Snel.com VPS Hosting Review; Efter brug af det (2020)

VPS Hosting er det søde sted mellem dedikeret hosting og delt hosting. Du får kraften i dedikeret hosting til prisen for delt hosting. Snel er et sådant hostingfirma, der tilbyder overkommelige planer med troværdige funktioner.


Men i dag er vi her for kun at tale om VPS Hosting for entusiaster, der planlægger at komme ind i det, men ikke ved, hvor de skal starte. Hvis du virkelig er interesseret i at tjekke Snel.coms VPS-planer, kan du gøre det lige her.

Lad os fortsætte med gennemgangen, skal vi?

Prisfastsættelse & Funktioner

Din egen Cloud VPS med himmelske funktioner - Snel.com

Lad os starte med den store, Prissætning. Selvom ikke alle baserer deres beslutning om at købe noget baseret på deres budget, er det normen at overveje, når man investerer i noget.

Nu tilbyder Snel overkommelige priser med kun SSD-lagerplads, installationen er let & hurtigt, og oppetidstallene er stjernernes. Snel har 6 VPS-planer, der hver har flere funktioner end sidst.

VPS Jar tilbyder en enkelt kerne, 1 GB RAM, 100 GB SSD, 1 Snapshot til sikkerhedskopiering og 2 TB båndbredde @ € 9,90 / måned. Funktionerne kan også opgraderes, så de passer til dine behov, og du vil blive opkrævet i overensstemmelse hermed.

Ligesom det har du en progression af funktioner & pris med hver plan. VPS Bucket har 2 kerner, 4 GB RAM, 200 GB SSD @ € 19,90 / måned. VPS Drum har 6 kerner, 16 GB RAM, 600 GB lagerplads og 20 TB båndbredde @ € 89,90 / måned og så videre.

Den sidste plan er VPS Tun giver dig 10 kerner, der kan opgraderes helt op til 16 kerner, 64 GB RAM, 1 TB lagringsplads også opgraderes med yderligere 500 GB, men stadig kun et øjebliksbillede til sikkerhedskopiering og 30 TB båndbredde. Alt koster en enorm € 259,00 / måned.

Afslutningsvis er funktionerne bestemt værdi for prisen. De fleste virksomheder vil gerne gå ubegrænset, når de tilbyder et stort antal, men de viser sig ofte at være begrænsede, men Snel vælger ellers. Hver plan har dog kun 1 snapshot tilgængeligt som standard, selvom det kan opgraderes.

Brugervenlighed

Cloud VPS

Når du først klikker på ‘Konfigurer VPS’, omdirigerer webstedet dig til en side, hvor du kan indstille mængden af ​​hver funktion individuelt, såsom antallet af kerner, RAM, opbevaring, båndbredde og antallet af IP-adresser.

Snel Cloud VPS

Derefter skal du vælge det operativsystem, der skal køres på systemet. Som du kan se, vælger du kun enten visse linux-distributioner eller CMS-grænseflader som Plesk og cPanel.

Snelcom Cloud VPS

Til sidst efter at have gennemgået en kort oversigt over alt, hvad du har valgt, skal du gå til kassen for at få den endelige betaling. Lad os nu se på, hvad vi får efter tilmelding til tjenesten.

cPanel-betjeningspanel

Oprindeligt valgte vi cPanel som det dedikerede miljø, så vi kom ind i instrumentbrættet, og hvis du ved noget om cPanel, kan du nemt administrere dit websted uden besvær..

Du kan konfigurere filer, diskplads, sikkerhedskopier, billeder, MySQL-databaser, e-mails, DNS osv. Alt sammen ét sted. cPanel har også support til apps fra tredjeparter og tilføjelser til ekstra funktionalitet.

Dette afslutter således afsnittet Brugervenlighed. Det er ganske enkelt at vælge en plan og indstille den med mange valgmuligheder for OS.

Kunde support

Ofte overset, kundesupport er en væsentlig del af enhver service, hvad enten det drejer sig om hotel service eller webhosting. Uden en ordentlig videnbase kan selv de mest erfarne brugere gå tabt.

Supportportalen på Snel.com til dedikeret og virtuel hosting

Til at begynde med har Snel.com en ordentlig videnbase med en række sektioner som Generelt, Netværk, Biling, E-mail, Initial Setup, Online Workspace osv..

Sådan konfigureres SMTP-relæ med Sendmail

Vi klikkede på det første emne om opsætning af SMTP under kategorien E-mail og mildest sagt, det er meget nyttigt. Artiklen havde detaljerede trin med koden, der skal bruges i processen, hvilket er godt for folk, der ikke ønsker at gå ind i kode.

Kontakt os

Herefter prøvede vi deres Live Chat-mulighed for at få øjeblikkelig hjælp. Vi sendte et spørgsmål til chatklienten og modtog et svar inden for et minut med anmodning om afklaring. Responstiden var faktisk imponerende.

Kontakt os Vi er her for at besvare dine spørgsmål

Som du kan se, svarede chatrepræsentanten, efter at have opklaret tvivlen, med et meget sundt svar. I alt er chat-tjenesten bestemt tilfredsstillende og ville vise sig at være nyttig.

En anden god ting at bemærke er, at chatklienten ikke kun er tekstbeskyttet, du kan også vedhæfte filer (helst billeder) som skærmbilleder af dit problem for at være nyttige til hjælp.

Nu er der også telefonstøtte såvel som e-mail-support, der skal udforskes, men for de fleste mennesker er chat support hovedsageligt hvor de kommer for at se efter svar.

For at sammenlægge dette afsnit er vidensbasen informativ, og chatstøtten er tilfredsstillende, når det kommer til at løse problemer med at få dine grundlæggende spørgsmål løst.

Konklusion

I sidste ende kommer det eneste virkelige spørgsmål ned til: Skal du gå videre & køb tjenesten?

Kort sagt: Selvfølgelig.

Tjenesten er bestemt at anbefale i betragtning af funktionerne til prisen, muligheder, der skal udforskes, intuitivitet for at komme rundt og mere end i stand kundesupport.

Ja, prisfastsættelsen kan føles lidt stejl, men ikke alt skal være billigt. Desuden er der ingen kontrakter, der indgås her, så hvis du ikke er tilfreds, kan du blot lade tjenesten udløbe.

Det afslutter gennemgangen. Så hvad tror du? Fandt du artiklen informativ? Forsøgte du Snels VPS-hosting? Hvordan var din oplevelse? Kommenter nedenunder og fortæl os det.

Prøv Snel VPS Hosting i dag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map