Slik vurderer vi webhotellfirmaer

Gjennom årene har vi hos HostingPill skrevet en rekke anmeldelser av forskjellige vertsselskaper.


I slike anmeldelser har vi vært ganske konsekvente i formateringen og tilnærmingen til gjennomgang.

Å gjennomgå en hosting vil alltid være en subjektiv sak; men vi har alltid strebet etter å gjøre vurderingene våre så komplette og realistiske & så objektivt som mulig.

For å forbedre prosessen vår med å gjennomgå hostingløsninger, vil jeg i denne artikkelen detaljere hvordan vi gjør om disse kritikkene.

Dette vil følge det generelle formatet for vurderingene våre, men selvfølgelig denne gangen skal jeg snakke om metodikken vår og hva som foregår bak kulissene.

Enten det er hvordan vi vurderer hva som er “billig” eller hva som er “bra” kundeservice, vil det dekkes.

Så når vi har sagt alt dette, la oss dykke rett inn!

Hvordan vi vurderer priser

Hvordan vi vurderer priser

Hvis du har lest noen få av artiklene våre før, vet du at vi setter priser som en av de første seksjonene.

Dette er ikke en tilfeldighet, eller bare for det estetiske: prissetting er vanligvis det første folk ser på.

Her er avtalen: det er 2018, og du kan få en anstendig pakke med mer enn ett vertsfirma.

Selvfølgelig er alles situasjon annerledes, men sjansen er stor for at du ikke er for begrenset i alternativene.

Dette betyr at priser er en prioritet – hva er den beste avtalen du kan få?

Mange av de viktigste funksjonene er vanlige mellom plattformer, så hva lar deg spare?

Priser kan dessverre være vanskelig til tider.

Hvert vertsfirma tilbyr alltid mer enn én type hostingtjeneste, fra delt webhotell til dedikerte servere, og alle disse har egne priser.

Når vi vurderer priser, ser vi på alle disse tingene og ser dem relativt på selskapets konkurranse og de vanligste markedsprisene.

Ikke alle prisforskjeller er imidlertid like viktige.

Delt webhotell er en av de vanligste typene hostingkontoer fordi det er det billigste og enkleste — best for personlige nettsteder og brukere som krever mindre plass og mindre ressurser.

Delte webhotellpriser er generelt like over hele linjen – variasjoner mellom selskaper vil vanligvis være i løpet av et par dollar fra hverandre.

Når tjenesten er i prisklasse bare noen få dollar i måneden, er en forskjell på en eller to dollar teknisk sett en viktig verdi, proporsjonalt med hva du bruker.

Vi tar det med i betraktningen, men kan ikke behandle det for alvorlig – denne demografien til brukerne burde være kjent nok til å spare penger som de synes passer (det er derfor vi fortsatt rapporterer om det), men praktisk talt gjør disse prisforskjellene det ikke noe enormt.

Tilføyelse eller subtraksjon av bestemte funksjoner på den første nivået kan kompensere eller denigrere verdien av en inngangsnivåpakke – en dollar eller to kan være mindre når et SSL-sertifikat kastes inn, eller et domenenavn fjernes.

1&1 Hosting har for eksempel vært en av de beste billige hostingplattformene vi noensinne har brukt til $ 0,99 i måneden de første 12 månedene.

1og1 vertspriser

Den prisen er imidlertid “billig” fordi den inkluderer et SSL-sertifikat, domenenavn og 100 GB lagringsplass – ganske imponerende for en første nivå.

I kontrast har HostPapa og SiteGround noen av de dyrere alternativene på inngangsnivå.

Hvorfor liker vi dem fortsatt??

Fordi de fortsatt tilbyr robuste funksjoner og er billigere enn andre alternativer uansett.

SiteGround StartUp Shared _Hosting-funksjoner

HostPapa Starter Shared Hosting-funksjoner

Det er for de tyngre alternativene – for eksempel VPS og dedikert hosting – at prisene betyr mer.

Tross alt står mer penger på spill, og kundene kan variere fra små til store bedrifter med varierende budsjetter for hosting.

Dette er en del av det som lager produkter som 1&1 hosting (igjen) og Hostinger et par av de beste tilbudene for VPS-hosting: prisen, med tanke på kvaliteten på hosting, er utmerket selv om den er dyrere enn delte webhotellalternativer.

Bortsett fra å ta alt dette i betraktning, ser vi også på ting som uventet kan koste penger.

Dette krysser over med funksjoner avdeling, og ofte, også sikkerhet.

Mange verktøy, spesielt sikkerhetsverktøy, er gratis eller standard med noen kontoer på noen plattformer, men er valgfrie oppgraderinger med andre plattformer.

Avhengig av viktigheten av en funksjon – f.eks. Et inkludert domenenavn eller SSL-sertifikat – er kanskje ikke det “billigste” alternativet så billig som du tror.

Disse detaljene er viktige, og noe vi passer spesielt godt på å undersøke.

Til slutt ser vi på tilbakebetalingsgarantier og refusjonspolicyer.

Stort sett hvert hostingfirma du ser på tilbyr en pengene-tilbake-garanti. Det vi bryr oss om her er lengden på refusjonspolicyen og dekningen.

Noen refusjoner dekker bare to ukers perioder, men den lengste jeg har sett (DreamHost) forlenget i omtrent 97 dager.

drømhost-garanti

Det er egentlig ikke en bedre måte å vite om et produkt er verdt det eller ikke enn å prøve det ut, og noen selskaper lar deg prøve vertsalternativer mer omfattende enn andre.

Alt sammen er den største bekymringen for oss kostnadene for forskjellige produkter som tilbys av et selskap i forhold til tilsvarende produkter fra andre selskaper.

Våre sekundære bekymringer er de skjulte kostnadene som kan skje, som krever å se på emballasjen til hvert produkt, og kvaliteten på pengene-tilbake-garantien.

Slik vurderer vi funksjoner

Slik vurderer vi funksjoner

Som sagt har vi lyst til å få priser først ut av veien.

Fortsatt er funksjoner ganske viktige, og for oss er den første prioriteringen med funksjoner å undersøke hvordan de blir tildelt.

Du hørte meg snakke om hvordan vi undersøker de fine detaljene i forskjellige priser.

Prislapper alene betyr alltid noe, men hele bildet utvikler seg når du har forstått verktøyene som tilbys per prislapp.

Når vi gjennomgår funksjoner, ser vi først på de offisielle listene over funksjoner. Vi har en tendens til å fokusere på delte hostingfunksjoner på grunn av deres popularitet.

Tross alt er poenget med disse artiklene ikke å gi deg hver eneste spesifikasjon – for det kan du gå direkte på selskapenes nettsteder.

Vi fokuserer også på delt hosting – og til en viss grad deler vi litt fokus med WordPress og netthosting – fordi disse produktene betyr mest funksjonelt.

Når du går videre til dyrere produkter, som VPS-hosting, blir stort sett alle verktøyene gjort tilgjengelige for deg – investeringen fra det tidspunktet blir mengden ressurser du vil ha tildelt nettstedet / nettstedene dine.

For oss handler det ikke bare om listen over funksjoner, men de spesifikke funksjonenes kvalitet og plasseringene deres i forskjellige produkter.

Vi måler ikke bare mengden verktøy som er gitt til en første-lags delt hosting-konto med firma A og dens motpart i selskap B: vi måler om et verktøy som mangler i det ene er en mindre skuffelse, eller en stor mangel.

Selvfølgelig begynner vår erfaring med produktet å spille inn her.

Vi synes at hovedverktøyene fungerer som de er designet – men hvis det er problemer, tar vi det umiddelbart til etterretning.

Vi kan ikke finne ut av dette ved raskt å dabbe med kontrollpanelet.

I stedet bruker vi våre kontoer med forskjellige vertsfirmaer over lengre tid, og sørger for at funksjoner fungerer kontinuerlig.

Hvis vi ikke gjorde dette, ville de 1 billigste selskapene alltid være vinnerne – det er takket være vår konstante bruk at vi synes Bluehost er et av de beste vertsfirmaene rundt (det er rimelig også!).

BlueHost-funksjoner

Kjennskap avler forakt, som det sies, og det er en del av grunnen til at vi tester funksjoner grundig.

Det er bare ved å bli kjent med verktøyet X eller Y at vi kan finne ut hva som er frustrerende og hva som er glatt.

Hvordan vi vurderer brukervennlighet

Hvordan vi vurderer brukervennlighet

Relatert til å evaluere funksjoner er å evaluere brukervennlighet; i motsetning til forrige faktor, innebærer det å undersøke brukervennligheten mer subjektiv opplevelse fra vår side og litt mer enkelhet.

Funksjoner fungerer vanligvis – i det minste for vellykkede selskaper – som er grunnen til at en av de første tingene vi gjør er å se på de detaljerte lister over funksjoner og spesifikasjoner som leveres av selskaper for forskjellige produkter.

Når vi eksperimenterer med dem, begynner vi også å forstå hvordan de er enkle eller vanskelige å bruke.

Brukervennlighet har imidlertid ikke tekniske, navngitte eller objektive spesifikasjoner; alt vi kan gjøre er å teste og rapportere tilbake.

Hvem som helst kan teste et produkt – alle gjør ved å bruke det – så det vi gjør er å nærme oss samlingen av verktøy som blir gjort tilgjengelig for brukeren etter hvordan de ser ut for brukere med ulik opplevelse og med varierende behov.

Vi tester ut navigering i kontrollpanelet som et trinn, og går deretter inn i hver meny og undermeny og oppdager hvor enkelt eller vanskelig det er å utføre bestemte oppgaver, eller gjøre visse innstillinger.

Når vi går gjennom kontrollpanelet, kontoadministrasjonen og forskjellige verktøy (for eksempel nettstedbyggere), noterer vi oss tilgjengeligheten, hastigheten og enkelheten.

De mest populære produktene er ikke altfor vanskelige, så vi søker etter en kombinasjon av enkelhet og brukerstyring; ingenting så lett at du mister funksjoner, men ingenting som overvelder deg med alternativene heller.

Et godt eksempel – blant mange – er FastComet.

fastcomet-cpanel

I sum krever brukervennlighet omfattende tester fra vår side, og går utover å se på spesifikasjoner og lister.

Ved å huske på de forskjellige tekniske evnene til potensielle kunder under testing, kan vi vurdere selskapenes brukervennlighet per erfaringsnivå og komme med generelle anbefalinger.

Slik vurderer vi kundesupport

Slik vurderer vi kundesupport

Når vi evaluerer brukervennligheten, krysser vi med evalueringene av kundestøtte.

En hostingpakke kan ytre være komplisert, men ha robust kundesupport som gjør det omtrent like enkelt som enhver konkurrent.

Et eksempel kan være et brukergrensesnitt som produserer definisjoner når markøren svir over et bestemt begrep eller til og med menyelement: selv om det er enkelt, kan det gjøre en verden av forskjell for nye brukere og er en langt fra allestedsnærværende funksjon..

Bortsett fra det, ser vi imidlertid på to hovedtyper av kundestøtte: informasjonsinnhold på stedet og kundeservicerepresentanter.

Informasjonsinnhold på stedet har form av tekst- og multimediaartikler (for eksempel hvordan du gjør artikler), FAQ-sider, videoopplæringsprogrammer og fellesskapsfora..

Et gitt vertsfirma har vanligvis en kombinasjon av disse, men ikke alle nødvendigvis.

Disse er generelt sentralisert i et kunnskapsbase-format, selv om noen ganger er videoopplæringsprogrammer og fora atskilt.

Denne prosessen er lang: vi ser ikke bare på spørsmål vi har med ressursene på stedet.

Vi ser opp spørsmål vi kjenner svarene på, bare for å se hvordan de håndteres.

Hvordan reagerer samfunnsforumet på nybegynnere?

Hvilke spørsmål dekkes i et forumemne, men mangler i de offisielle instruksjonsartiklene?

Hvis jeg ikke var kjent med hosting, ville denne videoopplæringen være passende, eller fly over hodet?

Vi prøver å forstå hvor oppdatert slikt innhold er, hvor tilgjengelig det er og hvor grundig det er.

Vi liker også å se så mye dokumentasjon som mulig – jo mer informasjon desto bedre, forutsatt at det er godt organisert.

Det er en viktig kvalifikasjon: et kunnskapsgrunnlag burde vært godt organisert, derav poenget med tilgjengelighet.

Dette er en del av det som førte FastComet ned for meg: selv om jeg trodde FastComet generelt var sterk, hadde den en begrenset mengde informasjonsmateriell som ikke var så informativt som andre selskaper, for eksempel SiteGround (som har en solid blogg- og webinar-serie ) eller HostGator (som har en enkel, men godt kondensert støtteside).

Lær hvordan du starter og administrerer nettstedet ditt med FastComet-veiledninger

Vi gjennomgår også basert på vår erfaring med kundeservicerepresentanter.

I våre anmeldelser viser vi raske tester av live chat, gjort på det tidspunktet artikkelen ble skrevet for nyere bevis.

Det er imidlertid langt fra den eneste gangen vi samhandler med kundeservicerepresentanter.

Hostgator chat 2

HostGator-chat 3

I løpet av vår produkttesting vil vi bruke live chat, telefonsupport og e-poststøtte mer enn en gang for å få tak i bedriftens respons og svarskvalitet.

Spørsmålene våre er ofte enkle, men vi sørger for å kaste inn noen kurvekuler også.

Våre anmeldelser av kundesupport er basert på slike erfaringer med kundeservicerepresentanter og vår erfaring med å bruke informasjonsinnholdet på stedet.

Kundestøtte er veldig viktig, og bør verdsettes selv av teknisk erfarne kunder.

Hvordan vi vurderer sikkerhet og pålitelighet

hvordan vi vurderer for sikkerhet

Sikkerhet, som jeg ofte bemerker, er sist, men ikke minst. Sikkerhet er det som knytter alt annet sammen – når du først har forstått et produkts prislapp, funksjonene, læringskurven og kundestøtten, er det siste som understøtter hosting, sikkerhet.

Broren til sikkerhet er pålitelighet. De to overlapper selvfølgelig: en tjeneste kan være pålitelig fordi den har god sikkerhet.

Pålitelighet gjelder imidlertid først og fremst dette spørsmålet: gjør produktet det det skal, konsekvent og uten mye feil?

Sikkerhet og pålitelighet er unikt viktig for å tolke vertsbedriftenes verdi, mye viktigere enn det ville være for de fleste andre produkter offline.

Du må vite at nettstedet ditt, informasjonen din og potensielt kundenes informasjon er beskyttet.

Og hvis du kjøpte hosting, må du vite at du vil fortsette å få hosting.

Når vi gjennomgår sikkerhet og pålitelighet, har vi to hovedtilnærminger.

Den første er å undersøke hva selskapet sier; det andre er å måle oppetiden vår uavhengig og kartlegge verktøyene som er tilgjengelige for oss.

Det siste angår pålitelighetssiden av tingene litt mer, men gjenspeiler fortsatt dårlig serversikkerhet i tilfelle av problemer.

Det kan være vanskelig å evaluere hva en bedriftsnettsted sier. På den ene siden er det sannsynligvis den eneste kilden til offisiell informasjon du kan få om et selskaps sikkerhetsprotokoll.

På den annen side vil selskaper uunngåelig prøve å høres bra ut på sine egne nettsteder.

Noen ganger har selskaper veldig lite å si om sikkerhetsstandardene eller beskyttelsen.

Dette korrelerer ikke nødvendigvis med dårlig oppetid, men det er noe du må være på vakt for, og det kan være verdt å grave seg inn med en representant for de som er bekymret.

Vi liker vanligvis å se vanlige sikkerhetskopier for så mange kontoer som mulig – det er ganske vanlig at kontoer på startnivå ikke blir sikkerhetskopiert så ofte som kontoer med høyere nivå, men hvis de i det minste kan få månedlige sikkerhetskopier, er det en gevinst i boka mi.

FastComet tilbyr sikkerhetskopieringstjenester_ med alle planer

Bortsett fra det er sterke brannmurer, DDoS-angrepsbeskyttelse og 256-bits kryptering funksjoner vi ser etter: det vil bety at selskapet treffer en industristandard.

Å være begrenset til selskapets nettsted er naturlig nok bare så nyttig.

Når vi ser på ting fra vår slutt som kunder, er det første elementet vi ser på oppetid: dette er den viktigste indikatoren for påliteligheten av hostingfirmaet.

Når vi kjøper hosting fra selskaper, lager vi eksempler på nettsteder og bruker en tredjepart kalt Pingdom til å registrere detaljert vår oppetid og responstid over varigheten av tjenesten vår.

Testnettstedene våre for å overvåke Uptime

Fremfor alt er disse postene det som virkelig betyr noe: De er praktiske.

Ideelt sett ønsker vi å se de høyeste oppetidene og den laveste responstiden mulig.

Gode ​​eksempler er Bluehost, SiteGround eller HostGator.

Bluehost testside

hostgator testside

nettsted for testgrensesnitt

Tross alt, uansett hva et selskap sier om seg selv, er det endelige målet å vedlikeholde nettstedet ditt og beskytte dataene.

Hvis du har en god oppetid og responstid, vil et stort bekymringspunkt være ivaretatt.

Til slutt, hvis andre sikkerhetsverktøy blir gjort tilgjengelige som kontofunksjoner, finner vi dem verdt å nevne – så lenge vi noterer deres prispoeng.

Vi ønsker imidlertid ikke å fokusere på dette for mye – det har mer å gjøre med hva du kan kjøpe, og mindre å gjøre med trinnene et selskap tar for å beskytte kundene sine.

Det bør også si seg selv at hvis det oppstår noen viktige sikkerhetsproblemer med en av våre hostingkontoer – hvis det er alvorlig nedetid, eller hvis det oppstår et større datainnbrudd – rapporterer vi det i våre anmeldelser. Heldigvis er det en sjelden forekomst.

Konklusjon

Nå som vi har sølt ut vår hemmelige vurderingsmetodikk, stykkevis, tror jeg det er på tide for oss å oppsummere.

Vi er fascinert av hosting: det er derfor vi har laget et helt nettsted om det.

Vi har absolutt gått veldig langt for å finne de beste vertsbedriftene for oss selv, og vi ønsker å hjelpe alle andre med å finne det beste vertsfirmaet også.

Så vi vurderer vertsselskaper: vi kjøper pakker fra dem, lager eksempler på nettsteder og evaluerer de mange varene vertsselskapet tilbyr oss.

Vi deler opp disse tingene i forskjellige kategorier slik at du bedre kan se hva som er bra eller dårlig for deg – slik at du ikke kaster bort en cent.

Når vi vurderer pris, er vårt første besøk til selskapets offisielle prisstruktur.

Det er her man kan få den nyeste og offisielle informasjonen. Imidlertid vil vi alltid holde den prissettingen i forhold til konkurransen.

Annet enn det, ser vi også på skjulte kostnader og avgifter og tilbakebetalingsgarantier. For eksempel kan en pengene-tilbake-garanti bare dekke hosting, men ikke kjøp av domenenavn.

Alternativt kan visse viktige sikkerhetsverktøy være kostbare oppgraderinger som vil øke beløpet du bruker.

For funksjoner er offisielle lister også viktige. Imidlertid liker vi å pirke rundt og teste funksjonene selv med våre kontoer.

Funksjoner har en tendens til å fungere som designet, men hvis det er noen unntak, tar vi oppmerksom på.

Det er med brukervennlige vurderinger at vår produkttesting virkelig spiller inn. Bare hvis vi bruker et produkt ofte, over lengre tid, kan vi bli kjent med hvor et brukergrensesnitt kommer til kort.

Det er også slik vi danner en følelse av brattheten i en læringskurve – ved å lære plattformen.

For kundestøtte bruker vi jevnlig informasjonsinnholdet på stedet (for eksempel videoopplæringer og kunnskapsbaser) for å se hvor mange svar som er tilgjengelige uten menneskelig kontakt..

Vi kontakter også jevnlig kundeservicerepresentanter – og vil inkludere minst en fersk live chat-prøve i våre anmeldelser.

Til slutt undersøker vi sikkerhet ved å se på selskapets offisielle sikkerhetsprotokoller og serverytelse (en relatert, men fortsatt separat beregning) ved å måle vår egen oppetid og responstid.

Oppetid og responstid er blant de viktigste tingene vi undersøker, og har vært veldig nyttige i å skille selskaper fra hverandre: sikker og konsekvent hosting er til syvende og sist det viktigste målet for å skaffe hosting, tross alt.

I sum har vi en tendens til å kombinere informasjon fra selskapet med omfattende produkttesting.

Selskapet kan fortelle oss den mest oppdaterte informasjonen, som er nyttig når du skal sammenligne visse objektive realiteter som priser, funksjonslister eller sikkerhetsprotokoller..

Vi bruker absolutt vår erfaring som brukere til det meste av vurderingen; er prisen gjort verdt det av ytelse, eller ikke?

Så bra som sikkerhetsverktøy X kan høres ut, forbedres oppetiden?

Disse funksjonene høres bra ut, men implementerer de godt i virkeligheten?

Disse spørsmålene og mer er det vi stiller oss regelmessig når vi avhører hosting selskaper og deres produkter.

Takk for at du leser, og jeg håper å fange deg i vår neste anmeldelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map