Ja, de fleste nettstedbyggere er enkle å bruke (det er tross alt deres formål), men det er fint å se konsistens i hele verktøysettet, spesielt for et verktøy du ofte vil bruke.

Hostinger-nettside-builder

Langs brukervennligheten er kundesupport, og gutter har de solid kundestøtte. Live-chatten deres er noe av det mest responsive jeg har behandlet, og deres dokumentasjon på stedet er heller ikke så verst.

Endelig er sikkerheten deres ganske solid. Nok en gang har jeg ikke oppetidsproblemer med dem, og nettstedet deres kan skryte av et godt utvalg av sikkerhetsprotokoller / infrastruktur.

Totalt sett har Hostinger mye for det, til tross for et par problemer her og der.

Priser

Nå som våre generelle fordeler og ulemper er ute av veien, la oss se på et av de største bekymringspunktene: pris.

I skrivende stund har Hostinger et rikelig sommersalg som tar 80-34% av kostnadene, avhengig av planen din.

Da jeg begynte å skrive dette, var det en 4-timers nedtelling for salgets slutt; Innsjekking en dag senere, er salget fortsatt der.

Den neste dagen? Fortsatt der.

Bare i tilfelle det fordamper, her er fordelingen av den normale prisingen: $ 3,99 i måneden for deres første lag, Single Shared Hosting. Premium Shared Hosting, det andre nivået, kommer inn på $ 8,84 i måneden, og Business Shared Hosting, deres høyeste nivå, kommer på $ 11,99 i måneden.

Med salget er den første lag 0,80 dollar i måneden. Ja, det stemmer: mindre enn en dollar. Premium Shared Hosting får 2,15 dollar i måneden ved salg, og Business Shared Hosting får 3,45 dollar i måneden.

billig hosting av hostinger

Hvorfor alt fokus på salg? Tro det eller ei, det er ikke å gni ansiktet ditt i det du nettopp har gått glipp av.

Det at Hostinger viste seg villig til å slippe ned prisene så taler betydelig, og dette salget ser ut til å ha pågått en stund.

Det er faktisk en hel side på nettstedet deres som heter “Billig webhotell” som egentlig er de delte hosting-planene jeg nettopp har beskrevet ovenfor – med salgsprisene – slik at disse lave prisene kanskje ikke kommer til å komme snart.

Uansett, hvis det høres ut som en ganske grunnleggende prisstruktur, har du rett. Dette er hovedalternativene, men det er mye mer for en mer tilpasset pakke.

Vi snakker hovedsakelig om de delte hostingalternativene i denne artikkelen, men separate priser gjelder også for Virtual Private Server hosting (som har seks nivåer), Cloud Hosting (som har tre nivåer), WordPress hosting (som har tre nivåer på samme) priser som de delte hostingalternativene), og Business Hosting-planer (som har tre nivåer).

Faktisk bruker vi en av Business Hosting-planene, men fordi Hostinger hovedsakelig annonserer sine Shared Hosting-planer – og fordi det er det mange av dere sannsynligvis ser på – det er det vi fortsetter å fokusere på.

Totalt sett har Hostinger solide priser. Jeg ble overrasket av salget, og hvis du er usikker på om du vil kjøpe en plan med dem, vil jeg anbefale deg å sjekke tilbake på siden nå og da for å se om salget, eller en annen lignende, fremdeles er der.

Videre har alle nivåer 30-dagers pengene tilbake-garantier.hostingers 30-dagers rettssak

Rabatter og tilbakebetalinger til side, Business Hosting er konkurransedyktig og Shared Hosting-planer er bare en helhet – hvis de ikke er det, bare få pengene tilbake den første måneden.

Funksjoner Oversikt

Nå som du har hørt den viktige prisingen, er det på tide å finne ut om funksjonene som tilbys er verdt det.

Hvis du får singeldelt hosting, får du ett nettsted, en e-postkonto som følger med, i tillegg 10 GB diskplass og 100 GB båndbredde.

Det er en enkel nettstedsbygger å bruke, et “kraftig” kontrollpanel og en tilgangsansvarlig.

Dette er hovedfunksjonene, men mer mindre inkluderer en tillegg på 1 underdomen, 50 automatiske installasjonsskript, ukentlige sikkerhetskopier og mer.

Mest praktisk får du en garanti på 99,9% oppetid – selv om jeg antar at det er grunnleggende for hosting-tjenester.

Selv Hostinger vet at den første tier er litt grunnleggende: De kaller det tross alt “overlevelsesplanen” på nettstedet deres.

Hvis du vil bli større, kan du få Premium Shared Hosting for $ 2,15 / mo.

hostinger's premium hosting

Denne oppgraderingen på noen få dollar gir deg et ubegrenset antall nettsteder, ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde og et gratis domenenavn (hvis du har en årsplan). Sekundære funksjoner inkluderer ubegrensede underdomener, over 90 automatiske installasjonsskript og ubegrenset domeneparkering.

For den siste lagen – for de med store forretningsbehov – kan du få stort sett alt som tilbys fra forrige lag (enkel nettstedbyggere, ubegrenset båndbredde, ubegrenset diskplass, ubegrenset nettsteder) samt et gratis SSL-sertifikat, daglige sikkerhetskopier, høy WordPress optimaliserte hastigheter, spesiell live support og dobbelt så mye prosesskraft.

De sekundære funksjonene ligner stort sett Premium-planene.

Hvis du vil se hele funksjonslisten per trinn, kan du sjekke prissettabellen deres her.

Hostinger funksjoner

Det høres bra ut, men hvordan fungerer verktøyene?

Etter min erfaring er de ganske solide. Riktignok har jeg ikke brukt alternativer for delt hosting, men verktøyene på jobben er egentlig de samme (nettstedbygger, garantier for oppetid, osv.).

De er solide, og hovedrapporteringen min er at jeg ikke har mange klager.

Totalt applauderer jeg Hostingers funksjoner: det har kanskje ikke alt, men det har masse – men jeg vil hovedsakelig si Premium og Business

Delte hosting-planer tilbyr en tilfredsstillende mengde funksjoner for prisen.

Hvis du vil være mer seriøs med hosting og flytte opp fra Delt hosting, er det også bra – Hostinger vil gi – bare sørg for at du er villig til å hoste litt mer penger.

Sjekk ut den neste delen for å se min erfaring med å bruke disse verktøyene!

Brukervennlighet og brukerkontroll

Brukervennlighet og brukervennlighet er etterspurt i disse dager, og med god grunn: ikke alle er en ekspert, og du vil gjøre det å styre din online tilstedeværelse så effektiv som mulig.

Heldigvis unnlater ikke Hostinger å stable seg opp. I det øyeblikket du logger deg på, blir du møtt med hostingkontoer og enkle “administrer” -knapper, så vel som noen raske konfigurasjonsalternativer, slik at du kan komme deg rett på jobb.Hostinger cpanel 1

Hvis du prøver å komme til kjernen i funksjonene dine, er det ikke så vanskelig: bare klikk på “administrer” som vist over, eller gå til hosting-fanen og finn riktig hostingkonto.hostinger hPanel nytt

Dette er brukervennlighet: enkle knapper, enkle og strømlinjeformede oppsett, intuitiv kategorisering osv.

Jeg tror ikke du vil bli forvirret av alternativene dine: alt er i stor grad selvforklarende, og hvis du trenger hjelp, kan du alltid spørre.

Så lenge du går for Premium eller Business, er det lite sannsynlig at du vil gå tom for alternativer for å administrere hosting og nettstedet ditt; selv om dette ikke er den enkleste hostingtjenesten å bruke per se, er den omtrent så enkel som den kan bli uten å ofre funksjoner.

Kundeservice

En del av det som gjør tjenesten enkel å bruke for kundene er solid kundestøtte. Hosting selskaper, som de vanligvis gjør internett hosting tilgjengelig for et stort antall mennesker, forventes å ha robust kundesupport.

Hostinger mislykkes ikke her.

For det første: det er Hostingers dokumentasjon og utdanningsressurser. For eksempel tutorials-nettstedet deres, som inneholder tutorials om et bredt spekter av fag. Hostinger har også en kunnskapsbase, som er ganske vanlig for Software-as-a-Service-alternativer, men likevel nyttig.

Opplæringsprogrammene fokuserer mer på å hjelpe deg å lære eller forbedre dine nettferdigheter for å få mest mulig ut av verktøyene dine. Kunnskapsbasen hjelper deg mer med spørsmålene du måtte ha; Vanlige spørsmål, og også ofte ikke stilte spørsmål som du fremdeles trenger å vite.

Bortsett fra informasjon på stedet som kan hjelpe deg med en gang, er det den viktigste delen av kundesupport: representanter som kan svare på spørsmålene dine med en gang.

Jeg syntes faktisk at Hostinger var litt mindre tilgjengelig her. Mange tjenester har i det minste live chat eller til og med e-poststøttealternativer som er lett tilgjengelig når jeg kommer inn på nettstedet, men jeg kunne ikke finne noe sånt på Hostingers nettsted.

Du må logge inn for å få tilgang til live chat support. Men når du har logget deg på, vil et lite chat-alternativ alltid være i nedre høyre hjørne av skjermen, så det er ganske praktisk.

Etter min erfaring er live chat utmerket. Jeg stilte et enkelt spørsmål (rett fra en av hjelpeartiklene deres) og fikk svar før jeg selv kunne ta et skjermbilde av spørsmålet mitt.hostinger chat 1hostinger chat 2

Der går du. Omtrent ett minutt etter at jeg skrev et spørsmål, fikk jeg et nyttig svar. Dette har generelt vært min erfaring, men her er noen bevis … live chat deres er en av de beste rundt (eller jeg er bare heldig).

Totalt sett tror jeg de har en sterk kundestøttefaktor. Det er uheldig at du trenger å være logget inn for å få tilgang til det meste; for de som er interessert, men usikre på å forplikte seg, kan kundesupport være en fin måte å få mening for produktet på.

Selv om jeg ikke tar hensyn til det, føler jeg meg nesten ikke sviktet av det. Kunnskapsbasen er hendig og skal ta vare på det meste du kan gjøre via livechat, men det er fremdeles livechat og mange tutorials for å få tak i ting.

Sikkerhet

Sist, men ikke minst, hvordan er sikkerheten? Som vi nevnte, sier Hostinger stolt at de har en garanti på 99,9% oppetid uavhengig av den delte prisfastsettelsen for hosting.hostinger's Uptime

Her er gjennomsnittlig oppetid:
hostinger-oppetid-2019

 • Mai 2019: 99,43%
 • Apr 2019: 99,67%
 • Mar 2019: 99,84%
 • Feb 2019: 99,93%
 • Jan 2019: 99,91%

hostinger-oppetid-2018

 • Des 2018: 99,92%
 • Nov 2018: 99,98%
 • Okt 2018: 99,96%
 • Sep 2018: 100%
 • August 2018: 99,99%

Her er den gjennomsnittlige responstiden:

 • Mai 2019: 1145 ms
 • Apr 2019: 1 278 ms
 • Mar 2019: 1238 ms
 • Feb 2019: 1,315 ms
 • Jan 2019: 948 ms
 • Des 2018: 482 ms
 • Nov 2018: 636 ms
 • Okt 2018: 706 ms
 • Sep 2018: 620 ms
 • Aug 2018: 711 ms

Tydeligvis har oppetiden for august vært ganske bra, med 100% oppetid så langt.

En dårlig måned kan fremdeles komme, men basert på bevisene vil jeg si at Hostinger holder sitt oppetidsløfte.

Merk: Vi har sluttet å måle Uptime for dette vertskapet for tiden. Men uansett hva vi har registrert som vi har listet over.

Bortsett fra oppetid er også sikkerhetskopiering viktig.

Prisplanen din påvirker frekvensen av sikkerhetskopiene dine: Personlige og Premium-planer får begge ukentlige sikkerhetskopier, mens Business Shared Hosting-planer får dem hver dag.

Business Shared Hosting og Business Hosting-planer får et gratis SSL-sertifikat, som lar deg håndtere betalinger sikkert og sikre at kundene dine vil stole på deg.

Bortsett fra det, kan du kjøpe et SSL-sertifikat fra Hostinger for å beskytte nettstedet ditt hvis planen din ikke følger med en gratis et.

Bortsett fra tingene du kan gjøre på slutten, har Hostinger-servere deres egen beskyttelse. Dette er ikke eksepsjonelt, men det er godt å vite.

Nettstedet deres viser en rettferdig streng beskyttelse: flere feilsikre for serverdata, RAID-10, tiltak mot DDoS-angrep, brannmurer og sterk katastrofegjenoppretting, slik at du raskt kan sikkerhetskopiere kontoen din i tilfelle et alvorlig krasj.

Det er et ganske omfattende sett med skjold de har, og det er ikke overraskende. Hostinger har en så sprikende base av brukere at det er usannsynlig at de vil kunne holde på så mye trafikk og virksomhet uten å være ganske sikre.

I det minste har Hostinger fra vår slutt vist seg sikre og pålitelige. La oss gå videre til den endelige evalueringen av Hostinger!

Anbefaler jeg Hostinger?

Puh! Hva er dommen på slutten av dagen?

Hvis du har lest så langt, kan du antagelig gjette at Hostinger er skyldig … for å være god.

Jeg liker Hostinger så mye at … det er vertskap for nettstedet du er på akkurat nå! Det har vært en glede å bruke Hostinger.

Jeg vil ikke late som det er perfekt for alle, og jeg vet ikke om jeg til og med vil anbefale det første alternativet for prisnivå (for Delt Hosting).

For de som vurderer andre eller tredje nivå Shared Hosting-planer, vil jeg si at det sannsynligvis er verdt pengene, og hvis du vil gå utover Shared Hosting

Hvis du er vertskap for noe mer alvorlig, vil du fortsatt få en solid avtale.

Den viktigste ulempen er at du trenger å lese det fine antallet; Hostinger er flott, så lenge du vet hvordan du bruker den.

Når du først er inne, er du opptatt av solid oppetid, kundesupport, sikkerhet og funksjoner til en lav pris. Jeg anbefaler Hostinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map