SmarterASP.net anmeldelse: Ting at vide, før du køber deres plan (2020)

SmarterASP.net anmeldelse: Ting at vide, før du køber deres plan (2020)

SmarterASP.net anmeldelse: Ting at vide, før du køber deres plan (2020)

Første gang jeg checkede ud på SmarterASP.net’s websted, var jeg lidt skitseret. Jeg mener, kan du bebrejde mig?


smarterasp startside

SmarterASP.net ser lidt svindlet ud ved første øjekast, men et dybere dykke afslører, at det faktisk er et ret hæderligt hostingfirma.

Tilfælde: SmarterASP har haft over 430.000 kunder indtil videre. Dette er et meget lille antal sammenlignet med større hostingfirmaer, der rekker millioner af kunder.

Men i absolutte tal har SmarterASP.net stadig fået mange mennesker til at betale for sine tjenester. De hævder, at de for det meste får kunder gennem mund-til-mund og ikke reklamerer meget (hvilket kan forklare, hvorfor mange af jer ikke har hørt om det før).

Og endnu mere imponerende? SmarterASP.net har eksisteret siden 1999, hvilket gør den 20 år gammel – meget ældre end en masse andre, mere populære hostingfirmaer.

Så åbenbart er SmarterASP en ‘ægte’ hosting-service. Men er det virkelig værd at bruge din tid eller penge?

På dette tidspunkt er det let at se SmarterASP som en dårlig hosting-service, som et par hundrede tusinde mennesker har betalt for og derefter besluttede at forlade (således forklare dens lille størrelse)… eller som en skjult perle i den hostingsverden, som kun et par få har fundet.

Nå, jeg havde nogle af disse spørgsmål i tankerne, da jeg først checkede ud SmarterASP.net. Og så svarede jeg dem ved at teste SmarterASP selv.

Klar til at høre om hvad jeg lærte? Lad os komme i gang med den første ting i de fleste af vores sind:

Uptime

Uptime er den største bekymring for de fleste af os. Uanset om du driver en online butik, der skal være oppe og hurtig hele tiden eller en personlig blog, betaler du for at få dit websted op.

Fordi SmarterASP.net er et mindre firma, kan du måske spekulere på, hvor pålidelig oppetiden er. Hos små hostingfirmaer er der altid en risiko – nogle er uklare, andre er spektakulære.

Efter at have testet SmarterASP.net, kan jeg sige, at det er mere mod sidstnævnte. Ikke 100% hver måned, men normalt opad på 99,95% i det mindste.

SmarterASP.net er som mange andre værter ved at have en oppetidsgaranti på 99,9%.

Men SmarterASP er så sikker på sin evne til at levere det, at det tilbyder dig dette:

smarterasp oppetid

Yep. For hver time nedetid, du oplever, får du en gratis MÅNED af hosting. Selv på 99,9% tager det selvfølgelig et stykke tid at komme til en times nedetid.

Du kan tjekke de fulde detaljer her ved hjælp af vores oppetidskalkulator, men 99,9% oppetid i løbet af en måned udgør i alt 43 minutter nedetid.

Ikke desto mindre to vigtige ting at bemærke: For det første er 99,9% ikke et tal at stræbe efter, selvom det lyder højt. Jeg vil sige 99,95% og opad er godt.

For det andet dypper SmarterASP sjældent til 99,9%, selvom det garanterer mindst så meget.

Og som med sin solide oppetidspost, har SmarterASP.net også været ret hurtig for mig.

Samlet set er SmarterASP.net en god start med stærk oppetid og responstid, for ikke at nævne en kompensation, når oppetiden falder under 99,9%.

Indtil videre, så god, ikke?

Der er meget tilbage for SmarterASP at gøre dårligt med. Så lad os fortsætte undersøgelsen!

Brugervenlighed

Brugervenlighed er en blandet taske. Nogle af jer vil blive fristet til at springe dette afsnit over (nogle af jer har sandsynligvis allerede springet over denne del).

Andre har virkelig brug for det og ved det. Og nogle mennesker har brug for en lettere vært, men ved ikke det.

Takeaway her er, at brugervenlighed generelt er vigtig, dog i forskellig grad.

Lad mig nu give dig svaret: SmarterASP.net er ikke den mest brugervenlige webhost.

En del af grunden til, at det ligger i dets navn. ASP.NET er faktisk en bestemt type hosting – du kan læse mere om det i detaljer her.

Her er den korte version: De fleste delte webhostingtjenester bruger PHP. ASP.NET er forskellig fra PHP, men det er dybest set en ramme til opbygning af dynamiske websteder eller apps.

ASP.NET er en open source ramme, hvilket betyder, at enhver udvikler kan se det og foretage ændringer i det, og det er især brugt af webdesignere.

Det er også kendt for at være generelt hurtigere og lavere omkostninger.

Her er tinget: Hvis du ikke allerede vidste noget af det allerede, skal du overveje, at SmarterASP.nets hovedpræmisser muligvis er fløjet over dit hoved.

Nu, før du bliver bange, skal du ikke bekymre dig – SmarterASP.net fungerer stadig som de fleste andre hostingfirma, så vidt fundamentet går.

Du vælger din pakke, køber den, forbinder et domæne, du har et andet sted, eller køber et gennem SmarterASP, og du er god til at gå.

Men det centrale er, at SmarterASP.net er lavet med mere teknisk dygtige mennesker i tankerne.

Så med det tilfældet er funktionsopsætningen ikke så tilpasset begyndere. Jeg vil tale mere om det senere, men et gratis domæne er f.eks. Ikke inkluderet.

Måske vigtigere er, at SmarterASP.net ikke inkluderer et native website builder-program. De fleste større værter gør det, og selv hvis deres bygherrer ikke er de bedste i verden, har de en tendens til at gøre tingene meget lette for brugerne.

Bare rolig – du kan stadig bruge et enkelt-klik-installation til at få et indholdsstyringssystem (som WordPress) temmelig let.

Plus, kontrolpanelet vil holde tingene generelt enkle. Selvom på den note …

smarterasp kontrolpanel

Ja, det er ikke det almindelige mærke cPanel, men et indbygget kontrolpanel.

Dette vil ikke virkelig påvirke dig for meget, da det grundlæggende er det samme … men hvis du er vant til at cPanel (hvilket er, hvad de fleste andre værter bruger), skal du justere.

Selvom SmarterASP ikke har et væld af brugervenlige ting, har de en interessant service tilgængelig.

Se det her:

smartere brugervenlighed

Jej, dette er den type usædvanlige tjenester, du kunne forvente, at et mindre hostingfirma tilbyder.

Kort sagt, basale programmeringsjob kan håndteres gratis af SmarterASP.net’s udviklere.

Endnu en gang BASIC-job. Dette betyder, at du ikke kan bede deres supportmedarbejdere om at opbygge dit websted for dig fra bunden af.

Men der er en rimelig chance for, at du har ringe eller ingen programmeringskendskab og kan bruge et par tweaks her og der på dit WordPress-sted, for eksempel.

Det er den type ting, du kan få fra SmarterASP.net gratis, hvilket er super nyttigt. Desuden har dette hostingfirma temmelig solid og opmærksom kundesupport… men mere om det senere!

Samlet set er SmarterASP.net ikke stærk på brugervenligheden, men det giver gode ressourcer, hvis du er mere en mellemliggende bruger.

Det er ikke forfærdeligt, da dets målgruppe ikke har nogen reelle klager, men folk, der ønsker en mere intuitiv platform eller lettere opsætning, kan kæmpe.

På dette tidspunkt ser SmarterASP.net ikke så dårligt ud, selvom det ikke er for alle. Klar til at dykke dybere ned i noget vigtigt?

Næste op:

Priser og funktioner

Oppetid er vigtig, og brugervenlighed er god at vide, men jeg vedder på, at den anden ting, du vil vide, er, hvad SmarterASP koster, og hvilke funktioner du får med disse priser.

Jeg får dig ikke til at vente. Lad os starte med priserne:

smarterasp priser

Okay, lad os være ærlige: det er sindssygt lavt. Jeg mener, det er den samme prisklasse som GoDaddy eller Bluehost, som er berømt for at være overkommelige.

Basic er temmelig standard til en plan for indgangsniveau. Men Premium er temmelig lavt til en tredjepart delt hostingplan, og at få direkte hosting gratis for at være tilknyttet er ret cool.

Der er dog noget virkelig vigtigt at påpege her: SmarterASP.net’s priser er billige sammenlignet med mange andre hostingfirmaers delte planer.

Men priserne er endnu billigere efter det første år. Her er hvorfor:

Det VAST flertal af hostingfirmaer har lave delte hostingpriser for det første år og øger derefter priserne markant ved fornyelse. For eksempel er en plan for indgangsniveau typisk $ 2-3 om måneden det første år og $ 7- $ 10 om måneden det andet år og fremefter.

Men det er IKKE tilfældet med SmarterASP.net. Den pris, du ser, er hvad du får, indtil du opsiger din kontrakt.

Det betyder, at dette langt fra er et af de billigste sæt tilgængelige hostingplaner. Det eneste andet etablerede firma, jeg kender til, gør dette er FastComet, så SmarterASP.net er meget sjælden her.

Spørgsmålet er nu, hvad vi får for de lave priser. Her er oversigten:

smarterasp funktioner

Det er faktisk ikke så slemt! Den grundlæggende plan er en slags, hvad du forventer: et websted, standard hosting specs.

Men Advance-planen (andet niveau) giver mulighed for op til 6 websteder, hvilket er mere end nogle større virksomheder tilbyder til et andet niveau.

Det er fantastisk at få ubegrænset lagerplads og båndbredde, især da det tildeles for den første lag og fremad. Men det er uheldigt SSL er kun inkluderet gratis fra andet og tredje niveau.

Ubegrænset lager / båndbredde lyder måske som en værdig udveksling på indgangsniveauet, men sandheden er, at de fleste på et indgangsplan med andre hostingfirmaer ikke løber op i deres plans grænser.

Det skyldes, at “ubegrænset lagerplads” på en delt hostingplan faktisk er en overdrivelse. Hvis alle udnyttede ubegrænset hosting på en delt server, ville hele tjenesten ikke fungere, og virksomheder beder folk, der presser grænserne for at opgradere.

I modsætning hertil er SSL i dag standard. De fleste websteder, du besøger, i det mindste de større, bruger SSL, og browsere bemærker generelt, når et websted ikke har SSL-beskyttelse.

Den korte version er, at selvom indgangsplanen kan virke god, fordi den har ubegrænset lagerplads, er det ikke sådan en vidunderlig aftale for det alene… og manglende SSL er virkelig uheldigt.

Dog til andre funktioner.

Domænenavne er ikke inkluderet gratis, da de er hos mange andre hostingfirmaer. Du kan dog stadig købe dem via SmarterASP.net for $ 12 om året (hvilket ikke er dårligt) eller tilslutte dine egne.

Noget, der ER stort er alle betalte planer får ubegrænset e-mail-bokse. Kun de to sidstnævnte to planer får e-mail-listefunktioner, men det er alligevel ikke rart at begrænse dem via e-mail.

Og selvom jeg muligvis har bagatelliseret den ubegrænsede opbevarings ting, er DETTE temmelig betydningsfuldt:

smarterasp funktioner ssd

Alt dette lager er SSD, som er hurtigere og mere sikkert.

Selvom SSD-opbevaring bliver mere populær, vil mange virksomheder begrænse opbevaringsgrænser, hvis opbevaring er SSD og holde det ‘ubegrænset’, hvis det er almindelig HD-opbevaring.

Så dette er en temmelig solid fordel af SmarterASP.net.

Nogle andre frynsegoder af SmarterASP.net er et-klik-installationsprogrammet (som er temmelig standard, husk), og CloudFlare CDN, som seriøst øger dit websteds ydelse.

Jeg fokuserer på delt hosting, fordi det er her de fleste af dine interesser er, men der er også nogle andre typer hosting tilgængelige.

SmarterASP er unik i at tilbyde ”semi-dedikerede” hosting-planer.

Andre hostingfirmaer vil kalde dette en “forretningsdelet hosting” -plan eller noget lignende – det er stadig en delt server, men deles maksimalt 5-10 personer, hvilket giver dig meget mere ressourcer. Priserne spænder fra $ 29,95 til $ 129,95 om måneden.

VPS-planerne starter på lige under $ 100 om måneden for en 30 GB SSD og 2 GB RAM, og strækker sig til lige under $ 400 pr. Måned for 120 GB lagerplads og 16 GB RAM.

Cloud-serverplaner spænder fra knap $ 200 til knap $ 400 pr. Måned i pris og 200 GB til 800 GB i lager (og 8-32 GB RAM).

Forhandler-hosting går for $ 30 til $ 60 og giver mellem 50 til 180 GB plads og 500 til 1.800 GB båndbredde. Der er ingen grænser for antallet af hostingkonti eller websteder, du kan videresælge med en given plan.

Sidst, men ikke mindst, er der også en Linux-plan til at konkurrere med de delte hostingplaner, der kører på Windows.

Linux-planerne har sammenlignelige priser til $ 2- $ 4 om måneden og er temmelig generøse: ubegrænsede websteder, opbevaring, databaser, e-mail osv..

Okay, lad os nu sammensætte alt sammen:

Højere planer er ikke dårlige, men de er ikke særlig fremtrædende. Et solidt område er, at de er mere tilpassede end nogle konkurrenter, men det handler om det.

Det virkelige område, hvor SmarterASP.net skiller sig ud, er i dets delte hostingplaner (og i en udstrækning Linux hostingplaner).

Disse planer er ikke fyldt med funktioner, som mange konkurrerende delte hostingtjenester er, men de er blandt de laveste priser, du nogensinde vil finde.

Kort sagt, funktionerne er okay, men priserne er fantastiske.

Kunde support

Kundesupport er altid vigtigt. Du er muligvis sikker på dig selv og ved, at du sjældent bliver nødt til at stole på kundesupport.

Men når du stoler på kundesupport, vil du vide, at du kan stole på det. Og desuden kan det være en måde at løse problemer hurtigt på.

Og som jeg allerede har etableret, er SmarterASP.net lidt grovere for begyndere.

Så hvis du ikke allerede er vant til at være vært, og du er interesseret i priserne, vil du gerne have, at denne kundesupport skal være ret god.

Jeg starter os med at vise dig live chat. Jeg har ikke ofte brug for chatten, men det er fra rigtigt, da jeg begyndte at teste SmarterASP.

Resultaterne er temmelig tæt på det, jeg oplevede under min brug. Tjek det ud:

smarterasp chat

Jeg fik svar inden for få sekunder:

smarterasp chat

Det er ret godt. Dette var selvfølgelig til et enklere spørgsmål, men du får ideen.

Det er ikke alt, SmarterASP.net tilbyder, selvfølgelig:

smarterasp support

SmarterASP.net lader dig e-maile til salgsspørgsmål og bruge supportbilletter til teknisk support til eksisterende kunder (og faktureringssupport, men igen er fokus eksisterende kunder).

De har også et telefonnummer, du kan ringe til, men der er ofte lange ventetider, og live chat er betydeligt mere pålidelig.

Nu er den anden hovedkomponent i et hostingfirmas support videnbasen og dokumentationen.

SmarterASPs videnbase er ikke smuk, men den er effektiv:

smarterasp support

Yep. Almindelig og til det punkt. Nogle mennesker kan måske ikke lide grænsefladen, men der nægter ikke, at det sparer dig tid.

Du er næppe nødt til at navigere, da du bare kan rulle, indtil du finder det emne, du har brug for med fed skrift, og klik derefter på det for at finde den relevante artikel.

Fordi det hele er på bordet, kan det virke som et mindre vidensgrundlag, men sandheden er, at der er over 700 artikler i vidensbasen.

De dækker en lang række emner, herunder mere tekniske emner. Der er faktisk over 100 artikler, der netop er relateret til Kontrolpanel, og 59 relaterede til DNS og domænenavne.

Mens de varierer i længde, er de fleste af dem detaljerede med trinvise instruktioner og billeder.

Det er måske ikke den mest imponerende vidensbase, jeg nogensinde har set, men det kan konkurrere med nogle af de bedste.

Når jeg tager vidensbasen sammen med mulighederne for at kontakte support, må jeg sige, at jeg er temmelig imponeret over SmarterASP.nets kundeservicesætning.

Telefonopkald kan være upålidelige, men i det mindste er muligheden der. Live chat fungerer konsekvent godt, ligesom billetsystemet gør.

Og vidensbasen er omfattende og hurtig at navigere eller søge igennem.

Resultatet er, at SmarterASP har et af de mest konkurrencedygtige kundesupportsystemer. Det er især imponerende, at en sådan lille hostingvirksomhed kan konkurrere med sine største konkurrenter!

Men næste gang har vi en sidste større test, der skal bestå SmarterASP:

Sikkerhed

Sikkerhed er en stor aftale inden for webhosting. Hosting er ikke et engangskøb, fysisk god – hele forudsætningen er, at du betaler for at få dine websteder drevet.

Og det betyder, at du har tillid til en virksomhed til at håndtere dit websted, dine data og dine besøgende / kunders data – ikke kun med god ydelse, men med beskyttelse mod dårlige aktører.

Du spekulerer måske på, om et lille hostingfirma som SmarterASP.net virkelig har råd til at give sine kunder førsteklasses sikkerhed.

Tro det eller ej, nogle af de største hostingfirmaer har flere sikkerhedsfejl end mindre.

En del af dette skyldes, at de er målrettet mere ofte, men en del af det er, at de skærer omkostninger ved at forsømme mere sikre tilgange og regne med deres store kundegrundlag.

Men SmarterASP.net er det modsatte. Se lige det her:

smarterasp sikkerhed

Jepp, SmarterASP.net har tre datacentre, der hver har høje standarder. Det ser ud til, at datacentre er tredjeparter, men det kan undertiden forventes for mindre virksomheder.

Selv store virksomheder gør dette, og igen har SmarterASP.net taget forholdsregler for at sikre, at det er sikkert som muligt.

Som du kan se, er strøm- og netværksinfrastrukturen overflødig – hvilket betyder, at hvis en ting mislykkes, har du en sikkerhedskopi. Lokalerne vedligeholdes konstant med al den nødvendige temperaturregulering.

Og sejst af alt, de er meget låst ned. Du kan ikke engang komme ind på en indgangsport, medmindre du scanner din godkendte tommelfingeraftryk.

Så alt i alt er det ikke den mest intense sikkerhed, jeg nogensinde har set, men det er bestemt en af ​​de bedre opsætninger.

De vigtigste forholdsregler tages med nogle ekstra, så den samlede sikkerhed ser temmelig godt ud med SmarterASP.net (især i betragtning af dens størrelse)!

Før jeg konkluderer, lad os sammenfatte nogle af de største gode og dårlige punkter indtil videre:

Fordele

 • Specialitet i ASP.NET hosting, selvfølgelig.
 • Stærk oppetid og responstid.
 • Selvom det ikke er meget nemt at bruge, vil SmarterASP.net’s udviklere håndtere mindre programmeringsopgaver gratis for dig.
 • Utrolige priser: en af ​​de billigste værter omkring, fordi fornyelse efter det første år ikke har nogen prisstigning. Med andre ord, år efter år er omkostningerne de samme som det første år for andre hostingfirmaer.
 • Ubegrænset lagerplads og båndbredde til indgangskonti og fremefter.
 • Samlet set meget god kundesupport. Telefoner kan tage et stykke tid, men live chat er hurtig og pålidelig, ligesom billetsystemet er. Vidensbasen er også meget informativ.
 • Også meget god sikkerhed med overflødig strøm og biometriske scanninger på alle datacentre.

Ulemper

 • Ikke meget nybegyndervenlig og generelt mere orienteret for folk, der er vant til at være vært.
 • Ikke mange funktioner sammenlignet med mange store navne. Domænenavne og SSL er f.eks. Ikke inkluderet gratis, og der er ingen oprindelig webstedsbygger.

Konklusion: Anbefaler jeg SmarterASP.net?

Dette forhold mellem fordele og ulemper kan synes at besvare spørgsmålet. Ja, jeg indrømmer det:

SmarterASP.net er samlet set en rigtig god webhost.

Men det er vigtigt at bemærke, at jeg ikke anbefaler det til alle. Jeg vil anbefale det til mange mennesker, men der er en vigtig delmængde, der muligvis ikke passer godt til SmarterASP.

Dette vil først og fremmest være mennesker, der ønsker en lettere måde at opsætte et websted, og folk, der ønsker alt-i-en-pakker (eller tæt på det), der har masser af funktioner og tilføjelser.

Dette ville betyde større og mere mainstream-værter som GreenGeeks eller Bluehost.

Imidlertid er SmarterASP.net absolut et skjult GEM i hosting. Jeg kan ikke sige det nok gange: det er en af ​​de billigste værter derude, periode.

Sikker på, du mister nogle funktioner, men her er den nederste linje:

Meget overkommelige hostingpakker giver dig solide ressourcer med hensyn til opbevaring og båndbredde, virkelig god ydelse, god kundesupport og solid sikkerhed.

Du kan miste tab af brugervenlighed og funktioner, men det er bare en god forhandlingsperiode.

Og hvis du er teknisk tænkt og hensigt at bruge SmarterASP.net, så du kan opbygge et websted eller et program ved hjælp af ASP.NET, finder du SmarterASP.net ikke er så funktionsfri.

Det ultimative resultat er, at jeg bestemt anbefaler SmarterASP.net til næsten alle, med undtagelse af folk, der prioriterer brugervenlighed og alt-i-en-platforme.

Men hvis du ikke er sikker, skal du ikke bekymre dig!

smarterasp gratis prøveversion

Ja, SmarterASP.nets gratis prøveversion har ikke brug for et kort og er dobbelt så lang som de fleste andre værter. Hvad venter du på?

God hosting!

Få 60 dages gratis prøveperiode

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector