NameCheap vs. Godaddy: 7 minutter for at vide, hvilken der er bedre i 2020

Så du har planlagt at lancere dit eget websted? Det er fantastisk. Noget meget grundlæggende, du har brug for, er et domæne. Og ja en domæneregistrator til at begynde med.


Til at begynde med, lad mig kort fortælle dig, hvad der præcist er domæneregistrering. Domænenavnsregistrering er processen med at reservere et navn på Internettet i en bestemt periode, f.eks. Et år.

Domænet forbliver hos dig, så længe du fornyer det. Der er ingen måde at købe et domænenavn for evigt.

Et domænenavn giver dit websted et unikt, genkendeligt navn. Der er flere hostingfirmaer, der leverer domæneregistrering samt hostingløsninger.

Faktisk kan det at vælge den rigtige domæneregistreringstjeneste være et kedeligt job, medmindre du er helt opmærksom på de tjenester, virksomhederne tilbyder.

Jeg har brugt to lige så store hosting-mærker NameCheap og GoDaddy i ganske lang tid.

Baseret på min erfaring vil jeg give dig en sammenlignende gennemgang af begge deres domæneregistreringstjenester.

Før det giver jeg mig en kort oversigt over disse virksomheder. Start med NameCheap.

Hvad er NameCheap?

NameCheap blev grundlagt af Richard Kirkendall i 2000. Det har hovedkontor i Los Angeles, Californien, USA. Produkterne fra NameCheap inkluderer domænenavne, webhosting, WhoisGuard, SSL-certifikater.

Derefter går vi videre til GoDaddy.

Hvad er Godaddy?

GoDaddy blev først oprettet i 1997 med hovedkvarter i Scottsdale, Arizona, USA. GoDaddy har over 17 millioner kunder over hele verden. Produkterne fra GoDaddy inkluderer domæneregistrering, webhosting, SSL-certifikater og små virksomheder.

Popularitetstendenser:

Sammenligning af popularitet for begge disse mærker er som vist nedenfor. Det er klart, GoDaddy rammer over NameCheap med hensyn til popularitet.

Hvis vi tjekker for en bestemt region, er GoDaddy igen populær. Denne statistik er for USA.

Priser:

Prisfastsættelsesmodellen for både NameCheap og GoDaddy har flere variationer.

Lad mig sætte dette på tværs af forskellige kategorier, først med registreringsprisen.

Registreringspris:

Registreringspris varierer afhængigt af den domæneudvidelse, du foretrækker. Visse premium-domænenavne er dyre i begge disse. Lad mig give en regelmæssig domænenavnsøgning, som jeg gjorde i begge disse registrarer.

Jeg søgte efter det samme domæne med forskellige udvidelser på begge platforme, og nedenfor er mine fund med disse.

Domæne
NameCheap
Kom så far
.com $ 8,48 / år.$ 0,99 / år.
.org$ 10,28 / år. $ 11,99 / år.
.net$ 9,68 / år. $ 13,99 / år.
.i$ 9,98 / år. $ 3,99 / yr.

I begrænset tid (11. februar til 18. februar) tilbyder Namecheap 46% rabat på .com-domæneregistrering. Kampagnekode: NEWCOM

Generelt har GoDaddy en god og lav prisfastsættelse for det første år. Men på lang sigt har NameCheap en lavere prisfastsættelse.

Transferprissætning:

Prissætning af transfer varierer baseret på udvidelsen af ​​det eksisterende domænenavn.

Domæne
NameCheap
Kom så far
.com $ 9,69 $ 7,99
.i $ 9,99$ 11,99
.net$ 11,88 $ 10,99

Med NameCheap er overførslen til et .com-domæne $ 9.69. Tilsvarende er .net $ 11,88 og .in er på $ 9,99.

For GoDaddy kan enhver .com-udvidelse overføres til $ 7.99. Tilsvarende er .in på $ 11.99 og .net er på $ 10.99.

Priserne for overførsel er næsten ens med ikke meget forskel mellem NameCheap og GoDaddy.

Priser for fornyelse:

Begge disse platforme har i de fleste tilfælde en højere fornyelse. Nedenfor er en sammenligning af disse omkostninger.

Domæne
NameCheap
Kom så far
.com $ 12,98$ 17,99
.org $ 14,98$ 20,99
.net $ 14,98$ 19,99
.info $ 13,88$ 21,99
.io $ 34,88$ 59,99

Nå, i de fleste tilfælde har GoDaddy en fornyet pris, der er højere sammenlignet med NameCheap.

Domænes privatliv:

Domænesikkerhed kaldes også Whois Privacy, som for det meste alle domæneregistratorer tilbyder. For NameCheap er domænesikkerhed i de fleste tilfælde inkluderet som en del af planen og er gratis for hele livet.

Domæne
NameCheap
Kom så far
Første år GRATIS$ 9,99
Fornyelse $ 2,88$ 9,99

Med GoDaddy har domænefortrolighed et ekstra gebyr på $ 7.99 for det første år. Efterfølgende fornyelser koster $ 9,99.

Nå, alt i alt har NameCheap en mere overkommelig prisindstilling, og fornyelserne er heller ikke særlig høje priser sammenlignet med GoDaddy.

Registrer dit domæne

Lad os derefter kontrollere de rabatter, du modtager ved hjælp af hver af disse tjenester.

Rabatter:

Lad mig næste tale lidt om deres rabatter for domæner.

NameCheap
 • NameCheap understøtter en række generiske og landsspecifikke domæner som .com, .net, .org, .us, .co og mange flere.
 • Selvom fornyelserne er til en højere pris, har priserne stadig første gang altid en rabat. Rabatten afhænger af det domæne, du vælger. Den gennemsnitlige diskonterede sats varierer mellem 15% og 65% for visse domæner.
 • Bortset fra disse bestemte almindeligt anvendte domæner som f.eks. Com, har du yderligere rabatter med rabatkuponer, der er tid til anden tilgængelige via webstedet.

Gør krav på din rabat

Kom så far
 • GoDaddy har en god støtte til registrering af domænenavne med flere tilgængelige muligheder.
 • GoDaddy har rabatter, der varierer mellem ca. 28% til 65%. Nå, den rabat, du får, afhænger af dit valg af domæne.
 • I visse tilfælde overstiger rabatten imidlertid over 80% for første gangs registrering. Dette er noget, du måske vil tjekke, før du forpligter dig fra et længerevarende perspektiv.

Kunde support:

Når det kommer til kundesupport, leverer både NameCheap og GoDaddy gode kundecentriske tjenester. Der er flere måder, du kan komme i kontakt med deres kundesupport på. Naturligvis er disse indstillinger let tilgængelige fra webstedet.

NameCheap understøtter e-mails, billetter og live chat-indstillinger. Bortset fra dette har de en videnbase og er godt adskilt ud fra emner.

NameCheap_Knowledgebase

NameCheap indeholder også en række blogindhold og ofte stillede spørgsmål. For yderligere at prøve deres kundesupport-tjenester prøvede jeg deres mulighed for live chat.

NameCheap har en fantastisk mulighed for live chat, og dette er næsten øjeblikkeligt. Kundesupportagenten var også let tilgængelig med detaljerede oplysninger om domæneregistrering og relateret information.

Namecheap chat

I GoDaddy får du 24/7 support med opkald og e-mail-mulighed. GoDaddy har også en god samling af grundlæggende hjælpeindhold. Det har community forum sammen med supportdokumenter, der er tilgængelige på deres websted.

Indholdet i GoDaddy er også godt adskilt baseret på emner.

Godaddy_Knowledgebase

Jeg prøvede at udforske mere om deres live chat-indstilling. Men dette er ikke 24/7, og chatten var derfor offline.

chat godaddy

Begge disse platforme har flere begynderguider og tutorials for start, hvilket gør det let, selv for begyndere at bruge deres tjenester.

interface:

Dernæst vil jeg tale om deres interface. Lad mig starte dette med NameCheap og derefter gå videre til GoDaddy.

NameCheap-interface:

For NameCheap kan tilføjelse af et domæne og underdomæne gøres via deres interface.

NameCheap-interface er let at bruge og har en separat overskrift til domænestyring. Dette inkluderer alle funktioner, der er forbundet med domæne, såsom Domain Name Search, Domain Transfer, DNS og andre relevante tjenester.

Namecheap-interface

Når et domæne er tilføjet, kan du se andre indstillinger, såsom “Avanceret DNS”.

Avanceret DNS Namecheap

Aktivering af domæner tager i de fleste tilfælde få minutter til højst 24 timer. CNAME kan tilføjes fra interface og er let at bruge.

CNAME tilføjet i NameCheap

Godaddy-interface:

Lad mig derefter give dig et gennembrud for GoDaddy-grænsefladen. I lighed med NameCheap har endda GoDaddy en separat header til domæner. Du kan administrere det herfra.Godaddy_Domain_Interface

Domain Manager har flere indstillinger integreret i en enkelt skærm, hvilket gør dette lidt mere forvirrende, især hvis du er ny med denne grænseflade.

Godaddy_Manage_Domains

Generelt giver både NameCheap og GoDaddy en intuitiv brugergrænseflade. I tilfælde af at du er ny med oprettelse af domæner og begynder med det, ville du finde NameCheap lettere at udforske og bruge.

Årsager til, at du skal købe domæner og hosting separat:

De fleste mennesker, der begynder at være vært for et websted, bliver forvirrede mellem domæne og hosting. Det at have et websted har to ting. Det første er dit domæne og det andet er dit hosting. Dette er to separate tilbud fra de fleste hostingudbydere.

Mange mennesker mener, at; det er bedst at holde alle under ét tag. Så mange vælger at registrere domænet via den hostingudbyder, de vælger. Dette lyder meget, hvis alt fungerer fint.

Af en eller anden grund, hvis du er utilfreds med din hostingudbyders tjenester og har behov for at migrere til en alternativ hostingplatform, er du også nødt til at overføre det domæne, du havde registreret. Til tider kan domæneoverførsler være tidskrævende og forvirrende.

I et sådant scenario, hvis du har registreret domænet et andet sted, behøver du ikke at gøre noget undtagen opdatere dine DNS-indstillinger.

Det er bedst at have alle dine domæner under ét tag. Dette er en fordel, hvis du har flere domæner. Domænestyring i sådanne scenarier er lettere. Du kan logge direkte på din registrator og foretage en masseopdatering på DNS-indstillingerne.

Dette sparer din tid og din indsats ved individuelt at logge ind i forskellige portaler og gentage ændringerne.

Når du først er vant til en enkelt domæneregistrator, bliver dit arbejde lettere ved at styre alle dine domæner i stedet for at bruge og vænne sig til forskellige domæneregistreringsportaler.

Et andet vigtigt aspekt er domænets sikkerhed. Så for eksempel, hvis dit websted af en eller anden grund bliver hacket, kan hackeren få adgang til dine filer. Hvis du har købt hosting og domæne sammen, kan hackeren også få adgang til dit domæne.

Dette ville potentielt betyde; hacker kan også overføre domænet. I et sådant scenario bliver du nødt til at tage en juridisk kamp for at bevise dit ejerskab for domænet. I tilfælde af, at dit domæne placeres separat, vil dit domæne forblive sikkert, selvom dit websted er hacket.

Marketingteknikker til at erhverve en kunde:

NameCheap samt GoDaddy vedtager forskellige innovative marketingstrategier for at tiltrække kunder. De gør det fra tid til anden med nogle rabatter og godbidder. Dette er de fleste tilfælde vises på deres officielle websteder.

Nedenfor er et eksempel på, hvordan NameCheap leverer en rabatkupon til sine domæner.

discount_on_namecheap

Bortset fra dette er der nogle virkelig attraktive tilbud tilføjet, mens du vælger et domæne som det, der er vist nedenfor-

Namecheap rabat2

Derudover er domænefortrolighed inkluderet som en del af NameCheap-planer. Dette gør det mere tiltalende for kunderne.

NameCheap har et separat afsnit dedikeret til promo. Dette giver dig eksplicit detaljer om de tilgængelige tilbud. NameCheap giver også brugere mulighed for at abonnere på deres nyhedsbrev for at få opdaterede og nyeste oplysninger om marketingkommunikation.

GoDaddy har lignende kampagner tilføjet på deres websted.

Godaddy rabat

På GoDaddy-webstedet vil du også bemærke visse artikler, som ville være nyttige for læserne.

Godaddy rabat2

GoDaddy, der ligner NameCheap giver brugerne mulighed for at abonnere for at få de seneste nyheder og opdateringer om specialtilbud. De har også et afsnit dedikeret til promoveringer, der har opdateret information om de tilbud og tilbud, de har.

Godaddy_discount3

GoDaddy leverer også tilfældige fornyelseskoder og en rabat domæneklub. Nå, rabatdomæne klubben er prissat separat, hvilket igen er en markedsføringsstrategi for at få nogle loyale kunder.

Godaddy rabat4

Når jeg sammenligner begge disse marketingteknikker, ser NameCheap på alle måder mere tiltalende ud. De har nogle ægte tilbud for at få kunderne til at spare nogle penge. Deres prisfastsættelse og deres komplementære tjenester tilføjer værdi til det domæne, du køber.

På den anden side har GoDaddy tilbud, som også får kunderne til at bære nogle ekstra omkostninger. GoDaddy’s har en lav pris første gang, men alt efter dette kan det virke dyrt.

Konklusion:

Jeg har givet dig et komplet gennemgang af NameCheap- og GoDaddy-domæneregistrator-tjenester. Selvom begge dele er gode muligheder, vil jeg anbefale NameCheap over GoDaddy.

Med hensyn til priser er NameCheap en mere overkommelig og budgetvenlig mulighed. GoDaddy er god til at begynde med, men når du fornyer, kan det se ud til at være et budgetoverskridelse.

Igen har NameCheap en intuitiv og brugervenlig grænseflade. Dette er designet til at være let at bruge, selv for begyndere. Deres support over guider til at begynde at bruge deres tjenester er let tilgængelige.

Endelig har NameCheap domænefortrolighed som en del af domæneregistrering og gør domæneregistrering og subdomæneudvidelse til en problemfri proces.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map