Snel.com VPS Hosting Review; Efter att ha använt den (2020)

VPS Hosting är den söta platsen mellan dedikerad hosting och delad hosting. Du får kraften i dedikerad hosting till priset för delad hosting. Snel är ett sådant värdföretag som erbjuder prisvärda planer med trovärdiga funktioner.


Men idag är vi här för att prata om bara VPS Hosting för entusiaster som planerar att komma in på det men inte vet var de ska börja. Om du verkligen är intresserad av att kolla in Snel.coms VPS-planer kan du göra det här.

Låt oss gå vidare med granskningen då, ska vi?

Prissättning & Funktioner

Din egen Cloud VPS med himmelska funktioner - Snel.com

Låt oss börja med den stora, Prissättning. Även om inte alla baserar sitt beslut på att köpa något baserat på sin budget, är det normen att beakta när man investerar i något.

Nu erbjuder Snel överkomliga priser med SSD-lagring, installationen är enkel & snabbt, och drifttiden är fantastisk. Snel har 6 VPS-planer där var och en har fler funktioner än förra.

VPS Jar erbjuder en enda kärna, 1 GB RAM, 100 GB SSD, 1 Snapshot för säkerhetskopior och 2 TB bandbredd @ € 9,90 / månad. Funktionerna kan också uppgraderas för att passa dina behov och du kommer att debiteras i enlighet därmed.

Precis som det har du en utveckling av funktioner & pris med varje plan. VPS Bucket har 2 kärnor, 4 GB RAM, 200 GB SSD @ € 19,90 / månad. VPS Drum har 6 kärnor, 16 GB RAM, 600 GB lagring och 20 TB bandbredd @ € 89,90 / månad och så vidare.

Den sista planen är att VPS Tun ger dig 10 kärnor som kan uppgraderas hela vägen upp till 16 kärnor, 64 GB RAM, 1 TB lagringsutrymme som också kan uppgraderas med ytterligare 500 GB, men fortfarande bara en stillbild för säkerhetskopiering och 30 TB bandbredd. Allt kostar en enorm € 259,00 / månad.

Sammanfattningsvis är funktionerna verkligen värde för priset. De flesta företag gillar att gå för obegränsat när de erbjuder enorma antal men de visar sig ofta vara begränsade men Snel väljer annars. Men varje plan har bara en stillbild tillgänglig som standard även om den kan uppgraderas.

Enkel användning

Cloud VPS

När du först klickar på ‘Konfigurera VPS’, omdirigerar webbplatsen dig till en sida där du kan ställa in mängden för varje funktion individuellt, till exempel antalet kärnor, RAM, lagring, bandbredd och antalet IP-adresser.

Snel Cloud VPS

Därefter väljer du vilket operativsystem som ska köras på systemet. Som du ser väljer du bara antingen vissa Linux-distributioner eller CMS-gränssnitt som Plesk och cPanel.

Snelcom Cloud VPS

Slutligen efter att ha gått igenom en kort sammanfattning av allt du har valt går du till kassasidan för den slutliga betalningen. Nu ska vi titta på vad vi får efter att vi registrerat dig för tjänsten.

cPanel-instrumentbräda

Ursprungligen valde vi cPanel som den dedikerade miljön så vi kom in i instrumentpanelen och om du vet något om cPanel kan du enkelt hantera din webbplats utan problem..

Du kan konfigurera filer, diskutrymme, säkerhetskopior, bilder, MySQL-databaser, e-postmeddelanden, DNS osv. Allt på ett ställe. cPanel har också stöd för tredjepartsappar och tillägg för extra funktionalitet.

Således avslutar detta avsnittet Användarvänlighet. Att välja en plan och ställa in det är ganska enkelt med många val för OS.

Kundsupport

Ofta förbises är kundsupport en viktig del av varje tjänst oavsett om det är hotellservice eller webbhotell. Utan en korrekt kunskapsbas kan även de mest erfarna användarna gå vilse.

Supportportalen för Snel.com för dedikerad och virtuell värd

Till att börja med har Snel.com en korrekt kunskapsbas med en mängd olika avsnitt som Allmänt, Nätverk, Biling, E-post, Initial Setup, Online Workspace, etc..

Hur man ställer in SMTP-relä med Sendmail

Vi klickade på det första ämnet om att ställa in SMTP under kategorin E-post och minst sagt är det till stor hjälp. Artikeln hade detaljerade steg med koden som ska användas i processen vilket är bra för personer som inte vill försöka koda.

Kontakta oss

Därefter försökte vi deras Live Chat-alternativ för att få omedelbar hjälp. Vi skickade en fråga till chattklienten och fick ett svar inom en minut, där vi bad om förtydligande. Svarstiden var verkligen imponerande.

Kontakta oss Vi är här för att svara på dina frågor

Som ni kan se, svarade chattrepresentanten med ett mycket hälsosamt svar efter att ha rensat tvivel. Sammantaget är chattjänsten säkert tillfredsställande och skulle vara till hjälp.

En annan bra sak att notera är att chattklienten inte bara är text, du kan också bifoga filer (helst bilder) som skärmdumpar av ditt problem för att vara till hjälp för hjälp.

Nu finns det också telefonstöd och e-poststöd som ska utforskas men för de flesta människor är chattstöd främst där de kommer för att leta efter svar.

Därför att sammanfatta detta avsnitt är kunskapsbasen informativ och chattstödet är tillfredsställande när det gäller att lösa problem för att få dina grundläggande frågor löst.

Slutsats

I slutändan kommer den enda riktiga frågan att: Bör du gå vidare & köp tjänsten?

För att uttrycka det enkelt: Naturligtvis.

Tjänsten är verkligen att rekommendera med tanke på funktionerna för priset, alternativ som ska utforskas, intuitiv att komma runt och mer än kapabelt kundsupport.

Ja, prissättningen kan kännas lite brant men inte allt måste vara billigt. Dessutom ingår inga kontrakt här så om du inte är nöjd kan du helt enkelt låta tjänsten upphöra.

Det avslutar översynen. Så vad tycker du? Tyckte du att artikeln var informativ? Försökte du Snels VPS-värd? Hur var din upplevelse? Kommentera nedan och meddela oss.

Prova Snel VPS Hosting idag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map