Hvordan tjene penger på nettet: 137 måter som fungerer FLOTT akkurat nå!

Å tjene penger på nettet trylle frem mange forskjellige ting i vår kollektive fantasi. Noen mennesker ser på den gode siden:


En tenåring som går viralt på YouTube for deretter å hente inn millioner i sponsorer og annonseinntekter. Eller en slu person som har en enkel ide om å drive forretning på nettet, og utvider det til et lite imperium.

penge gif

Og så er det de dårlige bildene: mennesker i “spilleøkonomien” som jobber uten fordeler eller stabil lønn.

Dette er ting som gjøre skje, men de er ytterpunktene i et langt spekter som inkluderer alt annet derimellom.

Dette er en lang liste fordi det er mange måter å tjene penger på nettet, og jeg vil gi tro til hele spekteret av muligheter for internettinntekter.

Elementene på denne listen angår alle slags ting og blir advart om at det er en god mengde overlapping. Noen ting er strategier for å tjene penger på nettet. Andre ting er nettsteder for å selge ting. Atter andre er spillejobber, eller nettsteder som betaler deg for å gjøre dette eller det. Det er naturlig å ha en overlapping.

MERKNAD: Hvis du tenker å tjene penger på nettet, trenger du et nettsted for produktet eller tjenesten din. For mindre enn $ 3 / måned kan du komme i gang med et GRATIS domene og ubegrenset hosting fra GreenGeeks.

Som du kanskje har gjettet, er jeg ganske erfaren av å tjene penger på nettet nå, og vil gjerne dele min takknemlighet for alle de fantastiske mulighetene og uendelige nyansene den moderne verden har gitt oss!

Klar? La oss komme i gang da.

Vær oppmerksom på at jeg har plassert Upvote-knappene under hvert alternativ. Du kan stemme på dem og gi meg beskjed om de du liker.

Contents

Punkt 1: Bruk Disney hvelvhack

De "Disney Vault ”er et begrep brukt av Disney for sin policy om å sette noen av sine animerte spillefilmer på moratorium. Kort sagt: en Disney-film vil være tilgjengelig for kjøp en stund, og blir deretter trukket tilbake til “Disney Vault” i noen år.

Disney-hvelvet

Og så? Etter litt tid – vanligvis litt lenger eller kortere enn et tiår – er filmen tilgjengelig for utgivelse på nytt.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg snakker om noe så lang sikt. Jeg forstår utmerket godt at en av de store tingene med internett er at det får fart på tingene, og hvis du vil tjene penger på nettet raskt dette er ikke den beste taktikken.

Når det er sagt, kan dette være en god ting for deg å vite om. Jeg kaller det Disney Vault-hacket fordi ikke nok folk utnytter denne taktikken, til tross for at det er ganske enkelt å gjøre.

Slik fungerer det: en Disney-film, vanligvis en eldre animert, vil bli satt på gjenutgivelsen. Når det skjer, kjøp det. Den vil gå inn i Disney Vault … og når den blir utgitt på nytt år senere, vil den være det vei dyrere enn da du kjøpte den. Du kan deretter gå videre og deretter selge det på eBay.

Kjør denne prosessen over en rekke ganger, og du ser på et veldig fint overskudd. Og ja, du må vente litt.12 poeng

Punkt 2: Stream på Twitch

Twitch er en plattform som mange yngre mennesker er kjent med, men som kan være ukjente for dem utenfor den demografiske.

Twitch er den største plattformen for streaming, som i utgangspunktet er når folk livestream (dvs. registrerer seg selv live, vanligvis i flere timer).

Den vanligste bruken av Twitch og mest streamingplattformer er for spill. Selv om folk streamer mens de leker, snakker de også om alle slags ting. Folk streamer også mens de går på arrangementer eller ser på dem på nettet, jobber med prosjekter, og spesielt når de snakker med andre streamere.

Ettersom Twitch og andre streamingplattformer har blitt usedvanlig populære – husk at publikum ikke bare er der i tretti sekunder, men noen ganger timer på slutten – har merkevarer stormet for å fylle området med sponsing og annonser.

Men det samme prinsippet gjelder her som på YouTube. Når kanalen din vokser, finner du en sponsor eller to og blir betalt for å annonsere produktene deres for publikum.

Men det er faktisk flere måter å tjene penger på Twitch: den andre viktigste måten en streamer kan tjene penger på er gjennom fans. Og så langt det er, er en av de store tingene tipping.

Dette er akkurat slik det høres ut: mens du ser på gratisstrømmen din, kan det hende at noen av fansen din er tilbøyelig til å donere penger til siden din for å støtte deg. Ulike streamingplattformer har funnet ut hvordan de kan tippe en morsom og givende prosess for seeren, noe som betyr at de har økt beløpet du vil tjene på tips.

Den andre store måten å tjene penger på via fans er å bli en Twitch Partner. Når du har et STEADY-påfølgende av 500 seere, kan du være en Twitch-partner gratis. Når dette skjer, kan du få en “abonner” -knapp på siden din – og hver gang en seer abonnerer, får du 2,50 dollar i måneden av Twitch.

Og ja, lignende regler gjelder på Twitchs rivaliserende streaming-nettsteder. Selv YouTube har et tipsalternativ for direktesendinger. Men til slutt dominerer Twitch absolutt det livestreamende spillet i dag.2 poeng

Element 3: Selg notatene dine

La oss skifte litt opp. Dette er et alternativ for våre studentlesere: Hvis du allerede går på skolen, og hvis du allerede tar notater i klassen, kan du selge notatene dine på nettet.

Det som er flott med dette er at du ikke trenger å være student på heltid, du trenger bare å ta et sted. Det fine med å selge notater på nettet er at du allerede har gjort det meste av arbeidet hvis du tok lappene i utgangspunktet!

Et populært nettsted for dette er Stuvia:

Stuvia

Det er også Nexus Notes, som er litt mer anerkjent.

Det andre gode med å selge notater på nettet er at hvis du allerede er i klasse, er det store sjanser for at du allerede har et øyeblikkelig sosialt nettverk av mennesker. De fleste av dem trenger ikke å kjøpe notater.

Men sjansen er stor for at det er noen få som er villige til eller til og med virkelig vil. Så jeg oppfordrer deg til ikke bare å sjekke ut nettstedene jeg nevnte, men å tilby tjenestene dine uavhengig.3 poeng

Punkt 4: Selg leksjonsplanene dine

La meg være en downer først: dette er noe å være forsiktig med. Avhengig av hvor du bor, kan det være noe lovlig grått område når det gjelder kjøp og salg av leksjonsplaner. Du må sjekke ut de spesifikke forskriftene og reglene på egen hånd.

I tillegg er dette noe som ikke nødvendigvis vil bli en rask-rik-ordning. Fordi du kanskje ikke bare selger leksjonsplaner, men leksjonideer, flashcards, aktiviteter og spill osv. – som med mange ting, legg inn arbeidet du føler er passende.

Men det er absolutt et marked for dette. Som mønsteret med denne listen, kan du selge på en rekke steder, inkludert frilanssteder og til dine egne sosiale nettverk.

En veletablert markedsplass spesielt for utdanningsressurser er TeachersPayTeachers:

TeachersPayTeachers

Som navnet tilsier, er det virkelig en markedsplass for lærere som kjøper og selger til hverandre, så det er et flott sted for deg å samhandle med jevnaldrende og gi noe nyttig!4 poeng

Punkt 5: Selg rådene dine

Dette er morsomt – én ting internett har gjort det lettere å selge er råd. Folk har solgt råd for alltid, men der internett har endret ting er det å tillate mye mer folk til å dele råd.

memes

I en grad kan du vurdere å selge utdanningskurs på samme måte som selgeråd. Men her mener jeg slags råd i raskere forstand.

Nå er en av grunnene til at det å selge råd på nettet, er noe å vurdere, at det er en god sjanse for at du allerede er virkelig god på noe. Og i så fall er det sikkert folk på internett som vil betale for å høre mer fra en ekspert på emnet.

Og best av alt, at du ikke trenger å investere mye for å selge rådene dine. Det er lav risiko og relativt enkelt, selv om du fremdeles må gjøre en innsats.

Før du søker etter en online markedsplass, vil jeg påpeke at du kan gjøre godt arbeid med å selge råd til folk i nettverket ditt. Dette er personer som er kjent med din ekspertise på et område, og det er mer sannsynlig at de vil betale opp hvis de kjenner personen.

Imidlertid, hvis du ønsker å bruke en markedsplass, er Clarity.fm nesten absolutt oppsøkende. Det er et veldig enkelt oppsett: du blir godkjent som ekspert på noe, og en kunde vil søke i ekspertene til de finner den rette.

klarhet

Så vil de velge noen ganger for å jobbe med deg, og du må komme tilbake til dem innen en viss tid – hvis det går bra, kjempegodt! Du har en samtale og belaster en pris per minutt. De vil gi deg karakter etter utvekslingen.

Men bruk selvfølgelig alle andre plattformer som selger råd. Problemet med Clarity.fm er at det bare er forretningsrelaterte råd – du ville ikke kunne gi en musiker eller kreativ skribent noen innspill, for eksempel med mindre det var forretningsrelatert.4 poeng

Punkt 6: Vinn en navnekonkurranse på Squadhelp

Kanskje er du en profesjonell virksomhetskonsulent som vil ha litt ekstra penger. Kanskje du har det bra med ord, og vil ha litt ekstra penger. Uansett kan du tjene de ekstra pengene ved å ha det moro med Squadhelp.

Squadhelp er et nettsted dedikert til å hjelpe selskaper med å få navn. Bedrifter kan gjøre to hoved ting: For det første kan de kjøpe navn. For det andre er den saken Squadhelp er kjent for – bedrifter kan starte en navnekonkurranse.

I navnekonkurransen vil hundrevis av deltakere (i dette tilfellet deg) slå navn.

Squadhelp

Tidslinjen er litt mer komplisert, men kortversjonen er at etter å ha smalt ned listen og foretatt noen publikumstesting, vil virksomheten velge en vinner.

Vinneren får betalt. Virksomheten betaler betydelig mindre enn hvis de ansatt en konsulent, og du? La oss være ærlige, det vil være en solid mengde med tanke på at alt du gjorde var å slå et navn og vente.

Selv om du er fenomenal med å komme med navn på bedrifter, vil du selvfølgelig ikke vinne hver konkurranse. Så dette er ikke noe du kan stole på på noen måte.

Men hei, det kan være en morsom måte å tjene litt ekstra penger på siden!6 poeng

Punkt 7: Lag / hjelp til å lage gratulasjonskort

Dette er en av de mer nye måtene å tjene penger på nettet, men det er fornuftig når du tar et sekund til å tenke på det. Hvor mange premade kort ser du når du går til matbutikken? Hvordan er det forskjellige hvert par måneder?

Hvem kommer med alle disse tingene?

Vel, potensielt deg. Dette kan være relevant hvis du er en kunstner for den åpenbare muligheten for å selge designene dine. Men du kan også hjelpe deg med å lage gratulasjonskort hvis du er en lyriker eller generell forfatter.

Og hvis du kan gjøre både design og ord, hvorfor ikke? Selg begge tjenestene dine til gratulasjonskortselskaper.

Nå, forskjellige selskaper gjør dette på forskjellige måter. Hvis du bruker Blue Mountain Arts, vil du tone poesi (eller på annen måte godt laget, kunstnerisk prosa) via e-post, og hvis Blue Mountain Arts liker det, vil du høre tilbake med ytterligere kommentarer. De betaler $ 300 per dikt for verdensomspennende rettigheter og $ 50 for engangsbruk.

Calypso Cards tar også meldinger / korttekst, selv om det ikke trenger å være poesi, og de er spesielt vennlige mot å akseptere kunst.

NobleWorks Cards vil ta både kunst og skrive innsendinger, og også Oatmeal Studios. Hvis du forsker på egen hånd, finner du mange andre alternativer, men dette er noen av de mest kjente.

NobleWorks-kortImage Courtesy: Noble Works Cards

Betalingen vil variere: noen ganger er det en fast sats per type godkjent innsending, som med Blue Mountain Arts. Andre ganger blir du betalt proporsjonalt med salget, men det er sjeldnere.

Å hjelpe til med å lage gratulasjonskort ved å slå til selskaper er bra for folk med kunstnerisk eller skrivekompetanse, men som ikke ønsker å investere i egen infrastruktur eller prøve å starte egen virksomhet med å selge kort.

Selvfølgelig kan du selge dine egne gratulasjonskort, slik du kan selge dine egne t-skjorter eller designutskrifter. Men for mange av dere vil dette være en enklere måte å få betalt for kunsten / skrivingen din.3 poeng

Punkt 8: Legg annonser på låseskjermen din

Det er ingen tvetydighet om denne … her er et element som kan bare få penger gjennom den moderne online verdenen.

Kort sagt, det er flere selskaper / apper som vil betale deg for å se annonser på telefonens eller nettbrettets låseskjerm. Vanligvis er disse selskapene formidlere og tjener penger fra andre selskaper som søker direkte reklamesteder.

Nå må jeg fjerne en ting med en gang: Så vidt jeg vet tillater ikke Apple disse appene i App Store. Så dette er bare for Android-brukerne der ute.

En annen ting: for det meste betaler ikke disse appene deg direkte i kontanter når du ser på en annonse eller låser opp skjermen. Vanligvis vil du få poeng som kan innløses for en viss mengde kontanter.

Nå, her er noen av de mest bemerkelsesverdige:

ScreenLift er mindre påtrengende sammenlignet med lignende apper (mindre annonser) og er ganske anerkjent.

ScreenLift-belønninger

Du tilpasser låseskjermen litt i appen, og bruker deretter telefonen slik du pleier. Hver gang du låser opp telefonen, låser du opp en liten mengde poeng (kalt heiser) som kan innløses for en utbetaling via PayPal eller for gavekort til populære detaljister.

Fronto er et annet alternativ, og er en av de mest populære på over 9 millioner nedlastinger. Siden lanseringen i 2012 har brukerne løst inn over $ 5 MILLION i belønninger. Det er litt mer interessant enn ScreenLift fordi belønningen endres avhengig av hvordan du sveiper:

Sveip til høyre for å låse opp telefonen din, så får du et lite antall poeng – vanlig standardbeløp. Sveip mot venstre, så vil du delta i annonsen / innholdet, og tjene betydelig mer (vanligvis 10 ganger flere poeng).

Belønningen vil være enten gjennom gode kuponger, gavekort fra Amazon eller kontantutbetalinger på PayPal. Ditt valg.

Noen andre alternativer: Slidejoy lar deg tjene på samme måte som de to foregående, men gir deg muligheten til å donere all inntekten din til veldedighet automatisk. S’more er enklere, og vil ikke gi deg ekstra poeng om du engasjerer deg i annonser eller ser på flere annonser enn nødvendig.

Som du sikkert har gjettet, er dette langt fra de eneste alternativene. De er bare noen av få som er ganske bemerkelsesverdige.

Jeg vil gi deg et raskt tips til disse appene: noen av dem kan brukes i tandem, noe som betyr at du kan bruke flere apper samtidig for å øke inntektene betydelig.

Selvfølgelig er ikke beløpet du tjener mye. Folk kan tjene mellom $ 10 til $ 40 i måneden for en grov følelse av skala. Men så langt passive inntekter går, er dette så passivt som det blir!4 poeng

Element 9: Selg håret ditt

Er dette rart nok for deg? Hvis ikke, flott!

Ja, du kan selge håret ditt på nettet. Og nei, du trenger ikke stole på Craigslist (selv om du er velkommen til, hvis du er modig nok).

Det er et par nettsteder som eksplisitt bare er for kjøp og salg av hår. Dette er ikke akkurat en måte å tjene penger “passivt”, ettersom du fremdeles må gjøre jobben med å selge, men du trenger i det minste ikke å administrere noe lager – bare la håret vokse og når du vil klippe det , du kan selge også!

Nå er den mest kjente og anerkjente markedsplassen for salg av hår HairSellon (få det ?!).

Selg håret ditt

HairSellon tar ingen provisjonsavgift, og har mange tips for å hjelpe deg med å finne ut hvordan du nøyaktig måler og beskriver håret ditt.

De har til og med en hårkalkulator for å hjelpe deg med å estimere. Bare lag en konto, legg ut en liste og selg til høystbydende… enkelt peasy!

Den andre konkurrenten til HairSellon ville være BuyandSellHair.com. BuyandSellHair har blitt omtalt i mange pressepublikasjoner og er den eneste andre hårmarkedet med sammenlignbar størrelse, trafikkinntak og omdømme til HairSellon.

Du må betale en engangsnoteringsavgift på $ 14,50 som vil vare i tre måneder. Men det er det – BuyandSellHair tar heller ikke provisjoner.

Som du sikkert har lagt merke til, går de fleste håroppføringer enkelt for flere hundre dollar. Den nedre enden er vanligvis litt over $ 100, og den høye enden kan komme nær 1000 dollar.

Så hvis håret ditt har blitt for lenge i det siste, hvorfor ikke tjene noen hundre for hårklippet du skulle få likevel?3 poeng

Punkt 10: Vinn en interiørdesignkonkurranse

Dette er en ganske finurlig måte å tjene penger på nettet: Hvis du er interiørarkitekt, kan du bruke ferdighetene dine til litt ekstra penger på nettet gjennom interiørdesignkonkurranser.

For det meste kan du finne disse bare på et par nettsteder. En av disse nettstedene heter GoPillar.

GoPillar er i grunnen den samme som Squadhelps navnekonkurranse, men den er for interiørdesign.

GoPillar

Noen lanserer en konkurranse, som deretter vil være tilgjengelig for noen av designerne på GoPillar. Hvis designene dine blir valgt, vil du vinne konkurranseprisen og kunne samarbeide med personen som ber om designen, og dermed gi deg en ny klient.

Et annet alternativ er Roomstyler:

Roomstyler er lik format og grensesnitt som GoPillar, men før du blir for spent, er ikke disse konkurransene for pengene. De er for moro skyld.

romstyler

Så hvorfor ta det opp?

Fordi du har en profil som viser at konkurransen vinner. Hvis du har mye, kan det være en unik ting å vise en potensiell kunde … eller til og med en måte å få en klient til å oppdage deg!

Det andre verktøyet ligger i å være en inspirasjonskilde for ditt virkelige designarbeid.1 poeng

Punkt 11: Bruk Appen

Du har sannsynligvis ikke hørt om Appen, og for de av dere som bare vil ha noen passive eller “enkle” onlineinntekter, er det ok.

Men for dere som ser på mer seriøse måter å tjene penger på nettet, er Appen viktig å huske på.

Så hva er Appen? Se på nederste venstre firkant på dette bildet:

Appen Introduksjon

Enkelt sagt kobler Appen nettentreprenører til selskaper. Så hva skiller det fra en generell jobbtavle som faktisk.com eller en frilansermarked som Upwork?

Vel, det er mange likheter mellom plattformene, ingen benekter det. Men Appens entreprenører er i motsetning til faktisk stort sett virtuelle / fjernkontroller.

Og i motsetning til både Upwork og faktisk, er Appens entreprenører først og fremst etterspurt for teknologirelaterte oppgaver fra teknologirelaterte selskaper. Selv når ikke-teknologiske selskaper bruker dem, er det for noe relatert til kunstig intelligens.

Her er en annen ting som skiller Appen ut: det er noen få typer teknologirelaterte jobber tilgjengelig, for enkle valg:

Appen

Hva betyr dette?

Det betyr at du kan velge arbeid som er langsiktig og fjernt – i utgangspunktet en “jobb” -jobb – eller arbeid som er kortsiktig – en spillejobb – eller til og med arbeid som er ekstremt kort sikt – en mikrooppgave.

Men det samlende temaet er at det store flertallet av alle disse typer arbeid kan gjøres hjemmefra.

Kort sagt, Appen er en flott måte å finne fjernarbeid knyttet til teknologi og AI, og for å begrense jobber etter tidsforpliktelse.0 poeng

Punkt 12: Vær en virtuell ESL-veileder

Tro det eller ei, denne er faktisk annerledes enn forrige vare. En ekstern veileder for ESL er fremdeles en ekstern veileder, men det virtuelle ESL-veiledermarkedet er overraskende robust – nok til å garantere sin egen plassering på listen.

Nå har jeg faktisk gjort virtuell ESL-veiledning i et år, og det er en overraskende søt spillejobb. Det er ganske mange selskaper som ansetter for dette arbeidet, mange av dem kinesere som betjener kinesiske studenter, men ikke nødvendigvis.

Ikke alle selskaper trenger at du skal ha et ESL-undervisningsbevis, selv om det åpenbart er foretrukket. Hvis du har erfaring med veiledning eller noen form for engelskspråklig legitimasjon, går det langt.

Priser varierer mye, men i nedre ende pleier de å begynne på $ 12 i timen. Mange kinesiske selskaper begynner å ansette rundt $ 16 i timen, og noen kan gå opp til $ 22 eller mer.

vipkid

Her er fangsten: som en ESL-veileder vil du sannsynligvis jobbe rare timer på dagen. Det kan være veldig tidlig på morgenen, eller veldig sent på kvelden. Det kommer helt an på hvor kundene dine er.

Bortsett fra å bruke selskaper som mellommenn, kan du også bare finne folk som vil ha ESL-veiledning for seg selv eller sine barn og jobbe direkte med dem. Fordelen med dette er at du vil jobbe innenfor din egen tidssone!

Noen av de store kinesiske selskapene inkluderer: VipkidTeachers (bildet over), Landi English, DaDa, WhalesEnglish.

Noen amerikanske inkluderer: iTutorGroup, Cambly, Vivaling, Take Lessons. Men jeg vil gi deg et hint – amerikanske selskaper pleier å betale mindre enn kinesere her.

Det er et voksende felt, kan være morsomt (du har tross alt å gjøre med søte barn) og givende, og betaler ordentlig for fjernarbeid!3 poeng

Punkt 13: Lån tingene dine på lån eller RentNotBuy

Du kan gjøre mer enn å låne ut penger på nettet. Du kan gjøre mer enn å selge ting du eier på nettet. Du kan låne ting du eier også!

Craigslist er faktisk et veldig populært nettsted for denne typen lokal samhandling, men den er ikke dedikert til å låne alene.

En dedikert ressurs er Loanables.

Loanables

Det er grunnlagt av naturentusiaster som ønsker å markedsføre utlån av varer, i det minste delvis fordi det er bedre for miljøet. Retningslinjene for lån er veldig avslappet:

Opprett en konto, og legg ut en liste. Folk som søker etter den tingen du oppgir, vil kunne finne den gjennom nettstedet. Hvis den potensielle leietakeren godtar prisen, leier de den til den prisen.

Easy-peasy!

RentNotBuy er et annet fremtredende sted for personlig bruk og husholdningsartikler. RentNotBuys eiere er lik Loanables ved at de setter pris på effektiviteten i å leie i motsetning til å kjøpe.

RentNotBuy har ikke annonser eller oppføringsavgift – du trenger bare å liste opp varene dine til den prisen du ønsker, og vente på at noen blir enige med det eller forhandler deretter.

Ulempene med RentNotBuy og Loanables er at begge nettstedene er ganske høye når det gjelder tvister mellom leietakere og utlåner. Heldigvis er det fremdeles et vurderingssystem på plass for å legge til en viss troverdighet for hver person som bruker nettstedet.2 poeng

Punkt 14: Lei ut musikkinstrumentene dine på Sparkplug

Dette er en solid vare fordi jeg nesten kan garantere at de fleste av dere aldri har hørt om Sparkplug. Og jeg er villig til å satse mange av dere som ikke har hørt om det, også kan tjene penger på det uten mye bry.

Det er ganske enkelt: bruk Sparkplug til å leie ut musikkinstrumenter, utstyr og til og med plass hvis du har det.

Musikkinstrumenter og utstyr (og spesielt plass) kan være for dyre å eie eller til og med leie av større selskaper. Men noen i området kan kanskje leie ut tingene sine, ikke sant? Det er her du kommer inn.

Sparkplug er sentrert rundt mennesker som koordinerer hverandre i omtrent samme region. Faktisk prøver Sparkplug å få deg til å møte personen du låner ut – noe som er bra, ettersom du ikke vil at utstyret ditt blir skadet – men du kan velge å levere i stedet.

Du kan få utbetalt direkte til bankkontoen din innen en dag etter at leieperioden starter. Leietakeren vil returnere produktet ditt etter avtalt tid, og du inspiserer det for å forsikre deg om at det er i ordentlig stand, og legger igjen en anmeldelse av leieren etter.

Det er ganske enkelt, og selv om det kan være logistisk lettere for mennesker i urbane områder, er det fremdeles en pokker for mange flere som kan tjene penger på å gjøre dette enn de ellers ville gjort. Oh, og det er ikke bare USA.!0 poeng

Punkt 15: Lei ut (eller selg) parkeringsplassen din

Med tanke på den nye verdenen vi lever i … ja, du kan leie ut parkeringsplassen din også!

Så tydeligvis vil ikke dette gjelde for alle. Og det er en god sjanse for at selv om du har en parkeringsplass, ikke vil du dele den.

Men hvis du har en parkeringsplass som du ikke bruker hele tiden, og du er åpen for ideen, kan du like godt tjene litt ekstra penger på det. Det er noen få apper / nettsteder du kan bruke, men generelt er kjernen den samme:

Du registrerer deg, og noen vil velge stedet ditt hvis de trenger det. De betaler deg for å leie den. Noen tjenester lar deg selge i stedet for å leie. Enkel!

JustPark er den mest fremtredende av disse appene, ettersom den brukes av 3,5 millioner drivere:

JustPark

Så langt teller JustPark over 30 millioner pund tjent av eiere av parkeringsplasser. Og ja, det er britisk valuta … men før du bekymrer deg, ja, kan du bruke den i USA!

Pavemint er en konkurrerende tjeneste som er tilsvarende enkel og også veldig godt etablert og mottatt. I tillegg kan du fremheve spesielle funksjoner som en EV-lader, sikkerhetskamera eller noe annet for å fremheve plassen din over alle andres.

Til slutt er det SpotHero, som ikke bare lar deg leie parkeringsplassen din, men selge den!2 poeng

Punkt 16: Bruk bilen din som en mobil billboard

OK, så du ikke vil la noen andre kjøre bilen rundt … ikke noe problem. Og du har ikke akkurat lyst til å komme deg ut av veien for å kjøre folk rundt heller.

En måte du kan tjene litt inntekt på bilen din er å la annonsører bruke den som en mini, mobil billboard.

Det er noen få forskjellige måter du kan gjøre dette på, bortsett fra å individuelt nå ut til annonsørene.

Grabb-it er en oppstart som gjør det veldig enkelt for deg å gjøre et av bilvinduene dine til en skjerm:

drivere

Og som de sier, installasjonen er gratis, og du kan fremdeles rulle vinduet ned! Du kan deretter kjøre som du pleier, eller passe ekstra på å kjøre rundt på store arrangementer og forestillinger i ditt område.

En annen lignende tjeneste er Carvertise, men det er kanskje ikke “online” – i det minste med Grabb-it, bruker du internett for å tjene penger og annonsere mens du driver med din normale virksomhet.

Med Carvertise er ting litt mer personlig, så jeg kommer ikke så mye inn på det: i utgangspunktet svarer du på spørsmål når du registrerer deg, og vil bli matchet med et merke basert på svarene dine. Bilen din vil få et omslag i stedet for en digital skjerm, og du kan velge mellom å få en hel eller delvis innpakning.

Da kjører du bare rundt med en stor annonse på bilen din og blir betalt hver måned med direkte innskudd. Det skader ikke bilen din og vil bli tatt profesjonelt av på slutten av kampanjen.

En annen tjeneste er MyFreeCar. Det fungerer effektivt på samme måte, ved at du får bilen din pakket inn av plattformen og betalt månedlig.

Men hei, jeg forstår at de to sistnevnte alternativene kan være et grått område med å “tjene penger online”, så jeg lar det være i fred.2 poeng

Punkt 17: Få gratis kontanter (eller gavekort) for å være sunn med Achievement

Prestasjoner var litt mer berømte for noen år siden, da den ble kjent som AchieveMint, men den er fortsatt i dag! Og faktisk er det en topp-app i både Apple og Google Play-appbutikkene.

Slik fungerer det: registrer deg på nettstedet, eller last ned appen og registrer deg der. Når du har en konto, kan du begynne å koble til andre helse- / fitness / livsstilsapper. Det er 20 andre apper du kan velge mellom.

Disse appene handler vanligvis om å meditere, gå, sykle, holde oversikt over måltider osv.

Du bruker appene du kobler til for å tjene poeng for visse ting på Achievement. For eksempel, hvis du går et visst beløp, vil du få poeng for det på oppnåelse. Dette er vanligvis milepæler: for eksempel hvis du mediterer i 15 minutter eller en time på en app, får du et spesifikt sett med poeng for oppnåelse.

Når du har 10.000 poeng, kan du utbetale:

innløse

Ja, det er veldig lite.

Det store spørsmålet er sannsynligvis hvor raskt du kan tjene de 10.000 poengene … og helt ærlig, selv om du er dedikert til appen, kan det ta en stund å komme til 10.000.

Så mitt råd: ikke installer og bruk denne appen som en kilde til raske kontanter. Dette bør være et ekstra insentiv for å opprettholde helsen din, et scenario med to fugler-med-en-stein.

Når du overvåker og forbedrer helsen din over tid, vil du naturlig samle poeng og kunne innbetale fra tid til annen. Hei, hvis du allerede gjør slike ting, hvorfor ikke tjene litt ekstra penger på dem?3 poeng

Punkt 18: Få enda mer penger for å være sunn med HealthyWage

HealthyWage ligner veldig på Achievement, men jeg tenkte at det var verdt å skille dem fordi de er unike og veletablerte.

Sjekk hvor mange ganger HealthyWage har blitt lagt merke til:

HealthyWage

Så det er ikke en rip-off på noen måte.

Den viktigste forskjellen mellom HealthyWage og Achievement er denne:

Prestasjoner handler om å samle poeng for forskjellige aktiviteter som generelt er sunne, som deretter kan byttes mot penger. Men HealthyWage er mye mer direkte. Det handler om å satse på vekttap.

Det er forskjellige spill og utfordringer å delta i, men den mest kjente er HealthyWager. Du legger inn mengden kilo du vil tape, hvor lang tid du vil nå målet ditt, og beløpet du vil satse per måned.

Du vil da få tilbudt et prisbeløp automatisk basert på disse verdiene, og hvis du vinner – får du det!

Så det er veldig forskjellig fra oppnåelse i direkte “utfordring” -aspektet og mengden penger. Premiene dine blir vanligvis i det minste hundrevis av dollar hvis du vinner (den korteste tiden du kan utfordre deg selv er imidlertid 6 måneder), fordi innsatsen din ikke kan gå under $ 100.

Selvfølgelig kjøper du også innsatsen (det er bare slik det fungerer folkens!).

Hvis du vil forplikte deg til vekttap, er dette en fin måte å gjøre det på. Ikke bare skal du bli mer incentiv for å forfølge vekttapmålet ditt, du vil også tjene penger for noe du ønsket å gjøre uansett!2 poeng

Punkt 19: Se og rate film for penger på Swagbucks

Ok, jeg vil avklare først: Swagbucks kan passe fint inn i stykkene mine på undersøkelser og fokusgrupper. Men det har litt av et annet format, et som ligner litt på Achievement, så jeg har lagret det her.

Her er essensen: på Swagbucks, svarer du på undersøkelser. Når du fullfører en undersøkelse, vil Swagbucks gi deg en liten sum penger — noen ganger så lite som $ 0,05 og noen ganger så mye som $ 35.

Dette er undersøkelser som effektivt er opprettet og betalt av andre selskaper, med Swagbucks som formidler.

Som en ekstra bonus vil noen selskaper som tilbyr abonnementstjenester betale Swagbucks-brukere eller gi rabatterte priser i håp om å få dem til å abonnere på ekte. Så du kan potensielt spare på noen ting du har kjøpt uansett.

Men her er det viktigste jeg vil snakke om: Swagbucks ‘video- og filminnholdssystem.

Dette er en av tingene Swagbucks er kjent for. I utgangspunktet er det mange videoer du kan se:

Swagbucks

Se en viss mengde videoer (vanligvis videospillelister, som du ser over), så får du et visst antall Swagbucks. Swagbucks kan byttes mot penger, betalt via PayPal.

Nå, jeg vet hva du tenker: hvor mange timer vil jeg trenge å se på for å få penger?

Det er egentlig ikke mye. Hvis du er forpliktet, kan du konsekvent tjene $ 5 per dag. Så jeg anbefaler på det sterkeste
ikke
stoler på å se filmer på Swagbucks som en måte å tjene ekstra penger raskt på – det er bare ikke tidseffektivt.

Grunnen til at jeg snakker om det i utgangspunktet, er at du kan tjene litt ekstra penger mens du går og ser på videoer for å drepe tiden uansett.

Når du kjeder deg, tar deg en pause fra jobb eller skole osv., Kan du se videoer på nettet. Hvorfor ikke se videoer på Swagbucks og tjene deg en ekstra kopp kaffe eller is hver uke?2 poeng

Punkt 20: Se gjennom musikk for penger på Slicethepie

Hvis du elsker musikk, og du vil tjene penger på siden for å gjøre noe morsomt og oppfylle, er Slice the pie et flott alternativ.

Slicethepie er et av de største nettstedene for musikkgjennomgang, med over 2 millioner anmeldere ved dagens telling. Den har flere gjennomgangskategorier, som mote- og telefontilbehør, men musikken er virkelig der hoveddelen av arbeidet er.

Slicethepie er fokusert på kommende og kommende artister. Slik fungerer det: uavhengige musikalske artister og plateselskaper får noen sanger på Slicethepie. Anmelderne vil gjennomgå det, og artistene og merkelappene vil få store mengder tilbakemeldinger, som de trenger for å forbedre eller markedsføre musikken på riktig måte.

En av de store fordelene med Slicethepie er at du får betalt direkte kontant for vurderingene dine. Ingen grunn til å bry deg med rabatter eller rabatter eller poeng. Du får betalt per anmeldelse, og jo høyere kvalitet anmeldelsen din er, jo mer får du betalt.

Når du har registrert deg, velger du hvilken type anmeldelse du vil gjøre – i dette tilfellet musikk. Så begynner du å høre på sanger og gjennomgå med en gang (du må lytte til minst 90 sekunder av et spor).

Så hvor mye vil du tjene? En veldig liten mengde. Hvis du liker det, kan du forvente å tjene omtrent 40 dollar i måneden, men hvis du ikke gjør det ofte, vil det sannsynligvis være mye mindre. Merk at minimum for å ta ut er $ 10.

Det er faktisk noen få andre nettsteder som kan få deg betalt for å høre på musikk, men de er mindre direkte. Du kan sjekke dem her, men de er mer orientert mot radio og poeng. Så vidt jeg kan si, er Slicethepie ganske enkelt det beste stedet for å få betalt for å høre på musikk.

Så uansett passer denne typen til noen av de andre elementene i dette området på listen: det er bra fordi du kan få betalt for å gjøre noe gøy. Det er ikke en erstatning for en jobb eller veldig bra for mye ekstrainntekt – men du kan synes du liker jobben!1 poeng

Punkt 21: Få betalt for å se gjennom programvare med SoftwareJudge og G2C Crowd

Jeg har allerede snakket om å drive et vurderingsnettsted og tjene penger på den måten. Og som du kan si, gjennomgår jeg programvare på dette nettstedet. Men jeg snakker ikke om å få betalt på den måten (dvs. den harde måten).

Jeg snakker om å få betalt på en måte som ovenfor – små mengder kontanter for små mengder arbeid som (forhåpentligvis) er interessant for deg.

I dette tilfellet er nisjen programvare. Det kan være flere nettsteder som er verdt å sjekke ut, men jeg vil bare anbefale to for å være trygge.

Den første er SoftwareJudge.com. Det er veldig enkelt og til poenget: få betalt for å se gjennom programvare. Programvaren legges ut på hjemmesiden som en slags nyhetsfeed eller oppføring. Listen over programvare er ikke enorm, men det er fremdeles noen å velge mellom.

Beløpet du får betalt? Det varierer, avhengig av hvor god anmeldelse din er. Du får utbetalt minst $ 1. Hvis du gjør det bra, er det maksimale du kan netto $ 50. Nå er det faktisk noen ganske anstendige penger for et massevurderingsnettsted.

Din anmeldelse blir forresten bekreftet for ærlighet. Enhver plagiering som blir oppdaget vil bety å miste betaling. En av de fine tingene med et mindre nettsted som SoftwareJudge, er at du har mindre konkurranse og får et mer personlig preg fra nettstedet..

Ulemper: du får kun betalt hvis du når minimum 200 dollar. Hvis du har mindre, kan du få freebies gjennom SoftwareJudge, som er en fin fordel for de som er interessert. Og det vil ikke ta deg måneder å få minimum 200 dollar, så det er ikke som du er låst borte fra pengene for alltid.

Nå, her er den STORE, som alle vet. Det heter G2:

G2

G2 blir, som du ser, brukt av millioner av virksomheter, inkludert noen meget høyprofilerte merker.

Det er ganske greit: skriv en anmeldelse av programvaren. Hvis anmeldelsen er godkjent, vil du få et gavekort, som varierer mellom $ 5 og $ 10. Noen ganger kan det være mer, men det er det vanlige området, og det er vanligvis for Starbucks eller Amazon.

Du kan imidlertid bare tjene opptil 5 gavekort. Så mitt råd? Skriv 5 anmeldelser som blir godkjent, ta gavekortene dine (eller selg dem) og gå. Du kan glede deg over å prøve ut litt programvare og få noe ut av det!0 poeng

Punkt 22: Selg eldre mobiltelefoner på Gazelle, BuyBackBoss eller OC BuyBack

OK, jeg skal innrømme at dette er tre ting som er proppet til ett element, men uansett: essensen her er at du kan handle inn enhetene dine for penger. På showet!

Gazelle er et av de største og mest anerkjente nettstedene for salg av din gamle telefon. Det er veldig greit og enkelt.

gazelle

En av de største appellene til Gazelle er at du kan selge en ødelagt telefon (selvfølgelig i grunn).

Selv om Gazelle virkelig spesialiserer seg på telefoner, kan du også selge tilbake brukte Apple-produkter som iPads, iPods (ja!) Eller MacBooks.

Så vidt jeg vet, kan du ikke selge tilbake teknologier som ikke er telefon fra andre produsenter, så du selger ikke den PC-maskinen du hater. Imidlertid, som bildet viser, kan du gjerne selge tilbake Android-telefonene dine.

Med Gazelle må du bare sørge for at varen din faktisk er på nettstedet deres. Hvis du ikke finner den telefon / elektroniske modellen på nettstedet deres, kan du ikke selge den til dem. Når du har funnet produktet ditt, svarer du på noen spørsmål om det, og de vil generere et tilbud til deg. Hvis du liker det, flott.

Åh, og frakt er gratis!

BuyBackBoss er lik, og som Gazelle er mest for telefoner. Du forteller BuyBackBoss om telefonen din (gjennom å svare på en automatisert undersøkelse), og du får et tilbud umiddelbart.

BuyBackBoss

Frakt er gratis, ettersom BuyBackBoss vil sende deg en forhåndsbetalt forsendelsesetikett via e-post du bare trenger å skrive ut. Du kan få betalt med sjekk eller PayPal.

Du kan selge noen andre Apple-enheter – iMac, iPad, iPod, Apple Watch – og Google Pixel, men det er det for ikke-telefonprodukter.

OC BuyBack er et annet effektivt tilbakekjøpsnettsted, men det er en mer åpen om hva du kan selge: du kan selge 45 typer telefoner, 9 typer iPod, 17 typer nettbrett, 4 typer smartklokker, sammen med GoPros og AppleTVs.

OCBuyBack

Du kan velge å slippe av enheten din lokalt, eller du kan sende gratis. Det er i utgangspunktet det samme som de andre nettstedene, men en mindre / mindre populær tjeneste.

Nextworth er den siste jeg skal snakke om, men den er ganske lik de andre (gratis pristilbud, levering osv.) Så jeg har ikke mye mer å si. Bortsett fra at det er ganske anerkjent:

neste verdt

Og en av de største tilbakekjøpstjenestene, med over 12 års virksomhet og 3 millioner innbytter.1 poeng

Element 23: Selg klær (og andre ting) du ikke bruker på Depop

Depop er en annen markedsplass for små forhandlere.

Depop

Depop er ganske åpen. Du kan bruke den til å selge et bredt spekter av personlige ting, men det er mest fokusert på salg av personlige ting og mer kreative, kunstneriske typer.

Depop trekker ikke ut noen avgifter før du tjener penger … men den dårlige nyheten er at gebyrene deres er høyere enn de fleste andre plattformer: for øyeblikket er det 10% av den totale transaksjonen (inkludert fraktkostnader).

I tillegg er det vanligvis et 2,9% PayPal transaksjonsgebyr … som er ganske vanlig for markedsplasser, men det betyr at du ser på å miste 13% av hva du lager. Avveiningen er at Depop er veldig populært, spesielt blant yngre mennesker og Instagram-brukere.

Bortsett fra popularitet, er Depop veldig enkel å bruke:

Depop hvordan du selger en vare

Depop er kjent for folk flest for bruken av det på sosiale medier – det brukes vanligvis av folk som prøver å kvitte seg med klær de ikke har på seg / vil ha lenger, og det er rettet mot relativt små målgrupper (som selgerens tilhengere, som vanligvis er folk de vet).

Så selvfølgelig kan du ta Depop-butikken så langt du vil, baren er litt lavere – de fleste butikker er avslappede, vanlige bilder av varene. Det er en av de mest uformelle og enkleste å etablere markedsplasser rundt omkring.1 poeng

Punkt 24: Bli brukervennlighetstester

Dette er ikke en aktivitet som eksisterer i den “virkelige” verden og ble konvertert til internett. Dette er noe som bare kan gjøres med internett.

Kort sagt, folk trenger å vite at nettstedene deres er gode, og de er villige til å betale folk for å utforske nettstedene sine og samhandle med ting for å sikre at alt fungerer.

Noen ganger er det selskaper der jobben er en mellommann – koble noen som ønsker nettstedet deres testet med brukertesterne. Andre ganger vil det være et individuelt eller lite selskap som vil at nettstedet deres skal testes.

Og noen ganger vil klienten din være en person eller gruppe som har kjøpt en haug med nettsteder og vil ha dem testet for det endelige målet om å få dem solgt senere.

Fordi du kan finne de to sistnevnte klienttypene på egen hånd, snakker jeg om noen plattformer som fungerer som mellommenn.

Den første og mest åpenbare er brukertesting. Det er den klart mest anerkjente og mest brukte markedstesten for brukertesting på nettet. Sjekk ut noen av selskapene som har brukt det:

Brukertesting

Nå er kravene ganske lave. Du trenger bare å være 18, artikulere nok og ha en solid internettforbindelse.

Du må laste ned brukertestingets testprogramvare, og du blir spilt inn mens du tester (det er der den artikulerte delen spiller inn).

Betalingen kan gå opp til $ 60 per test, men det er vanligvis $ 10 per test. Den gode nyheten er at en test vanligvis er omtrent 20 minutter. Gjør noen tester i en time eller to, og du har $ 30 til $ 60 for dagen.

Selv brukertesting anbefaler ikke å gjøre dette til en heltidsjobb… det er ikke nok arbeid for å gjøre dette på heltid. Du vil få muligheter til å teste nettsteder basert på demografi og kvalitetsvurdering som tester.

Og ikke tro at brukertesting er det eneste alternativet! Det er mange andre nettsteder der ute som er ganske nærme. For å nevne noen: Userlytics, TryMyUI, Userfeel og TestingTime.

Det er noen varianter, men de fleste av dem betaler omtrent det samme som brukertesting og har lignende lengde tester: 10-20 minutter en test, for vanligvis $ 10 per test. Testingstiden er lengre, med en typisk testtaking på 30-90 minutter, og betaler også varierende, men begrenset til € 50.

Ingen av disse nettstedene er gode for å tjene til livets opphold, og selv om du bruker alle disse nettstedene sammen, er det ikke en god erstatning på heltid.

Det er fremdeles anstendige penger så langt som “enkle” internettjobber går, men det er helt sikkert!1 poeng

Punkt 25: Gjennomgå søkemotorer

Akkurat som hvordan nettsteder må testes for feil og dårlig brukergrensesnitt, må søkemotorene som får folk testes. Og med tanke på at søkemotorer er en grunnleggende kraft av det moderne internett, er det en viktig jobb.

Det er også en jobb du kan gjøre hjemme!

Den mer tekniske betegnelsen for denne jobben vil være “søkemotorevaluerer.” Det er ikke mange nettsteder som kun er dedikert til gjennomgang av søkemotorer, men noen har dem mer tydelig enn et generelt jobbtavle eller frilansmarked..

Det er ett anerkjent nettsted for evaluering av ekstern søkemotor: Appen. Appen er ikke bare fokusert på evaluering av søkemotorer, som jeg allerede har diskutert. Imidlertid er det kjent for å ha mange evalueringsjobber for søkemotorer.

Et annet fremtredende selskap er Lionbridge. Men Lionbridge er ikke bare fokusert på å ansette evaluerere av søkemotorer. Lionbridge startet som en oversettelsesundersøkelse og har beveget seg inn i andre ting mens han beholder det opprinnelige fokuset på språk.

Slik dette smitter over til evaluering av søkemotorer, kan det hende du må teste søkemotorer ved bruk av andre språk … men ikke nødvendigvis.

Et annet nettsted som ofte har testing av søkemotorer er iSoftStone. I likhet med Lionbridge er mange av iSoftStones innlegg som generelle publikumsrelaterte konserter. Og av disse konsertene handler noen om å evaluere søkemotorer.0 poeng

Punkt 26: Best av alt… vær en online datakonsulent!

I motsetning til online diettistjobber, er det MANGE jobber for datakonsulenter.

OK, det er ikke så vanlig som å skrive eller spillejobber, jeg skal innrømme. Men sjekk dette ut:

ekstern dating konsulent jobber

Jepp. De er der ute. Nå som du kan se, det er ikke mange nettsteder bare for datakonsulenter, men det er mange stillingsannonser i vanlige jobbtavler.

En av de store fordelene ved å komme inn i denne linjen med online arbeid er at du ikke trenger å ha en formell utdanning eller sertifisering. Men det er noen ting som kan hjelpe deg med å få kunder og vises kvalifiserte:

For det første, hvis du har noen opplæring som terapeut, er det en ganske god kvalifisering. Hvis du har en grad i psykologi eller sosialt arbeid, kan det også være bra.

Og sannsynligvis best av alt ville være hvis du har en bevist track record for å gi solide datingråd!2 poeng

Punkt 27: Gi svar på JustAnswer

JustAnswer er en super fin hjemmeside fra en person med rare spørsmål. Selvfølgelig er internett fullt av svar som er helt gratis.

Men mange spørsmål Googles eller søkes ikke på Reddit. Noen ganger har du kanskje et enkelt spørsmål, men et som bare kan besvares av en ekspert. Raske svar fra eksperter er hvor JustAnswer kommer inn, og det er også det som skiller det fra Clarity.fm, som er mer på siden av rask rådgivning og råd.

Å bruke er veldig enkelt, og kan ta så lite som 30 minutter (selv om jeg foreslår at du bruker lenger tid).

Bare svar

Det er over 175 kategorier du kan velge mellom, og du kan jobbe helt på dine egne timer.

Kunder betaler ofte $ 5 et spørsmål, og du får 20% kutt når du starter. Dette kan arbeides opp til 50%, og noen kan overstige $ 5 — mange spørsmål kan ende opp med å gå til $ 15- $ 30, så kuttet du tar er ikke så ille, spesielt hvis du jobber raskt og svarer på riktige spørsmål.

Imidlertid er det en stor feil: Du får KUN betalt hvis spørsmannen vurderer svaret ditt som positivt. Hvis svaret ditt er merket som negativt, får du ikke betalt for det – noe som er ganske frustrerende, unødvendig å si.

Så skal det være din viktigste inntektskilde? Selvfølgelig ikke. Men dette kan gi deg en anstendig sum penger for en sidevink, og det kan være veldig gøy hvis du bare informerer folk om emner du elsker.-1 poeng

Punkt 28: Prøv å transkribere lyd

Transkribering av lyd er den typen online spillejobb som er bra for ekstra penger, men ikke helt for en heltidsjobb. Du kunne få det til å fungere på heltid, men jeg vil ikke anbefale det med mindre du finner en klient på egen hånd som er villig til å betale ekstra.

For det meste er transkripsjon av lyd imidlertid bra for enkle kontanter på siden.

Noen transkripsjonsjobber er på større frilansmarkeder som Upwork eller Amazon Mechanical Turk. Men vanligvis vil du få betalt for å transkribere lyd på spesifikke plattformer bare for transkripsjon.

En av de mest populære er TranscribeMe:

transkribere meg

TranscribeMe har noen av de beste prisene på en plattform som tilbyr transkripsjonsjobber. Inntektene starter vanligvis på $ 15- $ 22 i timen (stor forskjell, jeg vet).

GoTranscript vil betale deg opp til $ 0,60 i minuttet, som er $ 36 i timen – men det er høysiden. Du begynner vanligvis lavere enn det – gjennomsnittlig inntjening er $ 150 i måneden, så det er virkelig en sidevink.

Det er andre plattformer, med ulik lønnsgrad og for forskjellige nivåer av erfaring. Noen krever veldig liten erfaring. Andre vil ha personer med kvalifikasjoner, og mange plattformer vil at du skal ta en skrivehastighetstest.

Selv om du vil sjekke detaljene på hver plattform, er den generelle fordelen ved å transkribere at det nesten helt opp til deg å jobbe når du vil.

En virtuell veiledning eller for å spille konsert, for eksempel, vil fremdeles kreve at du jobber med en jevn tidsplan og overholder tidsfrister selv om de er mer fleksible enn tradisjonelle jobber. Men å transkribere lyd for en plattform er en av de mest fleksible spillejobber rundt, og du kan jobbe i utgangspunktet når og hvor ofte du vil.1 poeng

Punkt 29: Start en blogg / side og GJENNOM MARKEDSFØRING

Dette er en av de vanligste måtene å tjene penger på nettet, og du kan tro at det er noe jeg vet ganske godt.

Dette er også en av de mest overhypede måtene å tjene penger på nettet. Det viktigste å huske er at tilknyttet markedsføring KAN være virkelig effektiv … men det er ikke over natten eller “lett.”

Så for de ukjente: tilknyttet markedsføring er når du tjener en provisjon når noen kjøper et produkt på nettet basert på din anbefaling.

I praksis utgjør dette typisk at du driver en blogg eller et nettsted og inkluderer tilknyttede lenker til online produkter / tjenester – som du kanskje antar, for oss er det vertsprodukter:

anbefaling

Hvis en person kjøper et produkt via tilknyttet lenke, tjener du en provisjon. Hvor mye? Som du forventer, varierer det. Vanligvis er det en prosentandel av selve salget. Og til og med det varierer.

Amazon gir vanligvis et sted mellom 5% provisjon i nedre ende og 10% på høye ende for lenker til eventuelle produkter som selges på Amazon.

Hvis du er en Shopify-partner, kan du ta 20% av den månedlige avgiften som betales til Shopify av personen som tok anbefalingen din.

Her er et eksempel på et tilknyttet program for et vertsfirma (SiteGround):

SiteGrounds tilknyttede program

I dette eksemplet, hvis du får SiteGround 10-salg i måneden, vil du hente inn $ 750. Hvis du får dem 11, får du 1100 dollar, og så videre.

Så der går du.

Du kan sikkert se hvorfor det er så enorm appell til tilknyttet markedsføring i disse dager. Det kan skaffe penger, og du kan utøve mye kontroll over hvilke typer produkter / felt du vil jobbe i.

Noen av de mest suksessrike bloggerne (Pat Flynn, Michelle Schroeder, Ryan Robinson, LifeHacker Guy etc.), tjener titusenvis av dollar per måned via bloggen og tilknyttet markedsføring..

De publiserer også sine månedlige inntektsrapporter for deg for å se hvordan du også kan tjene penger via tilknyttet markedsføring. Se nedenfor:

tilknyttet markedsføring

Michelle Schroeder

Ryan Robinson

Pat Flynn

Faktisk underviser Michelle også Affiliate Marketing på dette nettstedet.

Du kan definitivt lære noe der :)

Før du begynner å prøve å tjene penger via tilknyttede lenker, har jeg et par tips:

Først må du passe på å lage et godt nettsted. Hold opp innholdets kvalitet, og husk at du fremdeles må gi verdi til besøkende på nettstedet. Du oppretter ikke nettsted for å selge produkter, du oppretter nettsted for å løse besøkende problemer.

For det andre, ikke vær redd for å være nyansert og kritisk når du anbefaler produkter. Hvis du gir glødende anbefalinger med hver tilknyttet kobling, kan det hende du opplever at du ikke kan opprettholde trafikk, eller at folk begynner å bli på vakt mot ordet ditt..

Annet enn det, gå ’em, tiger!

Nyttige ressurser:

 • Affiliate markedsføring gjort enkelt0 poeng

Sak 30: Freelancing

Dette er den jeg er ganske kjent med, og den mange av dere kommer til å finne ut mest når du finner måter å tjene penger på nettet. MANGE andre elementer på denne listen overlapper hverandre med freelancing, så anser dette som et “generelt” eller innledende element.

Kort sagt, freelancing er en enorm ting på nettet i disse dager. Det er mange som tar på seg frilansere for fjernarbeid, og mulighetene kommer og går.

Det er mange forskjellige frilansarbeid tilgjengelig, men de fleste mulighetene har en tendens til å være innen design, skriving og / eller redigering og markedsføring..

De største emnene har en tendens til å dreie seg om finansiell teknologi (også kjent som fintech), cryptocurrency, netthandel og markedsføring, men hei – det er mye av alt tilgjengelig.

Det er mange forskjellige måter du kan finne freelancing-konserter på. Noen av vennene mine liker Craigslist – de sier at potensielle kunder er mer lydhøre der.

Du kan bruke Upwork, som sannsynligvis er det mest kjente av frilans-klientnettverk. Bare husk at Upwork tar 20% kutt av hva du gjør … for erfarne frilansere, det er ikke det beste. Men for nybegynnere er det en flott måte å sørge for at du ikke blir lurt og får litt erfaring!

Sjekk ut denne videoen om hvordan du kan få din første jobb på Upwork eller andre frilansingssteder:

Andre frilansingssteder som er verdt å sjekke er Freeeup, Workana og NoDesk

LinkedIn er en annen vanlig mulighet for å finne kunder, men du kan være mer proaktiv med LinkedIn: mens du på Upwork i utgangspunktet vil søke på innlegg, på LinkedIn kan du søke på innlegg ELLER bare kontakte folk og tilby dem dine tjenester.

Hvis du vet hvilken type arbeid du ønsker, er det ofte nisjesider som samler stillingsannonser eller krever freelancearbeid på det feltet. Noen av de gode er:

 1. Flexjobs
 2. SolidGigs

Oppsummert: freelancing er en av de mest populære måtene for enkeltpersoner å tjene penger på nettet, og det blir stadig lettere å finne potensielle kunder. Frilansarbeid inkluderer prosjekter som tar noen timer og årelange kontrakter, og dekker mye fagstoff.

Noe som betyr … det er mange muligheter!1 poeng

Punkt 31: Selg ting på nettet

Ok, du er kanskje litt skeptisk til at dette tjener sin egen plass på listen. Vel, la meg begrunne det:

Å selge ting på nettet er en av de BESTE måtene å tjene penger på nettet. Bare tenk på alle tingene du har kjøpt på nettet!

Så det er ingen tvil om at det å selge ting er en god måte å tjene penger på nettet. Men det er en million måter å selge ting på nettet. Til en viss grad handler hele listen om å selge noe på nettet: enten fysiske varer, eller din tid, kunnskap og dyktighet.

De mest kjente navnene vil være Craigslist, eBay, Amazon, Facebook, men det er MANGE flere.

Så de neste par varene kommer til å handle om hvordan du kan selge fysiske produkter på nettet. Dette spenner fra steder å selge varene dine (for eksempel navnene jeg nettopp har oppført) til typer av varer du kan selge. Naturligvis er det noe overlapp, men det er livet.

Nå lurer du kanskje på hvorfor du skal selge varer på nettet. Jeg er villig til å satse at mange mennesker er på denne listen og prøver å finne ut hva slags spillejobb, frilansområder osv..

Men hvis du er kreativ, kan du komme ganske langt med dette. Du kan selge omtrent hva som helst på nettet, og mange markedsplasser gjør det de kan for å garantere et grunnleggende betalingsnivå for deg når du faktisk har solgt.

Noen eksempler inkluderer Upwork, som jeg allerede har nevnt, men også logodesign, temasalg eller navnekonkurranser … alt dette vil jeg komme til!

Tingene du må passe på: plattformsavgift som kommer enten i form av faste beløp eller prosenter av det du gjør, pluss avgifter for betaling.

Jeg lover at det er enklere å selge ting på nettet enn du tror, ​​og jo mer underutnyttet et marked er, jo større er sjansen for at du har salg.

OK, klar? La oss komme inn på de mange dimensjonene ved å selge ting på nettet:1 poeng

Punkt 32: Bli garasjesalg-millionær

Begrepet “garasjesalg-millionær” ble popularisert av Aaron LaPedis i sin bok med samme navn. Ja, du kan bli millionær bare ved å selge ting på ebay, Amazon osv. Og det er det Aaron gjør for å bevise.

I hovedsak koker dette ned til å kjøpe mange ting som blir undervurdert av selgeren, og deretter selge det til en høyere pris (hva det faktisk er verdt og deretter noen).

Som du kan forvente av uttrykket, er metaforen at du går til et garasjesalg og bruker dine spesielle instinkter og kunnskaper for å finne de beste tingene. Betydningen her er at du ikke kjøper ting fra en stor forhandler nødvendigvis – hovedfokuset ditt vil være på mindre og lokale selgere..

Merk: du kan gjøre kjøp online, eller personlig! Eller bedre ennå, begge deler.

En annen merknad: tro ikke at dette ikke er noe for deg, bare fordi du ikke har opplevd dette, eller fordi du ikke er trygg på evnen din til å legge merke til undervurderte ting.

Jeg mener, ikke hopp inn i denne strategien hvis disse tingene er sanne, det er helt sikkert. Men du trenger ikke å bruke denne taktikken på “alt” – du kan bruke den bare på en nisje du forstår.

For eksempel: du har absolutt ingen anelse om 98% av de tingene som selges på et “garasjesalg” er underpriced eller ikke. Men, du kan være en stor fan av denne eller den sjangeren av science fiction, og vet at den innbundne utgaven som selges av person X kunne hente mye mer.

Så så lenge du er forsiktig med det, har du en bedre sjanse til å få denne taktikken til å fungere for deg enn du tror!0 poeng

Punkt 33: garasjesalget-millionær som restaurerte ting

Selv om jeg tror at mange flere mennesker kunne hente frem en versjon av garasjesalgsmillionæren enn forventet, er jeg ikke så sikker på dette … dette gjelder virkelig mennesker med solid evne til å reparere og gjenopprette gjenstander.

Den “originale” garasjesalgsmillionæren (fyren som tegnet begrepet) har faktisk også gjort noe med å gjenopprette arbeidet med varene han kjøper og deretter vipper. Men det er veldig tydelig å merke seg at gjenoppretting noen ganger kan være veldig kostbart, så han prøver å holde det minimalt.

Når det er sagt, kan dette absolutt være en åpen taktikk (ved at den kan fungere for en rekke ting). I tillegg er det denne ekstra bonusen – hvis du allerede er dyktig til å reparere eller gjenopprette X type element, er det en god sjanse for at du har en solid forståelse av verdien av den varen når du blir gjenopprettet.

Men jeg vil bare være ærlig med deg. Det mest pålitelige området for denne typen taktikker vil være elektronikk (spesielt telefoner). Så hvis du har erfaring med å gjenopprette og reparere telefoner, eller hvis du tror du kan bli bra på det raskt, så har du faktisk en ganske anstendig sjanse til å gjøre salg.

Men igjen, ikke gi opp håpet bare fordi det ikke høres ut som deg. Å gjenopprette og deretter selge sjeldne utgaver av bøker kan høres risikabelt ut, men det kan føre til dristig fortjeneste for rett person.

Du kan gjøre det for VHS-bånd, klær, møbler, servise eller egentlig alt som folk måtte kjøpe. Du kan målrette deg mot mennesker som vil ha rimeligere versjoner av vanlige ting, eller samlere som ønsker sjeldne ting og er villige til å bruke ekstra.

Noen gode markedsplasser er eBay og Craigslist, selv om det er mye mer.

Faktisk handler de neste varene på denne listen om stedene du kan selge!0 poeng

Vare 34: Selg på Amazon

Her er en annen stor: du kan selge direkte på netthandelnettsteder. Spesielt Amazon!

Selg på Amazon

Å selge på Amazon har noen utfordringer du kanskje har hørt om: Nemlig at Amazon er beryktet for å kopiere tredjepartsselgere, og deretter prioritere sitt eget Amazon-merke til en lavere pris.

Dette er ekte og gyldig frykt, men det er bra å holde dem i sjakk. For det første har Amazons tredjepartsselgere faktisk hatt en større og større andel av Amazons detaljhandel gjennom årene.

Sjekk ut dette:

Amazons detaljhandel

Det er fra Jeff Bezos ‘årlige brev til aksjonærene. I det siste har størstedelen av fysiske varesalg kommet fra tredjepart, og det ser ut til å øke.

Så selv om Amazon absolutt utgjør en risiko, er det fremdeles et av de beste stedene å selge på nettet. Alle selgere kan liste produkter i mer enn 20 kategorier, og hvis du registrerer deg for en profesjonell plan, kan du liste i ytterligere 10 kategorier.

Den profesjonelle planen vil koste deg ekstra:

amazon planer

Men basisplanen er gratis, med unntak av salgsavgift (som for å være ærlig, du vil betale uansett hva hvis du bruker andres e-handelsnav).

En annen fordel med Amazon: bortsett fra å være et sted mange mennesker allerede besøker, kan Amazon håndtere frakten din hvis du ikke vil gjøre det selv.

Så det er kanskje ikke for alle, men Amazon er det største e-handelsfirmaet av en grunn. Det er absolutt et alternativ å vurdere for de fleste.

Du kan lære å lykkes hos Amazon ved å følge tipsene gitt nedenfor:1 poeng

Vare 35: Selg på eBay

Du tenker kanskje: eBay ?! Det er fremdeles rundt?!

Ja, det er fremdeles rundt, og mer til poenget: det er fortsatt enormt populært. Amazon er kanskje kongen av digitale markedsplasser, men eBay er ingen spøk:

eBay-kjøpere

Her er en annen grunn til at det er verdt å vurdere:

gratis på eBay

Jepp: eBay lar deg liste opptil 50 produkter i måneden gratis. Gå mer enn 50? Det vil vanligvis koste deg $ 0,35 å liste.

Sammenlign dette med Amazon, hvis gratis konto lar deg liste 40 varer i måneden, og vil be deg betale 39,99 dollar i måneden hvis du vil selge mer enn 40 produkter.

I tillegg kan eBay’s salgsavgifter høres høyt på 10%, men de er ikke høye sammenlignet med Amazon. Det er sant at Amazon noen ganger kan være betydelig lavere (for eksempel 6%), men Amazon kan også være betydelig høyere (på 20%).

Det som er interessant med eBay er at hvis du selger som privatperson, kan du gjøre det med den samme kontoen du bruker for å kjøpe ting på eBay. I den forstand er det mindre formelt og mindre avslappet å selge der.

Når det er sagt, vær bare oppmerksom på å gjøre ditt ytterste for å forsikre kundene deres om at de ikke blir dratt av. Når du har hatt et vellykket salg for å utvikle et rykte, vil det bli lettere, men tenk i mellomtiden slik kundene dine kan gjøre!

Generelt vil jeg si at eBay er bedre for å selge rare ting du har liggende, men ikke ønsker / trenger. Spesielt ting som kan appellere til nisjekjøpere, eller produkter som ikke lenger produseres.

Her er eBay’s guide for hvordan du kommer i gang!1 poeng

Vare 36: Selg på Craigslist

Å selge på Craigslist er litt forskjellig fra de fleste andre plattformer her. Mens Amazon tilbyr den enorme fordelen ved å hjelpe deg med frakt, og eBay er en massiv online markedsplass, er Craigslist mer nyansert.

Folk selger ikke bare på Craigslist – de prøver også å kvitte seg med ting, de ansetter, prøver å få frivillige og så videre.

Den andre viktigste forskjellen om Craigslist er at den er regionorientert. Så mens du kanskje gjør mye av jobben på nettet, vil avstanden mellom deg og personen du samhandler vanligvis være relativt nær.

Ta en titt på stolpen til høyre:

Craigslist

Fra perspektivet til noen som prøver å tjene penger på nettet, vil jeg si at de to viktigste måtene å bruke Craigslist er som følger:

Først kan du legge inn CV, ferdigheter osv. På det og se om noen er interessert i å ansette tjenestene dine.

For det andre, og det er dette jeg virkelig får til, er at du kan selge fysiske varer på Craigslist. Craigslist er bra for å selge varer du har pusset opp, reparert, restaurert eller generelt ikke bruker (som jeg nevnte tidligere), spesielt ettersom fraktkostnadene dine ville være lavere (i noen tilfeller kan det hende du kan levere dem personlig ).

Et viktig poeng til fordel for Craigslist er at du kan selge alle slags varer, og hvis du selger rare utvalg, har du en ganske god sjanse til å finne noen som er villige til å bruke.

I tillegg, etter min erfaring, er folk generelt mer lydhøre om interessen deres over Craigslist enn andre nettsteder.0 poeng

Punkt 37: Selg på Facebook

Du har kanskje eller ikke lagt merke til at Facebook har en egen digital markedsplass. I utgangspunktet ignorerte jeg det en stund, helt til jeg begynte å innse hvor robust det er.

Hvis du er skeptisk, bare tenk på skalaen: i utgangspunktet har alle som har en Facebook-konto tilgang til Facebooks markedsplass.

Noe som betyr at over 2 milliarder mennesker kan få tilgang til den. Nå betyr det ikke det du har tilgang til 2 milliarder potensielle kunder – Facebook sorterer disse tingene etter region.

Så i den forstand stemmer noen ting med Craigslist for Facebook – du kommer ikke til å la Facebook oppfylle mange forsendelser til kunder. I stedet prøver du å lokke primært lokale kjøpere.

Så du må være forberedt, som med Craigslist, til å håndtere frakt på egen hånd eller til å levere varer personlig.

Når det er sagt, har du et solid skudd med å gjøre salg siden du opererer i et mer avgrenset område, og du slipper å bry deg med plattformavgift.0 poeng

Punkt 38: Selg på noen andre generelle online markedsplasser

Amazon, eBay, Facebook og Craigslist – dette er gigantiske markedsplasser der du kan selge praktisk talt hva som helst. Og kort tid etter dette skal jeg gjennom mange forskjellige markedsplasser som er orientert mot bestemte typer produkter.

Men før det, la meg vise deg noen mer generelle og forskjellige markedsplasser. Mange av dere vil aldri ha hørt om disse nettstedene før, noe som betyr at de er både gode og dårlige alternativer.

Mercari er populær sammenlignet med de andre nettstedene i denne undelisten over steder å selge på nettet. Det er ganske greit:

Mercari

Du kan konfigurere veldig enkelt, og Mercari vil gi deg gratis fraktetiketter. Listene er gratis, men Mercari vil ta 10% provisjon for alt salg.

Hvis du bruker forsendelsesetikettene som Mercari gir deg, er du forsikret for opptil $ 200 hvis gjenstandene går tapt eller blir skadet under transporten. Du kan selge ved hjelp av nettstedet, men det er virkelig appfokusert.

Oodle virker som en merkelig krysning mellom Craigslist og eBay. Oodle fokuserer på plasseringen din og er i utgangspunktet en online rubrikkannonse (igjen, som Craigslist). Du kan selge eller handle omtrent hva som helst på Oodle, men du må håndtere alt på egen hånd.

Oodle

Det ser også ut til å ha et spesielt fokus på kjæledyr og kjøretøy. Men hei, alt går.

Sell.com er ganske lik Oodle ved at det er en annen liste over rubrikkannonser som er mindre enn Craigslist. Det koster vanligvis $ 1- $ 3 for å lage en liste over hva som helst, men det avhenger av varen.

sell.com markedsplass

Nettstedet er veldig opp foran hva oppføringsgebyrene er, og når du først betaler dem, er det ingen ytterligere gebyrer. Alt annet er ditt.

En annen moderne, elegant utseende markedsplass du kan se på er VarageSale. Det er akkurat slik det høres ut – et virtuelt garasjesalg. Selv om du kan selge omtrent hva som helst på VarageSale, er en viktig begrensning at varene må være familievennlige … og det er administratorer som overvåker listene for å sikre at!

varagesale

Imidlertid er VarageSale veldig praktisk. Du er i utgangspunktet på egen hånd hvis du har problemer med en kjøper. Men baksiden som er virkelig flott er at VarageSale er helt gratis å bruke. Ingen oppføringsgebyrer, ingen salgsprovisjoner.

En mer unik en er Listia. Med Listia tjener du ikke akkurat penger for det du selger … du tjener “Blekk”, stedets poeng som i utgangspunktet er Listias valuta. Du kan bruke blekket ditt på andre ting på Listia.

listia

Hvis du graver dypt, kan du sannsynligvis finne andre, men dette er noen av nettstedene jeg synes er mest bemerkelsesverdig hvis du leter etter generelle markedsplasser utenfor de store navnene!0 poeng

Sak 39: Dropshipping

Mange av dere har kanskje ikke hørt begrepet “dropshipping”, men jeg vedder på at de fleste av dere er kjent med konseptet:

Dropshipping er når du handler i detaljhandel, men du beholder ikke alle varene dine på lager. I stedet håndterer noen andre enheter lagring og frakt av det du selger for deg!

De essensielle fordelene er at du ikke trenger å investere mye i lager på forhånd når du starter virksomheten – for eksempel trenger du ikke få et lager. Kostnadene dine kan være langt lavere, noe som betyr at porten for inngang til detaljhandel er bredere enn før.

Nå nevnte jeg dette allerede da jeg snakket om Amazons (Oppfylling av Amazon er det det offisielt heter).

Men Amazon er langt fra det eneste spillet i byen, selv om det sannsynligvis er det største i Vesten. Shopify, byggherren for netthandel, henvender seg også til de som vil bruke dropshipping.

hvordan oberlo fungerer

Hos Shopify er hovedintegrasjonen med et selskap som heter Oberlo. Du velger produktene du vil selge, og når en kunde bestiller fra nettstedet ditt, vil Oberlo sende dem ut.

Du kan til og med dropship-produkter fra Kina ved hjelp av AliExpress

De fleste andre nettstedsbyggere med e-handel eller handlekurv-funksjonalitet har minst en integrasjon eller to som hjelper deg med dropshipping, selv om de ikke gir så mye støtte til det som Shopify gjør.

Nå kan dropshipping høres for godt ut til å være sant … og det er den slags.

Jeg sier ikke at du ikke kan tjene penger på det: folk ville ikke gjort det hvis det ikke var lønnsomt. Men det er ikke så enkelt som å “betale lite på overhead, og deretter høste enorme overskudd.”

Nyttige ressurser:

 • Slik tjente jeg 178.492 dollar på tre måneder ved dropshipping1 poeng

Vare 40: Kjøp / selg på Flippa

Har du ikke hørt om Flippa? Det er ok.

Flippa er i utgangspunktet en markedsplass for kjøp eller salg av online virksomheter.

Flippa

Du lurer kanskje på hvor mange som faktisk kjøper på Flippa. For øyeblikket er tellingen et sted nord for 120 000 kjøpere.

Det høres kanskje ikke ut som mye, gitt omfanget av internett og internettmarkeder. Men her er tingen:

Flippakjøpere

Disse 120 000+ kjøperne har til sammen over en MILLION i tilgjengelige midler, og mengden kjøpere vokser med noen tusen hver måned. Så pengene er absolutt der, klare til å kjøpe et forretningssted du vokste.

Den vanskelige delen er selvfølgelig at du allerede må ha en online virksomhet for å selge en online virksomhet. Det gjelder kanskje ikke mye for deg, men ikke bli motløs … fordi det fortsatt kan gjelde for mer enn du tror.

I stedet for bare å forlate bedriften din, kan du tjene litt penger på Flippa ved å selge dem til noen (som på sin side kan utvide virksomheten din ytterligere).

Du kan til og med kjøpe nettsteder / apper fra Flippa og tjene litt anstendige penger. Det var det Priyadarshan Joshi gjorde, da han kjøpte en eksisterende Mac-app kalt SplitScreen fra Flippa for bare 1000 dollar og tjente over 60 000 dollar fra den.

Flippa gir mye støtte, så du er ikke på egen hånd: viktigst av alt, Flippa vil hjelpe deg med å finne ut hvordan du verdsetter virksomheten din og vil matche deg til kjøpere. Og som med mange andre online markedsplasser, er transaksjonen sikrere når den er på Flippa.

Nyttig ressurs:

 • Les noen av suksesshistoriene til Flippa0 poeng

Sak 41: Detaljhandel på Bonanza

Bonanza er en digital markedsplass som er godt mottatt, men ikke stor. Hvor godt mottatt?

ecommerceBytes

Det blir verdsatt med god grunn. Nå, så langt det Bonanza er, er det best å være enkel: det er en markedsplass for omtrent alle slags fysiske varer. Imidlertid skiller det seg virkelig ut som et sted å kjøpe personlige ting, for eksempel klær, utstyr osv.

Noen viktige kvalifikasjoner: Bonanza sender ikke noe for deg – det er alt mellom deg og kjøperen. Så hvorfor bruke den over en hvilken som helst annen plattform / markedsplass?

Noen vil hevde at Bonanza har bedre støtte, selv om jeg synes det er vanskelig å få en objektiv sammenligning mellom den og større konkurrenter. Og selv om Bonanza kanskje ikke sender for deg, strømlinjeformer det prosessen fra slutten og hjelper deg med effektive forsendelsesetiketter.

I tillegg integrerer Bonanza med de andre markedsplassene, og det er en av de beste funksjonene ved det. Du trenger ikke å sette alt opp igjen fra bunnen av, bare synkronisere mellom de andre butikkene dine … en stor fordel.0 poeng

Vare 42: Selg moteproduktene dine på Tradesy

Tradesy er ganske lik Depop, og teknisk sett er det knapt noen forskjeller i hva du kan selge, men det bøyer seg litt mer mot mote og avanserte produkter enn Depop.

tradesy

Imidlertid har Tradesy fremdeles en lignende “selge fra skapet ditt” -stemning.

Tradesys merkevare er veldig tydelig:

hvordan fagarbeid fungerer

Kjøp eller selg effektivt. Det er i grunnen det.

Prisen en kjøper ser inkluderer fraktkostnadene dine. Fraktetikettene dine er gratis, og du kan til og med få et gratis Tradesy-forsendelsessett for å sikre at du kan sende varene trygt.

Tradesy er brattere enn Depop så langt gebyrene går, dessverre. For øyeblikket holder Tradesy 19,8% provisjon, så selv om du kan sette dine egne priser høyere for å kompensere, vil du alltid ta hjem 80% av full pris.

Men hei! People on Tradesy er vant til å kjøpe dyrere varer, og du kan alltid senke prisen hvis folk ikke virker interessert. Til syvende og sist sparer kundene fremdeles i forhold til å kjøpe produktene fra første hånd.0 poeng

Vare 43: Selg på RealReal

RealReal har et mer spesifikt fokus enn Depop og Tradesy. Det er rettet mot å videreselge luksusvarer. Det betyr klart at baren er høyere for det du kan selge og hva du kan gjøre i salg.

The RealReal

Så RealReal har høyere standarder for hva de aksepterer enn de fleste andre steder – ting må i det minste være i god stand, fra visse merker og innenfor visse grenser for bærbare varer.

Du kan bli betalt med direkte innskudd, mailet sjekk eller kreditt til nettstedet (som tjener 5% ekstra). Du kan holde opptil 85% av salgsprisen på varene dine, men det er du ikke garantert den prisen, så vær forsiktig.

Noe av det interessante med The RealReal er at den prøver å få varene solgt til den høyeste prisen det er verdt i løpet av 30 dager. De har et team med virkelige mennesker som vurderer hva du legger ut, for å autentisere det og prisføre det på riktig måte.

RealReal-fordelene

Måten RealReal beskriver seg selv på er ikke unøyaktig. Det at baren for produktene er høyere, betyr bare at plattformen ønsker å ta en større rolle i å undersøke selgerne, så du har mindre å gjøre enn på en mer konvensjonell markedsplass.

Og vurder dette: Hvis du solgte luksusvarer andre steder, ville potensielle kjøpere være mer skeptiske, og du må gjøre mer arbeid for å sikre at varen din er prisgunstig og egnet for bruk.

RealReal er en ganske god avtale hvis du skal selge brukte luksusartikler.0 poeng

Punkt 44: Selg nisjekunst, samleobjekter og håndverker på Ruby Lane

Ruby Lane er et av de selskapene som er berømte nok til at mange mennesker har hørt om det, men ikke berømte nok til at de fleste av disse vet mye mer enn navnet sitt.

Ruby Lane er en markedsplass for antikviteter, vintage samleobjekter, kunst, smykker og så videre, og det er den største markedsplassen for slike varer. Det er over 2500 butikkeiere, over en million besøkende i måneden, og over 15 millioner produkter.

Hvis tallene skal antas, ser det ut til at Ruby Lanes selgere konsekvent tjener gode penger på salg. Og Ruby Lane er høyt rangert av selgere … så du lurer kanskje på hvordan gebyrene skiller seg ut.

Vel, Ruby Lane er litt mer komplisert – det er ingen provisjonsavgift, pluss et engangsgebyr på $ 0,19 per vareliste, et engangsoppsetningsgebyr på $ 100, og deretter etterpå vedlikeholdsgebyr (dvs. plattformsavgift) som varierer etter antall varer du selger.

Hvis du viser 80 elementer eller mindre, er det $ 69 per måned. Hvis du viser 81-150 varer, er det 0,30 dollar per vare. Dette reduseres når du selger flere varer, så når du selger mer enn 1 001 varer, betaler du 0,01 dollar per vare. Du kan se detaljene her.

Slik sammenligner Ruby Lane inngangsnivået / minste butikkalternativet med andre plattformer:

Ruby Lane

Anta at du tjener $ 5.000 i salg (i stedet for $ 2.000 som brukt i diagrammet), men du er fremdeles innenfor 80-varslingsgrensen:

Gebyret ditt vil være det samme som om du solgte $ 2000 varer. På hver annen plattform vil du bli belastet med en fast prosentandel av det du lager, ikke mye på det du viser.

Så hvis du tror du kan tjene mye penger innenfor en 80 vareliste, kan Ruby Lane være et flott alternativ.0 poeng

Vare 45: Selg på MoreCommerce

Du har kanskje ikke hørt om MoreCommerce. Du har nok hørt om Alibaba, skjønt – Kinas e-handelsgigant.

MoreCommerce er et datterselskap av Alibaba, og det gjør noe interessant: egentlig er det ikke så mye som en markedsplass som det er en portal til en rekke forskjellige markedsplasser.

MoreCommerce

Så alle markedene jeg har gått over? Mange av dem kan nås via MoreCommerce.

For å være ærlig er dette en mer omstendelig og komplisert løsning som mange av dere leter etter. Det er bedre for mer etablerte virksomheter som jobber i detaljhandel, og du kan ikke utelukkende droppe.

I tillegg er gebyrene høye: vi snakker 15% transaksjonsgebyr (vanligvis) på bestillinger pluss en abonnementsplan.

Men for noen av dere er det verdt å sjekke ut kun for flerkanalsoperasjonen. For ikke å nevne, MoreCommerce knytter seg til neste element jeg vil snakke om …0 poeng

Artikkel 46: Selg smykker på OpenSky

OpenSky er en online smykkemarked som har eksistert siden 2009. Alibaba kjøpte OpenSky og noen av de andre markedsplassene og nettsteder som ble grunnlagt av lignende mennesker, og sluttet det hele til MoreCommerce-plattformen jeg nettopp snakket om.

Så hvorfor snakke om OpenSky?

Vel, OpenSky er fremdeles sin egen markedsplass. Fra en kundes perspektiv kommer MoreCommerce ikke virkelig inn i bildet. Grunnen til at jeg la MoreCommerce før OpenSky, er at hvis du vil selge på OpenSky, du trenge å registrere deg hos MoreCommerce.

Hvis du i utgangspunktet vil vite noe om installasjonsavgiftene, oppføringsgrensene og så videre, må du henvise til MoreCommerce:

morecommerce opensky

Prisene varierer — en type abonnement starter på $ 32 per måned, en annen starter på $ 29,95. Sammen med det får du forskjellige varianter av tilgang til flere markedsplasser, og så videre.

Den lyse siden er at for det meste får du ubegrensede oppføringer, kanaler, bestillinger og ekspertstøtte selv fra abonnementsnivået.

Så jeg mistenker at mange mennesker ikke vil synes det er verdt det å selge på OpenSky – men for noen mennesker kan det være et flott marked. Bare vær oppmerksom på at du vil gå gjennom MoreCommerce for å selge på OpenSky.1 poeng

Sak 47: Selg bøker

Så nå skal jeg komme inn på noen populære steder for salg av bøker på nettet. Som du forventer, kan du selge bøker på andre plattformer, men disse nettstedene kommer til å være spesielt gode alternativer for noen av dere.

På BookScouter: det er et nettsted som hovedsakelig finner ut verdien av brukte lærebøker (selv om noen annen bok vanligvis vil gjøre det). Det er ganske greit:

boolscouter

Du ser opp bokens ISBN-nummer, og BookScouter vil søke på en haug med nettsteder og markedsplasser for å finne prisene den selges til er.

Den sender ISBN-nummeret til hvert nettsted (det er det du måtte gjøre hvis du solgte dem på nettstedet), noe som gjør det mulig å oppnå prisene, eller i det minste et godt inntrykk av dem. Du tar en titt på utvalget av tilbud og bestemmer selv hvor du vil selge bøkene dine.

Grensene? Noen eldre bøker har ikke ISBN, og BookScouter vil ikke være til god hjelp med dem. Dette utelukker også antikke eller sjeldne utgavebøker, men det er greit – du må gjøre litt ekstra arbeid for å verdsette de likevel. For sjeldne opplag kan du uansett selge dem på RubyLane (nevnt tidligere)

Nå, for nettsteder som faktisk får penger direkte:

AbeBooks er en anerkjent online markedsplass for bøker. Jeg har til og med kjøpt bøker der for klasser tilbake da jeg var universitetsstudent.

abebooks.com

Bøkene som selges på AbeBooks-serien – for det meste omtrent en hvilken som helst bok er bra – men det er spesielt fokus på sjeldnere bøker og bøker fra uavhengige utgivere.

AbeBooks belaster deg som selger på tre hovedmåter: en månedlig abonnementsavgift, som er en lagdelt avgift avhengig av antall oppføringer du har; et gebyr for salget; og betaling / leverandør service / transaksjonsgebyr.

Abonnementsprisen? Det starter på $ 25 per måned og for opptil 500 oppføringer. 37 dollar i måneden lar deg liste over 4000 ting. Det blir ganske høyt, med maks 500 dollar i måneden for over 500 000 oppføringer.

Du takler frakt på egen hånd, men AbeBooks har en viss programvare for lagerbehandling som kan hjelpe deg, og kan integreres med annen lagerbehandlingsprogramvare.

abebooks

Hvis du bare har noen få bøker å selge, betyr de månedlige abonnements- og provisjonsavgiftene at AbeBooks sannsynligvis ikke er verdt det. Men saken er at AbeBooks også tilbyr noe for mindre selgere:

En tilbakekjøpstjeneste tilbys via samarbeid mellom TextbookRush.com og AbeBooks. Det er spesielt for å kjøpe tilbake liten antall brukte bøker.

ValoreBooks er enda et sted for deg å selge brukte eller tidligere eide bøker. Det er ikke en markedsplass, men et tilbakekjøpsnettsted.

En av de store fordelene er at det er superenkelt:

Fordeler med bilbøker

Du kan sende dine tilbakekjøp gratis, noe som er en stor bonus hvis du ikke gir et høyt overskudd i utgangspunktet.

Du kan sjekke ut noen av tilbakekjøpskravene her, men det handler mest om kvalitet, ikke typen bok.

Bortsett fra enkelhet og gratis frakt, er det en annen stor fordel: ValoreBooks vil prøve å gi deg en best mulig pris, og hvis du finner en bedre pris et annet sted, de vil matche det hvis du gir beskjed om det!0 poeng

Element 48: Selg elektronikken din (generelt)

Å selge elektronikken din er en fin måte å tjene penger på nettet. Tross alt er elektronikk mye brukt, men har også et stort problem:

De er dyre. Tenk på det – mange mennesker leser, og omtrent alle har en smarttelefon. Men de fleste har råd til en fin, avansert bok hvis de kjøper den en gang i blant, og mange mennesker sliter med å ha råd til enda mellomtelefoner.

Med mindre du er en entusiast for den nyeste teknologien, er det ikke verdt det for de fleste å få den nyeste modellen. Det er sant at mange har betalingsplaner for dyre telefoner og til og med nettbrett, men mange mennesker kjøper også telefoner og legger deretter til SIM-kortene.

Poenget mitt her er at mange mennesker er interessert i å kjøpe telefoner på nettet, og det er en stor mulighet for deg her. Og selvfølgelig er det ikke bare telefoner, men alle slags elektronikk — nettbrett, datamaskiner, kameraer, TV-er og diverse smarte enheter.

Hvis du har en gammel telefon som du ikke bruker, men fortsatt er i god stand – bra, kan du selge det! Hvis du har ferdigheter i å pusse opp eller reparere telefoner, så bra, kan du selge en renovert telefon!

De beste nettstedene for dette ville være de vanlige mistenkte, de største online markedsplassene: eBay og Amazon. Craigslist og Facebook, mindre enn det. Det er et par mindre, teknologifokuserte markedsplasser som jeg skal komme inn på litt.

Hvis ingen av dem gjelder deg, ikke bekymre deg: Du kan selge en telefon tilbake til en gruppe som vil reparere / pusse opp den.

Det inkluderer noen av alternativene jeg skal gå over: Gazelle, BuyBackBoss og OC BuyBack.

Ikke bekymre deg, jeg vil ikke forlate deg med å “selge elektronikk er en velprøvd måte å tjene penger på nettet.”

Men jeg vil bruke de neste par artiklene på å gå over noen av de spesifikke måtene du kan selge tech på nettet, noe som betyr at teknologiske og elektroniske fokuserte nettsteder som kan gi noen spesielle fordeler for deg.

Starter oss:1 poeng

Punkt 49: Selg elektronikk på Swappa

Dette er atskilt fra forrige vare fordi du i dette tilfellet ville selge en markedsplass, og selger ikke teknologien til siden.

Nå er Swappa mer åpen om hva du kan tilby enn Gazelle:

swappa

Hovedforskjellen er at i motsetning til Gazelle, selger du ikke tilbake til Swappa. Du bruker Swappa som markedsplass for å selge teknologien.

Som sådan er du på egen hånd for frakt, men det er ingen salgspriser. Noe som er en STOR bonus.

Når det er sagt, har Swappa en kul funksjon som heter Swappa Local. Dette betyr at du kan selge i et bestemt metroområde, for å spare deg tid og penger. Det er mange byer tilgjengelig, med en rekke oppføringer — Charlotte, NC, er den laveste på 32 oppføringer og Seattle-Tacoma er den største med 863 oppføringer.

Jeg er faktisk imponert over hvor mange byer som bruker Swappa, så ikke antar at metroområdet ditt ikke er på listen, eller at du sannsynligvis ikke vil selge med Swappa Local.1 poeng

Vare 50: Selg på digiCircle som et alternativ til Swappa

I likhet med Swappa er digiCircle MEST en markedsplass for å selge teknologien. Men du KAN også selge tilbake direkte til digiCircle.

Ja, det ser litt gammel skole ut:

digi sirkel

Men det har moderne funksjoner.

DigiCircle har som sagt dropshipping-tjenester for forhandlere, noe som skiller det fra Swappa. Men vanligvis, for å kvalifisere deg for dropshipping, må du allerede ha tjent 3000 dollar i salg på nettstedet.

Så langt det selger til digiCircle, er det få andre krav enn at teknologien din er i god stand og har alt nødvendig tilbehør. Hvis verdien på enheten overstiger $ 50, får du gratis frakt!0 poeng

Punkt 51: Selg DVDer (og spill og ja, til og med CDer) på Decluttr

Ja, dette er en type ting du kan selge og ikke en spesifikk markedsplass å selge i. Vel, DVD-er er litt kompliserte. Du er sannsynligvis klar over at folk stort sett streamer i dag, selv om DVD-er fremdeles blir brukt ofte.

Du forventer antagelig, som jeg gjør, at DVD-bruk vil krympe i løpet av de kommende årene ettersom online-seing har enda større forrang.

Så hvorfor foreslår jeg at du selger DVDer på nettet for penger?

Enkel: fordi folk fremdeles kjøper dem. Hvis noe, betyr det at DVD-bruk sannsynligvis vil krympe, det er like god tid som alltid å selge dem mens de fortsatt vil tjene deg noen anstendige penger.

Skjønt, jeg personlig vil anbefale å holde på noen spesielle DVD-er, slik at du kan selge dem for høye priser langt senere. Men det kommer til å bli mye senere.

Foreløpig kan du selge DVD-er til rimelige priser til Decluttr. Det fungerer på samme måte som å selge tilbake bøker og teknologiske verk med de andre nettstedene jeg viste deg – skriv inn strekkoden, få et tilbud fra nettstedet og send deretter gratis til dem.

Du kan også selge videospillene dine (hvis de er på plater) og CDer.0 poeng

Element 52: Selg håndverkene dine på Etsy

Du har nesten helt sikkert hørt om Etsy. Etsy er så populær at det er en god sjanse for at du til og med har brukt den. Men likevel, la meg gå gjennom det grunnleggende:

Etsy er en markedsplass for håndlagde eller vintage varer. Dette ender åpenbart med et stort utvalg av varer, men generelt selger folk klær, moteutstyr, kunst og møbler.

Hvis du kanskje selger ting som kan selges på Etsy, men du ikke virkelig har tatt ideen om å selge på Etsy før, vil kanskje noen av disse tallene ombestemme deg:

Etsy har over 33 millioner kjøpere, og i 2017 brukte de over $ 3 milliarder dollar. Det kan høres lite ut sammenlignet med giganter som Amazon, men det er fremdeles massivt sammenlignet med mange av Etsys konkurrenter.

Det beste antallet for meg er at Etsy har over 1,8 millioner selgere. Dette er en enorm mengde selgere for et nettsted som ikke er i samme nivå som Amazon eller eBay.

Etter mitt syn treffer Etsy et søtt sted: det er stort nok til at alle har hørt om det, og at du kan få salg. Det er også litt mer fokusert enn en alt-butikk som Amazon, så tingene dine har fortsatt en god sjanse til å bli solgt.

Nå for ting du vil vite … her er hvordan avgiftene fungerer:

En transaksjonsavgift på 5% er ikke ideell, men ikke den verste av noen fantasi. En noteringsavgift på $ 0,20 er heller ikke dårlig.

Det er et “Plus” -kontoalternativ, som er en ekstra $ 10 i måneden og kommer med ekstra verktøy (som å få et tilpasset domene, og bedre tilpassingsverktøy, blant annet).

Hvis du er en liten selger som kan tilby håndlagde varer, håndverker eller vintage-produkter, er Etsy ingen spøk. Det er en grunn til at det er så populært. Du kan lære mer her.

Nyttige ressurser:

 • Etsy suksesshistorier0 poeng

Punkt 53: Selg musikken din

En av tingene internett har revolusjonert er musikk: i disse dager er det utrolig rimelig for folk å høre på musikk. På en eller annen måte kan de fleste lytte til de fleste sangene de liker gratis.

Dette kan være bra for en forbruker, men det har også åpenbare ulemper hvis du er musiker. Du har allerede byrden av å prøve å dukke opp i et fullsatt felt, og nå må du konkurrere med gratis musikk?

Jeg later ikke som det er enkelt, men der er måter å selge musikken din på nettet. Det er faktisk mange måter å tjene penger på nettet fra musikken din.

En måte er å be supporterne dine donere eller bidra med små beløp til deg, på en plattform for finansiering av mengder. Jeg vil ikke snakke om det her, men jeg kommer til det senere på denne listen – følg med!

Det er også SoundCloud … men det skal jeg snakke om med YouTube og andre sosiale mediesider, så følg med.

Grunnen til at jeg nevner dem i utgangspunktet, er at du kan bruke disse i koordinering med din egen musikkbutikk. Du vil sannsynligvis ønske å markedsføre musikken din på forskjellige plattformer.

Du kan ha et eget nettsted som tillater betalte nedlastinger av bestemte sanger. Men du kan holde opp en SoundCloud-side og integrere den med nettstedet ditt, slik at folk kan få en veldig solid prøve av arbeidet ditt før de bestemmer seg for å betale mer for det.

Nå er det noe jeg har snakket om før du setter opp et e-handelssted, og vil fortsette å snakke om på denne listen. Å selge på prominente plattformer er forskjellig fra å ha din egen butikk, så iTunes vil få sin egen seksjon etter dette.

Jeg vil belyse Bandcamp: det fyller et flott sted fordi det lar musikere ikke bare selge musikken sin på nettstedet, men administrere sine egne butikker på nettstedet. Plus, Bandcamp er fremdeles populært nok til å tiltrekke folk som bare vil høre på musikk, slik at du ikke tar fansen din til ukjent territorium.

Hvor populær? Sjekk ut dette:

korpsleir

Det er riktig. Bare 8 millioner dollar er utbetalt til artister gjennom Bandcamp.

Grunnen til at jeg foreslår at Bandcamp er fordi det krever mye mindre oppsett enn å lage din egen webside, og det er måten enklere å få tilgang til lyttere.

Det er også mindre komplisert enn Apple, og lar deg beholde mer av musikken – pluss at den er mer fanvennlig.

Du kan i utgangspunktet kontrollere alt om Bandcamp-butikken din. Du kan velge hvilke priser du vil at sangene og albumene dine skal gå til, og endre dem når du vil.

Her er en fin fordel: du kan angi et MINIMUM for kjøp … og massevis av tid, fans vil gå over minimum for å uttrykke støtte.

Så det pakker sammen å selge musikk gjennom din egen butikk: bortsett fra å opprette en webside selv, er Bandcamp et av de beste alternativene (i noen tilfeller kan det være å foretrekke å sette opp et eget nettsted).

Nå skal jeg snakke mer om å selge på store plattformer for musikkavspilling:1 poeng

Punkt 54: Selg musikken din via Apple eller Amazon, selv

La meg understreke igjen: ved å bruke disse alternativene, administrerer du ikke akkurat din egen butikk. Det er et viktig skille mellom disse tre og BandCamp eller å ha ditt eget nettsted.

Men du får fremdeles en slags kvasi-butikk. Så det er fortsatt litt uavhengighet – la oss ta en titt.

Med Apple bruker du iTunes Connect. Du må søke og ha en gyldig Apple-ID, men å bli akseptert er ikke den vanskelige delen.

itunes connect

Når du bruker iTunes, må du prisene på albumene og singlene dine til bestemte prisnivåer som allerede er etablert. Lagene varierer avhengig av hvor du befinner deg, men det er alltid minst tre: Bak, Midt og foran.

Back har de laveste prisene, Front har mest, og Mid har … du gjettet det, midten! Du kan velge mellom de tilgjengelige prisnivåene i landet ditt, men hvis ikke, bruker iTunes en standardinnstilling (vanligvis Midt).

Nå før du spør: ja, iTunes lukker seg. Musikkdelen går til Apple Music – men iTunes Connect vil fremdeles være et sted for deg å administrere sangene dine.

Med Amazon er det enklere. Husker du da jeg snakket om å selge på Amazon? I utgangspunktet den samme tingen.

Imidlertid har Amazon et par ekstraprogrammer for musikkselgere. Det ene er fordelen: det handler om å hjelpe uavhengige artister til å selge CD-er spesifikt.

Den andre er CreateSpace: det er et selvutgivende selskap som ble slått sammen med Kindle Direct Publishing (som jeg skal snakke om på et sekund), men det beholder fremdeles en musikk- og lydside.

Det er imidlertid en viktig skille å merke seg: det er forskjell på å få musikken din omtalt på Amazon Music (som tilsvarer Amazons Apple Music, Google Play Music, Spotify, osv.) Og å selge din egen musikk uavhengig som selger på Amazon-butikken din.

I det siste får du mer kontroll. I førstnevnte … vil du sannsynligvis trenge en distributør. Det samme er tilfelle for Google Play Musikk. Så inn på neste element:0 poeng

Punkt 55: Tjen penger på store musikkplattformer ved å bruke distributører

Å selge gjennom Apple Music / iTunes eller Amazon Music er vanskelig hvis du er en liten, uavhengig artist. Så du vet hva folk flest gjør?

De bruker en formidler. Det er en håndfull anerkjente distributører / mellommannsnettsteder designet for å gjøre det lettere for små og uavhengige artister å selge på de store plattformene – fordi det er ganske vanskelig uten dem.

Den største kan være TuneCore:

Tunecore

Alt du gjør er å laste opp til TuneCore, og velge alle plattformene du vil at tingene dine skal gjøres tilgjengelige på. Alle pengene opptjent gjennom disse plattformene havner på TuneCore-kontoen din, hvorfra du kan ta ut.

TuneCore vil ikke ta noen prosentandel av salgsinntektene eller strømmeinntektene, og det er derfor det er et så flott alternativ.

ReverbNation er en konkurrent som heller ikke tar noen av dine rettigheter eller royalties, og den distribuerer også til hovedplattformene. Det samme gjelder Ditto Music og CD Baby.

ReverbNationdittoCDBABY

Nå er det en viss variasjon mellom disse distributørene, men for det meste fungerer de på samme måte. Du får beholde alt du lager, og du kan distribuere til i utgangspunktet hvilken som helst plattform du ønsker.

Det er vanligvis forskjellige prisnivåer du kan registrere deg på. Ditto Music har lag per år og antall artister: $ 19 i året for ubegrenset distribusjon for en artist, $ 29 i året for 2 artister, osv..

ReverbNation har et gratis alternativ som ikke lar deg distribuere, men Premium-alternativet til $ 19,95 per måned vil inkludere distribusjon (og mye mer – det er ikke bare fokusert på distribusjon).

Så vurder alternativene dine, men mer sannsynlig enn ikke, trenger du en distributør hvis du vil komme til Amazon, Google Play, Spotify og andre.0 poeng

Punkt 56: Selg ebøker på Amazon

Mange selger ebøker på Amazon, og det er fordi det kan fungere veldig bra for deg.

En av grunnene til at folk gjør dette er at det er enkelt: du trenger ikke å finne en agent og få et forlag for å godta manuskriptet ditt. Du trenger bare å skrive noe, legge det på Amazon og få folk til å lese det.

Du har sikkert lagt merke til at mange mennesker selger ebøker gratis på Amazon – det er en strategi jeg egentlig ikke kommer til å fokusere på, men det er egentlig for markedsføring av blogger / nettsteder.

Hvis du vil selge en e-bok på Amazon i stedet for å bruke Amazon-e-boken din for markedsføring, må du gjøre ting litt annerledes.

Når det er sagt, er det grunnen til at det å selge en ebok på Amazon kan være det rette du kan gjøre …

For det første er det gratis.

For det andre kommer det raskt til markedet – publisering kan ta noen minutter, og eboken din vises i butikken om en dag eller to.

Du vil tjene opptil 70% av salget til kunder i de fleste store land, noe som kanskje ikke er ideelt, men igjen er effektiviteten en viktig faktor.

Pokker, du kan til og med velge å trykke den gjennom programmet. Du kan lære mer om Kindle Direct Publishing her.

Nå, mange mennesker tror at de ikke har tålmodighet eller energi til å skrive en bok, selv om de vil gå selvutgivelsesveien.

Men hvis du allerede har mye skrevet materiale om et bestemt emne, vil du bli overrasket over hvor lett du kan kombinere alt og konvertere det til en ebok.

Dette er særlig sant for folk som driver med blogger. Tross alt handler bloggen din mest sannsynlig om et bestemt emne – bare plukk opp favorittinnleggene dine etter at du har fått en god portefølje, sett dem sammen mens du redigerer for å holde ting sammenhengende, og boom.

Med KDP er omfanget av Amazon en stor attraksjon. Du kan prissette ebooken din lav, super lav til et poeng av at en gjeng mennesker vil kjøpe den fordi “hvorfor ikke?”

Og hvis en gjeng mennesker kjøper det … vel, trenger du ikke at jeg skal fortelle deg at det er bra!

Nyttig ressurs:

 • Mark Dawson, som Amazon angivelig betaler 4,50 000 dollar i året for ebøkene sine, kjører et gratis Self Publishing-kurs på Youtube for alle forfattere.

selvpubliserende formel på youtube0 poeng

Punkt 57: Selg ebøker på Blurb

Kindle Direct Publishing er den desidert mest vanlige plattformen for egenpublisering generelt, og definitivt også for ebøker.

En annen populær konkurrent heter Blurb. Blurbs eneste fokus er å la folk lage ebøker og magasiner. Du kan også bruke Blurb til å lage fysiske bøker, men de brukes mest for de to tidligere.

blurb

Blurb har til og med gratis programvare som hjelper deg med å lage din bok eller et magasin, inkludert maler og opplæringsprogram for bruk av verktøyene.

Selv om det er sant at Blurb konkurrerer med Kindle Direct Publishing, har den også fått utbredt bruk på grunn av sin enkle integrasjon med Amazon. Du kan lage en bok om Blurb, laste den opp på Blurb og deretter få den publisert til Amazon omtrent som om du brukte Amazon direkte.

Dessuten har Blurb integrasjoner med Apple iBooks og Barnes & Edle bøker. Og populært har Blurb sin egen bokhandel.

Det er et vanlig syn å se: små og uavhengige skapere som sender Blurb-lenker til sine følgere, som deretter vil kunne kjøpe eBok hvis de vil.0 poeng

Element 58: Selg maleriene (eller andre kunstverk)

Hvis du maler eller generelt er en billedkunstner, skal du tro at internett har steder du kan tjene penger på.

Et av de vanligste stedene artister selger på nettet er Etsy, av åpenbare grunner. Men det er langt fra den eneste måten å gjøre det på.

Saatchi-kunst er en av de mest populære markedsplassene for original visuell kunst. For et nettsted som kun er dedikert til salg av ORIGINAL stykker, får de mye trafikk:

saatchi art

Det du får beholde er riktignok stivt: 65% av hver brikke. Den gode nyheten er at det er veldig få gebyrer og Saatchi vil håndtere frakten.

Et annet alternativ er Artfinder, som har et publikum på over 500 000. Kuttet ditt vil være på rundt 67% … men det er mindre gebyrer.

Du er kanskje opprørt over de store kuttene disse nettstedene tar, men jeg har tøffe nyheter: For det første tar andre nettsteder et enda større kutt. For det andre, det er bare en del av kampen for å selge billedkunst.

Nå er den gode nyheten at du fremdeles kan ta ting i egne hender, og jeg mener ikke bare gjennom Etsy eller eBay. Du kan også opprette ditt eget nettsted, ettersom de fleste webhoteller og nettstedbyggere har e-handelsfunksjonalitet for visse planer.

Eller du kan bare bruke en e-handelsbygger som Shopify eller BigCommerce.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg ikke har nevnt nettstedene du har hørt om. Vel, jeg er i ferd med å komme til dem:1 poeng

Element 59: Selg utskrifter av kunst eller bilder

Se, dette er et viktig skillepunkt: å selge originale kunstverk kontra selge illustrasjonsbilder. Noen ganger betyr det samme, men internett fremhever stadig forskjellen.

Den forrige varen handlet mer om å selge originale kunstverk. Avhengig av medium, har du imidlertid en god sjanse til å gjøre kunstverkene dine til noe som kan selges mer enn en gang.

Redbubble er et av de mest kjente stedene for dette. Redbubble vil håndtere utskrift og frakt for deg, så lenge du finner ut hvordan du vil at kunsten din skal gå på utskrifter (eller t-skjorter, plakater, osv.) Er du god til å gå.

redbubble

De har den unike funksjonen ved å la deg angi margenen din: det er en basispris på produktene dine som dekker Redbubbles tjeneste, og ved å legge marginene til den baseprisen vil det utgjøre utsalgsprisen kunden din ser.

Society6 er en annen tjeneste som er ganske lik. Som med Redbubble, laster du opp kunsten og velger deretter hvilke produkter du vil ha den på. Etter det trenger du i utgangspunktet bare å markedsføre arbeidet ditt og la Society 6 håndtere trykking og frakt.

society6

På Society6 får du 10% av hvert salg, og du kan øke påslaget ditt (men som med Redbubble, vil det øke totalprisen).

Det er et annet nettsted som folk ofte verdsetter for å selge utskrifter: DeviantArt!

De fleste tenker på DeviantArt som et nettsted for kunstnere som er utdatert og ikke lenger brukes. Vel, den brukes fortsatt hele tiden, og i utgangspunktet har alle med en DeviantArt-konto muligheten til å selge utskrifter hvis de vil.

Avvikende kunst

Du må oppgradere til et kjernemedlemskap for noen ekstra fordeler, for eksempel å sette dine egne priser for å øke inntektene, men det er likevel et solid alternativ.

Zazzle ligner veldig på Redbubble og Society6, ved at du bare kan laste opp design og selge produkter mens du arbeider med det.

Zazzle

Å selge utskrifter av din visuelle kunst for veggkunst eller klær eller husholdningsartikler overlapper hverandre med et annet område med salg av visuell kunst …0 poeng

Element 60: Selg ferdighetene dine til grafisk design

Som jeg sa, dette har noe overlapping med forrige element, men det er fremdeles annerledes. Her snakker jeg ikke så mye om at du lager utskrifter av kunst du allerede har laget, som allerede er mer tradisjonell.

Jeg snakker mer om visuell kunst du har laget, som ganske tydelig er ment å være en grafisk design. Så snarere enn et maleri eller tegning du har laget, som du også skjønte at det kunne trykkes på andre ting, snakker jeg om noe som er laget med det formål å bli brukt som grafisk design.

Nå kan du gjøre det på nettstedene jeg allerede har nevnt, så jeg vil ikke gå over dem igjen. Imidlertid vil jeg sende inn en ny oppføring for deg:

99Designs er spesielt rettet mot grafisk design. Dette kan overlappe nok med de forrige nettstedene jeg nevnte, men det fokuserer mer på at du selger logoer og design for spesifikke virksomheter.

99designs

Dette betyr at du ikke skal lage ett design og selge det overalt, men skreddersy arbeid for kundene dine. Du kan tenke på det som en markedsplass for frilansdesignere.

Du kan matche med en klient og få dem til å betale deg på egen hånd, men du kan også delta i designkonkurranser. I utgangspunktet vil noen bedrifter starte en konkurranse og la frilansere gi den en gang – vinneren tar alt!

99Designs belaster en intro-avgift på $ 100 for den første klienten din, men den er fordelt på de første 500 dollar du tjener med den klienten. Det er en ekstra plattformsavgift per prosjekt du lander, men det varierer avhengig av ditt “designernivå” (som betyr ditt erfaringsnivå / CV på plattformen).

En designer på toppnivå betaler bare 5%, mens en nybegynner vil betale 15%. Midt-nivå designere får … ja, 10%.1 poeng

Punkt 61: Selg klær med dine grafiske design

Ja, ja, dette overlapper med de forrige varene, men hør meg ut.

Mens du kan bruke Redbubble, Society6, Zazzle og andre til å selge skjorter med kunst trykt på dem, kan du også fokusere utelukkende på skjorter.

Hvorfor?

Fordi skjorter er kjent gode kandidater for kjøp og salg av bulk. Selv om du ikke kjøper i bulk, kan du kjøpe en skjorte til en lav pris og selge den til en høyere pris hvis du har noe bra på det.

Jeg kommer inn i t-skjorten bare i neste element, men foreløpig, la oss holde oss til grafiske design på skjorter.

Det er nettsteder som er spesifikt rettet mot denne nisje av online salg.

Teespring er sannsynligvis det mest populære av disse nettstedene. Det har et veletablert oppsett for artister som har til hensikt å selge et mindre antall varer, og for folk som vil bli mer tungt å selge.

Spreadshop er enda et alternativ, og også Teepublic. Og før du spør, ja, i utgangspunktet vil alle nettsteder som lar deg selge skjorter du designer, også selge andre klær og tilbehør..

Dette kan også overgå til generell salg av t-skjorter, noe som betyr at selv om du ikke er en artist, kan dette fortsatt være relevant for deg.

En av tingene med Teespring og de andre tjenestene jeg nevnte er at de ikke egentlig bare er for artister. De er for folk som vil selge skjorter som ikke bare er vanlig.

Noe som betyr at så lenge du kan sette sammen noe som folk vil kjøpe, er dette solide alternativer, uansett om du er en profesjonell kunstner eller ikke. Faktisk selger mange mennesker skjorter på nettet uten mye erfaring med grafisk design.

Dette er noen av Teesprings tall:

Teesprings tall

Du trenger ikke å være designer for å trekke disse tallene. Bare gå inn i virksomheten med å selge skjorter (og lignende klær), da det kan være ganske lønnsomt hvis du gjør det riktig.

Dessuten kan det være en god kilde til passiv inntekt når du først har satt den opp riktig.0 poeng

Element 62: Selg webdesignene dine

Nei, jeg har faktisk ikke snakket om dette allerede, smart. Da jeg snakket om å selge design før, handlet det om faktiske grafiske design for fysiske produkter.

Men du kan overføre det prinsippet til nettsteder veldig enkelt, og det er etterspurt. På slutten av dagen er det massevis av nettsteder der ute, og mange mennesker trenger nettstedene sine for å se bra ut og unike.

Nå er det forskjellige måter du kan selge designene dine på. En måte du kan gjøre det på er ved å kontakte direkte folk som du kjenner, og tilby webtemaer og slikt.

En annen måte er å liste over temaer og maler på en populær markedsplass.

Uten tvil er et av de mest populære og anerkjente stedene for dette Themeforest. Themeforest er spesielt kjent for sine WordPress-temaer, men det er neppe grensen.

Og tingen er at i motsetning til t-skjorter, folk som kjøper temaer på nettet, er generelt villige til å skille ut penger. Det er tross alt en investering i deres virksomhet, og selv om alle gjerne vil spare penger, er det realistisk at du kan få en høy pris for et godt tema.

Jeg mener, bare sjekk ut disse tallene fra Themeforest:

envato markedstall

* Merk: Envato Market driver Themeforest.

Noen alternativer til Themeforest inkluderer Templamatic og CreativeMarket. Og tro det eller ei, du kan til og med selge temaer på eBay!0 poeng

Punkt 63: Kjøp / selg domener

Du vil bli overrasket over hvor lønnsomt det er å selge domener online. La meg først gå gjennom essensen:

Bedrifter har navn. Nettsteder, spesielt bedrifter med nettsteder, har navn. Nettsteder har ikke egentlig samme navn – det er ikke en Facebook.net som konkurrerer med Facebook.com.

Domenenavn, som du kan tenke på som nettstednavn, er unike. Hvert anstendig nettsted ønsker et solid domenenavn som gjør at det skiller seg ut.

Og fordi et domenenavn er en så grunnleggende del av å ha en online tilstedeværelse, betyr det at nettsteder og bedrifter er villige til å skaffe ut penger for å skaffe seg det riktige navnet.

Hvis de er heldige, kan de bare registrere et domenenavn på egen hånd for en relativt lav pris. Men det er hvis de vet navnet de vil ha, og de allerede kommer til å kjøpe. Den personen eller bedriften kan tenke på det riktige navnet om et år – på det tidspunktet kan DU være eier av det domenenavnet.

I så fall vil de måtte forhandle med deg om en pris for å få navnet, i stedet for den billige grunnprisen de kunne ha hatt.

Det er prinsippet, og det blir bare mer komplisert derfra. Det er ikke akkurat enkelt arbeid: du kan ikke bare kjøpe “pizza.com” og selge det for en million dollar, fordi de fleste åpenbare og store navn allerede er registrert.

Men hvis du er kreativ og tålmodig, kan du holde på noen navn til en relativt lav kostnad og snu dem for en høy fortjeneste senere.

Du gjør dette også i bulk, forresten. Mange registrerte domenenavn lar deg registrere deg i bulk for en lavere pris per navn, og derfra kan du selge i bulk eller individuelt etter behov.

En siste merknad: du trenger ikke å vente på at noen skal starte et selskap som håper på navnet du tilfeldigvis kjøpte. Det er et langt skudd.

Men det er mange mennesker som selv prøver å skaffe seg de beste navnene med det formål å snu dem senere, og som vil kompensere deg for det du har, selv om de ikke selv planlegger å starte et nettsted med det.

Det er registrerte et bajillion-domenenavnsnavn, men her er en liste over noen gode for å komme i gang!

Nyttige ressurser:

 • Flippa
 • Sedo
 • Godaddy-auksjoner0 poeng

Punkt 64: Hosting for forhandler

Forhandlerhotell ligner litt på å selge domener ved at du støtter bedrifter med deres online tilstedeværelse, men det handler om hvor likhetene ender.

Hvis du ikke vet det, er webhotell slik det høres ut: prosessen med å holde et nettsted oppdatert. Nettsteder bruker ressurser. Hvis et nettsted har mange videoer, trenger det lagring. Hvis en webside håndterer mange besøkende, må den kunne støtte gode hastigheter og ikke krasje.

Noen store selskaper kan være vert for sine egne nettsteder. Mye bruker industriklasse-hosting – det mest kjente eksemplet er Amazon, hvis servere brukes av en rekke store selskaper (inkludert mange av sine konkurrenter på andre felt).

En liten til mellomstor bedrift (SMB) vil imidlertid vanligvis skaffe seg en individuell hostingpakke på egen hånd. De kan gjøre dette enten gjennom en webvert, som direkte selger en hostingplan, eller gjennom en nettstedbygger som vil holde nettstedet oppe, men fokuserer mer på funksjoner for administrasjon av nettsteder.

Her kan du komme inn for å tjene penger: du kan kjøpe en forhandlerpakke rett fra et vertsfirma. Du kan bruke hva pakken spesifiserer for å videreselge hosting til X antall klienter.

Det hjelper å kjenne folk, og å være flinke til å sette opp nettsteder – tross alt, den beste måten å få folk til å kjøpe hosting over samme hostingfirma du kjøpt fra er å tilby dem hjelp til å vedlikeholde nettstedene sine.

Suksesshistorier:

 • Hvordan Cody McLain tjente $ 600 000 kroner fra vertsfirmaet hans før han fylte 18 år!

Nyttige artikler:

 • Hvordan få de neste 2000 kundene dine til forhandlervert0 poeng

Vare 65: Selg bildene dine (generelt)

Dette er en flott måte å tjene penger på nettet, og jeg vil være spesielt oppmerksom på det fordi en enorm mengde internett handler om bilder og bilder.

Bare tenk på det: en stor del av sosiale medier er sentrert om å dele bilder. Enten fra profesjonelle eller amatører, fotografier er en grunnleggende rolle i moderne internettkultur.

Det er mange måter du kan selge bilder på. Du kan selge utskrifter av bildene dine på samme måte som jeg snakket om å selge utskrifter av kunstverk tidligere. Du kan også opprette et eget netthandelssted og selge fotografier.

Og en av de flotte tingene med å selge fotografier på internett, bortsett fra at det er en million steder du kan gjøre det, er at du enten kan selge originale fotografier og skipsutskrifter, eller du kan selge nedlastinger med høy oppløsning av fotografiet ditt.

Nå skal jeg være ærlig med deg rett utenfor flaggermusen: som med å selge kunst, kan du gjøre de beste fortjenestemarginene ved å selge direkte på ditt eget nettsted.

Det var det Sandeep Maheshwari gjorde da han startet Imagesbazaar i 2006. Nå tjener han millioner på å selge bildene sine.

Eller du kan selge det via fotoplattformer.

SmugMug er en slik plattform, som også Zenfolio. Du kan tenke på disse som krysninger mellom nettstedsbyggere og galleribyggere … Poenget er at de er laget med deg i tankene.

Squarespace er et annet alternativ. Det er en generell nettstedbygger, men er kjent for å legge vekt på elegant design og gallerisider.

Å bruke crowdfunding- og abonnementsmodellsider er også en god taktikk, men jeg kommer til å komme til det senere. Følg med!

Du kan også tjene penger på nettet med å selge aksjebilder. Jeg vil bruke de neste par artiklene på å gå over noen alternativer der:1 poeng

Element 66: Selg bildene dine til iStockPhoto og Getty Images

Du har nesten helt sikkert hørt om iStockPhoto. Eid av Getty Images, det er et av de største depotene av royaltyfrie arkivbilder (og andre digitale medier). Og du har nesten helt sikkert hørt om Getty Images fordi den er kjent.

De har over 200 000 bidragsytere og betjener over 1,5 millioner kunder i omtrent alle land.

Saken med iStockPhoto og Getty Images er at du ikke bare kan lage en konto gratis og begynne å legge ut bilder for folk å kjøpe. Kontoen din må godkjennes først:

hvordan du blir med pent bilder

Men når det først skjer, er ting ganske enkelt. Send inn bilder når du vil. Når den er godkjent, vil den være tilgjengelig på nettet. Hvis en besøkende / kunde ser den og vil bruke den, vil de kjøpe en lisens som lar dem laste ned filen og bruke den.

Inntektene varierer etter type lisens en kunde kjøper – for eksempel kan en kunde kjøpe en lisens for personlig bruk eller en lisens for kommersiell bruk – men det vil alltid være en prosentandel av lisensen.

Royalty priser vanligvis på 15% for bilder og 20% ​​for videoer / illustrasjoner på iStockPhoto. “Eksklusive” bidragsytere kan tjene 25-45%. Med Getty-bilder starter det på 20% for bilder. Og ja, du beholder copyright!0 poeng

Element 67: Selg bildene dine til Shutterstock

Du lurer kanskje på hvorfor jeg til og med gadd å sette Shutterstock som et eget element. Det handler tross alt om samme rett?

Ja, grunnleggende er de samme. En hovedforskjell er at Shutterstock aksepterer flere medietyper enn Getty Images. Men det er ikke den viktigste forskjellen du er her for.

Shutterstock

Ok, jeg vil ikke at du blir for opphisset. Du kommer ikke til å tjene et enormt royalty med Shutterstock. Imidlertid er Shutterstocks inntektsfordeling forskjellig fra iStockPhoto og Getty Images.

En del av grunnen er fordi Shutterstock har et abonnementspakkealternativ: kunder kan lisensiere opptil 750 bilder i måneden mot en vanlig avgift. Men hovedårsaken er at Shutterstock betaler faste royalty-tall per levetid.

Så hvis du har tjent $ 0 til $ 500 på Shutterstock, vil du få 0,25 dollar per nedlasting for de månedlige abonnentbildene jeg nevnte. Nedlasting av et On Demand-bilde av alle størrelser vil få deg 1,88 dollar. Shutterstock bruker prosenter for opptaksklipp (du får 30%) og tilpassede bilder eller forbedrede lisensbilder (20%).

De andre tjenestekonsollene er $ 500 – $ 3000, $ 3000 – $ 10.000 og over $ 10.000. Nå blir det aldri mer enn $ 2,85 for de dyreste nedlastningene.

Det høres veldig svakt ut, men denne modellen har gode fordeler for noen fotografer. For det første er det bra for passive inntekter – bare la bildene dine gjøre jobben for deg. Jo mer du tjener, jo større er sjansen din for å bryte inn i et nytt nivå, og dermed går syklusen.1 poeng

Punkt 68: Selg bildene dine til Adobe / Fotolia

Adobe Stock er et godt alternativ fordi det drives av et høyt anerkjent programvareselskap.

Jeg lagret det til sist fordi det ganske enkelt har de beste royaltyene. Du får 33% provisjon for hver nedlasting av bilder eller vektorkunst. Du kan be om utbetaling umiddelbart når du har minst $ 25.

Et annet poeng til fordel for Adobe er at det generelt sett er litt av et nivå over Shutterstock og Getty Images når det gjelder bildekvalitet og kundeklientell. Ikke misforstå, det er mange ting de har til felles.

Og det er mye bra innhold på de to tidligere enhetene. Men Adobe Stock-bilder blir særlig forfulgt av folk som først og fremst trenger kvalitetsbilder, i motsetning til folk på Shutterstock og Getty Images / iStockPhoto som bare trenger “gode” bilder.

Til slutt, å selge bildene dine på Adobe Stock betyr at bildene dine også vil være på Fotolia, et annet aksjefotoselskap som ble kjøpt opp av Adobe i 2014. Så rekkevidden din utvides til en annen enhet.

Og generelt sett anses Adobe Stock for å ha bedre kundestøtte. Om du selger aksjebilder, skjønt …0 poeng

Punkt 69: Selg videoene dine

Som du sikkert visste i de forrige varene, kan du også selge aksjevideoer. Prinsippet er i utgangspunktet det samme.

Og faktisk er nettstedene du kan bruke, de samme! Du kan selge aksjevideo på Shutterstock, Getty Images / iStockPhoto og Adobe Stock.

Vanligvis får videoer et høyere avgiftsgebyr enn bilder. For eksempel gir Adobe Stock deg 33% for bilder og 35% for videoer, selv om rekkevidden kan være sterkere med andre nettsteder.

Du kan imidlertid selge mye mer enn aksjevideoer – du kan selge videoer med faktisk innhold.

Dette er tydeligvis en hardere innsats for det enkle faktum at du må få folk til å faktisk gå gjennom en video, som tar lengre tid enn å få noen til å se på et bilde. I tillegg vil du investere mye mer i å lage innholdsstykker. Her er noen alternativer:

Uscreen er en ganske unik plattform. Hele hensikten med det er å fungere som en slags markedsplass for videoskapere. Folk kan leie videoene dine, kjøpe dem eller til og med kjøpe abonnement på innholdet ditt. Du kan legge til kuponger og kampanjer, osv., Slik en mer etablert videospiller ville gjort.

uscreen

Vimeo er det andre viktigste alternativet: generelt sett på som et sted for mer avansert videoinnhold, lar Vimeo også skaperne selge videoene sine. For å gjøre det, må du ha Vimeo Pro, som er $ 20 i måneden.

Å gjøre det gir deg imidlertid 1 TB lagring i året, og best av alt, hele 90% av omsetningen.

Amazon er nok et ofte brukt alternativ, via Prime Video Direct. Fordelen med dette er at innholdet ditt enkelt kan kjøpes av nesten alle og lett kan sees gjennom alle som har telefon, nettbrett eller smart-TV.1 poeng

Element 70: Selg lydeffektene og / eller videoeffektene

Dette er en ganske nisjekategori, så jeg vil ikke bruke for mye tid på det, men det er godt å vite om for de av dere som kan få tak i dette.

Tenk på alt det der omhandler å selge aksjebilder og videoer: du kan i utgangspunktet gjøre det, men med videoeffekter og lydeffekter.

Se, store studioer og produksjonsselskaper vil ha high-end lyd- / videoeffekter som de håndterer uten problem. Men i internettets alder er det utallige mindre skapere som ønsker å krydre innholdet sitt, men ikke har ferdighetene eller budsjettet til det..

Husker du Envato Market? Det er selskapet som driver Themeforest, der folk kjøper nettstemaer og maler.

Vel, Envato driver også VideoHive, som kanskje er en av de mest anerkjente markedsplassene utelukkende for kjøp av videoinnhold – mye av det er spesialeffekter, animasjoner osv..

For de som er veldig gode med Adobe After Effects, kan du selge maler for bevegelsesdesign på RocketStock – som du kanskje har gjettet er en del av Shutterstock-familien.

For lydeffekter kan du selge den på AudioJungle.0 poeng

Punkt 71: Selg stemmen din

Jeg vet at dette høres super skummelt ut, men hør meg ut. Alle har en stemme, men veldig få mennesker er klar over at de kan tjene penger på det uten å være en profesjonell sanger / skuespiller.

Det er mange måter du kan gjøre dette på. Du kan prøve å finne potensielle kunder som ønsker å ansette folk til å gjøre voice over for innhold.

For det kan du gå til Upwork, Fiverr eller til og med Craigslist.

Men et annet alternativ ville være på vei til nettsteder som er spesialiserte for taletjenester:

Covoco er en av de mest populære: du trenger bare å opprette en profil og få bekreftet. Da kan du bare komme rett inn på audition for prosjekter og komme i kontakt med klienter.

VoiceBunny er et annet alternativ, og den har en liten hær med over 28 000 stemmeskuespillere tilgjengelig for spillejobber. Det fungerer i utgangspunktet på samme måte som Covoco, selv om det også er et valgfritt konkurranseaspekt ved ansettelsen noen ganger.

Jada, det er nisje, men hvem vet! Og hvis du har en interesse i å fortelle og utføre voice overs, kan dette begge være et godt springbrett for den karrieren og en måte å tjene penger på nettet.0 poeng

Punkt 72: Fortell lydbøker på det notatet

Dette er i henhold til forrige element om salg av stemmen din, men den er mer omstendelig. Før jeg snakket om å finne samtaler om stemmene på markedsplasser, som kan omfatte spillejobber for å fortelle lydbøker, men vanligvis vil involvere spillejobber på kortere sikt.

Imidlertid kan du tjene anstendige penger på å fortelle lydbøker. Dette er naturlig nok en lengre prosess: mens lengden på boka er det som betyr noe, vil du sannsynligvis ha minst timer med opptak per prosjekt.

Nå er det heldigvis et par nettsteder der du kan sjekke ut i tillegg til de normale og nevnte frilansmarkedene.

ACX er mitt første valg. Det er et nettsted som er helt dedikert til lydbokmarkedet. Den kobler forfattere, agenter, utgivere, fortellere, ingeniører og innspillingsstudioer … i utgangspunktet alle som er involvert i lydbokprosessen.

acx

Den gode tingen med lydbokfortellinger generelt er også den gode tingen med ACX: det er praktisk talt ubegrensede prosjekter å fortelle. Å finne bøkene du vil fortelle er den virkelige utfordringen, men det er i det minste ingen grenser for arbeidet du har kan gjøre.

Alt du trenger å gjøre er å lage profilen din, inkludert en haug med prøver, og vente på å bli lagt merke til av forfattere og utgivere. Du kan også søke og prøve på bøker du vil fortelle.

Du kan velge en pris per time eller 50% av royaltyene, eller begge deler … noe som er en god del etter min mening.

Det andre alternativet til ACX er Findaway Voices. I likhet med ACX prøver Findaway å koble deg til kunder når du har opprettet en konto, og betaler deg per den angitte satsen per time.

Findway Voices

Prosjekter blir anbefalt til deg basert på prisene du har satt for deg, som er en ekstra bonus ved å sørge for at du bare ser på de som vil betale deg nok.

Fortellende lydbøker kan være litt risikabelt fordi prisen per time betyr at du ikke får betalt for hele tiden du bruker på prosjektet. Hvis du må gjøre nye ting eller prøve på nytt, kommer ikke den tiden du tar til.

Det er grunnen til at du vil stille inn PFH-raten din høyt, for å gjøre rede for den ekstra tiden. Å gjøre det mens du forblir konkurransedyktig er vanskelig … men det overlater jeg til deg!1 poeng

Punkt 73: Selg potensielle kunder

Dette er noe du kan selge på nettet som noen ganger er komplisert, og som absolutt krever at du allerede har forretningssans, men som også er lukrativt når du gjør det bra.

Du jobber kanskje allerede for et selskap som innebærer å samle potensielle kunder, eller du kan bare være i virksomhet for deg selv. Det kan være vanskelig å samle dem, så husk at dette ikke akkurat er en “enkel” måte å tjene penger på nettet.

Uansett hvordan du skaffer deg potensielle kunder, kan du selge dem på forskjellige måter: Én måte er å kontakte forskjellige bedrifter i bransjen og tilby dem adresselister.

En annen er å bruke en plattform ment for liste … lister! Lead Roster er et tydelig eksempel, siden du kan bla gjennom og legge ut forskjellige typer leads. Et annet, mer polert alternativ er Leadrop eller Fuelsy.

Et godt poeng med Fuelsy er at det integreres med Hubspot og Salesforce, noe som gjør styring av eksisterende kundeemner mye mer effektiv.

Et sentralt poeng her er at du bør være forsiktig med å ikke misbruke din makt over kontaktinformasjon: en megleliste vil sannsynligvis sørge for å bekrefte at potensielle kunder har valgt inn listen din, og at de har rett til å velge bort informasjonen deles med tredjeparter.0 poeng

Sak 74: Selg utdanningskurs

Det som er bra med denne metoden for å tjene penger på nettet, er at det ikke er så nisje at du ikke har opplevd det. For eksempel er jeg villig til å satse at de fleste som ikke er i utdanning, ikke visste at det var populære nettsteder som TeachersPayTeachers.

Men de fleste har møtt tilstedeværelsen av gratis og betalte kurs på internett – internettets overflod av pedagogisk innhold er en av dens største dyder, som mange notater.

Og selv om du ikke er en profesjonell lærer, kan du være en ekspert på noe. Så hvorfor ikke få betalt for å lære det?

Bortsett fra å lage og selge kurs på ditt eget nettsted, eller finne folk som ønsker å ansette lærere på dette eller det området på nettet, kan du bruke en plattform spesielt for å selge utdanningskurs.

Den mest berømte er selvfølgelig Udemy:

udemy

Jeg mener, det er en sinnssykt liste over tall. Og det beste for meg er 30 millioner studenter og 42.000 instruktører. Det betyr at du kan nå et bredt publikum uten å gjenta en annen instruktør, så lenge du vet hva du gjør.

Alt du trenger er lyd- og videoopptaksverktøy, som de fleste har i form av sine telefoner. Du kan til og med screencast hvis du ikke vil være på kamera. Det tar litt tid før betalingen kommer til deg, da Udemy holder fast på pengene i tilfelle en student krever refusjon.

Imidlertid får du i utgangspunktet det studentene betaler for, noe som er flott. I tillegg kan du tilby så mange gratis / betalte leksjoner du vil, for å tiltrekke deg studenter.

Noen fremtredende konkurrenter inkluderer Podia, Teachable og Thinkific. Selv om disse er langt fra de eneste alternativene.

Du kan også eksperimentere med crowdfunding-plattformer, men som jeg nevnte før, kommer jeg til de senere.1 poeng

Punkt 75: Videresalg av billetter

Før du sprer deg ut, nei, er det ikke ulovlig å selge billetter (også kjent som skalping) landsdekkende i USA. Mens den føderale regjeringen ikke legger noen begrensninger på problemet, kan forskjellige stater eller fylker ha sine egne straffer eller forskrifter. Så du må sjekke ut hva som gjelder deg.

Når det er sagt, er det en stor virksomhet å videreselge billetter på nettet. Og selv om du ikke driver med skalping av billetter, har du kanskje noen billetter til et arrangement du ikke bryr deg om eller som du ikke kan delta på. Hvorfor ikke laste av den og få penger?

Ticketmaster er et av de mest kjente nettstedene for kjøp og salg av billetter mellom fans. Det er superenkelt å videreselge billetter, spesielt hvis du allerede har kjøpt dem på Ticketmaster.

Ticket

Ticketmasters hovedkonkurrent er Stubhub, som er mye mer fast orientert mot folk som vil selge billetter. Stubhub er faktisk noen ganger ansett som den største online billettmarkedet, og de gir deg gratis levering.

StubHub

Et siste alternativ er Vividseats, og Craigslist er også veldig bra hvis du vil videreselge et lite antall billetter.0 poeng

Element 76: Selg appene dine i App Store / Play Store

OK, ja: dette har en høy stolpe for innreise. Hvis du bare vil tjene penger online med mindre krefter og mindre kompetanse, er det ikke det.

Når det er sagt, hvis du allerede har muligheten til å bygge en app, hvorfor ikke gjøre det? Du kan prisene det lave for masseforbruk eller priset det høyt for å målrette mot en nisje av folk som er villige til å betale litt mer enn de ellers ville gjort.

Du kan til og med gjøre det gratis og bruke en trakt for å få appbrukere til å betale. Nettsteder som Twitter og Reddit er bra for å markedsføre en app, spesielt hvis den er gratis og virker ny.

Vil du vite et annet “juks” til å selge apper? Du kan selge maler for apper online, auksjonsstil. Fiverr er et potensielt sted, men det er langt fra det eneste. Selv om du selvfølgelig kan oppnå mest mulig direkte ved å selge Apples App Store eller Googles Play Store.

Selv om du ikke er en designer, kan du tjene på å ansette noen til å bygge en app for din eksisterende virksomhet. Ikke mange bedrifter har apper, og det er ikke alle de trenger det, men hvis du kan tilby en app som gir verdi for kundene dine, kan du øke salget!

Suksesshistorier:

 • 4 Unge apputviklere som ble millionærer0 poeng

Punkt 77: Bygg og selg programvare (bortsett fra mobilapper)

Dette er faktisk litt mer åpen enn å bygge apper for mobile enheter. På den annen side kan det hende du har det litt tøffere å få folk til å installere arbeidet ditt hvis det ikke er så enkelt som å laste ned en app på en telefon / nettbrett.

Den gode nyheten er at du kan få folk til å sjekke programvaren vår på mange forskjellige måter, og hvis det er nyttig, kan mange være interessert i det.

Tenk også på at du kan lage programvare for nettlesere å bruke – dette er noe som vanligvis er lettere for potensielle kunder å komme inn på.

Så langt det er mulig å selge programvare, må jeg si at det å selge det på egen hånd vil være et av de beste alternativene dine. Det betyr definitivt at du må investere mer tid / energi / penger, men det er ikke mange nettsteder for å selge programvare slik det er for å selge klær eller bilder eller bøker..

Noe som gir mening. Men den gode nyheten er at du ikke trenger å bruke all tiden din på nettstedet ditt.

Ved å bruke en e-handelsbygger som Shopify eller BigCommerce, eller til og med en generell nettstedsbygger med e-handelsmuligheter (som Wix eller Squarespace), vil du gå langt i å la deg distribuere produktet enkelt..

Og selv om jeg ikke nødvendigvis mener at du bare bør tilby gratis programvare, kan du absolutt tilby gratis prøveversjoner eller gratis “lite” -versjoner. Hold det nyttig, så vil folk fortsette å betale!0 poeng

Punkt 78: Selg kildekode.

Dette ligner litt på å selge en app eller programvare. Du selger faktisk på mange måter egentlig programvaren du har laget – bortsett fra at du ikke selger den ferdige versjonen til en kunde, selger du kildekoden til noen som deretter vil distribuere til kundene selv.

Folk er forståelig nok villige til å investere i denne typen ting, spesielt fordi en app som er bra kan ende opp med å tjene mer penger senere..

Så mens noen skapere tydeligvis foretrekker å beholde kildekoden til seg selv og teamet sitt, kan jeg ikke klandre deg hvis du tror du kan selge en kode.

En av de største markedsplassene for salg av kildekode er Chupamobile:

Chupamobile

Et annet populært alternativ er Crunchbase, som også Codester, men hvis jeg er åpenhjertig, kan du finne andre ved å google rundt og bruke instinktene dine.

Og som jeg ofte sier, kan du finne ut hvordan du kan selge på egen hånd ved å bruke frilanssider, oppslagstavler osv.0 poeng

Artikkel 79: Selg digitale produkter på nettet

Ok, ja, jeg har allerede dekket dette. Da jeg snakket om å selge musikk, bilder, kunst, apper og til og med utdanningskurs … dette er alle digitale produkter.

Men i de tilfellene snakket jeg mest om å selge dem til plattformer som vil gjøre det lettere for folk å kjøpe. Verden med å selge digitale produkter går langt utover det.

Første måte: du kan selge dine digitale produkter på egen hånd. Jeg har fortsatt nevnt det noen ganger, men slik du vil gjøre dette er ved å sette opp et eget netthandelssted. Du må fortsatt investere litt penger i det, men fundamentalt sett må du beholde det meste av det du lager.

Nå, her er den bredere delen av å selge digitale produkter: de trenger ikke å være dine kreasjoner. Og Nei, Jeg snakker ikke om å stjele … tenk på hvordan omtrent alle kan komme seg i detaljhandel uten å drive sin egen fabrikk eller fraktnettverk.

I stedet for fysiske ting, gjør det digitalt. Du kan grunnleggende gjøre lignende ting: drive en butikk som selger digitale produkter laget av andre mennesker. Det er absolutt mindre vanlig, men hvis du ser etter det, vil du ikke synes det er noe problem.

Faktisk kan det hende at mange av disse digitale produktene fremdeles er kreative verk, som ebøker eller musikk. Bare vær sikker på at du jobber rettferdig med de skaperne du koordinerer, med produktene du vil selge.

I store trekk taler fordelene ved å selge digitale produkter for seg selv: lite forhåndsomkostninger, enklere distribusjon og muligheten for enkelt å automatisere kassa-prosessen.

Ulempene er at du konkurrerer med mye gratis innhold, selv om din nisje er viktig her. I tillegg kan det være relativt enkelt for noen å kjøpe ditt digitale produkt og deretter distribuere det til andre uten kostnad … eller kostnad.

Du kan se flere detaljer om salg av digitale produkter her!1 poeng

Element 80: Bruk markedsføringstrakter eller programvare for å lage dem (Clickfunnels)

Trakter er et veldig viktig konsept for netthandel og digital markedsføring. Du kan si at de er allestedsnærværende, og blir brukt om en person vet om dem eller ikke.

Så jeg forteller deg fordi hvis du vet hva en trakt er, kan du forbedre den og øke salget! I tillegg har jeg et godt verktøy som er verdt å sjekke ut.

For det første er en trakt, også kjent som en markedsføringstrakt, i utgangspunktet settet med trinnene besøkende går gjennom før de når konverteringen (det du vil at de skal gjøre, som vanligvis er et salg).

Det er virkelig så enkelt. Konseptet er nyttig fordi du kan tenke på de spesifikke trinnene i markedsføringsstrategien og nettsteddesignen som fører til at en kunde gjør dette eller den handlingen. Når du tenker sterkt på disse vilkårene, kan du forbedre trakten betydelig.

Her er et eksempel:

markedsføring og salgstrakt

Som du ser, omfatter trakten et bredt spekter av ting.

Nå lurer du kanskje på hvordan du kan komme i gang. For dere som driver veldig små bedrifter, spesielt frilansere og folk som bare er i gang, vil jeg si at du burde tenke på det selv.

Med dette mener jeg, undersøk, planlegg og eksperiment. Denne forskningen kan omfatte forskning på hvordan trakter fungerer og hvordan du kan optimalisere dem, og faktisk se på analyse av nettstedet ditt.

Når du føler deg komfortabel, kan du tenke på å investere i programvare designet for bare å bygge ut og forbedre trakter. Det er ganske mange, men her er noen av de beste:

Keap, tidligere kjent som Infusionsoft, er et slags alt-i-ett-verktøy. De viktigste verktøyene som er inkludert er: et kontaktadministrasjonsverktøy, et automatisert markedsføringsverktøy for e-post og et salgspipelineverktøy (som i utgangspunktet betyr en trakt). Det er flere verktøy, men de er de store, og hver er veldig robust.

Mens Keap fokuserer mer på e-post (med litt oppmerksomhet til nettstedet), er Leadpages sterkere fokusert på selve nettstedet ditt. En av kjernefunksjonene er å hjelpe deg med å bygge en destinasjonsside, men det går langt over det og understreker sterkt å forbedre traktene dine.

Og til slutt, det er Clickfunnels. Clickfunnels kan noen ganger være overdreven for små bedrifter, men for mange viser det seg å være verdt det: Clickfunnels har under 100 000 brukere, men har hjulpet dem med å behandle over $ 4 milliarder.

Jeg kan egentlig ikke forklare det mye mer enn å si at det eneste fokuset er å forbedre markedsføring, salg og nettstedstrakter.

Så uansett hvor du er i din online virksomhet, må du ikke unnlate å strategisere om trakter!0 poeng

Punkt 81: Forex trading

Du har kanskje aldri hørt om valutahandel. Vel, du synes at du har ikke: Forex trading betyr bare å kjøpe eller selge valutaer. “Forex” er kortfattet for “valutamarkedet.”

Som du kanskje forventer, er dette en stor del av global finans, og den globale daglige omsetningen er omtrent $ 5 billioner, som er det største antallet for noe jeg har fått på denne listen. Hovedaktørene i dette spillet er store banker, men enkeltpersoner deltar også.

Alle transaksjoner på valutamarkedet innebærer “valutapar”: samtidig handel med to valutaer. Det vanligste er Euro og Dollar, men det er neppe det eneste paret som brukes. En part kjøper et beløp av en valuta ved å betale mengden til en annen.

Så hvordan tjener du penger?

Dette er et vanskelig spørsmål, og som du kanskje antar er valutahandel ustabil og risikabel. Hvis du har erfaring med å handle, vil det ikke være så ille, men hvis du er nybegynner … vil du sannsynligvis ønske å gjøre research og begynne i det små.

Når det er sagt, er det viktig at du skal kjøpe en valuta og selge den senere for en høyere pris. Her er et eksempel på hvordan det vil se ut i praksis:

handelsmenn

I eksemplet kjøper du euro med dollar, og deretter litt etterpå, når valutakursen er høyere, konverterer du tilbake til dollar.

Det høres enkelt ut, men det krever dyktighet og god timing! Den gode nyheten er at ettersom valutakursene alltid svinger, har du mange sjanser til å slå det riktig.0 poeng

Punkt 82: Selg signaler i valutahandel

Nå som du vet litt mer om valutahandel, og jeg antar at med litt praksis fikk du gode hender på det.

Det er da gode ting begynner å skje. Du kan nå begynne å selge signalene dine til andre.

Hvordan?

Gjennom et nettsted som heter Collective2 kommer inn i bildet.

Når du har hatt en god historie med handler i Collective2, kan andre brukere “abonnere” på bransjene dine. På den måten får de samme handler utført på kontoen sin som din, og du får betalt per basis.

Dette er det perfekte eksempelet på å løse følgende problem:

De er mennesker som har penger, men ingen (handels) kunnskap. Og,

det er mennesker som har (handler) kunnskap, men ingen penger.

Og husk at de 20 beste handelsmennene på Collective2 tjener hvor som helst mellom 58.000 og 5.7.000.000 på månedlig basis, bare ved å selge signaler!

topp utviklende strategiutviklere0 poeng

Punkt 83: Invester i Bitcoin (eller mer sannsynlig andre kryptovalutaer)

Du har helt sikkert hørt om Bitcoin nå. Faktisk er Bitcoin visstnok gamle nyheter i et super robust cryptocurrency marked.

Først en innsjekking: cryptocurrency er virtuell valuta. De er desentraliserte (eller de skal være) og teoretisk immun mot regelmessig kontroll, selv om det begynner å endre seg. Cryptocururrency bruker spesielle kryptografiske funksjoner for transaksjonen, derav navnet.

Så hvorfor investere i dem? For det første har utveksling av krypto online få behandlingsgebyrer. De er også veldig sikre, og typen blockchain-teknologi gjør det enkelt å bekrefte transaksjoner.

Og til slutt, den “store” grunnen: fordi cryptocurrency-verdivurderinger er berømt ustabile, du kan få massiv avkastning. Nøkkelen er å gjøre det riktig.

For det første, vær klar til å ta risiko … kalkulerte risikoer. Bare risiker det du har råd til å risikere, og husk at nye mynter kommer ut hele tiden. Bitcoin var en gang det store flertallet av kryptomarkedet, og i disse dager er det omtrent halvparten eller mindre.

Det er mange nettsteder som vil fortelle deg om markedsverdien av mynter, og det er mange steder å se trender og historie om myntprestasjoner. CoinMarketCap er et godt eksempel.

Men på et dypere nivå, bør du gjøre det du kan for å bli kjent med myntene du vil investere i. Undersøk langt utover trendlinjer og tall.

Her er en nyttig guide hvis du nettopp kommer i gang!0 poeng

Post 84: Investere og handel med aksjer

Det føles nesten som juks å legge dette til. Folk har handlet aksjer i bokstavelig talt århundrer … men takket være internett kan omtrent alle gjøre det uten å måtte forlate komforten i hjemmet.

Å investere på nettet er et enormt tema som kan tjene sin egen artikkelserie, så jeg vil bare holde det kort.

Å handle aksjer på nettet har i grunnen de samme utfordringene, risikoene og fordelene som å handle old-school. Hvis du bare begynner, må du gjøre litt arbeid for å finne den rette aksjemegleren for deg.

En megler er en person eller et firma (i ditt tilfelle nesten alltid et firma) som har lisens til å kjøpe / selge aksjer. Jeg foreslår at du sjekker ut denne listen for å få oversikt over hovedforskjellene mellom populære aksjemeglere.

I mellomtiden, noen få grunnleggende om hva du skal se etter:

Enten en megler har et minimumsbeløp som kreves for å åpne og vedlikeholde en konto (hvis du er nybegynner, har du kanskje ikke mye å begynne å investere med); mengden provisjon megleren tar per handel (kan være fast, en prosentandel eller til og med INGENHET); nivået på kundestøtte og utdanningsmateriell inkludert.

TD Ameritrade og E * Trade er noen av de mest populære nettmeglere for nybegynnere, og begge er provisjonsfrie.

Faktisk fjerner mange meglere i disse dager provisjonene sine for å holde seg konkurransedyktige! Så hvis du vil involvere deg i aksjemarkedet, men ikke har massevis av penger å investere, er den nåværende internettalderen et flott øyeblikk for deg!0 poeng

Punkt 85: Ta undersøkelser for kontanter

Dette er sannsynligvis en av de enkleste måtene å tjene penger på nettet (selv om det ikke er en cakewalk). Det er et relativt greit konsept:

Bedrifter trenger informasjon for å markedsføre og selge produktene sine på riktig måte. Og forskere i akademia trenger å vite hva folk synes om ting for fagene sine.

Det er hele nettsteder som er dedikert til å koble deg opp med undersøkelser – ett eksempel er Survey Junkie:

undersøkelse junkie

Dette er to ganske forskjellige typer enheter, men det vesentlige er ganske likt fra ditt perspektiv som en undersøkelse som tar:

Du finner en oppfordring til deltakere i undersøkelsen – noen ganger vil dette bli merket “forskningsdeltakere”, “markedsundersøkelser” eller lignende. Du kan finne dette på nettet gjennom Googling rundt, eller kanskje abonnerer du et sted for varsler om undersøkelsesmuligheter.

Du kan også se det offentlig. Uansett er registreringsprosessene vanligvis ganske enkle, men det er en god sjanse for at du ikke vil bli godkjent for hver studie.0 poeng

Punkt 86: Ta undersøkelser for gevinster på tombola

Dette ligner tydeligvis forrige element, men det er viktig å skille. Se, mange av undersøkelsene du finner er ikke for kontanter, og de er så vanlige at du sannsynligvis ignorerer dem. Men på den måten er de også sinnsykt vanlige og enkle å finne.

En av de beste måtene å finne dem på? Bare se gjennom e-postkategorien “spam” eller “promotering”.

I utgangspunktet tilbyr ikke disse undersøkelsene penger med en gang … men ta dem, og du vil bli inngått i lodd eller mini-loddtrekning. Fordelene kan selvfølgelig variere … noen ganger er det rett kontanter, noen ganger vil det være en versjon av butikk kreditt. Andre ganger vil det være en fysisk pris eller god, som du deretter kan selge eller ganske enkelt bruke etter hensikten.

Som med den siste varen, er noe av dette for akademikere og vitenskap, mens det meste er ting fra privat sektor. Hvis du er i et universitet eller et universitetsmiljø, kan jeg garantere at det er MANGE underutnyttede muligheter for undersøkelsestafler.

Hvis ikke, ikke bekymre deg. Det er sannsynligvis undersøkelser på kvitteringen når du får dagligvarer, eller kjøper noe fra en bensinstasjon!

Dette er selvfølgelig ikke alltid kostnadseffektivt. Hvis du for eksempel gjør en undersøkelse som tar 30 minutter, kan det være bortkastet tid (med mindre lotteriprisen er stor og du har en anstendig sjanse til å vinne).

Men antar at du gjør en 5-minutters undersøkelse i uken, eller hver tredje dag. Du vil sannsynligvis vinne noe på et tidspunkt, og for relativt lite tid eller energi fra din side!0 poeng

Punkt 87: Delta i Fokusgrupper

Dette er ganske likt undersøkelser for kontanter, selv om det er mer omfattende. I noen tilfeller er disse er undersøkelser, men har mer kjøtt til dem.

Vær oppmerksom på at noen av dem er personlig, så det er ikke helt online – men noen er det.

Som med undersøkelser for kontanter eller til og med tombola, vil ganske mange forskjellige grupper være involvert her. Imidlertid vil de mest fremtredende alternativene for deg vanligvis være markedsundersøkelsesgrupper og selskaper som håndterer egen forskning direkte.

Det er fremdeles mange muligheter for deltakere i vitenskapelig forskning, men de fleste av spillejobbene vil være privat sektor.

Hvor disse skiller seg fra enkle undersøkelser, er at fokusgrupper involverer… GRUPPER. Så du snakker ikke på egen hånd med en person på en skjerm. Du vil være sammen med en gruppe mennesker, dele meninger og snakke sammen.

Faktisk ofte er undersøkelser lanseringspunktet for fokusgrupper:

bli invitert

Når du gjør kliniske studier – det være seg akademiske eller for helsefirmaer – er det mye mer byråkrati involvert, så å si. De er ikke vanskelige, men det er naturlig nok forskrifter for å sikre at deltakerne ikke blir skadet.

Ikke desto mindre er de et solid alternativ for de som er interessert – her er et eksempel fra ett godt utgangspunkt, fokusgruppe.com:

focusgroup.com

Oppsummert overlapper fokusgrupper mye med online-undersøkelser, men de er ikke de samme. Mange av dem er fysiske, men ettersom teknologien gjør det mer kostnadseffektivt å kommunisere grundig, flytter flere og flere online!1 poeng

Punkt 88: Gjør mikrojobber (spesielt på Fiverr)

Mikrojobber, også kjent som mikrooppgaver, er en undergruppe av spilleøkonomien og er et unikt online fenomen. Det viktigste er hva du kan gjette fra begrepet: det er en liten betaling for en liten oppgave.

Noe som betyr at mikrojobber kan inneholde et enormt spekter av aktiviteter. Noen av dem er til og med i den virkelige verden, og mange av dem er online. Noen av dem trenger bare en person, og andre er massevis av ressurser, noe som betyr at en gjeng mennesker gjør en liten del.

Dette er en ganske bred kategori, så jeg bruker de neste par elementene på å gå over noen få av de forskjellige typene / formater av mikrojobber og noen prominente plattformer for dem. Men før jeg gjør det, vil jeg snakke kort om et av de viktigste stedene for mikrojobber:

Det ville være Fiverr. Fiverr er mest kjent for å være en markedsplass for frilansere, snarere som Upwork.

Imidlertid, mens Upwork og Fiverr ofte har overlappende kontrakter, er den generelle forskjellen at Upwork er for lengre sikt og høyere betalende spillejobber. Fiverr henter navnet fra ideen om at en klient kan betale en frilanser $ 5, noe som skal gi deg en følelse av ting.

Selv om du selvfølgelig ikke trenger å tilby tjenester for $ 5, er tanken at du er en frilanser som er flink til å gjøre visse ting og som kan ta jobben på kort sikt for en klient.

Der Fiverr ligner Upwork er at det i stor grad er avhengig av deg som frilanser for å finne potensielle kunder. Det er sant at de kan finne deg, men du kan ikke stole på det før du får en sterk historie og rykte på plattformen.

En siste fordel med Fiverr: du kan tilby pakker på siden din for å gjøre det enkelt for potensielle kunder å kjøpe noe fra deg.

For eksempel et nivå på inngangsnivå til 10 dollar som vil få noen en grunnleggende Photoshop-jobb innen 3 dager, eller en pakke på høyt nivå som koster $ 100, men som kan få noen en detaljert spillejobb på kortere tid.

Så det er Fiverr … men det klør bare på overflaten. De neste par varene vil dekke plattformer som er bedre egnet for å registrere deg for spesifikke oppgaver enn å selge deg selv som frilanser.0 poeng

Punkt 89: Gjør mikrojobber på Gigwalk eller Zaarly

Dette er typene mikrojobb / spillejobber for personoppgaver. Så mens de ikke er det fullt online måter å tjene penger på er de fremdeles delvis måter å tjene penger på nettet.

I det minste er det ikke en måte å tjene penger som virkelig ville ha eksistert før den moderne internetttiden. Og det er verdt å merke seg at disse appene også kan inkludere spillejobber som er online … det kommer virkelig an på.

Så la oss komme til det:

Gigwalk er en av de mest kjente og populære mikrooppgaveplattformene rundt akkurat nå. Mye av populariteten skyldes at det er så enkelt:

enkel rapportering

Du trenger bare telefonen din, og derfra kan du registrere deg for spillejobber fra en liste. Når du blir akseptert, trenger du bare å følge instruksjonene og sende inn arbeidet ditt direkte i appen.

Det viktigste er imidlertid at det virkelig er sentrert rundt å operere i ditt område. Dette er dårlig i den grad det begrenser hva du kan velge mellom, men det er bra fordi det sparer deg for tidssøking og øker sannsynligheten for at du blir valgt ut for det du vil bruke til.

En flott funksjon med Gigwalk er at en kunde har muligheten til å legge deg til sin private arbeidsstyrke hvis de liker ytelsen din: dette betyr at du får tilgang til spillejobber som bare er tilgjengelige for den private arbeidsstyrken..

Zaarly er omtrent på samme måte, selv om det er litt mer selektivt å la deg bli medlem som tjenesteleverandør, og har ingen gebyrer bortsett fra 10% når du får betalt.

Taskrabbit er en annen plattform som er omtrent like anerkjent som Gigwalk. Det er ganske likt Zaarly og Gigwalk, men har en tendens til å involvere mer personlige spillejobber enn profesjonelle.

taskrabbit

For eksempel er det mye mer sannsynlig at du får altmuligmann, møbelsamling, rengjøring osv. Spillejobber med Taskrabbit enn på Gigwalk. Selv om det er sagt, ønsker alle slags mennesker alle slags oppgaver.

Og som jeg sa før: ingen av disse plattformene er utelukkende for personlige jobber! Mange av dem er tilfeldigvis konserter som koordineres via internett, men det er fremdeles online spillejobber som er lagt ut på disse plattformene.

Nå inn på den neste:1 poeng

Punkt 90: Gjør mikrojobber med Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk er på mange måter en pioner innen mikrojobber på nettet. Det er også en pioner innen massevisstingsarbeid.

amazon mekanisk turk

Så la oss komme til det: arkitekturen til Mechanical Turk er ganske lik appene og nettstedene jeg nevnte i forrige artikkel. Mekanisk Turk er imidlertid betydelig større og er egentlig bare for online arbeid.

Det er tusenvis av tusenvis av forskjellige typer oppgaver tilgjengelig på MTurk markedsplass. Men de kan generelt kategoriseres som oppgaver og spillejobber som angår feil i programvare og algoritmer.

Tenk tross alt på navnet: mekanisk. Oppgavene som er lagt ut er tidligere kjent som “Human Intelligence Tasks”, og de er ikke alltid like enkle, men krever generelt ikke kompetanse.

Noen eksempler på populære typer oppgaver inkluderer bilde- og videobehandling (å ha en menneskelig identifikasjon og velge ting i bilder), bekrefte data, behandle data (som betyr å kategorisere det, oversette det, transkribere det, osv.), Og samle informasjon.

MTurk-lønn varierer etter oppgave, men er generelt lav per time. Så hvis du vil gjøre det, må du være smart med det: det skal være en enkel oppgave du for eksempel raskt kan fullføre, eller en veldig interessant oppgave hvis det tar deg lengre tid.

Det er viktig å ta hensyn til tiden det vil ta deg å søke om spillejobb av denne grunn.1 poeng

Punkt 91: Vær en virtuell assistent

Det er en million måter du kan tjene penger på som en virtuell assistent på nettet. Virtuelle assistenter er etterspurt høyere enn du tror, ​​og du er sannsynligvis kvalifisert for mange av disse stillingene!

Naturligvis bør du ta hensyn til graden av involvering du ønsker å ha. Å være en virtuell assistent vil alltid bety å være hendig og detaljorientert, men det er fortsatt noen viktige forskjeller.

Noen mennesker vil kanskje ha en langsiktig ansettelse som effektivt kan være sekretær gjennom datamaskinen: noen som administrerer kalendere, avtaler, håndterer kontoer på sosiale medier, osv..

Mange virtuelle assistentjobber er mindre i omfang selv om de er langsiktige: for eksempel er mange av dem jobber med sosiale medier eller lignende. Du kan også bli bedt om å passe på en kalender og hjelpe deg med å koordinere avtaler, eller planlegge innhold for et nettsted.

Selv om du kan finne samtaler etter virtuelle assistenter mange steder, har jeg funnet at Upwork er spesielt tungt med dem. Faktisk har også sin rettferdige andel, og hvis du Google for det, vil du sannsynligvis finne noen nylige innlegg i Google-jobber.

Ja, det er ikke akkurat fremtredende markedsplasser spesielt for virtuelle assistentjobber. Men de er vanlige nok på nettstedene jeg nevnte (pluss andre tavler du kan finne på egen hånd) til at du ikke skulle ha mye problemer med å finne dem.

Gledelig assistanse!1 poeng

Punkt 92: Start et kupongnettsted

Hva er et kupongnettsted? Svar: det er en av de beste måtene å tjene penger hjemmefra.

OK, her er hva det egentlig betyr: et kupongnettsted er et nettsted som gir folk kuponger. Duh. Folk elsker tydeligvis disse nettstedene fordi de ikke trenger å gi mye – de kan spare penger og få spesialtilbud uten å måtte investere mye tid eller penger.

Mange mennesker er ikke klar over at de kan starte sine egne kupongnettsteder, fordi de antar at de ikke kan konkurrere med store kupongnettsteder. Det er sant det er en utfordring, men hvis du har kunnskap om en nisje, kan du opprette et kupongnettsted for det.

Fordelene med å gjøre dette er at det er relativt rimelig. Det avhenger virkelig av hvor mye du vil investere i å bygge nettstedet ditt, men nå kan du lage et solid nettsted for relativt lave kostnader.

I tillegg har de fleste programmene du vil bruke for å tilby kuponger, lave søyler å oppgi – mange av dem vil være gratis.

Den største ulempen er, som du gjettet, konkurransen. Selv om du setter deg inn i en nisje, vil det ta tid og arbeid å få nettstedet ditt til å være i solen. Derfor er det selv om det å drive et kupongnettsted er en god måte å tjene penger på nettet veldig atskilt fra passiv online inntekt.

Noen kuponger og daglige avtaler som kan være nyttige er: Coupons.com Brandcaster; CentsOff; Daily Deal Builder; og Savings.com.

brandcaster

Dette er langt fra de eneste alternativene dine, men de er gode steder å begynne. De tilbyr vanligvis kuponger og gjør det så enkelt som mulig for deg å distribuere og markedsføre disse tilbudene på nettstedet ditt. Noen ganger vil de også hjelpe deg med å få nettstedet ditt inntektsgenerert med annonseinntekter.

I tillegg kan du ofte få tilknyttede kommisjoner fra noen andre populære nettsteder eller apper (for eksempel Swagbucks).0 poeng

Sak 93: Outsourcing og underleveranser

Vær oppmerksom her, fordi det er mye nyanse involvert.

Spilløkonomien er delvis beryktet for mengden outsourcet og underleverandørarbeid som blir gjort.

Tenk på et velstående amerikansk selskap som betaler noen fra Vietnam for å kode for nettstedet sitt: det amerikanske selskapet sparer penger ved ikke å måtte ansette en deltidsansatt til minstelønn i USA, og den vietnamesiske utvikleren betaler mer enn gjennomsnittlig lønn i Vietnam.

Det høres ut som alle vinner, men det er beryktet blant mange fordi folk i høyt utviklede land taper på jobber og må konkurrere med folk som er kvalifiserte men ber om mindre. Så du er kanskje skeptisk til dette.

Det er absolutt en viss sannhet i det, men virkeligheten er litt mer nyansert. For det første kan tonnevis av mennesker i USA og andre høylønnsland være underleverandør på nettet.

Å tjene penger som underleverandør eller leie ut er noen ganger vanskelig, men noen ganger lar det deg betale mye mer penger proporsjonalt med oppgaven. Mange bedrifter foretrekker av forskjellige grunner å ansette folk i sine egne land, selv om det er online.

Og hvis noen betaler mye fra et annet land … så hva? Penger er penger. Hovedpoenget er at som en underleverandør eller utleid utleie, er klienten fremdeles til slutt å spare ved ikke å betale en ansatt på heltid eller deltid.

Noe som betyr at du kan tjene mer penger bare for å gjøre en bestemt, spesifikk oppgave eller et sett med oppgaver. Du trenger ikke å gjøre jobben til en ansatt på heltid, men du kan fortsatt tjene en forholdsmessig høy pris for det fordi klienten fremdeles sparer penger.

Så det er derfor det er verdt å se på som frilanser.

Nå er dette baksiden: antar at du driver en online virksomhet.

I så fall “tjener” du penger på nettet ved å være den som skal outsource eller underentreprenere. Selvfølgelig er dette mer en måte å spare penger på, men hei, det er mer penger i lommen på slutten av dagen, ikke sant?0 poeng

Punkt 94: HR-plasseringer via LinkedIn

Dette er en av de tingene som er ukjent for mange mennesker som er kvalifiserte til å gjøre det.

HR betyr her menneskelige ressurser, på samme måte som for et tradisjonelt selskap. LinkedIn er det sosiale nettverket for profesjonelle. Så hvordan tjener du penger på dette?

Stikkordet er plassering: jobben din her er i utgangspunktet å være en rekrutterer. Et annet slangbegrep ville være headhunter. Når du jobber som en uavhengig entreprenør på nettet, må du finne gode kandidater for å fylle bestemte stillinger i et selskap.

LinkedIn er en flott ressurs av åpenbare grunner, men den trenger ikke å være din eneste ressurs. Du kan bruke Facebook også, eller egentlig et hvilket som helst online nettsted som lar deg se på potensielle kandidater. Men LinkedIn er selvfølgelig det beste alternativet.

Du trenger vanligvis ikke å bekymre deg for hvordan den potensielle leien og selskapet vil forhandle om lønn eller timer eller til og med andre intervjuer. Hovedjobben din er å levere en flott person til et første intervju.

Når du har gjort det, får du betaling for å finne noen av selskapet. Nå er tingen du trenger å få et selskap til å ansette deg først, og for det meste får du bare betalt hvis du leverer noen med hell.

Den gode delen av det er at du lettere kan ansettes, da det er en sikker innsats for selskapet. Den dårlige nyheten er at hvis du mislykkes, får du ikke betalt. duh.

Vær oppmerksom på at noen selskaper bare vil betale hvis de faktisk ansetter personen … du må være forsiktig når du forhandler med en bedrift for å sikre at poenget er klart!1 poeng

Element 95: Opprett et vurderingsnettsted

Hvordan vet jeg hva jeg snakker om? Vel, du leser denne artikkelen på vurderingsnettstedet mitt, ikke sant?

Vitser til side, å lage et vurderingsnettsted er en god måte å tjene penger på nettet. Lett? Nei. Som å lage et kupongnettsted, må du investere tid, energi og penger for å utvide nettstedet ditt.

Før du kutter meg, ja, den viktigste måten du vil tjene penger på et vurderingsnettsted er tilknyttede lenker og muligens annonseinntekter. Akkurat nå snakker jeg ikke om teknikken til tilknyttede lenker, men den spesifikke typen nettsted som fungerer bra med dem.

Så tinget med et vurderingsnettsted er at du må finne din nisje. Dette skal være noe du liker, slik at du kan jobbe hardt med det, men også noe som er mindre vanlig.

Når du har funnet din nisje, må du innse at det er mer sannsynlig enn ikke mange nettsteder verken i den nisjen eller ganske nær den. Det betyr ikke at arbeidet ditt er umulig: du trenger ikke å være 100% nytt.

Tross alt, hvis nok folk kjøper produkter i den nisjen for å skaffe deg penger med tilknyttede lenker, vil det være andre nettsteder som konkurrerer med dine. Du kan fremdeles slå konkurransen din ved å sørge for at nettstedet ditt er riktig optimalisert for søkemotorer (jeg har en liste over verktøy for det her!).

Et annet sentralt aspekt ved å drive et vurderingsnettsted er ikke å isolere deg helt fra konkurransen. Det enkle faktum er at hvis du spiller kortene dine, er det beste alternativet for alle å samarbeide.

Det vil bare være så mange kvalitetsnettsteder i din nisje. Hvis du nevner andre nettsteder på nettstedet ditt, og de nevner deg på deres, kan du både få trafikk og provisjoner. Hvis du kommenterer innleggene deres – samme idé.

Et av de beste tilknyttede programmene for gjennomgang av nettsteder spesielt er av Amazon.

Det kan virke overveldende med det første, men ikke bekymre deg. Gjennomgangssider brukes ofte til å tjene penger på nettet fordi de er gode på det. Du kan sjekke ut den enorme listen over bloggkampanjeteknikker for å komme i gang!2 poeng

Element 96: Start en blogg / nettsted og få annonseinntekter!

Jeg har snakket mer enn en gang om å bruke tilknyttede lenker for å tjene penger. Selv om det er en prøvd og sann metode, og som brukes på et enormt antall nettsteder, er det helt klart bare en av de populære måtene for blogger å få penger.

Den andre? ANNONSER.

Nå kan annonser være nyttige i å komplettere tilknytningsinntekten. Mange nettsteder tjener både på annonser og tilknyttede lenker.

Men hvis nettstedet eller bloggen din ikke er godt egnet for tilknyttede lenker (si at hvis du virkelig fokuserer på innhold som ikke involverer produkter), eller du bare ikke vil gjøre dem, er annonsering absolutt en velprøvd måte å tjene penger på nettstedet ditt.

Er det påvist for alle? Pokker nei. Men her er en oversikt over hvordan det kan fungere for deg:

Det er tre hovedmåter å få annonseinntekter fra nettstedet ditt. Den første er den som er beryktet: PPC-annonsering. Når du registrerer deg med en PPC-plattform, får du betaling hver gang en bruker klikker på en annonse. Noen ganger kan du få mer hvis klikket havner i et salg.

Ulempen med PPC er at du har en tendens til ikke å få mye penger per klikk, så det lønner seg bare hvis du får mye trafikk. Fordelen er at annonsene blir skreddersydd til publikum og i tråd med bloggens innhold, i tillegg til at det er relativt enkelt på slutten.

Den mest populære PPC-plattformen er Google AdSense. Og hvis du ikke vil bruke det (jeg vedder på at du bare vil gjøre det hvis du ikke klarer å få AdSense-konto), kan du til og med prøve BuySellAds.

Den andre måten er CPM-annonsering: CPM betyr her Cost Per Mille (kostnad per promille). Det er litt likt å betale per klikk ved at trafikktallene dine er det som betyr mest. Men i stedet for klikk som genererer pengene dine, er det synspunkter. Derfor “Mille” – vanligvis vil 1000 klikk gi deg en fast enhet av penger.

Den siste måten er å selge annonseplass direkte til annonsører. Dette kan være mye mer innbringende, men det er også langt mindre sikkert. Med PPC og CPM kan du i utgangspunktet beregne hvor mye du vil tjene med X trafikkmengde når du registrerer deg for en plattform.

Men når du reserverer plass til annonsører, må du stole på å kunne få interessen deres. Noen mennesker bruker til og med byråer for å overtale annonsører til å legge ut annonser på nettstedene sine.

Å gjøre dette er mindre automatisert enn PPC- eller CPM-annonseinntekter, men som sagt … hvis du trekker det av, kan det være lukrativt.0 poeng

Element 97: Vinn en logo designkonkurranse

Leste du gjenstanden jeg nettopp har gjort om navnekonkurransene til Squadhelp? OK, la oss ta det samme konseptet, men slår av navngivning for logodesign.

Det er ganske mange nettsteder som har denne typen funksjoner. Den mest kjente er 99 design. Jeg har allerede snakket om det litt tidligere som et generelt nettsted for frilansere for å utføre designarbeid, men det har også fått logo-konkurranser som kan være et godt alternativ for noen mennesker.

Et annet alternativ vil være logocontest.com, som er superenkelt å registrere seg hos som designer (selv om du fremdeles trenger å sende inn prøver for å bli godkjent som designer).

Designhill er veldig fokusert på konkurransedelen også, og den utvider konkurransene til mer enn bare logoer, men også andre aspekter ved design av nettstedet.

Som det gjelder for navnekonkurransen, vil jeg ikke anbefale dette som en inntektskilde å stole på. Det er bra for å bli føttene våte, for moro skyld og for litt ekstra penger. Selv om det er en annen fordel:

Designere som får det til å være “riktig”, kan være vanskelig å komme med. Så hvis du vinner en designkonkurranse, er det en god sjanse for at virksomheten som valgte deg vil ansette deg personlig for mer arbeid.0 poeng

Punkt 98: Vær en virtuell veileder

Å være en virtuell / ekstern veileder er en av de mer vanlige onlinejobbene. Dette er så åpent som det høres ut:

Du kan være veileder for et bredt spekter av emner, og hvis du er åpen for det, mer enn ett emne. Vanligvis fungerer virtuell veiledning slik at du jobber med en bestemt person eller en gruppe mennesker over en periode om et bestemt emne.

Mens mange mennesker vil ha virtuelle veiledere for barna sine, er mange mennesker du veileder også kundene, noe som betyr voksne.

Du kan også være veileder for visse klasser på en semesters lengde, eller veilede en generell ferdighet noen ønsker å ha. Du kan finne noen som vil bli veiledet gjennom en jobboppføring på nettet, eller du kan ha en venn eller en jevnaldrende som vil hjelpe deg med å lære noe og vil være villig til å betale deg.

Hvis du leter etter stillinger på nettet, har faktisk mange stillinger, og det samme gjør Upwork. Men det er noen nettsteder spesielt for virtuell veiledningsjobb:

Av disse er noen bemerkelsesverdige alternativer Tutor.com, TutorMe og A3 Tutors.

Betalingen varierer mellom plattformene du bruker, klienter du forhandler med, men basepengebetalingen er et sted nær $ 15 i timen. Å bli ansatt gjennom en stillingsannonse / forhandling med en klient vil vanligvis ha potensialet til å være mer lukrativt – du kan få betalt $ 40 eller mer i timen.

Men det er selvfølgelig risikabelt enn en plattform som jobber for å beskytte de involverte parter. Når du først har erfaring med å veilede på nettet, vil det sannsynligvis være lettere for deg å gå inn i veiledning eller lære personlig (hvis det er det du vil).

Ellers kan du begynne å bygge et frilanssted for deg selv som veileder. Det er uendelige muligheter.

Her er en annen mulighet:0 poeng

Punkt 99: Gjør gjestepost

Gjestepost er noe som mange først og fremst kjenner som en bloggkampanje-taktikk.

Men det er også en måte for frilansforfattere å tjene litt ekstra penger på mens de også bygger porteføljen. Gjesteposter er faktisk også kjent for å være et kjennetegn på fremtidige forfattere.

Så la oss komme til det:

Gjesteposter er akkurat slik det høres ut … når du legger ut på bloggen eller magasinet til en annen person eller gruppe. Selv om dette ikke nødvendigvis er tilfelle, vil du vanligvis være gjestepost på utsalgssteder som er mer populære enn dine.

Det er sant at du kan legge ut på mindre utsalgssteder som omtrent tilsvarer dine i størrelse, eller hvis du prøver å benytte deg av en ny nisje, kan de være mindre. Men vanligvis skal gjesteposter gi navnet og innholdet ditt til et større publikum, og dermed et nettsted med mer trafikk.

La meg være ærlig med deg: gjesteposter betaler vanligvis ikke massevis av penger. Det første er det første: De fleste blogger og utsalg som godtar gjesteposter betaler ikke deg for dem. For det andre, av de som gjør det, er pengene vanligvis ujevne, og du vil ha større konkurranse.

Når det er sagt, er det fortsatt et bredt utvalg av nettsteder som betaler for gjesteposter, omtrent hver eneste nisje og felt. Du kan sjekke ut denne listen for noen eksempler, men disse tingene endres hele tiden, så husk å dobbeltsjekke nettstedene du vil sende et innlegg til.

Vanligvis fungerer det slik: du finner et nettsted du vil sende til, og se på vanlige spørsmål eller retningslinjer for innsending av stykker. Noen ganger kan det være lurt å sende dem e-post for å forhøre seg. Vanligvis må du gi tonehøyde og CV eller CV for arbeidet ditt, så det kan være utfordrende for nybegynnere.

Men hei, vanskelige som det kan være for nybegynnere, forfattere som begynner å jobbe der ute i verden, vil synes det er verdt innsatsen: husk at du ikke bare tjener sidekontanter, men bygger din CV!1 poeng

Punkt 100: Prøv korrekturlesing

Dette er en type jobb som ikke har mange veletablerte nettsteder eller markedsplasser som kun er fokusert på nisjen. Det er i stor grad fordi korrekturlesing overlapper hverandre med online skrivejobber.

For hovedutfordringen rett utenfor flaggermus er å finne korrekturlesingsjobber til en pris som er akseptabel for deg. Mange ansetter for å skrive jobber på nettet, og mange av disse jobbene inkluderer ansvaret for korrekturlesing av ting som frilanseren ikke skrev (nesten alle av dem krever at du korrekturleser det du skriver selvfølgelig).

Så mange klienter der ute som ansetter en korrekturleser er litt mindre. Når det er sagt, er de fremdeles der ute. Vanligvis er dette folk og bedrifter som allerede har innhold de liker, men de vil bare ha et ekstra par øyne til å gre gjennom og gjøre mindre forbedringer.

Det jeg synes er mest vanlig på nettet for korrekturlesing, er mindre innholdsprodusenter: vanligvis individer, de liker å skrive sitt eget innhold og ønsker ikke å ansette noen til å skrive for dem … men de har heller ikke tid eller energi til å velg hver detalj fra det de produserer.

Og vanligvis ansetter disse menneskene til kortere sikteprosjekter.

Så det er den typen ting du sannsynligvis vil finne som korrekturleser på nettet. Så langt det er bra å se på, har Upwork dem hele tiden, men de har en tendens til å være kortere spillejobber. Hvis du rundt omkring i Google kan finne noen av de nyeste jobbinnleggene … husk at disse konsertene kommer og går ofte.

Mitt siste råd er å passe på for mye arbeid: korrekturlesing kan være enkelt, men det er fortsatt tidkrevende og det er mye press. Hvis den eneste jobben din er å sørge for at det ikke er noen feil, er enhver feil du savner verre enn vanlig.

Så du vil være grundig om det. Men realiteten i situasjonen er at fordi klienter ansetter en korrekturleser, ikke en skribent som også korrekturleser, kan de ikke være tilbøyelig til å betale mye.

Men hei, hvis du finner priser du har det bra med å jobbe med, er all makt til deg!1 poeng

Punkt 101: Gjør online oversettelse

Dette overlapper noe med forrige element fordi mange online oversettelsesprogrammer også vil innebære transkripsjon (men ikke nødvendigvis).

Og akkurat som noen plattformer eller klienter som ansetter for transkripsjonstjenester vil at du skal ta en test for å bevise skrivehastigheten, vil de fleste eller stedene som ansetter deg for oversettelse trenge bevis på evnen.

Så rett utenfor flaggermusen kan du finne mange oversettelsesjobber på nettet de vanlige stedene: Upwork, faktisk, og til og med Fiverr.

Men bortsett fra å bruke en generell frilansmarked for å finne online oversettelsesjobber, er det noen få nettsteder som ansetter oversettere du kan sjekke ut. Som vanlig vil jeg fremheve noen få:

Gengo er et av de mest populære oversettelsessidene der du kan søke. De har nok arbeid på de fleste språk.

LanguageLine er en av de største arbeidsgiverne for profesjonelle tolker og har eksistert i 37 år. Ikke alle jobbene er fjerntliggende, men mange er det – det er verdt å sjekke ut.

Verbal Ink er en annen fremtredende figur, men vær advart om at du må ta tester for å bli ansatt.

Mars Translation tilbyr språkoversettelsestjenester fra lokalisering av nettsteder til DTP-konvertering. Du kan begynne å tjene på oversettelsesferdighetene dine ved å bli med dem her.

Utenom større plattformer som ansetter oversettere, kan du også oppsøke selskaper som du tror ville ha behov for oversettere, og tilby tjenestene dine. Gå og få dem!1 poeng

Punkt 102: Gjør online dataregistrering

En av de største stereotypiene for kjedelig kontorarbeid er datainnføring. Vi ser en middelaldrende person i et avlukke, og beveger oss lite rundt på skjermen.

Hva om du kunne få betalt for å gjøre det fra komforten i hjemmet ditt og jobbe på dine egne timer? Det ville ikke være så ille. Heldigvis kan du prøve det.

Jeg har allerede nevnt en felles ressurs for dataregistreringsprogrammer: Amazon Mechanical Turk. Mange mikrojobs som er lagt ut der, innebærer dataregistrering, og de kommer ganske ofte også. Fiverr er en annen, selv om det er mindre vanlig.

Andre populære arenaer for eksterne dataregistreringsjobber er typene for crowddsourcing-nettsteder og selskaper som også ønsker evaluering av søkemotorer. Det er for eksempel mange datainnføringsjobber på Lionbridge.

Lionbridge

Jeg tror at et av de beste stedene for å finne datainnføringsjobber er faktisk og noen ganger ZipRecruiter. Jobbene som er lagt ut her, har en tendens til å være lengre enn de som er lagt ut på Upwork som du finner på Fiverr / Craigslist..

Lønnen varierer, men vanligvis kommer du ikke til å bli betalt massevis av penger for en dataregistrering. Når det er sagt, blir datainnføringsjobber lagt ut ofte nok til at du har muligheter når du trenger dem, og lønn vil være minst pålitelig selv om det ikke er mye.1 poeng

Punkt 103: Gjør forretningscoaching

Bedriftscoaching er noe du bare bør komme inn på hvis du føler at du er riktig kvalifisert. Du kan til og med ha en formell grad i coaching, men mer sannsynlig enn ikke, vil du stole på dine virkelige prestasjoner.

Den dårlige nyheten: det er ikke mange viktige etablerte nettsteder for å koble opp coaches med kunder. Det er en som heter Noomii, som du sjekker.

Den gode nyheten: uansett hvor det er en populær onlinejobb eller spillebord, er det oppfordringer til coacher.

Hvis du har en interesse i online business coaching, er det absolutt noe du kan oppnå. Du må bare være villig til å sette opp butikk som uavhengig trener. Dette betyr å lage et nettsted for deg selv, eller i det minste en sterk tilstedeværelse på sosiale medier.

Selv innen forretningscoaching er det mangfold. Du kan jobbe i alle nisjebedrifter du ønsker, så lenge de vil samarbeide med deg. Den gode nyheten er at jo mer du gjør, jo lettere blir det.

Du kan for eksempel ta en hvilken som helst eksisterende rådgivning eller coaching du har gjort, og få et uttalelse eller tilbud fra de tidligere klientene, og deretter legge det på nettstedet ditt. Når du begynner å få kunder online, kan du gjøre det samme med dem.

Og hvis du blir stor nok eller bygger et godt omdømme, kan du bytte fokus fra å finne forespørsler om trenere til å ta dem.

Det som er flott med alt dette, er at selv om du må gjøre mer leggarbeid på grunn av mangel på plattformer, så får du også beholde mer av det du lager. For eksempel, hvis du er en forretningscoach på Upwork, vil du lide 20% for plattformavgiften.

Det kan være bra for å få litt erfaring og ytterligere kvalifikasjoner, men utenom Upwork kan du belaste klienter det du ønsker for en Skype-økt eller PDF for å bygge en Shopify-butikk. Og du må bare betale det det koster å bruke verktøyene du vil bruke sammen med kundene dine!0 poeng

Punkt 104: Vær en online kondisjonstrener

Jeg vet hva du tenker: hvordan er dette en måte å tjene penger på nettet? Ikke ansett folk kondisjonstrenere i det virkelige liv, for personlig trening?

Det har du absolutt rett i mest kondisjonstrenere gjør sitt arbeid personlig. Men det er flere muligheter for trenere på nettet enn du tror.

For det første, tenk på hvem som ønsker dette: Vanligvis noen som vil ha bekvemmeligheten av en trener de ikke trenger å koordinere seg med for personlige treninger. Noen som de bare kan snakke med for å forbedre kondisjonen.

I tillegg er det en god sjanse for at den potensielle kunden din håper å betale mindre for online arbeid. Den lyse siden? Det er ikke sikkert du trenger så mange formelle kvalifikasjoner som du ville gjort i det virkelige liv.

Nå vil jeg også si at baksiden av dette er at du trenger å gjøre mer arbeid for å bevise din evne og ferdighet. Mens du bare kan sende en skriveprøve og fortsette for en online spillejobb, må du ha tydelige mellommenneskelige ferdigheter på toppen av erfaring for å bli ansatt som trener..

Du vil sannsynligvis ønske å dyrke et merke på nettet: kanskje lage din egen webside, men hvis ikke, i det minste kan du legge ut på Instagram eller YouTube med noen av dine treningsøkter, strategier, motivasjon osv..

Det er ikke veldig solide nettsteder for å koble online trenere med potensielle kunder, men jeg har et par ressurser som kan være nyttige for deg.

iBodyFit er et fremtredende nettsted for folk å skaffe seg personlige kondisjonstrenere, men de annonserer for øyeblikket ikke ansettelser – jeg vil si kontakt dem om det hvis du er interessert.

Fitness Mentors er ikke et sted å søke på, men et sted å bruke som ressurs:

Fitness mentorer

Det kan være en rimelig måte å få lisensen på hvis du er interessert i dette.

For det meste kommer du til å finne kundene dine på samme måte som de fleste frilansere online finner klienter. Så vær forberedt på å markedsføre deg selv og handle selvstendig! Selv om det kan være risikabelt, har du en god sjanse til å avregne en klient som er villig til å skaffe ut penger til et solid treningsprogram.1 poeng

Post 105: Vær en online diettist

OK, la oss være ærlige: baren for innreise her er ganske høy. Dette er noe du egentlig bare bør se på hvis: A) du er kostholdsekspert i den fysiske verden, eller B) du er i ferd med å være.

Årsaken er enkel: en kostholdsekspert er en ekspert på kosthold og ernæring. Omtrent halvparten av registrerte kostholdseksperter i USA har grader. I USA er uttrykket “dietist” eller “registrert diettist” beskyttet av Academy of Nutrition and Dietetics.

Poenget mitt er at du trenger å være en ekspert og kvalifisert i dette, ikke bare noen som leser mye om ernæring og brenner for helse.

Så, hvordan vil du tjene penger som kostholdsveileder? Selv om det er sant at du kan finne samtaler om hva som helst på generelle frilansmarkeder, vil det være forståelig at innlegg for online diettikere / kostholdsekspeditører blir sjeldnere.

Så jeg vil foreslå å få et nettsted eller tilstedeværelse på sosiale medier … liksom med å være en online kondisjonstrener, men enda mer. Du burde allerede har noen sertifisering eller pågår for å fullføre den.

Så hvorfor ikke bruke disse opplysningene på nettstedet ditt eller sosiale medier? Og derfra kan du finne og forhandle med potensielle kunder mye lettere.

Her er en annen idé: ha en ernæringsblogg. Det er mange av dem, men hvis du finner en passende nisje, kan du begynne å gjøre tilknyttede kommisjoner og annonseinntekter.0 poeng

Punkt 106: Gi sykepleiekunnskap eksternt

Snarere som forrige element, er oppføringslinjen høy: du bør vurdere dette bare hvis du er en registrert sykepleier, eller hvis du vil jobbe sammen med en.

Jeg er villig til å satse på at de fleste sykepleiere jobber i personlige jobber, der de kan få mest mulig ut av ferdighetene sine og også få mest betalt.

Men hvis du ikke jobber på heltid som sykepleier, men har legitimasjon, eller hvis du bare vil ha en ekstra inntektskilde, er det mange mennesker som ønsker å få tilgang til en sykepleier eksternt.

Vanligvis vil det beste alternativet være å se på et sykehus eller et forsikringsselskap, og se om de ansetter sykepleiere for å gi ekstern råd. Noe av dette kan være via telefonen, så ikke “online”, men du kan også bruke live chat og slikt.

Nå er det en fremtredende plattform for å finne ekstern medisinsk profesjonell jobb:

fonemed

Det er Fonemed. Fonemed handler om å arbeide for å gjøre helsevesenet og helseråd lettere å få tilgang til eksternt.

Det er ikke helt dedikert til å gi sykepleiere og andre helsepersonell eksterne jobber, men i prosessen med det generelle fokuset på ekstern helsetjenester hjelper det absolutt også.0 poeng

Punkt 107: Bli online finansiell konsulent

Dette er en stor en, folkens. La meg si det første, jobbene er der ute, selv om du i mange tilfeller trenger å lage jobbene for deg selv.

Det større problemet er at du må være forsiktig. Jeg anbefaler ikke at du går inn i dette flippant, og leter etter en kilde til raske kontanter. Folk som er villige til å ansette finansielle konsulenter gir disse konsulentene et stort ansvar.

Hvis det ikke skremmer deg, er dette noe positivt: deg ikke må styre hele eller til og med det meste av noens økonomi for å være en finansiell konsulent.

Det er god mulighet til å være konsulent for en del av en persons økonomi. Og ja, legg merke til at jeg sa person, ikke selskap.

Du kan være økonomikonsulent for et selskap eller en liten bedrift, men det kommer til å ha et tyngre ansvar. Så for det, bør du egentlig bare gjøre det hvis du er kvalifisert – hvis du allerede har erfaring med småbedrifter eller økonomikonsulent.

Men så langt som stillingsannonser og vanlige spillejobber, er det mange anmodninger om konsulenter for enkeltpersoner som søker hjelp med sin personlige og familiære økonomi. Det er også her du kan skinne: snakk om dine egne smarte økonomiske trekk, hvordan du har spart penger ved å gjøre X eller investert sikkert i Y, osv..

Her er en annen ting med økonomisk rådgivning: du kan ta langvarige eller kortsiktige konserter. For eksempel kan det hende du får en klient som bare vil ha noen kunnskapsrike, nøytrale råd om de skal gjøre X- eller Y-tiltak.

Du kan også få noen som ønsker litt hjelp til å administrere aksjeinvesteringer i et par år, eller til og med på ubestemt tid.

Poenget mitt er at den elektroniske verdenen er vid åpen – og som med andre ting, oppfordrer jeg deg til å skape et rom for deg selv på nettet for å markedsføre deg selv som en konsulent!0 poeng

Punkt 108: Virtuell CxO

Du kan være forvirret over hva en CxO er. Vel, tro det eller ei, du vet nøyaktig hva det er:

CxO her betyr bare enhver ledende stilling – jeg bruker “X” som en variabel (dvs. C_O). Så i dette tilfellet mener jeg å være en virtuell administrerende direktør (Chief Executive Officer), CFO (Chief Financial Officer), COO (Chief Operations Officer) eller CMO (Chief Marketing Officer).

Og mens du har rett i å gjette det mest for tiden foretrekker bedrifter å ha de viktigste medlemmene som jobber fysisk på et kontor, det er fremdeles mange selskaper som nå er åpne for å ansette høyt rangerte medlemmer for virtuelt arbeid.

Det viktigste er at du er kvalifisert. Før du blir motløs, trenger du ikke være COO eller CFO for et større selskap – selv om du er velkommen til.

Det er mange små og mellomstore bedrifter, inkludert mange nystartede selskaper, som først og fremst søker etter kvalifiserte personer som er interessert i deres arbeidsliv. Å jobbe praktisk talt er et kompromiss mange mindre virksomheter er villige til å inngå, så lenge de får en kvalifisert offiser.

Når det gjelder steder å finne dette arbeidet, er det mest avhengig av din egen evne til å nettverk og bruke LinkedIn eller andre hovedjobbtavler. Det vil være innlegg for Chief _ Officers på faktisk.com, men mye vil være for personlig arbeid.1 poeng

Sak 109: Online markedskonsulent

Dette er den slags ting jeg foreslår at du bare går inn i hvis du har solid erfaring med markedsføring. Men før du blir redd og hopper over neste vare, bør du tenke på hva markedsføring innebærer:

Når du hører “markedsføring”, tenker du sannsynligvis på annonser og e-post. Ja, mye markedsføring gjøres via e-post, annonser og sosiale medier. Men det er mye mer enn det.

Markedsføring kan omfatte webdesign. Det inkluderer søkemotoroptimalisering (SEO). Det kan også omfatte skriftlig innhold. Det kan inneholde massevis av diverse ting så lenge de peker mot et selskaps mål.

Poenget mitt her er at du kanskje er mer rustet til å være markedskonsulent enn du er klar over. Kanskje du ikke vet hvordan du lager en markedsføringstrakt (se over) … men du kan være en ekspert på SEO. Eller du kan være veldig flink til å komme med skriftlig innhold.

Du kan bruke dine eksisterende ferdigheter for å hjelpe bedrifter i ditt felt med å markedsføre seg online. Målrette selskaper som du vet du kan hjelpe deg med kompetansen din.

Hvis du nå har markedsføringsevner utover et enkelt fagfelt, så mye bedre. Mennesker som deg er etterspurt. Faktisk ansetter markedsføringsselskaper hele tiden disse dager.

Men det er for en annen artikkel. Akkurat nå sier jeg at du bør være kreativ med dine egne evner, og tilby små bedrifter (eller større hvis du kan takle det) et ben oppi noe du vet at du kan hjelpe dem med.

Jeg vil på en måte foreslå at selv om du planlegger å gjøre dette eksternt, er lokale virksomheter et bra sted å starte. Det er fordi du kjenner området og kan snakke med lederne med delt bakgrunn og kunnskap om hvor virksomheten opererer.

Hvis du vil gjøre alt på nettet, kan du gå til en liten bedrift du liker, i et felt du liker, og la din lidenskap og lyst til å hjelpe selskapet vokse til å snakke for seg selv (sammen med din erfaring).1 poeng

Punkt 110: Kjør Facebook-annonser

Dette er en slags utlegning av markedsføringskonsulentrollen ovenfor.

Dette er mye mer fokusert på en bestemt ting, noe som betyr at du enten kan ta inn mindre penger eller mer, avhengig av hvordan du spiller kortene dine (å få et selskap til å betale deg litt penger for en smal spillejobb, kontra å få et selskap til betaler deg mye i forhold til din innsats).

Det handler om Facebook-annonser: De er enorme. De er store fordi de er veldig effektive. Kanskje du kan synes at en annonse på Facebook har aldri fått deg til å kjøpe noe, men tallene viser at Facebook-annonser faktisk påvirker salget. Tross alt ville ikke Facebook være et av verdens største selskaper hvis annonsene deres ikke fungerte.

Facebook-annonser er av spesiell verdi for små bedrifter, fordi de har lave oppføringskostnader. Spesielt er det ingen minimumsbeløp en bedrift trenger å bruke på annonser.

Men selv om Facebook-annonser er bra for små bedrifter, blir de fortsatt ikke brukt så mye de kan være. Og det er fordi eiere av små bedrifter er opptatt med å drive små bedrifter. De fleste små bedrifter vil ganske enkelt ikke ansette en markedsekspert på heltid.

Men hvis du kan kjøre Facebook-annonser for små bedrifter, vil du treffe en flott nisje. Dette er noe de fleste små bedrifter har råd til å gjøre, spesielt fordi de kan bruke hvor mye de vil.

Så slik ville det fungere: Du når ut til små bedrifter og tilbyr tjenestene dine til de som ønsker å nå nye kunder gjennom Facebook-annonser. Hold det enkelt: selskapet kan betale budsjettet de føler seg komfortable med.

Det meste av det budsjettet vil være for annonsene i seg selv – du vil kjøpe dem – og en liten del av det vil være din avgift (vanligvis 10% til 20%).

Nå kjør så mange ganger, og du kan tjene anstendige kontanter som hjelper små bedrifter med å utvide rekkevidden, uten å måtte være markedsførere på heltid.1 poeng

Punkt 111: Vær en online reisekonsulent

Jeg skal innrømme at dette er en ganske smal online spillejobb, men hei, jeg er sikker på at i det minste noen av dere som leser dette kan gjøre det.

Generelle kvalifikasjoner: hvis du reiser mye, elsker å reise og er ganske flink til å finne gode priser og planlegge turer.

Hvis disse tingene er sanne, vil jeg si at en tredjedel av slaget allerede er vunnet. For resten av slaget vil jeg foreslå å bygge et rom på nettet for deg selv for å bevise dine evner.

Kanskje hjelpe dine venner og kolleger med å få gode fly- og hotelltilbud. Få deretter uttalelser om nettstedet ditt, og be dem om å anbefale deg til vennene sine hvis de syntes du gjorde en god jobb.

Du kan til og med lage en Facebook-gruppe, Instagram-side eller LinkedIn-gruppe for ditt merke. Slik du får folk til å være med? Du sørger for at gruppen / siden din alltid har de siste tilbudene.

Det fine med dette er at du kan begynne i det små å gjøre det du allerede er flink til, og derfra bygge det ut til den størrelsen du ønsker.

Et annet alternativ er å finne en jobb på nettet. Og nei, jeg mener ikke bare å finne en klient eller spillejobb på nettet, men å finne en faktisk ekstern jobb. Det er mange selskaper – vanligvis feriesteder, hoteller og reiseselskaper – som ansetter eksterne reisebyråer.

For å komme inn på den kjøligere “konsulent” -siden av virksomheten, må du imidlertid gjøre litt arbeid!0 poeng

Post 112: Andre typer coaching og rådgivning

Jeg vet, jeg har nettopp listet opp en rekke mulige alternativer for online rådgivning og coaching. Jeg listet dem opp enten fordi de var nisjet ting du kanskje ikke har tenkt på før, eller fordi de er populære ting du absolutt har hørt om før.

Men nå skal jeg kaste lys over det generelle feltet innen online rådgivning og coaching, og noen andre mulige alternativer!

Saken er at så langt dette feltet går er fantasien din i hovedsak grensen. Hvis nok folk gjør noe, kommer det til å være en prosentandel av de menneskene som vil betale for å bli bedre på det. Det kan være en forenkling, men det er egentlig sant.

Selv om det grunnleggende for å markedsføre deg selv som coach og skaffe kunder kan være den samme bransjen til bransjen, er det noen ting du ønsker å passe på, eller legge vekt på mer eller mindre avhengig av felt.

Hvis du tilbyr tjenester i et felt med mye ansvar, som økonomi eller medisinsk rådgivning, har du absolutt legitimasjon og opplæring (som sagt). Noen andre felt der det kan være nyttig: skatterådgivning (dette overlapper med skatteforberedelser, som jeg skal gå over senere); miljø / bærekraft rådgivning; politisk og kampanjekonsulent; rådgivning innen eiendom; juridisk rådgivning.

I tillegg er det mye rom i kreative sysler. Du kan lære noen hvordan du spiller et instrument eller hvordan man maler. For kreative sysler, spesielt de som er prangende, kan du virkelig bruke videoer og gallerier for å bevise dine ferdigheter.

Selv om du kan bruke Udemy eller til og med YouTube og Instagram for å være vertskap for instruksjonsvideoer, vil disse mediene være spesielt effektive for tegning eller musikkopplæring.

Tjener du gode penger på tilknyttet nettsted? Bra, så tren noen som vil bygge eller forbedre nettstedet sitt. Annonseinntekter? Samme ting. Selv om du kanskje synes at en grad i virksomhet eller markedsføring er nyttig her, er håndgripelig suksess din største eiendel i landingskunder.

Virkelig, mulighetene er uendelige, og jeg kan ikke liste dem alle. Hvis du er gründer nok, kan du til og med lage en ny type konsulentjobb!0 poeng

Punkt 113: Bruk generelt en betalt abonnent / crowdfunding-side

Du er sannsynligvis allerede kjent med crowdfunding: når en gjeng mennesker chipper inn en liten sum penger på nettet for å bidra til et større økonomisk mål.

Nå er det ganske mange nettsteder av denne typen, og jeg vil bruke de neste par artiklene på å gå over dem – ettersom det er noen forskjeller synes jeg er viktig.

Men før det, la meg forklare litt mer: noen crowdfunding-nettsteder virker ikke akkurat som crowdfunding-nettsteder, og linjene blir uskarpe. Dette er nettsteder som ikke fokuserer på enkeltprosjekter så mye som de er fokusert på pågående abonnementer på innhold.

Noen eksempler er Patreon, OnlyFans og Kofi. YouTube forgrener seg også til dette. Noen eksempler på prosjektfokuserte nettsteder er GoFundMe, Kickstarter, IndieGogo. Selv om skillene selvfølgelig ikke er like pene som jeg gjør dem til å være, er det grovt sant.

Fordelene med disse nettstedene er at du kan utnytte kraften til store tall via internett, og du trenger ikke å be om mye penger. For eksempel prøver du ikke å få noen til å ansette deg for noen hundre. Du prøver å få hundrevis (eller mer eller mindre) til å betale noen få dollar.

Det varierer, men generelt trekker disse nettstedene ut en prosentandel av inntektene dine. Og du må være ekstremt nøye med å ikke selge bidragsyterne BS. Men når det er sagt, er det en rekke muligheter tilgjengelig!0 poeng

Punkt 114: Bruk Kickstarter

Kickstarter er det de fleste av oss tenker på når vi hører begrepet “crowdfunding.” Men det har fremdeles noen viktige forskjeller sammenlignet med de andre alternativene her.

Her er det grunnleggende:

Kickstarter er for enkeltprosjekter, så du vil ikke be om abonnement. Kickstarter er også relativt streng på å se på crowdfunders, forståelig nok, men dette betyr at noen ikke kommer inn.

Det er viktig at Kickstarter er alt-eller-ingenting. Mening, du oppfyller målet ditt, eller så får du ingenting. Avgiften er 5% av midlene du samler inn (så du har ikke gebyrer hvis du ikke oppfyller finansieringsmålet ditt).

Her er den viktige delen:

kickstarter

Det som gjør Kickstarter til et godt alternativ for mange av dere, er at det ikke er ment for veldedighet. Så hvis du prøver å legge ut et enkelt, sterkt prosjekt, er Kickstarter en fin måte å gjøre det på.

La oss sammenligne det med et annet alternativ:0 poeng

Element 115: Bruk GoFundMe

GoFundMe er et av de andre berømte crowdfunding-nettstedene, men det er veldig forskjellig fra Kickstarter så langt det gjelder deg, den potensielle inntjeneren. Her er hovedforskjellen:

GoFundMe

Jepp. GoFundMe er GRATIS – ingen plattformsavgift eller kutt i det du gjør. Det er fremdeles korttransaksjoner, men det er uunngåelig. Og dets ikke alt eller ingenting.

Men før du blir spent på hvordan du kan samle inn penger gratis, må du ta hensyn til den andre delen i meldingen: “for folket og får deg til å bry deg om.” Se, der Kickstarter ikke er ment for innsamling av veldedighet, er GoFundMe sterkt orientert om det.

Nå er det viktig å merke seg at GoFundMe ikke er så strenge om hva du kan lage kampanjer til. Men generelt er kampanjene for ideelle organisasjoner, så vær oppmerksom på hvordan du vil bruke den.1 poeng

Punkt 116: Bruk Indiegogo

Indiegogo er den siste av de “store tre” crowdfunding-nettstedene. Det var et av de første nettstedene som ga crowdfunding-modellen, så den har vært i spillet en stund. Det er også den mest kjente for å være orientert mot gründermål.

Mens du ville brukt Kickstarter for et kreativt prosjekt (som kan omfatte virksomhet), og GoFundMe til generelt nonprofit-bestrebelser (men ikke nødvendigvis), handler Indiegogo om å skaffe penger til virksomheten.

Her er en annen ting som skiller det ut:

Indiegogo

Mens Indiegogo for det meste er kjent for finansieringen av kampanjestil, og selv om det er det det meste startet med, kan du også fortsette å øke kampanjen selv etter at du har oppfylt kampanjemålet ditt..

Selv om det er en viss variasjon, krever Indiegogo generelt et gebyr på 5%.

Nå kan du være litt uklar hva forskjellene er mellom Kickstarter og Indiegogo, bortsett fra den generelle “vibe” eller kulturen på nettstedene..

Hovedforskjellene er som følger: Indiegogo er ikke alt eller ingenting med mindre du vil at det skal være; du kan beholde finansiering etter at du har oppfylt målet ditt (som beskrevet); du kan få finansiering fra omtrent overalt i verden; og godkjenningsprosessen er enklere.

Det er faktisk Nei godkjenning eller søknadsprosess. Du kan se en fullstendig liste over forskjeller her.

Men nå er det på tide at vi kommer inn på de mindre kjente områdene med crowdfunding, som uskarphet i abonnement …0 poeng

Punkt 117: Bruk Patreon

Patreon er den mest fremtredende abonnentplattformen for publikum, men til tross for det har mange mennesker aldri hørt om det. Her er avviklingen:

På Patreon betaler folk et månedlig abonnement for innholdet ditt. Patreon har en 5% plattformsavgift, og du kan sette deg mål, men ingenting skjer hvis de ikke er oppfylt.

Nå er en av hovedforskjellene mellom Patreon og de to neste plattformene at Patreon lar deg opprette medlemskapsnivåer. Noen innlegg kan gjøres tilgjengelige for alle, noen bare for en viss nivå.

Du kan også sende belønninger / hva du produserer til folk utenfor av Patreon, men nøkkelen er at Patreon lar deg se din lagdelte medlemsliste.

Dette betyr at du ikke trenger å finne det en søt sted som ikke spør for mye eller for lite om mennesker. Du kan angi et nivå på inngangsnivå som et stort antall mennesker har råd til, og et nytt nivå for mer dedikerte fans å bruke ekstra, og så videre og så videre.

Merk at du ikke gjør det ha å ha flere lag. Den mest populære skaperen på Patreon er en podcast som bare tilbyr en $ 5-nivå.

Merk også at Patreon har et alternativ til den månedlige abonnentmodellen:

patreon

Modusen per oppretting er ganske lik de forrige plattformene jeg viste deg. Men Patreon er mest kjent og brukt for den månedlige modellen.

Du kan bruke Patreon til massevis av forskjellige ting, men det er i stor grad for kreative bestrebelser – i det minste, det er slik kulturen er. De fleste skaperne bruker Patreon til podcast, kunstverk, fotografering, cosplay og musikk. Skjønt, det er neppe grensen.

Lær mer her!0 poeng

Element 118: Eller bruk OnlyFans

OnlyFans er en konkurrent med Patreon, men det er mye enklere.

Dette vil vise deg essensen:

OnlyFans

OnlyFans er, i likhet med Patreon, først og fremst basert på en månedlig abonnementsmodell for skaperne. Imidlertid er OnlyFans det bare for månedlige abonnementer på vanlig innhold, og det er ingen nivåer.

Ulempen? Du mister fleksibiliteten ved å ha billigere alternativer for større mengder mennesker og dyrere alternativer for mer dedikerte mennesker. Du har en størrelse som passer for alle priser og innhold.

Enkelheten er imidlertid en fordel for seg selv. Abonnentene dine trenger ikke å bekymre seg for hva den beste avdelingen er – bare om det er bra å betale den ene prisen for en måned.

En annen forskjell er at OnlyFans har en fremtredende “tips” -funksjon, der fansen din enten kan tippe innleggene dine eller bare tippe kontoen din til et beløp de ønsker.

Nå kan jeg ikke lyve for deg – OnlyFans er berømt for å bli brukt mye av voksne innholdsskapere. Men hei, vi er voksne her, og jeg sier bare at OnlyFans er et alternativ for å tjene penger på nettet.

Nøkkelen er at OnlyFans ikke bare er for den sektoren eller innholdet, og det er fremdeles et solid alternativ hvis du lager kunst eller musikk eller noen av vanlige produkter.0 poeng

Punkt 119: Eller bruk Ko-fi

Ko-fi er mindre kjent enn OnlyFans og Patreon, i det minste i USA, men det er ganske likt mens jeg beholder noen viktige forskjeller. Her er det grunnleggende:

Ko-fi-navnet er basert på ideen om at tilhengerne dine skulle kjøpe deg en kopp kaffe. Prisene varierer selvfølgelig, men egentlig er det startprisen for support – ganske små.

Her er et par store forskjeller:

Ko-fi får direkte betalt

Betalingen er øyeblikkelig, og det er ingen plattformsavgift. Du kan lage innsamlingsmål, men det er ikke påkrevd og ikke alt eller ingenting.

En annen stor forskjell er at Ko-fi ikke er sentrert om abonnement slik Patreon og OnlyFans er. Du hadde i utgangspunktet satt opp en side, vist frem noe arbeid, og hvis folk liker det, kan de betale deg litt som et show av støtte.

Du kan imidlertid også tilby abonnement for en månedlig inntekt og ta provisjoner. For å gjøre disse tingene, må du imidlertid betale for Ko-fi Gold. Det starter på $ 6 i måneden, og fjerner også Ko-fi-annonser, lar deg angi prisen på donasjoner og tilby nedlastinger fra høyt nivå (i tillegg til de andre tingene jeg nevnte).

At du kan tjene donasjoner uten gebyr for det kreative arbeidet ditt er stort, men det er verdt å vurdere om gebyret på $ 6 i måneden er mer kostnadseffektivt for en abonnementsmodell sammenlignet med at Patreon eller OnlyFans tar en fast prosent av inntekten.

En annen ting å huske er at Patreon og OnlyFans er større og det er mer sannsynlig at du får abonnement fra folk som allerede har kontoer med disse plattformene – så det kan være lettere å få penger på de større plattformene.

Når det er sagt, har Ko-fi absolutt noen gode egenskaper som kan hjelpe deg med å tjene penger på nettet! Og jeg tror det pakker opp delen om publikumsfinansiering og abonnementsplattformer!1 poeng

Punkt 120: YouTube-kanaler (generelt)

Saken med de siste sidene jeg snakket om, er at de er ekstra effektive hvis du er en internettpåvirker. Enkelt sagt er en influencer noen som har et stort følge på internett.

De neste par varene handler om hvordan man kan tjene penger på nettet som influencer, inkludert på YouTube. Men saken med YouTube er at du kan tjene penger på det selv bortsett fra innflytelsesmannens sponsorside av ting.

Og fordi alle prøver å bli populære på YouTube, skal jeg snakke om hvordan du kan tjene penger på YouTube generelt her og om innflytelsesmannens måte i neste element. OK, klar?

Det første er det første: du kan tjene penger på YouTube indirekte. Med dette mener jeg at du ikke skulle tjene penger på YouTube selv, men å bruke YouTube som et middel til å øke inntektene.

Med andre ord kan du legge ut videoer som tiltrekker folk til merkevaren din. Du trenger bare en liten brøkdel av seerne dine for å øke kundetallet kraftig.

For det andre kan du tjene penger på annonseinntektene. Nå er dette noe YouTube er litt beryktet for: mange mennesker klager over det store kuttet YouTube tar, som er en gyldig klage.

Og mange kanaler i disse dager blir demonetisert for små brudd på copyright eller varemerke. Typisk er taperne av denne ordningen ikke store selskaper, men enkeltpersoner og små bedrifter – så vær forsiktig!

Likevel, hvis du gjør jobben din, kan du tjene penger på YouTube-annonsering (vanligvis kalt YouTube-partnerprogrammet). Den andre måten å tjene penger på å annonsere på YouTube er å bruke tilknyttede lenker:

Bruk i utgangspunktet det jeg sa om blogg for tilknyttet markedsføring tidligere på YouTube-kanaler, og dit går du.

Det knytter seg til å være en influencer på YouTube, som innebærer sponsing og inngå avtaler med andre selskaper. Så inn på den neste:0 poeng

Punkt 121: Vær spesifikt en YouTube-påvirker

Som jeg sa før, dette er ikke noe å gjøre for en rask pengene: du må jobbe hardt, være tålmodig og ta risiko … og virkelig liker det du gjør.

En av de største utfordringene er å legge ut godt innhold og legge det ut regelmessig – enn si all markedsføring og markedsføring som følger med det.

Men når du begynner å se kanalen din vokse, er det verdt å vurdere måter å tjene penger på ved siden av YouTube Partners-programmet jeg fortalte deg om.

Tilknyttede koblinger er bundet til å være en påvirker fordi når du bygger publikum, vil du sannsynligvis øke andelen av tilknyttede salgsprovisjoner. Men det er bare toppen av isfjellet:

Du kan også bruke plattformen din til å annonsere og markedsføre virksomheten din.

Men et av kjerneelementene ved å tjene penger som YouTube-påvirker er å bli sponset av selskaper for å annonsere produkter og tjenester.

Nivået på reklame du vil gjøre for dem varierer, som vil betale, så jeg kan ikke virkelig gi deg noen generelle tall. Imidlertid gjør mange mennesker det av en grunn – de har nådd nivået på popularitet som vil gi dem overskudd.

Du kan sjekke ut noen potensielle sponsorer hos Famebit. Det er gratis å bruke og vil kun belaste når du blir sponset … på det tidspunktet, gratulerer!0 poeng

Punkt 122: Vær en influencer på Instagram

Selv om det grunnleggende om å påvirke på Instagram vil være det samme som å påvirke på YouTube, er Instagram verdig sitt eget sted bare for det faktum at det er et STORT knutepunkt for påvirkeraktivitet.

Faktisk vil jeg si at Instagram er det folk flest tenker på når de tenker på begrepet “influencer.”

Nå, jeg er litt skeptisk til antallet folk kaster ut, og jeg tror ikke det er godt bevist tall for hvor lønnsomt det å være påvirker på Instagram er. Men det er noen beregninger som virker lovende.

Digitalmarketing.org forteller oss at Instagram-påvirkere belaster merker mellom $ 75 og $ 3000 for et Instagram-innlegg, med gjennomsnittskostnaden for en influenser på mellomnivå til $ 271 per kostnad.

Og en mikropåvirker, som betyr noen med mindre enn 1000 følgere? Gjennomsnittet er $ 83 for annonsering.

Ta disse tallene med et saltkorn, men se fortsatt på dem:

sosiale mediepåvirker koster

Poenget her er at selv om du ikke har en million følgere, har du fortsatt en god sjanse til å få et sponsing.

Det viktigste er å sørge for at du i det minste øker tilhengere og at innleggene dine er engasjert i. Det er ikke nok å ha medfølgende telling – innleggene må gjøre sin rettferdige del!0 poeng

Punkt 123: Samme som over, men gjør det med Twitter

Å tjene penger på Twitter er forskjellig på noen viktige måter fra å tjene penger på Instagram eller til og med YouTube. Mens Twitter også er et sosialt nettverk nettsted, og mens Twitter gjør har mange bilder, er fokuspunktet “tweeten.”

Vi er alle kjent med hvordan Twitter fungerer, så jeg får hoppe på hvordan du kan tjene penger på Twitter.

Den store overlappingen med Instagram ligger i mengden av følgere og generell rekkevidde. Jo flere følgere du har på Twitter, desto mer sannsynlig vil en sponsor verdsette tweetsene dine.

Som på Instagram kan kjendiser og store påvirkere få betalt massevis av penger per tweet. Du må gjøre det på den harde måten: du må få et følgende som er i kontakt med deg. Og før jeg leder deg videre, vet at Twitter generelt har mindre sponsoraktivitet enn Instagram.

Men det er en annen måte å tjene penger på Twitter!

På den måten er en jeg snakket om, men for nettsteder: tilknyttede lenker. Det fungerer på samme måte som det ville gjort gjennom et nettsted, og du kan til og med bruke nettstedet eller bloggen din sammen med Twitter-kontoen din. Tweet sammendrag av artiklene dine og inkluder tilknyttede lenker i dem.

Tross alt kan det være lettere å få folk til å se på en kort tweet enn en hel artikkel på nettstedet ditt!0 poeng

Punkt 124: Start en podcast og få sponsorer

Ja, ja, overlapping, overlapping … sikker, det er likheter mellom dette og de forrige emnene. Men det har noen store forskjeller:

De to største forskjellene: 1) du ikke har video (sannsynligvis), og 2) du er oftere enn å ikke be folk lytte til noe lenge.

Selv en kort podcast-episode ville være rundt 10 til 15 minutter. I internettets alder er det vanskelig å be folk om å konsumere lyd i så lite som 15 minutter. Eller er det?

Husker du hvordan jeg sa Twitch og lignende plattformer vanligvis ser strømmer gå i timevis? Det fantastiske er å se hvordan et langformet videoformat har blitt veldig populært i en tid vi tenker på som preget av korte oppmerksomhetsspenn.

Podcast er ganske lik streaming i den forstand. Podcast har eksplodert i popularitet, og i disse dager har alle en … og folk lytter fortsatt til tross for at det bare er timer med lyd.

Selv om du vil undersøke din nisje, ser det ut til at det er en viss verdi å få et mindre antall dedikerte mennesker til å lytte til lengre podcaster enn et større antall uinteresserte mennesker som lytter til korte episoder..

Selv om det igjen er, avhenger det virkelig av feltet ditt – begge kan fungere. Er du interessert i å gi en daglig eller ukentlig orientering om hendelser i ditt felt, eller kommentere lang form? Tenk på disse vilkårene om hvordan du vil at innholdet skal formateres.

Så jeg håper denne konteksten setter scenen for deg: det er en god epoke for podcast, men det er også mange utfordringer.

Et raskt ord på publikum: alle kan høre på en podcast mens de pendler til jobb eller skole. Men hvis mange av publikummet ditt er lastebiler eller leveringssjåfører, kan de lytte til mye mer enn noen som jobber på et kontor. Det kan være lurt å anta at alle kan finne fritid til å lytte til noe … men vær forsiktig!

Nå er det å få podcast-sponsorer stort sett likt å få sponsorer på Twitch eller YouTube. Generelt kan du gjøre følgende: 1) selge og markedsføre annonseringsplasser selv, 2) vente på at annonsører kommer til deg, 3) samarbeider med podcast-verten for å få sponsorater.

Det er mange nyanser i å få annonsører og sponsorer involvert i podcasten din, så jeg anbefaler å sjekke ut denne lenken for å lese mer.

En siste merknad: du kan bli sponset av lytterne! Mange innholdsprodusenter og podcastere velger å gjøre dette, så tenk på abonnent- og publikumsfinansieringsplattformene jeg nevnte tidligere. Patreon er super populær spesielt for podcastere.

Faktisk, sjekk ut denne listen over Patreons toppinntekter:

topp patreon skapere

Den første på listen? En podcast (og ja en podcast som tjener nesten $ 140 000 per måned). Jim C. Svømme, på 4. plass? Han lager videoer som ærlig talt kommer nær podcasting-feltet. 5. plass? En podcast.

Poenget mitt her er at du kan sponset på mange måter med en podcast, så hvorfor ikke gjøre det, og begynne å snakke om noe du brenner for?0 poeng

Element 125: Tjen med Medium Partner-programmet

Selv om sosiale medier er gode, er det kanskje ikke ditt foretrukne uttrykksmedium. Kanskje liker du å skrive gjennomtenkt materiale. I så fall kan det foretrukne mediet ditt være … Medium!

Du har kanskje hørt om Medium, men du har kanskje ikke brukt det. Medium får navnet fra ideen om at det er et “mellomstor” blogformat. Mens noen blogger kan være veldig lange, og Twitter er veldig kort, er Medium for å dele disse mellom brikkene.

Hvis du nå elsker å skrive, men også vil tjene penger på det, kan det være et flott alternativ å bruke Medium Partner-programmet.

Det er ganske tydelig. Du trenger bare å blogge slik du normalt ville gjort. Aktiver distribusjons- og inntjeningsinnstillingene, og du vil automatisk være kvalifisert for programmet.

Mediums team av redaktører og kuratorer ser på mange innhold på stedet daglig, og hvis en av historiene dine oppfyller redaksjonelle standarder, vil den bli anbefalt til folk som leser lignende emner.

Og derfra? Så skjer dette:

Medium Partner Program

Lønnen din vil i utgangspunktet være avhengig av hvor dypt middels lesere engasjerer seg med innholdet ditt. Og lønna? Det varierer:

En middels lesers abonnementsavgift vil bli distribuert til forfatterne og historiene som samhandles mest. Så jo mer en gitt leser leser tingene dine, desto mer vil abonnementsavgiften gå til deg.

En abonnementsavgift er $ 5 i måneden, så det er ikke akkurat et tonn penger. Som med mange ting på denne listen, regner du på å få store mengder mennesker til å få disse tallene til å fungere for deg.

Men det beste med Middels partnerprogram er fokuset på kvalitet. Mange innholdsskapere blir forståelig slått av av hvor mye de trenger å stole på å annonsere for penger.

Og hvis du er en forfatter, er det en god sjanse for at du ikke er forelsket i clickbait. Medium Partner-programmet er en god måte å tjene penger på forfattere som ønsker å opprettholde sin kunstneriske integritet.0 poeng

Punkt 126: Bruk SoundCloud Premier-inntektsgenerering

Dette er mindre en måte å selge musikk på enn det er en måte å få betalt for musikk du produserer. Ja, det er en forskjell.

Hvis du er musiker, har du definitivt hørt om SoundCloud. Det er ikke bare at nettstedet er populært. Det er også slik at flere artister har blitt berømte og oppnådd ekte suksess innen musikk på grunn av deres SoundCloud-popularitet.

Den mest kjente av disse er Chance the Rapper. Et par andre inkluderer XXXtentacion og Lil Pump, men det er mange flere som har oppnådd mindre, men bemerkelsesverdige suksessnivåer.

Det må være en selvfølge at for disse menneskene er deres viktigste kilde til penger fra deres suksess etter å ha mottatt berømmelse fra SoundCloud. I dette tilfellet var berømmelse motoren … så selv om det kan være ideelt for deg, bør du ikke forvente at inntekten bare kommer fra SoundCloud-inntektsgenerering.

Nå som det er ute av veien, la oss fokusere på hvordan det fungerer:

For å kvalifisere deg, må du være en uavhengig skaper. Dette betyr at du må være 100% eierskap til musikken du legger ut og rettighetene til den. Podkaster eller mikser kvalifiserer ikke for tiden.

Du må også være SoundCloud Pro eller SoundCloud Pro Unlimited-abonnent, og må ha minst 1000 kvalifiserte strømmer fra den siste måneden. Bare strømmer fra visse land kan være kvalifiserte – du kan sjekke listen her.

Snarere som Middels partnerprogram, kommer pengene dine fra en inntektsandel, og de er basert på antall strømmer du får. Jo mer sangene blir streamet, desto større blir det for en andel.

Bare vær oppmerksom på at du bare får betalt for strømmer som skjedde etter du meldte deg på Premier … så det er ikke tilbakevirkende kraft (noe som gir mening).

Åpenbart varierer lønnen, og jeg kan ikke gi deg et solid tall. Men hvis du allerede planlegger å legge musikk der ute, hvorfor ikke investere i SoundCloud Pro for å få sporene dine inntektsgenerert? Den andre likheten dette har med Medium, er at du ikke stoler på annonser, og du stoler på lytterne dine.1 poeng

Punkt 127: Utlån til jevnaldrende

Peer to peer utlån, også kjent som P2P utlån, er et unikt online fenomen. Teknisk trenger du ikke internett for å få det til å fungere, men veksten og nåværende målestokk skyldes absolutt internett.

P2P-utlån er slik det høres ut: praksisen med å matche jevnaldrende slik at de kan låne og låne av hverandre. Vanligvis er det slik at det går på et P2P-utlånsside for å låne eller låne ut penger fra en enkeltperson eller bedrift.

Og hvorfor vil du gjøre dette?

Vel, P2P utlån nettsteder er mindre regulert enn banker i den “virkelige verden” er. Låner du, kan du låne til lavere rente. Hvis du er långiver, kan du tjene høyere avkastning sammenlignet med spareprodukter eller investeringsprodukter som banken din tilbyr deg.

Den store risikoen er at låntaker vil misligholde … mange lån på P2P-nettsteder er usikret. P2P-plattformer gjør det imidlertid enklere å sikre lån ved å få låntakere til å tilby noen av eiendelene sine som sikkerhet.

Vanligvis vil du som utlåner på et P2P-nettsted konkurrere med andre långivere for å få en låner med god kreditt eller pålitelighetsnivå – noe som betyr at du vil konkurrere om å redusere renten.

P2P-utlån er regulert i ulik grad i forskjellige land og provinser / stater, så husk å sjekke din egen lov først!

Nå skal jeg gå gjennom noen av de beste alternativene.

Den ene er Upstart: Upstarts lån begynner på minimum $ 1000 og maks ut på $ 50,000. Så hvis du skal låne ut med dem, ikke forvent å mikrolån til noen. April begynner på 8,85%.

Et kjennetegn ved Upstart er at det er mer tilgivende når det gjelder kreditttillit: en lånekredsberettigelse er også basert på utdanning og jobberfaring. Dette betyr at du har en viss risiko, men også en større andel av folk som ikke låner fra banker.

oppkomling

I tillegg bruker Upstart mye solid teknologi og har mye penger på å gjennomføre det. Og det beste med Upstart er at den har betydelig mindre mislighold enn de fleste banker og konkurrerende P2P-plattformer.

Funding Circle er et annet alternativ: Måltakeren er britiske småbedrifter, men andre lands småbedrifter kan bruke det hvis de er i USA, Tyskland eller Nederland.

Statistikken til Funding Circle er forbløffende: siden 2010 er det tjent 290 millioner millioner renter på plattformen. Som med Upstart, er minimumsbeløpet £ 1000 (som er mer enn $ 1000).

Et siste alternativ er Prosper, den første markedet for utlån av P2P i USA. Siden grunnleggelsen i 2000, forenklet den over $ 12 milliarder dollar i lån. Lån starter på 2 000 dollar og kan vanligvis ikke overstige 40 000 dollar.

Det er andre utlånsmarkeder du kan se etter, men dette er noen av de største og mest anerkjente. Som du kan forvente, er det en viss risiko involvert – mest avhengig av valgene du tar mer enn plattformene selv.

Og ja, det er plattformsavgift, som varierer fra sted til side. Selv etter plattformsavgift vil du fremdeles tjene mer på disse nettstedene enn du ellers ville gjort.0 poeng

Punkt 128: Få penger tilbake med Rakuten

Jeg vil være rett med deg: dette er mindre en måte å “tjene” penger på nettet og mer en måte å spare penger på nettet. Men det er en flott måte å spare på nettet, og som Ben Franklin sa – en krone spart er en krone tjent!

Rakuten er veldig enkel og effektiv. Store butikker betaler Rakuten for å lede trafikk og kunder til dem. Rakuten deler deretter noen av de pengene med deg ved å gi deg en viss prosent av pengene dine tilbake.

Rakuten

Det viktigste er at du ikke trenger å gjøre noe du ikke allerede gjør, bortsett fra å bruke Rakuten-programvaren.

Og selv om det er sant, er prosentene lave for store butikker som Amazon (opptil 5% cashback), eBay (2%) eller Walmart (5%), hvis du bare bruker det mens du kjøper normalt gjennom året, kan spare hundrevis.

For ikke å nevne at noen butikker vil gi deg opptil 40% cashback, og til og med store forhandlere som Kohl og Macy’s vil gi deg 10%.

Så ja, du tjener kanskje ikke teknisk … men du kommer til å ende opp med mer penger i lommen uten å endre noe du gjorde før. Jeg synes det er verdt å nevne.1 poeng

Vare 129: Få penger tilbake på kjøpene dine gjennom Paribus

Her er et alternativ til Rakuten. Egentlig klør du: du bør bruke disse to sammen. De er like fordi de vil spare deg for penger, men de gjør det på forskjellige måter.

Rakuten vil at du skal handle som vanlig og vil tilbakebetale deg en liten prosent av kjøpene du gjør for forskjellige butikker. Du gir Paribus en e-post du bruker for kvitteringer, og Paribus vil automatisk merke om det er prisendringer på visse produkter siden du kjøpte dem.

hvordan paribus fungerer

Og hvis prisen senkes siden du kjøpte den, vil de få prisforskjellen tilbake. Så tjener du penger på nettet? Det er et grått område, men du sparer absolutt penger du ellers ikke ville vært, så jeg synes det er verdt å nevne.

Et annet trekk ved Paribus er at det får deg kompensert for sene leveranser, noe som er søtt.

Det er en annen funksjon, men det vil ikke gi deg penger: Paribus har en returruter som vil varsle deg når noe du kjøpte kan returneres. Dette er sinnsykt nyttig, og er bare bra for å spare penger generelt, selv om du ikke direkte får penger fra Paribus.0 poeng

Vare 130: Lei hjem på Airbnb

Regner dette som en måte å tjene penger på nettet? Det kan være et grått område, men jeg vil si det. Det er jo ikke slik at denne metoden for å tjene penger virkelig var mulig uten internett.

Så, Airbnb: det er det berømte selskapet som lar vanlige mennesker få betalt for å være vert for andre mennesker. For reisende og gjester er det vanligvis rimeligere enn et hotell, og det kan noen ganger være morsommere også.

Fordelen med Airbnb er at det er ganske enkelt å være vertskap, selv om du ikke har et stort hus: folk bor jevnlig i leiligheter som har et ekstra rom (det vil si at de i hovedsak deler en liten plass med verten).

Airbnb-vertsside

Prosessen er ganske enkel:

Jepp. Det er mest opp til deg. Airbnb kan hjelpe deg med å finne ut riktig pris, og du kan gjøre din egen undersøkelse, men til slutt velger du hvor mye du skal føre opp prisen for.

Det hyggelige med dette er at du ikke trenger å bry deg med å forhandle med gjester (med mindre de suger). Gjestene som bor på ditt sted er de som gikk med på prisen du satte, og betalte for den. I tillegg velger du kravene du ønsker.

Det beste med Airbnb? Det koster bare en flat avgift på 3% per reservasjon. Sammenlignet med de fleste plattformsavgifter for internettbedrifter, er det vanvittig lavt.

I tillegg vil du kanskje få venner!0 poeng

Punkt 131: Lei ut bilen din

Det er en ting å leie ut musikkinstrumenter. Men å leie ut bilen din? Det er forståelig hvis du har noen alvorlige forbehold om det.

Men det er en del av den nye digitale økonomien, selv om den ikke er så praktisert som ridesharing eller AirBNB. Så hør meg ut:

I utgangspunktet vil en kunde ha appen til bildelingstjenesten du låner ut til, og vil bestille bilen de trenger. Mange eiere tilbyr levering, men det trenger du ikke. Gjestedrivere / kunder blir vanligvis vist før de har lov til å bruke tjenesten i utgangspunktet.

Turo (tidligere RelayRides) er den største pioneren i praksisen. Det kan ta mindre enn 10 minutter å registrere deg, du tjener 65% til 85% av reiseprisen, og du vil være forsikret for opptil 1 million dollar og beskyttet mot tyveri og fysisk skade.

Turo tilbyr også 24/7 veihjelp og lar deg regulere bilens kjørelengde.

Den andre hovedkonkurrenten til Turo er GetAround, som er omtrent det samme:

Komme seg rundt

Så hvis du er i en posisjon til å låne ut bilen din, kan du passivt tjene hundrevis ekstra i måneden og tusenvis ekstra i året. For en ny verden vi lever i!1 poeng

Punkt 132: Kjør for Uber og / eller Lyft

Jeg vet, jeg vet – dette er litt juks fordi du fortsatt tjener penger utenfor hjemmet, ute i verden. På den annen side tjener du fortsatt penger på internett og moderne teknologi … og det er blitt overveldende populært.

Så la oss komme til det: Uber er den største rideshare-tjenesten i USA, og når du kjører for Uber vil du jobbe stort sett helt i ditt eget tempo.

Du kan til og med kjøre med Uber uten å ha din egen bil: Uber har bilpartnere som kan tilby biler til leie.

Beløpet som Uber tar er omtrent 25% av det du tjener. Det er mye, men avhengig av hvilke ritt du tar, kan det hende at du ikke faser mye. Det er tross alt prisen på fleksibilitet.

Og Uber har gjort en bedre jobb med å gjøre bilkjøring til en mer husholdbar jobb: Uber samarbeider med andre selskaper for å tilby rimeligere helseplaner, for eksempel. Så det er absolutt verdt å sjekke ut.

Det er også Lyft. Lyft er i utgangspunktet det samme som Uber, som vi alle vet.

Og som Uber, siden ridesharing har blitt mer populær, har Lyft vært i stand til å legge til noen funksjoner og gjøre ridesharing bedre for ryttere og sjåfører.

Lyft tar omtrent 20%, men begynner også å tilby noen fordeler som er verdt å se på. For eksempel:

lyft

Dette er slags interessant og nytt. Men selv utover dette jobber Lyft på “Driver Centers” for å gi rimeligere bilvedlikehold og gi engelskkunnskapsbevis.

Selv om Lyft og Uber kan være lignende tjenester, er det noen viktige skiller i gebyrene de belaster, provisjonene de tar, unntakene fra disse reglene, og de ekstra fordelene de gir … så vær oppmerksom!1 poeng

Sak 133: Vær en online juryleder

La meg få opp et par ting:

For det første mener jeg ikke å være en bokstavelig juryleder. Oftere enn ikke vil du være en hånlig juryleder i en hånlig rettssak. Dette fordi noen advokater forbereder seg for rettssak, de ønsker å sikre at sakene deres er sterke.

Det er dyrt og vanskelig for en advokat eller et team av advokater å prøve å sette opp en hånlig rettssak på egen hånd. Men noen selskaper tilbyr hånlige juryletjenester på nettet, som gjør at advokater kan gi saken en solid test uten å bruke for mye.

Som en spott-juryleder skal være enhver vanlig person som kunne være en juryleder, det er ikke mange krav utover det som en normal juryleder vil trenge. Så så lenge du er kunnskapsrik, er en borger, ikke dømt for en forbrytelse, osv., Vil du være kvalifisert for de fleste tjenester.

Så her er noen få kjente selskaper som vil ansette deg til å være en online juryleder.

Først opp eJury:

ejury.com

Med eJury blir hver sak prøvd til minimum 50 personer, for å få advokaten mye tilbakemelding. Advokaten vil legge fram saken – fakta som vil bli brukt i retten, juryspørsmål som vil bli brukt i retten, og personlige spørsmål for ytterligere tilbakemelding.

Deretter legger eJury inn saken som en sikker del av nettstedet, og bare “eJurors” i det riktige landet kan få tilgang til saken – de vil også bli varslet via e-post.

EJurors gjennomgår deretter saken, svarer på spørsmålene og avgir deretter sin dom når den er klar.

Det er veldig greit, men her er den viktigste ulempen: lønnen er veldig lav. Det vil være $ 5 til $ 10 en sak, med en typisk sak som tar omtrent 35 minutter.

Hvis saker ikke tar deg for lang tid, kan det være at lav lønn ikke er så dårlig. Det eneste problemet er at fordi saker bare er ulåst i visse områder, kan du ikke velge og velge de sakene som er mest interessante. Hvis du bor i et befolket område, kan du ha alternativer, men hvis ikke … oh well.

Et annet nettsted er Online Verdict. Det er generelt ganske likt eJury, og saker er også lagt ut av fylke / føderalt distrikt. Så du kan bare kvalifisere deg for saker i ditt område.

Den lyse siden er at Online Verdict betaler mer: jeg vet, det er et bredt spekter fra $ 20 til $ 60 i saken.

Til slutt er det Sign Up Direct, som har noen av de mest konkurransedyktige lønnene for håne juryleder. Betalingen vil være minst 100 dollar per dag, men valget ditt for en sak er mindre sannsynlig.

Så avslutningsvis: Selv om det er noen få alternativer for å være en online juryleder, er en av de enhetlige egenskapene til dem at de ikke får mye penger og ikke er veldig konsistente.

Dette er en måte å tjene penger på nettet som du kan gjøre ganske enkelt, men du bør gjøre det hvis du synes det er interessant … ikke hvis du trenger penger.1 poeng

Punkt 134: Hjelp folk med skatteforberedelser

For en stund siden på denne listen, snakket jeg om forskjellige typer rådgivning og coaching. Skatteforberedelser er ikke alltid det samme som å konsultere, men det deler noen viktige egenskaper.

For det første hjelper du mennesker og bedrifter med å finne ut økonomien. Du kan lade dine egne priser, jobbe gjennom plattformer eller uavhengig, og du kan gjøre alt online.

Men her er det enda bedre å hjelpe deg med skatteforberedelser:

Alle må gjøre skatter, og nesten alle hater det. Noe som betyr at du ikke vil ha mye problemer med å finne kunder rundt skattetid.

Naturligvis har denne typen arbeid en tendens til å være sesongbetont. Hvis du er god på nettverk, kan det hende du kan komme til en bedrift eller en person som ønsker assistanse gjennom året … men selv da vil hoveddelen av arbeidet være i ukene før slutten av april (i det minste i USA).

Det andre gode med skatteforberedelser er at det kan være veldig lukrativt i den sesongen du jobber mest, spesielt når folk begynner å skynde seg å overholde fristen.

En annen pro for skatteforberedelser er at det er et veldig åpent felt. De fleste vil ønske deg å takle mesteparten av skattebyrden, men du kan også ende opp med familier som bare vil ha hjelp med del av deres skatteskjemaer. Samme ting for bedrifter.

For ikke å nevne, kanskje du blir bedt om å bare håndtere et skjema raskt, eller gi veldig grundige råd om hvordan du kan spare penger med skatter.

Sertifisering er en blandet pose. På den ene siden ønsker du ikke å mangle sertifiseringer helt. Selv desperate skatteutsettere kan velge seg fremfor en rimelig skatteforberedende som ikke virker kvalifisert.

På den annen side trenger du ikke så mange formelle kvalifikasjoner som en utenforstående skulle tro. Du trenger ikke en gang en grad (selv om du får en, flott).

Det minste minimum i USA er et PTIN eller identifikasjonsnummer for forberedelsesskatt. En PTIN kreves av alle som får betalt for å forberede skatt. Heldigvis kan du få en online på omtrent 15 minutter, og det kreves ingen gebyr.

Du bør har minst ett avgiftskurs. Hvis du bare går for en ting, kan du gå til en formell IRS “Record of Completion” for det årlige arkiveringssesongprogrammet. Dette programmet er helt for ikke-godkjente forberedere som vil legge til kvalifikasjonene sine.

Selv om det vil være mer komplisert hvis du vil hjelpe virksomheter med å forberede skatter, er det faktisk ganske enkelt å håndtere ting for enkeltpersoner og familier hvis du legger ned arbeidet og tar hensyn til detaljer!0 poeng

Punkt 135: Kundeservice på nettet

Vet du hvorfor jeg lagret dette til sist? Kundeservicejobber er blant de mest populære eksterne jobbene rundt. Seriøst er de alltid rundt.

Jeg nesten anbefaler ikke å søke på jobbtavler for dette: disse er vanlige nok til at hvis du tar deg tid til å forske på selskaper du kan være interessert i å jobbe for, kan du finne jobber med ekstern kundeservice.

amazons kundeservice

Disse driver spekteret. Noen selskaper ansetter både kundeservicerepresentanter og online. Noen vil kanskje ansette ekstra representanter for en kort periode, mens de implementerer en endring på nettstedet eller virksomheten deres.

Andre vil kanskje ha en langsiktig leie. Du kan bli bedt om å jobbe forskjellige timer på natten, spesielt hvis din posisjon er fjern. Du jobber kanskje bare på deltid.

Poenget mitt er at det er mange muligheter. De viktigste fordelene med ekstern kundesupport er at du kan gjøre en jobb de fleste gjør personlig fra komforten i hjemmet ditt, og lønnen vil være omtrent konsistent.

I det minste er det mindre av en “spillejobb” og mindre “gjøre det selv” sammenlignet med mange av elementene her, og det er litt komfort i stabiliteten.

Selv om jeg foreslår at du blir proaktiv når du søker etter kundestøttejobber, vil jeg gi deg en ressurs til å begynne med: TTEC, som hele formålet er å koble kunder til kundesupport. Og ja, de ønsker fjernarbeid velkommen.

Du kan også se på OneSupport, men innleggene deres kommer og går.

Generelt vil mye av kundestøtte innebære kontostøtte, refusjoner, spesielle kampanjer og så videre.

Å, og stor en… teknisk support. Det er verdig sin egen kategori:1 poeng

Element 136: Gi ekstern teknisk support

Hvis kundestøtte er enorm for fjernarbeid, er teknisk support sannsynligvis den største delen av det. Visst, selskaper trenger kundestøtteagenter for å håndtere andre ting … men mange kunder vil ha hjelp med feilsøking og tekniske problemer.

Teknisk støtte er uvurderlig for mange forbrukere, og du bør kunne finne stillingsoppføringer for det

hvor som helst. Support.com ansetter ofte folk til teknisk supportteam. Det kan være eller ikke være jobbåpninger for online teknisk support når du leser dette, men sjekk innom nå og da, for det er slags ting å tilby disse jobbene.

Det er også TTEC og OneSupport, som jeg nevnte tidligere. Men som med forrige vare, oppfordrer jeg deg til å bli litt mer kreativ og proaktiv for dette:

Det beste er å finne en bransje og et selskap du liker. Er det mobiltelefoner? Mobiltelefon-tjeneste, eller mobiltelefon-maskinvare? Tilbehør til smarte enheter? Datamaskiner? Alt av det?

Jo mer du tenker på det, jo flere teknologiselskaper jobber rundt deg. Og mange av dem ansetter ekstern teknisk support.

For eksempel blir mange av våre nettsteder hostet gjennom populære vertsfirmaer som Bluehost, SiteGround, GoDaddy osv., Og mange vertsfirmaer leier inn for dette arbeidet. Du kan også sjekke ut favorittappene dine, strømmetjenester og så videre, og så videre.

Poenget mitt er at du ikke trenger å skynde deg en Apple eller Google teknisk supportjobb. Hvis du vil, er det flott, men det er mange flere alternativer å vurdere!0 poeng

Punkt 137: Vær en notarius online (eller eNotary)

Whew, siste! La oss pakke dette opp med noe veldig unikt.

I tilfelle du ikke vet det, er en notarius noen som har myndighet til å utføre visse juridiske formaliteter. Stort sett betyr dette noen som kan utarbeide eller sertifisere kontrakter.

Ikke bli redd! Jeg sier ikke at du trenger å gå på advokatskole og begynne å utarbeide kontrakter på nettet. Ja, du kan gjøre det også, men jeg tenker på noe litt lettere.

Som notar kan det være lurt å sertifisere dokumenter. I det virkelige livet er notarens jobb i utgangspunktet jobben til et vitne: du bekrefter at partene som signerer dokumentet er den de sier de er, og ser dem signere kontrakten sammen.

Hvis du allerede er notarius, kan du annonsere tjenestene dine på nettet. Jeg vil anbefale reklame i nærmiljøet ditt først og fremst.

Hvis ikke, kan du faktisk bli notarius publicus ganske enkelt – og du kan til og med gjøre det på nettet! Du kan lære mer om det her.

Når du er notarius, kan du uansett betale for å notarize på et lite antall nettsteder. Den mest fremtredende er DocuSign, som trolig er den mest populære programvaren for signering av kontrakter på nettet.

DocuSign

Du kan også se på den passende navngitte Notarize.com, som utelukkende er beregnet på å få dokumenter notert på nettet. Notarises lønn starter på $ 25 per notarisering og vil til og med hjelpe deg med å bli sertifisert hvis du ikke allerede er det!

DocVerify er et tredje alternativ som ikke bare lar deg gjøre arbeidet ditt på nettet, men lar potensielle kunder i ditt område finne deg for personlig virksomhet (hvis du vil det).

Få betalt for å være vitne til signering av et dokument fra datamaskinen din? Dang, internett er bra… og jeg tror dette er en perfekt måte å avslutte listen!1 poeng

Konklusjon

Hvis du har rullet så langt, har du sett hvor mange måter det er å tjene penger på nettet.

Og du vet det morsomme?

Jeg har bare noen av dem! En sann liste er sannsynligvis umulig, fordi det oppdages nye måter å tjene penger på nettet hele tiden. Pokker, nye måter å tjene penger på nettet er oppfunnet hver dag.

Men jeg vil si at hvis du leter etter alternativer, er dette i det minste et bra sted å starte.

Å tjene penger på nettet kan innebære en million forskjellige ting: det kan bety arbeidstid for lite lønn og ingen fordeler. Det kan også bety å tjene seks tall for mindre krefter enn en tradisjonell jobb. Og det kan bety alt i mellom.

Hovedpoenget er imidlertid at så lenge du holder på med deg, jobber hardt og lærer, kan du absolutt finne inntekter på nettet på en måte som er riktig for deg.

137 måter å tjene penger på nettet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map