LemonStand Review: Fordeler og ulemper Basert på min samlede erfaring

Har du hørt nyheten om LemonStand?


Jeg antar at du sannsynligvis ikke har gjort det. Det har jeg heller ikke. Jeg prøvde å lete, og jeg fant egentlig ikke noe, eller i det minste ikke noe troverdig fra et stort nyhetssted.

Det er imidlertid bra! Hvorfor? Fordi det betyr at ingenting vesentlig dårlig har skjedd. Det betyr at LemonStand i det minste gjør jobben sin, at det ikke har vært noen større sikkerhetsbrudd, at LemonStand ikke svindler sine kunder.

Men i en verden av hosting og e-handel, bør du tro at LemonStand er ganske kjent. Finn omtrent hvilken som helst artikkel om de beste e-handelsalternativene, og sjansen for at mange av dem vil ha en solid omtale av LemonStand.

Så hva er det med dette stille, men likevel godt fungerende hostingalternativet? Alternativet som rutinemessig er rangert blant de store navnene i vertsverdenen, Shopify, BigCommerce og Volusion, men uten all den store pressen fra de berømte tungvekterne?

Vel, du vil finne ut snart nok, men la meg bare si at LemonStand lett fortjener sin posisjon som en topp e-handelsplattform, og etter min ydmyke mening kan det til og med fortjener å bli rangert enda høyere enn normen for ganske få brukere.

LemonStand er ikke perfekt, men den pakker virkelig en trøkk med noen unike tjenester. Interessert?

Se LemonStands planpriser her …

Fortsett å lese for å finne ut mer.

Totalt: Ulempene

Jeg liker å være hensiktsmessig og direkte, og hvis du har lest artiklene mine, vet du sannsynligvis at jeg noen ganger liker å liste opp dårlige nyheter først. Den gode nyheten er at det ikke er for mye dårlige nyheter om LemonStand.

Først av alt kan prisene utilsiktet være dyre for noen brukere som driver mindre virksomheter, avhengig av butikkenes art.

I tillegg kan det store gapet mellom de tre nivåene gjøre det vanskelig for noen brukere å finne en plan som virkelig passer dem.

Sitronpris

Se LemonStands planpriser her …

For det andre er det en høy læringskurve som kreves for å få mest mulig ut av LemonStand.

For å være tydelig er det ikke at LemonStand er vanskelig å bruke, men for å virkelig bruke de beste funksjonene og få pengene dine verdt, trenger du litt kunnskap på din ende.

Til slutt kan jeg ikke si at sikkerheten nødvendigvis er dårlig, men jeg vet ikke hvor behagelig jeg sier at den er spesielt sterk heller. Det finnes ikke mye informasjon på stedet om sikkerhetstiltak, noe som gjør at jeg (og kanskje du) føler meg usikker.

Alt i alt er ikke noe av dette for alvorlig eller definerende, så ja! La oss gå inn på fordeler.

Totalt: Pros

Her er de viktigste proffene.

Selv om prisingen kan være dyr for noen, er den generelt sett billigere enn andre sammenlignbare pakker fra andre selskaper, og i det minste er prisingen veldig grei.

Lemonstand
Shopify
BigCommerce

PlanSTARTERBASICSTANDARD
Pris / mo.$ 19 / mo.$ 29 / mo.$ 29,95 / mo.

Se LemonStands planpriser her …

Når det gjelder funksjoner … vel, er LemonStands sterkeste poeng virkelig funksjonene. Det kan høres ut som en kort liste over positive ting, men stol på meg, funksjonene som til og med startkontoer er virkelig solide.

Nå for å virkelig bruke dem, ja, trenger du litt designkunnskap eller tilgang til en person med designkunnskap. Når du imidlertid virkelig kan bruke tilpassbarheten, vil du oppdage at du har fått en virkelig god handel.

Og for det det er verdt, til og med de ikke-designede, ikke-tilpassbare funksjonene er mange og pålitelige.
Selvfølgelig er det alltid mer komplisert enn det. Fortsett å lese for å finne ut litt mer av detaljene!

LemonStand-priser

Prising kan meget vel være det viktigste poenget for de fleste av dere, og med rette. Før jeg går inn på det, kan du sjekke ut den offisielle siden med flere detaljer her.

Nå heldigvis holder LemonStand det veldig enkelt.

Det er tre viktigste prisnivåer: Starter, Growth and Professional.

Starter går for $ 19 i måneden, veksten er $ 69 i måneden, og Professional er $ 199 i måneden.

Sitronstandplaner

Funksjoner
STARTER
VEKST
PROFESJONELL
Transaksjonsgebyrer0%0%0%
Oppbevaringubegrensetubegrensetubegrenset
båndbreddeubegrensetubegrensetubegrenset
Antall produkterubegrensetubegrensetubegrenset
Pris$ 19 / mo.$ 69 / mo$ 199 / mo
Mer informasjonMer informasjonMer informasjon

Det er også en fjerde, mindre vanlig tier kalt Premium som starter på $ 399 i måneden.

Er det en gratis prøveperiode? Jepp!

Lett, ikke sant? Ja, men litt for lett. Hvordan stabler disse prisene seg faktisk?

Vel, det er selvfølgelig vanskelig å sammenligne direkte på grunn av forskjeller i funksjoner (mer om det snart).

For eksempel er BigCommerces startplan $ 29,95 i måneden og Shopify’s er også $ 29 i måneden, men BigCommerces salgskapital for sin startplan er på $ 50 000 i salg i året, og LemonStand’s Starter cap er 75 salg i måneden.

Så hvis e-butikken din hovedsakelig er sentrert om å selge et lite antall dyrere varer, kan LemonStands stil med prisfastsettelse av salgskapsler gi deg mye.

Hvis e-handelsbehovene dine derimot er fokusert på salg av mange varer, kan prisene på LemonStand vise seg å være litt dyre, ettersom det er ganske hopp mellom Start og Vekst.

Totalt sett er LemonStands priser ikke så dårlige i det hele tatt i forhold til andre topp e-handelsplattformer, men det kan vise seg å være uventet kostbart avhengig av din egen online virksomhet.

Oversikt over funksjonene

OK, funksjonene. Bortsett fra priser, er funksjonene trolig det viktigste punktet i en hvilken som helst vertstjeneste. Selvfølgelig kan jeg ikke forklare alt her, så du kan se den offisielle siden her og her.

LemonStands viktigste krav til berømmelse er dens tilpasningsfunksjoner, men selv bortsett fra disse, er det en ganske anstendig suite som gis til og med de laveste lagrede kontoer.

Til å begynne med, lar LemonStands motor deg bruke uansett frontramme du ønsker å designe brukergrensesnittet ditt.

Utsjekkingssidene dine kan tilpasses, og det er massevis av gratis open source-temaer og maler som du kan leke med, slik at du kan gjøre utseendet til butikken din akkurat passe.

tilpasset-lemonstand

Det er også mange funksjoner som er tilgjengelige for alle prisnivåer som, tilpasning til side, fremdeles vil gjøre LemonStand til en omfattende plattform.

Noen av disse inkluderer ubegrenset stabskontoer, ingen transaksjonsgebyrer, ubegrensede produkter og varianter, ubegrenset fillagring og båndbredde, nettstedsomfattende HTTPS, rabatter og kuponger, avansert SEO-hjelp og massevis mer – noen av disse tingene er bare tilgjengelige for andre gang eller tredjepartskontoer på andre hosting-tjenester.

LemonStand ADVANCED-funksjoner

Ikke desto mindre forblir hovedstyrken i LemonStands funksjoner-pakken høy tilpasningsevne. Nesten alt om e-butikken din kan tilpasses, og noen av funksjonene jeg ikke engang forstått helt først (eller i det minste tok noen av dem tid til å finne ut av det).

Jeg vil snakke om dette senere, men jeg vil fortelle deg at kunnskapen din er viktig for å få mest mulig ut av LemonStands funksjoner. Funksjonene som ikke tilpasses, er solide, men ikke eksepsjonelle, og er kanskje ikke veldig bra for deg med mindre du har kunnskap om nettdesign..

Men hvis du gjør det, og hvis du vil ta virksomhetens online front i egne hender uten å stole på grunnleggende temaer og mal-og-slipp-funksjoner for maler, er LemonStand usedvanlig sterk i funksjonsavdelingen.

Brukervennlighet og tilpasning

LemonStand har sannsynligvis de mest unike “brukervennlighet / tilpasning” -delene jeg noen gang har skrevet.

Jeg vil gi deg svaret skikkelig raskt – LemonStand er sannsynligvis det beste av de populære hostingplattformene for tilpasning, men for å virkelig bruke det trenger du litt teknisk kunnskap.

Er det enkelt å bruke? Vel, det. Det er enkelt å bruke på grunn av at de grunnleggende funksjonene ikke forvirrer deg for mye.

LemonStand tilpasse

Hvis du ikke er interessert i å virkelig ta butikkens utseende i egne hender, og hvis du bare klikker med LemonStand av en eller annen grunn, vil du fortsatt kunne administrere butikken din helt fint. Det er ikke det mest brukervennlige alternativet, men det er overhodet ikke umulig.

Saken er imidlertid, for å virkelig benytte deg av tilpasningsevnen LemonStand gir deg, trenger du litt teknisk kunnskap.

Potensialet for å tilpasse butikken er en av de største fordelene med LemonStand, men du må enten ha teknologiske ferdigheter selv, eller du må kunne ansette noen som kan kode og utvikle.

Når det er sagt, ikke undervurder LemonStands tilpasning – det er lett en av de mest åpne plattformene der ute i dag, og vil sikkert appellere til mange brukere som har muligheten til å styre utseendet til e-butikken direkte..

Jeg er faktisk sikker på at mange av LemonStands klienter (om ikke de fleste) er på den mer teknisk dyktige siden, og for den potensielle kunden som leser dette som er lignende mer kodende, kan jeg si at brukervennlighet ikke er noe problem og tilpasningsalternativene er fantastiske.

For de mindre erfarne? Det er ikke umulig å bruke, men du må ha litt mer evne til å virkelig utnytte LemonStand.

Sikkerhet

Sikkerhet er definitivt viktig for alle.

Og det er spesielt viktig for deg. Sikkerheten til din e-butikk er avgjørende ikke bare fordi den inneholder dataene dine, men fordi den også inneholder kundene dine, og bortsett fra det moralske spørsmålet om å ikke ta vare på kundenes data, er det også et praktisk problem – ingen kunder vil ønske å gå til butikken din hvis den er nede halvparten av tiden eller ikke virker sikker.

Så er LemonStand oppe? La oss se.

LemonStand har en PCI DSS-kompatibel struktur, en viktig gullstandard for pålitelighet i vertsindustrien.

sitronstand sikkerhet

Den benytter SSL på alle sidene, ikke bare utsjekking, slik at dine mer teknisk kunnskapsrike kunder kan bli trøstet når de besøker butikken din.

I tillegg er mange andre sikkerhetskontroller inkludert fra en Starter-konto, som LemonStand sier at de vanligvis brukes til de høyeste prisplanene fra andre vertsplattformer, selv om jeg ikke er sikker på om det stemmer..

I alle fall inkluderer disse sjekkene konstant statusovervåking, daglige og til og med timebaserte sikkerhetskopier, og et verdensomspennende innholdsleveringsnettverk (noe som betyr at kunder og besøkende fra hele verden kan få tilgang til din e-butikk).

Nå for tiden er jeg ganske sikker på at dette er bransjestandard sikkerhetstiltak, men de er fremdeles gode å ha.

Men saken er at nettstedet deres virkelig ikke er for detaljert utover det jeg nettopp fortalte deg her, og det er egentlig ikke mye verifiserbar informasjon der ute om LemonStands cybersikkerhet.

Jeg vil si at forsiktig er sikkerheten i det minste standard og sannsynligvis fin, og det har ikke vært store problemer i nyhetene så langt, noe som er oppmuntrende, men for å være på den sikre siden, er det heller ikke sikkert LemonStands sikkerhet er veldig sterk.

Jeg vil gjerne gi dem mer kreditt hvis de hadde lettere tilgjengelig informasjon, men for nå, la oss si at det er i det minste bra nok, men sannsynligvis ikke noe spesielt heller.

Konklusjon

OK, det var ganske mange ting jeg bare kastet på deg! La oss sette det sammen.

LemonStand er relativt lav, men kan være litt dyrt for noen brukere med visse typer butikker / salgsbehov. Prisstrukturen er veldig enkel og lett å forstå, men det er også ulempen med å ikke ha nok alternativer for en rekke behov.

Se LemonStands planpriser her …

LemonStands funksjoner er den sterkeste eiendelen. Alternativene som ikke kan tilpasses, er ikke eksepsjonelle, men er likevel sterke, og tilpasningsfunksjonene er som sagt suverene og sannsynligvis de beste rundt.

Selvfølgelig er den største proffen også den største ulempen – du trenger å kunne vite hvordan du kan bruke disse funksjonene for å virkelig få pengene dine verdt, så brukervennlighet er ikke noe spesielt sterkt med LemonStand.

Endelig er sikkerhet noe jeg stort sett er nøytral overfor. Det er ikke mye troverdig informasjon om LemonStands sikkerhetsmetoder og verktøy, noe som bekymrer meg.

Det har imidlertid ikke vært noen store nyheter å bekymre seg, og det vi vet ser ut til å garantere sikkerheten som er “god nok” for de aller fleste brukere. Hvis du virkelig er bekymret, foreslår jeg at du kontakter LemonStand direkte for mer informasjon.

Totalt sett er LemonStand en veldig sterk tjeneste som, selv om den ikke er uten advarsler, er et spektakulært alternativ hvis du kan bruke de beste eiendelene.

Kom i gang med sitronstand

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map