NameCheap Review 2020: Uptime History + Pros & Cons efter brug af den!

NameCheap Review 2020: Uptime History + Pros & Cons efter brug af den!

NameCheap Review 2020: Uptime History + Pros & Cons efter brug af den!

Denne artikel blev revideret og opdateret den 3. april 2020.

I verdenen af ​​domænenavnsregistrering er få navne større end Namecheap. Namecheap er veletableret inden for domæneregistrering for sine lave priser og pålidelige service.

Som mange andre registratorer tilbyder Namecheap også hosting-tjenester. Desværre, mens vi alle kender Namecheap-registratoren, er der få af os, der kender Namecheap værten. Dette er ikke overraskende, da virksomhedens navn direkte henviser til domæner og ikke hosting, men ikke desto mindre …

I dag er du heldig! Fordi jeg i denne gennemgang opsummerer mine fund fra brug af Namecheap. Og for at gøre tingene ekstra specielle, taler jeg om Namecheap som både vært og registrator.

Så hvordan stabler Namecheap op? Er det kun godt at være billig? Er det kun godt at administrere sine 10 millioner domæner, eller kan det også gøre den anden del af webstedsligningen??

Det er kompliceret, men vi kommer derhen. Så uden videre, lad os tale om Namecheap!

Fordele

Lad os starte med, hvad Namecheap har gjort for det, som domæneregistrator og som vært.

Til begge domæneregistrering og hosting, Namecheaps mest bemærkelsesværdige styrke er dets overkommelige priser. Selvom priser naturligvis varierer produkt til produkt, er det temmelig tydeligt, at Namecheap generelt har nogle af de laveste priser på domæneregistrering og hosting.

Få din .com til $ 5,88 / første år, kampagnekode: NEWCOM

Namecheaps domæneregistratorside er anstændigt fremhævede – du kan gøre, hvad du har brug for, og vigtigst af alt, du får gratis Whois-privatliv i et år med hver domæneregistrering (de fleste registratorer opkræver gebyr).

namecheap-whoisguard

Som vært er Namecheap ikke fyldt med funktioner og ressourcer, men det er bestemt anstændigt for prisen – især med delt hosting, hvor man muligvis allerede er på udkig efter overkommelige muligheder. Namecheap giver en god blanding af priser og ressourcer.

En stor ting ved Namecheap er, at det er meget nemt at bruge. Både hosting og registrering af et domæne med Namecheap er sømløse processer med en intuitiv og enkel brugergrænseflade, der stort set mangler upsells.

Det er klart, at Namecheap er i gang her – dets kundesupport er generelt også god. Repræsentanterne er generelt hjælpsomme og lydhøre, og informationen på stedet er anstændig. Intet usædvanligt her, men kun lidt at klage over.

Namecheap har også god sikkerhed og er pålidelig som registrator.

Som vært… ja, det er på tide, at vi kommer til ulemperne.

Ulemper

Ulemper? Men Namecheap gjorde det bare så godt! Ja, lave priser garanterer ikke altid kvalitet i alt, desværre.

Den vigtigste kvalifikation, jeg har med Namecheap, er tvivlsomme oppetidsresultater (efter vores målinger). Vores målinger har vist oppetid under industristandarden. Nu er dette ikke verdens ende, men det gør, at dens hosting ser mindre attraktiv ud.

Derudover synes jeg, at Namecheap’s hostingprodukter til den højeste ende (som VPS og dedikeret hosting) ikke tæller lige så meget. Jo, det er godt at gemme, men alle, der allerede investerer i en tungere håndteret hosting-løsning, ønsker kvalitet frem for alt andet.

Med det i tankerne er det ikke, at Namecheap er dårlig – det kan bare være lidt risikabelt. Hvis du leder efter en mere seriøs hostingløsning, er du sandsynligvis bedre til at tjekke et firma, der primært er dedikeret til hosting.

På papiret ser listen over ulemper ikke ud for lang. De er dog lidt svære og kan gøre Namecheap mindre attraktiv for nogle potentielle kunder. Vi har dog kun ridset overfladen indtil videre – lad os gå dybt ind i detaljerne!

Priser og funktioner:

Dette er en masse information, så jeg vil først tale om Namecheaps funktioner og priser som domæneregistrator og derefter som vært. De andre faktorer – brugervenlighed og fremefter – er lettere at evaluere sammen.

Namecheap har en registrator er uden tvivl stærk. Den korte version: det har gode priser, gode funktioner og er meget ligetil som en service. Ikke underligt, at det administrerer 10 millioner domæner.

Den længere version: et enkelt .com-domæne på Namecheap går normalt for $ 8,88 om året på dette tidspunkt.

Dette er allerede et par dollars under den typiske pris, og selvom fornyelsesgebyrerne er højere, er de ikke markant mere – især hvis du køber mere end et år helt i begyndelsen.

Faktisk er Namecheap en af ​​de bedste muligheder, hvis du vil holde fast på dine domæner i mere end de første to år, fordi fornyelsespriserne forbliver konsekvent lave overalt.

Du får også et gratis år med WhoisGuard, hvilket er godt, fordi domæneregistratorer har en tendens til at opkræve særskilt for det, og det er vigtigt for de fleste brugere (WhoisGuard beskytter dit privatliv ved at skjule dine registreringsoplysninger fra det offentlige domæneregister).

Hvis du vil købe i bulk, er Namecheap stadig en god mulighed. Der er masser af topdomæner (TLD’er) at vælge imellem, hvoraf de fleste er konkurrencedygtige priser. Namecheap’s værktøjer er enkle nok til at selv en bulk-køber kan håndtere ting uden meget besvær.

Namecheap’s domænestyringsapparat har også en app-butik, men det er temmelig mangelfuldt.

NameCheap app-butik

Uden at slå dig ned med unødvendig information, er Namecheap’s arbejde som domæneregistrator meget solidt. Der er ikke en hel masse værktøjer, men det er ret naturligt i betragtning af at du administrerer domæner, ikke websteder – og så vidt disse værktøjer går, fungerer de godt og er meget nemme at få fat på.

Lad os tale om dets vært:

Hvad angår hosting, har Namecheap et overraskende omfattende sæt indstillinger: delt, WordPress, forhandler, VPS og dedikeret serverhosting er alle tilgængelige.

Hvis du er som mig, ville du forvente, at delt hosting ville være Namecheaps vigtigste seværdighedspunkt – når alt kommer til alt virker en overkommelig hosting som det naturligvis ville være Namecheap’s styrke.

Da jeg første gang så Namecheap’s delte hostingpriser, gik jeg ud.

nc-delt-hosting

Hvad? $ 15.44 om måneden til delt hosting ?! Men så indså jeg, at det var den årlige pris – dvs. i 12 måneder sammen.

nc-delt-månedlig-pricing

Hvis du betaler måned til måned, starter det på $ 2,88. Selvom vi ikke er kommet ind i funktioner endnu, er det en ret stor pris. Men hvad der gør det endnu mere imponerende er, at det er en pris fra måned til måned, som normalt er betydeligt dyrere. At have en månedlig pris så lav betyder, at Namecheap’s fælles hosting er på et andet niveau af overkommelige priser, der kun matches af et eller to andre hostingfirmaer.

Betaling årligt er endnu billigere, i det mindste for det første år. Andet år fordobles prisen – typisk. Men selv her er en fordobling af prisen stadig utroligt overkommelig. Den fornyede pris for delt hosting med Namecheap er på niveau med første års nedsatte priser på de fleste andre store hostingudbydere.

Dette gør Namecheap til en virkelig overkommelig delt hosting-mulighed selv efter fornyelsesprisen. Okay, men er prisen værd?

Delt hostingmuligheder leveres med mindst 20 GB SSD-accelereret diskplads, uudvidet båndbredde, 3 websteder, en webstedsbygger og valget af et amerikansk eller britisk datacenter (skønt de britiske datacentre koster et buck eller to mere om måneden). De leveres også med gratis domæner, gratis WhoisGuard og op til 50 Positive SSL-certifikater.

Som du forventede giver højere niveauer dig ubegrænset websteder og mere SSD-diskplads. Sikkerhedskopier er anstændige – to gange om ugen for de første to niveauer og 6 gange om dagen hver uge i det tredje niveau. Som det er almindeligt med andre udbydere, kan du tilføje en dedikeret IP til en ekstra $ 2 om måneden, og du får adgang til en app-butik, der har en god mængde gratis apps.

Det største problem, jeg har med funktionerne, er det tredje niveau er begrænset til 50 GB ren SSD-diskplads. Dette er en god mængde, men for et tredje niveau tror jeg stadig, det kunne være højere.

Alt i alt må jeg sige, at delt hosting ser temmelig solid ud med hensyn til dens funktioner. Hvad med alt andet?

WordPress-hosting er også meget prissat. Selvfølgelig er den månedlige pris højere end den årlige pris, men ikke desto mindre er den bestemt på eller under markedsprisen for WordPress hosting.

Namecheap’s WordPress-hosting kører på Namecheaps sky, og angiveligt gør dette det meget hurtigere end at bruge WordPress på en normal delt hosting-konto. Bortset fra det ser det ikke funktionsladet ud, men har en anstændig prissætning til, at den er fair.

Det ligner temmelig meget for forhandlerhosting.

nc-forhandler-hosting

Priserne er stadig temmelig lave, og hvis du ved, hvad du laver, kan du nemt få en ryddig fortjeneste. Jeg spekulerer på, om det første lag kunne bruge lidt mere diskplads, men det er okay.

VPS-hosting er stadig temmelig overkommelig, men lidt mere i det “normale” sortiment.

NameCheap-VPS-hosting

Ressourcerne, der er afsat til VPS-planerne, er ikke dårlige, men der er andre udbydere, der har VPS-indstillinger af højere kvalitet til lignende priser, eller i det mindste priser, der ikke er væsentligt dyrere.

Sidst men ikke mindst er dedikerede serverindstillinger med Namecheap okay. Du kan vælge mellem clearance (nedre ende) servere eller “nye” servere (gæt hvad det betyder).

Clearance-servere er overraskende overkommelige. Ja, også for produkter, der er kategoriseret som “clearance” -servere. Du har 8 muligheder med anstændige specifikationer.

NameCheap-dedikeret-servere

Valgmulighederne til den højere ende er naturligvis dyrere, og der er kun tre muligheder at vælge imellem. Disse har meget bedre specifikationer end godkendelsesserverne.

NameCheap-ny-server

Groft sagt er Namecheap’s hosting bestemt værd at tjekke for dens muligheder i den lavere ende: delt hosting og WordPress-hosting.

Hvis du får delt eller WordPress-hosting, kan du normalt forvente specifikationer af lavere kvalitet sammenlignet med VPS eller dedikeret hosting, og hvis dette er i dit sind, når du ser efter disse muligheder, kan NameCheap være værd at prøve.

Selvom delt hosting er langt den bedste Namecheap-deal, med et stort sæt funktioner og ressourcer, der er afsat til lave priser, er dets andre indstillinger ikke dårlige. Men det handler om det: ikke dårligt. Namecheap’s WordPress-hosting er tilstrækkelig pris til, at jeg synes, det er værd at prøve for enkeltpersoner, der ønsker at spare.

Hvis du er en forretning, ville jeg dog være lidt mere skeptisk. Hvis du er en lille virksomhed, der holder sig til et websted, og hvis du ikke forventer en enorm mængde trafik, kan Namecheap’s delte eller endda WordPress-planer være en ret god mulighed.

Hvis du forudser meget trafik og ønsker service af højere kvalitet, vil Namecheap ikke være dårlig, men muligvis ikke berettige prisen. Jo, det er billigt, men på dette tidspunkt ville du være villig til at investere i højere kvalitet. Andre hostingfirmaer tilbyder bedre specifikationer og endnu lavere grænser for ressourcetildeling for priser, der ganske vist er højere, men slet ikke ufortjent..

I alt er Namecheap hosting en skjult perle for enkeltpersoner eller små virksomheder, der kun har brug for et websted eller to. Hvis du leder efter noget højere ende, er Namecheap hosting muligvis ikke stor. For så vidt angår domæner er Namecheap bestemt en fantastisk mulighed.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er vigtig for både hosting og domænestyring, men på forskellige måder.

Grundlæggende om at administrere et domæne tages hånd om af din registrator det meste af tiden, så hvis du bare ønsker at sikre et navn på dit websted, er der ikke en hel masse, du skal gøre. Du skal dybest set justere dine indstillinger / præferencer efter behov, sørge for, at alt er knyttet til dit websted, og så er du klar til at gå.

Hvis du køber bulk- eller handelsdomæner, er det endda ret ligetil en registrator, da de har værktøjer bare for at gøre disse job lettere.

Namecheap klarer sig meget godt på domænefronten. Brugergrænsefladen er superenkelt: du får dybest set et dashboard og et par andre sider på en sidebjælke, der lader dig nemt administrere dine domæner og din Namecheap-konto.

namecheap-instrumentbræt

* Bemærk: Undskyld censoren! Det er et tophemmeligt projekt, som jeg ikke er klar til at vise verden… endnu!

Alligevel er brugervenligheden lidt mere vigtig for hosting efter min mening. Ja, hosting svarer til domæneregistrering, idet du dybest set leder efter den rigtige allokering af ressourcer til den rigtige pris, og så kan du lade din vært gøre jobbet for dig.

Imidlertid er hosting lidt mere kompliceret på grund af alle de involverede ting: du bruger muligvis en webstedsbygger eller integrerer med WordPress, eller du administrerer muligvis SSL-certifikater eller e-mail-konti eller et hvilket som helst antal andre ting. Der er desuden meget flere ting at administrere hosting af dit websted.

Så det er ens, men et andet dyr. Heldigvis gør Namecheap det lige så nemt at administrere din hosting som den bedste af dem. Namecheaps brugergrænseflade til hosting er meget lig dens domænestyringsbrugergrænseflade (afbildet ovenfor).

Her er en anden ting, der er både godt og dårligt: ​​Namecheap gør det meget let at forbinde dit domæne med hosting, hvis du vil bruge Namecheap til begge. Hvorfor er dette dårligt? Fordi det betyder noget udsalg, der kan blive irriterende, selvom det ikke er for meget.

På den lyse side, hvis du vil parre din vært og dit domæne, vil det være en leg med Namecheap. Når du faktisk begynder at bruge Namecheap’s webhostetjeneste, vil jeg sige, at det er temmelig ligetil.

Som sin domæneregistrator er Namecheap intuitiv at bruge og har en nem brugergrænseflade. Den inkluderede cPanel vil forenkle alt, og Namecheap’s skins vil sikre, at oplevelsen forbliver glat.

Desuden kommer Namecheap’s delte hostingpakker med en webstedsbygger inkluderet. Dette er temmelig normalt, men Namecheaps webstedsbygger er særlig intuitiv og effektiv.

NameCheap-funktioner

Én ting jeg kan lide ved Namecheap er dens relative gennemsigtighed. Det er sandt, at Namecheap ikke lægger et kæmpe banner på sin destinationsside, der siger ”DIN BESKYTTELSESPAKKE VIL RENEW PÅ x PRIS!”

Men det er stadig et firma, der holder ting for det meste ligetil for brugeren. Dette gælder domæneregistreringsprocessen og domæneregistreringsprocessen efter registrering. Det er også tilfældet med hosting: det er meget let at undersøge din kontos indstillinger og ændre dem efter behov.

Konklusion: Namecheaps domæneregistrering er omtrent så let som muligt – kun Google Domains er enklere – og dens hosting er omtrent lige så let at bruge som Namecheaps vigtigste konkurrenter.

Kunde support

Man kan naturligvis ikke altid stole på, at et produkt er let at bruge. Undertiden opstår tekniske vanskeligheder, eller nogle gange er software let at bruge, men du skal vide, hvordan man gør noget usædvanligt, foretager en ændring af din konto osv..

Kundesupport er derfor vigtig – kommer Namecheaps overkommelige pris til god kundesupport? Lad os se.

Bemærk: Husk, at Namecheaps kundesupportressourcer deles mellem domænet og hosting-siden.

For det første har du et par muligheder for at kontakte direkte repræsentanter. Du kan gøre dette via en billet eller live chat – ingen telefonstøtte i øjeblikket, desværre. Imidlertid har billettering og live chat fungeret temmelig godt for mig i fortiden. Her er et eksempel …

NameCheap-chat-1

Det tog cirka et minut for en repræsentant at nå mig, hvilket ikke er dårligt.

NameCheap-chat-2

Hvad er uheldigt er det imidlertid, at repræsentanten tog et og et halvt minut at komme tilbage til mig med et svar.

NameCheap-chat-3

Dette er et ret godt eksempel på min oplevelse med Namecheaps kundesupport på live chat. Nogle af mine oplevelser har været hurtigere end dette, men ikke mange har været langsommere. I alle tilfælde sammenlignet med de bedste live chat, er dette lidt langsomt, men alt i betragtning fik jeg mit svar inden for mindre end 4 minutter. Så jeg vil sige, at det stadig er en fin live chat.

Bortset fra at kontakte repræsentanter, kan du give feedback og læse statusopdateringer og nyheder.

Jeg kan ikke lide, hvordan Namecheaps support på stedet og informationen er organiseret: ting er for adskilt. Namecheaps vigtigste supportside har knapperne til at kontakte repræsentanter og har også nogle populære artikler og ofte stillede spørgsmål. Det har også en søgefelt for videnbasen.

Alternativt kan du gå direkte til vidensbasen, en separat side og gennemse artikler (eller søgning) derfra.

namecheap-vidensbase

Jeg kan godt lide Namecheaps vidensbase. Det er velorganiseret, har masser af indhold og er behageligt for øjet.

Namecheap har også et ressourcecenter, der stort set består af mindre teknisk support til den praktiske anvendelse af Namecheaps teknologi – ting, som enhver kan finde nyttige, som hvordan man opretter et websted, god SEO-praksis og så videre.

Ressourcecentre som dette er almindelige, men det er dejligt at se Namecheap følge med.

Mens Namecheaps kundesupport ikke er utroligt udjævnet, er den stadig meget stærk. Kunderepræsentanterne ser ud til at være lydhøre og hjælpsomme i min oplevelse, plus information og ressourcer på stedet er tilgængelige og nyttige. Namecheaps støtte er muligvis ikke encyklopædisk, men den har absolut mere end barebones.

Sikkerhed og pålidelighed

Sikkerhed er vigtig for både domæneregistrering og hosting. Håndterer Namecheap sikkerheden godt på begge fronter?

Ja! Nå,… det er anstændigt. Jeg ville ønske, at der var mere information tilgængelig på Namecheaps websted, men dens rene popularitet indebærer, at Namecheap i det mindste kan stole på din domæneregistrering.

Problemet opstår mere ved hosting: vi ved ikke, hvor populær Namecheap’s vært er, og fordi Namecheap først er en domæneregistrator og et værts sekund, er det uklart, hvor meget af dets ressourcer bliver omdirigeret til hosting sikkerhed og pålidelighed.

Heldigvis har Namecheap nogle anstændige sikkerhedsstandarder i hele virksomheden, plus har anstændige sikkerhedsværktøjer / funktioner til brugere.

For eksempel kan du bruge tofaktorautentisering (2FA) til din konto og cPanel, plus du får gratis SSL-certifikater med nogle hostingpakker (for det første år). Derudover får du Domain Lock-sikkerhed og gratis WhoisGuard i et år med hver domæneregistrering. Du kan opgradere til speciel Namecheap-sikkerhed, eller du kan købe Namecheap VPN.

Namecheap anvender også DDoS-beskyttelse for alle dets servere og har personale til rådighed til at tage sig af serverne i tilfælde af et DDoS-angreb. Namecheap bruger også de nyeste servere, har god RAID-beskyttelse til serverne, tester regelmæssigt deres servere og har fuld redundans “på alle niveauer” i deres netværk.

At alt lyder fremragende, men endda stor sikkerhed betyder ikke, at du helt sikkert vil se perfekt oppetid på webstedet. Hvordan fungerer Namecheap der?

Uptime
99,75%
Responstid
770 ms

Her er den gennemsnitlige oppetid:
 • Mar 2020: 99,93%
 • Feb 2020: 99,78%
 • Jan 2020: 99,70%
 • Dec 2019: 99,11%
 • Nov 2019: 98,97%
 • Okt 2019: 98,37%
 • Sep 2019: 98,60%
 • Aug 2019: 98,17%
 • Jul 2019: 99,84%
 • Juni 2019: 99,73%
 • Maj 2019: 99,82%
 • Apr 2019: 99,81%
 • Mar 2019: 99,87%
 • Feb 2019: 99,91%
 • Jan 2019: 99,89%
 • Dec 2018: 99,91%
 • Nov 2018: 99,57%
 • Okt 2018: 99,91%
 • Sep 2018: 99,98%
 • Aug 2018: 99,94%
 • Jul 2018: 100%
 • Juni 2018: 100%
 • Maj 2018: 100%
 • Apr 2018: 100%
 • Mar 2018: 99,99%
 • Feb 2018: 99,98%
 • Jan 2018: 100%
 • Dec 2017: 100%
 • Nov 2017: 99,99%
Her er den gennemsnitlige svartid:
 • Mar 2020: 804ms
 • Feb 2020: 768 ms
 • Jan 2020: 789 ms
 • Dec 2019: 768 ms
 • Nov 2019: 656 ms
 • Okt 2019: 668 ms
 • Sep 2019: 747 ms
 • Aug 2019: 847 ms
 • Jul 2019: 1.687 ms
 • Jun 2019: 1.467 ms
 • Maj 2019: 1.577 ms
 • Apr 2019: 1.233 ms
 • Mar 2019: 1.137 ms
 • Feb 2019: 1.125 ms
 • Jan 2019: 1.089 ms
 • Dec 2018: 514 ms
 • Nov 2018: 571 ms
 • Okt 2018: 436 ms
 • Sep 2018: 461 ms
 • Aug 2018: 629 ms
 • Jul 2018: 613 ms
 • Jun 2018: 520 ms
 • Maj 2018: 350 ms
 • Apr 2018: 369 ms
 • Mar 2018: 310 ms
 • Feb 2018: 723 ms
 • Jan 2018: 545 ms
 • Dec 2017: 335 ms
 • Nov 2017: 302 ms

Du kan kontrollere detaljeret oppetidsscore her.

Som du kan se, er oppetiden anstændig, men langt fra perfekt. Namecheap lover 100% oppetid, men dette er faktisk et nuanceret løfte: Namecheap lover dets servere vil have en 100% oppetid, ikke dit websted. Bliv ikke narret.

Selvom responstiderne generelt har været gode (bortset fra i januar), gør oppetidsresultaterne mig tøvende med at anbefale en virksomhed, der virkelig regner med et altid up-website.

Ikke desto mindre er det til Namecheap-priser ikke et forfærdeligt salg. Det er uheldigt, at industristandarden på 100% oppetid på webstedet ikke er opfyldt, men forståelig. Hvis du stadig er interesseret i Namecheap, skal du betragte dig selv advaret om oppetiden!

Den korte version er denne: Namecheap har god sikkerhed, og du kan sandsynligvis stole på den med dine oplysninger. Problemet vil være mere med oppetid og pålidelighed for dem, der er interessante i at bruge Namecheap som vært. Som domæneregistrator er Namecheap omtrent så pålidelig, som du kan få.

Konklusion: Anbefaler jeg Namecheap?

Alt taget i betragtning, hvordan er Namecheap?

Som registrator fortjener Namecheap helt klart sin plads som en af ​​de øverste hunde. Det har gode priser, en nem grænseflade til styring af domæner og har gode tilbud langs spektret af enkeltdomenekøbere til bulk-købere.

Som vært er Namecheap betydeligt mere kompliceret. På den ene side er Namecheap meget overkommelig til hostingprodukter til lavere priser, de delte eller WordPress-hosting-pakker.

Disse pakker har virkelig lave priser og anstændige ressourceallokeringer. Det er ret gode tilbud for dem, der er villige til at risikere en potentielt ustabil oppetid.

De højere end niveauer ser godt ud på papiret, men jeg vil overlade det til et firma, der er mere specialiseret i hosting.

Namecheap virker stor, men vores oppetidsmålinger har været en let akilleshæl. Især hvis du har e-handelsbehov, kan Namecheap være lidt risikabelt.

Hvis det er mindre vigtigt at have oppetid på webstedet for dig – typisk ville du være en hobby eller måske en virksomhed, der ønsker et websted, men ikke finder et websted, der er vigtigt for virksomheden – kan Namecheap stadig være en anstændig mulighed, der sparer dig penge.

Kort sagt, min konklusion er, at Namecheap er en risikabel mulighed for dem med intense hostingbehov og en stjæle for dem, der ikke gør det. Som registrator er det stort set stort rundt omkring. Men hvis du stadig er usikker, skal du bare prøve det uden risiko i 30 dage!

Besøg NameCheap

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me