Sådan sikres dit websted mod at blive hacket (12 anvendelige måder)

Et forretningswebsted fungerer som en butik, da det ofte er det første kontaktpunkt med kunderne. Af denne grund kan slaphed mod eksterne sikkerhedstrusler gå på kompromis med kritiske forretningsforbindelser. Overalt har regeringer altid forsøgt at afskrække hackere ved at vedtage strenge lov om datatyveri. Antallet af dataovertrædelsesforekomster fortsætter dog med at stige.


Dette stigende antal eksterne websides sikkerhedstrusler bør være af største bekymring for enhver virksomhed. Dette skyldes, at selv et enkelt sikkerhedsbrud kan påvirke kundens tillid, selvom konsekvenserne er ubetydelige.

I denne artikel skal vi se på, hvad der udgør webstedets sikkerhed, hvorfor du har brug for at sikre dit websted, og tip til at afskrække hackere.

Vi skal også se på, hvordan det at have et dedikeret symfonyudviklingshold i dit team kan hjælpe med at styrke dit websteds sikkerhed.

Hvad er webstedets sikkerhed?

Hjemmesiden sikkerhed er enhver handlingsplan, der skal forhindre uautoriseret adgang til webstedets data og indhold.

Når det kommer til webstedets sikkerhed …

85% af kunderne ville aldrig beskæftige sig med et websted, der sender deres data til en usikker forbindelse.

Værre endnu…

82% af dem ville aldrig risikere at surfe på et usikret websted.

På trods af disse bekymrende statistikker behandler de fleste virksomheder fortsat sikkerhed på websitet som et supplerende problem. I henhold til en rapport fra Risk Based Security er der sket mere end 3.800 overtrædelser i første halvdel af 2019, hvor de udsatte mere end 4 milliarder poster.

Men det er ingen chokerende del …

Ud af de over 4 milliarder eksponerede poster var 3,2 milliarder som et resultat af 8 dataovertrædelser.

Webstedsbeskyttelse hjælper med at beskytte dit websted mod følgende:

DDoS-angreb: Dette er et ondsindet angreb, der forstyrrer de normale operationer på et websted. Det gør dette ved at overvinde webstedets omgivende infrastruktur med unødvendig internettrafik.

Malware: Bruges til at distribuere spam, stjæle følsomme kundeoplysninger og få uautoriseret adgang til et websted.

Sortlisting: Dette indebærer uautoriseret fjernelse af et websted fra resultaterne af søgemaskinerne. Det kan også omfatte markering af det med advarsler og dermed vende de besøgende væk.

Defacement: Erstatter webstedsindholdet med skadeligt indhold.

Sårbarhed udnytter: Får udnyttelse af smuthuller på et websted som gamle plugins for at tage kontrol over et websted.

I betragtning af at hacking er hjulpet af automatiserede scripts, der skurer internettet for at udnytte webstedets sikkerhedsløjfe, her er vores top 12 tip til at hjælpe med at holde dit websted sikkert online.

hostingpill12 måder at undgå at få dit websted hacket

 1. Opdater regelmæssigt din software
 2. Brug HTTPS
 3. Se efter SQL-injektion
 4. Invester i automatiske sikkerhedskopieringer
 5. Installer en webapplikations firewall (WAF)
 6. Træd din adgangskontrol op
 7. Skjul administrator sider
 8. Begræns uploads af filer
 9. Undersøg dine e-mail-transmissionsporte
 10. Beskyt mod XSS-angreb
 11. Forenkle dine fejlmeddelelser
 12. Installer sårbarhedsscannere på webstedet

Lad mig forklare hvert punkt i detaljer.

1. Opdater regelmæssigt din software

opdateres regelmæssigt

Softwareopdatering kan virke som et indlysende forslag, men det er vigtigt at sikre dit websted.

Softwareejere frigiver rutinemæssigt softwarepatcher og sikkerhedsopdateringer for at beskytte systemer mod sikkerhedssårbarheder som malware og vira .

Når du har modtaget opdateringsmeddelelser, der beder dig om at opdatere, skal du sikre dig, at du overholder det straks. Hvis du for eksempel bruger CMS eller forum, skal du altid bruge sikkerhedsopdateringer og programrettelser for at beskytte dit websted.

2. Brug HTTPS

Brug https

Pas altid på https og et grønt låsebillede i din browserstang, hver gang du giver følsomme oplysninger. Disse to skilte hjælper med at signalere, om en bestemt webside er sikker eller ikke.

SSL-certifikater hjælper dig med sikker overførsel af følsomme oplysninger såsom personlige data, kreditkort og kontaktoplysninger mellem serveren og webstedet.

I 2018 implementerede Google Chrome en sikkerhedsopdatering, der advarer besøgende på webstedet, om et websted har SSL-certifikatet installeret eller ej. Hvis dit websted ikke er sikkert, afvises besøgende, selvom du ikke indsamler følsomme oplysninger.

3. Se efter SQL-injektion

kigge efter sql-injektioner

SQL-injektionsangreb sker, når hackere bruger en URL-parameter til at foretage ændringer i din database. Som et resultat kan de få uautoriseret adgang til dit websted.

Brug af standard Transact SQL udsætter dit websted for SQL-injektionsangreb. Dette skyldes, at de gør det let at injicere useriøse koder i dit websteds forespørgsel.

Brug altid parametriserede forespørgsler for at undgå sådanne angreb, da de er enkle at implementere. Naturligvis bruges parametriserede forespørgsler meget på mange websprog.

4. Invester i automatiske sikkerhedskopieringer

automatiske sikkerhedskopier

Vi kan ikke understrege mere på at have et websted. Cyber-angrebens stadigt udviklende karakter betyder, at intet websted er 100% sikkert. Den sidste ting du ønsker er at miste alt på dit websted, simpelthen fordi du glemte at tage backup af det. Af denne grund skal du altid have en opdateret backup-version af dit websted.

At have en up-to-date backup gør genopretning meget lettere og billigere på trods af den frustration, der er knyttet til datatab.

Hvis du har problemer, der manuelt sikkerhedskopierer dine data, kan du investere i et automatisk backupværktøj.

5. Installer en Web Application Firewall (WAF)

webapplikations firewall

En anden effektiv måde at afskrække hackere er at installere en webapplikations firewall. WAF’er indsættes foran serveren, hvor de sigter al uønsket trafik og blokerer for alle hackingforsøg.

De fleste moderne webapplikations firewalls er skybaserede og leveres som plug-and-play-tjenester.

6. Trin din adgangskontrol op

opsæt adgangskontrol

Vi er altid tilbøjelige til at gå med ensartede adgangskoder, der er nemme at huske. Hackere, der er mennesker, er også opmærksomme på denne svaghed, og de har en tendens til at udnytte den. Som hjemmesideejer skal du sikre dig, at du opretter sikre adgangskoder for at forhindre uautoriserede loginforsøg fra hackere.

Alternativt kan du bruge adgangskodegeneratorer til at oprette sikre adgangskoder med en speciel blanding af tegn, bogstaver og tal.

7. Skjul administrator sider

skjul admin sider

At skjule dine admin-sider fra indeksering af søgemaskiner er et andet trick, du kan bruge til at slukke dit websted. Til dette kan du bruge robots.txt-filen til at afskaffe admin-siderne fra at blive vist på søgemaskiner, hvilket gør det vanskeligere for hackere at finde dem.

Derudover kan du oprette et ekstra sikkerhedslag ved at begrænse dit websteds logonadgang til specifikke IP-adresser gennem ASP.NET.

8. Begræns uploads af filer

begrænse uploads af filer

Fil upload på et websted er en almindelig forekomst. Det er især vigtigt, når kunder vil uploade billeder eller andre dokumenter. Dog nyttig, som det er, sikkerhedsmæssige implikationer ved at være vært for en fil-upload-facilitet på dit websted er ganske betydningsfulde.

Uanset hvor grundig dine systemer er i at kontrollere ægtheden af ​​uploadede filer, kan ondsindede bugs stadig snige sig ind. For at undgå dette, skal du altid gemme de uploadede filer uden for webroot-biblioteket. Brug endvidere altid et script, mens du får adgang til sådanne filer, når det er nødvendigt.

9. Undersøg dine e-mail-transmissionsporte

sonde e-mail transmission porte

Et af de vigtigste smuthuller, som angribere udnytter for at hacke et websted, er ikke selve webstedet. I stedet bruger de dine e-mail-porte til at springe dem ind på webstedet.

Som sådan er det vigtigt at sikre dine e-mail-transmissioner. For dette skal du gå til e-mail-indstillingerne og kontrollere, hvilke porte der kommunikeres med.

Hvis du sender via POP3 Port 110, IMAP Port 143 eller SMTP Port 25 porte, er chancerne store for, at dine e-mail-transmissioner ikke er sikre. IMAP Port 993, SMTP Port 465 og POP3 Port 995 er imidlertid relativt sikre, da de er krypteret.

10. Beskyt mod XSS-angreb

beskytte mod xss angreb

Cross-site scripting (XSS) angreb opstår, når et skadeligt script / s indsprøjtes til et godartet og betroet websted.

Grundlæggende kører dette ondsindede script på klientsiden og manipulerer sideindholdet og stjæler oplysninger. Disse oplysninger videregives derefter til angriberen, som muligvis bruger dem til skadelige formål.

Der er mange måder at undgå XSS-angreb såsom validering af alle eksterne input. Derudover kan du også forhindre XSS-sårbarheder via brugerinput-undslip. Brugerinputflugt kræver, at du indsamler og autentificerer sikkerheden for data, der er modtaget fra eksterne parter, før du overfører dem til slutbrugeren.

11. Forenkle dine fejlmeddelelser

forenkle fejlmeddelelser

Fejl er en stor afbrydelse for brugere af websteder og kan ofte føre til høje afvisningsrater. Du skal dog finde en balance mellem de oplysninger, du skal give, og hvad du skal tilbageholde. Intet andet sted passer ordsproget “hit hvor det gør mest ondt” andet end ved udarbejdelse af en fejlmeddelelse.

Når du lækker alle dine hemmeligheder, bliver du udsat for, og angribere kan drage fordel af sådan info for at ramme, hvor det gør mest ondt. For at undgå dette skal du give minimale fejlmeddelelser uden at afsløre undtagelsesdetaljerne.

12. Installer sårbarhedsscannere på webstedet

sårbarhedsscanner til websted

Hvis du ikke kan identificere, hvor tekniske svagheder på dit websted ligger, kan det være svært at afhjælpe situationen. En af de bedste måder at imødegå dette er ved at investere i sårbarhedsscannere til websteder.

Disse scannere søger gennem alle websider, identificerer sårbarheder og ordinerer det rette middel.

Rollen med Symfony-udvikling inden for websikkerhed

Symfony er et af de mest populære open-source PHP-rammer med MVC-arkitektur. Takket være den rigtige API-token-sikkerhed, CSRF-beskyttelse og dynamisk serialisering bruges den i vid udstrækning af interne og eksterne udviklingshold til at oprette applikationer og websteder med høj ydeevne.

Dette blandet med rettidige opgraderinger gør det til den valgte ramme for de fleste udviklingsprojekter.

Afsluttende tanker

Som du kan se, berører webstedets sikkerhed et bredt spektrum af områder. Som virksomhedsejer er det vigtigt at holde dit websted sikkert. Behandl det på samme måde som du vil behandle en mursten og mørtelvirksomhed ved at ansætte en sikkerhedsvagt. I en mursten og mørtelvirksomhed kan indbrud aldrig ske, men det koster dig ikke at være forberedt.

Med ovenstående tip til, hvordan du sikrer et websted, bør du ikke mangle idéer til, hvor du skal starte. I den uheldige begivenhed, du ikke er teknisk erfaren, giver IT-outsourcing dig mulighed for at ansætte et dedikeret udviklingsteam til at hjælpe med at sikre dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map