Sucuri vs Wordfence jämförelse 2020 (med installationshandbok)

Sucuri vs Wordfence jämförelse 2020 (med installationshandbok)

Sucuri vs Wordfence jämförelse 2020 (med installationshandbok)

Wordfence och Sucuri, är båda kraftfulla säkerhetsplugins tillgängliga för WordPress.


Låt oss i dag förstå var och en av dessa och gå igenom en jämförelse om båda.

Låt oss först förstå Sucuri.

Sucuri:

Sucuri är specialiserat på WordPress-säkerhet. Det är ett gratis plugin som är tillgängligt för alla WordPress-användare.

Det är en komplett säkerhetssvit som kan integreras med dina befintliga säkerhetsfunktioner.

Det utsmyckar väl din befintliga säkerhet genom att tillhandahålla funktioner som säkerhetsaktivitetsrevision, övervakning av filintegritet, avsökning av skadlig programvara för skadlig programvara, övervakning av svartlista, säkerhetshärdning, säkerhetsåtgärder efter hackning, säkerhetsmeddelanden, brandvägg på webbplatsen.

Denna plugin är väl testad för stora säkerhetsproblem som DDoS, skadlig programvara, brute force-attacker, skript på flera webbplatser.

Dessutom skyddar Sucuri från ytterligare hacks, ökar prestandan och ger omedelbart säkerhetsvarningar.

Hur du installerar Sucuri i WordPress:

För att installera Sucuri, logga in på din WordPress-administrationssajt och klicka på sidofältet plugins. Välj Plugins -> Lägg till nytt och sök efter Sucuri Security och installera det. Aktivera plugin.

Här är en video som visar insticksinstallationsstegen:

När den är aktiverad kan du se Sucuri-säkerhetsposten i sidofältet.

Detta slutför vår första installation. Klicka på instrumentbräda alternativ. Listan med alternativ är som visas nedan-

Sucuri_in_sidebar

När detta har installerats kommer du att kunna få e-postmeddelanden om alla större händelser. Detta inkluderar varningar om siduppdateringar, bloggändringar och annan relevant aktivitet på webbplatsen.

Grundläggande Sucuri-skanning:

Medan vi har sett installationen av plugin, låt oss kontrollera hur detta exakt fungerar. Pluginet har en inbyggd skanner.

Från WordPress kan du granska ändringarna av filerna. Sucuri-instrumentpanelen ger dig en omfattande rapport om din WordPress-driven webbplatsintegritet.

För att börja använda alla funktioner måste du aktivera API-nyckeln genom att klicka på alternativet för samma. Detta möjliggör revisionsloggar, integritetskontroller, e-postvarningar och många andra verktyg.

Sucuri-api-nyckel

När detta är klart kan du ändra dina inställningar. I API-nyckeln kan du se värdet på den genererade API-nyckeln.

Sucuri-instrumentbräda

När dessa ändringar har sparats, får du aviseringar om ändringar i filerna. Inom detta kan du granska filerna och kontrollera granskningsloggar.

Den innehåller en lista med alternativ som Malware Scan, Firewall (WAF), Härdning, Post-attack, Last-Login.

sucuri-instrumentpanelen för brandvägg och mer

Tillsammans med blockerade användare kan du också se misslyckade inloggningar, för närvarande inloggade användare och många fler.

Du kan också initiera en skanning med alternativet Malware Scan. Detta låter dig också kontrollera statusen på svartlistan. Sucuri ger rekommendationer för att ta bort några av dessa sårbarheter.

Sucuri-skadliga program-scan

En premiumutgåva av plugin-programmet stöder en kraftfull webbapplikationsbrandvägg – WAF som kan förhindra din webbplats från attacker, infektioner med skadlig kod och återupplösa skadliga attacker.

Det har förmågan att blockera XSS (Cross-Site Scripting), Brute-force attack, SQL-injektionsförsök och flera andra sårbarheter.

För att använda den här funktionen måste du först registrera dig med någon Sucuri.

När du registrerar dig får du API-nyckeln som du behöver ange i brandväggsinställningar.

brandväggs-settings

Sucuri planer och prissättning 2018

Sucuri webbplatssäkerhetsplattform komplett webbplatssäkerhet

Kom igång med Sucuri

(30-dagars pengarna tillbaka-garanti)

Låt oss nu gå till nästa plugin som är Wordfence

WordFence:

Wordfence tillhandahåller en av de högsta säkerhetstjänsterna för WordPress-användare. Med Wordfence kan du släppa loss flera säkerhetsmekanismer för att helt skydda din webbplats.

Wordfence brandvägg drivs av det ständigt uppdaterade Threat Defense-flödet och är kraftfullt för att förhindra alla attacker.

Den använder de mest uppdaterade brandväggsreglerna, malware-signaturer och skadliga IP-adresser och ger tillräckligt skydd för din webbplats.

Wordfence tar praktiskt taget ansvaret för fullständig due diligence innan du tillåter trafik till din webbplats.

Hur man installerar Wordfence i WordPress:

Det grundläggande Wordfence-pluginet är gratis och ger en rad säkerhetsfunktioner. Det kan också hjälpa dig att rengöra en hackad webbplats.

Liknar den ovan nämnda metoden, från WordPress-administrationssajtens sökning efter Wordfence och aktivera den med den genererade API-nyckeln.

Wordfence-alternativen kan ses på sidfliken med alternativ för skanning, övervaka live-trafik, blockera IP: er, schemalägga en skanning och många andra alternativ-

wordfence i sidofältet

När den är aktiverad kan du ange önskad information i inställningarna. Första gången du kan konfigurera grundinställningar som e-post-id och andra detaljer.

Du kan också ge detaljer om varningar, skanningar och andra relevanta parametrar.

wordfence-basic-inställningar

På samma sätt kan du också ändra inställningarna för avancerade alternativ för att ge information om varningar, live trafikvy, skanningar att inkludera, brandväggskonfigurationer och andra säkerhetsalternativ-

wordfence-avancerat-settings

Grundläggande Wordfence-skanning:

Härifrån kan du börja utforska Wordfence-instrumentpanelen. Du kan starta en skanning genom att klicka på skannalternativet.

Du kan aktivera en skanning manuellt med alternativet Start a Wordfence scan.

wordfence-scanning

Skanningen ger en detaljerad sammanfattning av varje fynd. Du kan också schemalägga en skanning.

Se hela videon för att ställa in Wordfence-plugin

Wordfence Prissättning 2018

Prissättning på Wordfence

Kom igång med Wordfence

Slutsats:

Nu när jag har gett ett detaljerat genomgång om de två nästan lika kraftfulla WordPress-säkerhetsplugins, låt mig avsluta med att ge en jämförande analys om dessa.

Det svåraste valet är att välja den bästa säkerhetsplugin eftersom säkerhet är en mycket kritisk parameter för alla webbplatser.

Eventuella störningar kring webbplatsens säkerhet kan ha länge kommande återverkningar.

Både Sucuri och Wordfence är företag med hög rykte. När vi jämför användarvänligheten är Sucuri mer förenklat att använda och har en mycket enkel instrumentpanellayout.

Jag skulle inte säga att Wordfence-instrumentbrädan är komplex, men återigen är det inte så enkelt att förstå som Sucuri.

Så om du är ny inom WordPress och plugin-användningar, måste du läsa dokumentationen om Wordfence. Inlärningskurvan är mer och tar mer ansträngning tekniskt med Wordfence.

Båda är bra vad gäller prestanda för småskaliga webbplatser.

Men för tunga webbplatser minskar Wordfence webbplatsens prestanda, eftersom den skannar hela webbplatsen varje gång.

Så om du använder Wordfence måste du se till att du använder ett bra cache-plugin för webbläsarcache och dessutom ett CDN för cache.

Medan båda insticksprogrammen har en lista med de senaste säkerhetshoten, med Wordfence är utmaningen några av dessa är inte uppdaterade.

Wordfence har en intuitiv brandväggsfunktion, men man måste vara extremt försiktig; eftersom oerfarna användare kan låsa sig och förlora åtkomsten till webbplatsen.

Sammantaget för att sammanfatta, även om både Sucuri och Wordfence har en lång lista med integrerade säkerhetsfunktioner i vissa aspekter Sucuri-poäng över Wordfence.

Definitivt är Sucuri ett toppval för WordPress-säkerhetsplugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector