Rediffmail-anmeldelse: Er det værd at tilmelde dig i 2020? Lad os finde ud af det…

Mailserver er mailmændene på internettet, der sender & levere beskeder over hele verden i løbet af få sekunder (pokker, millisekunder inden for dagens tid).


Virksomheder tilbyder postserver i form af e-mail-tjenester til enkeltpersoner & både virksomheder til overkommelige priser eller endda gratis. Disse tjenester er ikke kun begrænset til personlig eller forretningsbrug, de bruges også til e-mail-marketingtjenester.

Nogle større navne i spillet kunne skrives som Gmail, Yahoo, Outlook eller ProtonMail, hvis du er for eventyrlysten.

Men i denne gennemgang besluttede vi at dække noget, der har eksisteret i meget længe, ​​men fastholdt sin kerne intakt fra enhver nedværdigende ændring:

rediffmail.

Rediffmail er en e-mail-tjeneste fra Rediff.com, en nyhedsportal, der dækker aktuelle forhold til sport & underholdning.

Rediffmail har en brugerbase hovedsageligt bestående af Indien, mens den også har nogle brugere i USA & Japan også.

Er det værd at tilmelde sig i dag, når konglomerater som Gmail & Forventninger knuser enhver konkurrence rasende?

Nå, vi prøvede det for at hjælpe dig med at beslutte …

Prisfastsættelse & Funktioner

Rediffmail tilbyder tjenester i 3 hovedvarianter:

 • Standardplan
  • Standardplan 2 eller ‘Mest populær’
 • Avanceret plan
 • Virksomhedsplan

Fra og med Standardplan tilbyder Rediffmail et brugerdefineret domænenavn, en Webmail-klient & en mobilapp til 270 GBP / ID pr. år.

Standardplan

Også 1 GB lagerplads & Spam- / virusbeskyttelse. Selvom nogen forventer, at disse funktioner er standard og tilgængelige gratis; de kommer under med et tilpasset domæne.

Ikke for skurrende til at overveje, men ‘Mest populære’ eller Standard 2-planen har de samme funktioner som standarden, men bortset fra ekstra opbevaring på 10 GB.

Mest populære

Den ekstra lagerplads kunne være praktisk, i visse tilfælde som bulkdataoverførsel eller skylagring. Resten er de samme funktioner, Rediffmail kommer fra denne plan som dens mest populære.

Ved at gå videre tilbyder avanceret niveau mere ekspansive funktioner end standardplanerne.

Fremskreden

Start med 10 GB lagrings-, spam- / virusbeskyttelse & Tilpasset login-side og branding med skylagring & DMARC, vi følte, at dette er en mere premium service at abonnere på.

Brugergrænseflade

Administratormodulet tilbyder en intuitiv database til styring af opgaver som styring af brugerindbakke, MIS-rapporter, nyhedsbreve, gruppe-e-mail-id & meget mere.

Brugergrænseflademodulet giver fleksibilitet til mailadministration fra enhver enhed med synkronisering af data vha. Sikre IMAP / POP3-indstillinger.

Funktioner

Kernefunktioner kan opsummeres som stor tilpasning, sikkerhed, samarbejdsværktøjer til tekstbehandling og regneark, optimal oppetid & kundesupport til eventuelle klager / forespørgsler.

Til sidst kommer virksomhedsplanerne, er der ikke rigtig en bestemt side at gå til, i tilfælde af at du ville være interesseret i at tjekke disse.

Vi snuble over deres virksomhedsside, der bad om et navn & e-mail for yderligere diskussion.

Efter at have givet dem en e-mail, svarede de med et svar, der krævede yderligere detaljer for at fortsætte.

Hvad der ser ud som et automatiseret svar fra webstedet, beder om vigtige forespørgsler for at fastlægge en brugerdefineret plan, der skal laves til vores formål.

Derfor er det svært at bestemme funktionerne & priser på virksomhedens niveau uden at indsamle visse parametre.

Brugervenlighed

Til at begynde med tilmeldte vi os en gratis e-mail-konto, som naturligvis er en standard for hver e-mail-tjeneste at inkludere.

Tilmeldingssiden er en meget klassisk udseende barebones, ‘indtast alternativ e-mail’ slags.

Opret konto

Mens de fleste tjenester beder om din e-mail eller telefonnummer med måske en captcha her eller der & lad dig ind. Rediffmail går hele vejen op til at vælge land og en by med standard fødsel & køn detaljer.

Og hvis du markerer “Klik, hvis du ikke har et alternativt ID”, bliver muligheden for at indstille et sikkerhedsspørgsmål tilgængelig.

Sikkerheds Spørgsmål

Selvom gamle, men beviste sikkerhedsforanstaltninger til at løse lockouts, hvis du glemmer din adgangskode eller ID.

Heldigvis har vi masser af adgangskodeadministratorer til at hjælpe dig med at forhindre denne slags tomfoolery.

Efter at have tilmeldt dig, kommer du endelig til at møde UI, som igen er meget grundlæggende, men ikke for kompliceret eller unødvendig.

Postkasse

Mens de fleste e-mail-tjenester inkluderer flere farver, klokker & fløjter til UI. Rediffmail tager en mere konservativ tilgang til e-mail og holder mange farver lydløse & ikoner funktionelle.

Rediffmail udelukker oprettelsen af ​​en moderne e-mail-brugergrænseflade på grund af dets stærke fokus på produktivitet snarere end midlertidigt engagement. Så du kan komme på arbejde uden at blive distraheret.

Det viser sig, Rediffmail er måske ikke så kedelig, som du måske tror.

Hvis du går videre til indstillinger-knappen, skal du klikke på fanen Generelt og derefter klikke på temaer …

… Voila!

Nyt tema

I alt er 18 farverige temaer tilgængelige til din rådighed, som et strandtema, rumtema, forår, landsbyside, X’mas & meget mere. Sandsynligvis ikke så kedeligt nu, ikke?

Hvis du klikker på den første mulighed ‘Skriv e-mail’, åbnes en fane lige ved siden af ​​indbakken, hvor du kan komme til at skrive med det samme.

Indbakke-mail

Yderligere indstillinger som Cc, Bcc, filvedhæftning, adressebog er tilgængelige sammen med tekstredigeringsværktøjer.

Sidepanelet er altid åbent fra venstre side og indeholder standardindstillinger for navigation & ledelse.

Mail Menu

Rediffmail er således afhængig af de traditionelle værdier for en e-mailtjeneste. Det behandler dig med meget mere praktisk snarere end nogen visuel charme.

Sikkerhed

Millioner af e-mails sendes, modtages, læses eller besvares hver eneste dag. Hvis sikkerhed ikke er en af ​​dine største bekymringer, når du overvejer en e-mail-tjeneste, kan du komme under et spam- eller phishing-angreb.

Rediffmail har opført mere end et par sikkerhedsforanstaltninger for at bekæmpe enhver skadelig aktivitet, der kan forekomme på deres platform:

Sikker og privat

 • Protokoller kan lide Advanced Threat Protection & Forebyggelse af datalækage sikre dine data fra specifik malware & hackerbaserede angreb, der er målrettet mod følsomme data.

Anti Spam

 • Maskinlæring kan betragtes som det moderne ækvivalent med Alan Turings tyske Enigma-kode. På enklere vilkår bruger AI en meget kompleks række mønstre til automatisk at lære & diagnosticere problemer.

Overholdelse

 • Rediffmail indebærer total overholdelse af alle & alle virksomhedsbestemmelser vedrørende adgangskode / e-mail-beskyttelse, aktiv e-mail-overvågning eller anvender begrænsninger i forbindelse med visse aspekter.

Ud over de ovennævnte grundlæggende foranstaltninger har Rediffmail også et par avancerede beskyttelsesprotokoller:

 • Sender Policy Framework (SPF)
  SPF er dybest set en e-mail-godkendelsesmetode, der registrerer falske afsenderadresser, når en e-mail modtages.

  SPF bruges i tandem med DMARC til at detektere smedning af den synlige afsender i e-mails, der ofte bruges til spam / phishing-angreb.

  SPF verificerer det faktum, hvis afsenderens domæne-IP-adresse blev verificeret af det domænes administrator eller ej.

 • DKIM (DomainKeys Identified Message)
  DKIM er en autorisationsteknik. Det kontrollerer, om den modtagne e-mail faktisk blev skrevet af ejeren ved at kontrollere den digitale signatur.

  DKIM signatur & godkendelse finder sted på serverniveau, så brugeren interagerer aldrig med denne metode.

  DKIM forsvarer i praksis brugeren mod ondsindede e-mails. Disse e-mails kan være vira, spam, automatiserede bot-programmer eller phishing-angreb til søgning & stjæle dine personlige data.

 • Spyd phishing-vagt
  Ikke så sjovt som det måske lyder, Spear Phishing er et cyberangreb med det primære mål at stjæle en brugers følsomme legitimationsoplysninger for at manipulere eller afpresse en person til afpresning.

Angriberen kunne sende en e-mail, der ser ud til at være ufarlig eller uskyldig for at narre brugeren til at lade eventuelle vagter eller mistanker ned.

Rediffmail inkorporerer kunstig intelligens & Maskinelæring. Disse hjælper med at opdage eventuelle spyd-phishing-forsøg i de indledende stadier med at forhindre antydning af problemer.

Kunde support

For at løse eventuelle kundrelaterede forespørgsler på deres websted tilbyder de et FAQ-afsnit på Rediff.com. For at løse eventuelle populære spørgsmål, du måtte have om tjenesten, der ser ud, ja, du gætte på det … FUNKTIONELT.

Rediffmail har en mærkelig forelskelse af denne barebones UI, ikke at de er forfærdelige eller noget, men kom nu! I det mindste kan nogle stylinger ikke skade. Eller sandsynligvis, efter mange års pleje med store brugergrænseflader, stikker Rediffmail bare ud som en øm tommel.

Kundeservice

Som du måske ser på venstre side under kundepleje. Du kan se muligheder for forskellige sektioner på webstedet for at løse eventuelle problemer, der opstår inden for det afsnit.

Spørgsmålene indeholder underspørgsmål for yderligere at forstå din forespørgsel i detaljer. Når du klikker på et spørgsmål, bliver du omdirigeret til svaret.

Slet mail

Svarene er intuitive & let at forstå, så læseren forstår lige nok til at løse deres problem nemt.

Hent slettet mail

Bortset fra FAQ-sektionen tilbyder Rediffmail en fuldt fungerende kundesupport, men kun via e-mail.

Form

Tingene på deres Live Chat Support-side er ikke rigtig gode.

Live chat-klienten er bare en automatisk chatbot med forudindstillede svar, der er tilgængelige at vælge imellem.

Chat1

Kinda stinker, at de ikke inkluderede en levende repræsentant / direktør, man kan tale med & at skrive i meddelelsesfeltet gør ingen forskel. Det giver bare det samme typiske svar.

Chat2

Når du vælger en mulighed, begynder det at bede om dit navn, din e-mail-id & telefonnummer.

Chat3

Hvis du prøver & indtast nogle tilfældige numre, dvs. ikke faktiske telefonnumre, det modsætter sig ikke eller bekræfter til validering. I stedet stiller den yderligere forudindstillede spørgsmål.

Chat 4

Vi forsøgte at få en forespørgsel om antallet af e-mails, som Rediffmail giver os mulighed for at sende ud på en dag.

Chat5

Det var bare en generel forespørgsel, som vi rejste “før” oprette en konto. Men du kan se, at der falder en barriere i kommunikationen med en chatbot.

Chat6

Derfor er Live Chat Support ikke så stor. Med automatiserede svar & forudindstillede sætninger, dette kan lige så godt være Rediffmails svageste salgsargument.

Fordele

 • Enkel brugergrænseflade, der ikke overvælder brugeren. Inkluderer også temaer for ikke at isolere oplevelsen fuldstændigt uden at ofre produktiviteten.
 • Premium serviceafgifter er rimelige & overkommelig med store ekstra fordele som Collaboration Tools & Datalokalisering.
 • Almindelige, men effektive sikkerhedsforanstaltninger med inkludering af tofaktorautentificering, en mere moderne verifikationsmetode.
 • Brugervenlighed, der vil benytte begyndere & veteraner
 • Intuitivt FAQ-afsnit for at løse eventuelle ujævnheder langs vejen og give præcise svar på en række spørgsmål.
 • Mobil klient til nem adgang på farten til din e-mail-database til enhver tid som en gratis service.

Ulemper

 • Arkæisk UI skræmmer måske nye brugere væk, som er for vant til et mere engagerende UI med flere tilpasninger.
 • Support til live chat er ikke så stor, at webstedschatklienten er en automatiseret responsbot.
 • Papirkurvets e-mail-grænse kan ikke overstige 20 MB.
 • Slettede mails fjernes for evigt efter 24 timer. Hvis du ved et uheld slettede noget & så glemte, odds er – det er væk.

Konklusion

Rediffmail kan betragtes som ‘hvis det ikke er ødelagt, ikke fikser det’ slags service, hvorfor det forklarer dets arkæiske, men funktionelle udseende interface.

Men ud over alle dets begrænsninger & quirks, er det stadig værd at bruge i dag, når ovennævnte konkurrence, der knuses?

I 3 ord:
Hvorfor ikke.

Det afhænger af, hvad du måske leder efter.

Hvis enkelhed & stiv sikkerhed er din største prioritet. Du kan ikke gå galt med Rediffmail.

Hvis du har lyst til de fleste e-mail-klienter & tjenester behandler dig som et lille barn. Når du holder fingeren gennem hvert trin, du tager, ville Rediffmail helt sikkert lade dig løbe.

Det råber professionelt og har også rygraden i de fleste moderne e-mail-tjenester.

Derfor er personlig eller professionel Rediffmail stadig relevant i dag & helt sikkert i lang tid fremover.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map