Nøglefærdigt internetanmeldelse 2020: Min ærlige mening med fordele og ulemper

Nøglefærdigt internetanmeldelse 2020: Min ærlige mening med fordele og ulemper

Nøglefærdigt internetanmeldelse 2020: Min ærlige mening med fordele og ulemper

Hvad er nøglefærdigt internet?

Nøglefærdigt internet, lyder dette navn velkendt for dig? Hvis du aldrig har hørt, skal du ikke bekymre dig.

Mange mennesker indrømmer at ikke være opmærksomme på Nøglefærdige Internet eller simpelthen aldrig hørt om det. Tværtimod er der også få nørder, der har hørt såvel som brugt nøglefærdige.

Generelt set, hvad angår popularitet, vil du finde en blandet reaktion over for Nøglefærdige. Før jeg kommer videre, lad mig give en kort introduktion om nøglefærdige.

Et simpelt svar er – Ja, Turnkey Internet leverer hosting-tjenester. Interessant nok, i modsætning til de fleste andre hostingplatforme, var Turnkey oprindeligt ikke fokuseret på hostingtjenester.

Det blev først startet i 1999 med at levere konsulenttjenester til ISP og udvidede telekommunikationsudbydere, før de gradvist gik videre til at være en af ​​de flere hostingløsninger.

Nøglefærdige er baseret i Latham, New York og leverer grønne hosting-tjenester.

Så gør Turnkey Internet hoveder?

Bliv ved med at kende flere interessante fund af Turnkey Internet!!

Nøglefærdigt Internet Cons

Før jeg tjekker, hvad der er godt med Nøglen, skal jeg give oplysninger om, hvad jeg fandt vedrører i Nøglenøgle.

Nøglefærdige har en alsidig liste over tjenester, ingen tvivl om det. Det, jeg imidlertid fandt angående, er deres mangel på lige sikkerhedsberigede funktioner.

Dette indikerer på ingen måde, at Nøglefærd ikke er sikkert. Det har SSL, spamfiltre til e-mails, regelmæssige opdateringer, adgangskodebeskyttelse til mapper. Det, der mangler, er en hvilken som helst sikkerhedsfunktion, der ikke kan identificeres i branchen.

En anden relevant faktor er deres support til SEO og analyse. Bortset fra AWStats er der ingen anden avanceret analytics support.

Nøglefærdige har en separat SEO-hosting, som ville få de fleste af os til at undre os over, om det ville være den rigtige ting at vælge en anden hostingplan.

seo planer

Nå, Turnkey havde få SEO-relaterede problemer i fortiden.

Mens de fleste af disse SEO-bekymringer er blevet adresseret gennem årene, er det stadig noget, du skal være opmærksom på.

Endelig har Turnkey som de fleste hostingplatforme en højere fornyelsesgrad for sine hostingplaner sammenlignet med den første gang.

Når det er sagt, antyder disse ulemper ikke, at Nøglen fuldstændigt kasseres.

Bliv på!! Du ville vide mere om det, længere fremme.

Nøglefærdige Internet-fordele

Gå videre, nu er det tid til at tjekke, hvad der er godt i Nøglefærdige. Definitivt Nøglefærdige har få interessante og kæbedrækkende funktioner, som kræver separat omtale.

Så hvad er disse funktioner?

Nå, hold fast, mens jeg afslører de bedste dele om Nøglefærdigt internet.

Uptime

Nøglefærdigt internet bruger den nyeste teknologi, der er baseret på grøn vedvarende energi. Strømmen produceres på stedet i deres grønne datacentre.

Datacentre

Imidlertid mere imponerende er deres pålidelighed, der giver en 100% oppetidsgaranti for netværket.

Ud over tilgængelighed giver Turnkey Internet også en garanti for netværks latenstid og pakketab.

I henhold til SLA vil den gennemsnitlige månedlige latenstid ikke overstige 95 millisekunder tur-retur, og det gennemsnitlige månedlige pakttab vil ikke overstige 1%.

Planer og priser

Nøglefærdige giver flere indstillinger, da det ikke kun er begrænset til Linux, men også understøtter Windows.

På et højt niveau er der 2 Linux-planer tilgængelige. Til alles overraskelse tilbyder det næsten 75% rabatter til første gangs brugere.

Disse rabatter gælder, hvis du vælger en 3-årig prisplan.

De tilgængelige Linux-planer er-

Nøglefærdige Internet Linux-planer

En anden vigtig plan at kontrollere er dens Windows Shared hosting. Her har du i alt 3 planer.

Windows-plan

Endnu en plan, som måske er af interesse for de fleste bloggere omkring, er SEO-hosting. Herover har du 3 planer.

SEO-Plan

Bortset fra dette får du vælge en liste over dedikerede servere, selvstyrede og fuldt styrede servere.

Mens planerne ikke er de billigste ved fornyelse, tilbyder de dog stadig betydelige priser og giver den bedste værdi for pengene.

Funktioner

En masse af de leverede funktioner er som en del af planen. Når vi taler om deres Linux-hosting, giver Turnkey ubegrænset RAID-10 SSD-lagerplads. Absolut en hel del!!

Hold fast, der er mere ved det.

Planerne giver ubegrænset båndbredde, support med flere domæner, IPv4 / IPv6 support. Nøglenøgle leverer ubegrænset SSL og en valgfri 2048 bit SSL.

Cpanel funktioner

Tilsvarende giver Windows-baseret hosting et godt sæt funktioner. Du får 20 GB til 100 GB RAID-10 lagerplads med ubegrænset båndbredde.

Der er også inkluderet support til MS SQL, MySQL, ASP, PHP, CGI, Perl, Python, Server 2012 og IIS. Generelt understøtter flere Windows-baserede teknologier.

Kunde support

Nøglefærdigt internet giver tilstrækkelige ressourcer over sine websteder. Du finder måske ikke for mange ressourcer, der vedrører Nøglefærdige andre steder.

Imidlertid er det meste af den grundlæggende anvendelse fuldstændigt dækket af dens videnbase. Du kan nå deres kundesupport via telefon, mail eller live chat.

Hver sektion er dækket med ofte forekommende ofte stillede ofte stillede spørgsmål. Der er også inkluderet et nyhedsbrev og blogafsnit, som er lige så interessante og tiltalende på samme tid.

Kundesupport er tilgængeligt 24/7. For at kontrollere dette yderligere, prøvede jeg deres mulighed for live chat. Live chat var imidlertid ikke tilgængelig.

kunde support

Sikkerhedskopieringstjenester

Herover kræver sikkerhedskopien en særlig omtale. Til sikkerhedskopieringstjenester er der en Nøglefærdig Vault, der bruger avancerede teknologier og en brugervenlig GUI, der er nem at bruge til at planlægge sikkerhedskopier.

Dette er baseret på cloud backup-teknologi, som er pålidelig og sikker på samme tid. Dette tillader enhver tid restaurering.

Det er ikke alt.

De første 10 GB er gratis.

backup-tjeneste

Derudover kan du sikkerhedskopiere for $ 25.

Migration

Nøglefærdigt internet hjælper dig med at migrere alt, hvad der inkluderer e-mails, databaser, applikationer, websteder. Alt på dit websted kan overføres.

Desuden er dette en gratis service. I tilfælde af at du ikke er sikker på, hvordan du migrerer, understøtter Turnkey Internet også med en gratis konsultation.

Migration

Du kan sikkerhedskopiere fra din eksisterende webhost, og Nøglefærd vil hjælpe med til restaurering.
I en situation, hvor Turnkey skal oprette sikkerhedskopier fra din eksisterende vært, tager Turnkey backup og migrerer op til 20 konti.

Over denne grænse opkræver Turnkey et minimalt gebyr på $ 1,50 pr. Kontooverførsel.

Add-ons

Så hvad mere får du med Turnkey?

Hvis du ikke er tilfreds med Turnkey-tjenester, tilbyder Turnkey ingen spørgsmål, der stilles 30-dages pengene-tilbage-garanti.

penge tilbage

Nøglefærdige hjælper ikke kun med migrering af websteder, men hjælper også med en servermigration. Det giver gratis migrationshjælp sammen med gratis tjenester.

Nøglefærdigt giver flere serverkonfigurationsindstillinger baseret på hastighed og opbevaring. Du ville aldrig gå tom for ressourcer. På samme tid betaler du kun for de konfigurationer, du vil bruge.

Nøglefærdige understøtter en enorm liste over softaculous manuskripter, der gør oprettelsen af ​​websted, blog og e-handel enklere.

Anbefaler jeg Nøglefærdigt Internet?

Endelig er det nu tid for dommen. Så er det Tænd eller sluk for Nøglefærdigt internet?

Nå, Turnkey leverer flere gratis tjenester, som er inkluderet som en del af planen. Noget, som du muligvis kræver betaling for i tilfælde af flere andre hostingtjenester.

Serverkonfigurationer, skyteknologi, konsekvent oppetid, pålidelighed, et bredt spektrum af funktioner er bestemt attraktivt og opmærksomhedsfangende.

Et godt valg, hvis du er på udkig efter budgetvenlige dedikerede og administrerede serverhostingsmuligheder.

For at konkludere, Nøglefærdigt internet er imponerende og det er meget at prøve. Store tommelfingre er noget, som Turnkey helt sikkert fortjener.

Besøg Turnkey internet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me