Shopify Review – Min personlige oplevelse med fordele og ulemper

Gearing til en e-handelslancering er ingen lille opgave. Selvom der er utallige større beslutninger, der skal træffes, er få så vigtige som den e-handelsplatform, du vælger.


I denne artikel vil jeg tilbyde min personlige indsigt og gennemgang af Shopify-platformen.

At vælge Shopify var ikke en let beslutning. Mens der er mere end hundrede eCommerce-platforme at vælge imellem, lige fra standalone (som Shopify og BigCommerce) til integrationer med eksisterende websteder (tænk på Woocommerce eller eCommerce-tilføjelser til Wix).

I denne Shopify-gennemgang tager jeg dig gennem fordele og ulemper såvel som de elementer, der stod mest ud for mig, når jeg valgte platformen.

Jeg vil også grave i andre elementer, som jeg opdagede, når jeg kom ind i systemets backend, som installation og brugervenlighed.

GENNEMGANGSOVERSIGT

Spring til at læse specifikke sektioner ved at klikke på følgende links

 1. Hvad er Shopify
 2. Fordele
 3. Ulemper
 4. Nem installation
 5. Udvides med tilpasning af Shopify
 6. Sådan tilføjes produkt i Shopify
 7. Skalerbarhed
 8. Shopify mod Magento-sammenligning
 9. Konklusion

Hvad er Shopify?

Shopify er det, der er kendt som en hostet e-handelsplatform, der leverer alt, hvad en virksomhedsejer har brug for for at opsætte, lancere og styre en online butik – det eneste, du har brug for at levere, er produktet og indholdet.

shopify_review

Multikanalstjenesten blev lanceret i 2004 og er vokset til at være vært for over 500.000 virksomheder i 175 lande.

Ifølge en 2017-udgivelse er platformen vokset årligt med en gennemsnitlig sats på 74%, hvilket genererer mere end $ 40 milliarder i salg blandt sine købmænd.

Fordele ved Shopify:

En del af denne vækst (og nogle få af grundene til, at jeg oprindeligt blev tiltrukket af Shopify) kan tilskrives platformens kernefordele:

 • Let at bruge: Platformen annonceres og udråbes ofte som værende nem at bruge og administrere med et strømlinet centralt dashboard, der giver dig mulighed for at nå ud og administrere hele din butik med bare et par klik.
 • Har smukke, professionelle temaer: Selv de bedste produkter vil kæmpe for at flytte ind i en grim butik. Shopify er kendt for at have et stort antal mobile-responsive temaer og design, der serverer specifikke brancher. Premium-temaer kan købes samt et udvalg af gratis temaer. Alle er professionelt designet og bygget til at maksimere konverteringer.
 • Super skalerbar: Du ønsker at sikre, at den platform, du vælger, vil vokse med din virksomhed, så du aldrig behøver at bekymre dig om at migrere til en anden udbyder. Shopify tilbyder skalerbare priser og funktioner, der matcher vækst med virksomheder i enhver størrelse fra opstart til virksomheder. Det er en omfattende eCommerce-løsning, der er fremtidssikret takket være omfattende udvikling, support og 3. parts integration til at udvide funktionssæt.
 • Hurtig & Sikker: Som en hostet løsning dækkes al serversikkerheden af ​​Shopify. Dine filer og kundedata er sikre på servere designet til at håndtere endda massiv tilstrømning af kunder, så din butik indlæses hurtigt selv på mobile enheder.
 • Har en fantastisk kundeservice: Efter at have arbejdet med andre platforme ved jeg, at det er frustrerende at have et problem efter timer og ikke være i stand til at nå nogen .Commerce fungerer 24/7, så du har brug for en løsning, der tilbyder samme niveau af support. Shopifys supportteam er tilgængeligt døgnet rundt.
 • Overkommelig: Bortset fra den overkommelige månedlige pris (med to meget lave omkostningsplaner for at få nye detailhandlere i gang) tilbyder Shopify også konkurrencedygtige, lave omkostninger per transaktion – lavere end mange andre platforme og betalingsprocessorer. Der er endda en indbygget betalingsgateway (Braintree), der gør det nemt at konfigurere og begynde at behandle betalinger, så snart din butik er i live.

Ulemperne ved Shopify:

Selvfølgelig var der nogle ulemper, der skulle tages i betragtning, før de til sidst besluttede sig med Shopify:

 • Begrænsninger i tilpasning; Shopify bruger et brugerdefineret sprog i stedet for at give adgang til redigering af PHP som nogle andre eCommerce-platforme
 • Indholdsmarkedsføring er ikke det bedste – ting som de forladte indkøbs-e-mails og blogging-funktionaliteten er ret begrænset sammenlignet med en platform som Woocommerce, der er bygget op omkring indholdsstyring
 • Eksport er ikke så simpelt som det burde være – Shopify slags låser dig ind, så hvis du nogensinde har ønsket at flytte til en anden platform, vil der være noget benarbejde i migration.
 • Shopify begrænser apps på sin markedsplads, så der er langt færre at vælge imellem sammenlignet med andre platforme. Fordelen ved dette er, at de godkendte apps er af høj kvalitet, opdateres regelmæssigt og tilbyder de bedste funktionelle tilføjelser til Shopifys native platform
 • Skrog stærkt mod de amerikanske og britiske markeder; platformen tilbyder ikke flersproget support, så globale storefronts er et problem. Virksomheden har kun lige tilføjet seks nye sprog i 2018, men de er stadig i beta-test.

Det er kun en kort liste over fordele og ulemper ved at bruge Shopify. Lad os komme ind på de vigtigste områder, der er mest relevante for virksomhedsejere, og hvad jeg vejer tyngst både under udvælgelsen og når jeg opsatte min første butiksramme med Shopify.

Prøv Shopify gratis nu

Nem installation

Medmindre du er ekstremt teknisk kyndig, vil du vælge en eCommerce-platform, der tilbyder den nemmeste rute at få opsat.

Mens jeg har erfaring med design og tilpasning af websteder, er den sidste ting, jeg vil bruge min tid på, at tilpasse et websted. Du kan miste utallige timer i CSS og PHP.

En af de mest attraktive fordele ved Shopify er det brugervenlige interface; der er ingen kodningsoplevelse nødvendig for at udvikle en tilpasset, unik Shopify-butik.

Shopify tilbyder forskellige muligheder, så du kan foretage justeringerne og vælge det, der fungerer bedst for dig, udfylde nogle blanke og din brugerdefinerede butik er klar.

Som noget andet er der stadig lidt af en læringskurve, men Shopifys intuitive interface gør alt let tilgængeligt og let at finde.

Oprettelse af konto

På få få trin kan du få din butik online og funktionel. Shopify tilbyder en første 14-dages prøveperiode, der ikke kræver noget kreditkort for at komme i gang.

Bare indtast dine personlige oplysninger, navngiv din butik, og du vil straks starte i Shopify-betjeningspanelet på få minutter.

Oprettelse af konto

Fra dette betjeningspanel kan du nemt navigere til hvert segment i din butik.

Afsnittet Hjem giver et overblik over, hvad der sker med din virksomhed. Hoveddashboardet, også din hjemmeskærm, giver et øjebliksbillede af salg, ordrer, salgsfordeling og anmodninger om at få din butik til at flytte.

Ordre:% s

Ordre-menuen fører dig direkte til din ordrehåndteringsside, hvor du kan spore, se og administrere alle ordrer foretaget af kunder.

Du kan endda udarbejde nye ordrer manuelt og få detaljer om forladte kasser.

Ordre:% s

Produkter

Hver eCommerce-butik har brug for produkter, og produktmenuen gør det nemt at manuelt tilføje og konfigurere produkter eller importere din eksisterende produktbeholdning, aktivere lagersporing og organisere alle dine kategorier og samlinger.

shopify produkter, der skal tilføjes

kunder

Du kan spore detaljerne om kunder, der bestiller ved hjælp af kundemenuen.

Shopify tilbyder en grundlæggende CRM som en del af sin platform, så ikke kun kan du importere kunder, du kan administrere alle granula-kundedetaljer fra dette segment og se deres købshistorik.

kunder

Analytics

De mest succesrige e-handelsmærker tager datadrevne beslutninger. Shopifys indbyggede analyse giver et væld af rapporter, du kan udnytte til at vokse din virksomhed. Dette inkluderer:

 • Gem konverteringer
 • Gennemsnitlige ordreværdier
 • Tilbagevendende kundesatser
 • Toppresterende produkter
 • Top henvisningskilder
 • Salgs- og erhvervsrapporter
 • Adfærdsrapporter
 • Omfattende kunde rapporter

Der er endda markedsførings- og finansieringsrapporter, der hjælper dig med at tage de rigtige kampagneafgørelser, der giver mest effekt på din bundlinje og afkast på din investering.

Shopify Analytics

Online butik

Dette er kødet i din eCommerce-butik, hvor du kan tilpasse og gøre din online butik til din egen.

Online butik

Online Store-menuen giver dig mulighed for at justere udseendet og følelsen af ​​din butik med bare et par klik – ingen kode- eller designfærdigheder er nødvendige.

Dette inkluderer redigering af sider, tilføjelse af blogs, navigation og tilpasning af det samlede tema.

Prøv Shopify gratis nu

Udvides med tilpasning af Shopify

Tilpasning er en væsentlig del af opsætningen af ​​enhver online butik – når alt kommer til alt ønsker du en butik, der repræsenterer dit brand, personlighed, besked og giver en behagelig visuel oplevelse.

Mest af alt ønsker du en enkel design og tilpasningsoplevelse. Shopifys tilgang til tilpasning af temaer er ikke nøjagtigt revolutionerende.

Hvis du ser på mange eCommerce-platforme, inklusive dem, der er integrationer i modsætning til uafhængige platforme, tilbyder mange en forenklet klik-til-design-tilgang.

Når jeg ledte efter en e-handelsplatform havde jeg brug for tre niveauer af tilpasning:

1. Platformen skal se frisk, ren og funktionel ud af kassen. Der skal ikke være behov for omfattende tilpasning for at gøre det ser attraktivt ud for den gennemsnitlige kunde.

Shopify, Woocommerce, BigCommerce og utallige andre platforme opfylder dette grundlæggende krav, så det er nødvendigt at indsnævre det mere.

2. Platformen skal være let at tilpasse og forbedre uden designbaggrund eller ansættelse af en ekspertdesigner. En masse platforme tilbyder et visst niveau af indbyggede temaer som en del af deres salgssteder, men mange af dem er ekstremt basale med den lille wow-faktor.

Shopify har dog over 170 tilpassede (professionelt designet) temaer, der er så attraktive som de er lette at tilpasse.

let at tilpasse shopify

3. Platformen skal tilbyde dybere tilpasning, når den er nødvendig, men ikke påkrævet.

Det er her, så mange platforme og integrationer kommer til kort, da de begrænser adgangen til det, du kan ændre og ændre, eller deres filstruktur er så kompliceret, at det er svært for de fleste at lære og navigere, hvilket gør det til en tidskrævende proces.

Shopify gør yderligere designtilpasning til en leg, hvis du ønsker dybere kontrol.

For de fleste startups og nye onlinebutikker er det grundlæggende tilpasning og det ekspansive bibliotek med professionelle temaer mere end nok til at komme i gang.

Men ved, at din butik kan være meget tilpasset til at matche dit brand og dine præferencer, når du skalerer din virksomhed.

Derfor fungerer mærker som Red Bull, Kylie Cosmetics og MVMT Watchs via Shopify-platformen.

Tilføjelse af produkter

En visuelt tiltalende butik er kun det første trin – du bliver nødt til at indlæse produkter på et tidspunkt.

Efter at have brugt Woocommerce, Wix, Volusion og BigCommerce kan jeg sige, at jeg fandt Shopifys tilgang til at tilføje produkter til at være den mest strømlinede og ligefremme tilgang til dags dato.

Hvis du nogensinde har oprettet et blogindlæg i WordPress eller udfyldt en formular online, har du indsigt i at tilføje produkter i Shopify.

Tilføjelse af et produkt kan ske inden for et spørgsmål om klik; tilføj din titel, beskrivelse, billeder, tildele en samling, indstille priser, konfigurere lager og forsendelse, og du er klar.

Tilføjelse af produkter Shopify

Du kan hurtigt tilføje varianter til ethvert produkt og endda konfigurere grundlæggende SEO-indstillinger pr. Produkt.

Hvis du har meget lager, kan processen til manuelt tilføje produkter være kedelig. Shopify tilbyder enkel produktimport til en CSV-fil, så du kan batchoverføre alle dine produkter.

De leverer endda en skabelon, der inkluderer prøveprodukter, der hjælper dig med at udfylde de nødvendige felter.

administrer din beholdning shopify

Når dine produkter er indlæst, leverer Shopify alle de værktøjer, du har brug for til at administrere din beholdning (inklusive lagersporing for at forblive på toppen af ​​lave lagertællinger)

styr din beholdning 2

Samt et centralt instrumentbræt til at administrere lageroverførsler, hvis du beskæftiger dig med indkommende lager fra leverandører (uden for at fremstille og sælge dine egne produkter).

styr din beholdning 3

De andre platforme, jeg nævnte hver, tilbyder manuel produktindtastning, og nogle, ligesom BigCommerce, tilbyder også batchproduktimport.

I min erfaring var Shopify fra et brugervenligt perspektiv den enkleste med hensyn til klik-til-færdiggørelse.

Skalerbarhed med Shopify

Alle kan starte en grundlæggende Shopify-butik og vælge mellem en af ​​flere planer, der tilbyder forskellige funktioner baseret på forretningsbehov.

Dette er nyttigt til startups med lav trafik og et lille antal ordrer i de tidlige dage.

Når din virksomhed vokser sammen med din kundebase, rækkevidde og ordremængde, er det utroligt let at skifte planer, da der ikke er nogen kontrakt eller indlåsning til nogen af ​​planerne.

Skalerbarhed med Shopify

Når du opgraderer din plan til de tilgængelige skalaer med din virksomhed, herunder:

 • Yderligere personalkonti, så dit voksende team kan få adgang til og hjælpe med marketing, orderstyring, kundeservice og mere
 • Reducerede omkostninger pr. Transaktion
 • Tilføjet salgsfremmende funktioner som gavekort
 • Forbedrede kundeopbevaringsværktøjer som forladt vogninddrivelse
 • Professionel og avanceret rapportering med mere

Hvis din online butik eksploderer i volumen, hvilket er enhver online detailhandlers drøm, har Shopify en ekstra plan for at tilbyde maksimal skalerbarhed.

Shopify Plus-planen er en enterprise-grade løsning til store mængder købmænd og store virksomheder.

Shopify Plus giver ikke kun uovertruffen skalerbarhed, den tilbyder også den type tilpasning, som detailhandlere ofte søger via open source-platforme som Magento.

tilpasningsforhandlere med shopify

Skalerbarheden kommer fra en platform, som Shopify har designet til generering af hastighed, pålidelighed og efterspørgsel. Bare et par af fordelene ved Shopify plus inkluderer:

 • Over 10 k spidsordrer pr. Minut
 • Garanteret 99,98% oppetid
 • Ubegrænset båndbredde og ubegrænset transaktion (mange andre platforme begrænser transaktionsvolumen)
 • Niveau 1 PCI DSS-kompatibel for forbedret checkout og sikkerhed
 • Integration med ERP’er og CRM’er sammen med fuld frontkodekontrol (de grundlæggende Shopify-planer tilbyder begrænset kodetilpasning)

Ved gennemgangen af ​​andre platforme har jeg endnu ikke set en skalerbarhed på dette niveau uden behov for omfattende udviklingsfærdighedssæt eller udviklere til rådighed (f.eks. Med Magento).

Mange platforme, som Woocommerce, skalerer simpelthen ikke til virksomhedsniveauet og er mere rettet mod startups og mellemstore virksomheder.

Shopify mod Magento-sammenligning:

Shopify og Magento er to af de mest populære e-handelsplatforme, der i øjeblikket er tilgængelige, og selvom de begge muliggør oprettelse af en online butik, er de meget forskellige systemer.

Den største forskel mellem Magento og Shopify er i koden; Shopify bruger et kodesystem kaldet Liquid og er en proprietær platform, så der er nogle begrænsninger på tilpasningen, der kan finde sted.

På den anden side er Magento PHP-baseret og open source, som tilbyder mere ekspansive muligheder og langt færre begrænsninger med tilpasninger.

Det giver Magento nogenlunde ubegrænset skalerbarhed, og mærker kan skabe stort set enhver form for butiksfunktionalitet ned til bygning af helt unikke udvidelser.

Ulempen med denne open source-platform er, at du enten skal have en udvikler til rådighed for Magento eller nogle seriøse færdigheder inden for PHP-tilpasning for at få Magento til at gøre, hvad du vil.

A. Produktindgang

I det store og hele, hvis du stakler Magento mod Shopify, er Shopify kendt for sin brugervenlighed i opsætning, konfiguration, produktkonfiguration og ordestyring.

Derfor vælger så mange ikke-udviklere Shopify frem for mere open source-platforme som Magento og Woocommerce – det er den hurtigere opsætning og den mest enkle tilgang til butikstilpasning uden at være for begrænsende.

Magento tillader samme type forenklet produktindtastning og konfigurerbare produkter … når du først har platformen konfigureret, opsat og designet.

Med Shopify kan du have din butik online på mindre end en time inklusive design, tilpasning og live-produkter. Det er bare ikke muligt med Magento.

B. Integration med tredjepartssystemer og værktøjer

Integration er et af de områder, hvor Magento ofte fanger opmærksomheden hos online detailhandlere. Det er et robust værktøj med tusinder af tilføjelsesudvidelser (både betalt / præmie og gratis).

Sammenlignet med et par hundrede centrale apps og tilføjelser med Shopify, og det er let at se, hvor Magento kan gå foran.

Hvad der adskiller Shopify med sin markedsplads er, at Magento er open source – hvilket betyder, at praktisk talt enhver kan oprette udvidelser til Magento uden garanti for kvalitet og funktionalitet (eller hvor længe de understøttes).

Magento-udvidelser har også en tendens til at give meget specifik funktionalitet, der kan føre til et oppustet udvidelsesbibliotek.

Magento-udvidelser

Det kan være et mareridt for butikkejere, der ønsker at flytte til en anden platform senere, men finder, at Magento-udvidelser ikke overføres.

Du mister enten denne funktionalitet, eller du kan slutte med en dyre udvikler, der prøver at gentage mistet funktionalitet.

Shopify-apps bliver på den anden side nøje gennemgået og undersøgt for at sikre, at kun de bedste apps er tilgængelige på markedet.

Da Shopify er førende inden for e-handel, sikrer tredjepartsudviklere, der opretter apps næsten altid, kompatibilitet med Shopify først.

shopify værktøjer

Dette giver dig det bedste udvalg af de mest innovative og opdaterede værktøjer til at udvide funktionaliteten i din online butik.

Og listen over kvalitetsudvidelser vokser stadig, inklusive tjenester til at forstærke din butik, såsom:

 • Marketing og promoveringer
 • Salgsværktøjer
 • Sociale medier og social bevisintegration
 • Forsendelses- og opfyldelsesapps
 • Bedre lagerkontrol
 • Regnskab og rapportering
 • Integration af kundeservice og kundeforholdsadministrationsplatform
 • Betalingsbehandling

Selvom integration muligvis ikke ser ud til at være et make-it-or-break-it-beslutningspunkt for en ny virksomhedsejer, vil du have de mest pålidelige og bedst udførte apps, når du opskalerer din virksomhed.

Shopifys oprindelige funktionalitet er fantastisk, men jeg fandt en række forskellige værktøjer, der gjorde det muligt for mig at tilføje funktioner, der er specifikke for min virksomhed, der forbedrede effektiviteten og gjorde det muligt for mig at ændre Shopify til at passe til min forretningsmodel i stedet for at justere min forretningsmodel, så den passer til platformen.

C. Sammenligning af priser

De standardiserede Shopify-planer, hvor de fleste startups og små virksomheder begynder, er alle designet til at tilbyde det største udvalg af native funktioner til en overkommelig pris.

shopify priser

Sammenlign det med priserne for Magento, og du ser hurtigt forskellen i overkommelige priser, og hvordan Shopify er beregnet til at støtte startups og voksende små virksomheder.

Megento-prissætning

Mens Bigcommerce tilbyder konkurrencedygtig prisfastsættelse, er der andre begrænsninger, såsom indtægtshætter – standard Bigcommmerce-planhætter til $ 50k pr. År og de plus (mest populære) planhætter til kun $ 150.000 pr. År i omsætning.

Sammenlign det med Shopify, hvor alle planer tilbyder ubegrænsede produkter, ubegrænset båndbredde og online opbevaring og ingen indtægter.prisfastsættelse af bigcommerce

Andre forskelle mellem Shopify og Magento

Hvis du prøver at finde ud af, om du vil starte din butik med Shopify eller Magento, og prisfastsættelsen alene ikke har svækket dig i begge retninger, skal du overveje disse punkter:

 • Du har brug for en Magento-udvikler til rådighed eller være villig til at investere meget tid på at lære at bruge platformen – især hvis du vil tilpasse den.
 • Du får nul support fra Magento, medmindre du er villig til at bruge $ 25.000 årligt til Enterprise support (alle Shopify-planer leveres med 24/7 support).
 • Du kan distribuere en Shopify-butik for mindre end $ 1k sammenlignet med $ 25 000+ for Magento sammen med tilpassede udviklingsomkostninger.
 • Shopify favoriseres af udviklere for den omfattende og detaljerede API-dokumentation – et must for dem, der har brug for yderligere integrationer.
 • Shopify er en hostet løsning; Magento vil kræve serverinvesteringer inklusive de månedlige omkostninger samt have en udvikler / virksomhed til at tilpasse infrastrukturen til din server.
 • Da Magento ikke er vært og open source har du mere kontrol over SEO, men igen, har du brug for en udvikler til at tilpasse platformen, og der er utallige udvidelser at vælge imellem. Shopify tilbyder indbygget SEO-funktionalitet sammen med godkendte, velprøvede SEO-apps på markedet fra betroede mærker.

Bubblegum Shopify InfographicShopify SEO

Indpakning – Gør Shopify til din valgfri platform

I den tid, jeg har brugt Shopify til e-handel, er det hurtigt blevet min favorit sammenlignet med andre platforme, jeg har brugt, herunder Prestashop, Magento og Woocommerce.

Som en start, der bryder ind i online detailhandlen, tilbyder det den nemmeste tilgang til at komme i gang og få produkter lanceret, enkel ordrehåndtering og forsendelse, let tilpasning, overkommelig adgang til online-salg og en række indbyggede funktioner, der hjælper dig med at markedsføre og sælge dine produkter.

Tilsætningen af ​​pålidelige apps giver enhver virksomhed (fra startbutikker til eksisterende SMB-forhandlere) de ekstra funktioner, du har brug for for at nå mål uden betydelig omkostning.

Så selv med investeringen i at øge platformen og markedsføringsomkostningerne har du stadig en sund margin for de produkter, du sælger.

Det vigtigste er, at Shopify tilbyder den hurtigste, mest enkle adgang til at få en butik online. Oprettelse af en ny butik kan udføres på få minutter, og tilpasning og produkt upload kan tage mindre end en time.

Hvis du hurtigt vil have en butik online med minimale investeringer end tid, er Shopify den bedste e-handelsplatform til at gøre netop det.

Prøv Shopify gratis nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map