Nøkkelferdige Internet Review 2020: My Honest Opinion With Pros & Cons

Hva er nøkkelferdig Internett?

Nøkkelferdige Internett, høres dette navnet kjent ut? Hvis du aldri har hørt, ikke bekymre deg.


Mange innrømmer at de ikke er klar over nøkkelferdig Internett eller rett og slett aldri har hørt om det. Tvert imot er det også få nørder som har hørt så vel som brukt nøkkelferdige.

Totalt sett, når det gjelder popularitet, vil du finne en blandet reaksjon mot nøkkelferdig. Før jeg kommer lenger, la meg gi en kort introduksjon om nøkkelferdig.

Et enkelt svar er – Ja, nøkkelferdig Internett tilbyr hosting-tjenester. Interessant, i motsetning til de fleste andre hostingplattformer, var Turnkey ikke opprinnelig fokusert på hosting-tjenester.

Det ble først startet i 1999 for å tilby konsulenttjenester til ISP og forbedrede telekommunikasjonsleverandører, før de gradvis gikk over til å være en av de flere hosting-løsningene.

Nøkkelferdighet er basert i Latham, New York, og tilbyr grønne hosting-tjenester.

Så gjør Turnkey Internet hoder?

Fortsett å kjenne til mer interessante funn av nøkkelferdig Internett!!

Nøkkelferdige internett Cons

Før jeg sjekker hva som er bra med nøkkelferdig, la meg gi detaljer om hva jeg fant er angående i nøkkelferdig.

Nøkkelferdighet har en allsidig liste over tjenester, ingen tvil om det. Det jeg imidlertid fant angående er deres mangel på like sikkerhetsanrikede funksjoner.

Vel, dette innebærer på ingen måte at nøkkelferdige ikke er trygge. Det har SSL, spamfiltre for e-post, vanlige oppdateringer, passordbeskyttelse for kataloger. Det som mangler er noen utmerker sikkerhetsfunksjon fra industrien.

En annen viktig faktor er deres støtte til SEO og analyse. Bortsett fra AWStats, er det ingen annen avansert analysestøtte.

Turnkey har en egen SEO-hosting, som vil gjøre at de fleste av oss lurer på om det å velge en annen hostingplan ville være det rette å gjøre.

seo planer

Vel, Turnkey hadde få SEO-relaterte problemer i det siste.

Selv om de fleste av disse SEO-bekymringene har blitt adressert gjennom årene, er dette likevel noe du bør være klar over.

Endelig, som de fleste vertsplattformer, har Turnkey en høyere fornyelsesgrad for sine hostingplaner sammenlignet med førstegangsprisingen.

Når det er sagt, antyder ikke disse ulempene å fjernekast nøkkelaktig.

Hold deg på !! Du vil vite mer om det, lenger frem.

Nøkkelferdige internettproffer

Fortsetter du, er det på tide å sjekke hva som er bra i nøkkelferdig. Definitivt Turnkey har få interessante og kjevelåpende funksjoner som krever separat omtale.

Så, hva er disse funksjonene?

Vel, hold på mens jeg avslører de beste delene om nøkkelferdig Internett.

oppetid

Nøkkelferdige Internett bruker den nyeste teknologien som er Grønn fornybar energi basert. Kraften produseres på stedet på deres grønne datasentre.

Datasentre

Imidlertid mer imponerende er påliteligheten deres som gir en garanti på 100% nettverk.

I tillegg til tilgjengeligheten gir Turnkey Internet også en garanti for nettverksforsinkelse og tap av pakker.

I henhold til SLA vil gjennomsnittlig månedlig latenstid ikke overstige 95 millisekunder tur / retur, og gjennomsnittlig månedlig pakttap vil ikke overstige 1%.

Planer og priser

Nøkkelferdige gir flere alternativer siden den ikke er begrenset til bare Linux, men også støtter Windows.

På et høyt nivå er det to Linux-planer tilgjengelig. Til alles overraskelse tilbyr det nesten 75% rabatter for første gangs brukere.

Vel, disse rabattene gjelder hvis du velger en 3-årig prisplan.

Linux tilgjengelige planer er-

Nøkkelferdige internett Linux planer

En annen viktig plan å sjekke er Windows Shared hosting. Her har du totalt 3 planer.

Windows-plan

Enda en plan som kan være av interesse for de fleste bloggere rundt er SEO-hosting. Her har du 3 planer.

SEO-Plan

Bortsett fra dette får du velge en liste over dedikerte servere, selvstyrte og fullstyrte servere.

Selv om planene ikke er de billigste ved fornyelse, tilbyr de likevel betydelig rimelige priser og gir best valuta for pengene.

Funksjoner

Mange funksjoner som følger med er som en del av planen. Når vi snakker om deres Linux-hosting, gir Turnkey ubegrenset RAID-10 SSD-lagring. Definitivt mye!!

Hold på, det er mer med det.

Planene gir ubegrenset båndbredde, støtte for flere domener, IPv4 / IPv6-støtte. Nøkkelferdighet gir ubegrenset SSL og en valgfri 2048 bit SSL.

Cpanel funksjoner

Tilsvarende gir Windows-basert hosting et godt sett med funksjoner. Du får 20 GB til 100 GB RAID-10 lagring med ubegrenset båndbredde.

Støtte for MS SQL, MySQL, ASP, PHP, CGI, Perl, Python, Server 2012 og IIS er også inkludert. Totalt støtter flere Windows-baserte teknologier.

Kundeservice

Nøkkelferdige Internett gir tilstrekkelige ressurser over sine nettsteder. Det er ikke sikkert at du finner for mange ressurser knyttet til nøkkelferdige andre steder.

Imidlertid er mesteparten av den grunnleggende bruken fullstendig dekket i kunnskapsbasen. Du kan nå kundesupporten deres via telefon, mail eller live chat.

Hver seksjon er dekket med vanlige spørsmål. Inkludert er også et nyhetsbrev og bloggseksjon som er like interessante og tiltalende på samme tid.

Kundesupporten er tilgjengelig 24/7. For å sjekke dette nærmere, prøvde jeg live chat-alternativet. Imidlertid var live-chatten ikke tilgjengelig.

kundeservice

Sikkerhetskopieringstjenester

Over her krever sikkerhetskopien en spesiell omtale. For sikkerhetskopitjenester er det en nøkkelferdig hvelv som bruker avanserte teknologier og en brukervennlig GUI for å planlegge sikkerhetskopier.

Dette er basert på sky backup-teknologi som er pålitelig og sikker på samme tid. Dette tillater enhver tid restaurering.

Det er ikke alt.

De første 10 GB er gratis.

backup-tjeneste

Utover det kan du ta sikkerhetskopi for $ 25.

migrasjon

Nøkkelferdig Internett hjelper deg med å migrere alt som inkluderer e-post, databaser, applikasjoner, nettsteder. Alt på nettstedet ditt kan migreres.

Dessuten er dette en gratis tjeneste. I tilfelle du ikke er sikker på hvordan du migrerer, støtter også Turnkey Internet med en gratis konsultasjon.

migrasjon

Du kan ta sikkerhetskopi fra din eksisterende webhotell, og nøkkelferdige vil hjelpe til med restaurering.
I en situasjon der du ønsker at nøkkelferdige skal lage sikkerhetskopier fra din eksisterende vert, tar Turnkey sikkerhetskopi og overfører opptil 20 kontoer.

Over denne grensen krever Turnkey et minimalt gebyr på $ 1,50 per kontooverføring.

Add-ons

Så hva mer får du med nøkkelferdig?

I tilfelle du ikke er fornøyd med Turnkey-tjenester, tilbyr Turnkey ingen spørsmål som stilles 30 dager pengene tilbake-garanti.

pengene tilbake

Nøkkelferdighet hjelper ikke bare med migrering av nettsteder, men hjelper også med en migrering av servere. Det gir gratis migrasjonshjelp sammen med gratis tjenester.

Nøkkelferdige gir flere serverkonfigurasjonsalternativer basert på hastighet og lagring. Du vil aldri gå tom for ressurser. Samtidig betaler du bare for konfigurasjoner du vil bruke.

Nøkkelferdige støtter en enorm liste med softaculous skript som gjør nettstedet, bloggen og e-handel enklere.

Anbefaler jeg nøkkelferdig Internett?

Endelig er det nå tid for dommen. Så er det Slå av eller slå av for nøkkelferdig Internett?

Vel, Turnkey tilbyr flere gratis tjenester som er inkludert som en del av planen. Noe som du kan kreve å betale i tilfelle flere andre hostingtjenester.

Serverkonfigurasjonene, skyteknologi, jevn driftstid, pålitelighet, et bredt spekter av funksjoner er definitivt attraktive og oppmerksomhetsrike.

Et godt valg hvis du er ute etter budsjettvennlige dedikerte og administrerte serververt alternativer.

For å konkludere, er nøkkelferdig internett imponerende og det er mye å prøve. Store tommel opp er noe som Turnkey sikkert fortjener.

Besøk nøkkelferdig internett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map