Hvordan lage et podcast-nettsted ved hjelp av WordPress (ingen koding nødvendig)

En verden av innholdsmarkedsføring krever at innhold er mangfoldig og ikke bare handler om innholdsskriving. Andre former for innholdsoppretting, for eksempel video og lyd i form av podcaster. Hvis du har startet en podcast, vil du opprette en podcast-webside for å være vert for innholdet ditt.


En podcast-webside lar lytterne dine bli kjent med deg og inspirasjonen bak innholdet ditt. WordPress er det enkleste verktøyet som er tilgjengelig å bruke når det gjelder å bygge et godt utseende og brukervennlig nettsted.

Med et enkelt og profesjonelt nettsted vil det bli lettere å administrere innholdet ditt og innovere måter å få kontakt med publikum. Her er enkle måter å komme i gang:

podcast

Trinn 1: Finn et tilgjengelig domenenavn

Å finne et domenenavn er ganske enkelt. Du må alltid sørge for at du velger et navn som er relevant for innholdet ditt, og at navnet er unikt. Et godt sted å registrere et nytt navn på domenet ditt er NameCheap.

namecheap

Tjenesten lar deg søke etter det aktuelle navnet, sørge for at det er tilgjengelig for deg å bruke. Det er forskjellige alternativer du kan bruke når det gjelder å finne det ideelle domenet.

Et nettsted som NameCheap sikrer at du kan registrere deg så lenge som mulig uten at det blir kapret eller duplisert.

Trinn 2. Få hosting

Etter å ha bestemt seg for navnet på nettstedet ditt, tilbyr internett et bredt spekter av alternativer når det gjelder hosting. Å ha et bredt spekter av alternativer kan forvirre nybegynneren som skaper nettsteder, og for dem anbefaler vi GreenGeeks.

greengeeks

Det lar deg enkelt registrere deg. Å finne en enkel plattform å være vert for er ideell, og er til og med bra for nybegynnere. Det tilbyr et aktivt støttenettverk og minimal nedetid for nettstedet for å sikre at nettstedet ditt alltid er tilgjengelig for besøkende.

Hostingfirmaer som GreenGeeks gjør det enklere å være vert for nettstedet ditt fra en enkelt plattform og sikre at tjenesten din alltid er optimal og trygg mot nettskader.

Registrer deg med GreenGeeks

Trinn 3. Installer WordPress

En WordPress-hostingkonto gir deg tilgang til cPanel. I cPanel kan du få tilgang til et instrumentpanel som gir deg tilgang til et bredt spekter av verktøy. Dashbordet vil gi deg muligheten til å bruke Softaculous.

softaculous cpanel

Apps Installer for å installere WordPress på domenet ditt. Du vil velge alternativet for å installere WordPress ved å klikke på ‘Installer nå’ -knappen. Du vil automatisk ha WordPress integrert på nettstedet ditt, og du kan bruke den tildelte administrative lenken til.

Du kan gjøre litt bakgrunnsundersøkelser på WordPress hvis du aldri har brukt appen før. Versjonen på nettstedet ditt er ganske likt bloggversjonen, og CMS er ganske enkelt og greit.

Trinn 4. Installer Blubrry PowerPress Podcasting-plugin

Hvorfor Blubrry? Blubrry er ideell for en podcaster fordi den er utviklet av erfarne podcastere som forstår dine behov. Plugin-en er enkel å installere og fungerer i to moduser, enkel og avansert for enkelt å integrere innhold fra forskjellige kataloger.

blubrry

Hvis du oppretter et nettsted rettet mot akademikere, kan det være lurt å lage en episode sentrert om emnet: “hvor kan jeg kjøpe en forskningsoppgave”.

Blubrry integrerer enkelt innhold fra forskjellige kilder, inkludert Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn og Blubrry Podcasting.

Når du har installert plugin-programmet, gå til “Installed Plugins”, finn Blubrry Podcasting-pluginen og klikk på aktiver. Plugin-filen vises på venstre side av WordPress Dashboard.

Blubrry har følgende funksjoner:

 • Full Apple Podcasts & Google Podcasts-støtte, noe som betyr at du kan legge til podcast-strømmen din til WordPress-nettstedet
 • Integrerte HTML5-mediaspillere, som støtter lyd- og video-spillere gjennom innebygd støtte fra tredjeparts nettsteder.
 • Plugin-enheten forenkler oppfordringen til å få abonnenter, da du kan legge inn en direkte abonnementsknapp på nettstedet.
 • Blubrry forbedrer også SEO-poengsummen din for å sikre at du lett kan oppdages på nettet, og du kan importere innhold fra SoundCloud, LibSyn, PodBean, Squarespace og du kan legge til en RSS-feed.
 • Du kan migrere innhold fra andre plattformer, så hvis du flytter fra en annen innholdsvert eller tjenesteleverandør, mister du ikke innhold eller noen eldre episoder.
 • Du kan også kategorisere innholdet ditt i henhold til innleggstypen, og du kan generere rapporter for mediestatistikk og få innsikt i sanntid.
 • Blubrry støtter også forskjellige språk, og du kan aktivere forskjellige funksjoner på nettstedet ditt.

Få Blubrry-plugin

Trinn 5. Legg til tema

Når du er i gang med de viktige plugins for SEO, sikkerhet, podcasten og galleriene, kan du tenke på et tema. Et av de eleganteste temaene du velger for podcasten din er Tusant WordPress Theme.

Hold musepekeren for å forhåndsvise

Tusant wp-tema

Tusant er den ideelle podcast-nettstedsmalen fordi den er spesielt designet for musikk og videostreaming. Nettstedet kan integrere forskjellige elementer for å imøtekomme multimediainnhold, og det rommer nettsteder som er vert for individuelt podcastinnhold og nettverk.

Tusant full støtter forskjellige innhold og er ekstremt fleksibel og designet for å imøtekomme podcasterens behov.

Trinn 6. Velg riktig podcastingsutstyr

Enhver podcaster vil fortelle deg at veien til en god podcast er brolagt med godt utstyr, og vi har samlet en liste over viktig utstyr for noen som starter en ny podcast..

 • USB Podcast kondensatormikrofonsett

Mikrofonsett

Dette settet er tilgjengelig på Amazon og tilbyr en profesjonell USB-mikrofon med en mikrofon designet for å produsere en lyd av høy kvalitet. Du trenger ikke å vente med å installere intrikat programvare fordi den har et brukervennlig plug and play-oppsett og har brukervennlig USB-mikrofonsett.

Pros

 • USB Podcast Condensor Microphone Kit er veldig kostnadseffektiv, og koster ikke mye, og det er også veldig enkelt å installere, og de fleste modeller krever ikke installasjonsprogramvare.

Ulemper

 • USB-kondensatormikoner har en tendens til å mangle i samme kvalitet som en riktig mikrofon med tilhørende utstyr. De er fine som et første skritt, men fungerer sjelden som en langsiktig investering. Noen ganger er de heller ikke kompatible med visse datamaskiner og PA-systemer hvis du gjør offentlige spillejobber.
 • Bærbar Pro Audio Kondensator Opptaksskrivebord Mic – Pyle PDMIUSB50

Bærbar Pro Audio Mic

Dette er en brukervennlig skrivebordsmikrofon som er ideell for en podcast som blir arrangert på farten og i studio. Alt du trenger å gjøre er å koble den via USB til en bærbar PC eller PC, og du kan velge innstillingene dine deretter. Mikrofonen er ekstremt allsidig og enkel å bruke.

Pros

 • Det er enkelt å sette opp denne mikrofonen, og den er designet for podcastere og tilbyr en enkel plug and play-installasjon. Du kan også spille inn mens du lytter mye som et profesjonelt oppsett, og den har også en dempeknapp for å blokkere uønskede lyder.

Ulemper

 • Det kan mangle mangel på kompatibilitet med visse PA-systemer og PC-er, og det fungerer kanskje ikke så bra for utvendige opptak.

Trinn 7. Velg en podcast-spiller

Det er ganske mange alternativer å velge mellom på markedet, og det kan være overveldende for noen som er ny på podcasting. Tjenestene som finnes der, avhenger virkelig av dine behov, og den ideelle podcast-spilleren avhenger av dine mål.

Når det gjelder podcasten din, kan det være best å være vert for podcasten din på mer enn en podcastspiller. Så du kan være vert for det på tre forskjellige nettsteder fordi publikumsbasen har en tendens til å være forskjellig.

Bruk av flere nettsteder kan også øke online synligheten og sikre at du er en topp nettsted for podcast-avhengige.

Her er noen av de populære Podcast-spillerne å velge mellom:

1. Podbean

podbean

Podbean tilbyr nykommeren fem timer på å eksperimentere med innhold og er et ganske selvstendig nettverk der du kan få et publikum. Det er ganske enkelt å bruke og registrere seg for og skape et fellesskap av lyttere.

Podbean har podcaster på tvers av kategorier og rangerer ganske høyt i SEO-søk. Du kan oppgradere til en premiumversjon når du har laget nok innhold i flere timer, og du kan legge til Podbean-spilleren nettstedet ditt.

2. Soundcloud

Soundcloud

Soundcloud tilbyr 3 timer fritid, og premiumpakken tilbyr ubegrensede timer. Soundcloud har virkelig forvandlet innholdet med noen av verdens ledende artister og podcastere som bruker nettstedet for å være vertskap for innholdet.

Soundcloud er ideell for en nybegynner og en avansert podcast-skaper. Du kan i utgangspunktet legge inn og dele innhold til ethvert nettsted, inkludert ditt eget nettsted, og det oppdateres hver gang du legger til nytt innhold.

3. Apple Podcasts

eplepodcast

Apple Podcast tilbyr ubegrensede timer med abonnement og er ganske tilgjengelig for Apple-brukere. Apple tilbyr et enkelt og elegant grensesnitt å jobbe med, og du kan også fokusere på å bygge et fellesskap i Apple.

Det er forskjellige fordeler ved å bruke Apple fordi det forenkler prosessen med å laste opp innholdet ditt og optimalisere det i henhold til ditt målmarked, og innholdet ditt er alltid tilgjengelig.

Det er mange flere å velge mellom, og du kan undersøke de som passer best til ditt målmarked. Hver plattform har sine egne fordeler, og du kan bruke de gratis timene til å bestemme om et spesifikt nettverk passer din plattform. Du bør forske på noe som lett vil nå publikum og sikre at du oppfyller dine mål.

Konklusjon

Når du har satt opp podcasten, bør du jobbe for å bruke sosiale medier for å markedsføre den. Å håndtere et nytt nettsted kan være skremmende, men det trenger ikke å være vanskelig.

Vi håper at verktøyene i denne artikkelen bringer deg nærmere å etablere et nettsted for podcasten din.

I noen tilfeller kan du møte utfordringer og lære nye ting underveis. Del dine erfaringer i kommentarfeltet.

Forfatter Bio
Nicholas Walker er tekstforfatter og en digital markedsføringsspesialist som jobber med studententreprenører for å gi dem en sterk posisjon i markedet som gjør dem i stand til å møte konkurransen. Hennes metoder er innovative, følger de siste trendene og bruker de beste automatiseringsverktøyene for å gi sterke resultater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map