SiteGround-gennemgang: Fordele og ulemper efter 30 måneders overvågning!

SiteGround-gennemgang: Fordele og ulemper efter 30 måneders overvågning!

SiteGround-gennemgang: Fordele og ulemper efter 30 måneders overvågning!

Denne artikel blev revideret og opdateret den 3. april 2020.


Ah, SiteGround. Hvis du har undersøgt webhosting for nylig, er der ingen måde, du ikke snuble over dette navn.

Nemt et af de største navne i verdenen af ​​webhosting, det kan være lidt svært at vide, hvor man skal starte.

Det forblev for det meste ude af nyhederne minus dens vokale modstand mod de amerikanske regninger SOPA og PIPA for et par år siden (hvis du ikke kender, var det i godt selskab her, hvor han kom med mange store online-virksomheder i protest).

Hvis det dog forbliver ude af nyhederne, er det bestemt ikke ude af artikler og anmeldelser. Det er bare for bemærkelsesværdigt at ikke høre om, hvis du er nysgerrig efter dette.

Faktisk er SiteGround et af de største navne på min liste over de bedste webhostingudbydere, der støtter over 2 millioner websteder.

Men er større altid bedre? Hvor mange online SiteGround-anmeldelser kan du virkelig stole på alligevel? Hvad der får SiteGround til at adskille sig fra nogle andre topnavne?

Selvfølgelig kan jeg ikke helt besvare disse spørgsmål, men jeg håber i det mindste at belyse SiteGround ikke desto mindre.

Fortsæt med at læse for at lære mere om mine tanker om denne hosting-kæmpe.

Siteground Cons

Hvis du er blevet vant til mig nu, ved du, at jeg har en tendens til at starte med de dårlige nyheder først. Men rolig! Denne del er ret kort.

Jeg tror, ​​at den største ulempe ved SiteGround er, at det kan være lidt dyrt. Det er ikke delte webhosteplaner er slags dyre, men i det mindste er det den slags ting, du forventer at investere i.

Delt hosting er en anden ting, folk er villige til at investere i, men du kan også forvente, at priserne er mere overkommelige. Sandt nok, SiteGround’s delte planer er faktisk billige sammenlignet med dens andre hostingplaner, men i forhold til andre selskabers delte planer er SiteGround’s en smule pebret.

Bortset fra det er de delte planers kapacitet på 30 GB lagringstilladelse en ret irriterende ulempe. I tingenes skema er det en mindre ulempe?

Siteground
Altså ja. Men i betragtning af hvor meget der tilbydes, er det virkelig så svært for SiteGround bare at give ubegrænset lagerplads til mindst de højeste niveauer af priskonti? Eller i det mindste mere lagerplads eller SSD-lager, hvis det skal være begrænset?

Bortset fra det har jeg dog ingen stærke bemærkninger. Brugervenlighed er noget, jeg synes er temmelig neutralt og ikke helt en ulempe, men jeg vil sætte det her alligevel – det er let at bruge, men kan være lidt mere brugervenligt for kunder, der er nye i hostingverdenen.

Ikke så slemt ikke? Lad os komme til den sjove del.

Siteground-fordele

For den sjove del har jeg lidt mere at tale om.

Hvad angår prisfastsættelse, er det dejligt at se noget forholdsvis enkelt og konsistent med de samme tre niveauer på tværs af de forskellige hostingprodukter.

Derudover er den normale delte webhosting, hvis du kan forpligte dig til et år, i det mindste ikke for langt væk fra markedsnormen. Intet SiteGround-tilbud er for langt fra normalt, og funktionerne gør normalt priserne det værd.

Funktioner er et plus for SiteGround, der tilbyder en stærk pakke værktøjer til brug, hvoraf mange er tilgængelige fra den laveste niveau “StartUp” -konto.

delt hosting-køb

Kundesupport er et klart plus for SiteGround, da repræsentanterne ikke kun er lydhøre og informative, online-dokumentationen i vidensbasen, tutorials osv. Er meget omfattende og hjælpsom.

Selvom SiteGround normalt ikke er meget lettere at bruge end nogen anden vært, er det usædvanligt let at bruge WordPress.

Endelig er sikkerhed også noget, SiteGround klarer sig godt, da det ser ud til at tage et ekstra skridt med at sikre brugerens data. Plus, SiteGround tilbyder en masse performance boosters.

Samlet set mange styrker at tale om. Du behøver dog ikke tage mit ord for det – lad os gå lidt mere i dybden om, hvorfor.

Sikkerhed og pålidelighed

Sikkerhed er alt og noget næsten alle os med en online tilstedeværelse skal være bekymrede for, hvis vi ikke allerede er det. Dette er især tilfældet for folk, der undersøger hosting-tjenester.

Jeg er glad for at sige, at Siteground er meget stærk, når det kommer til sikkerhed.

Siteground har en oppetid på 99,99%, så du behøver ikke at bekymre dig om, at dit websted går ned. Jeg antager, at det også er branchestandard, men hej, det er stadig ret flot.

siteground-gennemgang

Uptime
99,88%
Responstid
585ms

Jeg har overvåget SiteGround Uptime i de sidste 27 måneder. Her nedenfor kan du se historikken:

 • Mar 2020: 99,92%
 • Feb 2020: 99,99%
 • Jan 2020: 99,73%
 • Dec 2019: 99,73%
 • Nov 2019: 100%
 • Okt 2019: 99,97%
 • Sep 2019: 100%
 • Aug 2019: 100%
 • Jul 2019: 99,98%
 • Juni 2019: 100%
 • Maj 2019: 99,99%
 • Apr 2019: 99,99%
 • Mar 2019: 100%
 • Feb 2019: 100%
 • Jan 2019: 99,96%
 • Dec 2018: 99,99%
 • Nov 2018: 100%
 • Okt 2018: 100%
 • Sep 2018: 99,99%
 • Aug 2018: 100%
 • Jul 2018: 100%
 • Juni 2018: 100%
 • Maj 2018: 100%
 • Apr 2018: 100%
 • Mar 2018: 100%
 • Feb 2018: 100%
 • Jan 2018: 99,99%
 • Dec 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%
 • Okt 2017: 100%

Du kan kontrollere detaljeret oppetidsscore her.

Siteground får et plus, fordi de har innoveret sikker kontoisolering til webhosting, så det forekommer rimeligt for mig, at de 10 år senere stadig skulle have nogle af de stærkeste isolationer blandt hosting-tjenester.

Siteground bruger Linux-containere og gør en særlig bemærkning til det faktum, at patches, de lavede til Linux Kernels, blev inkorporeret i den officielle Linux Kernel-kode – så det er sikkert at sige, at teknologien er ret opdateret.

Deres serverovervågning er angiveligt hurtigere og mere rutine end typiske servermonitorer, og selvom de er blevet kritiseret for sikkerhedskopieringsfunktioner, som mange brugere fandt mangler, implementerede de i 2015 deres eget backup-system, der ser ud til at være en stor forbedring. De har også en anti-bot AI til angreb fra brute-force.

For ikke at nævne, SiteGround tager meget god pleje af sine servere fysisk.

Bortset fra sikkerhedsprotokoller, har SiteGround indført, tilbyder det også en masse ydelse og sikkerhedsfremmende applikationer til sine kunder. Jeg vil dække nogle af disse senere i artiklen, men performance boosters er virkelig gode.

Standard og WildCard SSL leveres også gratis, regelmæssige sikkerhedskopier er gratis, og ekstra beskyttelse er undertiden inkluderet som standard i visse planer.

Fuld ansvarsfraskrivelse, jeg er ikke en sikkerhedsekspert. Ikke desto mindre ser det ud til, at Siteground har et team, der virkelig arbejder på dets forsvar, stærke, som virksomheden er hurtig til at navngive på deres hjemmeside, og det får mig til at føle mig meget mere tilpas med Siteground.

Kunde support

Jeg synes, SiteGround virkelig klarer sig godt med kundesupport. Glem hostingbranchen – SiteGrounds kundesupport er generelt fremtrædende.

Hvorfor siger jeg det? Bortset fra normale kundeservicemuligheder som telefonsupport, giver SiteGround omfattende ressourcer og dokumentation, omfattende selv for et hostingfirma.

Der er en opsætningsguide til kontoopsætning, du vil støde på, men der er også en webinar-serie, trin for trin-tutorials og en “vidensbase” – dybest set hundreder af ofte stillede spørgsmål og hjælpeartikler.

I mellemtiden slapper det heller ikke af de mennesker, det beskæftiger: live chat og 24/7 telefontjeneste er tilgængelige for øjeblikkelige svar, og at sende billetter normalt giver dig et svar inden for et par minutter.

Når du er i kontakt med en repræsentant, ser du deres oplysninger – navn, oplevelse, særlige styrker osv.

Selvom anekdotisk bevis kun kan få dig så langt, fandt jeg personligt, at live chat var meget lydhør.

siteground-kontakt1

Når du anmoder om en live chat, skal du indtaste en e-mail og brugernavn (hvis du ikke er en nuværende kunde) og dit spørgsmål, selvom jeg blev irriteret over, at der er en karaktergrænse for dit spørgsmål. Kort efter åbnes en chatside, og du skal have et svar.

siteground-kontakt2

siteground-kontakt3

Når du er færdig med din diskussion, har du muligheden for at få en transkription af samtalen sendt til din e-mail, som jeg syntes var temmelig unik og meget nyttig, hvis du glemmer, hvad der blev diskuteret.

Kundesupport er ikke nøjagtigt ens mellem konti. Højere niveaukonti – såsom for dyrere delt hosting, cloud-hosting eller dedikeret hosting – får prioriteret kundesupport. Faktisk får alt undtagen entry-niveau VIP-support. Heldigvis er selv standard support relativt hurtig og hjælpsom.

Alt i alt har Siteground meget stærk kundesupport, og jeg rangerer det som et af Sitegrounds vindende træk. Omfattende online-dokumentation såvel som lydhøre og hjælpsomme repræsentanter giver Siteground stærk kundesupportfunktionalitet.

Siteground-planer og funktioner

Bemærk: Hvis du har læst min Siteground vs. Bluehost-anmeldelse, kan du synes, at noget af dette er en smule kendt. Lad os ikke desto mindre gå over prisstrukturen.

Siteground tilbyder en masse hosting-muligheder, fra tjenester som e-mail-hosting, til app-hosting (WordPress, Joomla osv.), Til normal webhosting.

Den største prisvariation er i de vigtigste webhostingstjenester:

Delt hostingplaner

Funktioner
Start op
GrowBig
GoGeek
Diskplads10 GB20 GB30 GB
båndbreddeUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
PanelcPanelcPanelcPanel
Antal websteder1UbegrænsetUbegrænset
Pris$ 3.95 / mo.$ 5,95 / mo.$ 11,95 / mo.

Delt webhosting, indstillingerne for hosting-tjenester (e-mail-hosting, PHP-hosting osv.) Og app-hosting (WordPress, Joomla, Magento osv.).

Den første er StartUp på $ 3,95 om måneden, GrowBig er nummer to på $ 5,95 om måneden, og GoGeek kommer sidst på $ 11,95 om måneden. Husk, at dette er de oprindelige priser, men fornyelsespriserne er højere. For eksempel fornys StartUp til $ 11,95 om måneden.

Den første er StartUp på $ 3,95 om måneden, GrowBig er nummer to på $ 4,55 om måneden, og GoGeek kommer sidst på $ 8,95 om måneden.

 • StartUp tilbyder: 1 websted, 10 GB webrum, er velegnet til ca. 10.000 månedlige besøg og indeholder de “væsentlige” (betyder grundlæggende) funktioner.
 • GrowBig-tilbud: flere websteder, 20 GB plads, skal være godt til omkring 25.000 månedlige besøg og tildeler dig premium-funktioner ud over væsentlige funktioner.
 • GoGeek: tillader også flere websteder, men giver 30 GB plads, giver mulighed for cirka 100.000 besøgende månedligt og giver “Geekly Advanced Features” ud over premium og vigtige funktioner.

Ting lyder dyrt til at begynde med. Fornyelse til $ 11,95 er en smule meget til en første niveauer mulighed, men når du tager højde for de “væsentlige” funktioner, er det ikke så slemt.

SiteGround delt hosting

Daglige sikkerhedskopier, Cloudflare CDN og SSL og HTTPS er alle inkluderet gratis fra startniveauet og fremefter. Dette sætter øjeblikkeligt SiteGround’s webhostingplan på entry-level over de fleste af sine konkurrenter.

Når du tager højde for antallet af besøgende, der er udstyret til at håndtere pr. Måned (husk, at det er et skøn), og Premium- eller Geeky-funktionerne (som hovedsageligt tilføjer ydeevneforøgelser, prioriteret teknisk support, gratis sikkerhedskopiering af backup, PCI-overholdelse, og nogle mere avancerede funktioner), SiteGrands delte hostingplaner berettiger priserne med deres funktioner.

Bemærk, at SSL-certifikater til delt hosting som standard er gratis og standard. Du kan dog når som helst skifte til gratis Wildcard SSL.

10-30 GB lagringstilladelse slukker nogle mennesker lige fra flagermus (fra StartUp til GoGeek vil du blive afkortet på 30 GB). Jeg synes, det er uheldigt, at den højeste niveau er begrænset til 30 GB, men de fleste mennesker finder ud af, at de kan arbejde inden for denne begrænsning. Det er bare realistisk for karakteren af ​​delt hosting, som i sagens natur har begrænsede ressourcer.

Men det er den eneste begrænsning af note. Som nævnt kan både andet og tredje lagkonti være vært for ubegrænsede websteder, og alle konti får ubegrænsede MySQL-databaser. Det er temmelig generøst, og når du tager højde for de inkluderede sikkerhedskopier, SSL osv., Er de delte hostingindstillinger en ret god handel.

Derudover får du selv fra en første delt delt hosting-konto en træk-og-slip-webstedsbygger og ubegrænset sub- og parkerede domæner, som jeg troede var praktisk – du kan gå tilbage til min anden SiteGround vs. Bluehost-artikel for at se, hvordan dette kan sammenlignes med Bluehost, en top rival i SiteGround.

De sidstnævnte to niveauer får en gratis webstedsoverførsel. Du kan gøre dette på den første plan, men det er betalt. Det er nyttigt for dem, der ønsker den forsikring, som et teknisk supportteam kan tilbyde. Heldigvis, hvis du bruger WordPress, er det temmelig let at overføre et websted uden teknisk support (mere om det senere).

Spoiler-alarm: SiteGround vinder denne.

Faktisk får du endda grundlæggende e-handelssoftware med en StartUp-konto og en masse funktioner til udviklere. Åh, og du får ubegrænset e-mail-konti til endda en grundlæggende konto, mens de fleste konkurrenter vil have et loft for indgangspakkerne.

Endelig anvender SiteGround unikke, virksomhedsbyggede sikkerhedsværktøjer, som jeg vil overveje stærke funktioner i tjenesten (du læser snart nok om dem, bare husk den.

Funktioner
StartUp Plan Inkluder
Gratis webstedsbygger
Gratis Cloudflare CDN
cPanel & SSH-adgang
24/7 Teknisk support
SSD Storagen
Gratis daglig backup
Ubegrænset e-mail-konti & DBs
Besøg SiteGround

Så samlet set er de delte hostingplaner ret stærke. Priserne er en smule høje for folk, der eksplicit leder efter budgetmuligheder, men for alle andre kunne SiteGround’s delte planer være en hel del. Naturligvis er det ikke alle SiteGround-tilbud.

Cloud hosting-planer

Cloud-hosting starter for eksempel ved $ 80,00 om måneden i et firetages system, der når $ 240,00 om måneden,

Funktioner
Indgang
Forretning
Business Plus
Super Power
CPU2 kerner3 kerner4 kerner8 kerner
vædder4GB6GB8GB10GB
SSD Space40GB60GB80GB120GB
Dataoverførsel5 TB5 TB5 TB5 TB
Pris$ 80,00 / mo.$ 120,00 / mo$ 160,00 / mo$ 240,00 / mo

Den første lag giver dig 2 kerner, 4 GB hukommelse og 40 GB SSD-plads, som jeg betragter som rimelig, men ærligt ikke den bedste aftale, jeg har set. Hvis du har brug for at overføre meget, er 5TB-kvoten imidlertid temmelig generøs.

Når du vælger højere planer, bliver kvoterne mere rimelige. Jeg vil overveje de fleste af disse sidstnævnte planer omkring gennemsnittet med hensyn til givne ressourcer pr. Pris, og det første niveau faktisk ikke så meget.

SiteGround tilbyder også tilpassede løsninger i enterprise-grade til dem, der er interesseret.

Hvis du virkelig elsker SiteGround’s præstation og stoler på den, kan du lige så godt stole på SiteGround til cloud-hosting. Hvis du er interesseret, kan du sandsynligvis få en bedre aftale med cloud-hosting ved at undersøge nogle andre muligheder.

Heldigvis er SiteGrounds dedikerede hostingplaner ikke dårlige.

Dedikerede hostingplaner

Dedikeret hosting starter ved $ 269,00 om måneden for det første niveau og slutter ved $ 729 om måneden for det tredje niveau, men priserne (og tilgængeligheden af ​​sådanne servere) afhænger af datacentrets placering.

siteground dedikeret

siteground dedikeret asien

Ja, jeg vil ikke lyve: dette er store prismærker. Husk naturligvis, at dedikerede servere typisk har de højeste priskoder.

Tradeoff er sandsynligvis det værd. Hvis du ser alvorligt på at få en dedikeret server, har SiteGround’s fantastiske specifikationer, og prisplaner tillader masser af ressourcer. Jeg ville ønske, at der var flere muligheder, men det er en mindre klage.

Serverplaceringer:

 • Chicago
 • London
 • Amsterdam
 • Singapore

En note om WordPress

Bortset fra de vigtigste typer af hosting, der tilbydes af SiteGround, er der noget vigtigt, du skal vide om SiteGround: det er fantastisk til WordPress. Så godt, at WordPress.org selv anbefaler SiteGround.

WordPress er et gratis indholdsstyringssystem, der er enormt populært. Det er populært, fordi det giver dig mulighed for at redigere et væld af ting om dit websted, det er gratis, og det er generelt let at bruge, selv for begyndere.

Lyde perfekt, ikke? Fangsten er, at hvis du bruger den gratis WordPress-software, skal du først være vært. Næsten hver større vært understøtter WordPress, men SiteGround står over resten – dermed dens anbefaling fra WordPress. Men hvorfor er det så specielt?

SiteGround udmærker sig ved at gøre det let at komme i gang med at bruge WordPress på SiteGround, uanset om du er en første gang bruger eller nogen overfører et websted.

SiteGround tilbyder et gratis plugin, der gør det super let at overføre et eksisterende WordPress-websted og support af højere kvalitet til dem, der er interesseret i at overføre mere information end et WordPress-sted alene.

siteground wp migrator plugin

For dem der starter fra bunden handler det om lige så let. SiteGround har et hurtigt automatiseret installationsprogram til hurtigt at få den faktiske WordPress-software til din SiteGround-konto.

Når du har gjort det, kan du bruge et andet gratis værktøj, WordPress Starter, til at vælge nogle temaer og nøglefunktioner (som kontaktformularer, porteføljesider osv.) – disse ting installeres automatisk.

WordPress er allerede let at bruge efter min mening, men det kan stadig være ineffektivt på nogle måder og kræve, at en bruger tilslutter en masse forskellige dele. For en ny bruger kan det være frustrerende og ineffektivt – så det at have WordPress-starter er et godt aktiv for dem, der er nye inden for WordPress.

Selv hvis du ikke er en ny bruger, gør nogle andre SiteGround-værktøjer det til en stor WordPress-vært.

siteground wordpress ydeevne boost

Nogle af SiteGround’s standardindstillinger gør det optimalt for WordPress-websteder, men derudover er der nogle ekstra muligheder og værktøjer, du kan vælge for at øge ydeevnen endnu mere.

SG Optimizer-pluginet er et godt eksempel: det er inkluderet for de sidstnævnte to delte hosting-lag og kan reducere din sideindlæsningstid alvorligt. SiteGround har allerede WordPress supercacher-service til højere niveauer, hvilket gør det muligt for SG optimizer at nå sit fulde potentiale. Det hjælper også med placering af søgemaskiner.

Endelig håndterer SiteGround sikkerhed og opdateringer rigtig godt, og ikke kun for serverne. WordPress er en software, der normalt involverer en masse andre mindre stykker software — plugins og temaer — og alle af dem kræver ofte opdateringer på forskellige tidspunkter.

SiteGround opdaterer sikkert WordPress og nogle af dine plugins automatisk, hvis du vælger det, hvilket kan spare en masse tid (tro mig, det er en smerte at manuelt opdatere forskellige plugins hver uge).

Alle disse værktøjer plus SiteGrounds samlede solide ydelse er en del af det, der gør det til en af ​​de bedste værter for WordPress.

Så alt i alt ser SiteGroud temmelig stærk ud i funktionsafdelingen. Det er sandt, at priserne på en masse af SiteGrunds forskellige hostingplaner ser lidt høje ud. Især for delt hosting synes jeg, SiteGround’s priser er lidt højere end normalt.

Medmindre du specifikt leder efter en budgetindstilling, gør SiteGrounds kvalitet og funktioner sådanne priser vel værd. Dette inkluderer selvfølgelig delt hosting, men det gælder især skyen og dedikerede muligheder. Og hvis jeg ikke understregede det nok, er SiteGround fantastisk til at være vært for WordPress.

Brugervenlighed

Se, brugervenlighed er noget, jeg sjældent er nødt til at kommentere. Dette skyldes, at stærk brugervenlighed er en industriel guldstandard. Næsten hver online-tjeneste, også ikke-hosting-tjenester, designer med vilje sig selv til at være let at bruge for den gennemsnitlige person.

Så brugervenlighed er noget, jeg mest taler om som en måde at bemærke, hvis et firma falder under standarden. Hvis ikke, har jeg ikke rigtig noget at sige.

Heldigvis med SiteGround har jeg ikke noget at sige.

Webstedsbyggeren, der er inkluderet, har taget point fra andre populære webstedsbyggere og er ret intuitiv.

Alt andet, der er involveret i styring af dine konti, er meget let og ligetil.

Siteground-cpanel

Som jeg nævnte tidligere, er WordPress Starter-applikationen et eksempel på, hvordan SiteGround gør WordPress meget let for begyndere (eller hurtigt for dem med erfaring).

siteground wp starterOg selvfølgelig, uanset om du har en delt plan ved hjælp af WordPress eller køber den dyreste dedikerede server, du kan, gør SiteGround meget både via automatiske værktøjer og dets personale. Dette inkluderer vedligeholdelse og opdatering af selve serveren, den software, du bruger direkte, og alt derimellem.

Jeg er sikker på, at nogle mennesker vil have nogle problemer her og der med tekniske termer, især hvis de er nye inden for hostingverdenen, men for det meste skal det være temmelig let at navigere, især med så stærk kundesupport.

Det er ikke sådan, at SiteGround er usædvanligt nem at bruge, og faktisk kan det sandsynligvis være lidt mere brugervenligt, men generelt kan jeg ikke forestille mig, at nogen har for store problemer med det heller.

Konklusion

Ah, så her er vi omsider – det afsluttende afsnit! Lad os dykke lige ind i indpakningen.

Priser er lidt blandede, da den ikke-delte hosting er på den dyrere side, og endda den delte webhosting er på den dyrere side, afhængigt af hvor længe du forpligter dig. Bortset fra, hvis du får den populære etårsaftale, betaler du konkurrencedygtige / lavere priser.

Funktioner er et plus for SiteGround med en stærk pakke, der er distribueret godt over de tre vigtigste prisniveauer, skønt lagringsgrænserne kan være irriterende. En masse af SiteGrands bedste funktioner og frynsegoder kommer i spil for WordPress.

Kundesupport er en klar styrke med så omfattende dokumentation online og de ekstra hjælpsomme repræsentanter for live chat, e-mail og telefonstøtte.

Sikkerhed er den sidste store styrke i SiteGround, men det er stadig en god styrke. Det ser ud til at SiteGround går ud over industristandarder for dets sikkerhedsværktøjer og protokoller.

Brugervenlighed er noget, der for det meste er neutral – det er ikke svært at bruge, men kan være lidt lettere for flere nybegyndere. WordPress er naturligvis undtagelsen og er meget let for begyndere.

I det hele taget synes jeg SiteGround bestemt fortjener sit sted som en af ​​de bedste hostingmuligheder.

Det er ikke for dyrt, i det mindste ikke for de mest populære muligheder, og tilbyder en meget stærk pakke, der skal efterlade de fleste mennesker, uanset deres vifte af tekniske evner og føle sig tilfredse.

Besøg SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector