MVPS Review (2020): Er det verdt pengene dine?

Å stole på en tjeneste som du har brukt før, er en veldig gyldig unnskyldning for å fortsette å bruke den. Men er lojalitet som gjør at du kommer tilbake til tjenesten? Er det ikke mer å ønske og ha?


Derfor prøvde vi ut MVPS. Selv om du kanskje aldri har hørt om MVPS før, men det har en betydelig følge i Europa, hvor den faktisk kommer fra.

Nå prøvde vi ut MVPS mye og har noen få ord å dele. Derfor er all informasjonen i denne anmeldelsen basert på vår personlige erfaring.

Så er MVPS den nye beste europeiske hostingtjenesten i markedet? La oss begynne med …

Brukervennlighet

Din pålitelige VPS-leverandør av høy kvalitet

Enkelhet og tilgjengelighet forbedrer opplevelsen din på en viktig måte. Det er to hovedaspekter ved brukervennlighet: Brukergrensesnitt og navigasjon.

Brukergrensesnitt lar deg lære deg gjennom prøveperioden & feil. Det er fornuftig at når du først har kommet deg gjennom alle knappene og ikonene, kan du lett bli vant til miljøet.

Navigasjon handler om å gi brukeren en best mulig rute for å komme seg rundt uten å gå seg vill i tekniske detaljer. Navigering hjelper også med å tilvenne brukeren.

Din pålitelige VPS-leverandør av høy kvalitet

La oss begynne med Dashbordets sidefelt først. Den er enkel og enkel å bruke. Du har to hoveddeler å se på annet enn Dashboard / Kontrollpanel og Avbryt VPS.

Handlingsdelen er i hovedsak der for å slå serveren av / på, starte på nytt, pause eller slå av. Innlemmelsen av alle knappene rett i sidefeltet gjør vedlikeholdet av nettstedet ditt enklere.

Det er flere alternativer rett under ‘Handlinger’ som gjør navigasjonen enkelt. Du kan installere operativsystemet på nytt, oppgradere, starte opp konsollen for manuell administrasjon, sette opp sikkerhetskopier, få grafer for forskjellige statistikker, installere apper, klone osv..

Din pålitelige VPS-leverandør av høy kvalitet

Deretter dro vi over til Grafer-delen for å sjekke ytelsen. Det var 3 grafmålere som viser CPU, minne, trafikk, disklesing / skriving.

Og ytelsen som du kanskje ser, ikke dårlig i det hele tatt, spesielt CPU-bruken ser stabil ut og navigasjonen var lynrask, noe som er et sikkert pluss.

For å pakke denne delen opp: brukergrensesnittet & presentasjonen er på poeng. Grensesnittet var enkelt å få tak i og navigasjonen føltes jevn.

Priser & Funksjoner

Konfigurer Cloud VPS-serveren

La oss hoppe på priser uten å kaste bort tid. Du kan variere faktureringssyklusen med månedlig, årlig, halvårlig & kvartalsvis, og du kan også velge operativsystemet som skal installeres på forhånd.

Til € 3,00 / måned vil “VPS ONE” -planen gi deg en enkeltkjerne CPU, 2 GB RAM, 25 GB SSD, 1 nettsted og 3 TB trafikkbåndbredde som er nok til å starte opp eller blogge nettsted rettet mot et relativt lite publikum.

‘VPS BASIC’ -planen til € 7,00 / måned er en mye bedre oppgradering i forhold til VPS ONE. Du får en dual core CPU, 4 GB RAM, 50 GB SSD, fremdeles 1 nettsted men 7 TB båndbredde. På dette tidspunktet kan du begynne å tenke på å oppskalere bloggen din eller starte den nettbutikken.

Tilsvarende har ‘VPS POWER’ dobbelt så mye kjerner, doble mengden RAM, dobbelt lagring, fremdeles 1 nettsted (som på dette tidspunktet kunne ha vært 2), og 25 TB båndbredde.

Du får ikke to nettsteder før du flytter til den nedre øya, og begynner med ‘VPS SUPER’, som er € 39 / måned og tilbyr en 6-kjerne CPU, 16 GB RAM, 150 GB SSD, 2 IP-adresser og 30 TB båndbredde.

Til slutt tilbyr ‘VPS MAX’ plan 12 kjerner CPU-kraft, 64 GB RAM, 300 GB SSD-lagring, opptil 4 nettsteder og 60 TB båndbredde, alt til € 99,00 / måned. Hvis vi skulle nitpick, kunne lagring og båndbredde blitt strukket til ubegrenset.

Sikkerhet

Oftere enn ikke kommer det hele til sikkerhet. Så hva slags sikkerhet kan du forvente av MVPS? Det er vel to måter å sikre din tillit på:

Din pålitelige VPS-leverandør av høy kvalitet

Tofaktorautentisering er en bekreftelsesmetode som involverer 2 gateways som skal føres gjennom før du får tilgang. Det er en av de vanligste formene for godkjenning, men ikke desto mindre veldig sikker.

Du kan enkelt konfigurere telefonnummeret ditt & epost Passord & OTP, passord & personlig ID eller annen kombinasjon av autorisasjonsmedier.

MVPS - Din pålitelige VPS-leverandør av høy kvalitet

IP Access List kan brukes til å legge inn IP-adresser som du trenger å blokkere. Disse IP-adressene kan være potensielle trusler som kan skade nettstedet ditt. Derfor kan du ikke tilbakestille denne beskyttelsen når den er angitt, og den kan også brukes i takt med tofaktorautentisering.

Det oppsummerer sikkerhet. Du har beskyttelse i form av tofaktorautentisering og IP-tilgangsliste.

Kundeservice

Kundestøtte gjør livet ditt mye enklere. Problemer dukker opp hele tiden, og brukere ender opp med å lete etter svar over hele internett. Hvis tjenesten i seg selv har et sentralisert kunnskapsgrunnlag og en responsiv kundestøtte, har den virkelig en forskjell.

ofte stilte spørsmål

I begynnelsen har du FAQ-delen, eller som vi kaller den “Knowledge Base”. Du kan få svar på mange vanlige spørsmål, for eksempel hva som er VPS-servere, oppetidsgaranti, backup-policy, hva er automatiserte sikkerhetskopier og hvordan de fungerer og mye mer.

Ofte stilte spørsmål

Snakker om svar, vel, de holdes ganske korte og til poenget. Å være til poenget er bra, men ikke alltid. Utvidelse av et bestemt emne er noen ganger nødvendig, spesielt når brukeren potensielt kan være ny i emnet.

Noen eksterne koblinger til beslektede emner for videre lesing ville også vært nyttig da det er med mange lignende vanlige spørsmål.

Din pålitelige VPS-leverandør av høy kvalitet

Når det gjelder å få live support, har MVPS et billettsystem på plass som kan brukes til å få spørsmål løst, eller du kan også lime inn feilfeil eller skjermbilder av problemet ditt.

Din pålitelige VPS-leverandør av høy kvalitet

Her la vi et spørsmål om integriteten til serverne deres. Vi ønsket å vite om alle serverne deres ble administrert autonomt eller ble delegert til tredjepartsbedrifter, noe som ofte er et risikabelt trekk på grunn av trusler som datatyveri og …

MVPS - Din pålitelige VPS av høy kvalitet

… de svarte i løpet av noen timer med svaret som forventet: De er ikke noen tredjeparter involvert. Men igjen, responstiden kunne vært bedre.
Det utgjør kundesupporten. Du har en ganske halvparten så god kunnskapsbase og en tilfredsstillende live støtte.

Konklusjon

Så all den informasjonen etterlater oss et siste spørsmål:

Er MVPS verdt det? Er det verdt å anbefale utover sine feil? Vil det gjøre en forskjell å flytte siden din?

For å si det enkelt: Nei… men Ja.

Vår erfaring følte tjenesten veldig tilfredsstillende. Den var enkel å bruke, navigasjonen var rask, det er et bredt spekter av planer med flere nivåer av funksjoner, serversikkerhet er pålitelig, støtten fungerer og …

… sikkerhetsfunksjonene kunne ha vært, vel, mer, og kunnskapsbasen kunne vært ekspansiv.

Men hei, ingen service er perfekt, og dette er ikke den type feil som ødelegger opplevelsen fullstendig. De KAN fikses og forbedres, og la oss håpe at de gjør det.

Derfor avslutter gjennomgangen. Hva tror du? Fant du artikkelen informativ? Er MVPS verdt å bytte? Prøvde du tjenesten? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Prøv MVPS Hosting i dag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map