Hvordan flytte GoDaddy Website Builder Site til WordPress (2020)

Hvordan flytte GoDaddy Website Builder Site til WordPress (2020)

Hvordan flytte GoDaddy Website Builder Site til WordPress (2020)

GoDaddy er et fremtredende navn når vi snakker om webhotell. Nettstedets byggherre er mye brukt og er kjent for sin brukervennlighet.

GoDaddy nettstedbygger gir grunnleggende funksjonalitet og er ekstremt enkel å bruke for nybegynnere. Ingen tvil om at GoDaddy er mye brukt.

Imidlertid, i tilfelle du trenger å ta nettstedet ditt til neste nivå?

GoDaddy har et eget sett med begrensninger når det gjelder å bygge intuitive nettsteder. Heldigvis har vi WordPress som er tilstrekkelig med slik nettstedutviklingsbehov.

WordPress er nok en populær plattform som ikke krever kodingskompetanse, mye enklere som GoDaddy nettstedbygger.

I motsetning til GoDaddy nettstedbygger, er WordPress mer robust, fleksibel og kan støtte komplekse tilpasninger. Uten andre tanker har mange brukere med mer komplekse krav til webutvikling en tendens til å flytte fra GoDaddy nettstedbygger til WordPress.

Så dette er nøyaktig hva jeg vil dekke over her og vise deg hvordan du kan flytte GoDaddy nettstedbygger til WordPress.

Forutsetninger for å begynne å migrere GoDaddy-nettstedsbyggeren til WordPress:

Før du begynner å migrere, trenger du en passende vertstjeneste. Det er flere hostingløsninger eksklusivt tilgjengelig for WordPress hosting.

Du kan imidlertid holde deg til GoDaddy-hosting i tilfelle du allerede bruker hosting-tjenestene.

Alternativt kan du velge Bluehost, som også er en offisiell WordPress hosting-partner.

bluehost banner

Bluehost som blir mye brukt med WordPress omfatter veldefinerte funksjoner for WordPress-brukere til rimelige priser. Å bruke Bluehost er enkelt å installere WordPress og komme i gang. En detaljert guide til installasjon av Bluehost WordPress kan sees over her.

Personlig vil jeg også anbefale enda et valg å være vert for WordPress, som er GreenGeeks.

GreenGeeks-banner

GreenGeeks tilbyr en rekke funksjoner innebygd i planen og er like rimelig for WordPress. Selv om dette ikke er den offisielle WordPress-hostingpartneren, er det likevel et godt valg i tilfelle du ikke bruker Bluehost.

GreenGeeks med WordPress er enkelt å installere og flere detaljer til GreenGeeks WordPress-installasjon kan sees over her.

Imidlertid, som jeg nevnte tidligere, kan du også holde deg til GoDaddy-hosting-tjenesten i tilfelle du allerede har benyttet deg av en av hostingplanene.

For å migrere ville du trenge et domene, hostingplattform, WordPress på vertsplattformen og temaer / maler. Siden du allerede har et GoDaddy-nettsted for byggherrer, antar jeg at du har det nødvendige domenet.

Før du begynner å installere WordPress på GoDaddy, må du deaktivere GoDaddy-nettstedsbyggeren. Først etter at du har deaktivert GoDaddy-byggherren, vil du kunne installere WordPress i GoDaddy.

Til å begynne med må du ta en sikkerhetskopi av det eksisterende nettstedet ditt. Du kan kopiere hver side på nettstedet ditt inkludert bilder ved å bruke CTRL + S.

SaveAs skjermbilde

Verktøy som HTTrack kan også brukes til å kopiere nettstedet ditt.

I tilfelle nettstedet ditt for det meste inneholder tekstlig innhold, kan du godt bruke HTTrack.

HTTracker

Når du har lagret websidene dine, kan du begynne med å laste ned koblingsstrukturen. Du kan lagre nettadressene manuelt, i tilfelle du har et lite nettsted med ikke så mange sider.

URL

Online verktøy som Klipper er tilgjengelig for å trekke ut URL. Dette er tilgjengelig som en plugin til Chrome-nettleseren.

Merk at det er viktig å ta sikkerhetskopien, siden du først har deaktivert GoDaddy-nettstedsbyggeren, vil du ikke kunne se innholdet på nettstedet med mindre du har fullført overføringen..

Når du har de nødvendige sikkerhetskopiene, kan du gå videre og deaktivere GoDaddy-nettstedbyggeren. For å deaktivere, logg deg på GoDaddy portal. Klikk her på nettsteder.

Alternativer for nettstedbygger

Velg Valg, der du kan se informasjon om nettstedbygger. Her kan du avbryte kontoen.

Nettstedsbygger deaktiverer

Dette kan ta litt tid å bli deaktivert fullstendig.

La meg deretter gi mer informasjon om GoDaddy WordPress-installasjon i tilfelle du velger GoDaddy-hosting-tjeneste.

GoDaddy WordPress-installasjon:

Å komme i gang med GoDaddy WordPress-installasjon er enkelt. Logg deg på GoDaddy-kontoen som et første trinn. Nå som du har fjernet GoDaddy-nettstedbyggeren, ville du kreve en hostingtjeneste til domenet.

Når du har logget deg inn, klikk på Web Hosting og klikk på Manage All.

Webhost administrere alternativet

Deretter kan du klikke på Administrer-alternativet for den tilsvarende hostingkontoen.

Webhotell administrerer alt

Når du klikker på Administrer, vil du kunne se all informasjon relatert til hostingkontoen din. Over her øverst til høyre hjørne, kan du klikke på cPanel Admin. Klikk på dette alternativet, så vil det omdirigere deg til cPanel.

cPanel

For å legge til hosting må du legge til hosting til domenet. Det kan gjøres gjennom Addon-domener.

I cPanel-søk etter domener og klikk på Addon-domener.

AddOn-domener

Når du har klikket på Addon-domener, kan du legge til domenenavnet. Resten av feltene som underdomene og Document Root blir automatisk befolket.

CPanel tilleggsdomener

Du kan klikke i avmerkingsruten ved siden av Opprett en FTP-konto tilknyttet dette Addon-domenet. Legg til et passende brukernavn og passord for din FTP-konto.

FTP

Med dette har du lagt GoDaddy webhotell til domenet ditt.

Deretter viser jeg deg hvordan du installerer WordPress og migrerer nettstedet ditt til WordPress.

I cPanel-dashbordet søker du etter applikasjoner der du kan vise WordPress.

cPanel WordPress

Klikk på WordPress-alternativet, og dette vil vise en side for å installere WordPress. I tillegg til dette kan du klikke på knappen Installer dette programmet.

cPanel WordPress-installasjon

Dette vil ta noen minutter å bli installert. Med denne WordPress er installert ved hjelp av GoDaddy. Du kan logge deg på WordPress-portalen og validere den.

I tilfelle du vil peke en eksisterende GoDaddy-domene til andre webhotelltjenester som Bluehost eller GreenGeeks, må du følge noen få ekstra trinn.

Når du har logget inn på GoDaddy-kontoen, kan du velge domenet du ønsker å endre og klikke på Administrer for å åpne Domain Manager.

Domeneadministrator

Her kan du se navneserverne.

Oppsett GreenGeeks-navnearver i Godaddy

Du kan klikke på Legg til navneserver og legge til de tilsvarende nye WordPress-vertene her. Klikk på OK-knappen for å lagre endringene. Det kan ta opptil 24 timer å gjenopprette DNS-oppføringer. Med dette trinnet i Nameserver-endringene, blir GoDaddy-domenet ditt migrert til andre hosting-tjenester som Bluehost eller GreenGeeks

Deretter vil jeg snakke om hvordan du flytter en GoDaddy-nettstedbygger til WordPress.

Migrer GoDaddy nettstedets byggerside til WordPress:

Du kan logge deg på WordPress du har installert på GoDaddy eller Bluehost eller GreenGeeks, ved å bruke wp-admin til URLen din. Denne URL-en vil være lik – http: // myWordPressSite / wp-admin.

Dette vil gi WordPress-konsollen.

WordPress-pålogging

Påloggingsinformasjonen vil bli gitt av vertsplattformen til din e-post. Du kan bruke disse opplysningene og logge deg på for å se WordPress-oversikten.

I WordPress kan du lage sider eller blogginnlegg. Ved å klikke på Alternativet Sider, kan du se Sider-menyene på dashbordet. Her kan du klikke på Legg til nytt for å legge til sider.

WordPress-alternativer

Uansett innhold du hadde kopiert tidligere fra GoDaddy, kan du lime det inn via WordPress-redigereren. På denne måten kan du importere innholdet og publisere det.

Deretter kan vi også konfigurere viderekoblinger som vi hadde tatt en sikkerhetskopi tidligere. For de eldre GoDaddy-koblingene kan du sette opp omdirigeringer. Omdirigeringer på WordPress kan gjøres ved å bruke gratis 301 viderekoblingsprogrammer.

enkle 301 viderekoblinger

Når denne plugin-en er installert, kan du sette opp omdirigerings-URL-ene ved å oppgi den tilhørende forespørselen og destinasjonen.

WordPress omdirigeringsplugin

Lagre endringene, slik at alle viderekoblinger blir gjort til et gyldig WordPress-nettsted.

Bingo, som fullfører overføringen av GoDaddy-nettstedets byggerside til WordPress på den valgte plattformen.

WordPress har flere betalte og gratis temaer. Tilpasninger i WordPress kan enkelt styres. Den har en god samling av plugins som lar deg legge til nesten alle funksjoner. Klikk på Innstillinger og deretter Generelle innstillinger på WordPress-dashbordet.

tilpasning

Her kan du stille inn tittel, tidssone, språk og andre detaljer før du begynner å bruke WordPress.

Konklusjon

Dette fullfører overføringen fra GoDaddy Website Builder til WordPress. Du kan velge GoDaddy eller Bluehost eller GreenGeeks som vert for ditt WordPress-nettsted.

WordPress er en kraftig plattform og støtter avanserte tilpasninger sammen med SEO-forbedring.

Videre til dette kan du begynne å utforske WordPress-temaer og flere WordPress-plugins som er tilgjengelige innen WordPress for SEO, design av nettsteder, sikkerhet og andre tilleggsfunksjoner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me