Sucuri vs Wordfence Sammenligning 2020 (med installationsvejledning)

Sucuri vs Wordfence Sammenligning 2020 (med installationsvejledning)

Sucuri vs Wordfence Sammenligning 2020 (med installationsvejledning)

Wordfence og Sucuri, er begge kraftige sikkerhedsplugins, der er tilgængelige for WordPress.

Lad os i dag forstå hver af disse og gennemgå en sammenligning af begge dele.

Lad os først forstå Sucuri.

Sucuri:

Sucuri er specialiseret i WordPress-sikkerhed. Det er et gratis plugin, der er tilgængeligt for alle WordPress-brugere.

Det er en komplet sikkerhedspakke, der kan integreres med dine eksisterende sikkerhedsfunktioner.

Det pynter godt på din nuværende sikkerhed ved at tilvejebringe funktioner som kontrol af sikkerhedsaktivitet, overvågning af filintegritet, scanning af malware-malware, overvågning af sortliste, sikkerhedshærdning, sikkerhedshandlinger efter hack, sikkerhedsunderretninger, firewall på webstedet.

Dette plugin er godt testet for større sikkerhedssårbarheder såsom DDoS, malware, angreb fra brute force, scripting på tværs af websteder.

Derudover beskytter Sucuri mod yderligere hacks, øger ydelsen og giver øjeblikkeligt sikkerhedsadvarsler.

Sådan installeres Sucuri i WordPress:

For at installere Sucuri skal du logge ind på dit WordPress-administrationssted og klikke på sidepanelet plugins. Vælg plugins -> Tilføj nyt, og søg efter Sucuri Security, og installer det. Aktivér plugin.

Her er en video, der viser plugin-installationstrin:

Når den er aktiveret, vil du kunne se Sucuri-sikkerhedsindgangen i sidebjælken.

Dette afslutter vores oprindelige opsætning. Klik på instrumentbræt mulighed. Listen over indstillinger er som vist nedenfor-

Sucuri_in_sidebar

Når dette er installeret, vil du kunne modtage e-mail-meddelelser om enhver større begivenhed. Dette inkluderer advarsler om sideopdateringer, blogændringer og enhver anden relevant aktivitet på webstedet.

Grundlæggende Sucuri-scanning:

Mens vi har set installationen af ​​plugin, så lad os kontrollere, hvordan dette nøjagtigt fungerer. Pluginet har en indbygget scanner.

Fra WordPress kan du gennemgå ændringerne til filerne. Sucuri-betjeningspanelet giver dig en omfattende rapport om din WordPress-drevne websideintegritet.

For at begynde at bruge alle funktionerne skal du aktivere API-nøglen ved at klikke på den mulighed, der er angivet til den samme. Dette muliggør revisionslogfiler, integritetskontrol, e-mail-advarsler og mange andre værktøjer.

Sucuri-api-key

Når dette er afsluttet, kan du ændre dine indstillinger. I API-nøglen vil du være i stand til at se værdien af ​​den genererede API-nøgle.

Sucuri-instrumentbræt

Når disse ændringer er gemt, vil du modtage underretninger om ændringer til filerne. Inden for dette kan du gennemgå filerne og kontrollere revisionslogfiler.

Det giver en liste over muligheder såsom Malware Scan, Firewall (WAF), Hærdning, Post-angreb, Sidste login.

sucuri-dashboard-for-firewall og mere

Sammen med blokerede brugere kan du også se mislykkede login, aktuelt indloggede brugere og mange flere.

Du kan også starte en scanning ved hjælp af indstillingen Malware Scan. Dette giver dig også mulighed for at kontrollere sortlistestatusen. Sucuri giver anbefalinger til at fjerne nogle af disse sårbarheder.

Sucuri-malware-scanning

En premiumudgave af plugin understøtter en kraftig Web Application Firewall-WAF, der kan forhindre dit websted i at angribe, malware-infektioner og genudløse malware-angreb.

Det har evnen til at blokere XSS (Cross-Site Scripting), Brute-force-angreb, SQL-injektionsforsøg og flere andre sårbarheder.

For at bruge denne funktion skal du først tilmelde dig enhver Sucuri.

Når du tilmelder dig, får du API-nøgle, som du skal indtaste i Firewall-indstillinger.

firewall-indstillinger

Sucuri planer og priser 2018

Sucuri-webstedets sikkerhedsplatform komplet webstedssikkerhed

Kom i gang med Sucuri

(30-dages pengene-tilbage-garanti)

Lad os derefter gå videre til det næste plugin, der er Wordfence

WordFence:

Wordfence leverer en af ​​førsteklasses sikkerhedstjenester for WordPress-brugere. Ved hjælp af Wordfence kan du frigøre flere sikkerhedsmekanismer for at beskytte dit websted fuldstændigt.

Drevet af det konstant opdaterede Threat Defense-feed er Wordfence-firewall kraftig til at forhindre ethvert angreb.

Det anvender de mest opdaterede firewall-regler, malware-signaturer og ondsindede IP-adresser og giver tilstrækkelig beskyttelse til dit websted.

Wordfence tager praktisk taget ansvaret for fuldstændig due diligence, før du tillader nogen trafik til dit websted.

Sådan installeres Wordfence i WordPress:

Det grundlæggende Wordfence-plugin er gratis og giver en række sikkerhedsaktiverede funktioner. Det kan også hjælpe dig med at rense et hacket websted.

I lighed med den ovennævnte metode søger du fra WordPress-administrationswebstedet efter Wordfence og aktiverer den ved hjælp af den genererede API-nøgle.

Wordfence-indstillingerne kan ses på sidefanen med indstillinger for Scan, overvåge live trafik, blokere IP’er, planlægge en scanning og mange andre muligheder-

ordhegn i sidefeltet

Når den er aktiveret, kan du angive de krævede detaljer i Indstillingerne. Første gang kan du konfigurere grundlæggende indstillinger som e-mail-id og andre detaljer.

Du kan også give detaljer om alarmer, scanninger og andre relevante parametre.

wordfence-basic-indstillinger

På lignende måde kan du også ændre indstillingerne for avancerede indstillinger for at give detaljer om underretninger, live trafikvisning, scanninger, der skal inkluderes, firewall-konfigurationer og andre sikkerhedsindstillinger-

wordfence-avancerede-indstillinger

Grundlæggende Wordfence-scanning:

Herfra kan du begynde at udforske Wordfence-betjeningspanelet. Du kan starte en scanning ved at klikke på scanningsindstillingen.

Du kan udløse en scanning manuelt ved hjælp af indstillingen Start en Wordfence-scanning.

wordfence-scanning

Scanningen giver en detaljeret oversigt over hvert fund. Du kan også planlægge en scanning.

Se hele videoen for at opsætte Wordfence-plugin

Præsentation af Wordfence 2018

Prisfastsættelse af Wordfence

Kom i gang med Wordfence

Konklusion:

Nu hvor jeg har givet et detaljeret gennembrud om de to næsten lige så kraftige WordPress-sikkerhedsplugins, lad mig afslutte med at give en komparativ analyse om disse.

Det sværeste valg er at vælge det bedste sikkerhedsplugin, da sikkerhed er en meget kritisk parameter for ethvert websted.

Eventuelle forstyrrelser omkring webstedets sikkerhed kan have længe forestående følger.

Både Sucuri og Wordfence er virksomheder med høj anseelse. Når vi sammenligner brugervenligheden, er Sucuri mere forenklet at bruge og har et meget simpelt instrumentbrætlayout.

Selvom jeg ikke ville sige, at Wordfence-instrumentbrættet er komplekst, men igen er det ikke så simpelt at forstå som Sucuri.

Så hvis du er ny med WordPress- og plugin-brug, bliver du nødt til at læse Wordfence-dokumentationen. Læringskurven er mere og tager mere kræfter teknisk med Wordfence.

Begge er gode med hensyn til ydeevne for mindre websteder.

For tunge websteder bringer Wordfence imidlertid webstedets ydeevne, da det scanner hele webstedet hver gang.

Så hvis du bruger Wordfence, skal du sikre dig, at du bruger et godt cache-plugin til browser-cache og desuden et CDN til cache.

Mens begge plugins har en liste over de nyeste sikkerhedstrusler, med Wordfence er udfordringen nogle af disse er ikke opdaterede.

Wordfence har en intuitiv firewall-funktion, men man skal være ekstremt forsigtig; da uerfarne brugere muligvis låser sig og ender med at miste adgangen til webstedet.

Alt i alt for at opsummere, selvom både Sucuri og Wordfence har en lang liste med indbyggede sikkerhedsfunktioner i visse aspekter Sucuri scorer over Wordfence.

Bestemt, Sucuri er et øverste valg for WordPress-sikkerhedsplugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me