Hur man blockerar webbplatser (Super Easy Steps, med skärmdumpar)

Det finns många skäl till varför man vill blockera webbplatser, ibland buggar de dig bara till en nivå där du vill bryta skärmarna på din enhet.


Vissa webbplatser irriterar dig bara i den mån andra kan skicka in skadliga virus som kan skada din dator och filer.

Det finns också webbplatser som kan stjäla information från din dator eller onlinedata och inte alla kan undvika dessa webbplatser eller ta hand om dem utan att blockera dem.

Det bästa sättet är naturligtvis att blockera dessa webbplatser för gott! Det finns olika metoder genom vilka du kan blockera webbplatser i olika webbläsare eller operativsystem.

Läs vidare för att ta reda på hur du blockerar webbplatser på ditt operativsystem eller enhet!

Det främsta syftet med internet var att dela information globalt. Webbplatser skapades för att innehålla den information som krävs för att delas med världen.

Människor kunde se många fördelar med att ha den här tekniken men det fanns också ett annat perspektiv – en mörkare sida som visar olämpligt innehåll på dina skärmar med ett väl definierat syfte.

Varför ska jag blockera popup-annonser och webbplatser?

Medan inte alla popup-annonser försöker smyga in din dator för information. Vissa arbetar verkligen på din skärm och i dina data.

Trots den goda nyheten att Google har tagit det under sina händer att det kommer att blockera de irriterande annonserna från din webbläsare från och med 9 juli. Google planerar att lägga till sina annonsblockeringsfunktioner som lanserades förra februari.

I grund och botten, vad Google planerar att implementera är en säker och säker webbläsarupplevelse som är fri från skadliga och irriterande metoder.

Googles kontor har standardiserat marginalen och begränsat annonser till vad som praxis eller saker det kan innebära. Programmet Better Ads gav förutsättningar för Google.

Det är goda nyheter att mer än 97% webbplats har webbfilter så att de kan reklamfria från allt skandal eller skadat innehåll.

Hur du blockerar webbplats på din dator

Om vi ​​går tillbaka om 10 år, blockerar pop up-annonseringswebbplatser vad som är ganska irriterande. Det ledde till allvarlig ångest och aggression eftersom oavsett hur många gånger du öppnar webbplatsen kommer de att vara en viss överraskning som väntar på dig.

För att vara exakt var blockeringsmekanismen för webbplatser mycket komplicerad under de första dagarna av internet och inte alla hade den faktiska kunskapen om hur de kunde uppnå det.

Enklare lösningar behövdes för detta problem, som inte bara var bundet till datorer utan även smartphones.

Men med tiden skapades många lösningar för att blockera vissa webbplatser från din enhet, i form av webbplatser, applikationer och webbläsarutvidgningar.

Undrar du fortfarande hur du kommer att blockera webbplatser på din dator?

Ett av de bästa sätten att bli av med de irriterande webbplatserna som inte låter dig vara i fred är att logga in på Freedom.to och använda sina 30-dagars testpaket. Så här kan du blockera webbplatser i några enkla steg;

1. Ladda ner applikationen från Freed.to gratis
installera frihet io

2. När du har laddat ner applikationen kan du blockera webbplatser med webbapplikationfrihet io blocklista

3. Du kan välja vilken webbplats du vill blockera med alternativet blocklistablockera webbplatser frihet io

4. Klicka på “Start session” efter att du har lagt till tidslängden för att blockera webbplatsen under en tidsperiod för bekväm och pausfri upplevelse.session frihet io

Så här blockerar du webbplatser på Android

Så vi söker alltid efter sätt att blockera webbplatser på våra Android-telefoner och ibland letar vi bara inte efter de rätta webbplatserna när du skriver “Hur man blockerar webbplatser”.

Du kanske inte är medveten om detta, men att blockera webbplatser är väldigt enkelt på din telefon (Japp, det är rätt). Att blockera webbplatser på din telefon är lika enkelt som en, två och tre.

Gå bara till lekbutiken och ladda ner applikationen på din telefon och starta applikationen. Logga in i applikationen så är du redo att gå. Så ser inloggningssidan ut.

HowtoBlockWebsites

Det här är den inledande sidan som du kommer att se omedelbart efter att programmet startats

HowtoBlockWebsites

Välj “Ny session” i aktivitetsfältet som finns längst ner i din applikation.

HowtoBlockWebsites

Klicka på Blocklista på sidan Ny session

HowtoBlockWebsites

Och välj de webbplatser du vill blockera på din Android-telefon. Ställ in timern och klicka på “Start Session” nedan

HowtoBlockWebsites

Det är allt!

Hur man blockerar webbplatser på iOS

Det är en förmån att äga en iOS-enhet men bra är det ibland komplicerat.

Huvudsakligen för att många människor har svårt att hitta det de letar efter när de letar efter sina äppelbutiker efter en tjänst som kan blockera de irriterande webbplatserna.

IOS-användare är vanligtvis i problem på grund av popup-annonserna som förstör deras användarupplevelse. Är du en av dem? Du kan starta nedladdningen just nu och spara själv lite tid!

Det här är några enkla steg som du kan följa för att hänge dig själv i de bästa stunderna utan att oroa dig för vilka virus som får upp ermarna (din iOS, menar vi). Här är en enkel steg-för-steg riktlinjer

 1. Ladda ner applikationen
 2. Registrera dig 30-dagars gratis provversion eller ett fantastiskt komplett paket (valet är ditt!)
 3. Välj “Ny session”frihet io ios session
 4. Klicka på ‘Blockera lista’
 5. Lägg till webbplatser som du vill blockerafrihet io ios blocklista
 6. Börja din spänningsfria surfning!

Hur man använder Chrome / Firefox-förlängning för att blockera webbplatser

Du kan installera Chrome-tillägget här och Firefox-tillägget härifrån. När du har öppnat länken följer du dessa enkla steg för att hjälpa dig att blockera webbplatser och använda dina webbläsare som aldrig tidigare;

 1. Lägg till frihetsverktyget i din webbläsare genom att klicka på ‘Lägg till tillägg’.lägg till frihet io förlängningfrihet.io förlängning komma igång
 2. Börja ny session
 3. Lägg till timer enligt dina önskemål
 4. Lägg till webbplatserna och applikationen du vill blockera
 5. Njut av din tidskärmning som aldrig tidigare!

Tillägget erbjuds också i Opera Browser för att underlätta användaren.

Alternativa sätt att blockera webbplatser på din iOS

Ibland fungerar de metoder vi rekommenderar inte för vissa användare, orsakerna är ofta inte desamma och så istället för att få en diagnos att varför fungerar det inte för dig?

Du kan hitta alternativa sätt att blockera webbplatser. Så om du av någon anledning inte kan använda ovannämnda metod för att blockera dina webbplatser, rädsla inte.

Det finns alternativ som finns.

Även om dessa alternativ kanske inte ger samma gränssnitt, men de är definitivt bra alternativ som du kan välja. De två programvarorna som kan hjälpa dig att blockera webbplatser är:

 1. Noll WillPower
 2. Site Blocker

Noll viljestyrka: Som namnet antyder, när du inte har någon viljestyrka att kontrollera dig själv från de distraherande webbplatserna som har en dålig effekt på din arbetsrytm, är detta applikationen för dig om du är en iOS-användare.

Det är en inhemsk applikation som låter dig blockera webbplatser du väljer för att rädda dig från den dåliga vanan att ständigt surfa på internet för något utan vinst.

Site Blocker: Site blockerare är applikationen som liknar Chrome-förlängningen för Site blockerare. Det är mycket användbart att spara din dyrbara tid och hålla dig borta från värdelösa eller skadliga webbplatser som du kan välja själv.

Alternativa sätt att blockera webbplatser på din Android-telefon

Alternativ är bra. Ibland är det det bästa sättet att veta hur bra den nuvarande applikationen i din telefon klarar sig. Andra gånger är det bara sättet att gå vidare.

Det är människans natur att utforska och därmed hitta den bästa applikationen för sina telefoner.

Det kanske inte fungerar bäst för dig men vi vill alla veta ett annat sätt att “Hur du blockerar en webbplats på din Android-telefon” och här är det för dig;

Site Blocker kan också laddas ner på dina Android-telefoner med Google Playstore och du kan omedelbart ställa in den för att blockera webbplatser som du tycker är distraherande, tidskrävande eller från vilka du känner dig osäker.

Slutsats

Ibland behövs lite hjälp för att hindra dig från dåliga vanor, och i denna teknikdrivna era kan det finnas många av dem som kan hindra dig från din arbetsrutin.

Medan några av dessa popup-applikationer är skadliga, spelar de fortfarande en viktig roll i fel påverkan och sprider ohälsosamma vanor. Så även om du har andra tvivel om att blockera en webbplats bör du inte göra det.

Du vet aldrig hur mycket bra dessa små förändringar kan göra för din surfupplevelse. För att lägga till är du inte den enda som använder webbplatser och bläddrar i applikationer.

Så du måste vara försiktig eftersom du aldrig vet vad den Barbie-spelwebbplatsen leder till!

Dessa praktiska applikationer kan vara en livräddare som äter upp en rejäl mängd av din tid, vilket kan göra dig mer effektiv och kan förmodligen spara dig tillräckligt med tid för dig själv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map